Καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Trello το 2020: Όταν ο Kanban δεν μπορεί

Το Trello είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, που ξεπερνά τη γραμμή μεταξύ έργου και διαχείρισης εργασιών. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε και να αναθέσετε εργασίες γρήγορα, κάνοντας τα έργα πολύ πιο εύκολα στη διαχείριση. Δεν είναι τέλειο, ωστόσο, θα ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που έχει να προσφέρει ο ανταγωνισμός, καθώς θεωρούμε τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Trello.


Το λογισμικό διαχείρισης εργασιών και έργων έχει πολλά κοινά. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις διαφορές, διαβάστε το άρθρο διαχείρισης εργασιών έναντι διαχείρισης έργου, όπου συζητάμε τα πράγματα με περισσότερες λεπτομέρειες.

Θα εξετάσουμε εργαλεία παρόμοια με το Trello, μαζί με μερικά που είναι πιο απλά και μερικά που είναι πιο προηγμένα. Αυτό θα σας δώσει πολλές επιλογές, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε μία που διαθέτει τις δυνατότητες που σας αρέσουν.

Εάν χρησιμοποιείτε μόνο το Trello για να δημιουργήσετε σημειώσεις και υπενθυμίσεις, ρίξτε μια ματιά στις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων για εργαλεία αφιερωμένα στο να το κάνετε αυτό.

Οι καλύτερες εναλλακτικές λύσεις του Trello του 2020

Τι κάνει το Trello για εσάς

Το Trello είναι μια εφαρμογή που βασίζεται σε κανάν και σας επιτρέπει να δημιουργείτε εργασίες και να τις τοποθετείτε σε στήλες. Στη συνέχεια μετακινείτε τις εργασίες μεταξύ στηλών από αριστερά προς τα δεξιά καθώς ολοκληρώνετε τα πράγματα.

Σας δίνει πολλούς τρόπους για να το προσαρμόσετε. Μπορείτε να αλλάξετε το φόντο και να αποκτήσετε επιπλέον λειτουργικότητα μέσω του συστήματος “power-up”. Υπάρχουν πολλά power-ups, αλλά ο Butler αξίζει ιδιαίτερη αναφορά. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε κουμπιά που εκτελούν εργασίες για εσάς αυτόματα.

τρελο-μπάτλερ

Το Butler είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την εκτέλεση επαναλαμβανόμενων εργασιών και μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο εάν το χρησιμοποιήσετε σωστά. Διαβάστε την κριτική μας για το Trello για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το λογισμικό. 

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με την προσέγγιση καναμπάν, ο τρόπος χρήσης του οδηγού καναβανιού ξεπερνά τα βασικά. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Trello, ανατρέξτε στον οδηγό για αρχάριους του Trello.

Αν δεν είναι απόλυτα σωστό, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές λύσεις.

Τι μπορούν να βελτιωθούν άλλα εργαλεία?

Εάν θέλετε έναν αποτελεσματικό, απλό πίνακα καναμπάν, δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από το Trello, αλλά υπάρχουν πράγματα που μπορεί να θέλετε από αυτό που δεν προσφέρει. 

Οι προηγμένες δυνατότητες του Trello έρχονται επίσης σε προνομιακή τιμή. Οι επεκτάσεις του απαιτούν από εσάς να εγγραφείτε για ένα πρόγραμμα επί πληρωμή εάν χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα ανά κάρτα. Το δωρεάν πακέτο του είναι όμως ένα από τα καλύτερα. Ας δούμε τι πρέπει να λάβετε υπόψη αν σας αρέσει, αλλά θέλουμε κάτι διαφορετικό.

Στη βασική του μορφή λαμβάνετε μόνο μια προβολή καναβάν, οπότε θα πρέπει να κοιτάξετε αλλού αν θέλετε περισσότερα από αυτό. Εάν θέλετε προηγμένες δυνατότητες όπως η διαχείριση εξάρτησης, υπάρχουν και καλύτερες επιλογές. Διαβάστε το πώς να χρησιμοποιήσετε ένα άρθρο γραφήματος Gantt για περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης εξαρτήσεων.

Το Trello είναι απλό και πιο εύκολο στη χρήση, αλλά με πολλές στήλες, είναι πιο περίπλοκο από τις περισσότερες εφαρμογές διαχείρισης εργασιών. Εάν θέλετε κάτι πολύ απλό, ένα από αυτά μπορεί να σας ταιριάζει καλύτερα. Τα ακόλουθα εργαλεία προσφέρουν πράγματα που δεν προσφέρει το Trello.

Καλύτερη εναλλακτική λύση Trello: Asana

Η Asana είναι ένα από τα αγαπημένα μας εργαλεία διαχείρισης έργων και κάνει τα πράγματα διασκεδαστικά. Ο σχεδιασμός του είναι ελκυστικός και χρησιμοποιεί καλά κινούμενα σχέδια, με πολύχρωμα πλάσματα που περιστασιακά εμφανίζονται να ζωντανεύουν τα πράγματα. Αυτό συμβαίνει γενικά όταν ξεκινάτε τις εργασίες και δείχνετε πόσο αποτελεσματικές είναι οι καλλυντικές δυνατότητες που οδηγούν την αφοσίωση των χρηστών σε μια πλατφόρμα.

Εκτός από το να είναι διασκεδαστικό στη χρήση, η Asana προσφέρει και εκεί που έχει σημασία. Έχει περισσότερες προβολές από το Trello, επιτρέποντάς σας να αξιολογήσετε την κατάσταση του έργου σας πιο αποτελεσματικά. 

γιορτή asana

Το Trello διαθέτει επιπλέον προβολές ως επεκτάσεις, αλλά θα πρέπει να τις ρυθμίσετε. Δεν έχει ούτε τους εορτασμούς. Συγκρίναμε τις πλατφόρμες απευθείας στο Trello εναντίον της Asana.

Η Asana έχει πολλές ενσωματώσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με την υπηρεσία Zapier για κοινή χρήση δεδομένων με άλλες πλατφόρμες. Μπορεί επίσης να μοιραστεί δεδομένα με το Trello, οπότε αν θέλετε να μετακινήσετε υπάρχοντα έργα από το ένα στο άλλο, μπορείτε.

Η Asana διαθέτει μια ισχυρή επιλογή χαρακτηριστικών ασφαλείας. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS v1.1 και συμμορφώνεται με την ΕΕ-ΗΠΑ. πλαίσιο προστασίας της ιδιωτικής ζωής και του γενικού κανονισμού προστασίας δεδομένων.

Κόστος Asana

Όπως το Trello, η Asana έχει ένα δωρεάν πακέτο, αλλά πολλές από τις καλύτερες δυνατότητές της απαιτούν συνδρομή. Συμπεριλαμβάνουμε τον Trello και την Asana στη λίστα των καλύτερων δωρεάν λογισμικών διαχείρισης έργων. Τα προγράμματα επί πληρωμή της Asana ξεκινούν από 9,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα, κάτι που έχει καλή αξία.

Εκτός από την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, διαθέτει εφαρμογές για Android και iOS.

Η Asana είναι σχεδόν τόσο εύκολη στη χρήση όσο το Trello, αλλά αν κολλήσετε, υπάρχει μια επιλογή από σεμινάρια, σελίδες βοήθειας και μια φόρμα επικοινωνίας εάν χρειάζεστε άμεση υποστήριξη.

Η Asana είναι μια καλή επιλογή για χρήστες που θέλουν αυστηρότερο έλεγχο των έργων τους, με περισσότερους τρόπους να δουλέψουν με εργασίες, διατηρώντας τα πράγματα απλά. Δείτε τις λεπτομέρειες στην αναθεώρηση Asana. Ο οδηγός για αρχάριους της Asana εξηγεί περισσότερα σχετικά με τη χρήση του.

Δευτέρα.com

Εάν θεωρείτε ότι η προσέγγιση του Trello σε εργασίες είναι πολύ περιοριστική, τότε το monday.com σας επιτρέπει να ελέγχετε τι περιέχει κάθε στοιχείο. Μπορείτε να προσθέσετε όλα τα είδη πεδίων. Τα στοιχεία στο monday.com μπορούν να έχουν όσες ή λιγότερες λεπτομέρειες θέλετε, καθιστώντας τα εξαιρετικά προσαρμόσιμα.

Δευτέρα-διατροφή
Το monday.com έχει ωραία θέα στο κανάν για τη διαχείριση των έργων σας.

Αυτό το καθιστά περίπλοκο, αλλά το monday.com είναι μια χαρά στη χρήση και η διεπαφή του κάνει εξαιρετική δουλειά για να σας καθοδηγήσει γύρω από το λογισμικό. Το άρθρο μας monday.com εναντίον Trello συζητά πώς συγκρίνονται άμεσα.

Η ρύθμιση του monday.com είναι το πιο δύσκολο μέρος της χρήσης του, αλλά διαθέτει πολλά πρότυπα, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας. Κάνει επίσης καλύτερη δουλειά από τα περισσότερα προγράμματα που σας καθοδηγούν στο σωστό πρότυπο. Αυτό μπορεί να χτυπηθεί και να χάσει αλλού.

Αν και η διαμόρφωσή του απαιτεί δουλειά, διατηρεί απλές τις σχέσεις μεταξύ των εργασιών. Δεν υπάρχουν δευτερεύουσες εργασίες ή εξαρτήσεις. Αυτή είναι μια σκόπιμη επιλογή σχεδιασμού που έχει ως στόχο να διατηρεί τα πράγματα λειτουργήσιμα, αλλά αν χρειάζεστε αυτές τις δυνατότητες, αναζητήστε άλλη υπηρεσία.

Σας προστατεύει από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, με κρυπτογράφηση TLS v1.2 και AES 256-bit που χρησιμοποιείται για την προστασία των δεδομένων σας. Υπάρχουν πολλές καλές δυνατότητες ασφαλείας, όπως έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων, εγγραφές περιορισμένου τομέα και αρχεία καταγραφής ελέγχου, που σας επιτρέπουν να παρακολουθείτε τα πράγματα.

Κόστος monday.com

Δυστυχώς, το monday.com δεν προσφέρει δωρεάν πρόγραμμα, αλλά το επίπεδο εισόδου του είναι μόλις 25 $ για πέντε χρήστες κάθε μήνα, κάτι που είναι εξαιρετικό. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών, χωρίς να απαιτείται κάρτα, οπότε μπορείτε να την ελέγξετε χωρίς τίποτα.

Είμαστε μεγάλοι οπαδοί του monday.com και το καταφέραμε στην κορυφή της λίστας μας με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων. Αν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο από το Trello και να προσαρμόσετε τα δεδομένα σας χωρίς να εγκαταλείψετε τη ζώνη άνεσής σας, το monday.com είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Μπορείτε να μάθετε τα βασικά του monday.com στον οδηγό για αρχάριους του monday.com και να διαβάσετε περισσότερα για το τι σκεφτήκαμε στην κριτική μας για το monday.com.

Επιλέξτε Τικ

Εάν σας αρέσει η πλευρά διαχείρισης εργασιών του Trello, αλλά δεν χρειάζεστε τις πολλαπλές στήλες ενός πίνακα καναμπάν, ρίξτε μια ματιά στο λογισμικό διαχείρισης εργασιών. Τα εργαλεία διαχείρισης εργασιών σας δίνουν μια βασική λίστα εργασιών που μπορούν να ταξινομηθούν σε λίστες και να σημειωθούν κατά την εκτέλεσή τους. Έχουν όλα μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, αλλά οι βασικές λειτουργίες τους είναι παρόμοιες.

tick-tick-ρυθμίσεις

Το TickTick έχει πολλές λίστες εργασιών, τις οποίες μπορείτε να ονομάσετε και να κατηγοριοποιήσετε. Διαθέτει επίσης ημερολόγιο και αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων. Ενσωματώνεται με άλλες πλατφόρμες, όπως το Microsoft Outlook και το Ημερολόγιο Google. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε δεδομένα από άλλα εργαλεία, όπως το Wunderlist και το Todoist.

Τα πρόσθετα του TickTick περιλαμβάνουν ένα σύστημα επιτευγμάτων που σας επιτρέπει να ανεβείτε επίπεδο καθώς ολοκληρώνετε τις εργασίες. Δεν υπάρχουν πολλά, αλλά έχοντας έναν τρόπο να παρακολουθείτε την πρόοδό σας μπορεί να είναι διασκεδαστικό.

Στην δωρεάν έκδοση, λαμβάνετε μια βασική λίστα εργασιών, η οποία λειτουργεί καλά και είναι υπέροχο αν είναι ό, τι χρειάζεστε. Εάν θέλετε μερικές άλλες λειτουργίες, όπως οι προβολές του TickTick, θα πρέπει να εγγραφείτε για την premium υπηρεσία του. Με 2,33 $ το μήνα, ωστόσο, δεν πρόκειται να τσιμπήσετε το πορτοφόλι σας πάρα πολύ.

Το TickTick χρησιμοποιεί το Amazon Web Services και διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή κρυπτογραφώντας τα σε κατάσταση ηρεμίας. Διαβάστε την περιγραφή της κρυπτογράφησης για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Υποστήριξη TickTick

Το TickTick έχει καλή υποστήριξη και βοήθεια, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί η σελίδα βοήθειας, επειδή οι σύνδεσμοι στην εφαρμογή μεταβαίνουν στο φόρουμ του, το οποίο δεν είναι τόσο καλό. Μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας με την υποστήριξή του μέσω email. Μας απάντησε σε λιγότερο από μια μέρα που το κάναμε.

Το TickTick εκτελείται σε πολλές συσκευές, με εκδόσεις για υπολογιστές σε Windows και macOS, εφαρμογές για Android και iOS, επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης και μια έκδοση για το Apple Watch.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το TickTick ως βασικό διαχειριστή εργασιών και να μπείτε στις προηγμένες δυνατότητές του όταν σας ταιριάζει. Όπως το Trello, είναι καλό για όσους εκτιμούν την απλότητα, αλλά μπορεί να κάνει περισσότερα όταν το χρειάζεστε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αναθεώρηση TickTick.

Τονωτικό

Το Todoist είναι ένα άλλο εργαλείο που κρατά τα πράγματα απλά. Ως καθαρή εφαρμογή λίστας εργασιών, είναι πιο εστιασμένη από το TickTick, οπότε είναι ιδανικό για όσους θέλουν μόνο τα βασικά, χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα. Έχει επίσης επιπλέον δυνατότητες, αλλά βασίζεται στη δημιουργία εργασιών και στην απομάκρυνσή τους καθώς τις κάνετε.

καλωσόρισμα

Μπορείτε να προσκαλέσετε συμπαίκτες στο Todoist και να τους αναθέσετε πράγματα, ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για κοινά έργα εκτός από τις δικές σας εργασίες. Διαθέτει επίσης σύστημα karma που σας επιτρέπει να κερδίζετε πόντους για να πετύχετε καθημερινά γκολ.

Υπάρχουν πολλά πρότυπα, ταξινομημένα σε κατηγορίες, που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε κατά τη ρύθμιση. Έχει επίσης μια επιλογή χρωμάτων.

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία και συνημμένα έως 100 MB. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud, εάν θέλετε να μοιραστείτε μεγαλύτερα αρχεία.

Το Todoist χρησιμοποιεί AWS για να φιλοξενήσει τα δεδομένα σας, τα οποία είναι κρυπτογραφημένα κατά τη μεταφορά και σε ηρεμία. Σέβεται επίσης το απόρρητό σας επειδή συμμορφώνεται με τον GDPR. Διαβάστε τον διαδικτυακό οδηγό απορρήτου για να μάθετε τι μπορείτε να κάνετε για να κρατήσετε τα δεδομένα σας μακριά από λάθος χέρια.

Υποστήριξη Todoist

Το Todoist έχει έναν χρήσιμο οδηγό χρήσης και ανοίγει με ένα πρόγραμμα εκκίνησης που σας δείχνει πώς να το χρησιμοποιήσετε. Στην απίθανη περίπτωση που θα κολλήσετε, υπάρχουν συχνές ερωτήσεις και πολλά άρθρα βοήθειας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε απευθείας μέσω της φόρμας επικοινωνίας. Μας απάντησε σε λιγότερο από μία ώρα όταν το δοκιμάσαμε.

Αυτό είναι γρήγορο, αλλά όχι τόσο γρήγορο όσο το Taskworld, το οποίο μας απάντησε σε μόλις 19 λεπτά.

Το Todoist είναι μια άλλη απλή εναλλακτική λύση στο Trello που σας επιτρέπει να εστιάζετε ακόμη περισσότερο στα βασικά στοιχεία της ανάθεσης και ολοκλήρωσης εργασιών. Είναι καλό για τη συνεργασία με άλλους και το σύστημα κάρμα του είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας ωθήσει να κάνετε περισσότερα. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αναθεώρηση Todoist.

LeanKit

Κινούμαστε πίσω προς την άλλη κατεύθυνση προς LeanKit. Όπως το Trello, το LeanKit είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε καναμπάν, αλλά προσφέρει περισσότερη πολυπλοκότητα, επιτρέποντας στους διαχειριστές να δουν το έργο σε διαφορετικά επίπεδα. Είναι καλό να κατακερματίζουμε την εργασία και να αφήνουμε τους ανθρώπους να επικεντρώνονται σε αυτό που τους αφορά.

leankit-kanban

Το LeanKit σάς προσφέρει μια προβολή καναβών που μοιάζει με το Trello, αλλά το χωρίζει σε τμήματα για διαφορετικές ομάδες. Μπορεί να φαίνεται ακατάστατο, αλλά μόλις καταλάβετε τι συμβαίνει, είναι εύκολο να επικεντρωθείτε σε ό, τι σχετίζεται με εσάς ή, αν είστε το αφεντικό, η μεγάλη εικόνα.

Εκτός από την εστίαση στην εργασία σας, μπορείτε να δείτε τι κάνουν όλοι οι άλλοι, οι οποίοι μπορούν να βοηθήσουν όλους να καταλάβουν ο ένας τον άλλον τους ρόλους και πού εντάσσονται στο έργο.

Το LeanKit περιλαμβάνει δευτερεύουσες εργασίες και διαχείριση εξάρτησης. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχέσεις γονέα-παιδιού μεταξύ καρτών, δείχνοντας τι πρέπει να γίνει προτού ολοκληρωθεί μια συγκεκριμένη εργασία. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αποτρέψετε την καθυστέρηση της εργασίας σας.

Πρότυπα LeanKit

Το LeanKit διαθέτει πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε, κάτι που είναι χρήσιμο επειδή είναι πιο δύσκολο να ρυθμιστεί από τα άλλα εργαλεία αυτής της λίστας. Έχει επίσης ένα εξαιρετικό εισαγωγικό έργο που πρέπει να ελέγξετε προσεκτικά, επειδή η ολοκλήρωση των ενεργειών στις κάρτες του λειτουργεί ως σεμινάριο και θα σας βοηθήσει να πάρετε τα πάντα.

Εκτός από την ισχυρή εισαγωγή του, το LeanKit έχει καλή υποστήριξη. Υπάρχει ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο που θα σας βοηθήσει να μάθετε για την πλατφόρμα. Χάνεται εύκολα, αλλά αξίζει να το ψάξετε. Υπάρχει μια συχνή ερώτηση και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε με την υπηρεσία. Ο ιστότοπός του δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα καλά και βρήκαμε μερικά τυπογραφικά λάθη, αλλά υπάρχει αρκετό υλικό εκεί για να σας βοηθήσουμε.

Είναι μια μικτή τσάντα για ασφάλεια. Οι διαχειριστές έχουν χρήσιμες ρυθμίσεις ασφαλείας για να παίξουν, αλλά δεν κρυπτογραφεί τα μεταφορτωμένα συνημμένα, τα οποία μπορεί να βρουν ορισμένοι. 

Το LeanKit ξεκινά από 19 $ ανά χρήστη ανά μήνα, οπότε δεν είναι φθηνό, αλλά κάνει καλή δουλειά ωθώντας την πλακέτα kanban στα όριά της και καθιστώντας την κατάλληλη για μεγάλα, περίπλοκα έργα. Το συμπεριλάβαμε στις λίστες μας με το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για κατασκευαστικές εταιρείες και το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για μικρές επιχειρήσεις.

Το LeanKit είναι ένα από τα πιο περίπλοκα εργαλεία εδώ, αλλά προσφέρει πολλές δυνατότητες σε όσους ενδιαφέρονται για τον σχεδιασμό έργων. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική μας LeanKit.

Τιμητικές αναφορές

Έχουμε αναφέρει τις αγαπημένες μας εναλλακτικές, αλλά υπάρχουν πολλά άλλα εργαλεία που αξίζει να εξεταστούν. Μπορεί να μην ταιριάζουν τέλεια στους χρήστες του Trello, αλλά όλοι έχουν κάτι να προσφέρουν.

Wrike

Εάν θέλετε να ξεφύγετε από την εύκολη λειτουργία και να ρίξετε τον εαυτό σας απότομα στη σκληρή επιχείρηση διαχείρισης έργων, το Wrike είναι το εργαλείο για εσάς. Είναι γεμάτο δυνατότητες για τη διαχείριση των έργων σας και περιλαμβάνει διαχείριση εξάρτησης για να σας επιτρέψει να εντοπίσετε σημεία συμφόρησης προτού συμβούν.

εξάρσεις wrike

Η Wrike διαθέτει κορυφαία ασφάλεια και υποστήριξη. Ενσωματώνεται επίσης με πολλές πλατφόρμες. Δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί, αλλά υπάρχει μια καμπύλη μάθησης.

Παρά το ότι είναι ένα προηγμένο εργαλείο, το Wrike έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά σας περιορίζει σε πέντε χρήστες. Πέρα από αυτό, τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 9,80 $ ανά χρήστη ανά μήνα, επομένως είναι εξαιρετική αξία.

Διαβάστε την κριτική μας στο Wrike για περισσότερες λεπτομέρειες. Η σύγκριση Wrike εναντίον Trello δείχνει πώς σχηματίζονται μεταξύ τους.

Αεροπλάνο

Εάν η λειτουργία αυτοματοποίησης “μπάτλερ” του Trello σας ενδιαφέρει, τα “μπλοκ” του Airtable ενδέχεται επίσης να σας ενδιαφέρουν. Σας επιτρέπουν να κάνετε αυτόματα κάθε είδους πράγματα, όπως επεξεργασία εικόνων ή μετάφραση.

Η προβολή kanban θα επιτρέψει στους χρήστες του Trello να παραμείνουν στη ζώνη άνεσής τους, αλλά η προεπιλεγμένη προβολή του είναι πιο κοντά σε ένα υπολογιστικό φύλλο. Υπάρχει επίσης ένα ημερολόγιο που θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε πράγματα.

airtable-ημερολόγιο

Το σύμπαν Airtable σας επιτρέπει να δείτε τι έχουν κάνει άλλοι χρήστες με το εργαλείο και είναι παρόμοιο σε σχέση με τη σελίδα εμπνεύσεων του Trello. Εάν έχετε κολλήσει για ιδέες, είναι ένα υπέροχο μέρος για να κοιτάξετε.

Το Airtable σας προσφέρει μεγάλη υποστήριξη, με πολλά άρθρα και μια ενεργή κοινότητα. Είναι επίσης μια από τις πιο ασφαλείς πλατφόρμες, με κρυπτογράφηση 256-bit που χρησιμοποιείται για δεδομένα σε διαμετακόμιση και σε ηρεμία, μαζί με πολλαπλές πιστοποιήσεις και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων.

Το Airtable έχει ένα δωρεάν πακέτο και οι εκδόσεις επί πληρωμή ξεκινούν από 12 $ ανά μήνα. Αν σας ενδιαφέρει, διαβάστε περισσότερα σχετικά με την κριτική μας στο Airtable.

Κατασκήνωση βάσης

Όπως το Trello, το Basecamp ακολουθεί μια φιλική προσέγγιση. Ο σχεδιασμός του είναι ελκυστικός και είναι εύκολο στη χρήση.

Είναι στραμμένο προς τις ομάδες και έχει εξαιρετικές δυνατότητες επικοινωνίας, όπως οι «πυρά προσκόπων» και η πλακέτα μηνυμάτων. Είναι εύκολο να δημιουργήσετε εργασίες και να τους αναθέσετε σε συμπαίκτες και μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία μεταξύ τους.

basecamp-campfire

Παίρνει μια σκληρή στάση για το απόρρητο, με κρυπτογράφηση 256-bit και συμμορφώνεται με τις ΕΕ-ΗΠΑ. προστασία της ιδιωτικής ζωής. Ο τρόπος προστασίας του οδηγού απορρήτου σας αξίζει να διαβάσετε αν ανησυχείτε για το ποιος παρακολουθεί τα δεδομένα σας.

Εκτός από το ότι έχετε καλά εκπαιδευτικά σεμινάρια και σελίδες βοήθειας, η υποστήριξη του Basecamp είναι εξαιρετική, ανταποκρινόμενη σε εμάς σε εντυπωσιακά τρία λεπτά.

Η Basecamp χρεώνει μια σταθερή μηνιαία χρέωση 99 $, ανεξάρτητα από τον αριθμό των χρηστών. Εάν η ομάδα σας είναι μεγάλη, αυτό θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει περιουσία από τις πλατφόρμες που χρεώνουν ανά χρήστη. Το Basecamp είναι δωρεάν για εκπαιδευτικούς και μαθητές και προσφέρει εκπτώσεις για ΜΚΟ. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική Basecamp.

Τελικές σκέψεις

Το Trello είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο, αλλά υπάρχουν πολλές εναλλακτικές σε αυτό. Υπάρχουν απλούστερες επιλογές μεταξύ λογισμικού διαχείρισης εργασιών και πιο εξελιγμένων επιλογών.

Αν θέλετε απλώς κάτι βασικό, το TickTick και το Todoist είναι εξαιρετικές επιλογές. Η Asana είναι μια παρόμοια, διασκεδαστική εφαρμογή διαχείρισης έργων που δεν επικεντρώνεται λιγότερο στο kanban, ενώ το monday.com και το LeanKit προσφέρουν περισσότερη πολυπλοκότητα χωρίς να είναι πολύ δύσκολο στη χρήση.

Εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα εργαλεία ή έχετε άλλα να σας προτείνουν, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map