Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων: Δημιουργήστε καλά, δημιουργήστε γρήγορα

Οι δημιουργοί ιστότοπων έχουν αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι δημιουργούν ιστότοπους σήμερα. Ακόμη και εύκολο στη χρήση CMS όπως το WordPress αγωνίζεται να συμβαδίσει με τη χρηστικότητα και τη δύναμη των καλύτερων κατασκευαστών ιστότοπων στην αγορά. Ενώ περιορίζετε λίγο τις επιλογές που έχετε, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε έναν όμορφο και λειτουργικό ιστότοπο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του οδηγού, θα έχουμε τις καλύτερες επιλογές στο χώρο. Αυτοί οι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου, προσαρμόζονται στην αγορά καθώς οι τάσεις σχεδιασμού ιστοσελίδων αλλάζουν. Θα σας δώσουμε μερικούς δείκτες για το πώς να επιλέξετε αυτό για εσάς και αν θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση μετά τη δοκιμή.

Όλα εκτός από μία προσφορά εδώ προσφέρουν ένα δωρεάν σχέδιο για να δοκιμάσετε την υπηρεσία, οπότε αξίζει τον κόπο να εγγραφείτε και να δείτε ποια ταιριάζει για εσάς. Διαβάστε μέχρι το τέλος του οδηγού πριν από την αναβάθμιση, ωστόσο, καθώς θα σταθμίσουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του.

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων του2020

Τι είναι το Website Builder?

Τώρα, το όνομα δημιουργού ιστότοπου είναι αρκετά αυτονόητο και δεν θέλουμε να σας βαρεθούμε με μια υπερβολική ζήτηση. Με απλά λόγια, είναι ένα εργαλείο για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Ωστόσο, η κατανόηση της διαφοράς μεταξύ ενός δημιουργού ιστότοπων και μιας πλατφόρμας όπως το WordPress δεν είναι τόσο απλή, όσο οι γραμμές συχνά θολώνουν.

best-website-builder-gif-4

Το WordPress είναι ένα σύστημα διαχείρισης CMS ή περιεχομένου, το οποίο χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με τη φιλοξενία ιστού για τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Δεν θα βρούμε λεπτομέρειες σχετικά με τη φιλοξενία ιστού εδώ, οπότε ανατρέξτε στον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστού για πληροφορίες. Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε τώρα είναι ότι η φιλοξενία ιστοσελίδων προσφέρει μεγαλύτερο επίπεδο ελέγχου στον ιστότοπό σας.

Ο έλεγχος αυτός όμως κοστίζει. Η ρύθμιση της φιλοξενίας σας, του CMS και τυχόν απαιτούμενων αρχείων είναι μια διαδικασία φορολόγησης, ειδικά αν σκοπεύετε να φιλοξενήσετε τον δικό σας ιστότοπο. Εκεί μπαίνουν οι δημιουργοί ιστότοπων, γεμίζοντας το κενό στην ευκολία χρήσης και επιτρέποντας ακόμη και τους πιο τεχνολογικά ανεπαρκώς εξοπλισμένους να συνδεθούν στο διαδίκτυο.

Παίρνετε το web hosting, το CMS και το πρόγραμμα επεξεργασίας όλα σε ένα πακέτο, σε γενικά χαμηλή τιμή, για εκκίνηση. Συνδυάστε το με πρότυπα που βελτιώνονται μέχρι το μήνα (δείτε το TemplateMonster για ένα παράδειγμα) και οι κατασκευαστές ιστότοπων μοιάζουν με μια ελκυστική επιλογή για χρηστικότητα. Εάν εστιάζετε στην ταχύτητα και την ευκολία χρήσης, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι κατάλληλο για εσάς.

Ωστόσο, μπορεί να χρειάζεστε περισσότερη ευελιξία. Για αυτό, το WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή, οπότε φροντίστε να διαβάσετε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για το WordPress. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας, διαβάστε τους οδηγούς μας για τη χρήση του WordPress:

 • Οδηγός για αρχάριους για τη χρήση του WordPress
 • Ενδιάμεσος οδηγός για τη χρήση του WordPress
 • Προηγμένος οδηγός για τη χρήση του WordPress
 • Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας στο WordPress

Επιλογή δημιουργού ιστότοπου

Αφού κοιτάξετε τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων σε κάθε κατηγορία, πρέπει να κάνετε μια επιλογή και υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη εκτός των περιοχών που χτυπάμε. Η προσωπική πτυχή του ιστότοπού σας εξαρτάται από τον σκοπό του, τη συνολική εμφάνιση που αναζητάτε και το πρόγραμμα επεξεργασίας που λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Πάνω απ ‘όλα, ο σκοπός σας είναι πιο σημαντικός. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων είναι σε θέση να προσαρμοστούν σε πολλές διαφορετικές καταστάσεις, αλλά λίγα είναι βελτιστοποιημένα για κάθε μία. Οι τοπικές επιχειρήσεις θα απολαύσουν πιθανώς το πρακτικό κέντρο εφαρμογών του Wix, ενώ οι καλλιτεχνικοί επαγγελματίες μπορούν να επωφεληθούν από τις εκτεταμένες διατάξεις του SquareSpace. Υπάρχει αλληλεπικάλυψη μεταξύ των δύο, αλλά και οι δύο ταιριάζουν καλύτερα στα αντίστοιχα στρατόπεδα.


Κέντρο εφαρμογών του Wix


Ένα από τα εκπληκτικά θέματα του SquareSpace

Προηγούμενος

Επόμενο

Επόμενο είναι η συνολική εμφάνιση που αναζητάτε. Δείξτε την επιλογή θέματος από κάθε δημιουργό ιστότοπου που σας ενδιαφέρει και σημειώστε όσα σας ενδιαφέρουν. Πιθανώς, αυτό με τα πιο ελκυστικά θέματα είναι στο δρομάκι σας. Σημειώστε, ωστόσο, ότι είναι γενικά καλύτερο να το κρατήσετε απλό, οπότε μην κάνετε την επιλογή σας αποκλειστικά με βάση μια μοναδική σχεδίαση που δεν βοηθά τον σκοπό του ιστότοπού σας.

Τέλος, δοκιμάστε μερικούς συντάκτες και ακολουθήστε αυτόν που σας ταιριάζει περισσότερο. Όλοι οι δημιουργοί ιστότοπων που παρουσιάζονται εδώ έχουν μεγάλη δύναμη και θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας στο μέγιστο των δυνατοτήτων του εάν είστε άνετοι με αυτό. Η ανταλλαγή μερικών επιπλέον χαρακτηριστικών για μια ρευστή εμπειρία σχεδίασης αξίζει τον κόπο, καθώς συνήθως θα καταλήξετε σε έναν καλύτερο ιστότοπο στο τέλος.

Όπως πάντα, υπάρχει ένα στοιχείο προτίμησης όσον αφορά τους δημιουργούς ιστότοπων. Τα κριτήρια που εφαρμόζουμε ισχύουν για όλους και πρέπει να είναι το πρώτο πράγμα που λαμβάνετε υπόψη όταν κάνετε την επιλογή σας. Εκτός αυτού, ωστόσο, αυτοί οι τρεις τομείς είναι σημαντικοί για τη χρήση του ιστότοπου και καταλήγουν σε μια εμφάνιση που απολαμβάνετε.

Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων

Πολλοί από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν παρόμοιες δυνατότητες. Συνήθως λαμβάνετε μια διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης, υποστήριξη για θέματα σχεδιαστών και πολλές ενσωματωμένες εφαρμογές. Κάθε οικοδόμος που βρίσκεται εκτός αυτής της βασικής διάρθρωσης αποκλείστηκε εντελώς από αυτόν τον οδηγό. Πάνω από αυτό, θα επικεντρωθούμε σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες για να δείξουμε ποιοι κατασκευαστές λάμπουν σε κάθε περιοχή.

Ας τρέξουμε τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων στην αγορά. Θα αγγίξουμε τις καλύτερες στιγμές για κάθε κατηγορία, αλλά φροντίστε να δείτε τις αντίστοιχες κριτικές για να μάθετε περισσότερα σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα δημιουργίας.

Χαρακτηριστικά

Ο δημιουργός ιστότοπων είναι ένα αρκετά απλό εργαλείο, οπότε οτιδήποτε γλυκαίνει το pot είναι σίγουρα ευπρόσδεκτο. Ως βασική γραμμή για την οποία το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι καλύτερο για εσάς, θα ρίξουμε πρώτα μια ματιά σε ποιες λειτουργίες περιλαμβάνονται, δωρεάν ή επί πληρωμή και αν αξίζουν ένα premium στην υπηρεσία.

Ένα κέντρο εφαρμογών είναι σίγουρα ο πρώτος τομέας ανησυχίας όσον αφορά τις δυνατότητες. Η δυνατότητα επέκτασης του ιστότοπού σας με πρόσθετες εφαρμογές είναι εξαιρετικά ισχυρή, όπως φαίνεται από το WordPress. Οποιοσδήποτε δημιουργός ιστότοπων με κέντρο εφαρμογών ανέβηκε αμέσως στη λίστα, με επιπλέον σημεία εάν οι εφαρμογές προέρχονταν απευθείας από το πρόγραμμα δημιουργίας.

Ωστόσο, οι εφαρμογές δεν είναι οι μόνες δυνατότητες που θα εξετάσουμε: ένας ιστότοπος, ακόμη και εκείνοι που έχουν δημιουργηθεί με ένα πρόγραμμα δημιουργίας, περιλαμβάνει πολλά μέρη, όπως email, ασφάλεια και SEO. Λειτουργίες όπως το SiteLock, το μάρκετινγκ SEO και το απεριόριστο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ισχυρές εκτιμήσεις για την επιλογή των υποψηφίων μας. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα των κριτηρίων για αυτήν την κατηγορία:

 • Κέντρο εφαρμογών
 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
 • Ασφάλεια ή κατάργηση ανεπιθύμητων μηνυμάτων
 • Βοήθεια SEO

Wix

Το Wix είναι ένας από τους πιο πυκνούς παρόχους που έχουμε ελέγξει. Χτυπάει σε όλους τους σημαντικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου ενός κέντρου εφαρμογών, απεριόριστου email, βοήθειας SEO και ασφάλειας για εκκίνηση. Από πολλές απόψεις, το Wix είναι ένας από τους πιο στρογγυλούς δημιουργούς ιστοσελίδων εκεί έξω, το οποίο φαίνεται στα χαρακτηριστικά του. Φροντίστε να διαβάσετε την αναθεώρηση Wix για να μάθετε για όλα αυτά.

Δύο από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά είναι το εργαλείο SEO και ο σχεδιαστής λογότυπων. Το εργαλείο SEO σάς παρέχει βοήθεια για κάθε σελίδα για τον καθορισμό των ετικετών, της κεφαλίδας και της μετα-περιγραφής με χρήσιμες συμβουλές για βελτιστοποίηση στην πορεία.

Ο σχεδιαστής λογότυπων κάνει ακριβώς αυτό, σχεδιάζει ένα λογότυπο για εσάς. Ωστόσο, δεν είναι επαγγελματίας σχεδιαστής, αλλά μια τεχνητή νοημοσύνη που σας δημιουργεί με βάση μερικές ερωτήσεις. Μπορείτε πάντα να επεξεργαστείτε το λογότυπο μετά το γεγονός με την ισχυρή συλλογή διάνυσμα και γραμματοσειρών του Wix. Το ίδιο το εργαλείο είναι εντελώς δωρεάν για να το δοκιμάσετε και να το χρησιμοποιήσετε, αλλά θα πρέπει να ρίξετε μερικά οστά για να κατεβάσετε το λογότυπο σε υψηλή ανάλυση.

Γουέμπλι

Ο Weebly βρίσκεται ακριβώς πίσω από το Wix όσον αφορά τα χαρακτηριστικά. Εξακολουθείτε να έχετε πλήρη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ένα μεγάλο κέντρο εφαρμογών και ένα πλήρως εξοπλισμένο πρόγραμμα δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Εάν δεν πρόκειται για επιλογή ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify, το Weebly είναι το πιο κοντινό πράγμα που μπορείτε να πάρετε χωρίς να κάνετε το άλμα.

Το κέντρο εφαρμογών λειτουργεί λίγο διαφορετικά από το Wix. Ενσωματώνει περισσότερες εφαρμογές τρίτων, ανοίγοντας τις επιλογές που έχετε για τη δημιουργία του ιστότοπού σας. Αυτό έρχεται με το κόστος ενός περιστασιακού άντρα από την παρτίδα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια πολύ πιο ισχυρή λίστα για να διαλέξετε.

Μέρος του κέντρου εφαρμογών επικεντρώνεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και η Weebly παρέχει αρκετά εργαλεία έξω από την πύλη για να δημιουργήσει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα bonafide. Μπορείτε να πουλήσετε φυσικά ή ψηφιακά προϊόντα, με επιλογές ετικετών και φιλτραρίσματος, καθώς και ασφαλή παρακολούθηση αγοράς και αποθέματος. Δεν υπάρχουν εργαλεία για συγχρονισμό σε πολλές πλατφόρμες, αλλά εξακολουθούν να είναι αρκετά αν σκοπεύετε να εκτελέσετε έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου από μόνο του.

Ωστόσο, η Weebly σημείωσε υψηλή βαθμολογία σε αυτήν την κατηγορία επειδή έχει πολύ μεγάλο εύρος χαρακτηριστικών, οπότε φροντίστε να δείτε την κριτική μας στο Weebly για να μάθετε περισσότερα.

SquareSpace

Σε αντίθεση με το Wix και το Weebly, το SquareSpace είναι ένα εντελώς κλειστό σύστημα. Δεν υπάρχει υποστήριξη τρίτων για εφαρμογές, λίγο απογοητευτικό στην αρχή. Ωστόσο, το SquareSpace δεν χρειάζεται άλλες εφαρμογές καθώς η σουίτα των δυνατοτήτων που προσφέρει είναι αρκετά μεγάλη ώστε να αξίζει το ελαφρώς υψηλότερο κόστος της.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που μπορεί να μην παρατηρήσετε αρχικά είναι η βελτιστοποίηση. Το SquareSpace χρησιμοποιεί αποκριτική και προοδευτική φόρτωση εικόνας. Με λίγα λόγια, αυτό σημαίνει ότι οι εικόνες στον ιστότοπό σας θα φορτώνονται μετά τη φόρτωση της σελίδας, μειώνοντας τους χρόνους αναμονής και αλλάξτε το μέγεθος της εικόνας ώστε να ταιριάζει σωστά στην οθόνη. Επιπλέον, έχετε συμπεριλάβει ένα CDN το οποίο θα μειώσει τους χρόνους φόρτωσης σε όλο τον κόσμο και θα παρέχει ασφάλεια σε περίπτωση που τυχόν επιθέσεις DDoS χτυπήσουν τον ιστότοπό σας.

Το SquareSpace δεν σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εφαρμογή τρίτου μέρους στον ιστότοπό σας, αλλά υπάρχουν μερικά που περιλαμβάνονται στο σύστημα εκτός της πύλης. Έχετε πρόσβαση στο Google Analytics, το Disqus και το Typekit απευθείας στο πρόγραμμα επεξεργασίας χωρίς να απαιτείται κωδικοποίηση. Αυτά τα λίγα εργαλεία συμπληρώνουν τα κενά που απομένουν από τη σύνθεση του SquareSpace και κάνουν το συνολικό πακέτο να αισθάνεται πολύ πιο στρογγυλό.

Ο δείκτης δυνατοτήτων του SquareSpace είναι τόσο μεγάλος που μόνο το μέγεθος θα δείξει πόσο έχει να προσφέρει αυτός ο κατασκευαστής. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει αυτό και την κριτική μας στο SquareSpace, για να μάθετε όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την υπηρεσία.

αξία

Μετά τη λειτουργία των χαρακτηριστικών. Ωστόσο, είναι πολύ πιο ωφέλιμο να κρίνουμε τη συνολική αξία σε αντίθεση με ένα συγκεκριμένο σημείο τιμών. Ορισμένες από τις επιλογές αυτής της κατηγορίας δεν θα είναι οι πιο φθηνές, αλλά θα προσφέρουν την καλύτερη αξία για τα χρήματά σας.

Οι λειτουργίες διαδραματίζουν μεγάλο ρόλο σε αυτό, αλλά θα επικεντρωθούμε περισσότερο στις προδιαγραφές, ώστε να μην υπάρχει υπερβολική επικάλυψη. Πολλοί κατασκευαστές ιστότοπων χρησιμοποιούν τους ίδιους διακομιστές για την αποθήκευση του ιστότοπου, οπότε αντ ‘αυτού θα εξετάσουμε τον αποθηκευτικό χώρο, την επιλογή θέματος και τυχόν επιπλέον λειτουργίες που δεν καλύπτονται στην παραπάνω ενότητα.

Ωστόσο, η τιμολόγηση δεν είναι εντελώς αδύνατη. Θα συγκρίνουμε τα σχετικά σημεία τιμών του καθενός σε σχέση με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι κατασκευαστές. Είναι μια αξιολόγηση με βάση τα συμφραζόμενα που, συνολικά, πρέπει να παρέχει μια σταθερή βάση για την αξία. Ακολουθεί μια σύντομη λίστα κριτηρίων για αυτήν την κατηγορία:

 • Χώρος αποθήκευσης
 • Επιλογή θέματος
 • Σημείο τιμής

One.com

Όσον αφορά τους κατασκευαστές ιστότοπων, δεν είναι πολύ φθηνότερο από το One.com. Αυτός ο οικοδεσπότης φιλοξενούμενου ιστού προσφέρει ολοκληρωμένα σχέδια με λίγα μόνο δολάρια το μήνα, με πλούσιο χώρο αποθήκευσης για εκκίνηση. Παρόλο που δεν θα λάβετε όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα ενός παρόχου όπως το Weebly, εξακολουθείτε να παίρνετε αρκετά χρήματα για τα χρήματά σας.

Υπάρχει μόνο ένα πακέτο διαθέσιμο, αλλά είναι γεμάτο καλούδια. Έχετε πλήρη υποστήριξη εικόνας HD, επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς, απεριόριστους λογαριασμούς email και κουπόνι Google AdWords, όλα συμπληρωμένα με αρκετά μεγάλο χώρο αποθήκευσης 25 GB. Όλα αυτά και η συνδρομή κοστίζει λιγότερο από το φαγητό σε ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού.

Το ίδιο το πρόγραμμα δημιουργίας διαθέτει υποστήριξη για έως και 200 ​​σελίδες, οπότε δεν πρέπει ποτέ να εξαντληθεί ο χώρος και είναι εντελώς κρυπτογραφημένος με ασφάλεια SSL. Το One.com είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε να δημιουργείτε τον ιστότοπό σας, ειδικά εάν δεν έχετε πολλά χρήματα. Δείτε την κριτική μας στο One.com για να μάθετε περισσότερα.

Γουέμπλι

Συγκρίνοντας τις τιμές απευθείας, το Weebly είναι πολύ πιο ακριβό από το One.com. Παρόλα αυτά, προσφέρει πάρα πολλά για την τιμή, ειδικά σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές σε παρόμοια σειρά. Έχετε όλες τις δυνατότητες που αναφέρονται στην παραπάνω κατηγορία, καθώς και εφαρμογές για κινητά, θέματα απόκρισης και έναν πλήρη οδηγό SEO.

Το πιο μοναδικό από το μάτσο είναι οι εφαρμογές για κινητά. Το Weebly διαθέτει το εργαλείο δημιουργίας του σε iOS και Android, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε τον ιστότοπό σας, ακόμη και αν δεν βρίσκεστε σε επιτραπέζιο υπολογιστή. Ο τρόπος με τον οποίο η Weebly χρησιμοποιεί το πρόγραμμα επεξεργασίας της καθιστά την επεξεργασία των κινητών όσο το δυνατόν πιο απλή, με μια πλήρως διαδραστική διεπαφή που απαιτεί απλώς να σύρετε αυτό που θέλετε εκεί που θέλετε.

Όλοι οι ιστότοποι της Weebly περιλαμβάνουν έναν χάρτη ιστότοπου και ένα HTML φιλικό προς το SEO, που σημαίνει ότι η μισή μάχη γίνεται για να αναγνωριστεί από τις μηχανές αναζήτησης. Η ευρετηρίαση έχει ήδη γίνει και για εσάς, οπότε το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ορίσετε τη μετα-περιγραφή και τις λέξεις-κλειδιά σας και ο κατασκευαστής θα χειριστεί τα υπόλοιπα.

Το εύρος τιμών είναι ο τυπικός ναύλος που θα περίμενε κανείς από έναν δημιουργό ιστότοπων, με νέα σχέδια να έρχονται περίπου κάθε 5 $. Ωστόσο, τα χρήματα και ο χρόνος που εξοικονομείτε μεταξύ της βοήθειας SEO, της ασφάλειας SSL, του κουπονιού διαφημίσεων και του ονόματος τομέα, το κόστος είναι σίγουρα δικαιολογημένο.

Κτυπητά

Εντυπωσιακά σε μια περίεργη συμπερίληψη οπουδήποτε σε αυτήν τη λίστα, επειδή είναι ένας περίεργος δημιουργός ιστότοπων. Προσφέρει μόνο τρία σχέδια, δύο από τα οποία είναι αρκετά ακριβά σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Ο σχεδιασμός μίας σελίδας των δωρεάν και περιορισμένων σχεδίων δεν είναι ιδανικός, αν και προσφέρει μεγάλο αριθμό αποθηκευτικού χώρου. Τα σχέδια Pro, από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά εντυπωσιακά.

εντυπωσιακά καθολικές ρυθμίσεις ιστότοπου

Έχετε πρόσβαση σε απεριόριστο εύρος ζώνης, τομείς και χώρο αποθήκευσης, με τρεις επαγγελματικούς ιστότοπους. Αυτά διαφέρουν από περιορισμένους ιστότοπους με υποστήριξη για ηλεκτρονικό εμπόριο και πολλές σελίδες, καθώς και πρόσβαση σε premium προσφορές στο κέντρο εφαρμογών. Αν θέλετε να επεκτείνετε τον ιστότοπό σας ακόμη περισσότερο, το Strikingly έχει επίσης ενοποίηση με πρόσθετα POWr.

Τα σχέδια για επαγγελματίες έχουν περίπου 5 $ φθηνότερα από ένα σχέδιο ηλεκτρονικού εμπορίου οπουδήποτε αλλού και προσφέρουν έως και 300 προϊόντα στο κατάστημά σας. Ενώ τα περιορισμένα και δωρεάν προγράμματα δεν προσφέρουν πολλά στον τρόπο της αξίας, τα σχέδια Pro προσφέρουν και πρέπει σίγουρα να ληφθούν υπόψη εάν θέλετε να πουλήσετε μερικά προϊόντα και να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα στη διαδικασία. Διαβάστε την εντυπωσιακή κριτική μας για να μάθετε περισσότερα.

Σχεδιασμός και εργαλεία

Εδώ θα πάμε βαθιά μέσα στον ίδιο τον κατασκευαστή. Ο συνολικός σχεδιασμός της υπηρεσίας και ο τρόπος εφαρμογής των εργαλείων εντός του προγράμματος επεξεργασίας είναι εκτός του πόσο εύκολη είναι η χρήση της υπηρεσίας. Η διάταξη του ίδιου του προγράμματος επεξεργασίας, τα εργαλεία που εφαρμόζει και η επιλογή θέματος είναι όλοι οι τομείς που θα εξετάσουμε σε αυτήν την κατηγορία.

Η επιλογή θέματος είναι η πιο σημαντική περιοχή, καθώς θέτει τα θεμέλια για τη συνολική εμφάνιση και λειτουργία του ιστότοπού σας προτού αγγίξετε οποιαδήποτε εργαλεία. Δεν εξετάζουμε απλώς τα πιο όμορφα θέματα, αλλά τα πιο πρακτικά θέματα. Ένα θέμα πρέπει να φαίνεται καλό και να είναι λειτουργικό, παρέχοντας έναν χάρτη πορείας για σχεδιασμό καθώς καθορίζετε το μονοπάτι.

Θα δούμε επίσης τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται στο εργαλείο δημιουργίας. Κυρίως, εξετάζουμε το σχεδιασμό και τη διάταξη των εργαλείων και πώς ενημερώνουν τις αποφάσεις σας κατά τη δημιουργία ενός ιστότοπου. Ακατάλληλες και ξένες επιλογές δεν είναι αποδεκτές, αλλά μόνο μια βελτιωμένη διεπαφή που εστιάζει στη δημιουργία του καλύτερου δυνατού ιστότοπου. Αυτή είναι η σύντομη λίστα για αυτήν την κατηγορία:

 • Στερεά πρότυπα
 • Χωρίς ακαταστασία
 • Χρήσιμα εργαλεία

SquareSpace

Εάν θέλετε το απόλυτο καλύτερο σχεδιασμό, το SquareSpace είναι για εσάς. Αυτό το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων με πυκνό χαρακτηριστικό έχει προνομιακή τιμή, αλλά και με premium εμφάνιση. Οι εκτεταμένες σελίδες προορισμού και οι μοναδικές διαδραστικές λειτουργίες έχουν μιμηθεί πολλές φορές, αλλά λίγοι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων το κάνουν ακριβώς όπως το SquareSpace.

Ο ίδιος ο οικοδόμος είναι αρκετά ικανός. Το SquareSpace δεν κρατά το χέρι σας όπως κάνουν πολλοί άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων. Αντ ‘αυτού, σας παρουσιάζεται ένας περιορισμένος αριθμός εργαλείων και αναμένεται να δημιουργήσετε κάτι από αυτά. Η δύναμη είναι σίγουρα εκεί, αλλά εξαρτάται από εσάς να το ξεκλειδώσετε για τον ιστότοπό σας.

Στο τέλος, απομένει ένας ιστότοπος που είναι λειτουργικός και όμορφος. Η εξαιρετική σειρά θεμάτων του SquareSpace παρέχει ένα σταθερό πρότυπο και το κλειστό σύστημα περιεχομένου σας προσφέρει πολλά εργαλεία για να ολοκληρώσετε τη δουλειά. Δεν έχετε τις εκπληκτικές εφαρμογές άλλων κατασκευαστών, αλλά ένα σοβαρό εργαλείο σχεδίασης που προορίζεται να δημιουργήσει τον καλύτερο δυνατό ιστότοπο.

Wix

Το Wix έχει βελτιωθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, ανταγωνίζοντας τα εκπληκτικά σχέδια του SquareSpace. Έχετε μια ευρύτερη επιλογή θεμάτων για να διαλέξετε και με μεγαλύτερη γκάμα. Ορισμένα πρότυπα είναι απλά, ιδιαίτερα χρήσιμα για ένα ιστολόγιο ή ένα διαδικτυακό περιοδικό, μια περιοχή όπου η SquareSpace δυσκολεύεται αρκετά.

best-website-builder-gif-1

Ωστόσο, καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση σε αυτήν την κατηγορία λόγω μιας γεμάτης διασύνδεσης. Το Wix έχει ακόμα αρκετή ισχύ κάτω από το καπό, με πολλά στοιχεία και πρόσθετες εφαρμογές. Παρόλα αυτά, ο ίδιος ο επεξεργαστής δεν είναι τόσο καθαρός όσο το SquareSpace και μπορεί μερικές φορές να φαίνεται υπερβολικά κατά τη διάρκεια του σχεδίου.

Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί. Το Wix είναι σίγουρα ένας ικανός κατασκευαστής που σας δίνει μια μεγάλη λίστα εργαλείων για την κατασκευή του ιστότοπού σας. Εάν θέλετε περισσότερες επιλογές από το SquareSpace και δεν είστε πολύ προσεκτικοί στα φανταχτερά θέματα, τότε το Wix μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς.

Γουέμπλι

Όσον αφορά το σχεδιασμό, ο Weebly βρίσκεται ανάμεσα στο Wix και το SquareSpace. Η επιλογή θεμάτων είναι ακόμα αρκετά μεγάλη, με ένα σταθερό μεσαίο έδαφος ανάμεσα σε υπερβολικά μοντέρνα σχέδια και απλή εμφάνιση. Ωστόσο, το Weebly ξεχωρίζει από τα δύο λόγω του εξαιρετικού επεξεργαστή του που είναι εύκολο στη χρήση ενώ παρέχει μεγάλη ισχύ.

Είναι μια πλήρως διαδραστική εμπειρία, μια πραγματική διεπαφή μεταφοράς και απόθεσης που προσπαθούν να μιμηθούν άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων (όπως το One.com). Η γραμμή εργαλείων στην αριστερή πλευρά σας κρατά όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε και κυριολεκτικά απλά σύρετε ό, τι θέλετε στη σελίδα. Είναι μια τόσο διαισθητική εμπειρία που διαχειρίζεται ακόμα τη δύναμη των SquareSpace και Wix.

Το Weebly διαθέτει επίσης πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου στον κατασκευαστή. Η ενότητα προϊόντων είναι όσο το δυνατόν πιο κοντά σε έναν ειδικό δημιουργό καταστημάτων ιστού, με επιλογές για φυσικά προϊόντα, λήψεις και υπηρεσίες. Τα επιχειρηματικά σχέδια συνοδεύονται επίσης από αυτόματη παρακολούθηση αποθεμάτων και κονκάρδες με χαμηλά αποθέματα, τα οποία είναι χρήσιμα εάν ο κύριος στόχος σας είναι οι πωλήσεις.

Ευκολία στη χρήση

Η οδήγηση στο πίσω μέρος του σχεδιασμού είναι ευκολία στη χρήση. Εδώ, εξετάζουμε τον τρόπο λειτουργίας του εργαλείου δημιουργίας, ξεχωριστά από τα συγκεκριμένα εργαλεία που μπορεί να έχει. Ο σχεδιαστικός χώρος πρέπει να προσφέρεται για μια διαισθητική εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ξένα εργαλεία ή επιλογές και ένα πρόγραμμα επεξεργασίας που έχει βελτιστοποιηθεί για τη ροή εργασίας.

Αυτό σημαίνει επίσης ένα πρόγραμμα επεξεργασίας βελτιστοποιημένο για χρήση στο Διαδίκτυο. Ορισμένοι κατασκευαστές μπορεί να υστερούν σε χαμηλού επιπέδου υλικό. Σε τελική ανάλυση, είναι ένα πλήρως λειτουργικό εργαλείο σχεδίασης σε μια ιστοσελίδα. Με αυτό, είναι σημαντικό η διεπαφή να μην επιβραδύνει το ποντίκι σε διαφορετικές επιλογές ή να πάρει πολύ χρόνο για να φορτώσει κάποια συγκεκριμένη λειτουργία.

Εκτός του προγράμματος επεξεργασίας, θα εξετάσουμε επίσης την ευρεία χρήση του ιστότοπού σας. Αυτό περιλαμβάνει τον πίνακα ελέγχου και την περιοχή υποστήριξής σας και πόσο εύκολο είναι να έχετε πρόσβαση σε καθένα. Όταν τα τρία συνδυάζονται μαζί, θα πρέπει να υπάρχει πολύ μικρή ερώτηση σχετικά με το πού βρίσκεται ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ή πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό. Αυτή είναι η σύντομη λίστα μας για αυτήν την κατηγορία:

 • Διαισθητικός συντάκτης
 • Βελτιστοποιημένη για χρήση στο Διαδίκτυο
 • Καθαρίστε τις περιοχές χρέωσης και υποστήριξης

Webnode

Το Webnode βρισκόταν στο χώρο δημιουργίας ιστοτόπων για λίγο, για πρώτη φορά στο Word-esque πρόγραμμα επεξεργασίας το 2008. Από τότε, η πλατφόρμα έχει αναθεωρηθεί με το Webnode 2.0, ένα πρόγραμμα επανεξέτασης που ωθεί τα όρια για το πόσο απλό μπορεί να είναι ένας δημιουργός ιστότοπων. Η οθόνη είναι απαλλαγμένη από ακαταστασία και ξένες επιλογές, καθιστώντας αυτό το πιο εύκολο στη χρήση εργαλείο κατασκευής που έχουμε δει.

best-website-builder-gif-2

Χωρίζεται σε δύο κατηγορίες: περιεχόμενο και ενότητες. Οι ενότητες είναι οι ευρείες πινελιές της σελίδας σας, τα δομικά στοιχεία στα οποία τοποθετούνται όλα τα άλλα. Μείον την κεφαλίδα και το υποσέλιδο, τα τμήματα μπορούν να τοποθετηθούν οπουδήποτε.

Το περιεχόμενο είναι ακριβώς αυτό, το περιεχόμενο που συμπληρώνει αυτές τις ενότητες. Μπορεί να είναι οτιδήποτε, από ένα απλό πλαίσιο κειμένου έως ένα βίντεο YouTube, το οποίο μπορείτε να μεταφέρετε για να ταιριάξετε τη σελίδα μαζί σαν παζλ. Δεν υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά οι λίγες που υπάρχουν υπάρχουν πολλές πιθανότητες.

Ωστόσο, το πρόγραμμα επεξεργασίας 2.0 δεν έχει φτάσει στο τέλος του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Webnode το έχει ήδη κυκλοφορήσει σε μερικά μέρη του κόσμου, οπότε η ενημέρωση είναι επικείμενη. Αυτήν τη στιγμή, ωστόσο, είναι καλύτερο να παραμείνετε σε έναν άλλο τύπο ιστότοπου. Διαβάστε την κριτική Webnode για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλα αυτά που προσφέρει η υπηρεσία.

Τζιμντό

Το Jimdo σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν πλήρη ιστότοπο με λίγα μόνο κλικ. Ακούγεται υπερβολικό, αλλά δεν είναι. Το Jimdo Dolphin AI σας ρωτά μερικές ερωτήσεις σχετικά με εσάς και τον ιστότοπο που δημιουργείτε και καθαρίζει το Διαδίκτυο για να βρει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες. Μετά από όλα αυτά, το Dolphin θα δημιουργήσει έναν πλήρως λειτουργικό ιστότοπο, γεμάτο με αυτό που βρήκε.

Βεβαίως, είναι λίγο ανατριχιαστικό. Ευτυχώς, ο σχεδιασμός του δικού σας ιστότοπου με τον Jimdo είναι εξίσου απλός. Όπως και ο Weebly, ο επεξεργαστής είναι εντελώς διαδραστικός, με επιλογές αλλαγής μεγέθους, μετακίνησης και διαμόρφωσης ό, τι υπάρχει στη σελίδα χωρίς εναλλαγή σε διαφορετική προβολή. Οι επιλογές είναι λίγο δύσκολο να συνηθίσουν στην αρχή, αλλά ο συντάκτης γίνεται αργά ένας από τους πιο διαισθητικούς της αγοράς.

Παρ ‘όλα αυτά, υπάρχουν μερικά προβλήματα με το σύστημα του Jimdo. Τα θέματα δεν λειτουργούν πάντα σωστά και ο αριθμός των επεξεργάσιμων στοιχείων μπορεί να είναι συντριπτικός. Παρόλα αυτά, ο κατασκευαστής παρουσιάζει έναν τόνο επιλογών και γίνεται αρκετά εύκολο στη χρήση μετά από σύντομο χρονικό διάστημα. Διαβάστε την κριτική μας για το Jimdo για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι άλλο ξεχωρίζει αυτό το πρόγραμμα κατασκευής.

Γουέμπλι

Όπως αναφέρθηκε στην παραπάνω κατηγορία, η Weebly έχει έναν από τους καλύτερους συντάκτες που έχουμε δει, όχι μόνο από την άποψη της ακατέργαστης ισχύος, αλλά και από την άποψη της χρηστικότητας. Σχεδόν όλοι μπορούν εύκολα να μεταβούν στη διεπαφή και να επωφεληθούν από τις πολλές επιλογές που έχει. Η τακτοποιημένη σειρά μπλοκ καθιστά απλό να βρείτε αυτό που ψάχνετε και να το σύρετε απευθείας στη σελίδα.

best-website-builder-gif-3

Παραδόξως, πολλή ευκολία στη χρήση προέρχεται από τους περιορισμούς του Weebly. Η γραμμή εργαλείων στην αριστερή πλευρά είναι συγκεκριμένη για τη σελίδα, που σημαίνει ότι θα βρείτε μόνο τα εργαλεία που ταιριάζουν στη συγκεκριμένη σελίδα εκεί. Για παράδειγμα, τα εργαλεία ιστολογίου βρίσκονται μόνο στη σελίδα ιστολογίου και οι ρυθμίσεις κεφαλίδας βρίσκονται μόνο στην αρχική σελίδα. Βοηθά τη συμβατότητα και διασφαλίζει ότι δεν υπάρχουν περίεργα σχέδια στον ιστότοπό σας.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλές άλλες επιλογές που δεν είναι συγκεκριμένες για τη σελίδα. Θα βρείτε αποκριτικές φόρμες στις οποίες μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε κομμάτι περιεχομένου, καθώς και επιλογές για το κέντρο εφαρμογών σε όλη τη σχεδίαση. Είναι μια εύκολη κατανόηση διεπαφής με όλες τις επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας. Το θαύμα είναι ότι ο Weebly το καταφέρνει χωρίς να γίνει πολύ συντριπτικό.

Υποστήριξη

Δυστυχώς, οι ιστότοποι δεν είναι τέλειοι και θα προκύψουν προβλήματα. Παρά την αιτία, χρειάζεστε ένα σταθερό σύστημα υποστήριξης για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τυχόν ζητήματα ή ερωτήσεις που μπορεί να έχετε. Σε αυτήν την κατηγορία, θα εξετάσουμε τη βάση γνώσεων, τις επιλογές υποστήριξης και οποιεσδήποτε άλλες λειτουργίες υποστήριξης έχει ο δημιουργός ιστότοπων, όπως ένα φόρουμ.

Ειδικά στη βάση γνώσεων, θα αναζητήσουμε οδηγούς αντιμετώπισης προβλημάτων. Όλοι οι κατασκευαστές ιστότοπων που έχουμε ελέγξει έχουν μια βάση γνώσης, αλλά πολύ λίγοι περιλαμβάνουν οδηγούς για κοινά ζητήματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η βάση γνώσεων λειτουργεί απλώς ως κέντρο εκμάθησης, οπότε τα άρθρα που αντιμετωπίζουν τα προβλήματα που έχετε θα κατατάσσονται ιδιαίτερα στις επιλογές μας.

Επίσης, ένα αδύναμο σημείο των δημιουργών ιστότοπων είναι οι επιλογές επικοινωνίας. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων προσφέρουν υποστήριξη μόνο μέσω email, με κάποιους να προσφέρουν μόνο μια απλή φόρμα επικοινωνίας. Πολλές επιλογές υποστήριξης και χρόνοι γρήγορης απόκρισης είναι το κλειδί εδώ, οπότε οποιοσδήποτε κατασκευαστής που θα μπορούσε να προσφέρει ένα από τα δύο πήρε επιπλέον πόντους σε αυτήν την κατηγορία. Αυτή είναι η σύντομη λίστα:

 • Οδηγοί αντιμετώπισης προβλημάτων
 • Πολλαπλές επιλογές επαφών
 • Γρήγοροι χρόνοι απόκρισης

Κτυπητά

Το Strikingly είναι ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων όσον αφορά την υποστήριξη. Εξακολουθεί να υφίσταται επαφή μόνο μέσω email, αλλά κερδίζει έλξη για τον ανταγωνισμό με μια πολύ καλά ενημερωμένη βάση γνώσεων. Αυτή η περιοχή είναι γεμάτη με περιεχόμενο, με τα πάντα, από την έναρξη έως τη διαχείριση του ιστότοπού σας.

εντυπωσιακά γνώση

Ιδιαίτερα εντυπωσιακοί, ωστόσο, είναι οι οδηγοί αντιμετώπισης προβλημάτων. Σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές ιστότοπων έχουν εκπαιδευτικά προγράμματα στη βάση γνώσεων, αλλά πολύ λίγοι έχουν πόρους για την αντιμετώπιση προβλημάτων. Τα ζητήματα μπορεί να μην εμφανίζονται συχνά, αλλά η μικρή επένδυση στο τέλος του Strikingly σημαίνει ότι θα έχετε έναν οδηγό σε περίπτωση που κάτι κάνει.

Επιπλέον, υπάρχει μια σειρά από βολικά βίντεο εκκίνησης. Εντυπωσιακά ξεπερνά τα πάντα, ξεκινώντας από τον οικοδόμο μέχρι τη φιλοξενία ενός ιστότοπου που εδρεύει στην Κίνα. Πηγαίνει ακόμη και στους όρους παροχής υπηρεσιών και στην πολιτική απορρήτου, ώστε να γνωρίζετε τα πάντα σχετικά με αυτόν τον κατασκευαστή, πώς λειτουργεί και πώς χρησιμοποιεί τις πληροφορίες σας.

GoDaddy GoCentral

Κάνοντας την πρώτη του εμφάνιση σε αυτόν τον οδηγό, το GoCentral δεν είναι από μόνο του ένα εντυπωσιακό οικοδόμο. Στην πραγματικότητα, μοιάζει περισσότερο με την προσθήκη στον τομέα του GoDaddy και στις υπηρεσίες φιλοξενίας. Παρόλα αυτά, το επίπεδο υποστήριξης είναι αρκετά υψηλό. Καθώς μια εταιρεία εστιάζει περισσότερο στη φιλοξενία ιστοσελίδων, αποκτάτε πρόσβαση σε επίπεδα υποστήριξης φιλοξενίας ιστοσελίδων τα οποία, κατά μέσο όρο, είναι πολύ μεγαλύτερα από ένα τυπικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Η βάση γνώσεων είναι το κέντρο, ταιριάζει με μια περιοχή ειδικά αφιερωμένη στο GoCentral. Το GoDaddy περιλαμβάνει μια λίστα με άρθρα “βουτιά σε”, ένα σχεδόν πρόγραμμα σπουδών για κάθε συγκεκριμένη περιοχή. Τα άρθρα είναι επίσης εξαιρετικά λεπτομερή, ταιριάζουν με στιγμιότυπα οθόνης και βήμα προς βήμα οδηγίες. Η βάση γνώσεων μοιάζει με μια πλήρως πραγματοποιημένη προσθήκη στην περιοχή υποστήριξης.

Επιπλέον, έχετε επίσης τις τυπικές μορφές επαφής που θα περιμένατε από έναν οικοδεσπότη Ιστού. Η ζωντανή συνομιλία, η ηλεκτρονική αλληλογραφία και η τηλεφωνική υποστήριξη είναι όλα διαθέσιμα, ένα τεράστιο βήμα έναντι των περισσότερων άλλων κατασκευαστών ιστότοπων στην αγορά. Υπάρχουν κάποια άλλα προβλήματα με αυτήν την υπηρεσία, αλλά η υποστήριξη σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά. Διαβάστε την κριτική GoDaddy GoCentral για να μάθετε περισσότερα.

SquareSpace

Το SquareSpace διαθέτει ένα τεράστιο τμήμα υποστήριξης, γεμάτο με τον τυπικό ναύλο οποιασδήποτε άλλης γνώσης. Ωστόσο, η αφοσίωσή του όχι μόνο στη συντήρηση, αλλά και στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας, το ξεχωρίζει από άλλους παρόχους. Τα εργαλεία υπάρχουν για να είναι επιτυχημένα στο διαδίκτυο, και αυτά τα εργαλεία βρίσκονται στη βάση γνώσεων.

οδηγός squarespace

Η περιοχή αποτελείται από οδηγούς και συχνές ερωτήσεις. Συνήθως, θα υπάρχει μια σειρά οδηγών για μια συγκεκριμένη κατηγορία με ένα FAQ στο τέλος για να καλυφθεί τυχόν έδαφος που χάθηκε σε όλους τους οδηγούς. Δεν υπάρχει πολύς τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων εδώ, αλλά αυτό είναι μάλλον απίθανο να εμφανιστεί. Αντ ‘αυτού, το SquareSpace επικεντρώνεται στη χρήση του εργαλείου δημιουργίας και στην ανάπτυξη του ιστότοπού σας.

Αυτό που το ξεχωρίζει είναι η σύνδεση με την κοινότητα. Το SquareSpace φιλοξενεί συχνά διαδικτυακά σεμινάρια που προσφέρουν ένα περιβάλλον εργαστηρίου για την κατασκευή του ιστότοπού σας. Εάν είστε αρκετά τυχεροί για να ζήσετε σε ένα από τα γραφεία του SquareSpace, μπορείτε να παρακολουθήσετε αυτά τα εργαστήρια αυτοπροσώπως επίσης.

Το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για το ηλεκτρονικό εμπόριο

Όλοι οι κατασκευαστές ιστότοπων σε αυτόν τον οδηγό προτιμούν τους παραδοσιακούς ιστότοπους σε σχέση με τα καταστήματα διαδικτύου. Ωστόσο, τα διαδικτυακά καταστήματα αποτελούν μεγάλο μέρος του Διαδικτύου, επομένως δεν θέλαμε να σας αφήσουμε να κρέμεται από αυτή την άποψη. Ορισμένες από τις επιλογές που παρουσιάζονται εδώ θα ταιριάζουν σε μικρά διαδικτυακά καταστήματα, αλλά μπορεί να χρειαστείτε κάτι πιο ισχυρό εάν θέλετε να πουλήσετε στο διαδίκτυο.

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι οι άμεσες πωλήσεις μέσω της μεταπώλησης. Οι άμεσες πωλήσεις, ή μια εταιρεία που πωλεί το δικό της προϊόν απευθείας στον πελάτη, θα ταιριάζει καλά με τους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων. Τα πρότυπα σχεδιαστών των SquareSpace και Wix σάς δίνουν την ευκαιρία να αναδείξετε το προϊόν σας και όλες τις δυνατότητές του, με μερικές επιπλέον δυνατότητες για τη διαχείριση αποστολών και την παρακολούθηση παραγγελιών.

Η μεταπώληση, από την άλλη πλευρά, θα δυσκολευτεί. Δεν μιλάμε απλώς για πώληση μεταχειρισμένων αντικειμένων, αλλά για οποιαδήποτε επιχείρηση που αγοράζει προϊόν από χονδρική και μετά πουλά. Ο κατάλογος είναι γενικά πολύ μεγαλύτερος και διασκορπίζεται σε πολλές πλατφόρμες. Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων απλά δεν διαθέτουν τα εργαλεία για την παρακολούθηση κάθε καταστήματος που πωλείτε, ούτε τη δυνατότητα οργάνωσης του αποθέματος.

Για αυτό, είναι καλύτερο να πάτε με έναν ειδικό δημιουργό ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Shopify. Θα έχετε όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης με το Amazon και το eBay, το ShipStation, την ολοκλήρωση και την αποστολή. Επιπλέον, το Shopify υποστηρίζει εισαγωγή και εξαγωγή XML, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε το απόθεμά σας σε οποιαδήποτε πλατφόρμα και να διατηρείτε τα πάντα συγχρονισμένα.

Ωστόσο, για άμεσες πωλήσεις ή για μια μικρή γκάμα προϊόντων, θα το κάνει κάθε δημιουργός ιστότοπων. Γενικά θα πληρώνετε ένα ασφάλιστρο για να αποκτήσετε πρόσβαση στη διαχείριση αποστολών και παραγγελιών, επομένως λάβετε υπόψη αυτό εάν η πώληση δεν είναι ο κύριος σκοπός του ιστότοπού σας.

Δωρεάν ή επί πληρωμή?

Αφού επιλέξετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, σχεδιάσετε λίγο και ξεκινήσετε ζωντανά, ανακύπτει το ζήτημα της αναβάθμισης. Ενώ η δωρεάν ή η πληρωμή εξαρτάται εξ ολοκλήρου από τον προϋπολογισμό σας, οι περισσότεροι ιστότοποι, ανεξάρτητα από την ανάγκη, θα επωφεληθούν από την αναβάθμιση. Αποκτάτε πρόσβαση σε βασικές λειτουργίες για τη νομιμοποίηση της επωνυμίας σας, αυξάνοντας παράλληλα την έκθεση και τους πόρους.

Ενώ είναι απλό, ένα όνομα τομέα είναι το πρώτο βήμα σε αυτήν τη διαδικασία. Η προσφορά ενός επώνυμου υποτομέα με οποιοδήποτε δωρεάν σχέδιο είναι γενναιόδωρη, αλλά το να ξεφύγετε από αυτό είναι το πρώτο βήμα για την καθιέρωση της επωνυμίας σας στο διαδίκτυο. Ένα όνομα τομέα δείχνει ότι ο ιστότοπός σας είναι νόμιμος και πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Στον πραγματικό σας ιστότοπο, η επωνυμία του δημιουργού ιστότοπων καταργείται και, σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να τοποθετήσετε διαφημίσεις. Η ευελιξία είναι ότι δημιουργείτε έναν ιστότοπο που είναι ένα βήμα πάνω από έναν κανονικό δημιουργό ιστότοπων, προσθέτοντας στην επωνυμία σας και, περιστασιακά, σας κερδίζει χρήματα.

Επιπλέον, η αναβάθμιση είναι πολύ φθηνή. Κανένας ιστότοπος δεν είναι δωρεάν και ενώ οι δημιουργοί ιστότοπων έχουν προχωρήσει αρκετά προσπαθώντας να το κάνουν αυτό, πρέπει να ρίξετε λίγα χρήματα για έναν ιστότοπο bonafide. Ευτυχώς, οι δημιουργοί ιστότοπων έχουν επίσης προχωρήσει σημαντικά στη μείωση του κόστους, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο με λιγότερο από την αγορά λίγων ποτών κάθε μήνα.

Εν ολίγοις, αξίζει τον κόπο να κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή. Ξεκινήστε δωρεάν για να δοκιμάσετε διαφορετικούς κατασκευαστές και να βρείτε τη σωστή εφαρμογή και, στη συνέχεια, κάντε αναβάθμιση, ώστε να μπορείτε να επωφεληθείτε από τα premium χαρακτηριστικά που συνοδεύουν.

Τελικές σκέψεις

Μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που προχωρά, ειδικά εάν δεν είστε ήδη εξοικειωμένοι με μια πλατφόρμα όπως το WordPress. Το επίπεδο ισχύος αυξάνεται συνεχώς και αυτοί οι κατασκευαστές δείχνουν πώς είναι οι ισχυροί διεκδικητές για τη δημιουργία ενός σοβαρού ιστότοπου μέσω ενός εύχρηστου εργαλείου.

Όσο αφορά έναν σοβαρό ιστότοπο, σίγουρα αξίζει τον κόπο να αναβαθμιστεί σε ένα πλήρως εξοπλισμένο σχέδιο. Συχνά κερδίζετε πολύ περισσότερα μόνο για μια μικρή επένδυση εκτός από την ανεκτίμητη πτυχή της νομιμότητας. Είναι δύσκολο να ληφθεί σοβαρά υπόψη στο Διαδίκτυο, αλλά αυτό το μικρό βήμα μπορεί να σας βοηθήσει.

Ποιο είναι το αγαπημένο σας οικοδόμο; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map