Namecheap vs Bluehost: Going Toe-to-Toe το 2020

Το Bluehost – που ανήκει στην Endurance International Group (EIG) – είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της φιλοξενίας. Παρόλο που η επωνυμία δεν έκανε την περικοπή στον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας ιστού, εξακολουθεί να κάνει μια καλή μάχη στις συγκρίσεις SiteGround εναντίον Bluehost και DreamHost έναντι Bluehost. 


Έχουμε εμφανίσει το Namecheap λιγότερο συχνά – μέχρι στιγμής μόνο στο matchche Namecheap εναντίον GoDaddy. Ωστόσο, μόνο σε αυτήν τη σύγκριση, ο Namecheap εντυπωσίασε, δείχνοντας ότι δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να έχετε άριστη εξυπηρέτηση. Σε αυτήν τη σύγκριση Namecheap εναντίον Bluehost, θα δούμε ποια υπηρεσία είναι κατάλληλη για εσάς. 

Αν και θα τα συγκρίνουμε από σημείο σε σημείο, προτείνουμε να διαβάσετε την κριτική Namecheap και την κριτική Bluehost. Εκεί, θα βρείτε μια πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση κάθε υπηρεσίας, καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αντέχουν στον έλεγχο σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά.

Ρύθμιση αγώνα: Namecheap εναντίον Bluehost

Οι κριτικές μας αποτελούνται από οκτώ ενότητες και παρόλο που κάθε μία είναι σημαντική για την αξιολόγηση μιας υπηρεσίας μεμονωμένα, δεν είναι όλες εξίσου σημαντικές όταν συγκρίνουμε δύο υπηρεσίες. Αντ ‘αυτού, συμπυκνώσαμε ορισμένες ενότητες, όχι μόνο για να κάνουμε τη σύγκριση μικρότερη, αλλά και για να κάνουμε κάθε ενότητα πιο δίκαιη. 

Προσγειωθήκαμε σε πέντε περιοχές: χαρακτηριστικά, τιμές, ευκολία χρήσης, ταχύτητα και ασφάλεια. Θα συγκρίνουμε το Namecheap και το Bluehost σε αυτές τις περιοχές, δίνοντας έναν βαθμό στην υπηρεσία που πιστεύουμε ότι είναι καλύτερη. Θα στεφθεί η υπηρεσία με τους περισσότερους πόντους στο τέλος ως πρωταθλητής μας. 

Στην αρχή του γύρου, θα καθορίσουμε τους βασικούς κανόνες, καθορίζοντας αυτό που ψάχνουμε από τους ανταγωνιστές μας. Στη συνέχεια, θα μιλήσουμε για κάθε υπηρεσία και θα σκεφτούμε πώς συγκρίνονται. Τέλος, θα δηλώσουμε νικητή και θα κερδίσουμε έναν βαθμό. 

Χρησιμοποιούμε το σύστημα σημείων για να δείξουμε γρήγορα ποιος πάροχος προτιμούμε, αλλά η ανάλυση δεν ξεκινά ούτε σταματά εκεί. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιούμε σημεία για τη διάτρηση των σκέψεών μας, και σε ορισμένους γύρους, αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε. Συνιστούμε να διαβάσετε κάθε ενότητα – ειδικά τα κοντινά – έτσι έχετε μια ιδέα για το γιατί πήραμε την απόφασή μας.

1

Χαρακτηριστικά

Τα χαρακτηριστικά είναι μια ζωτική πτυχή της επιλογής μιας υπηρεσίας φιλοξενίας. Αν και είναι εύκολο να εκτροχιαστείτε από δωρεάν προσφορές διαφημιστικής πίστωσης, όπως με το Site5 (διαβάστε την κριτική μας στο Site5), δεν κάνουν πραγματικά πολλά για τον ιστότοπό σας. Πολύ πιο σημαντικό είναι χαρακτηριστικά όπως το λογισμικό διακομιστή LiteSpeed ​​και η προσωρινή αποθήκευση, και τα δύο είναι διαθέσιμα με το Hosting24 (διαβάστε την κριτική μας στο Hosting24). 

Ένας καλός οικοδεσπότης πρέπει να παρέχει μια λίστα δυνατοτήτων που σας βοηθά να δημιουργήσετε, να βελτιστοποιήσετε και να ασφαλίσετε τον ιστότοπό σας. Αν και εξακολουθούν να υπάρχουν δυνατότητες εκτός αυτών των περιοχών, ο οικοδεσπότης πρέπει πρώτα να καλύψει αυτά τα βασικά. 

Όνομα

Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, το Namecheap διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών, παρόλο που υπάρχει μια έντονη παράλειψη. Σχεδόν όλοι οι κεντρικοί υπολογιστές σάς επιτρέπουν να εγγράψετε έναν δωρεάν τομέα όταν αγοράζετε μια συνδρομή (διαβάστε την κριτική μας για το A Small Orange για ένα μόνο παράδειγμα). Το Namecheap κάνει, επίσης, αλλά υπάρχουν περιορισμοί σε ό, τι μπορείτε να εγγραφείτε.

Προσφέρει έναν δωρεάν τομέα “.website”, αλλά όχι έναν δωρεάν τομέα “.com”. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι τομείς “.com” είναι, σε γενικές γραμμές, οι πιο δημοφιλείς, το Namecheap παραλείπει το παρελθόν, δεν έχει νόημα. Έχουμε δει άλλους κεντρικούς υπολογιστές domain-registrars-turn-web-όπως το GoDaddy (διαβάστε την κριτική μας στο GoDaddy) – να προσφέρουμε δωρεάν domain “.com” με ένα πακέτο φιλοξενίας, οπότε δεν υπάρχει λόγος ότι το Namecheap δεν μπορεί να προσγειωθεί.  

Ωστόσο, τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι εξαιρετικά. Για παράδειγμα, το Namecheap περιλαμβάνει πολλούς δημιουργούς ιστότοπων. Η τυπική επιλογή, που ονομάζεται απλά “δημιουργός ιστότοπου” στο cPanel, δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Weebly ή το Strikingly μέσω του App Store. Όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας στο Weebly, είναι ένα από τα καλύτερα διαθέσιμα προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων. Το Strikingly δεν είναι κακό, αλλά είχαμε μερικά προβλήματα με το δωρεάν πρόγραμμα (διαβάστε την κριτική Strikingly).

namecheap-review-website-builder

Εκτός αυτού, το Namecheap προσφέρει επίσης 50 δωρεάν πιστοποιητικά PositiveSSL, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και απόρρητο τομέα. Παρόλο που η έλλειψη δωρεάν εγγραφής τομέα “.com” είναι τρομερή, η λίστα δυνατοτήτων του Namecheap μπορεί να σταθεί με τα καλύτερα από αυτά, όπως το SiteGround (διαβάστε την κριτική SiteGround).

Μπλε Χοστ

Ακόμα περισσότερο από άλλες μάρκες EIG, η Bluehost διαθέτει μια μεγάλη λίστα χαρακτηριστικών. Ενώ ορισμένες δυνατότητες του Bluehost είναι διαθέσιμες μόνο για τις υψηλότερες βαθμίδες φιλοξενίας, εξακολουθείτε να έχετε πολλές στο χαμηλό τέλος – σε αντίθεση με το HostGator (διαβάστε την κριτική μας στο HostGator). Από την κατασκευή έως τη βελτιστοποίηση έως την ασφάλεια του ιστότοπού σας, το Bluehost σας έχει καλύψει. 

Ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε, θα λάβετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας για τον ιστότοπό σας. Εάν μπορείτε να κάνετε το άλμα στο σχέδιο Pro της κορυφαίας βαθμίδας της Bluehost, θα λάβετε επίσης 200 $ σε διαφημιστικές πιστώσεις, δύο άδειες SpamExperts, CodeGuard Basics, μια αποκλειστική διεύθυνση IP και δωρεάν ιδιωτικό απόρρητο τομέα. 

Για την κατασκευή του ιστότοπού σας, το Bluehost ενσωματώνεται στο Weebly, δίνοντάς σας πρόσβαση στο πρόγραμμα Weebly’s Connect, το οποίο συνήθως κοστίζει 60 $ ετησίως. Αυτό το πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει τον δικό σας τομέα, είναι δωρεάν μέσω του Bluehost, αλλά αν πρέπει να κάνετε αναβάθμιση, το Bluehost το καθιστά εύκολο να το κάνετε. Τα υψηλότερα επίπεδα του Weebly περιλαμβάνουν διευρυμένη αποθήκευση και περισσότερη λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου. Αυτό είναι πρότυπο για τους περισσότερους οικοδεσπότες EIG. 

συντάκτης weebly

Το Bluehost ξεχωρίζει με τη βαθιά ενσωμάτωσή του στο WordPress. Παρόλο που η Bluehost έχασε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων για τον WordPress οδηγό για διάφορους άλλους λόγους, ο κεντρικός πίνακας ελέγχου του WordPress είναι η ουσία των ονείρων. Θα μιλήσουμε περισσότερο για αυτό στον τρίτο γύρο. 

Στρογγυλές σκέψεις

Το Namecheap έχει μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών, ειδικά για την τιμή. Ωστόσο, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την έλλειψη δωρεάν τομέα “.com”. Το Bluehost καλύπτει ό, τι κάνει το Namecheap, αλλά παρέχει επίσης έναν από τους καλύτερους πίνακες ελέγχου για το WordPress που έχουμε δει. Αυτό είναι αρκετό για να το προωθήσουμε σε αυτόν τον πρώτο γύρο. 

Γύρος: Σημείο χαρακτηριστικών για το Bluehost

Λογότυπο Namecheap
Λογότυπο Bluehost

2

Τιμή

Πολλοί οικοδεσπότες αρχίζουν να καταρρέουν όταν πρόκειται για τιμολόγηση (διαβάστε την αναθεώρηση Arvixe για παράδειγμα). Ορισμένοι οικοδεσπότες ξεπερνούν τους υπόλοιπους από την άποψη της παραπλανητικής τιμολόγησης, αλλά το Bluehost δεν είναι μεταξύ αυτών. Το Namecheap είναι ευτυχώς. Κατά τη διάρκεια αυτού του γύρου, πρόκειται να αξιολογήσουμε τη λίστα των υπηρεσιών στις αντίστοιχες τιμές τους, αλλά περισσότερο από αυτό, θα κρίνουμε πόσο σαφώς επικοινωνούν αυτή η τιμή οι Namecheap και Bluehost.

Όνομα

Το Namecheap παρέχει, καλά, φτηνή φιλοξενία ιστοσελίδων. Είναι ένας από τους πιο φθηνούς οικοδεσπότες, ακόμη και ανταγωνιστικές επωνυμίες, όπως 1&1 IONOS (διαβάστε το 1 μας&1 κριτική IONOS). Δεν περιμένουμε τίποτα λιγότερο από μια μάρκα που έχει «φθηνή» στο όνομά της, αλλά η Namecheap προχωρά ακόμη περισσότερο. Όχι μόνο κάνει τα σχέδιά του φθηνά, αλλά επίσης γνωρίζει σαφώς αυτό το κόστος. 

Η τιμή που εμφανίζεται στο Namecheap στη σελίδα προϊόντος είναι η τιμή που θα πληρώσετε, κάτι που σπάνια εμφανίζεται. Αυτό σημαίνει ότι η σύγκριση των τιμών του Namecheap με, για παράδειγμα, το Hostinger δεν φαίνεται εντυπωσιακό (διαβάστε την κριτική μας στο Hostinger). Ωστόσο, κατά την ανανέωση, η τιμή είναι φθηνότερη από την Hostinger. Το Namecheap προσφέρει σχέδια για ένα μήνα ή ένα χρόνο, με το τελευταίο να λαμβάνει έκπτωση 6% έως 7%.

Αυτό ισχύει για κοινόχρηστα και WordPress προγράμματα. Οι VPS και οι ειδικοί χρήστες μπορούν να πληρώνουν ανά τρίμηνο και οι μεταπωλητές μπορούν να αγοράζουν έως και δύο χρόνια. Ανεξάρτητα, η τιμή είναι χαμηλή. Αυτό παρουσιάζεται περαιτέρω με τους διακομιστές αποκλειστικούς για την εκκαθάριση. Το Namecheap επανατοποθετεί αποκλειστικούς διακομιστές που δεν είναι ενημερωμένοι και παρόλο που δεν θα αποδίδουν όπως και οι διακομιστές στο LunarPages (διαβάστε την κριτική μας στο LunarPages), είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε αποκλειστική φιλοξενία με λιγότερο από $ 50 ανά μήνα.

Έχετε 30 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη εάν δοκιμάσετε την υπηρεσία και αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς. Οι χρήστες VPS έχουν τη δική τους εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η οποία επιτρέπει μόνο δύο εβδομάδες. Παρόλο που ένας μήνας είναι τυπικός για τους περισσότερους οικοδεσπότες, έχουμε δει μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα επιστροφής χρημάτων, όπως η εγγύηση 90 ημερών του InMotion (διαβάστε την κριτική της φιλοξενίας InMotion).

Μπλε Χοστ

Όσον αφορά την παραπλανητική τιμολόγηση, κανείς δεν το κάνει όπως το Bluehost. Αυτό είναι κρίμα, καθώς η ίδια η τιμή δεν είναι η χειρότερη που έχουμε δει (διαβάστε την κριτική μας για το Pagely). Το πρόβλημα με το Bluehost δεν είναι η τιμή που χρεώνει, αλλά το πόσο συγκεχυμένο είναι να βρεις την τιμή που θα πληρώσεις. 

Ας πάρουμε κοινά σχέδια, για παράδειγμα. Η σελίδα του προϊόντος εμφανίζει μια αρχική τιμή, καθώς και το ποσοστό ανανέωσης. Αυτό είναι πρότυπο για τους περισσότερους οικοδεσπότες, αλλά αυτό που δεν επικοινωνεί είναι ότι μπορείτε να αγοράσετε μόνο μεταξύ ενός και τριών ετών φιλοξενίας και ότι η τιμή ανά μήνα αυξάνεται καθώς αυξάνεται η διάρκεια. 

Καμία από αυτές τις πρακτικές δεν είναι κακή μεμονωμένα. Είναι το γεγονός ότι η Bluehost περιμένει μέχρι την ολοκλήρωση της αγοράς για να σας ενημερώσει τι είναι αυτό (διαβάστε την αναθεώρηση φιλοξενίας Α2 για ένα παράδειγμα του πώς ένας οικοδεσπότης πρέπει να ολοκληρώσει αυτό το πρόγραμμα τιμολόγησης). Επιπλέον, το Bluehost προεπιλέγει πολλαπλά πρόσθετα στο ταμείο, το οποίο συχνά ισούται με το διπλάσιο της τιμής φιλοξενίας σας.

Όσον αφορά την επιστροφή των χρημάτων σας, το Bluehost προσφέρει 30 ημέρες. Σε σύγκριση με το Namecheap, ωστόσο, πρόκειται να ελλιμενίσουμε το Bluehost για αυτό. Ενώ και οι δύο προσφέρουν ένα μήνα για να λάβουν επιστροφή χρημάτων, το Bluehost αρχικά σας αναγκάζει σε ένα πολυετές πρόγραμμα.

Στρογγυλές δύο σκέψεις

Το Bluehost δυσκολεύει καθ ‘όλη τη διαδικασία ολοκλήρωσης της αγοράς να μάθει ποια τιμή θα πληρώνετε. Οι ίδιες οι τιμές δεν είναι κακές, αλλά δεν είναι εντυπωσιακές. Το Namecheap, από την άλλη πλευρά, είναι ξεκάθαρο σχετικά με τις τιμές του και αυτές οι τιμές είναι φθηνότερες από τις περισσότερες αγορές, ωθώντας την στο προβάδισμα για αυτόν τον γύρο. 

Γύρος: Σημείο τιμής για το Namecheap

Λογότυπο Namecheap
Λογότυπο Bluehost

3

Ευκολία στη χρήση

Τα πάντα, από την επιλογή ενός σχεδίου έως την αγορά του έως τη δημιουργία του ιστότοπού σας, αποτελούν ευκολία χρήσης για φιλοξενία ιστοσελίδων. Ειλικρινά, η έναρξη ενός ιστότοπου είναι δύσκολη, οπότε οτιδήποτε βοηθά στη διευκόλυνση της διαδικασίας είναι σημαντικό. Όπως έχουμε δει με οικοδεσπότες όπως το Kinsta, μια ρευστή ολοκλήρωση αγοράς και ρύθμισης μπορεί να κάνει τη διαφορά (διαβάστε την κριτική μας στο Kinsta). 

Σε αυτόν τον γύρο, θα περιγράψουμε τις εμπειρίες που είχαμε κατά τη δημιουργία λογαριασμού με το Bluehost και το Namecheap. 

Όνομα

Η επιλογή ενός προγράμματος Namecheap δεν είναι δύσκολη, ειδικά με το πόσο σαφώς επικοινωνεί την τιμή. Ωστόσο, το Ταμείο είναι μια διαφορετική ιστορία. Παρόλο που το Namecheap δεν απαιτεί περισσότερες πληροφορίες από οποιονδήποτε άλλο κεντρικό υπολογιστή, χωρίζει κάθε βήμα της διαδικασίας ολοκλήρωσης αγοράς για να διαχωρίσει τις σελίδες. 

Αυτό καθιστά τη διαδικασία που πρέπει να είναι μια απλή διαδικασία να αισθάνεται άσκοπα μακρά. Η δημιουργία λογαριασμού είναι μία σελίδα, τα στοιχεία χρέωσης είναι άλλη και η επιβεβαίωση της παραγγελίας σας είναι ακόμη μία. Η όλη διαδικασία θα μπορούσε να συμπυκνωθεί σε μία ή δύο σελίδες. Ευτυχώς, ορίσατε τον κωδικό πρόσβασής σας κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε αναζήτηση μέσω email μετά την πληρωμή. 

Μετά από αυτό, μπορείτε να συνδεθείτε. Από την άποψη της φιλοξενίας ιστοσελίδων, ο πίνακας ελέγχου είναι απογοητευτικός. Το Namecheap εστιάζει σαφώς στην πλευρά εγγραφής τομέα της επιχείρησής της, χρησιμοποιώντας τις καρτέλες στο αριστερό μενού ως τρόπο περαιτέρω διαφήμισης της φιλοξενίας για τους τομείς σας. Είδαμε παρόμοια ζητήματα κατά την αναθεώρησή μας στο WestHost.

namecheap-review-account-dashboard

Επιπλέον, ο βομβαρδισμός διαφημίσεων καθιστά δύσκολη την εύρεση του cPanel, το οποίο βρίσκεται σε μια ιεραρχία επιλογών από την κεντρική σελίδα του πίνακα ελέγχου. Το cPanel είναι εντάξει, αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Εκτός από μια «αποκλειστική» ενότητα εφαρμογών στο επάνω μέρος της οθόνης, η εφαρμογή είναι διαθέσιμη. 

Μπλε Χοστ

Η Bluehost μας έδωσε μερικά προβλήματα κατά την ολοκλήρωση της αγοράς, αλλά η ίδια η διαδικασία δεν ήταν δύσκολη. Εκτός από τα προεπιλεγμένα πρόσθετα, το ταμείο περνά ομαλά, με όλα τμηματοποιημένα σε μερικές σελίδες. Αφού επιβεβαιώσετε την πληρωμή σας, θα μεταβείτε σε μια οθόνη δημιουργίας κωδικού πρόσβασης, όπου είχαμε προβλήματα. 

Γνωρίζοντας καλά τους κινδύνους του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο, δημιουργήσαμε έναν κωδικό πρόσβασης με έναν από τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, το LastPass (διαβάστε την κριτική LastPass). Ωστόσο, κάθε φορά που επικολλούσαμε έναν κωδικό πρόσβασης, είχαμε ένα σφάλμα. Τέλος, πληκτρολογήσαμε έναν κωδικό πρόσβασης και λειτούργησε, γεγονός που υποδηλώνει ότι η σελίδα δημιουργίας κωδικών πρόσβασης έχει κάτι λάθος με αυτήν κατά την επικόλληση καταχωρίσεων. Αυτό είναι γελοίο, ειλικρινά, καθώς ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης αποτελεί βασικό στοιχείο για τα περισσότερα σύγχρονα προγράμματα περιήγησης. 

Ωστόσο, είναι εύκολο να τα παραβλέψετε όλα αυτά όταν λάβετε υπόψη τον πίνακα ελέγχου. Το Bluehost διαθέτει έναν εξαιρετικά διαισθητικό και εξαιρετικά λειτουργικό πίνακα εργαλείων που σας επιτρέπει να διαχειριστείτε ιστότοπους WordPress χωρίς να συνδεθείτε ποτέ. Έκανε την καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων μας με οδηγό cPanel για έναν λόγο. 

bluehost-review-control-panel

Το ίδιο το cPanel λειτουργεί επίσης. Αντί να σας στείλει σε ξεχωριστή περιοχή, το Bluehost ενσωματώνει το cPanel στον πίνακα ελέγχου. Ευτυχώς, η ενοποίηση λειτουργεί, σε αντίθεση με το HostPapa (διαβάστε την κριτική HostPapa). Από το ταμπλό έως το cPanel, το Bluehost είναι μια χαρά στη χρήση, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε έναν ιστότοπο WordPress.

Στρογγυλές τρεις σκέψεις

Ένα από τα ισχυρότερα σημεία του Bluehost είναι η ευκολία στη χρήση και λάμπει ιδιαίτερα καλά σε σύγκριση με το Namecheap. Παρόλο που το Namecheap δεν είναι δύσκολο στη χρήση, δεν έχει το βερνίκι του Bluehost, ωθώντας το πιο πίσω σε αυτόν τον γύρο.

Γύρος: Σημείο ευκολίας χρήσης για το Bluehost

Λογότυπο Namecheap
Λογότυπο Bluehost

4

Ταχύτητα και ώρα λειτουργίας

Δοκιμάζουμε την ταχύτητα φιλοξενίας ιστοσελίδων ξεκινώντας έναν ιστότοπο με το πιο φθηνό κοινόχρηστο σχέδιο και εγκαθιστώντας ένα κενό αντίγραφο του WordPress. Στη συνέχεια εκτελούμε αυτόν τον ιστότοπο δοκιμών – τον οποίο δεν συμπληρώνουμε με περιεχόμενο – μέσω δύο σημείων αναφοράς: Load Impact και Pingdom Speed ​​Test. Σε αυτόν τον γύρο, πρόκειται να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα που συγκεντρώσαμε για το Bluehost και το Namecheap. 

Όνομα

Το Namecheap είχε καλή απόδοση κατά τη διάρκεια του τεστ Pingdom, αν και έχουμε δει καλύτερα. Ο ιστότοπος δοκιμών μας σημείωσε 90 στα 100, το οποίο είναι αξιοπρεπές, αλλά όχι εξαιρετικό. Θα μπορούσατε πιθανώς να βελτιώσετε το αποτέλεσμα ακολουθώντας τα βήματα στον τρόπο βελτίωσης του οδηγού για τους χρόνους φόρτωσης ιστότοπου. 

namecheap-review-speed-test

Όπως μπορείτε να δείτε στο παραπάνω γράφημα, χάθηκε πολύς χρόνος ενώ το πρόγραμμα περιήγησης περίμενε να λάβει δεδομένα. Η συμπίεση και η προσωρινή αποθήκευση μπορούν συνήθως να λύσουν αυτό το ζήτημα, το τελευταίο από το οποίο δεν περιλαμβάνει το Namecheap στο πιο φθηνό κοινόχρηστο σχέδιό του. Το κορυφαίο επίπεδο κοινής φιλοξενίας του Namecheap περιλαμβάνει το eAccelerator και το xCache, τα οποία αναμένεται να βελτιώσουν τους χρόνους φόρτωσης. 

Ωστόσο, η δοκιμή φόρτωσης αντίκτυπου ξεκίνησε χωρίς εμπόδια. Χρησιμοποιούμε αυτό το εργαλείο για να στείλουμε 50 εικονικούς χρήστες στον διακομιστή μέσα σε πέντε λεπτά, κάτι που προσομοιώνει ένα μικρό φορτίο. Ο Namecheap ήταν σε θέση να αντέξει την πίεση χωρίς προβλήματα, διατηρώντας έναν συνεπή χρόνο απόκρισης καθ ‘όλη τη διάρκεια του τεστ και δεν επέστρεψε κανένα σφάλμα.

namecheap-review-load-αντίκτυπο

Όσον αφορά το χρόνο λειτουργίας, το Namecheap έχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9 τοις εκατό για μεταπωλητές και προγράμματα VPS και εγγύηση 100 τοις εκατό για οτιδήποτε άλλο. Σε περίπτωση διακοπής λειτουργίας του ιστότοπού σας, το Namecheap θα παρέχει υπηρεσία αξίας μιας ημέρας για κάθε μη προγραμματισμένη ώρα που ο ιστότοπός σας είναι εκτός λειτουργίας.

Μπλε Χοστ

Το Bluehost είναι ένας από τους ταχύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων που έχουμε δοκιμάσει. Στο τεστ Pingdom μας, σημείωσε 94 στα 100 – νίκησε μόνο τους 96 στους 100 που λάβαμε από το SiteGround, το A2 Hosting και το Hosting24. Το παρακάτω γράφημα υποδηλώνει ότι υπάρχει κάποια ποσότητα προσωρινής αποθήκευσης εκτός κιβωτίου, γι ‘αυτό το Bluehost είχε καλύτερη απόδοση από το Namecheap. 

bluehost-review-speed-test

Το Load Impact παρήγαγε λιγότερο από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η δοκιμή μας ήταν η ίδια: 50 χρήστες εντός πέντε λεπτών. Ωστόσο, το Bluehost δεν μπόρεσε να το χειριστεί. Η πλειονότητα των VU επέστρεψε χρόνο απόκρισης μηδέν χιλιοστά του δευτερολέπτου, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπος δεν φορτώθηκε καθόλου. Επιπλέον, αντιμετωπίσαμε πολλά σφάλματα HTTP. 

Αυτό συνήθως υποδηλώνει ότι υπάρχουν πολύ λίγοι πόροι για τον αριθμό των χρηστών στον διακομιστή. Αντί να περιμένει να φορτώσει τον ιστότοπο, ο διακομιστής υπερφορτώνεται και επιστρέφει σφάλματα στο αίτημα. Είναι πιθανό το Bluehost να γεμίζει τους κοινόχρηστους διακομιστές του στο χείλος, γεγονός που καθιστά τον ιστότοπό σας απρόσιτο ενώ βρίσκεται υπό φόρτωση.

bluehost-review-load-αντίκτυπο

Το Bluehost επίσης δεν εγγυάται το χρόνο λειτουργίας. Αναφέρει την «πολυπλοκότητα και τη φύση ενός κοινόχρηστου περιβάλλοντος φιλοξενίας ιστοσελίδων» ως λόγος για πιθανή διακοπή λειτουργίας, η οποία είναι γελοία. Η κοινόχρηστη φιλοξενία είναι περίπλοκη, αλλά είναι δουλειά του Bluehost να αντιμετωπίζει αυτήν την πολυπλοκότητα. Εάν άλλοι οικοδεσπότες μπορούν να παρέχουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας, το Bluehost μπορεί επίσης. 

Στρογγυλές Τέσσερις Σκέψεις

Αυτός ο γύρος είναι δύσκολος. Το Bluehost είναι τεχνικά η ταχύτερη υπηρεσία, αλλά όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, το Namecheap είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει εγγύηση λειτουργίας και λειτουργεί καλύτερα στη δοκιμή Load Impact. Όσο για την ταχύτητα, πιθανότατα μπορείτε να τη βελτιώσετε με προσωρινή αποθήκευση και συμπίεση, κάτι που δεν είναι δύσκολο να γίνει. 

Γύρος: Ταχύτητα και Σημείο χρόνου για το Namecheap

Λογότυπο Namecheap
Λογότυπο Bluehost

5

Ασφάλεια και απόρρητο

Ο τελευταίος γύρος μας επικεντρώνεται στην ασφάλεια και το απόρρητο, και δυστυχώς, η γραφή είναι ήδη στον τοίχο. Όπως αναφέραμε νωρίτερα, η Endurance International Group κατέχει το Bluehost και αν έχετε διαβάσει κάποια από τις κριτικές EIG μας – όπως η κριτική μας στο iPage – γνωρίζετε ότι αυτό δεν έχει καλή σημασία για την ασφάλεια και το απόρρητο. 

Όνομα

Το Namecheap σας παρέχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να διασφαλίσετε την ασφάλεια του ιστότοπου. Όπως αναφέρθηκε, λαμβάνετε 50 δωρεάν πιστοποιητικά SSL / TLS με το σχέδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προστατεύσετε πολλούς τομείς και υποτομείς. Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και σάρωση κακόβουλου λογισμικού. 

Το τελευταίο στοιχείο είναι το πιο σπάνιο. Το Namecheap σάς επιτρέπει να σαρώσετε τον ιστότοπό σας για κακόβουλο λογισμικό μία φορά την ημέρα χρησιμοποιώντας το εργαλείο “ανιχνευτής ιών” στο cPanel. Θα σαρώσει απλώς τον ιστότοπό σας – όχι θα τον καθαρίσει – κάτι που είναι κακό. Ωστόσο, δεδομένου ότι οι περισσότεροι οικοδεσπότες χρεώνουν 2 έως 5 $ για ένα παρόμοιο εργαλείο, είμαστε ικανοποιημένοι.

Όσον αφορά το απόρρητο, το Namecheap είναι σταθερό. Περιλαμβάνει το απόρρητο τομέα με κάθε τομέα, που σημαίνει ότι αντικαθιστά τις πληροφορίες στην εγγραφή WHOIS με εικονικές πληροφορίες. Το Namecheap περιλαμβάνει ακόμη και το απόρρητο του τομέα στις μεταφορές τομέα – το οποίο ακόμη και οι κεντρικοί υπολογιστές που εστιάζουν στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, όπως το Midphase, δεν έχουν διαβάσει. 

Η πολιτική απορρήτου είναι καλή, αν και δεν είναι τόσο καλή όσο το DreamHost’s. Το Namecheap συλλέγει προσωπικές πληροφορίες, όπως κάνουν οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού, αλλά τις χρησιμοποιεί μόνο για εσωτερικούς σκοπούς. Το μόνο πράγμα που κοινοποιεί στους διαφημιστικούς συνεργάτες είναι ορισμένες μη προσωπικές πληροφορίες. 

Μπλε Χοστ

Το απόρρητο είναι το πιο αδύναμο σημείο της Bluehost. Όλες οι μάρκες EIG μοιράζονται μια πολιτική απορρήτου που επιτρέπει στον εταιρικό διευθυντή να συλλέγει και να μοιράζεται όσες πληροφορίες θέλει. Ακόμα πιο ανησυχητικό είναι η λίστα των συνεργατών της, η οποία περιλαμβάνει Facebook, Twitter, WPBeginner, Bing, Verizon, Google Ads και άλλα. 

Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το Bluehost δεν περιλαμβάνει δωρεάν ιδιωτικό απόρρητο τομέα σε όλα τα σχέδια. Ωστόσο, ορισμένα σχέδια ισχύουν. Το κοινόχρηστο πρόγραμμα Pro, για παράδειγμα, περιλαμβάνει το απόρρητο τομέα και μια αποκλειστική διεύθυνση IP. 

Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας είναι αξιοπρεπή, αν και ευχόμαστε να περιλαμβάνει κάποια έκδοση του SiteLock στα σχέδιά της. Λαμβάνετε ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL / TLS και αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας με το σχέδιό σας. Η σάρωση κακόβουλου λογισμικού με το SiteLock θα πρέπει να περιλαμβάνεται δωρεάν, αλλά δεν είναι, δυστυχώς.

Δεν έχουμε ιδέα πώς η Bluehost προστατεύει τους διακομιστές της. Επικοινωνήσαμε με την υποστήριξη της Bluehost για να ρωτήσουμε σχετικά με το ModSecurity και το BitNinja, τα οποία είναι τυπικά χαρακτηριστικά ασφαλείας για διακομιστές Apache. Ο εκπρόσωπος δεν μπόρεσε να βοηθήσει, απλώς μας παραπέμπει στις σελίδες προϊόντων Cloudflare και SiteLock αντί να απαντήσει στην ερώτησή μας.

Στρογγυλές Πέντε Σκέψεις

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή του γύρου, η γραφή ήταν στον τοίχο. Το Bluehost έχει απαίσιο απόρρητο. Το πακέτο ασφαλείας δεν είναι επίσης εντυπωσιακό, ειδικά επειδή η ενσωμάτωση του SiteLock θα ήταν τόσο απλή. Το Namecheap όχι μόνο ξεπερνά το Bluehost όσον αφορά την ασφάλεια και το απόρρητο, αλλά ξεπερνά τους περισσότερους οικοδεσπότες. 

Γύρος: Σημείο ασφάλειας και απορρήτου για το Namecheap

Λογότυπο Namecheap
Λογότυπο Bluehost

6

Τελικές σκέψεις

Έχοντας κερδίσει τρεις γύρους, ο Namecheap είναι ο πρωταθλητής μας, αλλά μόνο λίγο. Αν ρίξετε μια ματιά στο αρχείο φιλοξενίας ιστού μας, θα δείτε ότι το όνομα του Namecheap δεν εμφανίζεται πολύ. Δεν είναι ότι το Namecheap είναι μια κακή υπηρεσία – αλλά το Namecheap δεν είναι η καλύτερη υπηρεσία. Σε όλη την πλακέτα, είναι λίγο πάνω από το μέσο όρο. 

Νικητής: Όνομα

Θα βλέπετε το Bluehost πολύ πιο συχνά, αλλά μόνο επειδή έχει κάποια ακραία υψηλά και χαμηλά επίπεδα. Τα φωτεινά μέρη της υπηρεσίας το καθιστούν ένα από τα καλύτερα, αλλά τα ζητήματά του είναι πολύ μεγάλα για να τα αγνοήσουμε. 

Συμφωνείτε ότι το Namecheap είναι η καλύτερη επιλογή; Γιατί ή γιατί όχι? Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map