Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για Mac το 2020

Υπάρχουν πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να οργανωθείτε, αλλά η επιλογή του σωστού δεν είναι εύκολη υπόθεση. Οι κάτοχοι Mac θα θέλουν να χρησιμοποιήσουν λογισμικό που ταιριάζει με την πλατφόρμα, οπότε θα τους βοηθήσουμε να βρουν το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για Mac.


Θα προτείνουμε μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές για την πλατφόρμα, με την κορυφαία επιλογή μας να είναι η Asana.

Παρακάτω θα βρείτε αρκετούς παρόχους που κάνουν εξαιρετική δουλειά στο λειτουργικό σύστημα της Apple, αλλά πριν φτάσουμε σε αυτό, ας ρίξουμε μια ματιά στα κριτήριά μας.

Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για Mac 2020

Τι κάνει το λογισμικό διαχείρισης έργου το καλύτερο για Mac

Οι υπολογιστές Mac είναι καλά σχεδιασμένοι και στιβαροί, με ελκυστικό και εύχρηστο λογισμικό. Θα προτιμούμε τις πλατφόρμες που αντικατοπτρίζουν αυτό. Μια διεπαφή που καθιστά τα βασικά χαρακτηριστικά απλή στην πρόσβαση θα είναι επίσης πλεονέκτημα. 

Τα Mac έχουν επίσης εξαιρετική υποστήριξη, επομένως θα αναζητήσουμε πλατφόρμες που προσφέρουν βοήθεια γρήγορα. Θα θέλαμε επίσης να δούμε έναν τρόπο για να διευκολύνετε το λογισμικό, με φροντιστήρια που είναι εύκολο στη χρήση και δεν αφήνουν τους χρήστες να κρέμονται στη μέση τους.

Πρότυπα που σας βοηθούν να ξεκινήσετε είναι επίσης ένα πλεονέκτημα. Θα επικεντρωθούμε στο πόσο καλά λειτουργούν τα εργαλεία έξω από το κουτί και θα δώσουμε λιγότερη προσοχή σε λειτουργίες που χρειάζονται εργασία για τη ρύθμιση, όπως επεκτάσεις.

Έχοντας μια αποκλειστική εφαρμογή macOS είναι ένα πλεονέκτημα, αλλά όχι απαραίτητο, επειδή τα περισσότερα λογισμικά διαχείρισης έργων λειτουργούν καλά στο πρόγραμμα περιήγησης. Ωστόσο, θα ελέγξουμε τις εφαρμογές macOS των εργαλείων μας και θα δούμε αν προσφέρουν πλεονεκτήματα σε σχέση με τα αντίστοιχα που βασίζονται στο πρόγραμμα περιήγησής τους.

Η κορυφαία επιλογή μας για ιδιοκτήτες Mac είναι η Asana, κυρίως λόγω του σχεδιασμού, της ευκολίας χρήσης και της καλής επιλογής χαρακτηριστικών. Ας το δούμε τώρα.

Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για Mac: Asana

Με ένα χαρούμενο, φιλικό προς το χρήστη σχέδιο που βρίσκεται στην κορυφή μιας ισχυρής πλατφόρμας, το Asana είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες Mac.

Εκτός από το ότι είναι οπτικά ελκυστικό, ο σχεδιασμός της Asana διευκολύνει την ολοκλήρωση των πραγμάτων. Είναι πάντα σαφές τι πρέπει να κάνετε στη συνέχεια και τα κουμπιά και τα χειριστήρια είναι καλά σχεδιασμένα. Υπάρχει επίσης μια καλή επιλογή σεμιναρίων και υλικού βοήθειας. Ο οδηγός για αρχάριους της Asana αξίζει να δείτε αν είστε νέοι στο λογισμικό.

Εάν πρέπει να λάβετε απευθείας υποστήριξη, έχετε επιλογές. Η Asana μας απάντησε σε επτά ώρες όταν της στείλαμε μια ερώτηση. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά για μια πλατφόρμα με ταχύτερο χρόνο απόκρισης δεκαεννέα λεπτών, διαβάστε την κριτική μας στο Taskworld.

γιορτή asana

Η Asana επιβραβεύει τους δημιουργούς με συναρπαστικά κινούμενα σχέδια. Τα ζώα κινουμένων σχεδίων πετούν στην οθόνη σας καθώς ολοκληρώνετε τις εργασίες. Υπάρχει ένα narwhal, ένας μονόκερος και ένα ροζ πράγμα που δεν έχουμε αναγνωρίσει ακόμη. Ίσως θα μπορείτε να το καταλάβετε.

Η υπηρεσία διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε πολλά έργα και να χρησιμοποιήσετε τις βασικές του δυνατότητες, όπως οι προβολές λίστας και καναμπάν. Εάν επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση, το κόστος ξεκινά από 9,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Τα προγράμματα επί πληρωμή περιλαμβάνουν τη διαχείριση εξάρτησης και την προβολή χρονοδιαγράμματος τύπου Gantt. Διαβάστε πώς να χρησιμοποιήσετε ένα άρθρο γραφήματος Gantt για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Ολοκληρώσεις Asana

Η Asana ενσωματώνεται καλά με άλλες πλατφόρμες. Μπορείτε να εισαγάγετε από αρχεία .csv, ώστε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα υπάρχον υπολογιστικό φύλλο για να ξεκινήσετε. Χρησιμοποιεί την υπηρεσία Zapier για κοινή χρήση δεδομένων με πολλές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένου του Trello, τις οποίες θα αναφέρουμε παρακάτω. Μπορείτε να διαβάσετε πώς συγκρίνονται τα Trello και Asana στη λειτουργία Trello εναντίον Asana.

Η Asana έχει μια επιλογή προτύπων. Είναι αρκετά απλοί, αλλά είναι μια καλή βοήθεια για να ξεκινήσετε. Καθένα περιλαμβάνει μια εργασία εκκίνησης με κείμενο που εξηγεί πώς να τα χρησιμοποιήσετε επίσης.

Υπάρχουν εφαρμογές για κινητά εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Asana εν κινήσει. Δεν διαθέτει ειδική εφαρμογή macOS, αλλά λειτουργεί καλά στο πρόγραμμα περιήγησης. Εάν προσπαθείτε να επιλέξετε ένα εναλλακτικό πρόγραμμα περιήγησης για macOS, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο Google Chrome για μία επιλογή.

Το Asana είναι διασκεδαστικό, χρήσιμο και χρήσιμο. Είναι επίσης δωρεάν εάν δεν χρειάζεστε τις πιο προηγμένες δυνατότητές του. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αναθεώρηση Asana.

Τρέλλο

Το Trello είναι ένα εύχρηστο εργαλείο βασισμένο σε κανάν. Πολλές πλατφόρμες διαχείρισης έργων περιλαμβάνουν έναν πίνακα καναάν, αλλά το Trello βασίζεται γύρω από αυτό. Η εστιασμένη προσέγγισή της είναι τέλεια αν θέλετε κάτι απλό που όλοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν.

Η βασική ροή εργασίας του είναι να δημιουργεί κάρτες που αντιπροσωπεύουν εργασίες. Σύρετε αυτές τις κάρτες μεταξύ στηλών για να υποδείξετε την κατάστασή τους. Οι στήλες θα μπορούσαν να είναι απλώς «να κάνεις», «να κάνεις» και «να τελειώσεις» ή να μπορούσες να προχωρήσεις περισσότερο και να τις κάνεις να αντιπροσωπεύει οτιδήποτε άλλο, όπως άτομα ή στάδια παραγωγής.

Η αποκλειστική εφαρμογή macOS του Trello είναι καλοφτιαγμένη και λειτουργεί όπως η έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Εάν αναρωτιέστε εάν μπορείτε να εμπιστευτείτε μια εφαρμογή που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης με τα δεδομένα σας, ρίξτε μια ματιά στον ανώνυμο οδηγό περιήγησης για βοήθεια.

Η δωρεάν προσφορά του Trello είναι μια από τις καλύτερες, καταλαμβάνοντας μια θέση στη λίστα με τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα διαχείρισης έργων. Τα βασικά χαρακτηριστικά του δεν κοστίζουν τίποτα, αλλά υπάρχουν σχέδια επί πληρωμή που σας προσφέρουν επιπλέον καλλυντικά χαρακτηριστικά, όπως περισσότερα emoji και προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα.

Το Trello σας δίνει πολύ περιθώριο για να αλλάξετε την εμφάνισή του. Εκτός από τα αυτοκόλλητα που μόλις αναφέραμε, μπορείτε να επιλέξετε ένα φόντο από μια μεγάλη ποικιλία από αυτά ή να ανεβάσετε το δικό σας στα επί πληρωμή πακέτα του.

Κόστος Trello

Εάν εγγραφείτε για την πληρωμένη έκδοση του, κοστίζει 9,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα για ομάδες ή 5 $ ανά μήνα για άτομα που θέλουν μόνο τις καλλυντικές αναβαθμίσεις.

Πολλές εταιρείες χρησιμοποιούν το Trello για να παρουσιάσουν πληροφορίες στο κοινό ή στους πελάτες τους. Το προσαρμοσμένο φόντο είναι υπέροχο αν θέλετε να το κάνετε να φαίνεται καλό. Οι χρήστες το χρησιμοποιούν για κάθε είδους πράγματα, όπως μενού εστιατορίων και καθίσματα για εκδηλώσεις. Μπορείτε να βρείτε πολλά άλλα παραδείγματα στη σελίδα έμπνευσης του Trello.

τρελο-μπάτλερ

Έχει πολλές επεκτάσεις εάν θέλετε να προχωρήσετε περισσότερο από αυτό που κάνει από προεπιλογή. Η προσθήκη “μπάτλερ” σάς επιτρέπει να δημιουργείτε κουμπιά που εκτελούν αυτόματα κοινές εργασίες. Αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο εάν το ρυθμίσετε σωστά.

Το Trello είναι εύκολο να ξεκινήσετε και δεν κοστίζει τίποτα, επομένως είναι μια εξαιρετική επιλογή για ένα πρώτο εργαλείο διαχείρισης έργου. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι είναι βασικό, αλλά μπορείτε ακόμα να κάνετε πολλά με αυτό. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας στο Trello. Ο οδηγός για αρχάριους του Trello αξίζει επίσης να δείτε.

Κάντε κλικ στο κουμπίUp

Το ClickUp έχει μια τολμηρή, διακριτική σχεδίαση, με ένα σκούρο γκρι χρώμα που συμπληρώνεται από ένα άλλο χρώμα που μπορείτε να προσαρμόσετε στις προτιμήσεις.

Οι τρεις βασικές απόψεις του είναι λίστα, πίνακας και χρόνος. Έχει μια προβολή κουτιού που σας επιτρέπει να χωρίσετε την οθόνη ανάλογα με το τι κάνουν διαφορετικά άτομα. Υπάρχει επίσης ένα γράφημα Gantt που σας δείχνει πώς ταιριάζουν όλα.

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε έργα και να προσθέσετε εργασίες σε αυτά. Κάθε εργασία μπορεί να έχει τη δική της λίστα ελέγχου δευτερευόντων εργασιών και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε εξαρτήσεις. Υπάρχουν πολλά πρότυπα, χωρισμένα σε περισσότερες από 20 κατηγορίες, οπότε η έναρξη δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλή.

Μπορείτε να μοιραστείτε δεδομένα με άλλες πλατφόρμες μέσω των ενσωματώσεών του. Όπως και με πολλά εργαλεία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενσωμάτωση Zapier για σύνδεση σε περισσότερες από 1.000 άλλες εφαρμογές.

Το ClickUp περιλαμβάνει μια εφαρμογή μίνι λήψης σημειώσεων που είναι χρήσιμη για τη σύνταξη μικρών υπενθυμίσεων και υποχρεώσεων. Εάν σας αρέσει αυτή η δυνατότητα, διαβάστε το άρθρο των καλύτερων εφαρμογών λήψης σημειώσεων για περισσότερες επιλογές.

Η εφαρμογή ClickUp πρέπει να ληφθεί από τον ιστότοπό της. Δεν είναι στο κατάστημα εφαρμογών. Είναι ουσιαστικά το ίδιο με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, με ίσως μερικά ακόμη κινούμενα σχέδια. Είναι μια αριστοκρατική εφαρμογή που ταιριάζει καλά με macOS.

Ασφάλεια ClickUp

Το ClickUp διαθέτει ισχυρή ασφάλεια και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, για τον οποίο μπορείτε να μάθετε σχετικά με το τι είναι το άρθρο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων. Συμμορφώνεται επίσης με την ΕΕ-ΗΠΑ. πλαίσιο απορρήτου και ο γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων.

Το ClickUp έχει ένα εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα και τα πακέτα επί πληρωμή ξεκινούν από $ 5 ανά χρήστη ανά μήνα. Αυτό είναι φθηνό και περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.

υποστήριξη-κλικ

Έχει μια μεγάλη βάση γνώσεων για να σας βοηθήσει αν κολλήσετε. Υπάρχουν πάνω από 200 άρθρα, καθώς και περίπου 100 βίντεο στο κανάλι YouTube του ClickUp. Αν θέλετε να επικοινωνήσετε απευθείας, υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη, φόρμα επικοινωνίας και ζωντανή συνομιλία. 

Βρήκαμε μερικά μικρά σφάλματα κατά την αποστολή των ερωτημάτων μας. Χρειάστηκαν 15 ώρες για να απαντήσουμε σε ένα από τα ερωτήματά μας και μια μέρα και μισή για την άλλη, κάτι που δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι το πιο γρήγορο που έχουμε δει. Το Wrike και το Basecamp είναι τα γρηγορότερα. Εάν εκτιμάτε τη γρήγορη υποστήριξη, συγκρίνετέ τις στο άρθρο Wrike εναντίον Basecamp.

Το ClickUp είναι όμορφο, λειτουργικό και εύκολο στη χρήση. Είναι επίσης φθηνό και διαθέτει δωρεάν πακέτο, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για ιδιοκτήτες Mac και όλους τους άλλους. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική ClickUp.

Wrike

Το Wrike εστιάζει περισσότερο στις επιχειρήσεις από τα περισσότερα εργαλεία αυτής της λίστας. Είναι ένα λεπτό, υψηλής ποιότητας λογισμικό που μπορεί να φέρει πολλά στην ομάδα σας. Μπορείτε να δείτε πώς συγκρίνεται με ένα πιο χαλαρό εργαλείο στο άρθρο μας Wrike εναντίον Asana.

wrike-δραστηριότητα-αναφορές

Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα εργαλεία εδώ, μπορείτε να δημιουργήσετε εργασίες, να τις χωρίσετε σε δευτερεύουσες εργασίες και να δημιουργήσετε σχέσεις μεταξύ τους. Η διαχείριση της εξάρτησης σάς επιτρέπει να εντοπίζετε πιθανές καθυστερήσεις στο έργο σας και να ενεργείτε για την επίλυση προβλημάτων πριν εμφανιστούν.

Το Wrike έχει πολλές απόψεις για να δουλέψει. Εκτός από τη λίστα, τον πίνακα και τον πίνακα, διαθέτει ένα γράφημα Gantt, analytics, μια ροή και ένα χρονοδιάγραμμα. Η προβολή kanban χρησιμοποιεί σταθερές στήλες που δεν μπορείτε να μετονομάσετε, αλλά λειτουργεί καλά διαφορετικά.

Παίρνετε 2 GB αποθηκευτικού χώρου με δωρεάν λογαριασμό, αυξάνοντας τα 100 GB στο πακέτο Wrike Enterprise. Εάν χρειάζεστε περισσότερα, διαβάστε το καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud.

Το Wrike διαθέτει μια ισχυρή συλλογή προτύπων που αξίζει να εξερευνήσετε. Ομαδοποιούνται σε κατηγορίες και ακόμη και αν δεν σκοπεύετε να τις χρησιμοποιήσετε, μπορούν να σας δώσουν μερικές ιδέες σχετικά με τον τρόπο χρήσης του Wrike. Η υπηρεσία ενσωματώνεται επίσης καλά με πολλές άλλες πλατφόρμες, όπως το Adobe Creative Cloud.

Δωρεάν πρόγραμμα Wrike

Το Wrike έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ομάδες έως και πέντε ατόμων. Πέρα από αυτό, ξεκινά από 9,80 $ ανά χρήστη ανά μήνα, κάτι που είναι καλή τιμή για αυτό που προσφέρει.

Έχει εξαιρετική ασφάλεια, με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και πολλές προηγμένες λειτουργίες, όπως κωδικούς πρόσβασης και στοιχεία ελέγχου πρόσβασης δικτύου. Αυτά θα βοηθήσουν την ομάδα σας να μείνει μακριά από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Η υποστήριξη του Wrike είναι μεγάλη, δίνοντάς μας την ταχύτερη απόκριση στις ερωτήσεις μας που έχουμε δει στην κατηγορία διαχείρισης έργου. Αυτό είναι καλό γιατί το Wrike έχει περισσότερο καμπύλη μάθησης από πολλά από τα εργαλεία αυτής της λίστας.

Η εφαρμογή του για macOS χρειάστηκε λίγο κυνήγι για να βρει. Πρέπει να συνδεθούμε στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης και να κοιτάξουμε στον κατάλογο εφαρμογών του. Μετά τη ρύθμιση, το βρήκαμε σχεδόν πανομοιότυπο με την έκδοση του προγράμματος περιήγησης. Το Wrike διαθέτει επίσης εφαρμογές για κινητά εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε εν κινήσει. 

Το Wrike είναι ένα εργαλείο υψηλής ποιότητας και παρόλο που είναι πιο δύσκολο από ορισμένους από τους ανταγωνιστές του, θα το συνιστούσαμε σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται για τη διαχείριση έργων. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική Wrike.

Δευτέρα.com

Το monday.com είναι το συνολικό αγαπημένο μας εργαλείο διαχείρισης έργου εδώ στο Cloudwards.net. Ήρθε πρώτη στην ενημέρωση του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης έργων.

Δευτέρα-διατροφή

Η διεπαφή του είναι μια από τις καλύτερες, δίνοντάς σας μικρές συμβουλές και προεπισκοπήσεις για το τι κάνει όλα. Εάν θέλετε να μάθετε κάνοντας και να πειραματιστείτε, αυτό διευκολύνει.

Η εγγραφή είναι εύκολη. Εισάγετε απλώς μια διεύθυνση email και, στη συνέχεια, αντιγράψτε τον εξαψήφιο κωδικό στην εφαρμογή για να ξεκινήσετε. Στη συνέχεια, οδηγείτε μέσω ενός οδηγού γρήγορης εγκατάστασης.

Το monday.com δεν έχει δευτερεύουσες εργασίες ή εξαρτήσεις, αλλά σας δίνει ένα τεράστιο επίπεδο ελέγχου της δομής των εργασιών σας. Τα περισσότερα εργαλεία διαχείρισης έργου σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε εργασίες που περιλαμβάνουν ένα σταθερό σύνολο δεδομένων, αλλά μπορείτε να προσθέσετε πεδία στο περιεχόμενο της καρδιάς σας με το monday.com. 

Δεν είναι το μόνο εργαλείο που σας επιτρέπει να το κάνετε αυτό, αλλά προσφέρει τον καλύτερο συνδυασμό ευχρηστίας και ισχύος που έχουμε δει κατά τη διάρκεια του.

Πρότυπα monday.com

Υπάρχουν επίσης πολλά πρότυπα για να ξεκινήσετε και το monday.com σας δίνει πολλές οδηγίες όταν επιλέγετε ένα. Αυτό είναι χρήσιμο επειδή υπάρχει ένα στοιχείο εικασίας που το κάνει σε ορισμένα εργαλεία. Το monday.com σάς δείχνει περισσότερες λεπτομέρειες από άλλους για αυτό που παίρνετε.

Ο επιτραπέζιος πελάτης μας μας εξέπληξε βαθμολογώντας 12 για βωμολοχίες και χυμό. Δεν βρήκαμε κανένα από αυτά, αλλά εκπλήξαμε να βλέπουμε μερικά σφάλματα διεπαφής. Ο εισαγωγικός οδηγός είχε προβλήματα κάθετης κύλισης, που σημαίνει ότι δεν μπορούσαμε να δούμε το εκπαιδευτικό κείμενο στο πάνω μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια κολλήθηκε αφού εισαγάγαμε τα δεδομένα μας.

Φαίνεται ότι το monday.com πρόσφατα είχε κάποια προβλήματα υποδομής, προκαλώντας διακοπή της υπηρεσίας, οπότε ελπίζουμε ότι θα επιλυθούν σύντομα. Σε κάθε περίπτωση, συνιστούμε στους ιδιοκτήτες Mac να διατηρήσουν την έκδοση του προγράμματος περιήγησης.

Το monday.com ξεκινά από 25 $ ανά μήνα για μια ομάδα πέντε χρηστών και έχει μια δοκιμή 14 ημερών εάν θέλετε να το ελέγξετε.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αναθεώρησή μας monday.com. Αν θέλετε να δείτε πώς διαμορφώνεται έναντι άλλων πλατφορμών, διαβάστε τις συγκρίσεις μας monday.com εναντίον Asana και monday.com εναντίον Wrike.

Αλλες επιλογές

Υπάρχουν πολλές επιλογές για λογισμικό διαχείρισης έργων για Mac. Ακολουθούν μερικές άλλες πλατφόρμες που αξίζει να δείτε.

Αεροπλάνο

Η εφαρμογή macOS του Airtable είναι έξυπνη και γρήγορη, με αίσθηση υψηλής ποιότητας. Στην πραγματικότητα, είναι καλύτερο να το χρησιμοποιήσετε από την έκδοση του προγράμματος περιήγησης.

Εκτός από αυτό, προσφέρει την ίδια λειτουργικότητα, η οποία περιλαμβάνει πολλά πρότυπα για να ξεκινήσετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τα δικά σας πρότυπα για να εξοικονομήσετε εργασίες σε πολλά έργα.

αεροπλάνα-μπλοκ

Τα εξαιρετικά «μπλοκ» του Airtable σας επιτρέπουν να προσθέσετε προηγμένη λειτουργικότητα στα έργα σας. Μπορούν να αυτοματοποιήσουν πράγματα όπως η αναγνώριση εικόνων και η μετάφραση και έχουν τεράστια δυνατότητα να δουλέψουν για εσάς.

Το Airtable έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα και τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από $ 10 ανά χρήστη ανά μήνα. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας στο Airtable.

Κατασκήνωση βάσης

Το Basecamp έχει φιλικό, ελκυστικό σχεδιασμό που θα προσελκύσει τους ιδιοκτήτες Mac. Βρήκαμε μερικά ελαττώματα με τη διεπαφή του στην αναθεώρηση Basecamp, αλλά έχει βελτιωθεί από την τελευταία φορά που το εξετάσαμε.

basecamp-ώθηση

Το Basecamp κάνει εξαιρετική δουλειά για να σας δείξει, με αναδυόμενους οδηγούς που παρουσιάζουν τις δυνατότητές του και η ανθρώπινη πινελιά του θα προσελκύσει τους ιδιοκτήτες Mac.

Με δυνατότητα λήψης από τον ιστότοπό του, η εφαρμογή του macOS είναι ιδιαίτερα καλή, με ωραίες κινούμενες εικόνες που συμπληρώνουν τα βασικά χαρακτηριστικά της. Είναι ένα από τα λίγα εργαλεία όπου η εφαρμογή macOS βελτιώνεται στην έκδοση του προγράμματος περιήγησης.

Με τις δυνατές επιλογές ομαδικής επικοινωνίας και το σχέδιο σταθερών τιμών, το Basecamp είναι μια εξαιρετική επιλογή για ομάδες που θέλουν να διατηρήσουν τα πάντα σε ένα μέρος. Ως μπόνους, είναι δωρεάν για τους εκπαιδευτικούς.

LeanKit

Οι ιδιοκτήτες Mac που επέλεξαν την πλατφόρμα τους για να επιδείξουν την κομψή εμφάνισή του θα πρέπει να αποτρέψουν το βλέμμα τους τώρα. Το LeanKit χτυπήθηκε στο πρόσωπο από το άσχημο ραβδί. Όσοι ενδιαφέρονται λιγότερο για το επιφανειακό θα πρέπει να φαίνονται πιο κοντά.

leankit-kanban

Το LeanKit, όπως υποδηλώνει το όνομά του, επικεντρώνεται στις αρχές της λιτής διαχείρισης. Βασίζεται σε έναν πίνακα καναάν, αλλά ο πίνακας χωρίζεται σε περιοχές για διαφορετικά άτομα ή ομάδες. Αυτό παρέχει μια επισκόπηση ολόκληρου του έργου σας ενώ επιτρέπει στους διαχειριστές να επικεντρώνονται στο δικό τους τμήμα και τα άτομα να επικεντρώνονται στις δικές τους εργασίες.

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ελκυστικό, το LeanKit είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επικεντρώθηκαν στην ολοκλήρωση των πραγμάτων. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική μας LeanKit.

Τελικές σκέψεις

Η διαχείριση του έργου ακούγεται περίεργη και βαρετή, αλλά υπάρχει ένας τόνος εύχρηστου λογισμικού που μπορεί να σας βοηθήσει να οργανωθείτε. Δεν είναι μόνο για επιχειρήσεις. Τα εργαλεία διαχείρισης έργου μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανώσετε την εργασία σας, την αθλητική σας ομάδα ή οποιοδήποτε δημιουργικό έργο που έχετε εν κινήσει.

Όλα όσα έχουμε δει εδώ έχουν μια δωρεάν δοκιμή, οπότε δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να ξεκινήσετε. Όλα αυτά τα εργαλεία έχουν κάτι να προσφέρουν και αξίζει να διερευνήσετε για να δείτε ποια σας ταιριάζει.

Εάν έχετε δοκιμάσει να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε από αυτές τις πλατφόρμες σε Mac, ενημερώστε μας πώς ταίριαζες και μοιραστήκαμε οποιοδήποτε λογισμικό διαχείρισης έργου που προτείνεις στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map