FreshBooks vs. QuickBooks Online – Ενημερώθηκε το 2020

Όταν αναζητάτε λογισμικό λογιστικής που βασίζεται σε σύννεφο για να βοηθήσει την επιχείρησή σας, εμφανίζονται δύο ονόματα: QuickBooks Online και FreshBooks. Ως ηγέτες της αγοράς, ανταγωνίζονται συχνά για τους ίδιους πελάτες. Εξαιτίας αυτού, υπάρχει μικρή διαφοροποίηση στα χαρακτηριστικά και τις επιλογές που προσφέρουν.


Αντ ‘αυτού, διαφέρουν στην ευκολία της ροής εργασίας και στις μικρές λεπτομέρειες που θα είναι μεγάλη υπόθεση για ορισμένες επιχειρήσεις. Ενώ και οι δύο έκαναν την καλύτερη λίστα λογισμικού λογισμικού μας, η διερεύνηση των βιβλίων FreshBooks έναντι QuickBooks Online πιθανότατα θα καταστήσει σαφές ποιο είναι το καλύτερο για τις ανάγκες σας.

Αν θέλετε να διαβάσετε περισσότερες αναλυτικές κριτικές, ανατρέξτε στη λεπτομερή αναθεώρηση FreshBooks και την κριτική QuickBooks Online.

1

Τιμολόγηση

Ως τα δύο κορυφαία προγράμματα λογισμικού λογισμικού που βασίζονται σε σύννεφο στην αγορά, τα FreshBooks και QuickBooks Online έχουν πολλούς τομείς στους οποίους μπορούν να ανταγωνιστούν.

Υπηρεσίες QuickBooks Online: FreshBooks;
Αποστολή επαναλαμβανόμενων τιμολογίωνΝαίΝαί
Προσθέστε αυτόματα καθυστερημένες χρεώσειςΟχιΝαί
Αποστολή υπενθυμίσεων πληρωμήςΝαίΝαί
Ενσωματώστε με το απόθεμαΝαι (επιπλέον κόστος)Ναι (συμπεριλαμβάνεται)
Ο Μπιλ εργάστηκε για ώρεςΝαι (στο υψηλότερο πρόγραμμα)Ναι (σε ​​όλα τα σχέδια)
Προσαρμογή τιμολογίωνΝαι (σε ​​λογισμικό)Ναι (αλλά όχι πολλές επιλογές)

Αν και το FreshBooks σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τα τιμολόγιά σας, είναι περιορισμένο. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο πρότυπα, να προσθέσετε ένα λογότυπο και να επιλέξετε ένα χρώμα και γραμματοσειρά. Αντίθετα, το QuickBooks Online διαθέτει πέντε προσαρμόσιμα πρότυπα ή μπορείτε να ανεβάσετε ένα δικό σας.

Οι επιχειρήσεις που χρεώνουν επαναλαμβανόμενα μηνιαία τέλη για τις υπηρεσίες τους θα θέλουν να αυτοματοποιήσουν αυτά τα τιμολόγια για να εξοικονομήσουν χρόνο και να διασφαλίσουν ότι αποστέλλεται ένα κάθε μήνα. Το FreshBooks τοποθετεί την επιλογή “επαναλαμβανόμενη” στην κορυφή κάθε τιμολογίου που εισάγετε. Είναι εύκολο να ορίσετε ένα τιμολόγιο για να επαναλάβετε και να δώσετε στους πελάτες τη δυνατότητα να διατηρούν μια πιστωτική κάρτα στο αρχείο, ώστε να μπορούν να πληρώνουν αυτόματα κάθε μήνα.

Επανάληψη

Το QuickBooks Online σάς αναγκάζει να μεταβείτε στο τραπεζικό μητρώο και να κάνετε κλικ σε μια προηγούμενη πληρωμή, η οποία είναι μια πιο περίπλοκη διαδικασία που εξαρτάται από τις πληρωμές που έχουν ήδη ληφθεί. Σε γενικές γραμμές, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στην περιήγηση στο QuickBooks Online για να εκτελέσετε βασικές λειτουργίες.

Εάν πουλάτε ένα στοιχείο από το απόθεμά σας, το QuickBooks Online συγχρονίζεται με τα διαθέσιμα στοιχεία και ενημερώνει τις ποσότητες από το τιμολόγιό σας. Αυτό είναι ένα ανεκτίμητο χαρακτηριστικό για μια επιχείρηση που βασίζεται σε απόθεμα. Ωστόσο, διατίθεται μόνο στο πρόγραμμα με τις υψηλότερες τιμές και δεν είναι τόσο καλό όσο η παρακολούθηση αποθέματος του OneUp (διαβάστε την κριτική μας στο OneUp).

Το FreshBooks δεν έχει λειτουργία αποθέματος. Εάν χρειάζεστε διαχείριση αποθέματος που συγχρονίζεται με το λογιστικό σας λογισμικό, θα πρέπει να εγγραφείτε και να πληρώσετε για μια ξεχωριστή εφαρμογή.

Οι επιχειρήσεις που εκτελούν εργασίες βάσει έργου χρεώνουν συχνά με ωριαία τιμή. Θα βρείτε ενσωματωμένη παρακολούθηση χρόνου και ωριαία χρέωση στα τιμολόγια και στις δύο υπηρεσίες, αλλά το FreshBooks το παρέχει από το φθηνότερο επίπεδο, ενώ το QuickBooks Online δεν το ξεκλειδώνει μέχρι να πληρώσετε για το πρόγραμμα Plus. Το FreshBooks σας επιτρέπει επίσης να στέλνετε προτάσεις και να τις μετατρέπετε σε τιμολόγια μόλις εγκριθούν. Διαβάστε την κριτική μας στο FreeAgent για να μάθετε για μια άλλη υπηρεσία με εύκολη ωριαία χρέωση.

Το να παραμείνετε στην κορυφή των καθυστερούμενων απαιτήσεων έχει σημασία για τη συνολική θέση σας στις ταμειακές ροές, επομένως θα θέλατε ένα πρόγραμμα που θα διευκολύνει την παρακολούθηση των εσόδων Τα FreshBooks και QuickBooks Online στέλνουν αυτόματες υπενθυμίσεις πληρωμών στους πελάτες και προσθέτουν καθυστερημένες χρεώσεις στα τιμολόγια. Στις αναφορές και τους πίνακες ελέγχου τους, εμφανίζουν καθυστερημένες απαιτήσεις για να σας δώσουν ένα στιγμιότυπο του ποιος σας οφείλει τι.

Οι αναφορές απαιτήσεων ηλικίας QuickBooks Online παρουσιάζουν πολύ περισσότερα δεδομένα από ό, τι τα FreshBooks. Περιλαμβάνει μια αναφορά συλλογών, περίληψη υπολοίπου πελατών, ανοιχτά τιμολόγια και μια αναφορά που δείχνει πληρωμές έναντι εκκρεμών τιμολογίων. Αυτά θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα εάν οι συλλογές αποτελούν πρόβλημα για την επιχείρησή σας.

Αναφορές - Ποιος σας χρωστάει

Το FreshBooks έχει μία αναφορά, μια “αναφορά γήρανσης λογαριασμών”, η οποία ταξινομεί τις ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις σε κάδους με βάση την προθεσμία λήξης.

Αναφορά λογαριασμών-γήρανσης

Η συνολική εμπειρία εισαγωγής τιμολογίων και η ευκολία ρύθμισης επαναλαμβανόμενων καθιστούν το FreshBooks νικητή στην κατηγορία τιμολόγησης. Εάν το απόθεμα και η διατήρηση των καθυστερημένων απαιτήσεων έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς, ωστόσο, το QuickBooks Online είναι η καλύτερη επιλογή.

Γύρος: Σημείο τιμολόγησης για FreshBooks

Λογότυπο FreshBooks
Online λογότυπο QuickBooks

2

Λογαριασμοί

Η πληρωμή των λογαριασμών σας είναι απλούστερη από την τιμολόγηση, επομένως δεν θα χρειαστείτε τόσες επιλογές.

Τα FreshBooks και QuickBooks Online έχουν επαναλαμβανόμενες λειτουργίες λογαριασμών για μηνιαίους λογαριασμούς, όπως ενοίκιο. Τούτου λεχθέντος, το QuickBooks Online σάς κάνει να κάνετε περισσότερα βήματα για να το ρυθμίσετε.

Ο κύριος πίνακας ελέγχου στο QuickBooks Online εμφανίζει τα έξοδά σας, αλλά δεν τα καταργεί με καθυστέρηση. Αυτό αναφέρεται στις αναφορές του στο «τι οφείλετε».

Λήψη ταμπλό

Είναι εύκολο να τραβήξετε φωτογραφίες αποδείξεων στις αντίστοιχες εφαρμογές των υπηρεσιών, να τις ανεβάσετε και να τις συσχετίσετε με τραπεζική συναλλαγή ή δαπάνη. Ενώ μπορείτε να επισημάνετε τα έξοδα ως χρεώσιμα, το QuickBooks Online σάς παρέχει μόνο αυτήν τη λειτουργικότητα σε επίπεδο Plus και πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσω του μενού “Ρυθμίσεις”. Το FreshBooks σας δίνει ένα κουτί για να ελέγξετε τυχόν έξοδα.

Ο μόνος επιτακτικός λόγος για να επιλέξετε ένα από αυτά τα λογιστικά προγράμματα έναντι του άλλου κατά την εξέταση της χρέωσης είναι μια ευκολότερη πλοήγηση και μια πιο καθαρή διεπαφή.

Γύρος: Bills Χωρίς σαφή νικητή, πόντοι και για τους δύο

Λογότυπο FreshBooks
Online λογότυπο QuickBooks

3

Αναφορές

Για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επιχείρηση, πρέπει να κάνετε περισσότερα από το να εισάγετε και να συνδυάσετε συναλλαγές. Η ανάλυση των δεδομένων που έχετε εισάγει βοηθά την επιχείρησή σας να γίνει πιο αποτελεσματική και να εντοπίσει ευκαιρίες ανάπτυξης.

Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ποια εταιρεία έχει τις καλύτερες αναφορές. Είναι QuickBooks στο διαδίκτυο. Στις αναφορές του, μπορείτε να μεταφέρετε και να αποθέσετε στήλες, να προσθέσετε λογαριασμούς, να αλλάξετε ομαδοποιήσεις και να προσθέσετε τύπους. Οι εννέα αναφορές του FreshBooks δεν έχουν επιλογές προσαρμογής.

Το QuickBooks Online συνοψίζει δεδομένα πελατών σε αναφορές που δείχνουν πού μπορεί να σπαταλάτε χρόνο και ποσοτικοποιείτε την αξία ενός πελάτη για την επιχείρησή σας. Η σύγκριση των “πωλήσεων ανά πελάτη” με τις “εκτιμήσεις ανά πελάτη” μπορεί να αποκαλύψει κάποιον που αφιερώνει πολύ χρόνο σας ζητώντας σας να προετοιμάσει εκτιμήσεις και να μην κάνει κράτηση επιχείρησης.

Αναφορές-Πελάτες

Αναφορές αποθέματος στο QuickBooks Online παρακολουθούν πωλήσεις, φόρους και είδη με τις καλύτερες πωλήσεις. Οι εκθέσεις σχετικά με τους λογαριασμούς που εκκρεμούν και οι προμηθευτές προσδιορίζουν τους λογαριασμούς που μπορεί να έχετε χάσει, τους πιο σημαντικούς προμηθευτές σας και τους εκκρεμείς επιταγές.

Οι εννέα απλές αναφορές στα FreshBooks δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τις πολλές προσφορές του QuickBooks Online. Δεν υπολογίζει ούτε τον ισολογισμό ή την κατάσταση ταμειακών ροών, δίνοντάς σας μόνο κατάσταση αποτελεσμάτων.

Προηγμένες-Αναφορές-Ενότητα

Δεδομένου ότι τα FreshBooks και τα QuickBooks Online είναι κοντά σε κάθε άλλη περιοχή, η έλλειψη αναφορών στο FreshBooks είναι ενοχλητική και προβληματική. Δεν υπάρχει σύγκριση σε αυτόν τον τομέα. Το QuickBooks Online κερδίζει.

Γύρος: Σημείο αναφορών για QuickBooks στο Διαδίκτυο

Λογότυπο FreshBooks
Online λογότυπο QuickBooks

4

Τιμολόγηση

Προγράμματα συνδρομητικής βαθμίδας, τα οποία αυξάνουν την τιμή βάσει της πρόσβασης χρήστη και των διαθέσιμων δυνατοτήτων, σας επιτρέπουν να επιλέξετε την επιλογή που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Αν και αυτό θα μπορούσε να σας δώσει την ευκαιρία να εξοικονομήσετε χρήματα, αυτό θα μπορούσε επίσης να σημαίνει ότι πληρώνετε περισσότερα, επειδή χρειάζεστε πρόσβαση σε μία μόνο από τις λειτουργίες σε υψηλότερο σημείο τιμών.

Το πρόγραμμα Lite της FreshBooks κοστίζει 15 $ ανά μήνα και επιτρέπει σε πέντε χρήστες να έχουν πρόσβαση στο πρόγραμμα. Μπορείτε να στείλετε απεριόριστα τιμολόγια και εκτιμήσεις και να αποδεχτείτε πληρωμές μέσω πιστωτικής κάρτας στο διαδίκτυο. Για μια απλή επιχείρηση που μόλις ξεκινά, αυτό θα μπορούσε να είναι αρκετό.

Το συγκρίσιμο σχέδιο του QuickBooks Online, Simple Start, σας παρέχει τιμολόγηση και επεξεργασία πληρωμών, εκτιμήσεις, λήψη αποδείξεων μέσω της εφαρμογής του και βασικές αναφορές. Κοστίζει 20 $ ανά μήνα, αλλά περιορίζεται σε έναν υπάλληλο και δεν μπορείτε να πληρώσετε λογαριασμούς. Η συμπερίληψη βασικών αναφορών το καθιστά καλύτερη αξία από το πρόγραμμα Lite της FreshBooks, αλλά μόνο εάν η επιχείρησή σας δεν πληρώνει πολλά έξοδα.

Στη μεσαία βαθμίδα του FreshBooks, θα έχετε όλες τις δυνατότητες του Lite για 50 χρήστες, καθώς και σημαντικά επιπλέον. Μόλις πληρώσετε για το Plus, μπορείτε να στείλετε υπενθυμίσεις πληρωμής και να προσθέσετε καθυστερημένα τέλη στα τιμολόγια. Θα μπορείτε επίσης να προγραμματίσετε επαναλαμβανόμενες πληρωμές εξόδων και αναφορές πρόσβασης. Κάθε μία από αυτές τις λειτουργίες θα βοηθήσει την αναπτυσσόμενη επιχείρησή σας να παραμείνει σε καλό δρόμο.

Αντίθετα, το μεσαίο επίπεδο τιμολόγησης του QuickBooks Online, Essentials, κοστίζει 35 $ ανά μήνα για τρεις χρήστες. Η διαχείριση λογαριασμών και ο χρόνος παρακολούθησης καθίστανται διαθέσιμα σε αυτό το επίπεδο, αν και το FreshBooks παρέχει στους χρήστες αυτές τις δυνατότητες από την αρχή. Είναι περίεργο που δεν μπορείτε να πληρώνετε λογαριασμούς στο πρόγραμμα χαμηλότερης τιμολόγησης του QuickBooks Online, καθώς ακόμη και η πιο απλή επιχείρηση έχει έξοδα.

Το κορυφαίο πρόγραμμα τιμολόγησης FreshBooks, Premium, κοστίζει 50 $ ανά μήνα και ξεκλειδώνει την πρόσβαση για 500 χρήστες, αλλά δεν προσθέτει άλλες λειτουργίες. Το πρόγραμμα Plus του QuickBooks Online αυξάνεται σε πέντε χρήστες με 60 $ ανά μήνα. Σε αυτό το επίπεδο παρέχονται έργα, παρακολούθηση αποθεμάτων και πληρωμή 1099 εργολάβων.

Εάν χρησιμοποιείτε ήδη έναν εξωτερικό επεξεργαστή μισθοδοσίας, όπως το ADP, η επεξεργασία μισθοδοσίας στο λογιστικό σας λογισμικό ενδέχεται να μην αποτελεί σημείο πώλησης. Ωστόσο, υπάρχουν πλεονεκτήματα από τον συγχρονισμό και την ενημέρωση των μισθών στο γενικό σας βιβλίο, και θα μπορούσε να σας εξοικονομήσει χρήματα για να το φέρετε εσωτερικά.

Το QuickBooks Online χρεώνει είτε $ 19 είτε $ 49 το μήνα για την επεξεργασία μισθοδοσίας, ανάλογα με το αν το χρειάζεστε για να εισπράξετε και να μεταβιβάσετε φόρους μισθοδοσίας στην πολιτεία σας. Επιπλέον, χρεώνει 2 $ ανά αμοιβή υπαλλήλου. Το FreshBooks δεν διαθέτει επεξεργασία μισθοδοσίας, επομένως θα πρέπει να πάτε με μια εφαρμογή τρίτου μέρους.

Όσο πιο εύκολο να κάνετε οι πελάτες να σας πληρώνουν, τόσο πιο γρήγορα θα πληρώνεστε. Τα τιμολόγια σε FreshBooks και QuickBooks Online έχουν συνδέσμους μέσω των οποίων οι πελάτες μπορούν να πληρώνουν στο διαδίκτυο, αλλά χρεώνουν τέλη για την υπηρεσία. Τα τέλη επεξεργασίας εμπόρου είναι ένα ποσοστό κάθε συναλλαγής συν ένα τέλος ανά συναλλαγή.

Οι χρεώσεις επεξεργασίας της πιστωτικής κάρτας του QuickBooks Online είναι 2,9 τοις εκατό κάθε συναλλαγής που πληρώνεται μέσω τιμολογίου ή 3,4 τοις εκατό, εάν πληκτρολογήσετε την πιστωτική κάρτα χειροκίνητα, συν 25% ανά συναλλαγή. Με τα FreshBooks, θα πληρώνετε το ίδιο ποσοστό για κάθε συναλλαγή, αλλά η χρέωση ανά συναλλαγή είναι 30 σεντ. Δεν χρειάζεται το Discover.

Για το εύρος των επιλογών που προσφέρονται στα σχέδια τιμολόγησης, πιστεύουμε ότι το QuickBooks Online έχει ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι των FreshBooks στα υψηλότερα επίπεδα. Ωστόσο, εάν το κόστος είναι η κύρια προτεραιότητά σας, ρίξτε μια ματιά σε δύο δωρεάν υπηρεσίες στην κριτική Wave και στην κριτική Brightbook.

Γύρος: Σημείο τιμολόγησης για QuickBooks στο Διαδίκτυο

Λογότυπο FreshBooks
Online λογότυπο QuickBooks

5

Φιλικότητα προς τον χρήστη

Πολλές επιχειρήσεις στρέφονται σε λογισμικό λογιστικής που βασίζεται σε σύννεφο, εν μέρει, για εξοικονόμηση χρόνου. για να εξοικονομήσετε χρόνο. Πρέπει να ξοδεύουμε ώρες, αν όχι ημέρες, μαθαίνοντας ένα νέο πρόγραμμα νικά τον σκοπό.

Όταν δημιουργείτε έναν νέο λογαριασμό στα FreshBooks, δεν σας επιτρέπει να σας παρουσιάσουμε τις δυνατότητές του. Έχει βέλη και υποδείξεις διάσπαρτα γύρω που εμφανίζονται την πρώτη φορά που επισκέπτεστε μια σελίδα. Τα άρθρα βοήθειας έχουν ενσωματωμένα βίντεο και στιγμιότυπα οθόνης με αναλυτικές οδηγίες, καθώς και τη διεύθυνση email και τον αριθμό τηλεφώνου του μπροστά και στο κέντρο σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια.

Μπλε συμβουλές και συμβουλές

Με τόσο μεγάλη προσοχή που δίνεται στην εξοικείωση των νέων χρηστών με το λογισμικό του, δεν είναι περίεργο ότι το FreshBooks είναι εύκολο στη χρήση, με καθαρή διεπαφή και απλή πλοήγηση.

Το QuickBooks Online έχει βελτιωθεί με την πάροδο των ετών, αλλά δεν ήταν ποτέ γνωστό για τη φιλικότητά του. Περιστασιακά αναγκάζει τους χρήστες να κάνουν πολλά βήματα και οθόνες για να εκτελούν τακτικές εργασίες και δεν προσφέρει συμβουλές και άρθρα βοήθειας για χρήστες για πρώτη φορά.

Με μια απότομη καμπύλη μάθησης και λιγότερο διαισθητική ροή εργασίας, το QuickBooks Online υπολείπεται των FreshBooks σε φιλικότητα προς το χρήστη.

Γύρος: Σημείο φιλικότητας προς το χρήστη για FreshBooks

Λογότυπο FreshBooks
Online λογότυπο QuickBooks

6

Προηγμένες λειτουργίες

Δεν πωλούν όλες οι επιχειρήσεις φυσικά προϊόντα για να αποφέρουν έσοδα. Οι επιχειρήσεις που βασίζονται σε υπηρεσίες ή που βασίζονται στο σχεδιασμό, ιδίως εκείνες στις δημιουργικές βιομηχανίες, κάνουν συχνά έργα για τους πελάτες τους και χρεώνουν ανά ώρα.

Το FreshBooks σας επιτρέπει να προσκαλέσετε υπαλλήλους και πελάτες να συνεισφέρουν σε έργα, αλλά μπορείτε να περιορίσετε την πρόσβασή τους, όπως απαιτείται. Σας δίνει επίσης παρακολούθηση χρόνου, η οποία μπορεί να τραβηχτεί σε τιμολόγια σε κάθε πρόγραμμα τιμολόγησης. Μπορείτε να ορίσετε ωριαίες τιμές και ημερομηνίες λήξης, και η επισκόπηση του έργου σας λέει εάν έχετε εκκρεμείς ώρες χρέωσης, οι υπάλληλοί σας πληρούν τις προθεσμίες και άλλα.

Ρύθμιση-ένα-νέο-έργα-παρακολούθηση χρόνου

Το QuickBooks Online παρακολουθεί επίσης τα έξοδα, την κερδοφορία και τον χρόνο χρέωσης ενός έργου, αλλά επικεντρώνεται στα λογιστικά και τα έξοδα. Δεν παρακολουθεί τις ημερομηνίες λήξης ή τα ορόσημα του έργου ούτε σας επιτρέπει να προσκαλέσετε άλλους να συνεισφέρουν στο έργο. Από αυτή την άποψη, πιστεύουμε ότι το FreshBooks σας δίνει περισσότερα.

Και οι δύο υπηρεσίες απαιτούν να εγγραφείτε σε μια εφαρμογή ή να εισαγάγετε μη αυτόματα εγγραφές ημερολογίου για να καταγράψετε πάγια στοιχεία, μηνιαίες αποσβέσεις και αποσύρσεις. Εάν αναζητάτε λογισμικό που περιλαμβάνει αυτά, σας προτείνουμε να διαβάσετε την κριτική μας για το Xero.

Γύρος: Σημείο προηγμένων λειτουργιών για QuickBooks στο Διαδίκτυο

Λογότυπο FreshBooks
Online λογότυπο QuickBooks

7

Η ετυμηγορία

Ενώ υπάρχουν ισχυρά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα τόσο στο FreshBooks όσο και στο QuickBooks Online, είναι λογικό να επιλέξετε το τελευταίο εάν η επιχείρησή σας βρίσκεται σε αναπτυξιακή πορεία. Μόλις αντιμετωπίσετε την πιο απότομη καμπύλη μάθησης, θα έχει περισσότερες επιλογές.

Θα μπορούσατε να προσθέσετε επεξεργασία μισθοδοσίας κάποια στιγμή, ακόμα κι αν δεν τη χρειάζεστε τώρα. Οι αναφορές θα εξυπηρετήσουν την επιχείρησή σας καλά όταν πρέπει να υποβάλετε αίτηση για δάνεια ή να λάβετε περισσότερες αποφάσεις βάσει δεδομένων. Η τιμολόγηση είναι συγκρίσιμη, έχετε περισσότερες επιλογές προσαρμογής, οι λειτουργίες αποθέματος είναι απαραίτητες για επιχειρήσεις που βασίζονται σε προϊόντα και θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να ξεπεράσετε την πλατφόρμα της.

Νικητής: QuickBooks Online

Ωστόσο, εάν δεν σκοπεύετε να αναβαθμίσετε την επιχείρησή σας πάρα πολύ και δεν χρειάζεστε επιλογές αποθέματος, ίσως προτιμάτε τη φιλικότητα προς το χρήστη και την απλούστερη ροή εργασίας του FreshBooks.

Ποια προτιμάτε, QuickBooks Online ή FreshBooks; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map