Καλύτερο Cloud Storage για Slack το 2020: Ξεκινήστε το Slacking On

Όσον αφορά τις υπηρεσίες ανταλλαγής μηνυμάτων για επιχειρήσεις, το Slack είναι από τα καλύτερα. Όχι μόνο παρέχει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη, αλλά έχει επίσης ένα τεράστιο οικοσύστημα εφαρμογών τρίτων. Εκτός από το ότι έχει περισσότερες από 1.500 εφαρμογές, το Slack έχει επίσης εξαιρετική ενσωμάτωση με όλες τις αγαπημένες μας εφαρμογές αποθήκευσης cloud. Δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό για τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για το Slack για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη επιλογή για τις ανάγκες σας και να σας βοηθήσουμε να εργαστείτε.


Κανονικά, η κοινή χρήση εγγράφων στις συνομιλίες σας με το Slack απαιτεί από εσάς να αντιγράψετε τον σύνδεσμο από οποιαδήποτε υπηρεσία αποθήκευσης χρησιμοποιείτε και να την επικολλήσετε στο κανάλι σας ή στην απευθείας συνομιλία. Με ενσωματώσεις, η κοινή χρήση εγγράφων στο Slack από μια συμβατή υπηρεσία αποθήκευσης cloud είναι τόσο εύκολη όσο κάνοντας κλικ σε ένα κουμπί ή πληκτρολογώντας μια εντολή.

Η αγαπημένη μας επιλογή είναι το Egnyte Connect, για διάφορους λόγους, στους οποίους θα αναφερθούμε παρακάτω. Πρώτα, όμως, ας δούμε τα πέντε κορυφαία μας.

Καλύτερο Cloud Storage για Slack

  1. Egnyte Connect
  2. Google Drive
  3. Dropbox
  4. Κουτί
  5. OneDrive

1. Egnyte Connect

Το Egnyte Connect είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που έχουμε θεωρήσει στην πλήρη αναθεώρηση του Egnyte Connect ως «ιδανική για σχεδόν κάθε μικρή επιχείρηση» και ταιριάζει όμορφα με το Slack. Ως αυτόνομη υπηρεσία, η Egnyte είναι η καλύτερη διαθέσιμη υπηρεσία EFSS (εταιρικός συγχρονισμός και κοινή χρήση αρχείων) και η υπηρεσία με την υψηλότερη βαθμολογία στον οδηγό μας

Το Egnyte Connect προσφέρει τέσσερα σχέδια, που κυμαίνονται από 1TB έως 10TB, συν ένα επεκτάσιμο σχέδιο που απαιτεί άμεση επικοινωνία με την Egnyte για μια προσφορά. Τα σχέδια ξεκινούν από 8 $ ανά μήνα και παρόλο που υπάρχει δωρεάν δοκιμή, η Egnyte δεν προσφέρει δωρεάν επιλογές αποθήκευσης, όπως κάποιες άλλες υπηρεσίες. Επειδή η Egnyte δίνει την κύρια εστίασή της στις επιχειρήσεις, κάθε σχέδιο υποστηρίζει πολλούς χρήστες.

πρόσθετες εφαρμογές

Η σύνδεση του Egnyte με το Slack είναι μια απλή διαδικασία που μπορείτε να ολοκληρώσετε σε λιγότερο από ένα λεπτό εάν έχετε ήδη λογαριασμό Egnyte. Απλώς προσθέστε το μέσω της επιλογής “προσθήκη εφαρμογών” κάτω από τα άμεσα μηνύματα.

Μετά από αυτό, μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με διάφορους τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι να πληκτρολογήσετε “/ Egnyte” σε οποιαδήποτε συνομιλία Slack και πατήστε enter. Το μενού Egnyte θα εμφανιστεί ως μήνυμα που μόνο εσείς μπορείτε να δείτε. Από εκεί μπορείτε να μοιραστείτε, να ανεβάσετε και να μοιραστείτε, να επισκεφτείτε τον ιστότοπο της Egnyte ή να ανοίξετε τη σελίδα βοήθειας.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αρχεία στο Slack απευθείας από το Egnyte εάν εγκαταστήσετε το Slack μέσω των “εφαρμογών & ενσωματώσεις »καρτέλα.

egnyte

Το Egnyte ενσωματώνεται επίσης με τα Έγγραφα Google και το Microsoft Office 365 και μπορείτε να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε αρχεία Docs και Office εντός του Egnyte. Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε αυτά τα αρχεία στο Slack απευθείας από το Egnyte, κάτι που είναι ιδανικό για συνεργασία.

Η Egnyte λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια με κρυπτογράφηση AES 256-bit, έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων και κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, ωστόσο, η μηδενική γνώση απαιτεί το σχέδιο Enterprise. Τα καλά νέα είναι ότι το Boxcryptor θα προστατεύσει τα αρχεία σας εάν επιλέξετε ένα μικρότερο πρόγραμμα Egnyte.

Άλλα πράγματα που μας αρέσουν για το Egnyte Connect

Το Egnyte Connect συμπληρώνει το Slack καλά με την κοινή χρήση αρχείων μέσα σε κανάλια και το κάνει ένα βήμα πιο μακριά, ως γενικός πάροχος cloud storage, γενικά. Η ικανότητά του να δημιουργεί και να επεξεργάζεται αρχεία Microsoft και Google σημαίνει ότι με δύο μόνο εφαρμογές, μπορείτε να επικοινωνείτε με συναδέλφους και να αποθηκεύετε, να δημιουργείτε, να μοιράζεστε και να συνεργάζεστε στους περισσότερους τύπους εγγράφων.

Πραγματικά, το μόνο μειονέκτημα του Egnyte είναι ότι, αν και υπάρχει δοκιμαστική περίοδος, δεν υπάρχει δωρεάν επιλογή αποθήκευσης. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχει χαμηλό εμπόδιο εισόδου, με αποθηκευτικό χώρο 1 TB για 10 $ ανά μήνα.

2. Google Drive

Εάν παρακολουθείτε το YouTube, ακούσετε τη Μουσική Google Play, έχετε smartphone Android, πηγαίνετε στο σχολείο ή έχετε δουλειά, είναι πιθανό να έχετε αποκτήσει έναν λογαριασμό Google κάπου στο δρόμο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο Google Drive όπου βρίσκονται εφαρμογές και εφαρμογές για κινητά.

οδηγώ

Το Google Drive είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής υπηρεσία αποθήκευσης cloud που συνδέεται με τις υπόλοιπες υπηρεσίες της Google – συμπεριλαμβανομένων των Εγγράφων Google – για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των αρχείων σας και την αποθήκευση των φωτογραφιών, των βίντεο και των εγγράφων σας. Το Google Drive ενσωματώνεται επίσης με έναν τόνο υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένου του Slack.

Η σύνδεση του Google Drive με το Slack είναι η ίδια διαδικασία με το Egnyte. Μετά την εγκατάσταση, θα σας ζητηθεί να επαληθεύσετε τον έλεγχο του λογαριασμού σας Google και, στη συνέχεια, είστε έτοιμοι. 

Αφού ρυθμίσετε το Google Drive, όχι μόνο μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση αλλά και να δημιουργήσετε νέα έγγραφα στα κανάλια σας, όπου άλλα άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα πρόσφατα δημιουργημένα αρχεία σας. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις λειτουργίες από το εικονίδιο συνδετήρα σε οποιοδήποτε κουτί Slack chat.

driveshare

Για λόγους ασφαλείας, το Google Drive χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 128 bit και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, αν και δεν διαθέτει προστασία μηδενικής γνώσης. Το Boxcryptor μπορεί εύκολα να το διορθώσει αυτό, καθιστώντας μηδενική γνώση ένα ζήτημα. 

Παρόλο που η ασφάλεια της Google είναι καλή, είχε στο παρελθόν ορισμένα ζητήματα απορρήτου, συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής στο PRISM, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην κριτική μας στο Google Drive.

Το Google Drive συνδυάζεται με το Google One και διαθέτει τέσσερις τυπικές επιλογές αποθήκευσης, που κυμαίνονται από 15 GB δωρεάν, έως 2 TB για 9,99 $ ανά μήνα. Αν και αυτό δεν μπορεί να είναι τόσο πολύ όσο προσφέρει η Egnyte, εκτιμούμε τη δωρεάν αποθήκευση και το πακέτο 2 TB είναι φθηνό.

Άλλα πράγματα που μας αρέσουν σχετικά με το Google Drive

Το Google Drive είναι μια καταπληκτική υπηρεσία αποθήκευσης cloud με εξαιρετική ενσωμάτωση τρίτων. Η σύνδεση στο Slack είναι εύκολη και η χρήση του Google Drive είναι επίσης απλή. Ευχόμαστε ότι η αναζήτηση αρχείων για κοινή χρήση στο Slack είχε περισσότερες επιλογές οργάνωσης, αν και η κοινή χρήση εξακολουθεί να είναι διαχειρίσιμη.

Το Google Drive έχει επίσης τη μοναδική δυνατότητα δημιουργίας εγγράφων απευθείας στο Slack, το οποίο προσθέτει ένα στοιχείο ευκολίας, αν και δεν διαθέτει προσιτό χώρο αποθήκευσης για περισσότερα από 2 TB. Το Google Drive θέτει επίσης κάποιες πιθανές ανησυχίες για την ασφάλεια, που είναι ο κύριος λόγος που το Drive ήρθε δεύτερη μετά την Egnyte.

3. Dropbox

Το Dropbox υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Όπως και το Google, το Dropbox είχε τις ανησυχίες ασφαλείας του, συμπεριλαμβανομένου του PRISM και μιας μεγάλης παραβίασης ασφάλειας. Τούτου λεχθέντος, το Dropbox χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και είναι συμβατό με το Boxcryptor, το οποίο ανακουφίζει περαιτέρω τις ανησυχίες ασφαλείας. Διαβάστε περισσότερα για το Dropbox και την ασφάλειά του στην κριτική μας για το Dropbox.

dropboxshare

Η σύνδεση του Dropbox με το Slack λειτουργεί το ίδιο όπως έχουμε περιγράψει παραπάνω. Απλώς εγκαταστήστε το Dropbox από το μενού “προσθήκη εφαρμογών” και, μόλις συνδεθείτε, μπορείτε να μοιραστείτε έγγραφα με το εικονίδιο συνδετήρα.

Ως λογισμικό αποθήκευσης cloud, το Dropbox σάς επιτρέπει να δημιουργείτε έγγραφα με το Microsoft Office και τα Έγγραφα Google απευθείας από τη διεπαφή Dropbox, βελτιώνοντας τη διαδικασία δημιουργίας σε κοινή χρήση. Με το Dropbox, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σημειώσεις με χαρτί και να υπογράψετε έγγραφα με το HelloSign.

dropbox

Εκτός από το δωρεάν πακέτο 2 GB, το Basic, το Dropbox έχει δύο μεμονωμένα προγράμματα επί πληρωμή: 2 TB και 3 TB για 9,99 $ ανά μήνα και 16,58 $ ανά μήνα, αντίστοιχα. Υπάρχουν επίσης τρία επιχειρηματικά σχέδια, συμπεριλαμβανομένου του τυπικού προγράμματος, το οποίο παρέχει 5 TB για 12,50 $ ανά χρήστη ανά μήνα και το πρόγραμμα για προχωρημένους, το οποίο θα σας προσφέρει όσο χώρο χρειάζεται η ομάδα σας για $ 20 ανά χρήστη ανά μήνα. 

Υπάρχει επίσης το εταιρικό σχέδιο, το οποίο παρέχει προσαρμόσιμες λύσεις, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Dropbox για μια προσφορά. Μπορείτε επίσης να δείτε τις επιχειρηματικές επιλογές στην κριτική μας για το Dropbox Business.

Άλλα πράγματα που μας αρέσουν για το Dropbox

Το Dropbox είναι μια πολύ αποτελεσματική υπηρεσία με εξαιρετικές επιλογές αποθήκευσης στο cloud και χρήσιμες λειτουργίες. Το Dropbox θα έχει υψηλότερη βαθμολογία εάν όχι για τα πολλαπλά ζητήματα ασφαλείας του, αν και εξακολουθεί να είναι μια υπηρεσία που αξίζει να εξεταστεί.

4. Κουτί

Το Box είναι μια άλλη υπηρεσία που έχει υψηλή βαθμολογία στην καλύτερη αξιολόγηση EFSS. Η ίδια η υπηρεσία είναι εύκολη στη χρήση και πλοήγηση. Λειτουργεί σαν ένας παραδοσιακός διαχειριστής αρχείων και η κύρια σελίδα έχει εύκολη πρόσβαση στα αρχεία σας και σχεδόν κάθε άλλη χρήσιμη λειτουργία που προσφέρει το Box. Υπάρχουν, φυσικά, ρυθμίσεις, αλλά δεν υπάρχει καμία δυνατότητα που να είναι ενσωματωμένη σε ένα μενού.

κουτί

Η σύνδεση του Box με Slack απαιτεί απλώς την εγκατάσταση της εφαρμογής και τον έλεγχο ταυτότητας του Box. Μόλις αυτό δεν είναι διαθέσιμο, μπορείτε να μοιραστείτε αρχεία με έναν από τους δύο τρόπους. Ο πρώτος τρόπος είναι με το εικονίδιο συνδετήρα και ο δεύτερος τρόπος είναι να πληκτρολογήσετε “/ Box” σε ένα κουτί συνομιλίας Slack, το οποίο θα σας παρέχει επίσης επιλογές κοινής χρήσης.

boxshare

Όπως το Egnyte και το Dropbox, το Box σας επιτρέπει να δημιουργείτε εγγενή έγγραφα με τα Microsoft και τα Έγγραφα Google και μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε σημειώσεις με την εφαρμογή Box note. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια κενή σημείωση και να ξεκινήσετε από το μηδέν ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα επιχειρηματικά της πρότυπα.

Η Box προσφέρει δωρεάν ατομικό πακέτο 10 GB και πακέτο προσωπικού Pro 10 $ ανά μήνα με αποθηκευτικό χώρο 100 GB. Το Box προσφέρει επίσης επιχειρηματικά σχέδια, συμπεριλαμβανομένης μιας σειράς απεριόριστων προγραμμάτων που παρέχουν διάφορα οφέλη, όπως συμμόρφωση HIPAA και εξουσιοδότηση διαχειριστή, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα σχέδια και τις τιμές της Box στην πλήρη αναθεώρηση του Box.

Άλλα πράγματα που μας αρέσουν για το κουτί

Για ασφάλεια, το Box χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit και 2FA. Το Boxcryptor μπορεί να ασφαλίσει περαιτέρω το Box με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο, προστατεύοντας τις πληροφορίες σας από σχεδόν κάθε ανεπιθύμητο μάτι.

Το Box είναι μια υπηρεσία που είναι εύκολο να μάθει και προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για απεριόριστους χρήστες σε πολλά από τα επιχειρηματικά της σχέδια. Παρέχει επίσης υποστήριξη για το Office και τα Έγγραφα Google και πολλούς τρόπους για κοινή χρήση αρχείων στο Slack. 

Ωστόσο, το Box χάνει πόντους σε μια μεγάλη κατηγορία. Το Box έχει ένα απίστευτα μικρό όριο μεταφόρτωσης μεγέθους αρχείου που υπερβαίνει τα 5 GB. Για σύγκριση, το Google Drive επιτρέπει μεταφορτώσεις έως 5 TB.

5. OneDrive

Το OneDrive είναι η υπηρεσία αποθήκευσης cloud της Microsoft και λειτουργεί πολύ καλά. Η συνδρομή OneDrive είναι επίσης μια συνδρομή στο Office 365, που σημαίνει πρόσβαση στην ισχυρή και δοκιμασμένη σουίτα Office της Microsoft.

onedrive

Παρόλο που μπορείτε τεχνικά να αγοράσετε 100 GB αποθηκευτικού χώρου – χωρίς πρόσβαση στο Office 365 – για 1,99 $ ανά μήνα, αξίζει να πληρώσετε τα 6,99 $ ανά μήνα για 1 TB αποθηκευτικού χώρου, το Office 365 και όλες τις άλλες δυνατότητες που συνοδεύουν έναν λογαριασμό Office 365, τον οποίο εσείς μπορείτε να διαβάσετε σχετικά με την κριτική μας στο OneDrive.

Η σύνδεση του OneDrive στο Slack είναι η ίδια διαδικασία με την υπόλοιπη λίστα. Μόλις γίνει έλεγχος ταυτότητας, μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα αρχεία με το εικονίδιο συνδετήρα. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε “/ OneDrive” για να αποσυνδέσετε τον λογαριασμό σας ή να επαναφέρετε τις προτιμήσεις σας.

onedriveshare

Το OneDrive χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit συν 2FA για την προστασία του λογαριασμού σας. Παρόλο που το OneDrive δεν παρέχει κρυπτογράφηση μηδενικής γνώσης, το Boxcryptor σας έχει καλύψει εάν το θέλετε. 

Αν και το OneDrive έχει αρκετά καλή ασφάλεια, η Microsoft φέρεται να συμμετείχε και στο PRISM. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το OneDrive, το PRISM και την ασφάλεια της Microsoft στην πλήρη αναθεώρηση του OneDrive.

Άλλα πράγματα που μας αρέσουν για το OneDrive

Το OneDrive λειτουργεί καλά με το Slack και τα περισσότερα σχέδια έρχονται με το Office 365, καθιστώντας το OneDrive ισχυρό για επιχειρήσεις. Δυστυχώς, η συμμετοχή της Microsoft στο PRISM δημιουργεί αμφιβολίες για τη σοβαρότητά τους όσον αφορά το απόρρητό σας. Ωστόσο, εάν έχετε ήδη λογαριασμό Microsoft ή προτιμάτε το OneDrive, μπορείτε να λάβετε μέτρα για την περαιτέρω προστασία του λογαριασμού σας και το OneDrive εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή.

Διαβάστε το κομμάτι Dropbox vs Google Drive εναντίον OneDrive για να δείτε πώς συγκρίνονται όλοι. 

Τι κάνει το καλύτερο Cloud Storage για Slack?

Όταν επιλέξαμε το καλύτερο cloud storage για το Slack, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι κάθε υπηρεσία συνδέεται καλά με το Slack και ότι, ως πραγματικός πάροχος αποθήκευσης cloud, κάθε επιλογή είχε μια αξιοπρεπή επιλογή σχεδίων αποθήκευσης. Όλες οι υπηρεσίες cloud storage που ενσωματώνονται στο Slack είναι δημοφιλείς υπηρεσίες, γενικά, επομένως αυτά τα πλαίσια σημειώνονται ως επί το πλείστον.

Ελέγξαμε επίσης για πρόσθετες λειτουργίες, όπως τη δυνατότητα δημιουργίας εγγράφων σε μια συνομιλία ή κανάλι ή τη δυνατότητα κοινής χρήσης αρχείων με μια εντολή. Τέλος, βαθμολογήσαμε την ασφάλεια κάθε υπηρεσίας αποθήκευσης cloud για να βεβαιωθούμε ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή από ανεπιθύμητα μάτια.

Τελικές σκέψεις

Παρόλο που όλοι οι συμβατοί πάροχοι αποθήκευσης cloud της Slack επιτυγχάνουν τον ίδιο βασικό στόχο, όλοι έχουν διαφορετικές λειτουργίες πίσω από τα παρασκήνια, καθώς και διαφορετικούς βαθμούς ασφάλειας και απορρήτου. Αφού τα χρησιμοποιήσαμε όλα, κατατάξαμε το Egnyte Connect ως το νούμερο ένα χώρο αποθήκευσης στο cloud για το Slack, καθώς σας επιτρέπει να έχετε τη σωστή δουλειά χρησιμοποιώντας το. 

Η υποστήριξη εφαρμογών τρίτου μέρους της Egnyte συμπληρώνει το Slack και η κοινή χρήση αρχείων μπορεί να γίνει με τα κανάλια σας τόσο από το Slack όσο και από το Egnyte. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε και να επεξεργαστείτε έγγραφα του Office και της Google απευθείας στο Egnyte, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε πολλά από δύο μόνο εφαρμογές.

Όπως πάντα, θα θέλαμε να ακούσουμε τη γνώμη σας. Συμφωνείτε με την επιλογή μας ή θα διαλέγατε μια άλλη επιλογή ως αγαπημένη σας; Υπάρχει μια υπηρεσία αποθήκευσης cloud που επιθυμείτε να είναι συμβατή με το Slack; Ενημερώστε μας στα σχόλια και σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map