Καλύτερο Cloud Storage για ομάδες 2020: Ομαδική εργασία με τον εύκολο τρόπο

Η εργασία με άλλους σε ένα σύνθετο έργο μπορεί να είναι απαιτητική, ειδικά αν πρέπει να μοιράζεστε αρχεία και να συνεργάζεστε σε πραγματικό χρόνο. Ωστόσο, μπορείτε να το κάνετε λιγότερο απαιτητικό χρησιμοποιώντας μία από τις καλύτερες επιλογές αποθήκευσης cloud για ομάδες. 


Ένα εξαιρετικό παράδειγμα αυτού του τύπου υπηρεσίας είναι το Egnyte Connect, αλλά όπως θα δείτε σε αυτό το άρθρο, άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες αποθήκευσης cloud για ομάδες βρίσκονται ακριβώς στο τακούνι της. Μια άλλη καλή επιλογή είναι το Slack και μπορείτε να δείτε ποιες υπηρεσίες το χρησιμοποιούν στον καλύτερο χώρο αποθήκευσης cloud για το Slack. 

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς λειτουργεί η καλύτερη αποθήκευση cloud μικρές ομάδες στο άρθρο μας σχετικά με την αποθήκευση και τη συνεργασία cloud. Εάν αναζητάτε τον καλύτερο χώρο αποθήκευσης στο cloud για φωτογραφίες, θα πρέπει να συμβουλευτείτε το άρθρο μας σχετικά με τον καλύτερο διαδικτυακό χώρο αποθήκευσης φωτογραφιών. 

Για πολλούς επιχειρηματικούς χρήστες, βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι οι υπηρεσίες σε αυτήν τη λίστα δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ως ο καλύτερος δωρεάν χώρος αποθήκευσης cloud για ομάδες, επειδή δεν προσφέρουν τέτοια προγράμματα.

Τούτου λεχθέντος, επιλέξαμε τους παρόχους σε αυτήν τη συλλογή από τη λίστα των καλύτερων υπηρεσιών EFSS και από την καλύτερη σύγκριση αποθήκευσης cloud. Πριν φτάσουμε στη λίστα – και ο νικητής, Egnyte Connect – θα καθορίσουμε τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για την κατάταξη των υπηρεσιών.

Καλύτερο Cloud Storage για ομάδες 2020

Τι κάνει το καλύτερο Cloud Storage για ομάδες

Η κατοχή μιας ομάδας ανθρώπων είναι ακριβή, επομένως θα φροντίσουμε να μην προσθέσετε περιττά έξοδα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα δούμε πόσο ακριβό είναι το πρόγραμμα συνδρομής, πόσο χώρο προσφέρουν – ιδανικά, παρέχοντας ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης για κάθε χρήστη – και πόσα πακέτα. Όσο περισσότερα σχέδια, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητα εύρεσης ενός που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Η κοινή χρήση αρχείων και φακέλων είναι σημαντική κατά τη συνεργασία σε περιβάλλον ομάδας. Οι υπηρεσίες πρέπει να είναι σε θέση να μοιράζονται αρχεία και φακέλους γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον, είναι απαραίτητες οι επιλογές ελέγχου περιεχομένου – όπως προστασία κωδικού πρόσβασης, λήξη συνδέσμου, απενεργοποίηση λήψης και δικαιώματα κατά την κοινή χρήση φακέλων – είναι απαραίτητες.

Προτού μπορέσετε να μοιραστείτε τα αρχεία σας, πρέπει πρώτα να τα εισάγετε στο cloud. Εκεί έρχεται ο συγχρονισμός. Θα πρέπει να είναι εύκολο να μεταφέρετε τα αρχεία σας. γρήγορα, έτσι η εργασία σας δεν υποφέρει. και μπορεί να χρησιμοποιήσει προηγμένες δυνατότητες συγχρονισμού, όπως επιλεκτικό συγχρονισμό και συγχρονισμό οποιουδήποτε φακέλου. Το πόσο γρήγορα θα εξαρτηθεί από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου και πόσο κοντά βρίσκεστε σε έναν διακομιστή.

Τέλος, η ασφάλεια του cloud θα πρέπει να είναι αρκετά ισχυρή ώστε να μην είναι αβάσιμοι φόβοι σχετικά με τη διατήρηση δεδομένων στο cloud. Για να γίνει αυτό, οι υπηρεσίες θα πρέπει τουλάχιστον να χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση, κατά προτίμηση μηδενική γνώση, προστασία κατά τη μεταφορά και έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, η οποία προστατεύει τα διαπιστευτήρια σύνδεσης. Επιπλέον, τα κέντρα δεδομένων που διατηρούν τα αρχεία σας πρέπει να σκληρυνθούν.

Egnyte Connect

Δεν είναι μεγάλη έκπληξη το γεγονός ότι η Egnyte Connect κατέχει την πρώτη θέση αυτής της λίστας, επειδή είναι επίσης ο νικητής της καλύτερης συλλογής EFSS και η επιλογή μας ως η καλύτερη αποθήκευση cloud για ομάδες. 

Εάν έχετε έναν έως τρεις χρήστες, θα πρέπει να εγγραφείτε στο ομαδικό πρόγραμμα της Egnyte. Είναι 10 $ ανά χρήστη ανά μήνα και παρέχει 1 TB αποθηκευτικού χώρου, κάτι που είναι μια εξαιρετική προσφορά.

Egnyte-connect0homepage-2019

Μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα του Egnyte’s Office εάν έχετε πέντε έως 25 χρήστες. Παρέχει 5 TB διαδικτυακού χώρου αποθήκευσης για 8 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Εάν χρειάζεστε περισσότερους χρήστες, το επιχειρηματικό σχέδιο θα ικανοποιήσει τις ανάγκες σας, επειδή υποστηρίζει 25 έως 100 χρήστες. Παρέχει 10 TB αποθήκευσης 20 $ ανά χρήστη ανά μήνα.

Το εταιρικό πρόγραμμα μπορεί να έχει περισσότερους από 100 χρήστες και δεν περιορίζει τον αποθηκευτικό χώρο σας. Στην πραγματικότητα, η αποθήκευση προσαρμόζεται στις ανάγκες σας. Για αυτήν την προσφορά, ωστόσο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Egnyte για μια προσφορά.

Για να μοιραστείτε ένα φάκελο χρησιμοποιώντας το Egnyte, μπορείτε να προσκαλέσετε άλλους και να τους δώσετε ένα από τα πολλά δικαιώματα: “κάτοχος”, “πλήρης”, “πρόγραμμα επεξεργασίας” και “πρόγραμμα προβολής”.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε περιεχόμενο δημιουργώντας συνδέσμους, τους οποίους μπορείτε στη συνέχεια να περιορίσετε σε “οποιονδήποτε”, “οποιονδήποτε έχει κωδικό πρόσβασης”, τους χρήστες σας ή σε οποιονδήποτε στέλνετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τον σύνδεσμο. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε τον σύνδεσμο να λήξει σε συγκεκριμένη ημερομηνία, να τον προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης, να απενεργοποιήσετε τη λήψη και να λάβετε ειδοποίηση όταν κάνετε κλικ στον σύνδεσμο.

Μια άλλη επιλογή είναι να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο μεταφόρτωσης, ώστε άλλοι να μπορούν να αποθηκεύουν περιεχόμενο στο χώρο σας στο cloud. Υπάρχει επίσης μια σελίδα που δείχνει τους κοινόχρηστους συνδέσμους και τους συνδέσμους που έχουν μοιραστεί άλλοι μαζί σας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν οι Egnyte Connect

Οι υπηρεσίες Cloud συνήθως παρέχουν ένα φάκελο συγχρονισμού, αλλά το Egnyte Connect χρησιμοποιεί ένα φάκελο μονάδας δικτύου. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο cloud χωρίς να καταλαμβάνετε χώρο στον σκληρό σας δίσκο, αλλά αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στα αρχεία σας. 

Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες σε αρχεία για χρήση εκτός σύνδεσης, εάν δεν βρίσκεστε εκτός δικτύου. Από την άλλη πλευρά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε επιλεκτικό συγχρονισμό για να επισημάνετε μόνο συγκεκριμένα αρχεία στο φάκελο συγχρονισμού που θέλετε να αποθηκεύσετε στο σύννεφο.

Χρησιμοποιήσαμε έναν φάκελο με φερμουάρ 1 GB για να ελέγξουμε τις ταχύτητες συγχρονισμού της Egnyte και η μεταφορά διήρκεσε ακριβώς τον χρόνο που περιμέναμε. Ωστόσο, η Egnyte δεν χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο συγχρονισμού επιπέδου μπλοκ, ο οποίος θα επιταχύνει τις μεταφορές μετά την αρχική μεταφορτώνοντας μόνο τα αλλαγμένα τμήματα των αρχείων.

Το Egnyte χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS για την προστασία των αρχείων σας κατά τη μεταφορά και την κρυπτογράφηση AES 256-bit για να τα ανακαλύψει, και ταξινομείται επίσης ως υπηρεσία μηδενικής γνώσης χάρη στη δυνατότητα διαχείρισης κλειδιών Egnyte. Μπορείτε επίσης να επιβάλλετε την ελάχιστη ισχύ και μήκος κωδικού πρόσβασης, καθώς και να προσαρμόσετε την πολιτική σύνδεσης. Επιπλέον, διατίθεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία των διαπιστευτηρίων σας.

Τα κέντρα δεδομένων της Egnyte χρησιμοποιούν 24ωρη παρακολούθηση, ελέγχους πρόσβασης και πλεονασμούς και σκληραίνουν ενάντια σε φυσικές καταστροφές, όπως σεισμούς και πυρκαγιές. Τούτου λεχθέντος, το Egnyte σάς επιτρέπει να διατηρείτε δεδομένα και στους διακομιστές σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε τα οφέλη ενός υβριδικού cloud. Τέλος, το Egnyte σάς επιτρέπει να διακόψετε τις συσκευές από το συγχρονισμό και να διαγράψετε όλα τα δεδομένα cloud από αυτές. 

Τοποθετούμε το Egnyte Connect ως κορυφαία επιλογή χάρη στην καλή του αξία, την εξαιρετική ασφάλεια, τον ικανό συγχρονισμό και τις πλούσιες δυνατότητες κοινής χρήσης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις άλλες λειτουργίες της Egnyte, διαβάστε την κριτική μας για το Egnyte Connect.

OneDrive για επιχειρήσεις

Το OneDrive για επιχειρήσεις προέρχεται από τη Microsoft και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις στην αγορά. Αυτό είναι σε μεγάλο βαθμό χάρη στη μεγάλη του αξία.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες επιχειρηματικές υπηρεσίες, το OneDrive για επιχειρήσεις παρέχει ξεχωριστό χώρο αποθήκευσης για κάθε χρήστη. Επιπλέον, έχει επτά σχέδια από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, τα οποία παρέχουν μια καλύτερη πιθανότητα να βρείτε έναν αγώνα. Στα αξιοσημείωτα σχέδια περιλαμβάνονται το Plan One, το Plan Two και το Business Premium.

Αρχική σελίδα OneDrive-for-business-2019

Το OneDrive για επιχειρηματικό σχέδιο One είναι 60 $ ετησίως ανά χρήστη και σας δίνει 1 TB χώρου για κάθε χρήστη. Το Plan Two είναι 120 $ ετησίως ανά χρήστη και παρέχει σε κάθε χρήστη απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Office 365 και άλλες δυνατότητες της Microsoft, μπορείτε να εγγραφείτε στο Office 365 Business Premium, το οποίο είναι 15 $ ανά μήνα ανά χρήστη ή 150 $ εάν πληρώνετε για ένα έτος.

Το OneDrive για επιχειρήσεις σάς επιτρέπει να μοιράζεστε περιεχόμενο με άλλους δημιουργώντας έναν σύνδεσμο ή email. Εάν μοιράζεστε έναν σύνδεσμο, μπορείτε να τον ρυθμίσετε να λήγει μετά από αρκετές ημέρες, να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένους χρήστες και να τον προστατεύσετε με κωδικό πρόσβασης. Μπορείτε επίσης να απενεργοποιήσετε την επεξεργασία και να περιορίσετε τον σύνδεσμο, ώστε να λειτουργεί μόνο με συγκεκριμένα άτομα, άτομα στον οργανισμό σας ή άτομα με υπάρχουσα πρόσβαση.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το OneDrive για επιχειρήσεις

Δοκιμάσαμε τον συγχρονισμό του OneDrive χρησιμοποιώντας τον φάκελο με φερμουάρ 1 GB και καταφέραμε να τον ανεβάσουμε σε περίπου ένα λεπτό περισσότερο από ό, τι περιμέναμε. Το OneDrive για επιχειρήσεις χρησιμοποιεί ακόμη και συγχρονισμό σε επίπεδο μπλοκ, αν και μόνο για αρχεία του Office. Ωστόσο, αυτό εξακολουθεί να ξεπερνά τις υπηρεσίες που δεν το χρησιμοποιούν καθόλου.

Μια άλλη επιλογή που διαθέτει το OneDrive, αλλά όχι, είναι η δυνατότητα αποκλεισμού του συγχρονισμού ορισμένων τύπων αρχείων. Η ομάδα της Microsoft έχει επίσης συμπεριλάβει επιλεκτικό συγχρονισμό, πράγμα που σημαίνει ότι χρησιμοποιώντας και τις δύο δυνατότητες, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ωραία ρύθμιση συγχρονισμού.

Το OneDrive χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση για να ανακαλύψει τα δεδομένα σας: BitLocker σε επίπεδο δίσκου και κρυπτογράφηση AES 256-bit σε επίπεδο αρχείου. Για την προστασία των αρχείων σας κατά τη μεταφορά, το OneDrive χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο TLS και ανακατευθύνει μη εξουσιοδοτημένες συνδέσεις σε HTTPS. 

Μπορείτε να ορίσετε μια πολιτική κωδικού πρόσβασης για τους υπαλλήλους σας, αλλά η μόνη δυνατή διαμόρφωση είναι η λήξη κωδικού πρόσβασης. Τούτου λεχθέντος, οι κωδικοί πρόσβασης πρέπει να έχουν τουλάχιστον οκτώ χαρακτήρες και να πληρούν τις προϋποθέσεις ισχύος, όπως να έχουν έναν αριθμό, ένα σύμβολο και κεφαλαία και πεζά γράμματα. Επιπλέον, διατίθεται έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων για την προστασία των διαπιστευτηρίων σας.

Το OneDrive για επιχειρήσεις είναι μια εξαιρετική υπηρεσία για ομάδες λόγω της εξαιρετικής αξίας, της ασφάλειας, της μοναδικής δυνατότητας συγχρονισμού και του συγχρονισμού σε επίπεδο μπλοκ. Δεν είναι τόσο καλό όσο το Egnyte Connect για κοινή χρήση, και γι ‘αυτό βρίσκεται στη δεύτερη θέση. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία, διαβάστε την κριτική του OneDrive για επιχειρήσεις.

Κουτί

Το Box είναι μια υπηρεσία που είναι δημοφιλής τόσο στις μικρές όσο και στις μεγάλες επιχειρήσεις, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο υποψήφιο για ομάδες.

Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα από τα τέσσερα πακέτα Box, ανάλογα με το μέγεθος της ομάδας σας: Box Starter, Box Business, Box Business Plus και Enterprise. Το πρόγραμμα εκκίνησης απαιτεί τουλάχιστον τρεις χρήστες και ανώτατο όριο στο 10. Όλα τα άλλα προγράμματα ξεκινούν από πέντε χρήστες και δεν έχουν ανώτερο όριο. Επιπλέον, όλοι παρέχουν έκπτωση εάν πληρώνετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων.

box-business-αρχική σελίδα

Το πρόγραμμα Starter σας δίνει μόλις 100 GB για 5,80 $ ανά μήνα ανά χρήστη, αλλά μπορεί να είναι αρκετό για ορισμένες μικρότερες ομάδες. Το επιχειρηματικό σχέδιο, ωστόσο, παρέχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο για 17,30 $ ανά μήνα ανά χρήστη.

Το πρόγραμμα Business Plus παρέχει επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αλλά προσφέρει επιπλέον δυνατότητες για 28,70 $ ανά μήνα ανά χρήστη. Παρομοίως, το εταιρικό σχέδιο προσθέτει συμμόρφωση και άλλες λειτουργίες, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Box για την τιμή.

Μπορείτε να μοιραστείτε περιεχόμενο προσκαλώντας άλλους και δίνοντάς τους δικαιώματα ή δημιουργώντας έναν σύνδεσμο και στέλνοντάς το. Ανεξάρτητα από τη μέθοδο, εάν προσκαλέσετε άτομα, μπορείτε να τους δώσετε δικαιώματα «επεξεργαστή» ή «θεατή». 

Επιπλέον, κατά την κοινή χρήση φακέλων, μπορείτε να επιλέξετε να ορίσετε ένα από τα πέντε επιπλέον επίπεδα άδειας: “συνιδιοκτήτης”, “μεταφορτωτής προβολής”, “μεταφορτωτής προεπισκόπησης”, “προεπισκόπηση” ή “μεταφορτωτής”.

Κατά τη δημιουργία ενός συνδέσμου, μπορείτε επίσης να τον ασφαλίσετε με έναν κωδικό πρόσβασης, να απενεργοποιήσετε τις λήψεις, να ορίσετε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL και να ορίσετε τη σύνδεση να λήξει σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Ωστόσο, δεν υπάρχει σελίδα που να δείχνει τις κοινοποιήσεις σας.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το κουτί

Το Box χρησιμοποιεί ένα φάκελο συγχρονισμού για να στείλει τα αρχεία σας στο cloud και το αντίστροφο. Εάν πιστεύετε ότι η αποθήκευση αρχείων από το cloud ενδέχεται να καταλαμβάνει πολύ μεγάλο χώρο στο σκληρό σας δίσκο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επιλεκτικό συγχρονισμό για να το μετριάσετε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να καταργήσετε αρχεία από τον σκληρό σας δίσκο – κάνοντάς τα “μόνο για σύννεφο” – επιλέγοντας να τα καταργήσετε από το φάκελο συγχρονισμού.

Οι ταχύτητες συγχρονισμού του Box πλησίαζαν αυτό που περιμέναμε και συγκρίνονται καλά με άλλες υπηρεσίες. Επιπλέον, όπως πολλές άλλες υπηρεσίες EFSS, δεν χρησιμοποιεί συγχρονισμό σε επίπεδο μπλοκ.

Το Box προστατεύει τα αρχεία σας κατά τη μεταφορά χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο TLS και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit για να κάνει τα αρχεία σας δυσανάγνωστα όταν βρίσκονται σε κατάσταση ηρεμίας στο κέντρο δεδομένων. Επιπλέον, το Box σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Box KeySafe για να μπορείτε να διαχειριστείτε το κλειδί κρυπτογράφησής σας, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε ιδιωτική κρυπτογράφηση.

Για να αποτρέψετε τις εισβολές λογαριασμού, το Box παρέχει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και προσαρμοσμένες απαιτήσεις κωδικού πρόσβασης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καρφίτσα της συσκευής Box για να κόψετε τυχόν κλεμμένες ή χαμένες συσκευές από συγχρονισμό και να αποτρέψετε μελλοντικούς συγχρονισμούς. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα απομακρυσμένης διαγραφής για να διαγράψετε το ήδη συγχρονισμένο περιεχόμενο. Για αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Box.

Τα σχέδια της Box είναι ακριβά, τουλάχιστον, και δεν υπάρχει σελίδα για έλεγχο μεριδίων. Ωστόσο, το Box έχει πολλά μειονεκτήματα, όπως ισχυρή ασφάλεια, γρήγορο συγχρονισμό και πολλά άλλα. Μπορείτε να λάβετε περισσότερες λεπτομέρειες στην αναθεώρηση Box.

Dropbox Business

Το Dropbox είναι ένα οικιακό όνομα στο cloud storage και η επιχειρηματική του έκδοση δεν διαφέρει. Παρόμοιο με το Egnyte Connect, προσφέρει μόνο τρία σχέδια: Standard, Advanced και Enterprise. Όλα απαιτούν τουλάχιστον τρεις χρήστες. Το τυπικό πρόγραμμα παρέχει 3 TB για 15 $ ανά μήνα ανά χρήστη ή 12,50 $ ανά χρήστη εάν πληρώνετε για το έτος. 

Dropbox-Business-αρχική σελίδα-2019

Για περισσότερο χώρο αποθήκευσης, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα για προχωρημένους, το οποίο σας παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για 25 $ ανά μήνα ανά χρήστη. Εάν πληρώσετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων, η τιμή μειώνεται στα 20 $ ανά χρήστη. Το Enterprise παρέχει επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, καθώς και πρόσθετες δυνατότητες. Ωστόσο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με το Dropbox για την τιμή.

Το Dropbox σάς παρέχει έναν κοινόχρηστο “φάκελο ομάδας” από την αρχή. Όλοι οι χρήστες σας έχουν πρόσβαση σε αυτό, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε άλλους φακέλους και να προσκαλέσετε άτομα να έχουν πρόσβαση σε αυτούς. Μόλις το κάνετε, μπορείτε να τους δώσετε είτε “δυνατότητα επεξεργασίας” είτε “δυνατότητα προβολής” δικαιωμάτων.

Επιπλέον, μπορείτε να δημιουργήσετε κοινόχρηστους συνδέσμους για αρχεία και φακέλους. Μπορείτε να τα περιορίσετε σε μέλη της ομάδας, χρήστες με τον κωδικό πρόσβασης ή σε οποιονδήποτε έχει τον σύνδεσμο. Επιπλέον, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λήψη για τον σύνδεσμο ή να τον ορίσετε να λήξει σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Αν θέλετε άλλοι να μοιραστούν μαζί σας, το Dropbox σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν σύνδεσμο μεταφόρτωσης. Για να παρακολουθείτε τις κοινοποιήσεις, υπάρχει μια σελίδα που τις εμφανίζει όλες.

Άλλοι λόγοι για τους οποίους μας αρέσει το Dropbox Business

Το Dropbox εφηύρε το κοινό μοντέλο συγχρονισμού, οπότε είναι δεδομένο ότι έχει εξαιρετική απόδοση σε αυτήν την κατηγορία. Ωστόσο, το Dropbox βελτιώνει την τυπική προσέγγιση χρησιμοποιώντας τον «έξυπνο συγχρονισμό». Σας επιτρέπει να επιλέξετε αρχεία για αποθήκευση μόνο στο cloud, αλλά εξακολουθεί να σας δίνει την επιλογή πρόσβασης σε αυτά από την εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές.

Ο συγχρονισμός του Dropbox χρειάστηκε περισσότερο χρόνο από ό, τι περιμέναμε να ανεβάσουμε τον δοκιμαστικό φάκελο 1 GB, αλλά δεν ήταν αργός. Ωστόσο, το Dropbox παρέχει πραγματικό συγχρονισμό σε επίπεδο μπλοκ, οπότε οι μεταφορτώσεις μετά τον αρχικό θα είναι πολύ πιο γρήγορες.

Από την πλευρά της ασφάλειας, το Dropbox χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit για να ανακαλύψει τα αρχεία σας σε κατάσταση ηρεμίας και το πρωτόκολλο TLS για την προστασία των αρχείων σας κατά τη μεταφορά στα κέντρα δεδομένων του. Μπορείτε να προστατέψετε τον λογαριασμό σας χρησιμοποιώντας έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και τροποποιώντας την πολιτική σύνδεσης, η οποία σας επιτρέπει να επιβάλλετε προϋποθέσεις κωδικού πρόσβασης, να απαιτείται επαναφορά κωδικού πρόσβασης και άλλα.

Ωστόσο, ένα από τα μειονεκτήματα είναι το γεγονός ότι το Dropbox διατηρεί τα μεταδεδομένα σας σε απλό κείμενο. Σημειώστε ότι αυτή είναι μια συνήθης πρακτική, ωστόσο, που χρησιμοποιείται για ευρετηρίαση και βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη. Επιπλέον, το Dropbox σάς επιτρέπει να σκουπίζετε απομακρυσμένα μια συσκευή, ακόμα και χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Dropbox Business, διαβάστε την κριτική μας για το Dropbox Business.

Tresorit

Το Tresorit είναι μια υπηρεσία που εστιάζει στην προηγμένη ασφάλεια, η οποία σε αυτήν την περίπτωση σημαίνει ότι δεν είναι φθηνή. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική επιλογή για ομάδες που απαιτούν τις καλύτερες δυνατότητες ασφαλείας.

Η Tresorit έχει μόνο δύο σχέδια που υποστηρίζουν περισσότερους από έναν χρήστες: Επιχειρήσεις και Επιχειρήσεις. Το επιχειρηματικό σχέδιο απαιτεί τουλάχιστον δύο χρήστες και θέτει ένα μέγιστο όριο σε μόλις εννέα χρήστες. Σας δίνει 1 TB αποθηκευτικού χώρου για 25 $ ανά μήνα ανά χρήστη ή 20 $ ανά μήνα ανά χρήστη εάν πληρώνετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων. 

Tresorit-αρχική σελίδα-2019

Για περισσότερους χρήστες, μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Enterprise, το οποίο ανέρχεται σε 100 χρήστες, αλλά απαιτεί τουλάχιστον 10. Παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για 30 $ ανά μήνα ανά χρήστη ή 24 $ ανά μήνα ανά χρήστη εάν πληρώνετε για ένα έτος μπροστά.

Το Tresorit σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φακέλους δημιουργώντας ένα σύνδεσμο ή προσκαλώντας χρήστες μέσω email. Στην περίπτωση email, οι χρήστες θα πρέπει να εγγραφούν για λογαριασμό Tresorit. Μπορείτε να παρακάμψετε αυτήν την απαίτηση κοινοποιώντας έναν φάκελο ως σύνδεσμο. Τα αρχεία μπορούν να κοινοποιηθούν μόνο ως σύνδεσμοι. 

Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να προστατεύσετε συνδέσμους με κωδικό πρόσβασης, να ορίσετε ημερομηνία λήξης ή να ορίσετε όριο πρόσβασης. Κατά την κοινή χρήση φακέλων, μπορείτε να δώσετε τρία επίπεδα δικαιωμάτων: “επεξεργασία”, “ανάγνωση” και “ανάγνωση και τροποποίηση”.

Το Tresorit παρέχει μια σελίδα που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όλες τις κοινοποιήσεις και μια άλλη προβολή που δείχνει όλα τα άτομα με τα οποία έχετε μοιραστεί.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Tresorit

Το Tresorit δεν χρησιμοποιεί έναν φάκελο συγχρονισμού, σε αντίθεση με άλλες υπηρεσίες αποθήκευσης cloud. Αντίθετα, σας ζητά να δημιουργήσετε μεμονωμένους φακέλους που ονομάζονται “tresors” για να συγχρονίσετε τα αρχεία σας. Το Tresorit σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε επιλεκτικά συγκεκριμένα αρχεία με το tresors σας. Επιπλέον, η μεταφόρτωση του συμπιεσμένου αρχείου 1 GB πήρε το χρόνο που περιμέναμε.

Το μεγαλύτερο από τα μέτρα ασφαλείας της Tresorit είναι η ιδιωτική κρυπτογράφηση AES 256-bit, την οποία η Tresorit παρέχει από προεπιλογή. Επιπλέον, το πρωτόκολλο TLS προστατεύει τα αρχεία σας κατά τη μεταφορά.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι διαθέσιμος για την προστασία του λογαριασμού σας από εισβολές. Επιπλέον, η Tresorit διασφαλίζει τα κέντρα δεδομένων της με 24/7 παρακολούθηση και βιομετρική σάρωση, και συμμορφώνεται επίσης με τα πιο πρόσφατα πρότυπα ISO. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις εκτεταμένες δυνατότητες ασφάλειας του Tresorit, διαβάστε την κριτική μας στο Tresorit.

Τελικές σκέψεις

Όλα αυτά τα σχέδια είναι κατάλληλα για ομάδες, αλλά θεωρούμε ότι το Egnyte Connect είναι το καλύτερο χάρη στις δυνατότητες ασφαλείας, την ικανή κοινή χρήση, την καλή αξία και τις πλούσιες δυνατότητες συγχρονισμού. Τούτου λεχθέντος, το OneDrive για επιχειρήσεις είναι πολύ πίσω και μπορεί να είναι μια καλύτερη προσφορά ανάλογα με την περίπτωση χρήσης σας. 

Μπορούμε να πούμε το ίδιο για το Box, εκτός από το ότι είναι πιο ακριβό, όπως και το Dropbox Business και το Tresorit. Εάν πιστεύετε ότι αυτές οι υπηρεσίες μπορεί να ταιριάζουν καλύτερα, σας προσκαλούμε να διαβάσετε τις ξεχωριστές κριτικές τους και να χρησιμοποιήσετε τις δωρεάν δοκιμές τους για να τις δοκιμάσετε πριν πραγματοποιήσετε.

Ποια υπηρεσία είναι η καλύτερη για εσάς; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map