Asana VS Basecamp: Υπολογίζοντας ποιο είναι καλύτερο για το 2020

Το λογισμικό διαχείρισης έργων διατίθεται σε πολλές ποικιλίες, αλλά αν θέλετε ένα φιλόξενο, φιλικό εργαλείο, δεν μπορείτε να κάνετε πολύ καλύτερα από τα Asana ή Basecamp. Ίσως αναρωτιέστε ποιο από τα δύο είναι πιο κατάλληλο για την ομάδα σας, γι ‘αυτό και έχουμε συγκεντρώσει αυτήν τη σύγκριση Asana vs Basecamp.

Η Asana διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο πελατών που περιλαμβάνει Sony, NASA και Google. Υπερηφανεύεται για περισσότερους από 50.000 πελάτες που πληρώνουν και εκτιμήθηκε πρόσφατα σε ένα υπέροχο 1,5 δισεκατομμύριο $.

Η Basecamp έχει εντυπωσιακά 3 εκατομμύρια εγγραφές. Έχει μια σειρά από θετικές μαρτυρίες χρηστών στον ιστότοπό του, αλλά επιλέγει να μην καυχηθεί για τους υψηλού προφίλ πελάτες του, οι οποίοι πιστεύουμε ότι λένε κάτι για την προσέγγισή του. Είναι κατασκευασμένο από τους προγραμματιστές του Ruby on Rails, παλαιότερα γνωστό ως 37signals.

Οι Asana και Basecamp έχουν ως στόχο να είναι φιλικοί προς το χρήστη και προσβάσιμοι. Παρά τις χαλαρές στάσεις τους, όμως, και οι δύο έχουν πολλές δυνατότητες και προσφέρουν στους διευθυντές διάφορους τρόπους για να διευκολύνουν τη δουλειά τους.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το τι σκεφτήκαμε για τις υπηρεσίες στην αναθεώρηση Asana και στην κριτική Basecamp. Προς το παρόν, ας δούμε πώς συγκρίνονται. Κάτω από αυτά τα παστέλ χρώματα και χαμόγελα, πιστεύουμε ότι θα βρούμε μια ματιά στα δόντια και τα νύχια.

Ρύθμιση αγώνα: Asana εναντίον Basecamp

Θα εξετάσουμε αυτά τα εργαλεία σε τέσσερις γύρους και θα δούμε ποια είναι η ισχυρότερη σε κάθε περιοχή. Στο τέλος, θα συγκεντρώσουμε τους πόντους για να βρούμε τον συνολικό μας νικητή. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα δούμε ποιος κέρδισε τους γύρους του πιο ξεκάθαρα για να αποφασίσουμε τον νικητή.

Αρχικά, θα επικεντρωθούμε σε λειτουργίες, γιατί είναι ο λόγος που χρησιμοποιείτε το λογισμικό. Στη συνέχεια, θα προχωρήσουμε στην τιμή, για να δούμε ποιος θα κάνει το μικρότερο χτύπημα στον προϋπολογισμό σας και ποιο θα προσφέρει την καλύτερη αξία.

Θα δούμε ποιος είναι ο ευκολότερος στη χρήση σε ό, τι θα πρέπει να είναι ένας αγώνας που αμφισβητείται στενά επειδή και οι δύο ανταγωνιστές είναι ιδιαίτερα δυνατοί στην περιοχή. Τέλος, θα εξετάσουμε την ασφάλεια και το απόρρητο για να μάθουμε ποια πλατφόρμα κάνει τα περισσότερα για την προστασία των δεδομένων σας από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

1

Χαρακτηριστικά

Πρώτον, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες και θα δούμε αν η Asana ή η Basecamp παρέχει περισσότερη λειτουργικότητα. Αναζητούμε ισχυρές βασικές δυνατότητες διαχείρισης εργασιών, καθώς και αποθήκευση, δυνατότητες επικοινωνίας και οποιαδήποτε ειδική σάλτσα που προσφέρουν οι διεκδικητές.

Ασάνα

Η Asana έχει ένα φιλικό, καλά σχεδιασμένο εξωτερικό, καθώς και μια ισχυρή βασική δομή με δευτερεύουσες εργασίες και διαχείριση εξάρτησης. Το τελευταίο είναι χρήσιμο αν θέλετε να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν θα καθυστερήσει το πρόγραμμά σας και θα κάνει ταλάντευση στο πρόγραμμά σας, ώστε οι άνθρωποι να μην περιμένουν ο ένας τον άλλον.

εξαρτήσεις asana

Εκτός από την προεπιλεγμένη λίστα και τις προβολές καναβάν, μπορείτε να εργαστείτε με εργασίες στο ημερολόγιο και το χρονολόγιό του. Μπορείτε να δημιουργήσετε αναφορές με βάση τις εργασίες και να ορίσετε μια συνολική κατάσταση του έργου για να ειδοποιήσετε τους συμπαίκτες σας εάν τα πράγματα είναι εκτός δρόμου.

Υπάρχουν πολλές ενσωματώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Zapier, το οποίο σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε δεδομένα από μια τεράστια γκάμα εργαλείων. Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε αρχεία .csv, τα οποία είναι χρήσιμα εάν εργάζεστε με υπολογιστικά φύλλα.

Εάν προτιμάτε να εργάζεστε με διεπαφή τύπου υπολογιστικού φύλλου, διαβάστε την κριτική Smartsheet για να μάθετε για ένα εργαλείο που θα σας ταιριάζει.

Η Asana σάς επιτρέπει να προσθέσετε συνημμένα έως 100MB σε εργασίες, χωρίς συνολικό όριο αποθηκευτικού χώρου. Αυτό δεν είναι πολύ άθλιο, αλλά πιθανότατα θα χρειαστείτε περισσότερα αν εργάζεστε με βίντεο. Σε αυτήν την περίπτωση, διαβάστε τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο cloud για οδηγό βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Asana οπουδήποτε, επειδή διαθέτει εφαρμογές για Android και iOS.

Κατασκήνωση βάσης

Η Basecamp χρεώνεται ως αντικατάσταση για μια σειρά εφαρμογών, όπως Slack, Dropbox, G Suite και Asana. Είναι μια ενδιαφέρουσα σύγκριση, αλλά δεν είναι το μόνο εργαλείο που προσφέρει συνομιλία, κοινή χρήση αρχείων και δημιουργία εγγράφων, οπότε το πόσο καλά κάνει σε κάθε περιοχή θα είναι το κλειδί για τις πιθανότητές του σε αυτόν τον γύρο.

basecamp φωτιά

Οι ομαδικές συνομιλίες “Campfire” σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ήχους και βίντεο, αλλά είχαμε προβλήματα με αυτό όταν το δοκιμάσαμε. Υπάρχει επίσης ένας πίνακας μηνυμάτων ομάδας, οπότε έχετε πολλούς τρόπους επικοινωνίας.

Προσφέρει 500 GB αποθηκευτικού χώρου, με μέγιστο μέγεθος αρχείου 2 GB, το οποίο είναι γενναιόδωρο και θα είναι περισσότερο από αρκετό για πολλές ομάδες. Ωστόσο, εάν βρίσκεστε σε μια επιχείρηση που χρειάζεται περισσότερο χώρο από το συνηθισμένο, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για μεγάλα αρχεία.

καθήκοντα basecamp

Το Basecamp διαθέτει μια λίστα υποχρεώσεων που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εργασίες, καθώς και ένα ημερολόγιο στο οποίο μπορείτε να πραγματοποιείτε εκδηλώσεις. Οι εργασίες μπορούν να ανατεθούν σε άτομα και μπορείτε να προσθέσετε σημειώσεις και προθεσμίες.

Δεν διαθέτει δευτερεύουσες εργασίες ή διαχείριση εξάρτησης, κάτι που κρατά απλό. Αν χρειάζεστε αυτές τις δυνατότητες, ρίξτε μια ματιά σε ένα από τα αγαπημένα μας εργαλεία στην αναθεώρηση Wrike.

Όπως η Asana, το Basecamp διαθέτει εκδόσεις για κινητά για Android και iOS, αλλά και εφαρμογές για υπολογιστές για Windows και macOS.

Έχει επίσης μια καλή επιλογή ενσωματώσεων. Μπορείτε να μοιραστείτε δεδομένα με εκατοντάδες εφαρμογές μέσω του Zapier. Άλλες ενσωματώσεις σάς επιτρέπουν να το συνδέσετε σε εναλλακτικές εφαρμογές διαχείρισης έργων, συμπεριλαμβανομένης της Asana, οπότε αν δεν μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των δύο, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε μαζί.

Το Basecamp λειτουργεί επίσης με διάφορες πλατφόρμες παρακολούθησης χρόνου και τιμολόγησης. Ωστόσο, αν χρειάζεστε οικονομικές και λογιστικές δυνατότητες, αξίζει να δείτε την αναθεώρηση του Mavenlink για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με ένα εργαλείο που είναι ισχυρό σε αυτήν την περιοχή.

Σκέψεις 1ου Γύρου

Τα πράγματα είναι σφιχτά εδώ. Η Asana έχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, αλλά το Basecamp επιτρέπει πολύ μεγαλύτερα αρχεία, τα οποία προτιμούμε. Το Basecamp διαθέτει εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές, κάτι που είναι πολύ καλό. Μας αρέσουν επίσης τα εργαλεία επικοινωνίας του.

Η Asana έχει μια πιο προηγμένη δομή, ωστόσο, με δευτερεύοντα καθήκοντα και διαχείριση εξάρτησης που επιτρέπει τον λεπτομερή σχεδιασμό των έργων. Όσον αφορά την επιχείρηση σχεδιασμού και ανάθεσης εργασιών, προτιμούμε τα εργαλεία και την επιλογή προβολών. Κερδίζει τον πρώτο γύρο.

Γύρος: Σημείο χαρακτηριστικών για την Asana

Λογότυπο Asana
Λογότυπο Basecamp

2

Τιμή

Η διατήρηση του προϋπολογισμού σας υπό έλεγχο είναι σημαντική, επομένως θα δούμε ποιο εργαλείο κερδίζει στην τιμή. Εάν είναι τόσο φιλικοί στο πορτοφόλι σας όσο και με τα μάτια σας, αυτό θα μπορούσε να είναι ένας ανταγωνιστικός γύρος. Σημείωσαν 90 τοις εκατό στην τιμή στις αντίστοιχες κριτικές τους, οπότε θα έπρεπε να είναι κοντά.

Ας δούμε Asana και Basecamp για να δούμε ποια προσφέρει την καλύτερη αξία.

Ασάνα

Η Asana έχει μια δωρεάν βαθμίδα που είναι ιδανική για το σχεδιασμό απλών έργων και τη χρήση ως λίστα υποχρεώσεων για τον εαυτό σας ή το γραφείο σας. Το όριο της ομάδας των 15 ατόμων δεν είναι πολύ περιοριστικό, αλλά στα προγράμματα επί πληρωμή έχετε πολύ περισσότερες δυνατότητες. Το δωρεάν πρόγραμμα είναι εκπληκτικά λειτουργικό, ωστόσο, και ένας πολύ καλός τρόπος για να ελέγξετε την υπηρεσία.

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή. Μας ζητήθηκε να εισαγάγουμε τα στοιχεία της κάρτας κατά την εγγραφή, αλλά υπάρχει μια επιλογή να το παραλείψουμε αν το κοιτάξετε. Η δοκιμή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοκιμάσετε τις πιο προηγμένες λειτουργίες της Asana για να αποφασίσετε ποιο σχέδιο είναι κατάλληλο για εσάς.

Τα προγράμματα επί πληρωμή καταργούν το όριο μεγέθους της ομάδας και προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες καθώς ανεβαίνετε τα επίπεδα. Οι εξαρτήσεις εργασιών και τα ορόσημα ξεκλειδώνουν σε επίπεδο Premium, μαζί με τα προσαρμοσμένα πεδία και την προβολή χρονολογίου.

Σε επίπεδο επιχείρησης, λαμβάνετε αποδείξεις και φόρμες και στο εταιρικό σχέδιο, έχετε προσαρμοσμένη επωνυμία, υποστήριξη προτεραιότητας και περισσότερες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου.

Όλα τα σχέδιά της είναι κατά μέσο όρο σε φθηνή πλευρά σε σύγκριση με τα αντίστοιχα προγράμματα των ανταγωνιστών. Δεν πιστεύουμε ότι πολλοί από εσάς θα αποβληθείτε χρησιμοποιώντας το κόστος. Το αν είναι τόσο καλή αξία όσο το Basecamp είναι μια διαφορετική ιστορία.

Κατασκήνωση βάσης

Το Basecamp έχει ένα απλό πρόγραμμα τιμολόγησης. Κοστίζει 99 $ ανά μήνα, ανεξάρτητα από το πόσους χρήστες έχετε. Αυτή είναι φανταστική αξία αν έχετε μια μεγάλη ομάδα. Ακόμα κι αν υπάρχουν μερικοί από εσάς, είναι ακόμα φθηνότερο από τα πιο ακριβά σχέδια που προσφέρουν πολλές υπηρεσίες.

Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών, η οποία σας δίνει πολύ περισσότερο χρόνο για να τη δοκιμάσετε από πολλές άλλες. Οι ΜΚΟ μπορούν επίσης να λάβουν εκπτώσεις.

Αν και δεν έχει δωρεάν έκδοση για τους περισσότερους ανθρώπους, είναι δωρεάν για τα σχολεία, οπότε αν θέλετε να κάνετε τους μαθητές σας να κάνουν κάτι χρήσιμο με τον χρόνο της οθόνης τους, το Basecamp είναι μια λαμπρή επιλογή και δεν θα χρειαστείτε την άδεια του εκπροσώπου για να έστησαν.

Γύρος 2 σκέψεις

Το σύστημα τιμολόγησης ενός μεγέθους για όλους της Basecamp έχει εξαιρετική αξία. Σε σύγκριση με την Asana, η τιμή του Basecamp αντιστοιχεί σε μια ομάδα 10 ατόμων στο πρόγραμμα Premium ή σε πέντε χρήστες επιχειρήσεων. Προφανώς το δωρεάν πρόγραμμα της Asana είναι φθηνότερο, αλλά αν έχετε μια ομάδα αξιοπρεπούς μεγέθους και θέλετε τις καλύτερες δυνατότητες, το Basecamp είναι πολύ καλύτερη αξία. Είναι επίσης δωρεάν για εκπαιδευτικούς και έχει μια γενναιόδωρη δοκιμή.

Οι εκπαιδευτικοί μπορεί επίσης να ενδιαφέρονται για τον καλύτερο οδηγό αποθήκευσης cloud για σχολεία, κολέγια και πανεπιστήμια.

Δίνουμε αυτόν τον γύρο στη Basecamp, επειδή οι πιθανές εξοικονομήσεις στο επάνω άκρο της κλίμακας τιμολόγησης είναι πολύ μεγαλύτερες από τις πιο περιορισμένες εξοικονομήσεις στο κάτω μέρος. Η Basecamp έχει καταβάλει προσπάθειες για να βοηθήσει διάφορες ομάδες με τη δωρεάν προσφορά της, η οποία σφραγίζει τον γύρο.

Η ήττα όμως είναι σκληρή για την Asana, γιατί είναι επίσης ένα από τα καλύτερα εργαλεία αξίας εκεί έξω και έχει μια χρήσιμη δωρεάν έκδοση. Ωστόσο, προτιμούμε το σύστημα Basecamp.

Γύρος: Σημείο τιμής για Basecamp

Λογότυπο Asana
Λογότυπο Basecamp

3

Ευκολία στη χρήση

Σε αυτόν τον γύρο, θα εξετάσουμε πόσο φιλικά προς το χρήστη είναι τα εργαλεία, τι κάνουν για να γίνουν προσβάσιμα και πόση βοήθεια προσφέρουν αν κολλήσετε. Αυτή είναι μια ισχυρή περιοχή και για τις δύο πλατφόρμες. Είναι εργαλεία που μας αρέσει να χρησιμοποιούμε και ακολουθούν μια λιγότερο σοβαρή προσέγγιση στη διαχείριση έργων από ό, τι ορισμένοι από τους ανταγωνιστές τους.

Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ελαφρύ, αλλά μάλλον ότι έχουν κατασκευαστεί για να διευκολύνουν την εμπλοκή και να αποτρέπουν τη δουλειά από την εργασία.

Ασάνα

Η Asana είναι ένα από τα ευκολότερα εργαλεία διαχείρισης έργου που μπορείτε να μάθετε. Όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά, σας καλωσορίζει με μια περιήγηση στις δυνατότητές του και λαμβάνετε εξηγήσεις όταν κοιτάζετε γύρω από τις προβολές και τα στοιχεία ελέγχου.

νέο έργο asana

Η διεπαφή είναι ελκυστική και ευανάγνωστη. Τα στοιχεία ελέγχου είναι εύκολο να αναγνωριστούν και έχει μια διάταξη που καθιστά τα πράγματα απλά κατανοητά.

Μια μικρή ψυχαγωγία είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Ένα από τα πιο διασκεδαστικά και δημοφιλή χαρακτηριστικά της Asana είναι οι εορτασμοί του. Τα κινούμενα θαύματα συμβαίνουν όταν ξεκινάτε τις εργασίες, αλλά όχι κάθε φορά. Είναι σίγουρο ότι θα μιλήσουν στο γραφείο και μπορούν επίσης να εμπνεύσουν φιλικό διαγωνισμό γραφείου.

γιορτή asana

Η Asana διαθέτει μια επιλογή προτύπων που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε γρήγορα και να λειτουργήσετε ως παραδείγματα για το πώς να ρυθμίσετε τα πράγματα μόνοι σας.

πρότυπα έργου asana

Υπάρχουν επίσης πολλά σεμινάρια και σελίδες βοήθειας για να διαβάσετε αν χρειάζεται να καταλάβετε κάτι. Εάν θέλετε να ξεκινήσετε επιπλέον βοήθεια, διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους της Asana.

Κατασκήνωση βάσης

Το Basecamp χρησιμοποιεί απαλά χρώματα και απαλές εικόνες, που του δίνει μια ζεστή, φιλόξενη αίσθηση. Είναι το είδος της εφαρμογής που οι άνθρωποι μπορούν να περνούν το χρόνο τους. Αυτό έχει σημασία όταν προσπαθείτε να προσελκύσετε μεγάλες ομάδες ατόμων με μια νέα πλατφόρμα.

ομάδα basecamp

Τα τμήματα του είναι καλά σχεδιασμένα και διαισθητικά. Έχει ένα χοντρό, φιλικό προς τα tablet σχεδιασμό που είναι εύκολο να γίνει κατανοητό. Η κύρια οθόνη του μοιάζει χρονολογημένη και συμπαγής.

Εάν θέλετε να δείτε ένα παράδειγμα ενός από τα καλύτερα σχεδιασμένα εργαλεία διαχείρισης έργων, ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση monday.com.

Το Basecamp διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες βοήθειας, με αναδυόμενα παράθυρα που σας παρέχουν συμβουλές και συμβουλές. Έχει ακόμη και κάποια μηνύματα για να επικοινωνήσετε με την ομάδα σας.

μήνυμα basecamp

Είδαμε μερικά ζητήματα στη διεπαφή κατά τη διάρκεια του χρόνου μας με αυτό. Για παράδειγμα, τα βίντεο δεν έκλεισαν και τα στοιχεία δεν δέχτηκαν είσοδο. Αυτά είναι απλά δευτερεύοντα πράγματα, αλλά υπολογίζονται στο Basecamp όσον αφορά τη χρηστικότητα.

Γύρος 3 σκέψεις

Στη μάχη για χρηστικότητα, και τα δύο εργαλεία έχουν πολλά να προσφέρουν. Είναι προσβάσιμες πλατφόρμες με ευρεία γοητεία. Μπορούν ακόμη και να κάνουν το περίεργο χαμόγελο στα πρόσωπα των χρηστών.

Σε σύγκριση άμεσα, η Asana έχει το πλεονέκτημα. Το Basecamp έχει μερικά μικρά ελαττώματα και δεν μπορούμε παρά να αγαπάμε τις γιορτές της Asana. Ξεχωρίζει μεταξύ του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης έργων ως ένα από τα πιο ευχάριστα προϊόντα στη χρήση και αυτό το καθιστά μεγάλο νικητή στον τρίτο γύρο.

Γύρος: Σημείο ευκολίας χρήσης για την Asana

Λογότυπο Asana
Λογότυπο Basecamp

4

Στη συνέχεια, θα εξετάσουμε την ασφάλεια και το απόρρητο. Η διατήρηση των δεδομένων σας από λάθος χέρια αποτελεί μεγάλη ανησυχία όταν εργάζεστε στο Διαδίκτυο. Η επιθυμία ενός φιλικού προς το χρήστη εργαλείου δεν σημαίνει ότι μπορείτε να παραμελήσετε αυτήν την περιοχή. Στην πραγματικότητα, εάν έχετε μια ομάδα λιγότερο τεχνικών χρηστών, θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα για να τους κρατήσετε μακριά από το κακό.

Ευτυχώς, η Asana και η Basecamp είναι σταθερά κάτω από την κουκούλα και προσφέρουν πολλά για να κρατήσουν την ομάδα σας μακριά από προβλήματα. Ας δούμε τι προσφέρουν και ποιο είναι καλύτερο.

Ασάνα

Η Asana συμμορφώνεται με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων και τις ΕΕ-ΗΠΑ. Ασπίδα απορρήτου. Οι εταιρικοί χρήστες λαμβάνουν πλήρη διαγραφή δεδομένων, καθώς και εκείνους από εσάς στην ΕΕ. Έχει επίσης πιστοποίηση SOC Type 1. Είναι σαφές ότι λαμβάνει σοβαρά υπόψη την ασφάλεια του ιστότοπου.

Η κρυπτογράφηση TLS 1.2 χρησιμοποιείται για να διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή κατά τη μεταφορά, οπότε αν κάποιος παρακολουθεί τη σύνδεσή σας, δεν θα μπορεί να αποκρυπτογραφήσει τα δεδομένα που λαμβάνει. Η κρυπτογράφηση σε κατάσταση ηρεμίας είναι διαθέσιμη στο εταιρικό σχέδιο της Asana, αλλά θα προτιμούσαμε αν ήταν τυπική.

Αυτή η κρυπτογράφηση βοηθά στη διατήρηση των προσωπικών δεδομένων σας. Ο τρόπος προστασίας του οδηγού απορρήτου σας προσφέρει περισσότερες συμβουλές για την προστασία των δεδομένων σας.

Η Asana συμμετέχει σε προγράμματα bug bounty. Διαβάστε το άρθρο δοκιμής διείσδυσης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά.

Οι εταιρικοί χρήστες λαμβάνουν αρκετές πρόσθετες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου. Λαμβάνετε στοιχεία σύνδεσης βάσει SAML και μπορείτε να αναγκάσετε τους χρήστες να το χρησιμοποιήσουν ή έναν λογαριασμό Google, εάν δεν πιστεύετε ότι η τακτική σύνδεση με βάση τον κωδικό πρόσβασης της Asana είναι αρκετά ασφαλής. Ο τρόπος δημιουργίας ενός ισχυρού άρθρου κωδικού πρόσβασης μπορεί επίσης να σας βοηθήσει εκεί.

Κατασκήνωση βάσης

Η Basecamp σέβεται το απόρρητό σας, υπόσχεται να κρατήσει τα δεδομένα σας κρυμμένα εκτός εάν υποχρεωθούν από ένταλμα να τα παραδώσει. Εάν είναι νόμιμα σε θέση, θα σας ενημερώσει εάν αυτό συμβαίνει επίσης, κάτι που είναι κοινό με τους καλύτερους παρόχους VPN.

Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES-256 / SHA-256, καθιστώντας όλα αυτά αδύνατη την πρόσβαση από χάκερ. Διαβάστε την περιγραφή του άρθρου κρυπτογράφησης για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα.

Κάνει ωριαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για να διασφαλίσει ότι η απώλεια δεδομένων δεν είναι μόνιμη και έχει επίσης ένα πρόγραμμα bug bounty, ώστε οι χάκερ λευκών καπέλων (οι καλοί) να μπορούν να το προστατεύσουν από τις πιο πρόσφατες απειλές. Διαβάστε τα πέντε πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον οδηγό για εγκλήματα στον κυβερνοχώρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους στο διαδίκτυο.

Συμμορφώνεται με τις ΕΕ-ΗΠΑ. Privacy Shield και υπόσχεται να μην διαβάσει τις συζητήσεις των χρηστών, παρόλο που έχει την ικανότητα να το κάνει. Τα δεδομένα σας θα διαγραφούν εντός 30 ημερών από το κλείσιμο του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να λάβετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων μέσω Google, κάτι που είναι καλύτερο από το να μην το έχετε. Διαβάστε τον καλύτερο οδηγό εφαρμογών 2FA για περισσότερη βοήθεια στη ρύθμιση της λειτουργίας.

Γύρος 4 σκέψεις

Με ισχυρές παραστάσεις σε αυτόν τον γύρο, οι Asana και Basecamp έδειξαν ξανά ότι έχουν άφθονη ποιότητα κάτω από τα χαμογελαστά εξωτερικά τους.

Δεν πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά να διαλέξουν μεταξύ τους στις δυνατότητες ασφαλείας, αλλά η Basecamp προσφέρει πράγματα σε ένα μέγεθος που ταιριάζει σε όλα τα πακέτα που απαιτούν συνδρομή Enterprise με την Asana. Γι ‘αυτόν τον λόγο, παίρνει σχεδόν αυτό το γύρο.

Γύρος: Βαθμός για Basecamp

Λογότυπο Asana
Λογότυπο Basecamp

5

Η ετυμηγορία

Αυτός ήταν ένας στενός διαγωνισμός. Σε δύο γύρους, θα πρέπει να κοιτάξουμε πιο προσεκτικά τους διαγωνιζόμενους για να δηλώσουμε νικητή. Με τους περισσότερους γύρους να είναι κοντά, η μεγάλη νίκη της Asana στον τρίτο γύρο την βάζει μπροστά.

Οι νίκες της Basecamp στην τιμή και οι γύροι ασφαλείας ήταν στενές κλήσεις, με τα χαρακτηριστικά να περνούν σχεδόν από την πλευρά της Asana. Δεν διστάσαμε να κάνουμε την Asana νικητή στον τρίτο γύρο και αυτό το κερδίζει συνολικά.

Νικητής: Asana

Η Asana είναι άξιος νικητής. Είναι ένα από τα αγαπημένα μας χρόνια στο Cloudwards.net και υποστηρίζει τον ωραίο σχεδιασμό του με ισχυρά εργαλεία για να σας βοηθήσει να οργανώσετε τα έργα σας. Όλοι αγαπούν τους εορτασμούς του, και εκτός από τη διασκέδαση της διαχείρισης έργων, είναι ένα ισχυρό εργαλείο.

Το Basecamp είναι καλό, ωστόσο. Είναι μια εξαιρετική επιλογή αν θέλετε να διατηρήσετε την ομαδική επικοινωνία σε ένα μέρος και να μοιραστείτε πληροφορίες και αρχεία σε μια κοινή πλατφόρμα. Εφόσον η δομή του έργου σας είναι απλή, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε την προσοχή όλων. Είναι επίσης εξαιρετική αξία για μεγάλες ομάδες.

Εάν σκέφτεστε αυτά τα εργαλεία, ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε μια σωστή επιλογή. Για να δείτε πώς η Asana εναλλάσσεται με έναν από τους άλλους ισχυρούς παίκτες στο γήπεδο, ρίξτε μια ματιά στη σύγκριση Wrike εναντίον Asana.

Τα Asana και Basecamp έχουν πολλά κοινά. Και οι δύο είναι εξαιρετικές επιλογές αν θέλετε κάτι φιλικό προς το χρήστη και προσβάσιμο. Είναι ευχάριστα στη χρήση. Επιπλέον, έχουν πολλές χρήσιμες λειτουργίες και είναι ιδανικά μέρη για την ομάδα σας για παρέα και κοινή χρήση πληροφοριών.

Προτιμούμε τη Asana συνολικά, αλλά μπορείτε να τα ελέγξετε μέσω των δωρεάν δοκιμών τους για να δείτε τι πιστεύετε.

Εάν έχετε δοκιμάσει το Asana ή το Basecamp, ενημερώστε μας για τη γνώμη σας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me