Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας το 2020 με το Google Ads

Η επιχειρηματικότητα είναι δύσκολη, ειδικά αν δεν γνωρίζετε πώς να προωθήσετε σωστά την επιχείρησή σας. Ανεξάρτητα από το πόσο καλό είναι το προϊόν ή η υπηρεσία σας, εάν δεν ξέρετε πώς να το πουλήσετε, η επιχείρησή σας θα πέσει. Περίοδος. Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες πλημμυρίζουν τις διαφημίσεις στις μέρες μας. Ως κάποιος που δεν ασχολείται πραγματικά με το μάρκετινγκ, πώς καταφέρνετε να διαφημίζετε ελκυστικά την εταιρεία σας σε αυτήν τη ζούγκλα μάρκετινγκ?


Μια πιθανότητα είναι το Google Ads. Με το Google Ads δεν προσεγγίζετε μόνο τα άτομα που αναζητάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την τεράστια ομάδα δεδομένων της Google για να προωθήσετε και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας με τον σωστό τρόπο.

Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε τι είναι το Google Ads και ποια πλεονεκτήματα προσφέρει αυτή η πλατφόρμα. Στη συνέχεια, θα σας δώσουμε έναν πρακτικό οδηγό και μερικές συμβουλές από ειδικούς, ώστε να μπορείτε να ρυθμίσετε και να ξεκινήσετε τις πρώτες σας καμπάνιες Google Ads σήμερα. Ας αρχίσουμε.

Τι είναι το Google Ads

Το Google Ads, το οποίο μπορεί να το γνωρίζετε ακόμα ως Google Adwords (μετονομάστηκε το 2018), είναι μια πλατφόρμα μάρκετινγκ που λειτουργεί με μια ποικιλία προϊόντων Google. Ο στόχος είναι να υποστηρίξει τον έμπορο στο διαδίκτυο στις εκστρατείες μάρκετινγκ τους.

Ωστόσο, το Google Ads δεν κάνει μόνο διαφημίσεις μηχανών αναζήτησης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα για να τοποθετήσετε διαφορετικούς τύπους διαφημίσεων, όπως διαφημίσεις προβολής (Google AdSense), διαφημίσεις βίντεο (μέσω YouTube) και Αγορές Google.

Τα αποτελέσματα των Αγορών Google μοιάζουν με αυτό:

Το Google SEA, από την άλλη πλευρά, έχει ως εξής:

Ειδικά σε αυτούς τους δύο τομείς, η Google χρησιμοποιεί το λεγόμενο σύστημα υποβολής προσφορών. Θα εξηγήσουμε πώς λειτουργεί λεπτομερώς στην επόμενη ενότητα.

Πώς λειτουργεί το σύστημα υποβολής προσφορών του Google Ads

Οι δημοπρασίες του Google Ads λειτουργούν λίγο διαφορετικά από ό, τι πιστεύουν πολλοί. Εσείς, ως διαδικτυακός έμπορος, τοποθετείτε την προσφορά σας σε συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά. Όταν κάποιος εισάγει τη λέξη-κλειδί στο Google, ο αλγόριθμος του Google Ads αξιολογεί τις προσφορές. Εκτός από το ποσό της προσφοράς, η λεγόμενη «βαθμολογία ποιότητας» είναι σημαντική για το σύστημα.

Ο δείκτης ποιότητας είναι μια μέτρηση που δημιουργήθηκε από την Google και χρησιμοποιείται για τον προσδιορισμό της ποιότητας και της συνάφειας μιας διαφήμισης για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί. Εκτός από τη συνάφεια, τα οφέλη και η εστίαση των πελατών διαδραματίζουν επίσης σημαντικό ρόλο.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η Google χρησιμοποιεί τρία πράγματα για να καθορίσει τη βαθμολογία ποιότητας: τη διαφήμιση, τη λέξη-κλειδί για την οποία υποβάλλετε προσφορές και τη σελίδα προορισμού στην οποία θέλετε να συνδέεται η διαφήμιση. Γι ‘αυτό δεν αρκεί απλώς η βελτιστοποίηση των διαφημίσεών σας. Η σελίδα προορισμού πρέπει επίσης να βελτιστοποιηθεί.

Εάν επιτύχετε μια καλή βαθμολογία ποιότητας με τις διαφημίσεις σας, μπορείτε να υποβάλετε προσφορές λιγότερο από άλλους χρήστες στη δημοπρασία και να συνεχίσετε να κερδίζετε.

Οφέλη του Google Ads

Πριν μπείτε στο σεμινάριο, θα σας δώσουμε βάσιμους λόγους να χρησιμοποιήσετε το Google Ads.

Δοκιμή A / B

Το Google Ads διαθέτει πολλές ενσωματωμένες δυνατότητες εκτέλεσης δοκιμών A / B. Οι δοκιμές A / B είναι πειράματα όπου θέλετε να διερευνήσετε τα αποτελέσματα των διαφημίσεών σας. Έχετε την κατάσταση Α και την κατάσταση Β που διαφέρουν μόνο σε μία λεπτομέρεια.

Για παράδειγμα, η αλλαγή φύλου είναι ένας κοινός τρόπος εκτέλεσης δοκιμών A / B: στην ομάδα Α δοκιμάζετε τη διαφήμιση σε μια καθαρά ανδρική ομάδα στόχου, ενώ η ομάδα Β είναι μια καθαρά γυναικεία ομάδα στόχου. Αυτό διευκολύνει τον προσδιορισμό του αποτελέσματος ή μάλλον του αντίκτυπου της διαφήμισής σας σε μια συγκεκριμένη ομάδα στόχου.

Επειδή η πλατφόρμα έχει πολλές δυνατότητες μέτρησης και ρύθμισης, είναι εύκολο να παίξετε μαζί τους. Για έναν άλλο εύκολο τρόπο εκτέλεσης δοκιμών A / B, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο χρήσης του άρθρου Instapage.

Απόδοση των επενδύσεων

Στο Google Ads, πληρώνετε μόνο για αποτελέσματα. Αν γνωρίζετε πώς λειτουργεί το μοντέλο χρέωσης πληρωμής ανά κλικ, τότε γνωρίζετε ότι η προσφορά σας είναι ένα σταθερό ποσό που θα πληρώνετε για κάθε κλικ στη διαφήμισή σας. Εάν ο στόχος σας είναι να δημιουργήσετε κλικ, τότε η απόδοση της επένδυσης της καμπάνιας μάρκετινγκ είναι εύκολο να εντοπιστεί.

Τούτου λεχθέντος, η Google έχει άλλες δυνατότητες που καθιστούν εύκολο να μετρηθεί η απόδοση επένδυσης για πιο περίπλοκους αστερισμούς.

Γρήγορα

Με το Google Ads, μπορείτε να ρυθμίσετε και να αξιολογήσετε γρήγορα τις καμπάνιες μάρκετινγκ. Χρειάζεται πολλή δουλειά, που σημαίνει ότι μπορείτε να είστε σε λειτουργία μέσα σε λίγες ώρες, αντί να παίρνετε μέρες για να καταλάβετε τα πράγματα μόνοι σας.

Πολυλειτουργικό και ευέλικτο

Με την πλατφόρμα διαφημίσεων, η Google έφερε ένα εργαλείο για τον σύγχρονο έμπορο στην αγορά που είναι ευπροσάρμοστο στο εύρος των λειτουργιών του και ευέλικτο στην πληρωμή του. Δεν υπάρχει σχεδόν καμία ελάχιστη επένδυση. Μπορείτε να ξεκινήσετε και να δοκιμάσετε με λίγα δολάρια.

Μεγάλο κοινό

Το Google είναι τεράστιο και προσεγγίζει περισσότερους ανθρώπους – υπάρχουν 3,8 δισεκατομμύρια αναζητήσεις την ημέρα – από το Facebook ή το Instagram. Ένα άλλο πλεονέκτημα του Google Ads είναι ο συγχρονισμός. Με αυτό, μπορείτε να προσεγγίσετε άτομα ενώ ερευνούν (το Google είναι μια διαισθητική διαδικασία), επομένως θα έχετε πρόσβαση σε δυνητικά ενδιαφερόμενα μέρη στα πρώτα στάδια της ανάκτησης πληροφοριών..

Επαναληπτικό μάρκετινγκ

Υπάρχουν περισσότερα από 250 προϊόντα Google. Είναι εύκολο να παρακολουθείτε πιθανούς πελάτες και το κοινό σας σε πολλά κανάλια και να τους καταγράφετε με διαφημίσεις. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με άλλα προϊόντα Google, ρίξτε μια ματιά στα άλλα άρθρα μας σχετικά με τα προϊόντα Google, όπως το Google Drive και πώς λειτουργεί και τον έλεγχο του Google Keep.

Εάν αναρωτιέστε ποια πλατφόρμα είναι καλύτερη, διαφημίσεις Google ή Facebook, πρέπει να σας απογοητεύσουμε. Δεν υπάρχει απόλυτη απάντηση σε αυτήν την ερώτηση.

Συγκρίνετε το Facebook με το Google και θα διαπιστώσετε ότι η στρατηγική μάρκετινγκ είναι βασική. Δεν είναι απλώς δυνατό να πούμε ότι το Facebook είναι γενικά καλύτερο από το Google. Πρέπει να το κοιτάξετε από σενάριο σε σενάριο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, το Google Ads είναι καλύτερο από τις διαφημίσεις Facebook και το αντίστροφο. Ανεξάρτητα από το ποιο κανάλι είναι καλύτερο για εσάς ανά πάσα στιγμή, πρέπει να κάνετε πολλές δοκιμές A / B σε καθένα για να μάθετε την αιτία και τον αντίκτυπο της στρατηγικής μάρκετινγκ.

Τρόπος χρήσης του Google Ads

Πρώτα πράγματα πρώτα: Η Google προσφέρει ένα κουπόνι που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Θα λάβετε 100 $ σε προϋπολογισμό διαφήμισης εάν δαπανήσετε 50 $ στην πλατφόρμα του Google Ads. Θα το διασφαλίσουμε στο πρώτο βήμα. Μεταβείτε στον παρακάτω σύνδεσμο και εισαγάγετε τη διεύθυνση Gmail που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για να τοποθετήσετε τη διαφήμιση.

Μόλις εισαγάγετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον κωδικό κουπονιού που μπορείτε να εξαργυρώσετε στο Google Ads. Τώρα θα σας δείξουμε πώς να χρησιμοποιείτε το Google Ads για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.

Αρχικά, ανοίξτε το μενού Google Ads.

Κάντε κλικ στο “καμπάνιες” και πατήστε το μπλε κουμπί “+” για να δημιουργήσετε μια νέα καμπάνια.

Θα ανοίξει ένα παράθυρο στο οποίο μπορείτε να ορίσετε τους στόχους για την καμπάνια μάρκετινγκ. Εκεί, μπορείτε να ξεχωρίσετε τους ακόλουθους στόχους:

 • Εκπτώσεις
 • Οδηγεί
 • Κυκλοφορία ιστότοπου
 • Προϊόν και μάρκα
 • Ευαισθητοποίηση και προσέγγιση χρηστών
 • Προώθηση εφαρμογών

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια καμπάνια χωρίς στόχο, αλλά συνιστούμε στους αρχάριους να μην το κάνουν.

Ανάλογα με τον στόχο που επιλέγετε, θα διατίθενται διαφορετικοί τύποι καμπάνιας. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον τύπο καμπάνιας “αναζήτηση” μόνο εάν επιλέξετε τους στόχους “πωλήσεις”, “δυνητικούς πελάτες” ή “επισκεψιμότητα ιστότοπων”.

Όταν ξεκινάτε, μπορεί να είναι χρήσιμο να χτίσετε εμπιστοσύνη. Ειδικά εάν πωλείτε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία, μπορεί να είναι στρατηγικά πιο συνετό να ξεκινήσετε μία ή δύο καμπάνιες για την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας και την εξέταση των προϊόντων προτού δημιουργήσετε τους δυνητικούς πελάτες και τις πωλήσεις σας.

Στο σεμινάριό μας, προσπαθούμε να μεταφέρουμε επισκεψιμότητα στον ιστότοπό μας, γι ‘αυτό επιλέξαμε τον στόχο “επισκεψιμότητα ιστότοπου” με τον τύπο καμπάνιας “αναζήτηση”.

Στη συνέχεια, εμφανίζεται ένα νέο πεδίο στο οποίο πρέπει να εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του ιστότοπού σας. Μόλις το κάνετε, πατήστε “συνέχεια”.

Το επόμενο βήμα είναι να εισαγάγετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την καμπάνια σας. Ονομάστε την καμπάνια σας και επιλέξτε ανάμεσα στα δίκτυα που θέλετε να στοχεύσετε με τις διαφημίσεις σας. Στο σενάριό μας, θα έχουμε στη διάθεσή μας το δίκτυο αναζήτησης και το δίκτυο εμφάνισης.

Στην ενότητα “Εμφάνιση περισσότερων ρυθμίσεων” μπορείτε να ορίσετε την περίοδο, τις επιλογές διευθύνσεων URL καμπάνιας και τις δυναμικές διαφημίσεις αναζήτησης. Εάν κάνετε κύλιση περαιτέρω, θα μεταβείτε στην ενότητα “στόχευση και είδη κοινού”.

Εκεί συμβαίνει η μαγεία. Εκεί, πρέπει να εισαγάγετε τη γεωγραφική θέση και τις γλώσσες. Η περιοχή “κοινό” είναι ιδιαίτερα σημαντική. Εκεί, μπορείτε να ορίσετε την ομάδα-στόχο σας στην ενότητα «Αναζήτηση». Αφιερώστε περισσότερο χρόνο και δοκιμάστε τον, ειδικά αν δεν γνωρίζετε ακόμα την ομάδα-στόχο σας.

Αφού περιορίσετε την ομάδα-στόχο σας, η Google δημιουργεί προτάσεις για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στην καρτέλα “Ιδέες”.

Κάντε κύλιση έως ότου μεταβείτε στην ενότητα “προϋπολογισμός και υποβολή προσφορών”. Αυτό σημαίνει πόσο ψηλά θέλετε η προσφορά σας στις εικονικές δημοπρασίες. Και πάλι, παίξτε με διαφορετικά αθροίσματα και μάθετε ποιο λειτουργεί καλύτερα για εσάς.

Σας συνιστούμε να αφήσετε τη μέθοδο παράδοσης στο «στάνταρ», ειδικά για αρχάριους.

Αφού ορίσετε τον ημερήσιο προϋπολογισμό σας, το επόμενο βήμα είναι να ορίσετε τον στόχο δημοπρασίας. Αυτή είναι η μέτρηση που χρησιμοποιεί η Google για τη βελτιστοποίηση της προσφοράς σας. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μετατροπές, αξία μετατροπής (για προχωρημένους) και κλικ. Μπορείτε επίσης να ορίσετε τη στρατηγική υποβολής προσφορών με μη αυτόματο τρόπο, αλλά και πάλι, εάν είστε νέοι στο Google Ads, μην το κάνετε.

Τώρα, κάντε κλικ στο “αποθήκευση και συνέχεια” για να συνεχίσετε.

Το επόμενο βήμα είναι να ορίσετε τις ομάδες διαφημίσεων. Και πάλι, η Google σάς υποστηρίζει ιδέες για λέξεις-κλειδιά που προέρχονται από τη διεύθυνση URL που εισαγάγατε στην αρχή. Αξίζει να λάβετε μια διεύθυνση URL από έναν ανταγωνιστή που βρίσκεται σε παρόμοιο τμήμα της αγοράς με εσάς.

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε έρευνα λέξεων-κλειδιών με εργαλεία όπως Ahrefs ή SEMrush.

Τώρα, προσθέστε τις επιλεγμένες λέξεις-κλειδιά στην ομάδα διαφημίσεων κάνοντας κλικ στο “+” δίπλα στη λέξη-κλειδί στα δεξιά.

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, πρέπει να ορίσετε τον κανόνα ετικέτας διαφήμισης. Ένας κανόνας διαφήμισης καθορίζει πότε η λέξη-κλειδί σας είναι σχετική για μια δημοπρασία και πότε δεν είναι. Η Google κάνει διάκριση μεταξύ των ακόλουθων ενεργοποιητών διαφημίσεων:

 • Ευρεία αντιστοίχιση: εδώ, απλώς γράψτε τη λέξη-κλειδί που θέλετε να στοχεύσετε χωρίς ειδικά σύμβολα. Μια ευρεία αντιστοίχιση είναι η λέξη-κλειδί και οι παραλλαγές της, συμπεριλαμβανομένων ορθογραφικών λαθών, συνωνύμων και σχετικών λέξεων-κλειδιών.
 • Τροποποιητής ευρείας αντιστοίχισης: με τον τροποποιητή ευρείας αντιστοίχισης, γράφετε ένα “+” μπροστά από τη λέξη-κλειδί. Πρέπει να έχετε τουλάχιστον δύο τέτοιες λέξεις-κλειδιά, επειδή η Google τις χρησιμοποιεί για τη δημιουργία συνδυασμένων λέξεων-κλειδιών. Είναι λογικό αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τη δημιουργία λέξεων-κλειδιών της Google, αλλά εξακολουθείτε να θέλετε να την κατευθύνετε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση.
 • Αντιστοίχιση φράσης: η αντιστοίχιση φράσης ενεργοποιεί τυχόν δημοπρασίες για όρους αναζήτησης που περιέχουν την ακριβή φράση, αλλά έχουν άλλους όρους αναζήτησης πριν ή μετά από αυτούς. Για να προσθέσετε μια αντιστοίχιση φράσης στην ομάδα διαφημίσεών σας, πρέπει να βάλετε τις λέξεις-κλειδιά σε εισαγωγικά.
 • Ακριβής αντιστοίχιση: εδώ γράφετε τη λέξη-κλειδί σε αγκύλες. Η ακριβής αντιστοίχιση σημαίνει ότι οι διαφημίσεις σας θα λαμβάνονται υπόψη για λέξεις-κλειδιά που είναι ακριβείς ή πολύ παρόμοιες.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην επίσημη τεκμηρίωση της Google.

Μην ξεχνάτε: Η δοκιμή A / B είναι επίσης σημαντική. Παίξτε με διαφορετικά μεγέθη λέξεων-κλειδιών, διαφορετικά κανάλια διαφήμισης και πολλά άλλα. Ακριβώς επειδή μια λέξη-κλειδί έχει πολλή επισκεψιμότητα δεν σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία, ειδικά εάν η θέση είναι ανταγωνιστική.

Σας συμβουλεύουμε να ανταγωνιστείτε τουλάχιστον τρεις ομάδες διαφημίσεων. Μπορείτε να μάθετε εάν μια θέση είναι ανταγωνιστική διαιρώντας τις λέξεις-κλειδιά σε χαμηλό όγκο, μεσαίο και μεγάλο όγκο.

Αφού ολοκληρώσετε τις λέξεις-κλειδιά και τους κανόνες ετικέτας, κάντε κλικ στην επιλογή “αποθήκευση και συνέχεια” για να συνεχίσετε.

Το τρίτο και τελευταίο βήμα είναι να δημιουργήσετε τις διαφημίσεις.

Αρχικά, συμπληρώστε το πεδίο “τελικό URL” με τη διεύθυνση URL στην οποία πρέπει να κατευθύνονται τα άτομα που κάνουν κλικ στη διαφήμισή σας. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τους τίτλους και την περιγραφή. Στα δεξιά των πεδίων εισαγωγής, μπορείτε να δείτε πώς φαίνεται η διαφήμισή σας σε λειτουργία προεπισκόπησης.

Απαιτείται μεγάλη ικανότητα εδώ, επειδή ένας ελκυστικός τίτλος και περιγραφή είναι σημαντικές για την απόφαση που λαμβάνει ένας υποψήφιος πελάτης για να κάνει κλικ στη διαφήμιση ή όχι.

Εξαιτίας αυτού, η Google δημιούργησε παραδείγματα διαφημίσεων για εσάς, τις οποίες μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ στο μαύρο “+”, όπως φαίνεται σε αυτό το στιγμιότυπο οθόνης.

Κάντε κλικ στην επιλογή “αποθήκευση και συνέχεια” για να ολοκληρώσετε την καμπάνια σας.

Ελέγξτε ξανά την καμπάνια σας στην επισκόπηση και κάντε κλικ στην επιλογή “συνέχεια στην καμπάνια” για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα. Θα πρέπει να δείτε την καμπάνια που μόλις δημιουργήσαμε στον πίνακα ελέγχου σας.

Υποβολή προσφορών, (εκ νέου) στόχευση, λέξεις-κλειδιά, έρευνα, ομάδες στόχων, βελτιστοποίηση σελίδας προορισμού, δοκιμές A / B, ενεργοποιήσεις διαφημίσεων – τα πράγματα μπορεί να πάνε στραβά γρήγορα. Πρέπει να ξέρετε τι κάνετε και να δοκιμάσετε πολύ. Μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα εάν δεν ξέρετε τι κάνετε. Γι ‘αυτό θέλουμε να ρίξετε μια ματιά στο Adzooma.

Έχοντας το Adzooma να κάνει τη δουλειά για εσάς

Η Adzooma είναι μια εταιρεία αφιερωμένη στο να βοηθά άλλους επιχειρηματίες που δεν έχουν εμπλακεί ποτέ στο διαδικτυακό μάρκετινγκ να εισέλθουν στον κόσμο του διαδικτυακού μάρκετινγκ. Η εταιρεία επικεντρώνεται στο Google Ads.

Το Adzooma προσφέρει τρία διαφορετικά πακέτα για διαφημίσεις Google. Πρώτο είναι ο έλεγχος υγείας πληρωμής ανά κλικ, όπου το Adzooma αναλύει τις καμπάνιες μάρκετινγκ του Google Ads σε λίγα λεπτά και σας στέλνει μια αναφορά με χρήσιμες βελτιώσεις.

Λίγο πιο πρακτική είναι η πλατφόρμα διαχείρισης του Google Ads. Το Adzooma παρέχει λογισμικό που θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις καμπάνιες σας στο Google Ads μόνοι σας. Το λογισμικό θα σας δείξει συμβουλές, θα αξιολογήσει τα βήματά σας και θα βελτιώσει την απόδοση των διαφημίσεών σας.

Τέλος, υπάρχει μια επιλογή πλήρους υπηρεσίας. Με αυτό, λαμβάνετε το Google Ads ως διαχειριζόμενη υπηρεσία. Απλώς εγγραφείτε και η Adzooma αρχίζει να λειτουργεί. Η υπηρεσία είναι ιδιαίτερα καλή για εταιρείες που δεν έχουν ξεκινήσει να χρησιμοποιούν το Google Ads ακόμα ή δεν έχουν μικρή εμπειρία στον τομέα.

Δοκιμάσαμε τον Adzooma για τον εαυτό μας πολύ γρήγορα και η συνολική εμπειρία απολάμβανε την εμπειρία. Είναι μόνο 19,00 $ το μήνα και έτσι είναι πολύ φθηνότερο από οποιοδήποτε πρακτορείο μάρκετινγκ ή πωλητή, ειδικά επειδή η εταιρεία εστιάζει στα αποτελέσματά σας και όχι μόνο στα δικά της. Είναι επίσης πολύ γρήγορο, δεν υπάρχουν συναντήσεις ή τίποτα, απλά παίρνετε αυτό που χρειάζεστε αμέσως.

Τελικές σκέψεις

Το διαδικτυακό μάρκετινγκ είναι απλώς εύκολο, ειδικά αν δεν έχετε εργαστεί ποτέ στην περιοχή. Ευτυχώς, υπάρχουν σύγχρονες λύσεις, όπως οι διαφημίσεις Google Ads και Facebook, που σας διευκολύνουν να μπείτε στον κόσμο του μάρκετινγκ. Ωστόσο, πρέπει να ξέρετε τι κάνετε ή να δοκιμάσετε πολλά πράγματα. Διαφορετικά, μπορείτε να κάψετε πολλά χρήματα.

Αφού ρίξαμε μια προσεκτική ματιά στο Adzooma, παρατηρήσαμε ότι παίρνετε πολλές υπηρεσίες για λίγα χρήματα. Αν δεν θέλετε να πάτε στο Fiverr, το Adzooma είναι μια αναζωογονητική εναλλακτική λύση για εταιρείες που δεν έχουν εμπλακεί ποτέ στο διαδικτυακό μάρκετινγκ και στο Google Ads.

Τι πιστεύετε για το Adzooma; Έχετε χρησιμοποιήσει την υπηρεσία; Ενημερώστε μας στα σχόλια και σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map