Καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας για το 2020: Γρήγορα

Ήμασταν όλοι εκεί. Καθίστε στο γραφείο σας και ορκίζεστε ότι θα είστε παραγωγικοί, αλλά προτού το ξέρετε, η μέρα έχει φύγει και έχετε σπαταλήσει τουλάχιστον το ήμισυ από αυτό ελέγχοντας τις διαδικτυακές ειδήσεις και τη ροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Υπάρχουν όμως εξαιρετικοί τρόποι για να αποτρέψετε αυτό το αίσθημα βύθισης και θα τα εξετάσουμε στην επιλογή των καλύτερων εφαρμογών παραγωγικότητας. Τα περισσότερα από αυτά είναι επίσης δωρεάν.

Η καφεΐνη, οι ειδοποιήσεις μέσω τηλεφώνου, οι τρύπες κουνελιών στο Διαδίκτυο, οι ακαταστασίες και οι καθυστερημένες συναντήσεις αποτελούν μέρος της απεριόριστης συγκέντρωσης μικρών, χρονικών περισπασμών, για να μην αναφέρουμε τον χρόνο που χρειάζεστε για να επαναφέρετε την εστίασή σας. Όλα αυτά μπορούν να σας βάλουν σε ένα χρονικό νεροχύτη, αλλά μόλις εντοπίσετε τις εκτροπές, μπορείτε να εργαστείτε, να ελέγξετε και να τις αποφύγετε για πάντα.

Με τις εφαρμογές παραγωγικότητας, μπορείτε να σκοτώσετε αυτές τις ενοχλητικές δυνάμεις που τρώνε στις πιο παραγωγικές ώρες σας και να πραγματοποιήσετε μικρές νίκες με κάθε ώρα εργασίας.

Από εφαρμογές λήψης σημειώσεων έως χρονόμετρα και λίστες υποχρεώσεων, έχουμε συγκεντρώσει τις αγαπημένες μας εφαρμογές για να σας κρατήσουμε παραγωγικούς.

Τι είναι οι εφαρμογές παραγωγικότητας?

Οι περισσότερες εργασίες έχουν μερικές κοινές εργασίες, όπως σχεδιασμό, προγραμματισμό και τήρηση σημειώσεων. Η παραγωγικότητα είναι να κάνουμε περισσότερα, γι ‘αυτό υπάρχουν εφαρμογές παραγωγικότητας. Οργανώνουν τις εργασίες σας και σας βοηθούν να ολοκληρώσετε τα πράγματα σε λιγότερο χρόνο.

Οι εφαρμογές παραγωγικότητας είναι τα πρόσθετα που χρησιμοποιείτε παράλληλα με τα βασικά σας εργαλεία, ειδικά για εργασίες, ώστε να μπορείτε να προγραμματίσετε τις εργασίες σας, να αποθηκεύσετε σημειώσεις για εύκολη πρόσβαση, να διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο σας και να εργαστείτε χωρίς χαρτί. Οι καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας λειτουργούν σε πλατφόρμες, όπως επιτραπέζιους υπολογιστές, ιστούς και κινητές συσκευές, ώστε να μπορείτε να βελτιώσετε την απόδοσή σας είτε εργάζεστε επιτόπου είτε από απόσταση.

Συγκεντρώσαμε τις καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας που μπορούν να σας βοηθήσουν με τον σχεδιασμό και τη συνεργασία έργων, τη διαχείριση του χρόνου, τη λήψη σημειώσεων και τη δημιουργία λιστών υποχρεώσεων.

Διαχείριση έργου και συνεργασία

Οι εφαρμογές παραγωγικότητας μεταμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι ομάδες στο χώρο εργασίας ολοκληρώνουν τα πράγματα μαζί.

Οι εφαρμογές διαχείρισης έργου και συνεργασίας βοηθούν τις ομάδες να παρακολουθούν τη δουλειά τους, ενώ τους δίνουν ορατότητα στα κινούμενα μέρη του έργου. Με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει λιγότερη ανάγκη για συναντήσεις και οι υπάλληλοι γνωρίζουν ποιος είναι υπεύθυνος για ποια εργασία, τα χρονοδιαγράμματα και αν η εργασία έχει ολοκληρωθεί.

Τρέλλο

Αν είστε εξοικειωμένοι με το σύστημα που βασίζεται στην κάρτα kanban, θα βρείτε το Trello εύκολο στη χρήση για τις καθημερινές σας εργασίες και τη διαχείριση έργων. Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο χρήσης ενός πίνακα καναμπάν εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την προσέγγιση.

Η απλή διεπαφή, που αποτελείται από στήλες και κάρτες, το καθιστά ιδανικό εργαλείο για να ξεκινήσετε με τη βασική διαχείριση έργων για άτομα και μικρές ομάδες.

Παραγωγικότητα Trello

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά εργαλεία για τη διαχείριση πόρων και την παρακολούθηση της προόδου προς συγκεκριμένες ημερομηνίες λήξης, το Trello είναι πιο ευέλικτο και ελεύθερο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να διαχειριστείτε τις τρέχουσες ροές εργασίας και μεμονωμένα έργα με τους εύχρηστους πίνακες και κάρτες.

Κάθε κάρτα, η οποία συνήθως αντιπροσωπεύει μια εργασία σε μια λίστα υποχρεώσεων, έχει επιλογές για προσθήκη συνημμένων αρχείων, εικόνων, υπερσυνδέσμων, προθεσμιών και πολλά άλλα. Μόλις τελειώσετε με μια κάρτα ή τον πίνακα, μπορείτε να την αποκρύψετε από την καθημερινή προβολή, ενώ εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν όποτε τη χρειάζεστε.

Το Trello προσφέρει μια γενναιόδωρη δωρεάν βαθμίδα, η οποία περιλαμβάνει απεριόριστες πλακέτες, χρήστες και κάρτες, αλλά σας περιορίζει σε μέγεθος αρχείου 10 MB, 10 πίνακες ομάδων και ένα “power-up” ή ενσωμάτωση ανά πίνακα. Διαθέτει εφαρμογές για υπολογιστές για Windows και macOS, αλλά μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε εν κινήσει με τις εφαρμογές Android και iOS.

Μας αρέσει πολύ το Trello, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη κριτική μας για το Trello. Είναι καλό σε αυτό που κάνει παρά το ότι είναι βασικό.

Μπορείτε να δείτε το Trello δωρεάν. Εγγραφείτε για αυτό ή διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους του Trello για συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε.

Για ομάδες, οι τιμές του Trello αυξάνονται γρήγορα. Το πρόγραμμα Business Class είναι 9,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα, με όριο μεγέθους αρχείου 250MB και απεριόριστες πίνακες ομάδων. Το εταιρικό πρόγραμμα ξεκινά από 20,83 $ ανά χρήστη ανά μήνα για τουλάχιστον 20 χρήστες. Προσφέρει όριο μεγέθους αρχείου 250MB, απεριόριστες πλακέτες και προηγμένα εργαλεία ασφαλείας και προσαρμογές.

Το Trello είναι η καλύτερη επιλογή σας αν χρειάζεστε έναν απλό, δωρεάν πίνακα καναμπάν για την ομάδα σας.

Ασάνα

Η Asana είναι μια φιλική προς το χρήστη εφαρμογή που συνδυάζει στοιχεία αποθήκευσης αρχείων, συνεργασίας και διαχείρισης έργων σε μία πλατφόρμα, ώστε να μπορείτε να διαχειριστείτε τις εργασίες σας σε μια ομάδα. Ήταν μεταξύ των πρώτων εργαλείων στο χώρο εργασίας που έκανε μια βουτιά, βοηθώντας τις ομάδες να παρακολουθούν τις εργασίες και τη συνεχιζόμενη εργασία, προωθώντας ταυτόχρονα τη συνεργασία και την επικοινωνία.

Είναι ένα συμπαγές, εύχρηστο εργαλείο με μια απλή διεπαφή που λειτουργεί με έργα που δεν είναι πολύ περίπλοκα, το οποίο είναι ένα τεράστιο σημείο πώλησης για άτομα που ξεκινούν με λογισμικό διαχείρισης έργων.

Η κύρια προβολή είναι μια λίστα εργασιών στις οποίες μπορείτε να προσθέσετε δευτερεύουσες εργασίες για να τις αναλύσετε περαιτέρω. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τι κάνει κάθε μέλος της ομάδας, να δημιουργήσετε λίστες υποχρεώσεων για συνεχιζόμενη εργασία, να στείλετε αιτήματα σε συναδέλφους και να ορίσετε υπενθυμίσεις για τις επερχόμενες προθεσμίες. Επιτρέπει επίσης τον σχολιασμό αναρτήσεων στην εφαρμογή.

Ασάνα

Όπως θα διαβάσετε στην κριτική μας για το Asana, μπορείτε να οργανώσετε τα έργα σας σε μορφή πίνακα ή λίστας και, εάν χρειαστεί να βρείτε γρήγορα προηγούμενες εργασίες, η λειτουργία αναζήτησης μπορεί να σας βοηθήσει.

Σε αντίθεση με το Trello, το οποίο έχει περιορισμούς μεγέθους αρχείων, η Asana σάς παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για τα συνημμένα αρχεία σας, οπότε είναι επίσης ένας αποτελεσματικός τρόπος να παραμείνετε εξαιρετικά οργανωμένοι και να διαχειρίζεστε έργα. Μπορείτε να διαβάσετε πώς συγκρίνονται οι δύο στη σύγκριση Trello έναντι Asana.

Ένα καλό χαρακτηριστικό είναι οι εορτασμοί, που μπορεί να είναι ένα μονόκερος, πολύχρωμο αναδυόμενο πρόσωπο ή narwhal, που διασχίζουν την οθόνη σας ως ανταμοιβή κάθε φορά που ολοκληρώνεται μια εργασία. Αυτό βοηθάει πολύ να παραμείνετε παραγωγικοί στη δουλειά. Διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους της Asana εάν θέλετε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το λογισμικό.

Γιορτή Asana

Εάν σκέφτεστε το Asana, μπορείτε να ξεκινήσετε με το δωρεάν επίπεδο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί, το οποίο είναι ιδανικό ως λίστα γρήγορων εργασιών ή τη διαχείριση προσωπικών έργων, αλλά έχει όριο ομάδας 15 χρηστών.

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε περισσότερες δυνατότητες, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στα προγράμματα επί πληρωμή της Asana. Ξεκινούν από 9,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα για το πακέτο Premium, αυξάνουν τα 19,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα για το επιχειρηματικό πρόγραμμα και μεταβαίνουν σε προσαρμοσμένες τιμές για το πακέτο Enterprise, το οποίο προσφέρει υποστήριξη προτεραιότητας και επιπλέον ασφάλεια.

Το Trello και η Asana είναι σταθερά εργαλεία διαχείρισης έργων, αλλά υπάρχουν πολλές άλλες εξαιρετικές επιλογές που μπορείτε να δείτε στο καλύτερο άρθρο για το λογισμικό διαχείρισης έργων. Εάν η προσέγγιση του Trello είναι πολύ περιορισμένη για εσάς, διαβάστε την κριτική Wrike ή την κριτική του monday.com. Οι απρόσκοπτες διεπαφές και τα τυπικά χαρακτηριστικά διαχείρισης έργων καθιστούν την εργασία απλή και ευκολότερη.

Διαχείριση χρόνου

Είναι εύκολο να διαμορφώσετε κακές συνήθειες και είναι δύσκολο να τα ξεφύγετε από τη στιγμή που τους ριζώσουν. Λίγη εξωτερική βοήθεια μπορεί μερικές φορές να σας επαναφέρει στο δρόμο και να ξοδέψετε το χρόνο σας καλύτερα. Οι εφαρμογές διαχείρισης χρόνου σας βοηθούν να οργανώσετε και να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας.

Timewarp

Το Timewarp σας μεταφέρει αυτόματα σε έναν παραγωγικό ιστότοπο κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστότοπους που σας αποσπούν την προσοχή, όπως κοινωνικά μέσα ή διαδικτυακούς ιστότοπους ειδήσεων.

Πρόκειται για μια απλή αλλά αποτελεσματική εφαρμογή που σας υπενθυμίζει συνεχώς να σταματήσετε να χρονοτριβείτε δημιουργώντας “σκουληκότρυπες”, οι οποίες ανακατευθύνουν τα αιτήματά σας για να μεταβείτε σε αποσπασμένους ιστότοπους σε παραγωγικούς.

σκουληκότρυπα

Εάν κολλήσετε στο Instagram κοιτάζοντας οικογενειακές φωτογραφίες ή σχόλια σχετικά με τις τελευταίες μεταφορτώσεις selfie σας, το Timewarp θα σας υπενθυμίσει πού βρισκόσασταν πριν αποσπάσετε την προσοχή σας και θα σας επιστρέψει σε έναν πιο παραγωγικό ιστότοπο, όπως το ημερολόγιό σας ή τη διαδικτυακή λίστα υποχρεώσεων.

Μπορείτε να δημιουργήσετε μια wormhole για μη παραγωγικούς ιστότοπους, επομένως όποτε εισάγετε έναν σύνδεσμο σε έναν, θα οδηγηθείτε σε έναν παραγωγικό ιστότοπο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάνετε χρόνο.

Η επέκταση Google Chrome μπορεί επίσης να εμφανίζει το χρόνο που ξοδεύετε σε κάθε ιστότοπο κάθε μέρα και μπορείτε να το αφήσετε να σας δείξει παρακινητικά αποσπάσματα που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε αποφασισμένοι να εργαστείτε περισσότερο και να χρονοτριβείτε λιγότερο.

Μόλις εγκαταστήσετε το Timewarp, σκεφτείτε σε ποιον ιστότοπο χάνετε χρόνο και τι θα μπορούσατε να κάνετε με τον χρόνο σας. Στη συνέχεια, ορίστε κατάλληλους κανόνες για το πού θα πρέπει να ανακατευθυνθούν οι σύνδεσμοι.

Το Timewarp εξοικονομεί χρόνο

Αν και το εργαλείο είναι δωρεάν, έχει μερικά μειονεκτήματα, όπως περιορισμένες δυνατότητες. Επιπλέον, δεν υπάρχει χρονόμετρο για τον αποκλεισμό συγκεκριμένων τομέων ιστότοπων για καθορισμένες χρονικές περιόδους. Επίσης, δεν σας επιτρέπει να εισαγάγετε διευθύνσεις URL ιστοσελίδας και λειτουργεί μόνο με το πρόγραμμα περιήγησης ιστού Chrome.

Παραγωγικότητα Κουκουβάγια

Το Productivity Owl είναι μια επέκταση που λειτουργεί όπως το Timewarp, εκτός από το ότι δεν μπορεί να σας ανακατευθύνει σε παραγωγικούς ιστότοπους. Αντίθετα, αποκλείει την πρόσβαση σε ιστότοπους που προσθέτετε στη μαύρη λίστα σας, εμποδίζοντας σας να τους κοιτάξετε κατά τις ώρες εργασίας σας.

Παραγωγικότητα Κουκουβάγια

Η κουκουβάγια σας ακολουθεί σε κάθε σελίδα στην οποία πηγαίνετε, έτσι ώστε να μην μπείτε στον πειρασμό να αφήσετε τις εργασίες σας αναπόφευκτες. Κάθε φορά που εισάγετε έναν ιστότοπο στη λίστα «άτακτος», η κουκουβάγια στρέφεται σε ολόκληρη τη σελίδα και κλείνει τις καρτέλες σας για να σας σώσει από το χρόνο..

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να επιτρέπετε ιστότοπους που σχετίζονται με την εργασία και να αποκλείετε γνωστούς ιστότοπους που σπαταλούν χρόνο. Αν θέλετε να αναιρέσετε ώρες αναψυχής, μπορείτε να τις προγραμματίσετε και η κουκουβάγια δεν θα σας ενοχλήσει κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η οργή της κριτικής κουκουβάγιας θα σας βοηθήσει να εστιάσετε σε αυτό που πρέπει να κάνετε και θα αρχίσετε να αποφεύγετε να αποσπούν την προσοχή των ιστότοπων με την πάροδο του χρόνου..

Άλλα αξιοσημείωτα εργαλεία διαχείρισης χρόνου που αξίζει να αναφερθούν περιλαμβάνουν τα StayFocusd και Toggl, τα οποία είναι επίσης επεκτάσεις Chrome. Το StayFocusd είναι ιδανικό για προσωπική χρήση, ενώ το Toggl είναι μια καλή επιλογή για ομάδες. Μπορεί να μην χρειάζεστε όλες τις λειτουργίες του Toggl, αλλά θα σας δείξει πόσο καλά πετυχαίνετε τους στόχους του χρονολογίου σας.

Κρατάω σημειώσεις

Η έμπνευση και οι ιδέες μπορεί να εμφανιστούν οπουδήποτε, γι ‘αυτό χρειάζεστε μια εφαρμογή λήψης σημειώσεων για να συνδέσετε τα πάντα. Είτε πρόκειται για ένα μακρύ δοκίμιο, μια γρήγορη υπενθύμιση ή μια λίστα υποχρεώσεων, οι εφαρμογές λήψης σημειώσεων σάς προσφέρουν έναν χώρο εργασίας για να προσθέσετε οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στα έργα σας.

Evernote

Το Evernote είναι μια εύχρηστη εφαρμογή λήψης σημειώσεων που σας διευκολύνει να δημιουργήσετε σημειώσεις και να τις οργανώσετε σε φορητούς υπολογιστές.

Evernote

Τα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν τα περισσότερα από τα εργαλεία μορφοποίησης κειμένου σε έναν επεξεργαστή κειμένου και κοινές γραμματοσειρές, καθώς και τις δυνατότητες εισαγωγής πολυμέσων, επισύναψης αρχείων και ακόμη και εγγραφής φωνητικών σημειώσεων. Μπορείτε επίσης να επισημάνετε τις σημειώσεις σας και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες ετικέτες για να τις ταξινομήσετε για μελλοντική χρήση. Οι σημειώσεις μπορούν επίσης να συνδεθούν με σταυρωτές συνδέσεις, όπως θα κάνατε με έναν προσωπικό ιστότοπο.

Το Evernote διαχειρίζεται την κρυπτογράφηση, αλλά υποστηρίζεται από το Saferoom, ένα πρόσθετο τρίτου μέρους που σας επιτρέπει να κρυπτογραφείτε ιδιωτικά τα σημειωματάριά σας με έναν κωδικό πρόσβασης που είναι γνωστός μόνο σε εσάς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στη λεπτομερή αναθεώρησή μας στο Evernote.

Αν και διαθέτει μια εξαιρετική εφαρμογή για επιτραπέζιους υπολογιστές, το Evernote είναι πιο χρήσιμο για χρήστες tablet και phablet. Οι περισσότεροι χρήστες προτιμούν τη δωρεάν έκδοση, αλλά μπορείτε να κάνετε αναβάθμιση σε οποιοδήποτε από τα δύο προγράμματα επί πληρωμή. Το Evernote Premium προσφέρει 10 GB ανά μήνα για 7,99 $ και το Evernote Business κοστίζει 14,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα και παρέχει 200 ​​GB συν 2 GB ανά χρήστη.

Μια σημείωση

Το Microsoft OneNote δεν διαθέτει μερικές από τις εύχρηστες λειτουργίες του Evernote, αλλά εξακολουθεί να συγκαταλέγεται μεταξύ των καλύτερων εφαρμογών λήψης σημειώσεων στην αγορά. Διαβάστε την κριτική μας στο OneNote για να μάθετε γιατί.

Το OneNote σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σημειώσεις με ευελιξία και ακρίβεια, επειδή μιμείται ένα πραγματικό φύλλο χαρτιού σε ένα σημειωματάριο. Μπορείτε να αναδημιουργήσετε λέξεις και διαγράμματα, να εγγράψετε σημειώσεις βίντεο, να τραβήξετε διαλέξεις στην τάξη, εάν είστε μαθητές που προτιμούν να ακούνε παρά να πληκτρολογούν και να τοποθετούν κείμενο όπου θέλετε σε μια σημείωση.

Ένα πρόγραμμα αποκοπής ιστού που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε σελίδες στο OneNote και να προσθέτετε μηνύματα ή σχολιασμούς για να σας υπενθυμίζουμε γιατί έχετε αποκόψει τις ερευνητικές σελίδες είναι διαθέσιμη ως επέκταση προγράμματος περιήγησης. Προσφέρει επίσης στους μαθητές και τους δασκάλους μια δωρεάν συνδρομή στο Office 365 με μια έγκυρη διεύθυνση email σχολείου, καθώς και 1 TB αποθήκευσης cloud.

Σε αντίθεση με το Evernote, το οποίο προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στα σχέδιά του, το OneNote προσφέρει μόνο χώρο αποθήκευσης 5 GB με τη δωρεάν έκδοση, έτσι ώστε τα αρχεία πολυμέσων και τα έγγραφά σας να μοιράζονται αυτόν τον χώρο. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να κάνετε πόνυ για να λάβετε 1TB με μόλις 6,99 $ ανά μήνα και να αποκτήσετε το Office 365 δωρεάν. Διαβάστε την κριτική μας στο OneDrive για μια πιο ολοκληρωμένη ματιά στις καλύτερες δυνατότητες αποθήκευσης cloud που προσφέρει.

Άλλα εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για τη λήψη σημειώσεων περιλαμβάνουν το Google Keep, το οποίο δεν είναι τόσο ισχυρό όσο το Evernote ή το OneNote. Δεν διαθέτει εύχρηστα εργαλεία όπως σημειωματάρια, λειτουργίες μορφοποίησης κειμένου, υπολογιστή-πελάτη ή δυνατότητα προσθήκης συνημμένων αρχείων.

Τούτου λεχθέντος, είναι ιδανικό για τη διατήρηση υπενθυμίσεων, φωνητικών σημειώσεων και την καταγραφή απροσδόκητων στιγμών έμπνευσης. Για περισσότερες επιλογές, διαβάστε την κριτική μας για τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων.

Λίστα υποχρεώσεων

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν ένα στυλό και χαρτί για να σχεδιάσουν τις λίστες υποχρεώσεων, αλλά υπάρχουν πολλές εφαρμογές λίστας υποχρεώσεων που μπορούν να βοηθήσουν στην παρακολούθηση εργασιών. Διαλέξαμε τις καλύτερες εφαρμογές λίστας που πρέπει να κάνετε, οπότε δεν χρειάζεται να δυσκολευτείτε να βρείτε την κατάλληλη για τη δουλειά.

Τονωτικό

Το Todoist είναι μια εφαρμογή λίστας πολλαπλών πλατφορμών που βασίζεται σε σύννεφο και εξισορροπεί την ισχύ με την απλότητα.

Λειτουργεί για προσωπική χρήση για τη διαχείριση απλών καθημερινών εργασιών ή για τη συνεχή εργασία μιας ομάδας. Μας αρέσουν οι χρωματικοί κωδικοί χώροι που σας παρέχει τη διαχείριση προσωπικών ή εργασιακών υποχρεώσεων.

todoist

Αν και δεν είναι η πιο απλή στη χρήση ή η πιο ισχυρή εφαρμογή εκεί έξω, μπορείτε να την εκτελέσετε σε οποιαδήποτε πλατφόρμα, η οποία είναι το ισχυρότερο σημείο πώλησης και πιθανώς γιατί έχει περισσότερους από 10 εκατομμύρια χρήστες.

Μπορείτε να προσθέσετε γρήγορα εργασίες στα “εισερχόμενά σας” και να τις μετακινήσετε σε σχετικά έργα, να ορίσετε προθεσμίες και να λάβετε ειδοποιήσεις όταν κάθε εργασία ολοκληρωθεί. Όλες αυτές οι λειτουργίες είναι διαθέσιμες δωρεάν, αλλά αν θέλετε να προσθέσετε προσαρμοσμένα φίλτρα και ετικέτες ή συνημμένα, πρέπει να εγγραφείτε στο πρόγραμμα επί πληρωμή.

Το Todoist Premium κοστίζει 3 $ ανά μήνα και παρέχει ετικέτες, υπενθυμίσεις, φίλτρα, δυνατότητες μεταφόρτωσης αρχείων και σχολιασμού εργασιών, αυτόματων αντιγράφων ασφαλείας, συγχρονισμού ημερολογίου, αναφορών τάσεων παραγωγικότητας και άλλων. Το Todoist Business κοστίζει 6 $ ανά άτομο ανά μήνα, αλλά συνοδεύεται από μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών και προσθέτει τα εισερχόμενα ομάδων και τους ρόλους διαχειριστή και μέλους στις λειτουργίες του Premium.

Οποιοδήποτε

Εάν ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές που πρέπει να κάνετε, το Any.do θα σας βοηθήσει.

Το καθιστά εύκολο και γρήγορο να προσθέσετε εργασίες και να τα οργανώσετε σε λίστες με προθεσμίες. Η λειτουργία «προγραμματίστε τη μέρα μου» θα σας αναγκάσει να προγραμματίσετε πότε θα ολοκληρώσετε κάθε εργασία, ώστε να θυμάστε να ολοκληρώσετε τα πράγματα. Μπορείτε να γράψετε εργασίες, ατζέντες συσκέψεων, υπενθυμίσεις και ακόμη και σημειώσεις είτε είστε εκτός σύνδεσης είτε στο διαδίκτυο.

οποιοδήποτε

Το Any.do ενσωματώνεται στα ημερολόγια Google και Outlook, ώστε να μπορείτε να δείτε τις εργασίες και τα ραντεβού σας σε ένα μέρος και να αποκτήσετε γρήγορη πρόσβαση στη λίστα σας από οποιαδήποτε κινητή συσκευή ή τον Ιστό.

Η επέκταση του προγράμματος περιήγησης θα σας βοηθήσει να αυξήσετε την καθημερινή είσοδο και έξοδο. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε δωρεάν ή να πληρώσετε 2,99 $ ανά μήνα για την έκδοση premium για να λάβετε περισσότερες δυνατότητες, όπως έγχρωμη κωδικοποίηση, επαναλαμβανόμενες εργασίες και υπενθυμίσεις βάσει τοποθεσίας.

Το Todoist και το Any.do δεν είναι τα μόνα εργαλεία λίστας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει μια ατελείωτη λίστα εφαρμογών με δυνατότητα εκτέλεσης λίστας, όπως το Wunderlist, το οποίο είναι φιλικό προς τον χρήστη και πολλαπλή πλατφόρμα. Η δωρεάν έκδοση του παρέχει πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητες. Βοηθά επίσης να σας κρατήσει οργανωμένους και να συνεργαστείτε με άλλους, εάν εργάζεστε με μια ομάδα.

Τελικές σκέψεις

Η παραγωγικότητα είναι μια ευρεία περιοχή με μια μεγάλη ποικιλία εφαρμογών που μπορούν να σας κάνουν να εστιάσετε στα καθήκοντα και να κάνετε τη διαφορά στην προσωπική σας ζωή ή στην ομάδα σας. Η λίστα εφαρμογών παραγωγικότητας εστιάζει σε ειδικά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να ξεκινήσετε, αλλά πολλά άλλα λογισμικά μπορούν να χειριστούν τις παραπάνω εργασίες.

Οι διαχειριστές κωδικών πρόσβασης, οι οποίοι κρυπτογραφούν και αποθηκεύουν τους κωδικούς πρόσβασής σας, ώστε να μπορείτε να αναφέρετε γρήγορα κάθε ιστότοπο στον οποίο εγγραφείτε, είναι επίσης εξαιρετικές εφαρμογές για εξοικονόμηση χρόνου και βελτίωση της παραγωγικότητας. Εάν χρειάζεστε έναν, δείτε τη λίστα με τους καλύτερους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης.

Δεν υπάρχουν πραγματικά κακά εργαλεία σε αυτόν τον χώρο και όπως το Trello, το Todoist και το Evernote, τα περισσότερα παρέχουν εφαρμογές για κινητά που λειτουργούν καλά σε Android και iOS. Ανεξάρτητα από την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε βάσει των περιοχών που θέλετε να βελτιώσετε, θα βρείτε κάτι που να ταιριάζει. Επιπλέον, όλα τα εργαλεία εδώ παρέχονται με δωρεάν έκδοση ή δωρεάν δοκιμή, ώστε να μπορείτε εύκολα να εγγραφείτε και να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από αυτά.

Στείλτε μας ένα σχόλιο στην παρακάτω ενότητα και πείτε μας αν έχετε δοκιμάσει κάποια από τις επιλογές μας ή ποιες εφαρμογές σας κρατούν την πιο παραγωγική. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me