Καλύτερο δωρεάν λογισμικό διαχείρισης έργων για το 2020: Να το κάνουμε με κόστος

Το λογισμικό Cloud μπορεί να σας βοηθήσει να οργανώσετε την ομάδα σας, το έργο σας και τη ζωή σας. Μπορεί να κάνει την επικοινωνία πιο αποτελεσματική και να σας παρακινήσει να κάνετε τα πράγματα. Ωστόσο, μπορεί να γίνει ακριβό, οπότε έχουμε συγκεντρώσει μερικές δωρεάν επιλογές για εσάς. Ποιος ξέρει, μπορεί να καταλήξετε να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το καλύτερο δωρεάν λογισμικό διαχείρισης έργων.

Θα σας βοηθήσουμε να οργανωθείτε χωρίς να ξοδέψετε τίποτα. Τα εργαλεία που θα συζητήσουμε έχουν χρήσιμα και αποτελεσματικά δωρεάν προγράμματα. Εάν δεν έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ λογισμικό διαχείρισης έργων, δεν είναι δύσκολο να ξεκινήσετε και χάρη στον οδηγό μας, δεν θα χρειαστεί καν να ανοίξετε το πορτοφόλι σας.

Καλύτερο δωρεάν λογισμικό διαχείρισης έργου 2020

Τι κάνει το καλύτερο δωρεάν λογισμικό διαχείρισης έργων

Για να δημιουργήσουμε τη λίστα μας, τα εργαλεία πρέπει να προσφέρουν μεγάλη αξία στα δωρεάν σχέδια τους. Δεν ενδιαφερόμαστε για δωρεάν προσφορές που δεν σας επιτρέπουν να κάνετε τίποτα ή σας ενοχλούν για αναβάθμιση. Ψάχνουμε για λειτουργικά εργαλεία, αλλά δεν μας πειράζει αν έχουν και ποιοτικά επί πληρωμή χαρακτηριστικά.

Εκτός από το ότι είναι δωρεάν, ψάχνουμε για τις ίδιες ιδιότητες που αναζητούμε σε όλο το λογισμικό διαχείρισης έργων. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε να δούμε χρήσιμα χαρακτηριστικά και πολλά από αυτά. Τα εργαλεία πρέπει να είναι φιλικά προς το χρήστη, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε μια διεπαφή που είναι εύκολο να καταλάβετε και να ανταποκρίνεται στην είσοδο του χρήστη. Η βοήθεια και η καθοδήγηση είναι επίσης πλεονεκτήματα.

Μας αρέσουν επίσης οι υπηρεσίες που είναι ισχυρές στην ασφάλεια. Πολλές πλατφόρμες διατηρούν τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας για τα επιχειρηματικά τους σχέδια, οπότε η διάθεσή τους στα δωρεάν προγράμματα θα κερδίσει πόντους.

Το συνολικό αγαπημένο μας είναι το Wrike, το οποίο έχει ένα εξαιρετικό σύνολο χαρακτηριστικών και είναι ένα εργαλείο υψηλής ποιότητας, παρά το γεγονός ότι έχει μεγαλύτερη καμπύλη εκμάθησης από ορισμένους από τους αντιπάλους του.

Καλύτερο δωρεάν λογισμικό διαχείρισης έργων: Wrike

Το Wrike είναι ένα από τα αγαπημένα μας εργαλεία και χτυπήθηκε στενά από τον μη-ελεύθερο usurper monday.com στη λίστα με τα καλύτερα λογισμικά διαχείρισης έργων. Δείτε πώς συγκρίνονται απευθείας στο monday.com εναντίον του Wrike.

wrike-new-project

Στο δωρεάν πρόγραμμα της Wrike, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις προβολές του πίνακα και της λίστας. Οι άλλες απόψεις του είναι κρεμασμένες μπροστά σας σαν δελεαστικά φρούτα, χρησιμοποιώντας γκρι χρώμα, ώστε να μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι μπορείτε να κάνετε αν κάνετε αναβάθμιση.

Μπορείτε να μοιραστείτε τους πίνακες σας με έως και πέντε συμπαίκτες σας δωρεάν. Μπορείτε να αναθέσετε εργασίες στον εαυτό σας ή σε οποιοδήποτε μέλος της ομάδας σας.

Θέματα Wrike

Είναι εύκολο να προσαρμόσετε την εμφάνιση του Wrike επειδή διαθέτει 13 θέματα διαθέσιμα. Ωστόσο, αυτά ρυθμίζονται ανά χρήστη, επομένως δεν μπορείτε να τα μοιραστείτε όπως μπορείτε στο Trello. Αυτό είναι καλύτερο αν θέλετε να το κάνετε να φαίνεται όπως θέλετε, αλλά όχι τόσο καλό εάν θέλετε ένα κοινό θέμα για όλους στην ομάδα σας.

Το Wrike έχει πολλές καλές επιλογές κρυμμένες στα μενού του. Μπορείτε να αντιγράψετε εργασίες ή να τις επαναλάβετε αυτόματα. Και οι δύο λειτουργίες μπορούν να σας εξοικονομήσουν εργασία, οπότε αξίζει να τα ελέγξετε.

Εάν σας αρέσει το Wrike και επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση, έχει πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά στα προγράμματα επί πληρωμή. Περιλαμβάνουν επιπλέον προβολές, δευτερεύουσες εργασίες, διαχείριση εξάρτησης, έλεγχο και παρακολούθηση χρόνου.

Το Wrike διαθέτει επίσης υψηλής ποιότητας ασφάλεια και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων χωρίς να χρειάζεται να κάνετε αναβάθμιση. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit για αποθήκευση, για την οποία μπορείτε να μάθετε στην περιγραφή της κρυπτογράφησης.

Αποθήκευση Wrike

Παίρνετε ένα αξιοπρεπές 2 GB αποθηκευτικού χώρου στο δωρεάν πρόγραμμα της Wrike. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, ανατρέξτε στις επιλογές στο καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud. Το Wrike μπορεί να συνδεθεί αυτόματα στο Google Drive, Box, Dropbox, Microsoft OneDrive και YouTube, οπότε έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά την κοινή χρήση αρχείων.

Λειτουργεί επίσης με άλλο λογισμικό, όπως το Microsoft Office 365 και το Slack, ώστε να μπορείτε να ενσωματώνετε τις ροές εργασίας σας εύκολα. Εκτός από τις εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές για Windows και macOS, το Wrike διαθέτει εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σχεδόν οπουδήποτε.

Υπάρχουν πολλά να σας αρέσουν εδώ, και οι μικρές ομάδες μπορούν να βγάλουν πολλά από το Wrike χωρίς να εγγραφούν για τα πληρωμένα προγράμματα. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική Wrike.

Τρέλλο

Το Trello είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε κανάν και το πιο εύκολο στη χρήση στη λίστα μας. Διατρέχει τη γραμμή μεταξύ της εργασίας και της διαχείρισης έργου. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο απλό που αναμφισβήτητα δεν το διασχίζει. Έχει όμως μια σειρά από “power-ups”, αν θέλετε να κάνετε αναβάθμιση.

Στη βασική του μορφή, είναι ένα από τα καλύτερα δωρεάν εργαλεία και τα περισσότερα βασικά χαρακτηριστικά του είναι διαθέσιμα. Παίρνετε μόνο μια προβολή καναβάν, αλλά μπορείτε να κάνετε πολλά με αυτό. Το χρησιμοποιούμε εδώ οι ίδιοι στο Cloudwards.net.

Η προσέγγιση kanban αποτελείται από τη δημιουργία στηλών, τις οποίες μπορείτε να καλέσετε οτιδήποτε, και την προσθήκη καρτών σε αυτές, οι οποίες συνήθως αντιπροσωπεύουν εργασίες. Σύρετε τις εργασίες από αριστερά προς τα δεξιά για να αλλάξετε την κατάστασή τους. Ένα συνηθισμένο παράδειγμα είναι «να κάνετε», «να κάνετε» και «να τελειώσετε», αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε στήλες για τα μέλη της ομάδας ή τα στάδια παραγωγής. Διαβάστε τον τρόπο χρήσης του οδηγού καναμπάν για περισσότερα.

Οι πίνακες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κάθε είδους δημιουργικούς τρόπους. Μπορείτε να τα δημοσιεύσετε και να εμφανίσετε μενού εστιατορίων ή καθίσματα. Δείτε τα παραδείγματα στη σελίδα “Έμπνευση” του Trello για να δείτε τι είναι δυνατό.

Το “power-ups” σας επιτρέπει να προσθέσετε διάφορες προβολές, φέρνοντας το Trello πιο κοντά σε αυτό που προσφέρουν άλλα εργαλεία. Υπάρχουν εκπληκτικά ισχυρά, οπότε ρίξτε μια ματιά σε αυτά για να δείτε τι είναι διαθέσιμο.

Τρέλο Μπάτλερ

Η προσθήκη “butler” αξίζει να αναφερθεί επειδή σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε εργασίες που κάνετε τακτικά. Παρά το ότι είναι ισχυρό, έχει μια απλή διεπαφή που σας επιτρέπει να συνδυάζετε κανόνες με ενέργειες. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να το κάνετε να κάνει πράγματα, όπως να μετακινήσετε κάρτες από τη μία στήλη στην άλλη όταν επισημαίνονται ως ολοκληρωμένες ή να προσθέσετε μια λίστα ελέγχου σε νέες εργασίες.

τρελο-μπάτλερ

Το “Power-ups” σάς επιτρέπει επίσης να μοιράζεστε δεδομένα με άλλες πλατφόρμες, όπως το Google Drive, για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο ή Slack, για να συζητάτε πράγματα με τους συμπαίκτες σας.

Έχετε πολλές επιλογές όσον αφορά την προσαρμογή των πινάκων σας. Υπάρχουν αυτοκόλλητα και μια μεγάλη ποικιλία εικόνων φόντου για να διαλέξετε. Υπάρχουν επίσης πολλά emoji για χρήση στην επικοινωνία. Σε προγράμματα επί πληρωμή, έχετε ακόμη περισσότερες επιλογές και μπορείτε να ανεβάσετε τα δικά σας υπόβαθρα και αυτοκόλλητα.

Το Trello διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για όλους, με πιο προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας για πελάτες που πληρώνουν. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 5 $ ανά μήνα για άτομα ή 9,99 $ ανά χρήστη για ομάδες. Αυτό δεν είναι πολύ ακριβό, αλλά το δωρεάν πακέτο είναι εξαιρετικό και δεν υπάρχει υποχρέωση αναβάθμισης εάν δεν το θέλετε.

Το Trello είναι μια εξαιρετική, απλή επιλογή για όσους δεν έχουν τίποτα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε την κριτική μας στο Trello. Ο οδηγός για αρχάριους του Trello θα σας καθοδηγήσει και στα βασικά.

Ασάνα

Το Asana είναι ένα προσβάσιμο εργαλείο που σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε δωρεάν τις προβολές καναβάν και λιστών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ημερολόγιό του, το οποίο είναι χρήσιμο για την οργάνωση. Το δωρεάν πρόγραμμα σάς επιτρέπει να συνεργάζεστε με έως και 15 μέλη της ομάδας, κάτι που είναι γενναιόδωρο για ένα δωρεάν εργαλείο.

Όπως το Trello, λειτουργεί καλά ως προσωπική λίστα εργασιών, βοηθώντας σας να διατηρήσετε τα έργα σας οργανωμένα. Είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε όλους στο γραφείο σας στην ίδια σελίδα και η δωρεάν προσφορά της Asana είναι μια φανταστική επιλογή για μικρές ομάδες.

Οι εργασίες μπορούν να περιλαμβάνουν διάφορες πληροφορίες. Εκτός από τον τίτλο και την περιγραφή, μπορούν να εκχωρηθούν σε χρήστες, με ημερομηνία λήξης ή να χωριστούν σε δευτερεύουσες εργασίες. Μπορείτε επίσης να κάνετε σχόλια και να επισυνάψετε αρχεία σε αυτά. Υπάρχει όριο μεγέθους αρχείου 100MB, οπότε αν χρειάζεστε περισσότερα από αυτό, ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο cloud για οδηγό μεγάλων αρχείων.

Γιορτές Asana

Οι «γιορτές» του ανταμείβουν που ολοκληρώσατε τα πράγματα με χαριτωμένα ζώα. Θα δείτε όλα τα είδη των πλασμάτων να πετούν στην οθόνη σας όταν το χρησιμοποιείτε. Εμφανίζονται όταν επισημαίνετε τις εργασίες ως ολοκληρωμένες, αλλά όχι κάθε φορά, κάτι που προσθέτει τη διασκέδαση.

γιορτή asana

Η χαλαρή προσέγγιση της Asana το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για γραφεία όπου η ζωή δεν λαμβάνεται πολύ σοβαρά. Αν και φωτεινό και άνετο, είναι ένα ισχυρό εργαλείο και οι σχεδιαστές του καταλαβαίνουν ότι η αφοσίωση είναι ένα πλεονέκτημα όταν κάνουν τους ανθρώπους να επενδύουν σε λογισμικό διαχείρισης έργων.

Εάν επιλέξετε να κάνετε αναβάθμιση στα προγράμματα επί πληρωμή, ξεκινούν από 9,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα και προσφέρουν άλλες λειτουργίες, όπως εξαρτήσεις, προηγμένη ασφάλεια και το χρονοδιάγραμμα της Asana. Εκτός από την έκδοση του προγράμματος περιήγησης, η Asana διαθέτει εφαρμογές για Android και iOS.

Η Asana έχει πολλά να κάνει και είναι απλή στη χρήση. Το Trello είναι η ευκολότερη δωρεάν πλατφόρμα για χρήση, αλλά η Asana είναι πολύ κοντά και παρέχει περισσότερες δυνατότητες. Και οι δύο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ξεκινήσετε με το λογισμικό διαχείρισης έργων.

Για περισσότερα σχετικά με την Asana, διαβάστε την κριτική μας στο Asana. Εάν αποφασίσετε να πάρετε τη βουτιά, διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους της Asana για συμβουλές σχετικά με το τι μπορείτε να επιτύχετε.

Freedcamp

Το Freedcamp διαθέτει ένα ολοκληρωμένο δωρεάν πρόγραμμα που σας επιτρέπει να κάνετε πολλά χωρίς να χρειάζεται να πληρώνετε ούτε μια δεκάρα.

freedcamp-εργασίες

Η κύρια προβολή «εργασιών» είναι ένα γράφημα Gantt με πλήρη διαχείριση εξάρτησης. Μπορείτε να μεταφέρετε αντικείμενα γύρω, να δημιουργήσετε εξαρτήσεις σύροντας από στοιχείο σε αντικείμενο και να προσαρμόσετε το περιεχόμενο της εργασίας κάνοντας διπλό κλικ για να εμφανιστεί ένα παράθυρο. 

Μετακινήστε εργασίες και θα δείτε τα υπόλοιπα στοιχεία του έργου να μετακινούνται για να ικανοποιήσουν τις αλλαγές σας. Είναι μια από τις ταχύτερες, πιο διαισθητικές εφαρμογές Gantt που έχουμε δει.

freedcamp-gantt

Υπάρχει επίσης ένα ημερολόγιο και ένας πίνακας συζητήσεων, ώστε να μπορείτε να δείτε πότε πρέπει να γίνουν πράγματα και να συζητήσετε τις λεπτομέρειες των έργων σας στο διαδίκτυο.

Παρακολούθηση χρόνου Freedcamp

Μπορείτε να ορίσετε ορόσημα για να δώσετε στόχους στα έργα σας και να προσθέσετε δομή σε αυτά. Περιλαμβάνονται χαρακτηριστικά παρακολούθησης χρόνου, η οποία είναι μια γενναιόδωρη δυνατότητα που περιλαμβάνεται σε ένα δωρεάν πρόγραμμα. Αυτό σας επιτρέπει να παρακολουθείτε πόσο καιρό έχετε δαπανήσει για πράγματα. 

Ωστόσο, αυτή η σελίδα φαίνεται να είναι λίγο περισσότερο από ένα αρχείο καταγραφής. Δεν μπορούσαμε εύκολα να αντιστοιχίσουμε χρόνο στις εργασίες που είχαμε δημιουργήσει στις υπόλοιπες προβολές, αλλά έπρεπε να δώσουμε σε κάθε κομμάτι του χρόνου ένα όνομα με το χέρι. Δεν είναι η καλύτερη εφαρμογή της παρακολούθησης χρόνου, αλλά εξακολουθεί να είναι ωραίο να λαμβάνετε δωρεάν.

Αν θέλετε να δείτε μια πλατφόρμα που κάνει καλή παρακολούθηση του χρόνου και εκτίμηση, διαβάστε την κριτική Mavenlink. Αναμένετε να πληρώσετε για αυτό, αφού ολοκληρώσετε τη δωρεάν δοκιμή.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι ορισμένες από τις λειτουργίες που μπορέσαμε να χρησιμοποιήσουμε δεν φαίνεται να αναφέρονται στο δωρεάν πρόγραμμα στη σελίδα τιμολόγησης. Δεν είμαστε σίγουροι αν αυτό συμβαίνει επειδή η σελίδα τιμολόγησης δεν είναι ενημερωμένη ή αυτές οι λειτουργίες δεν απενεργοποιούνται αυτόματα μόνο μετά τη δωρεάν δοκιμή. 

Σε κάθε περίπτωση, δεν κάνουμε φασαρία για αυτό και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τη δωρεάν προσφορά του Freedcamp. Ακόμα και με το δωρεάν πρόγραμμα της έχετε απεριόριστα έργα και αρχεία, τα οποία μας φαίνονται καλά. 

Το Freedcamp διαθέτει εφαρμογές για κινητά για Android και iOS. Υπάρχουν επίσης εφαρμογές για υπολογιστές για Windows και macOS κρυμμένες στον ιστότοπό της. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική μας στο Freedcamp.

Κάντε κλικ στο κουμπίUp

Χρεωμένος ως μία εφαρμογή για να τις αντικαταστήσετε όλες, δεν χρειάζεται να πληρώσετε τίποτα για να ξεκινήσετε με το ClickUp. Σας δίνει τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά του για τίποτα. Διατίθενται δευτερεύουσες εργασίες και διαχείριση εξάρτησης, όπως και οι προβολές ημερολογίου, εργασιών και πινάκων.

Όπως είπαμε στην κριτική μας, οι βασικές λειτουργίες διαχείρισης εργασιών είναι εξαιρετικές. Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στις εργασίες και να τις συγχωνεύσετε εάν αισθάνεστε ότι έχετε διαχειριστεί υπερβολικά πολύ και καταλήξατε σε πάρα πολλές. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εκτιμήσεις χρόνου που μπορούν να συγκριθούν με τα πραγματικά αποτελέσματα αργότερα, κάτι που σας βοηθά να βελτιώσετε την πρόβλεψη του κόστους του έργου.

λίστα κλικ

Οι διαχειριστές θα εκτιμήσουν επίσης την προβολή πλαισίου του ClickUp, η οποία σας επιτρέπει να χωρίσετε την οθόνη σε πλαίσια που δείχνουν τις εργασίες που έχουν ανατεθεί σε κάθε μέλος. Είναι καλό να γνωρίζουμε τι είναι η ομάδα, οπότε το ClickUp θα ενδιαφέρει ιδιαίτερα τα αφεντικά που θέλουν να παρακολουθούν στενά τα πράγματα.

Σημειώσεις ClickUp

Το ClickUp έχει και άλλες χρήσιμες λειτουργίες, όπως το σημειωματάριό του κάτω δεξιά, το οποίο σας επιτρέπει να γράφετε υπενθυμίσεις στον εαυτό σας ή σε οτιδήποτε άλλο θεωρείτε χρήσιμο. Διαβάστε το καλύτερο άρθρο για τη λήψη σημειώσεων, αν σας αρέσει η λειτουργία. Το ClickUp σάς επιτρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε το δικό σας λογότυπο ή να ορίσετε το δικό σας συνδυασμό χρωμάτων.

Το δωρεάν πρόγραμμα σας παρέχει απεριόριστους χρήστες, έργα και χώρους. Όπως πολλές δωρεάν προσφορές, έχει περιορισμένο αποθηκευτικό χώρο στα 100MB. Το καλύτερο διαδικτυακό άρθρο αποθήκευσης για ομάδες θα σας βοηθήσει εάν χρειάζεστε περισσότερα.

Το ClickUp σάς επιτρέπει να εισάγετε δεδομένα από διάφορες πλατφόρμες, όπως Asana, Trello και Jira. Οι ενσωματώσεις του περιλαμβάνουν το Zapier, το οποίο σας επιτρέπει να μοιράζεστε δεδομένα με περισσότερες από 1.000 εφαρμογές. Αντιμετωπίσαμε πρόβλημα με τη δυνατότητα εξαγωγής του, την οποία δεν μπορούσαμε να εργαστούμε.

Εάν εγγραφείτε, το ClickUp, με 5 $ ανά χρήστη ανά μήνα για το φθηνότερο πρόγραμμα πληρωμής, δεν θα σπάσει την τράπεζα. Λαμβάνετε σύνθετες αναφορές, περισσότερες ενσωματώσεις, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και την κατάργηση των ορίων χρήσης για πράγματα όπως τα προσαρμοσμένα πεδία. Οι βελτιωμένες δυνατότητες ασφάλειας και διαχείρισης διατίθενται στα πιο ακριβά σχέδια.

Εκτός από τις εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές και κινητές συσκευές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ClickUp μέσω επέκτασης Google Chrome ή σε Amazon Fire TV. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική ClickUp.

Τιμητικές αναφορές

Υπάρχουν μερικές άλλες πλατφόρμες με δωρεάν πακέτα που μας αρέσουν που δεν έκαναν τα πέντε κορυφαία μας.

TeamGantt

Το TeamGantt έχει μια δωρεάν προσφορά που σας επιτρέπει να συνεργαστείτε με ομάδες τριών ατόμων. Αυτό είναι περιορισμένο, αλλά ένας καλός τρόπος για να το δείτε. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο που βασίζεται, όπως θα περίμενε κανείς, γύρω από την προβολή του Gantt.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του περιλαμβάνουν τη διαχείριση της εξάρτησης και κάνει καλή δουλειά να το κάνει διαισθητικό. Τα γραφήματα Gantt μπορούν να είναι ευχάριστα, αλλά το TeamGantt έχει γίνει καλά, όπως θα περιμένατε από το βασικό χαρακτηριστικό του.

Παρόλο που η δωρεάν προσφορά του TeamGantt είναι αξιοπρεπής, πολλές από τις πιο προηγμένες δυνατότητες της επιχείρησης και της ασφάλειας περιορίζονται στα προγράμματα επί πληρωμή. Διαβάστε την κριτική TeamGantt για περισσότερα. Εάν σας ενδιαφέρει ένα εργαλείο που βασίζεται στο Gantt, αξίζει να δείτε τον τρόπο χρήσης ενός άρθρου γραφήματος Gantt.

Πόντιο

Η δωρεάν επιλογή του Podio περιλαμβάνει τις βασικές λειτουργίες διαχείρισης εφαρμογών, τις εφαρμογές και τους χώρους εργασίας. Δυστυχώς, έχετε μόνο 500 αντικείμενα με αυτό. 

Ο περιορισμός εξαρτάται από το τι το χρησιμοποιείτε. Εάν το χρησιμοποιείτε για να παρακολουθείτε μερικές δεκάδες εργασίες, θα είστε εντάξει, αλλά αν έχετε πολλά στοιχεία που εισέρχονται και εξέρχονται από το σύστημά σας και θέλετε να τα αρχειοθετήσετε, θα φτάσετε γρήγορα τα όριά του.

Το Podio παραμένει ωστόσο μια καλή επιλογή και λειτουργεί καλά ως μια εύχρηστη λίστα εργασιών που έχει μερικές επιπλέον δυνατότητες. Παίρνετε επίσης απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, το οποίο είναι δύσκολο να κερδίσετε και το Podio ενσωματώνεται με πολλές υπηρεσίες, όπως το Google Drive, το Dropbox και το Evernote. Διαβάστε για αυτό στην αναθεώρηση Podio.

Αεροπλάνο

Η δωρεάν προσφορά του Airtable σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις βασικές του δυνατότητες. Είναι βασικά ένα εύκολο εργαλείο δημιουργίας βάσεων δεδομένων. Αυτό το καθιστά δύσκολο στη χρήση, αλλά διαθέτει μια επιλογή προτύπων υψηλής ποιότητας που σας επιτρέπει να το ρυθμίσετε γρήγορα για κάθε είδους έργα.

Δυστυχώς, το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό, τα μπλοκ της Airtable, δεν είναι διαθέσιμο με το δωρεάν πρόγραμμα. Τα μπλοκ σάς προσφέρουν κάθε είδους ενδιαφέρουσα λειτουργικότητα και αξίζει να εγγραφείτε στο Airtable για χρήση. Μάθετε περισσότερα στην κριτική μας στο Airtable.

Συνολικά, ωστόσο, το Airtable είναι μια καλή επιλογή για άτομα που θέλουν μια ανοησία προσέγγιση για την κοινή χρήση πληροφοριών έργου.

Τελικές σκέψεις

Όχι μόνο δεν χρειάζεται να σπάσετε την τράπεζα για να μπείτε στο λογισμικό διαχείρισης έργων, αλλά δεν χρειάζεται καν να αγγίξετε το κουμπαρά σας. Όπως έχουμε δει, υπάρχουν πολλές δωρεάν επιλογές που μπορούν να σας βοηθήσουν να οργανωθείτε.

Μερικά από τα καλύτερα εργαλεία έχουν δωρεάν επίπεδα που προσφέρουν το μεγαλύτερο μέρος της βασικής τους λειτουργικότητας. Εάν έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά τα εργαλεία ή γνωρίζετε άλλα καλά δωρεάν, ενημερώστε μας στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me