Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για κατασκευαστικές εταιρείες το 2020

Τα έργα δεν γίνονται πολύ μεγαλύτερα από αυτά των κατασκευών. Είτε πρόκειται για ακίνητα είτε για υποδομή, ο οργανισμός είναι το κλειδί για να διορθώσετε τα πράγματα.


Το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για κατασκευαστικές εταιρείες μπορεί να σας βοηθήσει να διασφαλίσετε ότι όλα γίνονται έγκαιρα και ελαχιστοποιούν το χρόνο που σπαταλάτε λόγω καθυστερήσεων.

Εξετάσαμε την καλύτερη επιλογή λογισμικού διαχείρισης έργων για να βρούμε τα εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν περισσότερο αν είστε στον κατασκευαστικό κλάδο.

Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργων για κατασκευαστικές εταιρείες 2020

Αυτό που κάνει το λογισμικό διαχείρισης έργου καλό για τις κατασκευαστικές εταιρείες

Οι κατασκευαστικές εταιρείες μπορεί να κάνουν τα σχέδιά τους στο γραφείο, αλλά αυτές που τις υλοποιούν συχνά δεν θα είναι. Θα αναζητήσουμε εργαλεία που έχουν εφαρμογές για κινητά και δυνατότητες δημιουργίας αναφορών, εκτός από το ότι λειτουργούμε καλά στο πρόγραμμα περιήγησης. Η δυνατότητα ελέγχου των ειδοποιήσεων θα σας βοηθήσει επίσης να ενημερώνετε τους ανθρώπους χωρίς να τους συντρίβετε με μηνύματα.

Το πιο ασφαλές άρθρο του προγράμματος περιήγησης θα σας δείξει πώς να διατηρήσετε τα δεδομένα του έργου σας απόρρητο, εάν χρησιμοποιείτε την έκδοση ιστού του λογισμικού διαχείρισης έργου.

Τα κατασκευαστικά έργα περιλαμβάνουν πολλά στάδια που βασίζονται στην παράδοση του εξοπλισμού εγκαίρως και στην ολοκλήρωση άλλων εργασιών. Η διαχείριση της εξάρτησης θα είναι ιδιαίτερα σημαντική. Εκτός από τη δυνατότητα δημιουργίας εξαρτήσεων, τα εργαλεία θα χρειαστούν την ικανότητα προσαρμογής στις προγραμματικές αλλαγές.

Τα κατασκευαστικά έργα είναι περίπλοκα, αλλά είναι πιθανό να υπάρχουν πολλά που μπορούν να μεταφερθούν από έργο σε έργο. Οι εταιρείες θα εκτιμήσουν το λογισμικό που τους επιτρέπει να δημιουργούν και να βελτιώνουν τα πρότυπα με την πάροδο του χρόνου, εξοικονομώντας τους τη δουλειά όταν έρχεται ένα νέο έργο.

Οι καθυστερήσεις στον κατασκευαστικό κλάδο μπορεί να κοστίσουν τεράστια χρηματικά ποσά. Η χρήση των σωστών εργαλείων για να σταματήσει αυτό μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας. Ας δούμε τι είναι διαθέσιμο.

Εξειδικευμένο λογισμικό για κατασκευαστικές εταιρείες

Καλύπτουμε τακτικά λογισμικό διαχείρισης έργων εδώ στο Cloudwards.net, αλλά τα εργαλεία που εξετάζουμε τείνουν να είναι γενικής χρήσης. Υπάρχει πολύ αφοσιωμένο λογισμικό για τον κατασκευαστικό κλάδο που δεν έχουμε εξετάσει.

Τα περισσότερα από αυτά που βρήκαμε στην εξειδικευμένη κατηγορία είναι πιο ακριβά από τα εργαλεία που καλύπτουμε. Το Procore, για παράδειγμα, κοστίζει 333 $ το μήνα για το φθηνότερο πακέτο του. Το Buildertrend κοστίζει 299 $ το μήνα για μόνο τρεις χρήστες.

Μπορεί να εξετάσουμε κάποιο από αυτό το λογισμικό στο μέλλον, αλλά προς το παρόν θα εξετάσουμε ποια από τα συνηθισμένα αγαπημένα μας είναι κατάλληλα για χρήση στις κατασκευές.

Εάν διαθέτετε μετρητά, υπάρχουν πολλά εξειδικευμένα εργαλεία. Εάν χτίζετε ουρανοξύστες, μερικές εκατοντάδες δολάρια δεν θα σας ρίξουν πανικό, αλλά μικρότερες εταιρείες που μπαίνουν σε οργανωτικό λογισμικό για πρώτη φορά μπορούν να επωφεληθούν από το φθηνότερο λογισμικό γενικής χρήσης.

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό τώρα, ξεκινώντας από μια από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες, το Wrike.

Wrike

Το Wrike είναι ένα υψηλής ποιότητας, πλούσιο σε χαρακτηριστικά εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργείτε και να εκχωρείτε εργασίες εύκολα. Μπορείτε επίσης να ορίσετε μια διάρκεια για κάθε εργασία και τον χρόνο καταγραφής που αφιερώνεται.

Είδαμε πολλές φορές το Wrike. Διαβάστε τις συγκρίσεις monday.com εναντίον Wrike ή Wrike εναντίον Asana για να δείτε τι πιστεύαμε.

εξάρσεις wrike

Η διαχείριση εξάρτησης του Wrike σάς επιτρέπει να δημιουργείτε σχέσεις μεταξύ εργασιών και να διασφαλίζετε ότι έχετε ένα λειτουργικό πρόγραμμα, καθώς και να προσαρμόζεστε σε αλλαγές και καθυστερήσεις. Η διεπαφή δεν είναι τόσο εύκολο να καταλάβεις όσο μερικά εργαλεία, αλλά μόλις το καταλάβεις, κάνει μεγάλη δουλειά να σε βοηθήσει να οργανώσεις πολύπλοκα έργα.

Εκτός από το γράφημα Gantt που σας δείχνει πώς ταιριάζουν τα καθήκοντά σας, υπάρχει μια προβολή πίνακα, ένα ημερολόγιο χρόνου, μια προβολή πίνακα και μια αναλυτική προβολή που σας δείχνει όλα τα είδη πληροφοριών που σχετίζονται με την εργασία, συμπεριλαμβανομένων τυχόν διενέξεων προγραμματισμού.

Το γράφημα προόδου εργασίας του Wrike σάς δείχνει πώς συμβαίνουν τα πράγματα και το βασικό του σύστημα σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τα slippages για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε γιατί τα πράγματα πήγαν στραβά. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις διαδικασίες σας από το ένα έργο στο άλλο.

Το Wrike διαθέτει μια χρήσιμη επιλογή προτύπων, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε γρήγορα τα έργα. Υπάρχουν πολλά, συμπεριλαμβανομένου ενός για προγραμματισμό έργων και ένα άλλο για σύνθετα έργα με πολλαπλές φάσεις. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το Wrike εάν θέλετε βοήθεια σχετικά με τη ρύθμιση.

Σας επιτρέπει να δημιουργείτε αναφορές, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να ενημερώνετε άτομα εκτός του λογισμικού. Μπορείτε να ενημερώσετε τους ανθρώπους για το ποιες εργασίες πρέπει να γίνουν, για παράδειγμα.

Υποστήριξη Wrike

Ο Wrike χρειάζεται χρόνο για να το καταλάβει. Μπορείτε να χαθείτε στην πλοήγησή του, αλλά διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα υποστήριξης που ανταποκρίθηκε γρήγορα σε όλα τα ερωτήματά μας κατά τη δοκιμή.

Διαθέτει εξαιρετική ασφάλεια, με έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για να αποτρέπεται η παραβίαση του λογαριασμού κανενός. Έχετε πολύ έλεγχο των ρυθμίσεων ασφαλείας. Εάν θέλετε αυστηρότερους ελέγχους κωδικού πρόσβασης ή να περιορίσετε την πρόσβαση σε συγκεκριμένες διευθύνσεις IP, μπορείτε να το κάνετε με το Wrike.

Διαθέτει ένα δωρεάν πρόγραμμα για έως και πέντε χρήστες και τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 9,80 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Μπορείτε επίσης να διαπραγματευτείτε ένα πρόγραμμα πληρωμών διάρκειας ζωής, εάν επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεών του.

Τα μέλη της ομάδας μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά λίστες υποχρεώσεων μέσω email. Αυτό το καθιστά ιδανικό για χρήση εκτός του γραφείου. Συνολικά, το Wrike είναι μια εξαιρετική επιλογή για κατασκευαστικά έργα. Κάνει σχεδόν τα πάντα καλά. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική Wrike.

Mavenlink

Όσον αφορά τη διαχείριση των δαπανών και τη διαχείριση της οικονομικής πλευράς των έργων σας, το Mavenlink είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία εκεί έξω. Οι εργασίες και τα κόστη σας μπορούν να αντιμετωπιστούν μαζί, κάνοντας τον προγραμματισμό πολύ πιο εύκολο.

έξοδα mavenlink

Σε κάθε εργασία μπορεί να δοθεί ωριαία τιμή και μπορείτε να παρακολουθείτε το χρόνο που αφιερώνεται σε κάθε εργασία. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε μόνο να διαχειριστείτε τα κόστη σας, αλλά να διατηρήσετε έναν συνεχή υπολογισμό των δαπανών σας. 

Μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματα τιμολόγια και να λάβετε πληρωμές μέσω Paypal. Αυτό μπορεί να είναι μεγάλη βοήθεια όταν πληρώνετε εργολάβους ή αγοράζετε προμήθειες. Ωστόσο, είναι περισσότερο μια συντόμευση από μια πραγματική λογιστική λύση. ανατρέξτε στο καλύτερο άρθρο λογισμικού λογισμικού για προϊόντα με λίγο περισσότερο oomph.

Το Mavenlink περιλαμβάνει ένα γράφημα Gantt, που σας επιτρέπει να μετακινήσετε εργασίες στο πρόγραμμά σας, οπότε αν οι κατασκευαστές χρειάζονται πολύ χρόνο για να ολοκληρώσουν το τσάι τους, θα μπορείτε να υπολογίσετε τον αντίκτυπο που έχει.

Το Mavenlink έχει ένα σύστημα προτύπων. Δεν διαθέτει έτοιμες ρυθμίσεις, αλλά σας επιτρέπει να δημιουργήσετε τις δικές σας για χρήση με πολλά έργα. Εάν έχετε πολλές παρόμοιες εργασίες που μεταφέρουν από το ένα έργο στο άλλο, αυτό μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Παίρνετε 10 GB αποθηκευτικού χώρου στο φθηνότερο πακέτο της Mavenlink, το οποίο αυξάνεται σε 1 TB ακόμη περισσότερο. Αυτό είναι ένα γενναιόδωρο ποσό, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερα, διαβάστε το καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για μεγάλα αρχεία.

Υπάρχουν μερικές επιλογές προσαρμογής που σας επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε το δικό σας λογότυπο, εικονίδιο και συνδυασμό χρωμάτων. Με αυτόν τον τρόπο, η ομάδα σας μπορεί να αισθάνεται σίγουρη ότι βρίσκεται στο σωστό μέρος κατά την πρόσβαση στο σύστημά σας.

Ασφάλεια Mavenlink

Το Mavenlink χρησιμοποιεί ισχυρή κρυπτογράφηση τόσο για δεδομένα όσο και για αποθήκευση, έχει πιστοποιητικά SOC1 και SOC2 και συμμορφώνεται με τις ΕΕ-ΗΠΑ. και Ελβετικές ΗΠΑ ασπίδες απορρήτου και ο γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων, για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας GDPR.

Όσον αφορά την υποστήριξη, διαθέτει μια αξιοπρεπή βάση γνώσεων, μαζί με ζωντανή συνομιλία και φόρμα επικοινωνίας. Η υποστήριξη μας ανταποκρίθηκε γρήγορα, αλλά ήταν δύσκολο να το χρησιμοποιήσουμε.

Το Mavenlink είναι φθηνό σε σύγκριση με εξειδικευμένο λογισμικό κατασκευής, ξεκινώντας από μόλις 19 $ το μήνα για έως και πέντε χρήστες. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες για Android και iOS και υπάρχει μια έκδοση προγράμματος περιήγησης. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο Mavenlink.

Εύκολα έργα

Το Easy Projects είναι σοβαρό για την εξοικονόμηση χρημάτων και παρέχει υπολογιστική απόδοσης επένδυσης για να σας βοηθήσει να υπολογίσετε πόσα μπορεί να σας εξοικονομήσουν.

Η διαχείριση της εξάρτησης είναι εύκολη με την προβολή Gantt της Easy Projects. Οι εργασίες ενημερώνονται αυτόματα για να ταιριάζουν μεταξύ τους, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε το πρόγραμμά σας πιο δυναμικά από ό, τι μπορείτε με εργαλεία που σας αναγκάζουν να κάνετε τα πάντα με μη αυτόματο τρόπο.

Οι εξαρτήσεις μπορούν επίσης να προστεθούν από την προβολή εργασιών και υπάρχουν πολλοί τύποι για χρήση. Εάν θέλετε να ορίσετε σχέσεις μεταξύ εργασιών, τα Easy Projects δεν το κάνουν απλά εύκολο, αλλά σας δίνει ένα ασυνήθιστα αυστηρό επίπεδο ελέγχου σε αυτά.

Η παρακολούθηση του χρόνου και το κόστος είναι εύχρηστα και ενσωματωμένα σε έργα από την αρχή. Πολλές πλατφόρμες που περιλαμβάνουν αυτές τις δυνατότητες τους κάνουν να νιώθουν σαν μια μεταγενέστερη σκέψη, αλλά βρίσκονται στο επίκεντρο των Easy Projects.

Υπάρχει επίσης μια εξαιρετική δημιουργία αναφορών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε γραφήματα και μετρήσεις όλων των ειδών. Αυτό είναι χρήσιμο για την οπτικοποίηση του τρόπου με τον οποίο συμβαίνουν τα πράγματα.

Τα Easy Projects περιλαμβάνουν ένα «ίχνος ελέγχου», ώστε να μπορείτε να δείτε τι έχουν κάνει όλοι. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι όλοι έχουν κάνει ό, τι έπρεπε να έχουν κάνει τη σωστή στιγμή και διευκολύνουν τον εντοπισμό σφαλμάτων και τον εντοπισμό βελτιώσεων.

Χρησιμοποιώντας Εύκολα Έργα

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με τα Easy Projects. Υπάρχει ένα χρήσιμο δείγμα έργου με εργασίες που λειτουργούν ως οδηγός, που σας δείχνουν πολλές από τις δυνατότητές του. Αυτό είναι ένα αποτελεσματικό τέχνασμα που χρησιμοποιείται από πολλά εργαλεία και είναι μια πολύ πιο αποτελεσματική εισαγωγή σε μια νέα πλατφόρμα από ένα βίντεο.

εύκολο-έργο-κέντρο-δραστηριότητα

Υπάρχουν πολλές οδηγίες εντός εφαρμογής, όπως συμβουλές και βίντεο που καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της πλατφόρμας. Η υποστήριξη των Easy Projects δεν ανταποκρίθηκε όταν επικοινωνήσαμε μαζί της, οπότε, αν θέλετε να έχετε βοήθεια κατά την κλήση, ενδέχεται να μην είναι η πλατφόρμα για εσάς.

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες ασφάλειας, όπως εφεδρικά γεωγραφικά εφεδρικά, μια επιλογή κέντρων δεδομένων για όσους από εσάς έχετε ζητήματα συμμόρφωσης που πρέπει να σκεφτείτε και μια ευρεία επιλογή ρυθμίσεων ασφαλείας. Μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι όλοι με πρόσβαση στο έργο χρησιμοποιούν έναν αποτελεσματικό κωδικό πρόσβασης, για παράδειγμα.

Το Easy Project κοστίζει 24 $ ανά χρήστη ανά μήνα στο τυπικό του πρόγραμμα, αλλά θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα πωλήσεων για εταιρικές τιμές. Υπάρχει ένα υποχρεωτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης περίπου 100 $ ανά χρήστη, το οποίο το καθιστά πιο ακριβό, αλλά διασφαλίζει ότι η ομάδα σας θα μπορεί να το χρησιμοποιεί αποτελεσματικά. Διαβάστε την κριτική Easy Projects για περισσότερα.

TeamGantt

Τα γραφήματα Gantt σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε σχέσεις μεταξύ εργασιών και να βλέπετε πώς ταιριάζουν όλα. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο όταν έχετε μερικές εργασίες, αλλά όταν έχετε εκατοντάδες από αυτά, η λήψη βοήθειας από λογισμικό μπορεί να είναι πολύτιμη. Το TeamGantt είναι χτισμένο γύρω από αυτήν την προβολή και το κάνει καλά.

Τα γραφήματα Gantt είναι ισχυρά, αλλά δεν είναι το πιο εύκολο χαρακτηριστικό για να ξεπεράσετε το μυαλό σας. Εάν είστε νέοι σε αυτούς, ο τρόπος χρήσης του οδηγού γραφήματος Gantt θα σας οδηγήσει σε ταχύτητα.

Εκτός από την προβολή Gantt, το TeamGantt διαθέτει προβολές λίστας και ημερολογίου για να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι. Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ορόσημα, τα οποία είναι στόχοι μεσαίου έργου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθείτε την πρόοδο. Υπάρχει επίσης μια προβολή ιστορικού, την οποία μπορείτε να φιλτράρετε. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε τι έχουν κάνει όλοι.

team-gantt-pdf

Το TeamGantt διαθέτει επίσης βασικές δυνατότητες, ώστε να μπορείτε να συγκρίνετε την πρόοδό σας με τις αρχικές εκτιμήσεις σας και να δείτε πού συμβαίνουν καθυστερήσεις. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων προτού συμβούν είναι μεγάλη, αλλά με τη βασική γραμμή, μπορείτε να αποτρέψετε την επανεμφάνιση προβλημάτων.

Το TeamGantt σάς επιτρέπει να κάνετε εξαγωγή σε .pdf, ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε φυλλάδια σε χαρτί για να τους δείξετε τι πρέπει να κάνουν.

Ασφάλεια TeamGantt

Το TeamGantt δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες ασφαλείας. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ανασφαλές, αλλά δεν παρέχει πολλές πληροφορίες σχετικά με το τι κάνει κάτω από την κουκούλα. Δεν έχετε πολλές επιλογές ασφάλειας για να παίξετε.

Ταιριάζει καλύτερα με την υποστήριξη. Υπάρχει ένα πρότυπο έργου που σας δείχνει τις δυνατότητές του, μαζί με μια καλή επιλογή βίντεο και ζωντανών τάξεων που μπορείτε να παρακολουθήσετε για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το λογισμικό.

Υπάρχει επίσης τηλεφωνική υποστήριξη στα κορυφαία σχέδιά της, καθώς και μια φόρμα επικοινωνίας που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι. Απάντησε στα ερωτήματά μας σε έξι έως οκτώ ώρες, κάτι που δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι τόσο καλό όσο το Wrike ή το Basecamp, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική Basecamp.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να κερδίσετε το TeamGantt, με το δωρεάν πρόγραμμα που επιτρέπει σε έως και τρεις χρήστες να εκτελούν ένα μόνο έργο. Το τυπικό του σχέδιο είναι μόλις 39,50 $ το μήνα για πέντε άτομα, καθιστώντας την εξαιρετική αξία.

Διαθέτει εφαρμογές για Android και iOS, ώστε να μπορείτε να το πάρετε εν κινήσει. Για περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε την κριτική TeamGantt.

LeanKit

Το LeanKit είναι ένα εργαλείο που βασίζεται σε κανάν, αλλά ακολουθεί μια ασυνήθιστη προσέγγιση, καθιστώντας το πιο προηγμένο από αυτό που υποδηλώνει. Μπορείτε να διαιρέσετε τον χώρο εργασίας σας σε πολλούς πίνακες καναβάν και να αντιστοιχίσετε τον καθένα σε διαφορετικό άτομο ή ομάδα. 

Τα μεμονωμένα αντικείμενα στα διοικητικά συμβούλια έχουν ένα δικό τους mini-kanban πίνακα, που περιέχει δευτερεύουσες εργασίες. Μπορείτε να ορίσετε εξαρτήσεις εκχωρώντας έναν γονέα και ένα παιδί σε κάθε κάρτα.

leankit-kanban

Το LeanKit επιτρέπει σε ορισμένα άτομα να επικεντρωθούν στο έργο στο σύνολό τους, ενώ άλλοι επικεντρώνονται σε συγκεκριμένους τομείς ή απλά να χειρίζονται τις εργασίες που τους έχουν ανατεθεί. Αυτό το καθιστά μια καλή επιλογή για μικρές έως μεσαίες ομάδες όπου όλοι έχουν το δικό τους πράγμα για να επικεντρωθούν, αλλά μπορούν να επωφεληθούν από το να γνωρίζουν τη μεγάλη εικόνα.

Αν είστε νέοι στο kanban, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο χρήσης του οδηγού καναμπάν και ίσως στην κριτική μας για το Trello για ένα απλό παράδειγμα.

Το LeanKit σάς επιτρέπει να περιορίσετε το ποσό που αποδίδεται σε διαφορετικά μέρη του πίνακα και σας προειδοποιεί εάν ξεπεραστούν αυτά τα όρια. Υπάρχουν πολλές ενσωματώσεις που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε δεδομένα και με άλλες πλατφόρμες.

Υπάρχει επίσης απεριόριστος χώρος αποθήκευσης, αλλά με όριο μεγέθους αρχείου 75MB, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον καλύτερο οδηγό αποθήκευσης cloud.

Ασφάλεια LeanKit

Το LeanKit χρησιμοποιεί το TLS για την κρυπτογράφηση δεδομένων κατά τη μεταφορά και την κρυπτογράφηση αποθηκευμένων δεδομένων χρήστη, εκτός από τα συνημμένα. Διαβάστε την περιγραφή της κρυπτογράφησης για περισσότερα σχετικά με αυτό. Δεν διαθέτει πολλές δυνατότητες ασφαλείας, αλλά μπορείτε να ελέγχετε τι μπορούν να κάνουν οι χρήστες και πώς έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις κωδικού πρόσβασης και την πολιτική κλειδώματος του λογαριασμού σας και να αποκλείσετε αρχεία κατά επέκταση.

Προσφέρει υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και φόρμας επικοινωνίας. Μας επέστρεψε σε πέντε ώρες όταν το θέσαμε μια ερώτηση. Υπάρχει επίσης ένα εξαιρετικό δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο, το οποίο αξίζει να ψάξετε στον ιστότοπό του. Υπάρχει ένα FAQ, πολλά σεμινάρια και ένα καλά τεκμηριωμένο API.

Παρόλο που το LeanKit δεν διαθέτει εφαρμογές για κινητά, προσφέρει υποστήριξη για προγράμματα περιήγησης φιλικά προς κινητά, επομένως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εν κινήσει.

Ξεκινά από 19 $ ανά χρήστη ανά μήνα, κάτι που δεν είναι το φθηνότερο διαθέσιμο. Έχει, ωστόσο, μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών, αν θέλετε να το ελέγξετε. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για μικρές εταιρείες που θέλουν να οργανωθούν και να ενημερώνουν όλους.

Εναλλακτικό λογισμικό διαχείρισης έργων για κατασκευαστικές εταιρείες

Ενώ τα πέντε παραπάνω είναι οι κορυφαίες επιλογές μας, αυτά τα τρία μπορεί να λειτουργούν για ορισμένες εταιρείες.

Έξυπνο φύλλο

Το Smartsheet είναι ένα ευέλικτο εργαλείο, με μια επιλογή προβολών που σας επιτρέπει να δημιουργείτε εξαρτήσεις μεταξύ εργασιών χρησιμοποιώντας το γράφημα Gantt.

Συνήθως δημιουργείτε εργασίες χρησιμοποιώντας την προβολή που μοιάζει με υπολογιστικό φύλλο, έτσι ώστε η ροή εργασίας να είναι γνωστή στους περισσότερους ανθρώπους. Φαίνεται εκφοβιστικό να το χρησιμοποιήσετε στην αρχή, αλλά είναι απλό να συνεργαστείτε.

πρότυπο έξυπνου φύλλου

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα προτύπων και μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αναφορές. Έχει αυστηρή ασφάλεια και μια ενεργή κοινότητα για να προσφέρει βοήθεια εάν κολλήσετε.

Το Smartsheet διαθέτει εφαρμογές για Android και iOS και ξεκινά από 14 $ ανά μήνα. Διαβάστε την κριτική Smartsheet για περισσότερα.

Κάντε κλικ στο κουμπίUp

Το ClickUp, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική ClickUp, σας παρέχει λεπτομερή έλεγχο των εργασιών. Μπορείτε να τους αναθέσετε σε άτομα, να τους δώσετε προτεραιότητες και να δημιουργήσετε σχέσεις εξάρτησης μεταξύ τους. Έχει μια προβολή και ημερολόγιο Gantt για να διευκολύνει την οργάνωση.

clickup-task

Έχει επίσης μια χρήσιμη προβολή πλαισίου που μπορεί να σας δείξει ποιος κάνει τι. Αναφέρει καλά και προσφέρει δυνατότητες παρακολούθησης χρόνου. Ενσωματώνεται με πολλές πλατφόρμες και περιλαμβάνει ένα σύστημα λήψης σημειώσεων. Αν αυτό φαίνεται χρήσιμο, αλλά χρησιμοποιείτε διαφορετική πλατφόρμα, διαβάστε το άρθρο μας για τις καλύτερες εφαρμογές λήψης σημειώσεων.

Το ClickUp είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν πρέπει να το αναπτύξετε σε πολλές συσκευές. Εκτός από την εκτέλεση σε Windows, Mac, Android και iOS, έχει επεκτάσεις για το Google Chrome και το Amazon Fire TV. Εάν χρησιμοποιείτε το Chrome, ίσως θελήσετε να ελέγξετε την κριτική μας στο Chrome, η οποία επισημαίνει μερικά ζητήματα απορρήτου.

Έργο

Το Projectplace είναι ένα απλό εργαλείο βασισμένο σε κανάν, αλλά συμπιέζεται με τακτοποιημένα χαρακτηριστικά. Μπορείτε να ορίσετε εργασίες ως αναμονή σε άλλους, κάτι που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε σχέσεις εξάρτησης.

εγκατάσταση του έργου

Διαθέτει ομαδικές δυνατότητες συνομιλίας που σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με όλους. Οι άνθρωποι μπορούν να χαρακτηρίζονται ως άνετοι ή υπό πίεση, κάτι που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενημερώσετε τους άλλους ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με οτιδήποτε είναι υπεύθυνο για.

Με 29 $ ανά μήνα, δεν είναι η φθηνότερη πλατφόρμα, αλλά έχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική του Projectplace.

Τελικές σκέψεις

Η κατασκευή είναι μια απαιτητική βιομηχανία και οποιοδήποτε λογισμικό που μπορεί να σας δώσει πλεονέκτημα αξίζει να το εξερευνήσετε. Ευτυχώς, υπάρχουν πολλά εργαλεία για να σας βοηθήσουν να ανταποκριθείτε σε ζητήματα που προκύπτουν.

Όλα τα εργαλεία που έχουμε δει εδώ φέρνουν κάτι στο τραπέζι και όλα έχουν δωρεάν δοκιμή αν θέλετε να τα ελέγξετε.

Εάν εργάζεστε στον τομέα των κατασκευών, θα θέλαμε να ακούσουμε τα σχόλιά σας σχετικά με τα κριτήρια και τα εργαλεία που έχουμε επιλέξει. Παρακαλώ μοιραστείτε τις σκέψεις σας στα σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map