Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων του 2020: Προσιτό, γρήγορο και εύκολο στη χρήση

Καλώς ορίσατε στον οδηγό του Cloudwards.net για τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Κατά τις επόμενες 5.000 περίπου λέξεις, θα σας καθοδηγήσουμε στον πυκνό, και συχνά συγκεχυμένο, κόσμο του web hosting και θα δώσετε τις κορυφαίες επιλογές μας σε συγκεκριμένες κατηγορίες στην πορεία.


Θα καθορίσουμε επίσης τι είναι η φιλοξενία Ιστού, θα απαντήσουμε σε συχνές ερωτήσεις και θα μιλήσουμε για το γιατί η δωρεάν φιλοξενία ιστού είναι γενικά κακή ιδέα.

Δείτε πώς θα πάει κάτω: αφού διαπιστώσουμε τι είναι η φιλοξενία ιστού, θα περάσουμε από μια σειρά κατηγοριών που αντιστοιχούν σε αυτές που χρησιμοποιήσαμε ενώ συνθέσαμε τις κριτικές μας για φιλοξενία ιστού. Θα δώσουμε τις τρεις καλύτερες επιλογές σε κάθε κατηγορία, μαζί με μερικούς λόγους που μας αρέσει ένας συγκεκριμένος πάροχος. Στο τέλος, θα προσφέρουμε την καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας ιστού συνολικά.

Η επιλογή αυτού του παρόχου είναι δύσκολη, ωστόσο, επειδή ο οικοδεσπότης Ιστού με τον οποίο εξαρτάται εξαρτάται σχεδόν εξ ολοκλήρου από τον σκοπό του ιστότοπού σας. Για εμάς, το Hostinger είναι μια σαφής επιλογή επειδή προσφέρει φθηνή φιλοξενία υψηλής απόδοσης με εύχρηστη διεπαφή και εξαιρετική υποστήριξη. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να θέλετε να πάτε με άλλη επιλογή εάν ο ιστότοπός σας έχει συγκεκριμένες ανάγκες.

Τι είναι το Web Hosting?

Πριν μπείτε στους καλύτερους οικοδεσπότες ιστού, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τι είναι η φιλοξενία ιστού. Όταν συνδέεστε σε έναν ιστότοπο, ο υπολογιστής σας στέλνει αιτήματα για ορισμένα αρχεία από αυτόν τον ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία μεταφέρονται στο μηχάνημά σας, ερμηνεύονται από το πρόγραμμα περιήγησής σας και, τελικά, μετατράπηκαν σε εικόνα που βλέπετε στην οθόνη σας.

Για να εντοπίσει και να μεταδώσει αυτά τα αρχεία το πρόγραμμα περιήγησης, ωστόσο, πρέπει να διαθέτει διακομιστή για να συνδεθεί. Η φιλοξενία Ιστού είναι η υπηρεσία αποθήκευσης και εξυπηρέτησης των αρχείων του ιστότοπού σας και οι οικοδεσπότες Ιστού το επιτυγχάνουν λειτουργώντας κέντρα δεδομένων γεμάτα με διακομιστές προσαρμοσμένους στην εργασία.

Αυτή είναι μια σημαντική διάκριση που πρέπει να κάνετε, ειδικά αν είστε νέοι στον κόσμο της φιλοξενίας ιστού. Το να εμπλακείτε στη στεφάνη των καταχωρίσεων τομέα, των αρχείων DNS και του WordPress μπορεί να είναι πολλά. Είναι σημαντικό να θυμάστε ότι η φιλοξενία ιστού, ειδικότερα, αναφέρεται στην αποθήκευση και εξυπηρέτηση του ιστότοπού σας.  

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες, για παράδειγμα, εγγραφές WordPress και DNS, διαβάστε τον ενδιάμεσο οδηγό μας για τη χρήση του WordPress και τον οδηγό μας σχετικά με τις εγγραφές DNS.

Φιλοξενία Ιστού εναντίον Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων

Μία από τις κύριες συγχύσεις που προκύπτουν για αρχάριους φιλοξενίας ιστοσελίδων είναι η διαφορά μεταξύ φιλοξενίας ιστοσελίδων και δημιουργού ιστότοπων. Το HostGator είναι οικοδεσπότης Ιστού, ενώ το SquareSpace είναι οικοδόμος ιστότοπων. Τούτου λεχθέντος, το HostGator έχει επίσης ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, οπότε δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί υπάρχει σύγχυση (διαβάστε την κριτική HostGator και την κριτική SquareSpace).

Σύμφωνα με τον παραπάνω ορισμό μας, η φιλοξενία ιστού είναι η υπηρεσία αποθήκευσης και εξυπηρέτησης των αρχείων του ιστότοπού σας. Ένας δημιουργός ιστότοπων, από την άλλη πλευρά, είναι απλώς ένα εργαλείο για την καλή κατασκευή του ιστότοπού σας. Η φιλοξενία Ιστού είναι μια αποκλειστική υπηρεσία που μπορεί να περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων περιλαμβάνουν τη φιλοξενία.

Πολλοί οικοδεσπότες Ιστού περιλαμβάνουν το δικό τους εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων, όπως το GoCentral του GoDaddy και το 1&1 Δημιουργία ιστότοπων (διαβάστε την κριτική GoDaddy GoCentral και 1&1 Αναθεώρηση δημιουργού ιστότοπου). Ωστόσο, οι συμπεριλαμβανόμενοι κατασκευαστές ιστότοπων είναι γενικά λιγότερο εντυπωσιακοί από, για παράδειγμα, την κορυφαία επιλογή μας, το Wix, αλλά εξακολουθούν να είναι διαθέσιμοι αν αγοράσετε ένα πακέτο φιλοξενίας με ορισμένους παρόχους (διαβάστε την κριτική μας στο Wix).

Εάν έχετε έρθει σε αυτόν τον οδηγό σύγχυση σχετικά με τη φιλοξενία ιστού, τα ονόματα τομέα και το WordPress και θέλετε απλώς να δημιουργήσετε ένα προσωπικό χαρτοφυλάκιο ή ιστολόγιο, η φιλοξενία ιστού δεν αξίζει τον κόπο. Για ορισμένες εφαρμογές, οι δημιουργοί ιστότοπων είναι ανώτερες υπηρεσίες, επειδή μπορείτε να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε τον ιστότοπό σας γρήγορα με ελάχιστες γνώσεις ιστότοπου.

Δωρεάν φιλοξενία ιστοσελίδων

Τώρα που καταλαβαίνετε τι είναι η φιλοξενία ιστοσελίδων και ποιοι είναι οι δημιουργοί ιστότοπων, ίσως ψάχνετε για δωρεάν επιλογές, ειδικά αν εντοπίσατε έναν δωρεάν δημιουργό ιστότοπων, όπως ο Jimdo (διαβάστε την κριτική μας στο Jimdo). Οι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων είναι εξαιρετικές επιλογές, ειδικά εάν είστε εντάξει χρησιμοποιώντας τον συμπεριλαμβανόμενο υποτομέα, αλλά σας συνιστούμε να παρακάμψετε τη δωρεάν φιλοξενία ιστού.

Εδώ στο Cloudwards.net, γενικά αποφεύγουμε να σας λέμε τι να κάνετε. Ωστόσο, σε αυτήν την περίπτωση, όπως κάναμε στον καλύτερο δωρεάν οδηγό VPN, πρέπει να προτείνουμε την απαγόρευση της δωρεάν φιλοξενίας ιστού. Ορισμένοι δημοφιλείς δωρεάν οικοδεσπότες ιστού περιλαμβάνουν το InfinityFree, το 000Webhost και το Byethost και υπάρχει λόγος να μην τους βρείτε στις κριτικές φιλοξενίας ιστού μας.

Αυτό συμβαίνει επειδή δεν είναι καλό, ακόμα κι αν πληρώνετε. Αν και αναμένεται κάποια υποβάθμιση της απόδοσης από μια δωρεάν επιλογή, οι συνέπειες της εξοικονόμησης μερικών χρημάτων, σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, είναι πάρα πολλές. Εκτός από τη χαμηλότερη ταχύτητα, θα αφήσετε τις δικές σας συσκευές σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Επιπλέον, ενδέχεται να θέσετε σε κίνδυνο τον εαυτό σας και τους επισκέπτες σας. Όπως εξηγήθηκε, η φιλοξενία ιστού είναι η διαδικασία αποθήκευσης και εξυπηρέτησης των αρχείων σας, επομένως δεν είναι παράλογο να φανταστείτε ένα σενάριο όπου κάτι επικίνδυνο μεταδίδεται μαζί με τα δεδομένα του ιστότοπού σας. Οι διακομιστές είναι συχνά λιγότερο ασφαλείς από εξωτερικές απειλές.

Δεν λέμε ότι θα συμβεί σίγουρα, αλλά υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να συμβεί. Η φιλοξενία Ιστού κοστίζει χρήματα και η δωρεάν δεν είναι ποτέ πραγματικά δωρεάν, επομένως είναι καλύτερο να αποφύγετε δωρεάν φιλοξενίες ιστού. Αγοράζοντας ένα πρόγραμμα με έναν αξιόπιστο οικοδεσπότη, αυξάνετε τις πιθανότητές σας να εκτελείτε έναν ασφαλή, γρήγορο και λειτουργικό ιστότοπο.

Οι καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ιστοσελίδων για το 2020

 1. Hostinger – Καλύτερο συνολικό
 2. Siteground – Καλύτερες δυνατότητες
 3. Φιλοξενία Α2
 4. Dreamhost
 5. Kinsta – Καλύτερο για WordPress
 6. WebHostingBuzz
 7. Γουέστ Χοστ
 8. MDDΗ φιλοξενία

Με ορισμένα βασικά στοιχεία φιλοξενίας ιστοσελίδων, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τους καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ιστοσελίδων. Θα σας δώσουμε τρεις προτάσεις σε καθεμία από τις κατηγορίες, οι οποίες αντιστοιχούν στα κριτήρια στις κριτικές μας. Ωστόσο, υπάρχει πολλή αλληλεπίδραση στον κόσμο της φιλοξενίας ιστού, επομένως η επιλογή παρόχων δεν είναι τόσο απλή.

Επειδή εταιρείες όπως η Endurance International Group κατέχουν πολλές μάρκες φιλοξενίας ιστοσελίδων που είναι σε μεγάλο βαθμό οι ίδιες, δεν θα συμπεριλάβουμε δύο σχεδόν πανομοιότυπους παρόχους σε μία μόνο κατηγορία. Για παράδειγμα, το Hostinger και το Hosting24 είναι, βασικά, η ίδια υπηρεσία, επομένως θα συμπεριλάβουμε μόνο μία σε κάθε ενότητα.

Η μόνη εξαίρεση θα ήταν εάν υπάρχουν αρκετές διαφορές για να δικαιολογηθεί η ύπαρξη δύο παρόχων υπό την ίδια ομπρέλα. Το HostGator και το Bluehost, για παράδειγμα, ανήκουν στην EIG και μοιράζονται πολλές ομοιότητες, αλλά υπάρχουν αρκετές διαφορές στις πτυχές των υπηρεσιών για να εμφανιστούν ενδεχομένως στον ίδιο γύρο.

Χαρακτηριστικά

Για πολλούς οικοδεσπότες Ιστού, οι λειτουργίες κάνουν τη διαφορά. Δεν είναι δύσκολο να βρεθείς σε λογικές τιμές και γρήγορη φιλοξενία, επομένως οι λειτουργίες είναι συχνά ο αποφασιστικός παράγοντας. Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι οι οικοδεσπότες ιστού που προτείνουμε πρώτοι κατατάσσονται σε υψηλή θέση όσον αφορά τις λειτουργίες.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να καθοριστούν αυστηρά κριτήρια. Αν και αναζητούμε βασικά στοιχεία, όπως ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, οι πρόσθετες λειτουργίες είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Εξαιτίας αυτού, πρέπει να εξεταστεί ολόκληρη η λίστα δυνατοτήτων – συμπεριλαμβανομένων όλων όσων έχει και δεν – πρέπει να ληφθεί υπόψη, κάτι που κάναμε όταν κάναμε τις επιλογές μας.

SiteGround

Το SiteGround έχει τόσες πολλές δυνατότητες που ακόμη και ο πλήρης έλεγχος του SiteGround δεν μπορεί να τις καλύψει όλα. Σε αυτήν την κριτική, το δώσαμε ένα 95 στα 100 όσον αφορά τις δυνατότητες και για καλό λόγο. Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει πρόσβαση στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Weebly, το οποίο, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας στο Weebly, είναι ένας από τους καλύτερους δημιουργούς ιστότοπων.

SiteGround-Slider1

Τα άλλα βασικά στοιχεία λογίζονται επίσης. Κάθε σχέδιο περιλαμβάνει αυτοματοποιημένα, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, διασφαλίζοντας ότι καμία από τις εργασίες σας δεν θα χαθεί από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο ή μερικές χαμένες πληκτρολογήσεις. Επιπλέον, λαμβάνετε πιστοποιητικό SSL / TLS και ενσωμάτωση Cloudflare (διαβάστε τον οδηγό Cloudflare για περισσότερα σχετικά με αυτό).  

Τούτου λεχθέντος, οι καλύτερες δυνατότητες διατηρούνται για τους χρήστες του WordPress. Εξακολουθείτε να έχετε τις προαναφερθείσες δυνατότητες, αλλά και να λαμβάνετε στάδια WordPress, διαχειριζόμενες ενημερώσεις WordPress και αποκλειστικούς αντιπροσώπους υποστήριξης WordPress. Αν και δεν προκαλεί έκπληξη για τους ακριβούς διαχειριζόμενους οικοδεσπότες Ιστού WordPress, το γεγονός ότι το SiteGround είναι τόσο φθηνό το κάνει να λάμπει.

Hostinger

Η Hostinger – και η αδελφή της εταιρεία, η Hosting24 – είναι φθηνή, αλλά παρά το γεγονός αυτό, έχει πολλές δυνατότητες. Τα βασικά στοιχεία καλύπτονται, συμπεριλαμβανομένων των καθημερινών αντιγράφων ασφαλείας, ενός δημιουργού ιστοτόπων και ενός πιστοποιητικού διάρκειας ζωής SSL / TLS. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικά ασυνήθιστα χαρακτηριστικά που εμφανίζονται πίσω από τα παρασκήνια.

Hostinger-Slider2

Αυτές οι λειτουργίες βρίσκονται στο διακομιστή και παρόλο που δεν θα τις δείτε, θα βοηθήσουν τη φόρτωση του ιστότοπού σας όσο πιο γρήγορα μπορεί. Αντί να χρησιμοποιεί διακομιστές Apache, το Hostinger χρησιμοποιεί το LiteSpeed, το οποίο είναι μια εναλλακτική λύση του Apache. Χρησιμοποιεί την ίδια δομή με το Apache, επιτρέποντάς σας να αποκτήσετε πρόσβαση σε λειτουργίες όπως το ModSecurity, αλλά έχει μειωθεί γενικά.

Λιγότερη επιβάρυνση σημαίνει ταχύτερους χρόνους φόρτωσης σε κοινόχρηστους διακομιστές, για τους οποίους το Hostinger αφορά. Βοηθώντας επίσης σε χρόνους φόρτωσης είναι η πλήρης αποθήκευση μονάδας στερεάς κατάστασης. Οι SSD δεν έχουν περιστρεφόμενους δίσκους. Αντ ‘αυτού, χρησιμοποιούν μνήμη flash για την αποθήκευση δεδομένων, η οποία όχι μόνο επιτρέπει στους δίσκους να είναι πιο γρήγοροι κατά την ανάγνωση και τη συγγραφή δεδομένων, αλλά και λιγότερο επιρρεπείς σε αποτυχία. Διαβάστε την κριτική Hostinger για περισσότερα.

Φιλοξενία Α2

Όπως το SiteGround, το A2 Hosting θα απαιτούσε μερικές χιλιάδες λέξεις για να μιλήσει για όλα τα χαρακτηριστικά του. Κατανοώντας τα απαραίτητα, όλα είναι παρόντα. Λαμβάνετε αντίγραφα ασφαλείας, ένα πιστοποιητικό SSL / TLS και ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι λιγότερο εντυπωσιακό, διότι, όπως το Strikingly, επιτρέπει μόνο έναν σχεδιασμό μιας σελίδας, αλλά η επιλογή είναι εκεί (διαβάστε την εντυπωσιακή κριτική μας).

a2-πελάτης-περιοχή

Τούτου λεχθέντος, τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά αντισταθμίζουν. Μερικά από τα σχέδια της A2 Hosting συνοδεύονται από μια λειτουργία «turbo», η οποία διαθέτει ταχύτητες έως και 20 φορές πιο γρήγορες. Αυτό το τεντώνει, αλλά η χρήση μιας υπηρεσίας turbo θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να φορτώνει πιο γρήγορα. Το A2 Hosting έχει λιγότερους χρήστες στο διακομιστή, καθώς και την turbo cache, πράγμα που σημαίνει ότι ο ιστότοπός σας θα είναι ταχύτερος και πιο συνεπής.

Οι δυνατότητες του WordPress είναι επίσης εξαιρετικές. Παίρνετε κάποια έκδοση του Jetpack – για την οποία μπορείτε να μάθετε στον οδηγό για αρχάριους για τη χρήση του WordPress – με το σχέδιό σας, το οποίο περιλαμβάνει επίσης αναλυτικά στοιχεία ιστότοπων, αντίγραφα ασφαλείας και πολλά άλλα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό και τις άλλες λειτουργίες της A2 Hosting, στην αναθεώρηση της φιλοξενίας A2.

Τιμολόγηση

Η φιλοξενία Ιστού ομαλοποιείται όταν πρόκειται για τιμή, τουλάχιστον στην επιφάνεια. Κοιτάζοντας τις σελίδες προϊόντων, θα σας συγχωρούσαν που πιστεύετε ότι οι περισσότεροι οικοδεσπότες Ιστού κοστίζουν περίπου το ίδιο, αλλά, δυστυχώς, οι λεπτομέρειες είναι πιο βρώμικες από αυτό. Τα πολυετή συμβόλαια, τα περίεργα προγράμματα έκπτωσης και οι παραπλανητικές σελίδες προϊόντων κάνουν την τιμολόγηση πιο περίπλοκη από ό, τι με άλλες διαδικτυακές υπηρεσίες.

Για αυτήν την ενότητα, δεν εξετάζουμε απλώς την τιμή, αλλά εξετάζουμε επίσης τη διάρκεια της σύμβασης, τις πολυετείς εκπτώσεις και, το πιο σημαντικό, αν συνεχίζεται η παραπλανητική τιμολόγηση. Εάν θέλετε να δείτε το τελευταίο σε δράση, φροντίστε να διαβάσετε την κριτική μας Arvixe.

Φιλοξενία24

Το Hosting24 – και το Hostinger, για αυτό το θέμα – παρουσιάζει ότι μπορείτε να προσφέρετε πολυετείς εκπτώσεις διατηρώντας παράλληλα τις μηνιαίες επιλογές. Μπορείτε να αγοράσετε σχεδόν όποια διάρκεια θέλετε, με μόλις ένα μήνα ή έως και τέσσερα χρόνια. Παρόλο που σας ανταμείβεται επειδή πηγαίνετε με ένα πολυετές πρόγραμμα, δεν τιμωρείτε για την αγορά ενός μηνιαίου προγράμματος.

Η τιμή ανά μήνα είναι η ίδια σε όλα τα πακέτα, έτσι το Premium Web Hosting, για παράδειγμα, θα κοστίζει πάντα 11,95 $ ανά μήνα. Ωστόσο, όσο περισσότερο αγοράζετε, τόσο μεγαλύτερη είναι η έκπτωση που θα λάβετε στον αρχικό όρο. Αν και συνηθισμένο για τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού, το Hosting24 παρέχει μια πιο απότομη έκπτωση από ό, τι τα περισσότερα.

Για παράδειγμα, το πιο φθηνό κοινόχρηστο πακέτο κοστίζει κάτω από 40 $ για τέσσερα χρόνια, το οποίο είναι περίπου το μισό όσο ένα χρόνο στο Bluehost (διαβάστε την κριτική μας στο Bluehost). Επιπλέον, μπορείτε να πληρώσετε με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε, συμπεριλαμβανομένης μιας ποικιλίας κρυπτονομισμάτων όπως το bitcoin. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας στο Hosting24.

DreamHost

Το DreamHost παίρνει πολύ σωστά όσον αφορά τις δυνατότητες, την ταχύτητα, την ασφάλεια και πολλά άλλα, αλλά το νήμα που διατρέχει την υπηρεσία είναι η διαφάνεια, η οποία είναι σημαντική όσον αφορά την τιμολόγηση. Το DreamHost δεν είναι μόνο φθηνό, είναι επίσης ξεκάθαρο για το τι θα πληρώνετε, πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκπλήξεις όταν πρόκειται για το ταμείο.

Σε κάθε σελίδα προϊόντος, μπορείτε να επιλέξετε τη διάρκεια που σας ενδιαφέρει και να δείτε την ενημέρωση των τιμών σε πραγματικό χρόνο. Φαίνεται σαν μια τόσο μικρή διαφορά, ειδικά σε σύγκριση με τις κριτικές VPN, αλλά η δυνατότητα προσαρμογής των τιμών χωρίς δέσμευση σε μια σελίδα πληρωμής είναι τεράστια. Ξέρετε τι πληρώνετε από την αρχή έως το τέλος.

Θα ήταν υπέροχο ακόμα και αν το DreamHost ήταν η ίδια τιμή με την υπόλοιπη αγορά, αλλά είναι φθηνότερο. Παραλείποντας χαρακτηριστικά όπως ένας δωρεάν τομέας σε μηνιαία προγράμματα, το DreamHost μπορεί να μειώσει τα ποσοστά του σε μερικά δολάρια φθηνότερα από την υπόλοιπη αγορά. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την τιμολόγηση, καθώς και οτιδήποτε άλλο προσφέρει το DreamHost, στην κριτική μας στο DreamHost.

1&1 ΙΟΝΟΣ

1&1 Το IONOS έχει προβλήματα – η υποστήριξη θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει εργασία και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας αφήνουν κάτι που είναι επιθυμητό – αλλά το πρόσφατο facelift του έχει κάνει θαύματα για την υπηρεσία. Αυτό περιλαμβάνει την τιμή, η οποία, όπως το DreamHost’s, δεν είναι μόνο χαμηλή, αλλά και καθαρή. Ωστόσο, κατατάσσεται κάτω από το DreamHost επειδή δεν μπορείτε να προσαρμόσετε την τιμή σε κάθε σελίδα προϊόντος.

Ακόμα κι έτσι, 1&1 Το IONOS δείχνει την τιμή που θα πληρώσετε αρχικά, καθώς και το ποσό που θα πληρώσετε κατά την ανανέωση. Αντί να λειτουργεί σαν πώληση, 1&1 είναι σαφές ότι πληρώνετε μια προωθητική τιμή. Για παράδειγμα, το πρόγραμμα Essential WordPress λέει ότι θα πληρώνετε 1 $ ανά μήνα για τους πρώτους 12 μήνες και έπειτα 9 $ ανά μήνα μετά.

Η τιμή είναι επίσης πολύ χαμηλή. Το βασικό κοινόχρηστο πρόγραμμα, για παράδειγμα, είναι μόνο 4 $ ανά μήνα και δεν απαιτεί συμβόλαιο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αγοράσετε όσους ή λιγότερους χρόνους θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για υψηλότερη τιμή σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την τιμή και τις νέες δυνατότητες στο 1 μας&1 κριτική IONOS.

Ευκολία στη χρήση

Η ευκολία χρήσης είναι μια ενδιαφέρουσα κατηγορία επειδή το πεδίο περιορίζεται στον οικοδεσπότη Ιστού. Αντί να μιλάμε για το WordPress ή το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, θα επικεντρωθούμε στο πόσο εύκολο το κάνει ο οικοδεσπότης ιστού για τη δημιουργία λογαριασμού, τη διαχείριση των υπηρεσιών σας και την αλλαγή λειτουργιών στον ιστότοπό σας.

Αυτό ξεκινά από το ταμείο, το οποίο είναι ένα σημείο διαφωνίας για τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού. Για αυτόν τον γύρο, αναζητήσαμε παρόχους που διευκόλυναν τη μετάβαση από το ταμείο στον πίνακα ελέγχου σας. Το cPanel είναι επίσης ένα πλεονέκτημα, επειδή είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους διαχείρισης του ιστότοπού σας, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στην καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων με τον οδηγό cPanel.

Hostinger

Πάντα μας άρεσε η ανόητη προσέγγιση του Hostinger για τη χρηστικότητα, αλλά δεν είχε τη δύναμη του cPanel στην προηγούμενη μορφή του. Ευτυχώς, η διεπαφή έχει αναθεωρηθεί, διατηρώντας την κεντρική στο χρήστη ιδεολογία, ενώ επεκτείνει τη λειτουργικότητα. Παίρνετε όλες τις δυνατότητες μιας κανονικής εφαρμογής cPanel, αλλά επανασχεδιάστηκε για να δοθεί προτεραιότητα στους χρήστες.

hostinger-κριτική-cpanel

Επιπλέον, το Hostinger σας καθοδηγεί στη διαδικασία τη στιγμή που κάνετε κλικ στο “ολοκλήρωση αγοράς”. Δεν σας αφήνει να φροντίσετε τον εαυτό σας μετά την παράδοση των χρημάτων σας. Αντ ‘αυτού, σας κατευθύνει στον πίνακα ελέγχου με βήματα για την εγκατάσταση, ας πούμε, WordPress. Αν προτιμάτε να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας, μπορείτε να παραλείψετε τα βήματα ρύθμισης.

Κίνστα

Η Kinsta κατατάσσεται υψηλά στην καλύτερη φιλοξενία ιστού για οδηγό WordPress και αν διαβάσετε την κριτική μας για το Kinsta, θα δείτε γιατί. Είναι ένας γρήγορος, πλούσιος σε χαρακτηριστικά πάροχος που έχει την ικανότητα να κάνει τον περίπλοκο κόσμο της φιλοξενίας ιστού απλό. Όπως αναφέραμε στην κριτική μας, δημιουργήσαμε έναν ιστότοπο σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά.

kinsta-ρυθμιστικό1

Κατευθύνεστε μέσω της αγοράς χωρίς νόημα στον ιδιόκτητο πίνακα ελέγχου χωρίς να χρειάζεται να μεταβείτε στο email σας για να βρείτε διαπιστευτήρια λογαριασμού. Ο πίνακας ελέγχου δεν είναι cPanel, αλλά σε αντίθεση, ας πούμε, LunarPages, αυτό είναι καλό (διαβάστε την κριτική μας LunarPages). Το Kinsta καθιστά τη διαχείριση του ιστότοπού σας εξίσου ισχυρή, ενώ είναι πιο προσιτή.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα για το Kinsta, ωστόσο, το καθιστά όχι μόνο εξαιρετικό για το WordPress, αλλά και έναν από τους καλύτερους οικοδεσπότες ιστού γενικά. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας για το Kinsta.

WebHostingBuzz

Το WebHostingBuzz καθιστά την πυκνή σειρά της εύκολη στην πλοήγηση. Αν και εμφανίζει τις πλήρεις λεπτομέρειες για κάθε ένα από τα σχέδιά του, η εύρεση της επιλογής που είναι καλύτερη για εσάς δεν είναι δύσκολη. Επιπλέον, καθοδηγείτε το ταμείο στον πίνακα ελέγχου σας, καθιστώντας εύκολη την ενεργοποίηση και την εκτέλεση σε λίγα μόνο λεπτά.

webhostingbuzz-slider1

Ο πίνακας ελέγχου ασχολείται κυρίως με τη χρέωση, αλλά βλέπετε το εύρος ζώνης, τη χρήση δίσκου και τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα στοιχεία cPanel. Αυτό καθιστά εύκολη τη διαχείριση του ιστότοπού σας χωρίς να σκάβετε στο cPanel, ωστόσο, ευτυχώς, αυτή η επιλογή εξακολουθεί να υπάρχει.

Τύποι φιλοξενίας

Υπάρχουν πολλοί τρόποι φιλοξενίας του ιστότοπού σας. Μπορείτε να μάθετε για τις διαφορές μεταξύ τους στην επισκόπηση των τύπων φιλοξενίας, αλλά το μικρό είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο φιλοξενείται ο ιστότοπός σας έχει μεγάλη επίδραση στην απόδοση. Συνήθως, οι οικοδεσπότες Ιστού δεν προσφέρουν κάθε σημαντική μορφή φιλοξενίας, καθιστώντας δύσκολη αυτήν την ενότητα.

Κρίνουμε τους παρόχους βάσει των τύπων φιλοξενίας που προσφέρουν και του κοινού στο οποίο εξυπηρετούνται. Επιπλέον, αυτή η ενότητα είναι μια ευκαιρία για εμάς να μιλήσουμε για το πόσο ισορροπημένο είναι κάθε σχέδιο, ξεπερνώντας μόνο την τιμή και τα χαρακτηριστικά.

DreamHost

Το DreamHost προσφέρει λίγα από τα πάντα, και σε καλή τιμή, καθιστώντας το ένα slam dunk για αυτόν τον γύρο. Εκτός από την κανονική σειρά κοινής, VPS και αποκλειστικής φιλοξενίας, μπορείτε επίσης να αγοράσετε cloud hosting, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο που θα κάνατε από άλλους οικοδεσπότες Ιστού.

Αντί να σας κάνει να πληρώνετε ανά μήνα ή έτος, το DreamHost σας χρεώνει μόνο για τη χρήση του διακομιστή σας. Χρεώνεστε από ένα κλάσμα ενός λεπτού ανά ώρα έως και 8 σεντ την ώρα, που σημαίνει ότι πληρώνετε μόνο για αυτό που χρησιμοποιείτε. Επιπλέον, υπάρχει ένα μέγιστο μηνιαίο όριο, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν εκπλήξεις όταν εγκατασταθείτε στο τέλος του μήνα.

Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία μετά από αυτό το σημείο, αλλά προσθέτει έναν έλεγχο για το πόσο μπορεί να σας χρεώσει το DreamHost. Εκτός αυτού, υπάρχουν επίσης τα σχέδια DreamPress, τα οποία προσφέρουν διαχειριζόμενο WordPress στο cloud. Είναι πιο ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο, ειδικά αν το έχετε ήδη κάνει μέσω του προηγμένου οδηγού μας για τη χρήση του WordPress.

Hostinger

Στην προηγούμενη μορφή του, το Hostinger ήταν απλά ένας φθηνός κοινόχρηστος οικοδεσπότης. Ωστόσο, έχει επεκτείνει σημαντικά τη σειρά του, προσθέτοντας cloud και VPS hosting στο εύρος. Αν και δεν υπάρχει ειδική φιλοξενία, οι προσφορές Hostinger καλύπτουν σχεδόν κάθε βάση και το κάνουν σε λογική τιμή.

Η κύρια προσθήκη είναι το cloud hosting, το οποίο παρέχει καλύτερη ταχύτητα και ασφάλεια από τις παραδοσιακές μορφές φιλοξενίας. Έχουμε δει άλλους οικοδεσπότες ιστού να χρησιμοποιούν τη φιλοξενία σύννεφων με εξαιρετικό αποτέλεσμα – διαβάστε την κριτική Namecheap για παράδειγμα – αλλά τα σχέδια του Hostinger αισθάνονται ακόμη πιο ισχυρά. Αυτό συμβαίνει επειδή, εκτός από το ότι είναι φθηνό, το Hostinger σας δίνει πολλές προδιαγραφές για τα χρήματά σας.

Φιλοξενία Α2

Το A2 Hosting έχει μια πυκνή σύνθεση και παρόλο που προκαλεί προβλήματα στη χρηστικότητα, σας αφήνει ακόμα πολλές επιλογές. Λείπει φιλοξενία cloud. Προσφέρει μόνο κοινόχρηστες, VPS και αποκλειστικές επιλογές, αλλά κάθε μία από αυτές τις κατηγορίες έχει υποκατηγορίες που επεκτείνουν τη σύνθεση. Αυτό σας επιτρέπει να επιλέξετε όχι μόνο την αρχιτεκτονική που χρησιμοποιεί ο ιστότοπός σας, αλλά και τις ιδιαιτερότητες της αρχιτεκτονικής.

Για παράδειγμα, υπάρχουν τρεις τύποι φιλοξενίας VPS. Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πυρήνα, διαχειριζόμενο ή μη διαχειριζόμενο. Η πρώτη είναι μια διαχειριζόμενη επιλογή με πρόσβαση root, η δεύτερη διαχειρίζεται χωρίς πρόσβαση root και η τρίτη χωρίς διαχείριση με πρόσβαση root. Αυτή η ευελιξία σάς επιτρέπει να επιλέξετε ένα πακέτο φιλοξενίας που είναι κατάλληλο για τον ιστότοπό σας και, ελπίζουμε, να αποθηκεύσετε μερικά κόκαλα στη διαδικασία.

Ταχύτητα και ώρα λειτουργίας

Ενώ πολλές ενότητες στις κριτικές μας υπολογίζονται σε προτιμήσεις και μεμονωμένη εμπειρία, η ταχύτητα και ο χρόνος λειτουργίας είναι συγκεκριμένες. Αυτή η ενότητα είναι μία από τις μόνες φορές στις κριτικές φιλοξενίας ιστοσελίδων που μπορούμε να προσφέρουμε δεδομένα ως σημείο σύγκρισης μεταξύ παρόχων. Τούτου λεχθέντος, η ταχύτητα του ιστότοπου είναι πολύπλοκη, οπότε οι αριθμοί μας πρέπει να λαμβάνονται με έναν κόκκο αλατιού.

Δοκιμάζουμε την ταχύτητα του ιστότοπου ξεκινώντας έναν κενό ιστότοπο WordPress στο πιο φθηνό πρόγραμμα φιλοξενίας. Με αυτόν τον τρόπο, καταργούμε μεταβλητές, όπως ασυμπίεστες εικόνες και μεγάλο περιεχόμενο, για να βελτιώσουμε την απόδοση του web host. Αν θέλετε να μάθετε σχετικά με τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας, διαβάστε τον οδηγό μας για τη βελτίωση του χρόνου φόρτωσης του ιστότοπου.

Τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε είναι Pingdom Speed ​​Test και Load Impact. Ο πρώτος μας δίνει έναν τρόπο να δούμε πώς ένας μεμονωμένος χρήστης θα βιώσει την ιστοσελίδα, ενώ ο δεύτερος παρέχει έναν τρόπο να δούμε πώς θα λειτουργεί ο διακομιστής υπό φόρτωση. Όταν συνδυαζόμαστε, μπορούμε να δούμε όχι μόνο πόσο γρήγορα φορτώνεται ο ιστότοπος, αλλά και πόση κίνηση μπορεί να χειριστεί προτού σπάσει.

Κίνστα

Ως μια πιο ακριβή επιλογή WordPress, θα πρέπει να αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο Kinsta είχε καλή απόδοση σε ό, τι αφορά τις δοκιμές ταχύτητας. Αξιοποιώντας τη δύναμη του Google Cloud, σημείωσε 96 στα 100 από το Pingdom Speed ​​Test, το οποίο είναι εντυπωσιακό. Υπάρχει ένας λόγος που οι μεγάλες μάρκες, όπως το FreshBooks, χρησιμοποιούν το Kinsta (διαβάστε την κριτική μας για τα FreshBooks).

kinsta-review-speed-test

Προχωρώντας στο Load Impact, ο Kinsta αποδόθηκε επίσης. Όχι μόνο ήταν ανθεκτικό καθώς στείλαμε 50 εικονικούς χρήστες στον διακομιστή για πέντε λεπτά, αλλά επίσης διατηρούσε σχεδόν τον ίδιο χρόνο απόκρισης καθ ‘όλη τη διάρκεια. Η δοκιμή μας έστειλε πάνω από 9.000 αιτήματα και η Kinsta μπόρεσε να τα χειριστεί με ρυθμό 31 ανά δευτερόλεπτο.  

Φιλοξενία24

Αν θέλετε να σώσετε μερικά κόκαλα, το Hosting24 προσφέρει εξίσου εξαιρετική απόδοση. Σημείωσε επίσης 96 στα 100 από το Pingdom Speed ​​Test και συνέχισε με όλα τα αιτήματα κατά τη διάρκεια της δοκιμής Load Impact. Τούτου λεχθέντος, ήταν λιγότερο συνεπής στους χρόνους απόκρισης κατά τη δοκιμή Load Impact, επομένως οι χρήστες σας ενδέχεται να έχουν διαφορετική ταχύτητα.

hosting24-κριτική-ταχύτητα-δοκιμή

Για τη διαφορά τιμής, ωστόσο, η αντιστάθμιση αξίζει τον κόπο και εξακολουθεί να αξίζει τη δεύτερη θέση. Το Hosting24 μπορεί να επιτύχει αυτήν την ταχύτητα σε τόσο χαμηλές τιμές χρησιμοποιώντας το λογισμικό διακομιστή LiteSpeed, το οποίο είναι μια πληρωμένη εναλλακτική λύση έναντι του Apache. Μειώνει τα γενικά έξοδα που απαιτεί το Apache, δηλαδή λιγότεροι πόροι είναι αφιερωμένοι στην εκτέλεση του διακομιστή και περισσότεροι διατίθενται στον ιστότοπό σας.

Φιλοξενία Α2

Το A2 Hosting έχει άριστα αποτελέσματα δοκιμών συνολικά, αλλά θα δείτε το μεγαλύτερο κέρδος απόδοσης εάν χρησιμοποιείτε ένα από τα turbo σχέδια του. Πήραν σκορ 96 στα 100 από το Pingdom Speed ​​Test, με μικρό μόνο χρόνο αφιερωμένο στην ανάκτηση δεδομένων από τον διακομιστή. Το μεγαλύτερο μέρος της ταχύτητας δοκιμής μας, στην πραγματικότητα, λήφθηκε με ανάλυση DNS.

a2-φιλοξενία-κριτική-ταχύτητα-δοκιμή

Ακόμα πιο εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα Load Impact. Το A2 Hosting μπόρεσε να χειριστεί κάθε χρήστη με ευκολία, αποκλίνει ακόμη λιγότερο από τον Kinsta από τον χρόνο απόκρισης. Παρόλα αυτά, η A2 Hosting κατατάσσεται στην τρίτη θέση σε αυτόν τον γύρο, επειδή θα δείτε μόνο αυτά τα οφέλη απόδοσης από τα σχέδια turbo. Ωστόσο, είναι φθηνά, οπότε η φιλοξενία A2 δεν πρέπει να έχει έκπτωση.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια του ιστότοπου είναι σημαντική, όχι μόνο για εσάς και τα δεδομένα σας, αλλά και για τους επισκέπτες σας. Αυτό που κάνει τους ιστότοπους ευάλωτους είναι ότι μπορούν να επιτεθούν από πολλές οπτικές γωνίες. Ένας εισβολέας θα μπορούσε να φορτώσει κακόβουλο λογισμικό στον ιστότοπο για να πιάσει τους χρήστες σας σε ένα botnet ή ο τομέας σας θα μπορούσε να κλαπεί για χρήση σε ένα botnet ή ο τομέας σας θα μπορούσε να κλαπεί για χρήση σε ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing).

Ανεξάρτητα, είναι σημαντικό να διατηρήσετε τον ιστότοπό σας ασφαλή. Υπάρχουν μερικοί τρόποι που επιτυγχάνονται, όπως ένα πιστοποιητικό SSL / TLS, το οποίο κρυπτογραφεί τη σύνδεση μεταξύ του ιστότοπού σας και του χρήστη, καθώς και τη σάρωση και την κατάργηση κακόβουλου λογισμικού. Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι επίσης σημαντικά επειδή μπορείτε ουσιαστικά να καταστήσετε μια επίθεση μηδενική επιστρέφοντας σε προηγούμενη έκδοση του ιστότοπού σας.

SiteGround

Το SiteGround κατέλαβε την πρώτη θέση στις λειτουργίες και επειδή οι λειτουργίες και η ασφάλεια σχετίζονται τόσο στενά, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι εμφανίζεται επίσης και εδώ εδώ. Αυτό που είναι εντυπωσιακό για το SiteGround δεν είναι ότι περιλαμβάνει τις λειτουργίες ασφαλείας που αναζητούμε, αλλά τις περιλαμβάνει σε όλα τα σχέδια, ανεξάρτητα από την τιμή που πληρώνετε.

Αυτό περιλαμβάνει ένα πιστοποιητικό SSL / TLS, καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και το τείχος προστασίας της εφαρμογής ιστού ModSecurity. Επιπλέον, υπάρχουν συστήματα ανίχνευσης και πρόληψης εισβολής για την προστασία των διακομιστών από κακόβουλο λογισμικό. Δεν υπάρχει παρακολούθηση των αρχείων του ιστότοπού σας, αλλά παρόλα αυτά, είστε προστατευμένοι.

DreamHost

Το DreamHost περιλαμβάνει ό, τι κάνει το SiteGround, συμπεριλαμβανομένης της ενσωμάτωσης Cloudflare και της κατανεμημένης προστασίας από άρνηση υπηρεσίας, αλλά προχωρά ένα βήμα παραπέρα με μια υπηρεσία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού. Είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή, οπότε το DreamHost πρέπει να εγκατασταθεί στη δεύτερη θέση, αλλά το εργαλείο είναι φθηνότερο από τα ανταγωνιστικά εργαλεία, όπως το SiteLock, ενώ έρχεται με μερικές επιπλέον δυνατότητες.

Το DreamShield σαρώνει αυτόματα τον ιστότοπό σας εβδομαδιαίως, αφαιρώντας κακόβουλο λογισμικό που βρίσκει στην πορεία. Παρακολουθεί επίσης τη φήμη του ιστότοπού σας, διασφαλίζοντας ότι το Google ή οποιαδήποτε μηχανή αναζήτησης δεν έχει τον τομέα σας σε μαύρη λίστα.

Δυστυχώς

Η Pagely θα εμφανιζόταν πολλές φορές σε αυτήν τη λίστα αν δεν ήταν η αστρονομικά υψηλή τιμή. Η εταιρική πελατεία της μπορεί να πληρώσει αυτά τα ποσοστά, και όπως μπορείτε να δείτε στην κριτική μας Pagely, τα πληρώνουν για έναν λόγο, αλλά οι περισσότεροι ιστότοποι θα θέλουν να πάνε με άλλη επιλογή. Ακόμα κι έτσι, οι λειτουργίες ασφαλείας είναι τόσο εξαιρετικές που αξίζει να αναφερθεί.

Η ασφάλεια διατίθεται σε πολλές μορφές με το Pagely, συμπεριλαμβανομένων των ενημερώσεων διαχειριζόμενου πυρήνα και προσθηκών για τον ιστότοπό σας στο WordPress, τα αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στο Amazon S3 (διαβάστε την αναθεώρηση του Amazon S3) και τη διαχείριση SSL / TLS. Επιπλέον, μπορείτε να επωφεληθείτε από το PressArmor, το οποίο είναι ένα αποκλειστικό εργαλείο ασφάλειας δικτύου, δωρεάν.

Μυστικότητα

Το απόρρητο δεν φαίνεται να αποτελεί σημείο ανησυχίας για τους περισσότερους οικοδεσπότες Ιστού, όπως φαίνεται από τις επωνυμίες EIG, όπως το Site5 (διαβάστε την κριτική μας στο Site5). Τούτου λεχθέντος, ορισμένοι οικοδεσπότες Ιστού παρέχουν μια λάμψη ελπίδας χειρίζοντας υπεύθυνα τη δύναμη των δεδομένων σας.  

Αυτό έρχεται με μερικούς τρόπους. Το πρώτο είναι το απόρρητο τομέα, το οποίο αντικαθιστά τις πληροφορίες WHOIS που πρέπει κανονικά να εισαγάγετε κατά την εγγραφή ενός τομέα με τις πληροφορίες του καταχωρητή. Επίσης σημαντικό είναι η πολιτική απορρήτου επειδή πρέπει να καταγράψετε πολλές πληροφορίες για να ξεκινήσετε έναν ιστότοπο. Όλοι οι οικοδεσπότες Ιστού συλλέγουν αυτές τις πληροφορίες, οπότε ο τρόπος με τον οποίο τις χειρίζεται κάνει τη διαφορά.

DreamHost

Το DreamHost είναι η υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων που ενεργοποίησε τη συζήτηση για το απόρρητο φιλοξενίας ιστοσελίδων. Είναι αφιερωμένο στην προστασία των πληροφοριών σας, συμπεριλαμβανομένου του απορρήτου τομέα από κάθε εγγραφή τομέα από προεπιλογή και τη διατήρηση μιας σαφούς και προστατευτικής πολιτικής απορρήτου.

Επιπλέον, έχει αποδειχθεί η στάση της για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Το 2017, ζητήθηκε από το DreamHost να παράσχει πληροφορίες σε έναν ιστότοπο κατά του Donald Trump που φιλοξενείται στους διακομιστές του. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ζήτησε να παραδοθούν όχι μόνο οι πληροφορίες του ιδιοκτήτη, αλλά και οι 1,3 εκατομμύρια διευθύνσεις IP και τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών.

Το DreamHost απέρριψε το αίτημα, κάνοντας τελικά το δικαστήριο να ακούσει την υπόθεση για να του επιτρέψει να διαγράψει πολλά από τα προσωπικά στοιχεία. Αν και αυτό το αποτέλεσμα εξακολουθεί να μην είναι ιδανικό, το γεγονός ότι το DreamHost σηκώθηκε μιλάει πολύ.

Γουέστ Χοστ

Η WestHost έχει επίσης μια ξεκάθαρη στάση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής, όπως και η αδελφή της εταιρεία, η Midphase (διαβάστε την κριτική Midphase). Παρόλο που η WestHost έχει μερικά προβλήματα – μπορείτε να μάθετε για αυτά στην αναθεώρησή μας στο WestHost – το απόρρητο είναι αναμφισβήτητο, το οποίο είναι εντυπωσιακό, δεδομένου ότι είναι μέλος του The Hut Group.

Όπως με το DreamHost, αποκτάτε δωρεάν απόρρητο τομέα με οποιαδήποτε νέα εγγραφή. Δυστυχώς, εάν έχετε έναν υπάρχοντα τομέα, θα πρέπει να πληρώσετε μια χρέωση 10 $. Ακόμα κι έτσι, το δωρεάν απόρρητο τομέα και μια σαφής πολιτική απορρήτου αρκούν για να κάνουν το κόψιμο εδώ. Η WestHost καθιστά σαφές ότι δεν “πωλεί προσωπικά στοιχεία χρήστη σε τρίτα μέρη”.

MDDΗ φιλοξενία

Το MDDHosting είναι μια από τις πιο ασυνήθιστες υπηρεσίες ιστού που έχουμε ελέγξει, εστιάζοντας τη σειρά της γύρω από τη φιλοξενία cloud. Όπως μπορείτε να δείτε στην αναθεώρηση MDDHosting μας, αυτό αποδίδει όταν πρόκειται για ταχύτητα, αλλά δεν υπάρχει καμία αλλαγή σε άλλους τομείς. Η ασφάλεια και οι λειτουργίες είναι εξαιρετικές, αλλά το απόρρητο είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό.

Δυστυχώς, το MDDHosting δεν περιλαμβάνει το απόρρητο τομέα δωρεάν, αλλά η τιμή των 5 $ που χρεώνει είναι η μισή από την πλειονότητα των φιλοξενουμένων ιστού. Η πολιτική απορρήτου είναι ωστόσο σαφής, δηλώνοντας ότι η MDDHosting δεσμεύεται να προστατεύει το απόρρητό σας, πράγμα που σημαίνει ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες δεν θα πωληθούν ή κοινοποιηθούν σε τρίτους..

Υποστήριξη

Η φιλοξενία Ιστού είναι περίπλοκη και, εξαιτίας αυτού, τα προβλήματα αναμένεται να προκύψουν. Ενώ τα προβλήματα είναι κοινά, οι λύσεις δεν είναι πάντα. Σε αυτόν τον τελικό γύρο, θα κατατάξουμε τις τρεις κορυφαίες υπηρεσίες φιλοξενίας ιστού που προσφέρουν εξαιρετική υποστήριξη.

Εκτός από φιλικό, άμεσο προσωπικό υποστήριξης, οι επιλογές επικοινωνίας είναι σημαντικές. Μας αρέσει να βλέπουμε ζωντανή συνομιλία, αλλά η υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email είναι επίσης σημαντική. Επιπλέον, είναι απαραίτητο να υπάρχει μια σταθερή βάση γνώσεων και ένα φόρουμ.

Hostinger

Το Hostinger και το Hosting24 ξεχωρίζουν με εξαιρετική ζωντανή συνομιλία. Όπου και αν βρίσκεστε στον ιστότοπο, ένα μικρό συννεφάκι ζωντανής συνομιλίας με περιστασιακά στέλνει ειδοποιήσεις που σας ρωτούν εάν χρειάζεστε βοήθεια. Ανοίγοντας τη ζωντανή συζήτηση, μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα με έναν αντιπρόσωπο που θα απαντήσει γρήγορα στην ερώτησή σας.

a2-φιλοξενία-κριτική-ταχύτητα-δοκιμή

Επιπλέον, διατηρούνται τα αρχεία των ζωντανών συνομιλιών, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να επιστρέψετε και να αναφέρετε προηγούμενες συνομιλίες, αν χρειαστεί. Αυτό αντιμετωπίζει ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα της ζωντανής συνομιλίας και καθιστά την παραδοσιακή υποστήριξη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου λιγότερο ελκυστική. Εάν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ζωντανή συνομιλία, υπάρχει μια εκτεταμένη βάση γνώσεων που καλύπτει τα πάντα, από την αντιμετώπιση προβλημάτων έως τα σεμινάρια.

SiteGround

Η υποστήριξη είναι ενσωματωμένη στον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας στο SiteGround. Αν και το πρόσωπο δεν είναι τόσο όμορφο όσο στο Hostinger, η ρύθμιση είναι εξίσου λειτουργική. Η πλοήγηση στην καρτέλα υποστήριξης απευθείας από τον πίνακα ελέγχου λογαριασμού σάς επιτρέπει να βρείτε πόρους υποστήριξης χωρίς να εγκαταλείπετε ό, τι κάνετε.

siteground-review-knowledgebase

Αυτή η ενότητα είναι μια απογυμνωμένη έκδοση της γνώσης. Το πλήρες είναι εξαιρετικό, όπως και η ζωντανή συνομιλία, την οποία μπορείτε να ανοίξετε από τον πίνακα ελέγχου του λογαριασμού σας. Οι αντιπρόσωποι ζωντανής συνομιλίας είναι εξίσου γρήγοροι όπως και με το Hostinger. Το SiteGround φτάνει στο σημείο να περιλαμβάνει και την εικόνα και το βιογραφικό των αντιπροσώπων, και παρόλο που αυτό δεν εγγενώς βελτιώνει την υποστήριξη, είναι μια ωραία πινελιά.

DreamHost

Το DreamHost έχει επίσης μια ζωντανή συνομιλία, όπως το Hostinger, εκτός από το ότι είναι πιο ενοχλητικό. Αν και αυτό μειώνει την εμπειρία υποστήριξης, η ποιότητα της βοήθειας που θα λάβετε είναι εξαιρετική. Το DreamHost δεν είναι τόσο προσιτό όσο το Hostinger ή το SiteGround, αλλά οι αντιπρόσωποι διασφαλίζουν ότι οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε έχει επιλυθεί στο σύνολό του.

dreamhost-κριτική-επικοινωνία

Ωστόσο, θα πληρώσετε για αυτό. Η υποστήριξη μέσω email και συνομιλίας είναι δωρεάν, αρκεί να είστε διατεθειμένοι να περάσετε πρώτα από τη βάση γνώσεων, αλλά η τηλεφωνική υποστήριξη πληρώνεται. Παρόλα αυτά, η τιμή των 10 $ ανά κλήση δεν είναι κακό αν έχετε σοβαρό πρόβλημα, επειδή το προσωπικό του DreamHost θα φροντίσει να επιλύσει το πρόβλημά σας.

Η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων

Η επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας ιστότοπων είναι δύσκολη. Όπως έχουμε υποδείξει, πιστεύουμε ότι το Hostinger λειτουργεί καλύτερα για τους περισσότερους ιστότοπους, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Το DreamHost προσφέρει εξαιρετικό απόρρητο και δυνατότητες, το Namecheap είναι φθηνότερο από τα περισσότερα και το WebHostingBuzz επιτρέπει ακόμη και τα πιο λεπτά πορτοφόλια να αγοράσουν αποκλειστική φιλοξενία (διαβάστε την κριτική Namecheap και την κριτική WebHostingBuzz).

Υπάρχουν πολλές επιλογές, αλλά παρόλα αυτά, υπάρχει ένα νήμα σε αυτόν τον οδηγό. Δεν προτείνουμε ούτε μία μάρκα που ανήκει στην EIG και αυτό δεν οφείλεται στην έλλειψη προσπάθειας. Μας αρέσει η ενσωμάτωση του Bluehost στο WordPress, η εκτεταμένη σειρά σχεδίων του HostGator και η απλή διεπαφή του iPage (διαβάστε την κριτική μας στο iPage).

Δεν τα συνιστούσαμε επειδή είναι μονόπλευρα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η επιλογή της καλύτερης φιλοξενίας ιστού για εσάς δεν αφορά την ύπαρξη μιας και de facto επιλογής. Αντίθετα, πρόκειται για την εξέταση όλων των στοιχείων που κάνουν έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη και την εφαρμογή τους στον ιστότοπό σας.

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το Hostinger θα ταιριάζει στο λογαριασμό γιατί είναι εξαιρετικά γρήγορο, εύκολο στη χρήση και φθηνό. Τούτου λεχθέντος, εάν πιστεύετε ότι ένας άλλος κεντρικός υπολογιστής είναι κατάλληλος για τον ιστότοπό σας, ίσως είναι καλύτερο να ακολουθήσετε αυτήν την επιλογή.

Τελικές σκέψεις

Υπάρχουν πολλοί οικοδεσπότες ιστού, αλλά ελπίζουμε ότι οι επιλογές θα είναι πιο εύχρηστες τώρα που το έχετε καταφέρει μέσω αυτού του οδηγού. Ο Hostinger κατατάσσεται στην κορυφή της λίστας για εμάς, αλλά είναι μια στενή μάχη όταν το DreamHost και το SiteGround τίθενται στην ερώτηση.

Παρά τις καλύτερες προσπάθειές μας, δεν υπάρχει καλύτερος πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων, απλά καλύτεροι. Το Hostinger είναι το καλύτερο για τους περισσότερους, αλλά η φιλοξενία A2 μπορεί να είναι καλύτερη αν είστε, για παράδειγμα, προγραμματιστής και θέλετε να εξοικονομήσετε λίγα χρήματα σε έναν μη διαχειριζόμενο διακομιστή VPS. Παρομοίως, το Pagely είναι ακριβό, αλλά εξυπηρετεί μεγάλες επιχειρήσεις και δίκτυα πολλαπλών ιστότοπων που είναι χτισμένα στο WordPress με τρόπους που λίγοι οικοδεσπότες Ιστού μπορούν.

Εξαιτίας αυτού, θέλουμε να μάθουμε ποιος οικοδεσπότης Ιστού χρησιμοποιείτε. Ενημερώστε τον πάροχο με τον οποίο επισκεφτήκατε, μαζί με τους λόγους για τους οποίους, στα παρακάτω σχόλια. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Συνήθεις ερωτήσεις για το Best Web Hosting

Παρακάτω υπάρχουν μερικές απαντήσεις σε ερωτήσεις φιλοξενίας ιστού που έχουμε ακούσει περισσότερο.

Τι είναι το Web Hosting?

Η φιλοξενία Ιστού είναι μια υπηρεσία αποθήκευσης και εξυπηρέτησης των αρχείων του ιστότοπού σας. Ο πάροχος φιλοξενίας ιστοσελίδων αποθηκεύει τον ιστότοπό σας σε διακομιστή και μεταφέρει αυτά τα δεδομένα σε έναν χρήστη όταν μεταβαίνει στον ιστότοπό σας.

Πόσο κοστίζει το Web Hosting?

Η τιμή του web hosting μπορεί να ποικίλει ανάλογα με τις ανάγκες σας. Για τις περισσότερες εφαρμογές μικρής κλίμακας, μπορείτε να αναμένετε να πληρώνετε οπουδήποτε από 10 έως 20 $ ανά μήνα.

Τι είναι η κοινή χρήση φιλοξενίας?

Η κοινή φιλοξενία είναι ο πιο κοινός τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αντί ο ιστότοπός σας να είναι ο μοναδικός ιστότοπος στον διακομιστή, μοιράζεστε έναν διακομιστή με άλλους ιστότοπους, γεγονός που καθιστά το κόστος της κοινής φιλοξενίας πολύ φθηνότερο.

Πώς να ξεκινήσετε μια επιχείρηση Web Hosting?

Είναι δύσκολο να ξεκινήσετε μια επιχείρηση φιλοξενίας ιστού εάν δεν έχετε τα χρήματα για να ανοίξετε ένα κέντρο δεδομένων. Τούτου λεχθέντος, μπορείτε να μεταπωλήσετε τη φιλοξενία Ιστού με ένα σχέδιο μεταπωλητή με έναν μεγαλύτερο πάροχο. Διαβάστε τον καλύτερο οδηγό φιλοξενίας μεταπωλητών για να μάθετε περισσότερα.

Τι είναι το εύρος ζώνης στο Web Hosting?

Το εύρος ζώνης είναι το μέγιστο ποσό δεδομένων που μπορούν να μεταφερθούν σε ένα δίκτυο. Το υψηλότερο εύρος ζώνης σημαίνει ότι μπορείτε να μεταφέρετε περισσότερα δεδομένα. Στο web hosting, το εύρος ζώνης σας είναι συνήθως το συνολικό ποσό δεδομένων που μεταφέρατε σε ένα μήνα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map