Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργου 2020: Να το κάνουμε με στυλ

Το λογισμικό διαχείρισης έργου είναι μια πολυσύχναστη περιοχή, με πολλές εξαιρετικές επιλογές που ανταγωνίζονται για την προσοχή και τα δολάρια σας. Οι μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου χρησιμοποιούν τα εργαλεία για να λειτουργούν καλύτερα και εξυπνότερα και οι επιχειρήσεις κάθε είδους επωφελούνται από τις πολλές χρήσιμες λειτουργίες τους.


Εξετάσαμε πολλά προγράμματα με την πάροδο των ετών και θα μοιραστούμε αυτά που μάθαμε σε αυτήν τη συλλογή του καλύτερου λογισμικού διαχείρισης έργων.

Ένα καλό εργαλείο διαχείρισης έργου μπορεί να κάνει τη διαφορά στην κατώτατη γραμμή σας. Με την εξάλειψη της σκληρής δουλειάς, τον εξορθολογισμό των επικοινωνιών και την αποθήκευση κρίσιμων αρχείων σε ένα μέρος, διευκολύνουν τη ζωή της ομάδας σας και σας βοηθούν να κάνετε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο.

Αυτή η ενημέρωση είναι το καλύτερο από τα εργαλεία που εξετάσαμε. Για να σας δώσουμε μια γρήγορη προεπισκόπηση, το συνολικό αγαπημένο μας είναι το monday.com, οπότε μεταβείτε σε αυτό εάν βιάζεστε. Το επιλέξαμε για τον συνδυασμό ευχρηστίας και δύναμης.

Ο εξερχόμενος πρωταθλητής Wrike εξακολουθεί να είναι μεγάλος παίκτης, αλλά είναι πιο περίπλοκος. Εάν χρειάζεστε διαχείριση εξάρτησης και δευτερεύουσες εργασίες, είναι η καλύτερη επιλογή. Πέρα από αυτό, τα άλλα αγαπημένα μας προσφέρουν διαφορετικά πράγματα, οπότε διαβάστε και προσπαθήστε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Ακολουθούν οι κορυφαίες 5 λύσεις λογισμικού διαχείρισης έργων:

Θέλετε να δείτε την πλήρη λίστα; Σας έχουμε καλύψει ακριβώς παρακάτω .

Αν ψάχνετε για ορισμένες ειδικές περιπτώσεις χρήσης για το επόμενο έργο σας, ακολουθούν ορισμένα άρθρα που θα σας βοηθήσουν στην πορεία: 

 • Δωρεάν λογισμικό διαχείρισης έργων
 • Λογισμικό διαχείρισης έργων για ελεύθερους επαγγελματίες
 • Λογισμικό Project Mangement για μικρές επιχειρήσεις 
 •  Λογισμικό διαχείρισης έργων για Mac
 • Λογισμικό διαχείρισης έργων Kanban
 • Λογισμικό Scrum

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργου

Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην αγορά διαχείρισης έργων, οπότε η διαφοροποίηση μεταξύ των καλύτερων πλατφορμών μπορεί να είναι δύσκολη. Ορισμένα έχουν ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, πολλά έχουν ένα quirk ή δύο και τα περισσότερα είναι καλά σε κάποια συγκεκριμένη πτυχή της διαχείρισης του έργου.

Δεν υπάρχουν καθυστερήσεις μεταξύ των κορυφαίων επιλογών μας, επομένως σας ενθαρρύνουμε να προσδιορίσετε τις δικές σας προτεραιότητες και, στη συνέχεια, διαβάστε τις κριτικές μας και δείτε ποια ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Όλα αυτά τα εργαλεία προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή κάποιου είδους και τα περισσότερα σάς επιτρέπουν να εγγραφείτε χωρίς να παρέχετε στοιχεία πιστωτικής κάρτας, οπότε σκεφτείτε τι θέλετε και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα και δοκιμάστε το.

Πυρήνας διαχείρισης έργου

Η διαχείριση εργασιών είναι το κλειδί για τα περισσότερα λογισμικά διαχείρισης έργων. Οι εργασίες μπορεί να ονομάζονται “ζητήματα” ή “αντικείμενα”, αλλά τα εργαλεία που αλλάζουν την ορολογία εξακολουθούν να λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Οι εργασίες μπορούν να ανατεθούν σε μέλη της ομάδας και να προγραμματιστούν. Όταν τελειώσουν, μπορείτε να τα επισημάνετε ως πλήρη, ώστε όλοι να μπορούν να δουν τι γίνεται.

Πολλά εργαλεία προχωρούν περισσότερο και σας επιτρέπουν να χωρίσετε τις εργασίες σε δευτερεύουσες εργασίες, με μερικά να προσφέρουν πλήρη διαχείριση εξάρτησης. Αυτό σας επιτρέπει να βεβαιωθείτε ότι όλες οι εργασίες που εξαρτώνται από άλλους έχουν προγραμματιστεί μετά από αυτές τις εργασίες, βοηθώντας σας να αποφύγετε δαπανηρές καθυστερήσεις.

Ακολουθεί μια ανάλυση του τι προσφέρουν τα εργαλεία διαχείρισης έργου όσον αφορά τα δευτερεύοντα καθήκοντα και τη διαχείριση εξάρτησης:

Καλύτερο λογισμικό διαχείρισης έργου Εργασίες: δευτερεύουσες εργασίες: Εξαρτήσεις εργασιών:
Δευτέρα.com
Wrike
TeamGantt
Ασάνα
Freedcamp
Πόντιο
Έξυπνο φύλλο
Leankit
Αεροπλάνο
Mavenlink
Κατασκήνωση βάσης

Χαρακτηριστικά

Εξετάζουμε πολλές δυνατότητες κατά την αξιολόγηση του λογισμικού διαχείρισης έργων. Άφθονος αποθηκευτικός χώρος είναι χρήσιμος για την κοινή χρήση αρχείων που σχετίζονται με το έργο. Αν μοιράζεστε απλά έγγραφα και εικόνες, δεν θα χρειαστείτε τεράστιο ποσό, αλλά οι ανάγκες σας θα είναι υψηλότερες με βίντεο και ήχο.

Ορισμένα εργαλεία προσφέρουν απεριόριστο χώρο, αλλά συνήθως υπάρχουν όρια μεγέθους αρχείου. Διαφέρουν ωστόσο, οπότε αν έχετε συγκεκριμένες ανάγκες, μπορεί να πληρώσει για να ελέγξετε τις λεπτομέρειες. Εάν θέλετε να μετακινήσετε πολλά αρχεία στο διαδίκτυο, τα άρθρα αποθήκευσης cloud της επιχείρησής μας προσφέρουν πολλούς τρόπους για να το κάνετε αυτό κατά την εγκατάσταση στο διαδίκτυο.

Οι ενοποιήσεις με άλλες πλατφόρμες μπορούν να επεκτείνουν την εμβέλεια μιας εφαρμογής και να σας βοηθήσουν να διατηρήσετε όσο το δυνατόν περισσότερο την επιχείρησή σας σε ένα μέρος. Εκτός από την κοινή χρήση αρχείων, μπορείτε να ενσωματώσετε το email και τις επαφές σας, καθώς και εργασίες από άλλες εφαρμογές διαχείρισης.

Τα περισσότερα εργαλεία ενσωματώνονται σε τουλάχιστον μερικές πλατφόρμες, αλλά μερικά σας επιτρέπουν να συνδεθείτε με πολλές άλλες. Αξίζει να αναφέρουμε το Zapier εδώ, επειδή ένα εργαλείο που ενσωματώνεται σε αυτό μπορεί να συνδεθεί με ένα τεράστιο φάσμα εφαρμογών.

Ορισμένες πλατφόρμες έχουν ένα ασυνήθιστο χαρακτηριστικό ή δύο. Αξίζει να τα προσέχετε γιατί θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στην κατώτατη γραμμή σας. Για παράδειγμα, τα μπλοκ της Airtable προσφέρουν ασυνήθιστη λειτουργικότητα και το Mavenlink έχει ισχυρά οικονομικά χαρακτηριστικά. Τα διαδικτυακά λογιστικά άρθρα μας θα είναι επίσης ενδιαφέρον εάν αναζητάτε ένα εργαλείο που εστιάζει στα χρήματα.

Τα ενσωματωμένα συστήματα ομαδικής συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων είναι κοινά, όπως και η δυνατότητα σχολιασμού και τεκμηρίωσης μεμονωμένων εργασιών. Ορισμένα εργαλεία έχουν μοιραστεί τη δημιουργία wiki ή τη λήψη σημειώσεων, τα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να τεκμηριώσετε τα έργα σας και να παρακολουθήσετε τους πάντες με τις τελευταίες εξελίξεις.

Αυτές οι επιλογές επικοινωνίας διευκολύνουν τα μέλη της ομάδας σας να παραμένουν στην ίδια σελίδα, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται και να απολαμβάνουν τα οφέλη της εξ αποστάσεως εργασίας.

Τα ελεγκτικά εργαλεία είναι επίσης καλά και μπορούν να είναι απαραίτητα για όσους πρέπει να κάνουν τους ανθρώπους υπόλογους ή θέλουν να δουν ποιος κάνει τι.

Τέλος, οι εφαρμογές για κινητά είναι χρήσιμες επειδή σας δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθείτε πράγματα όταν είστε μακριά από το γραφείο σας. Οι περισσότερες πλατφόρμες έχουν ειδικές εφαρμογές για Android και iOS.

Θέα Γκαλόρ

Μια βασική διαφορά μεταξύ αυτών των εργαλείων είναι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζουν τα δεδομένα σας. Μια προσέγγιση τύπου καναβάν είναι κοινή, ταξινομώντας τις εργασίες σας σε στήλες που αντιπροσωπεύουν διαφορετικά στάδια του έργου σας.

Μπορεί να έχετε ακούσει για το Trello. Είναι ένα καλό εργαλείο, αλλά δεν είναι αρκετά περίπλοκο για να ξεπεράσει τη γραμμή διαχωρισμού της διαχείρισης εργασιών και της διαχείρισης έργων (διαβάστε τον οδηγό για αρχάριους του Trello). Το Trello χρησιμοποιεί μια σανίδα καναμπάν ως την άποψή του, όπως και το monday.com και το LeanKit.

Άλλα εργαλεία χρησιμοποιούν ένα γράφημα Gantt, το οποίο σας δείχνει πώς ταιριάζουν όλα. Τα γραφήματα Gantt σάς επιτρέπουν να δείτε ποιες εργασίες πρέπει πρώτα να γίνουν και να επιλύσετε εάν τυχόν αλλαγές που κάνετε θα προκαλέσουν προβλήματα στη ροή εργασίας σας.

Μερικοί χρησιμοποιούν μια απλή παλιά λίστα, η οποία λειτουργεί αρκετά καλά. Η Asana κάνει καλή δουλειά, όπως και η Wrike. Τα περισσότερα εργαλεία έχουν προβολή ημερολογίου, καθώς και δημιουργίες αναφορών. Μπορείτε επίσης να βρείτε περισσότερες εξωτικές προβολές, όπως το PERT.

Τα καλύτερα εργαλεία προσφέρουν πολλούς τρόπους προβολής των δεδομένων σας, αλλά όσο περισσότερες επιλογές παρέχονται τόσο καλύτερη θα πρέπει να είναι η διεπαφή για να διατηρούνται όλα καθαρά.

Πλησιάζω

Αυτά τα εργαλεία ακολουθούν διάφορες προσεγγίσεις. Μερικοί, όπως ο Freedcamp και ο Asana, πηγαίνουν για το φιλικό μπράτσο στον ώμο, καθιστώντας τον εαυτό τους φιλόξενο και εύκολο στη χρήση. Στο άλλο άκρο του φάσματος, εργαλεία όπως το LeanKit και το Mavenlink διατηρούν την έμφαση στο να κερδίσουν την επιχείρησή σας χρήματα.

Μερικοί σας διοχετεύουν σε έναν συγκεκριμένο τρόπο εργασίας, ενώ άλλοι σας προσφέρουν το περιθώριο να ελέγχετε και να τελειοποιείτε τα πάντα σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Αυτά τα εργαλεία προσφέρουν μεγάλη δύναμη, αλλά θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά τις επιλογές που κάνετε. Θυμηθείτε, ο στόχος σας είναι να κάνετε τα πράγματα ευκολότερα για την ομάδα σας να ολοκληρώσει τα πράγματα.

Αυτό που προτιμάτε θα σας έρθει. Λάβετε υπόψη ότι εάν βρείτε ένα εργαλείο που δεν είναι κατάλληλο για εσάς, άλλα άτομα μπορούν να αισθάνονται διαφορετικά στη χρήση, παρά το ότι έχουν παρόμοια δομή. Εάν δεν σας αρέσει η πρώτη που προσπαθείτε, μην παραιτηθείτε.

Ασφάλεια και απόρρητο

Εκτιμούμε μια υπηρεσία που διατηρεί τα δεδομένα σας ασφαλή και ιδιωτικά. Αν είναι ή όχι είναι δύσκολο να εκτιμηθεί, αλλά εξετάζουμε την κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται και τις πιστοποιήσεις που διαθέτει, καθώς και την πολιτική απορρήτου της.

Εκτιμούμε τα πιστοποιητικά SOC 2 και τη συμμόρφωση με τις ΕΕ-ΗΠΑ. και Ελβετικές ΗΠΑ ασπίδες απορρήτου και γενικός κανονισμός προστασίας δεδομένων. Μπορείτε να διαβάσετε για το τελευταίο στο GDPR κομμάτι μας.

Οι υπηρεσίες που μας δίνουν επιλογές για τη ρύθμιση των ρυθμίσεων πρόσβασης είναι επίσης καλές. Εάν μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας πολιτικές ασφαλείας και να ελέγξετε τον τρόπο ελέγχου ταυτότητας των χρηστών, μπορείτε να επιτύχετε τη σωστή ισορροπία μεταξύ ασφάλειας και χρηστικότητας.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την εφαρμογή κωδικού πρόσβασης, ο τρόπος δημιουργίας ενός ισχυρού οδηγού κωδικών πρόσβασης θα σας δώσει συμβουλές για το τι είναι κατάλληλο.

Δυνατότητες όπως ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων είναι επίσης σημαντικές. Διαβάστε το τι είναι το άρθρο ελέγχου ταυτότητας δύο παραγόντων εάν θέλετε να μάθετε γιατί.

Υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που κρύβονται στον Ιστό, όπως περιγράφουν τα άρθρα μας σχετικά με την ασφάλεια στο διαδίκτυο. Οι αγαπημένες μας υπηρεσίες κάνουν ό, τι μπορούν για να σας προστατεύσουν από βλάβες. Διαλέξτε ένα καλό και μείνετε ασφαλείς.

Εξυπηρέτηση και υποστήριξη

Το λογισμικό διαχείρισης έργου δεν υπάρχει για να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε όμορφα γραφήματα. Είναι εκεί για να σας βοηθήσει να κάνετε το έργο σας πιο γρήγορο και να εξαλείψετε προβλήματα. Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, είναι σημαντικό να το επιλύσετε το συντομότερο δυνατό. Ρίχνουμε μια προσεκτική ματιά στις επιλογές υποστήριξης που έχει κάθε πλατφόρμα.

Εκτός από την τεκμηρίωση και τα μαθήματα, εξετάζουμε τις επιλογές που έχετε για να έρθετε σε επαφή και συνήθως θα δοκιμάζουμε ένα ή δύο από αυτά για να βεβαιωθούμε ότι οι απαντήσεις είναι γρήγορες και ακριβείς.

Σας ευχαριστούμε που μπορείτε να επικοινωνήσετε χρησιμοποιώντας μια φόρμα επικοινωνίας ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και μια ζωντανή επιλογή, όπως το τηλέφωνο ή την απευθείας συνομιλία. Αναζητούμε επίσης πολύ ενθουσιώδεις πωλητές και ζητήματα απορρήτου – έχουμε πιάσει το προσωπικό υποστήριξης που έχει πρόσβαση στα εσωτερικά του έργου μας, για παράδειγμα.

Τα εργαλεία

Χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι η λίστα μας. Θα ξεκινήσουμε με την αγαπημένη μας υπηρεσία, το monday.com

1. Δευτέρα.com

Εάν θέλετε κάτι εύκολο στη χρήση, με μια κομψή, μοντέρνα διεπαφή, μην ψάχνετε περισσότερο από το monday.com. Κάνει τη διαχείριση του έργου ένα αεράκι, αλλά έχει πολλά προηγμένα χαρακτηριστικά, παρά τη φιλική του διεπαφή.

Δευτέρα-διατροφή
Το monday.com έχει ωραία θέα στο κανάν για τη διαχείριση των έργων σας.

Μπορεί να εμφανίσει το έργο σας με διαφορετικούς τρόπους, με την κύρια προβολή καναμπάν να συμπληρώνεται από ημερολόγιο, χρονοδιάγραμμα, αρχείο καταγραφής δραστηριοτήτων και προβολές γραφήματος.

Είναι επίσης προσαρμόσιμο, προσφέροντας μεγάλο έλεγχο στα πεδία και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε ένα σύστημα τόσο απλό ή περίπλοκο όσο χρειάζεστε. Έρχεται με πολλά πρότυπα, επιτρέποντάς σας να ξεκινήσετε γρήγορα και να δείτε τους διαφορετικούς τρόπους χρήσης της πλατφόρμας.

Παίρνετε άφθονο χώρο αποθήκευσης, με 5 GB στο βασικό επίπεδο και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης στο πρόγραμμα Pro. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε δεδομένα σε άλλες πλατφόρμες μέσω των ενσωματώσεών τους με Zapier, Slack, Trello και Dropbox. Εάν το χρησιμοποιείτε με το Slack, ίσως θελήσετε επίσης να δείτε τον καλύτερο αποθηκευτικό χώρο cloud για τον οδηγό Slack.

Προσφέρει υψηλής ποιότητας ασφάλεια, με GDPR και ΕΕ-ΗΠΑ. Συμμόρφωση με το Privacy Shield, πιστοποίηση SOC 2 και κρυπτογράφηση 256-bit. Έχετε επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσετε έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, καθώς και ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων ασφαλείας και αρχείων καταγραφής. Τα 99 δωρεάν εργαλεία μας για την προστασία του άρθρου απορρήτου σας απαριθμούν πολλούς άλλους τρόπους για να διατηρήσετε τα δεδομένα σας ασφαλή.

Εκτός από την άφθονη καθοδήγηση εντός εφαρμογής, το monday.com διαθέτει μια μεγάλη διαδικτυακή βάση γνώσεων και τακτικά διαδικτυακά σεμινάρια για να σας βοηθήσει να μάθετε τον τρόπο σας. Η υποστήριξή του είναι επίσης γρήγορη, επιστρέφοντας σε εμάς σε μόλις τέσσερα λεπτά. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή αν ανησυχείτε ότι θα κολλήσετε όταν το χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά.

Η τιμή του monday.com ξεκινά από 25 $ ανά μήνα για μια ομάδα πέντε χρηστών, οπότε είναι εξαιρετική αξία εάν η ομάδα σας έχει αξιοπρεπές μέγεθος. Εάν υπάρχει μόνο ένας ή δύο από εσάς, δεν είναι τόσο καλό, αλλά μπορείτε να το ελέγξετε δωρεάν, χάρη στην 14ήμερη δοκιμή του. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, διαβάστε την κριτική μας στο monday.com.

2. Wrike

Το Wrike διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο λειτουργιών, όπως διαχείριση εξάρτησης, δημιουργία αναφορών και προβολές ημερολογίου, τα οποία μπορούν να επικαλύπτονται το ένα πάνω στο άλλο για να συγκρίνουν τα χρονοδιαγράμματα.

wrike-δραστηριότητα-αναφορές

Μπορείτε να ανεβάσετε αρχεία και συνημμένα και να αφήσετε σχόλια σε αυτά, συμπεριλαμβανομένων συγκεκριμένων σημείων στα αρχεία βίντεο, καθιστώντας το Wrike ένα χρήσιμο εργαλείο για την εργασία με βίντεο. Παίρνετε 2 GB αποθηκευτικού χώρου στο δωρεάν πακέτο του, το οποίο αυξάνεται στα 100 GB σε επίπεδο Enterprise. Εάν χρησιμοποιείτε πολλά μεγάλα αρχεία, θα τα θέλετε να προστατεύονται σε περίπτωση καταστροφής, επομένως ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο διαδικτυακό άρθρο εφεδρικών υπηρεσιών για οδηγίες.

Διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και οι χρήστες Enterprise λαμβάνουν μια εντυπωσιακή επιλογή επιλογών ασφαλείας. Εκτός από τη διαχείριση της πολιτικής κωδικού πρόσβασής σας, έχετε τον έλεγχο της αποθήκευσης αρχείων και της πρόσβασης στο δίκτυο. Μπορείτε ακόμη και να αποκλείσετε άτομα από μη αναγνωρισμένες διευθύνσεις IP για να κάνετε τη ζωή πιο δύσκολη για τους επίδοξους χάκερ. Το άρθρο μας σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο περιέχει συμβουλές για την αποφυγή προβλημάτων στο διαδίκτυο.

Η Wrike έχει εξαιρετική υποστήριξη. Λάβαμε μια απάντηση στην ερώτηση ζωντανής συνομιλίας σε τρία λεπτά και μια ερώτηση που κάναμε μέσω της φόρμας επικοινωνίας απαντήθηκε σε 30 λεπτά το Σαββατοκύριακο των Ευχαριστιών. Μπορείτε επίσης να μιλήσετε στο τηλέφωνο σε κάποιον αν προτιμάτε. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βάση γνώσεων που θα σας βοηθήσει εάν κολλήσετε.

Παρά το γεγονός ότι είναι κορυφαίας ποιότητας, το Wrike δεν είναι πολύ ακριβό και έχει ακόμη και δωρεάν πακέτο. Στα 9,80 $, το βασικό του σχέδιο δεν θα σπάσει την τράπεζα. Τα premium επίπεδα του είναι πιο ακριβά, αλλά παίρνετε πολλά για τα χρήματά σας, συμπεριλαμβανομένου του λεπτού ελέγχου της ασφάλειάς σας που αναφέρεται παραπάνω.

Είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες παντού και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στην κριτική Wrike.

3. Asana

Εάν ανησυχείτε ότι τα εργαλεία εδώ ακούγονται πολύ περίπλοκα, η Asana μπορεί να είναι αυτή για εσάς. Είναι τόσο εύκολο στη χρήση όσο θα θέλατε και βρίσκεται ακριβώς στη δεξιά πλευρά της διαχείρισης εργασιών σε σχέση με τη συζήτηση για τη διαχείριση έργων, δίνοντάς σας αρκετό έλεγχο για την αποτελεσματική διαχείριση έργων, χωρίς να κάνετε τόσα πολλά, γίνεται μπερδεμένο.

Η κύρια προβολή του είναι απλώς μια λίστα εργασιών, αλλά μπορείτε να προσθέσετε δευτερεύουσες εργασίες για να τις αναλύσετε. Περιλαμβάνει τη διαχείριση της εξάρτησης από τα πληρωμένα σχέδιά της, καθώς και τη διόρθωση, τη διαχείριση πόρων και διάφορες ενσωματώσεις. Υπάρχουν επίσης προβολές ημερολογίου και χρονολογίου και έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης για συνημμένα.

γιορτή asana

Οι γιορτές της Asana είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας ανταμείψουν για την ολοκλήρωση των πραγμάτων και για να προσθέσετε ένα άγγιγμα διασκέδασης στη ρουτίνα της εργασίας σας. Μπορούν επίσης να παρακινήσουν το προσωπικό και να αυξήσουν την αφοσίωση. Καθώς ξεκινάτε τα καθήκοντα, μερικές φορές θα βρείτε έναν μονόκερο ή έναν νάρθηκα που σκαρφαλώνει στην οθόνη σας ή θα δείτε ένα πολύχρωμο πρόσωπο να αναδύεται κάτω από ένα παράθυρο. Εάν αυτά τα πράγματα δεν σας παρακινούν, δεν έχετε ψυχή.

Εάν πρόκειται να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά, ανατρέξτε στα άρθρα ψυχαγωγίας μας για βοήθεια για να διασκεδάσετε στο διαδίκτυο.

Η Asana έχει ένα δωρεάν χρησιμοποιήσιμο επίπεδο που είναι ιδανικό για τη διαχείριση προσωπικών έργων ή ως λίστα γρήγορων εργασιών. Τα προγράμματα επί πληρωμή ξεκινούν από 9,99 $ ανά χρήστη ανά μήνα. Ξεκινώντας με το δωρεάν πρόγραμμα και την αναβάθμιση, εάν χρειάζεστε τις λειτουργίες, είναι ένα εξαιρετικό σημείο εισόδου εάν είστε νέοι στο λογισμικό διαχείρισης έργων.

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ούτε για την ασφάλεια, επειδή η Asana είναι πιστοποιημένη με το SOC 2. Μία είσοδος και SAML είναι επίσης διαθέσιμα εάν θέλετε να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα σας διατηρούνται ασφαλή. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το έγκλημα στον κυβερνοχώρο για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα διαδικτυακά gremlins που πρέπει να αποφύγετε.

Εάν σκέφτεστε την Asana, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Asana. Ο οδηγός για αρχάριους της Asana είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε εάν μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε το λογισμικό.

4. TeamGantt

Ένα γράφημα Gantt μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα κατά τη διαχείριση των έργων σας, γιατί σας δείχνει πώς ταιριάζουν όλα και σας επιτρέπει να εντοπίσετε προβλήματα προγραμματισμού εκ των προτέρων. Μπορείτε επίσης να μετακινήσετε εργασίες εύκολα και να δείτε πώς οι αλλαγές σας επηρεάζουν το ευρύτερο έργο.

team-gantt-sample-project

Το TeamGantt κάνει ό, τι λέει στον κασσίτερο, δίνοντάς σας ένα εργαλείο που βασίζεται στο Gantt που μπορεί να βοηθήσει να κρατήσει όλους στην ομάδα σας στην ίδια σελίδα. Εκτός από την επικεφαλίδα της προβολής Gantt, λαμβάνετε προβολές λίστας και ημερολογίου για να παρακολουθείτε πράγματα και διάφορους τρόπους φιλτραρίσματος και ελέγχου των πληροφοριών που βλέπετε.

Η μετακίνηση εργασιών είναι εύκολη στο TeamGantt, καθιστώντας τον έναν εξαιρετικό τρόπο οργάνωσης και αναδιοργάνωσης των έργων σας οπτικά. Η προσθήκη εξαρτήσεων είναι απλή και οι συγκρούσεις προγραμματισμού επισημαίνονται με κόκκινο χρώμα, φέρνοντάς τις γρήγορα στην προσοχή σας.

Το TeamGantt προσφέρει δυνατότητες παρακολούθησης χρόνου για να διατηρείτε τον προϋπολογισμό σας υπό έλεγχο και σας επιτρέπει να ορίσετε ορόσημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη «βασική» λειτουργία για να συγκρίνετε τα αποτελέσματά σας με τις προσδοκίες σας και να βελτιώσετε ανάλογα την προσέγγισή σας. Εάν πρέπει να βελτιώσετε τη ροή εργασίας σας, διαβάστε το καλύτερο άρθρο εργαλείων εικονικής ομάδας λογισμικού για χρήσιμες επιλογές.

Το TeamGantt σας διευκολύνει με πρότυπα και ένα χρήσιμο δείγμα έργου. Υπάρχει επίσης άφθονη βοήθεια και κείμενο που σας δίνει συμβουλές. Υπάρχει μια μεγάλη βάση γνώσεων, δεκάδες βίντεο βοήθειας και κανονικές ζωντανές τάξεις για να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να το χρησιμοποιείτε επίσης. Η ομάδα υποστήριξής της απάντησε επίσης στις έρευνές μας σε εύθετο χρόνο.

Είναι φθηνό, με ένα δωρεάν πακέτο για έως και τρεις χρήστες και τα επόμενα δύο επίπεδα κοστίζουν περίπου 8 $ και 12 $ ανά χρήστη, αντίστοιχα. Μπορείτε να δοκιμάσετε δωρεάν τα προγράμματα πληρωμής πριν αποφασίσετε ποιες δυνατότητες χρειάζεστε. Εάν σκέφτεστε να εγγραφείτε, διαβάστε την κριτική TeamGantt για περισσότερες λεπτομέρειες.

5. Freedcamp

Το Freedcamp είναι ένας νεοφερμένος στη λίστα των αγαπημένων μας, αλλά κερδίζει τη θέση του είναι ευχάριστο στη χρήση, πλούσιο σε χαρακτηριστικά και φθηνό. Δεν είναι εύκολο να βάλεις αυτά τα πράγματα σε ένα πακέτο, αλλά αυτό είναι που φτάνεις εδώ.

freedcamp-gantt

Είναι τόσο φθηνό όσο υποδηλώνει το όνομά του, με ένα δωρεάν επίπεδο, πολλά εξαιρετικά φθηνά επίπεδα και επιχειρηματικά και επιχειρηματικά σχέδια που κοστίζουν πολύ λιγότερο από τις περισσότερες πλατφόρμες. Υπάρχουν επιπλέον εκπτώσεις για ΜΚΟ και εκπαιδευτικούς, καθιστώντας το Freedcamp μια εξαιρετική επιλογή για αυτούς.

Ακόμα και στο δωρεάν επίπεδο, έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, ο οποίος είναι ένας ισχυρός λόγος για να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα εάν έχετε πολλά αρχεία για κοινή χρήση με την ομάδα σας. Το όριο μεγέθους αρχείου για χρήστες που δεν πληρώνουν είναι μόνο 10MB, το οποίο θα μπορούσε να είναι περιοριστικό, αλλά αυξάνεται σε άλλα σχέδια.

Έχει πολλές επεκτάσεις, με τη δική του αγορά εφαρμογών. Είναι μια μικτή τσάντα, αλλά έχετε πολλές επιλογές.

Υπάρχει επίσης δημιουργία και τιμολόγηση wiki, τα οποία είναι εξαιρετικές δυνατότητες δεδομένου του κόστους της πλατφόρμας και μπορούν να σας βοηθήσουν με την εσωτερική τεκμηρίωση και διαχειριστή. Παίρνετε επίσης τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων που περιλαμβάνεται στο σχετικά φθηνό πρόγραμμα της επιχείρησής του.

Το Freedcamp δεν είναι χωρίς σφάλματα, καθώς δεν λειτουργούν όλα τέλεια, αλλά, ελπίζουμε, θα βελτιωθεί καθώς εξελίσσεται.

Η υποστήριξή του ανταποκρίνεται γρήγορα στα αιτήματα και διαθέτει μια αξιοπρεπή επιλογή βίντεο και άρθρων βασικής γνώσης για να σας βοηθήσει να λύσετε προβλήματα. Εάν σκέφτεστε να εγγραφείτε, επισκεφτείτε την κριτική μας στο Freedcamp για περισσότερες πληροφορίες.

6. Podio

Το Podio συνδυάζει την ευκολία χρήσης με δύναμη και ευελιξία και το κάνει χωρίς να είναι πολύ ακριβό, καθιστώντας το μία από τις αγαπημένες μας πλατφόρμες. Τα πεδία βάσει κώδικα είναι μια χρήσιμη επιλογή προσαρμογής και υπάρχει η δυνατότητα για τύπους δημιουργικών να τα χρησιμοποιούν για να κάνουν πράγματα που άλλες πλατφόρμες δεν μπορούν.

Εκτός από το να έχετε ένα δωρεάν πρόγραμμα, οι πληρωμένες βαθμίδες ξεκινούν από 7,20 $ ανά μήνα. Ακόμα και τα φθηνότερα σχέδια περιλαμβάνουν πολλές δυνατότητες και η δωρεάν προσφορά αξίζει να δοκιμάσετε για να δείτε αν η πλατφόρμα σας ταιριάζει.

Το Podio διατηρεί τα πράγματα βασικά, χωρίς δευτερεύουσες εργασίες ή εξαρτήσεις, αλλά σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τις ροές εργασίας ρυθμίζοντας σχέσεις μεταξύ συμβάντων. Μπορείτε επίσης να ορίσετε προθεσμίες και να ορίσετε άτομα για να τα διατηρήσετε, κάτι που είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να λογοδοτήσετε τα άτομα στην ομάδα σας.

Προσφέρει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, με όριο μεγέθους αρχείου 100MB, το οποίο θα σας επιτρέψει να εκτελείτε τα περισσότερα είδη έργων χωρίς προβλήματα. Χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση 256-bit, επομένως τα δεδομένα σας πρέπει να είναι ασφαλή και από αδιάκριτα μάτια. Εάν ανησυχείτε για κατασκοπεία κατά τη χρήση λογισμικού cloud, ρίξτε μια ματιά στον τρόπο προστασίας του άρθρου απορρήτου σας.

Η υποστήριξη του Podio είναι μια μικτή τσάντα. Μας απάντησε γρήγορα, αλλά το φόρουμ και τα σεμινάρια του δεν είναι τόσο καλά όσο θα μπορούσαν.

Έχει τη δική του αγορά εφαρμογών, δίνοντάς σας κάθε είδους τρόπους για να το επεκτείνετε. Πολλές από τις εφαρμογές είναι ουσιαστικά απλά πρότυπα, αλλά εξακολουθούν να είναι χρήσιμες.

podio-app-market

Η προσαρμοστικότητα του Podio το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για πρακτικούς χρήστες που θέλουν να προσαρμόσουν τα πάντα στις ανάγκες τους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην κριτική μας για το Podio.

7. Έξυπνο φύλλο

Το Smartsheet είναι ένα εργαλείο χωρίς νόημα που σας επιτρέπει να εισάγετε δεδομένα εύκολα και να σχεδιάζετε τα έργα σας με δομημένο τρόπο. Με την πρώτη ματιά μοιάζει με υπολογιστικό φύλλο, αλλά μπορείτε να κάνετε πολύ περισσότερα με αυτό από ό, τι μπορείτε με κάτι όπως το Microsoft Excel.

πρότυπο έξυπνου φύλλου

Υπάρχουν πολλά πρότυπα που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε και η επιλογή του κατάλληλου μπορεί να σας εξοικονομήσει πολύ χρόνο.

Τα δεδομένα σε φύλλα μπορούν να αντιπροσωπεύουν ό, τι θέλετε. Εάν το ρυθμίσετε για τη διαχείριση έργων, τα στοιχεία πιθανότατα θα είναι εργασίες. Μπορείτε να τους δώσετε ημερομηνίες έναρξης και λήξης, καθώς και να τους αναθέσετε σε όποιον θέλετε. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε δευτερεύουσες εργασίες και να δώσετε σε κάθε εργασία έναν προκάτοχο, οπότε είναι διαθέσιμη και η διαχείριση εξάρτησης.

Μπορείτε να δείτε τα έργα σας με διάφορους τρόπους. Υπάρχει μια προβολή καναβάν και το γράφημα Gantt, καθώς και ένα ημερολόγιο, ώστε να μην κολλάτε συνεχώς στη λειτουργία υπολογιστικού φύλλου.

Έχει μια ισχυρή επιλογή πρόσθετων. Εκτός από την ενσωμάτωση σε πλατφόρμες όπως η Jira και το Salesforce, έχει πολλές δικές του επεκτάσεις που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες.

Με 250 GB αποθηκευτικού χώρου ανά χρήστη, έχετε αρκετό χώρο για κοινή χρήση αρχείων. Αν χρειάζεστε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο διαδικτυακό μας χώρο αποθήκευσης για ομάδες. Το Smartsheet ενσωματώνεται καλά με αυτά και έχει επιλογές για συνεργασία με το Google Drive, Dropbox και το Microsoft OneDrive.

Οι τιμές ξεκινούν από 14 $ το μήνα, με το επιχειρηματικό του σχέδιο 25 $ να προσφέρει τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά του. Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν για 30 ημέρες, αν θέλετε να μάθετε τι μπορεί να κάνει για εσάς.

Δώσαμε στο Smartsheet υψηλές βαθμολογίες στην κριτική Smartsheet. Είναι ένα αθόρυβα αποτελεσματικό εργαλείο που λειτουργεί καλά και δεν αντιμετωπίσαμε σφάλματα ή σημαντικά προβλήματα κατά τη διάρκεια του χρόνου με αυτό.

8. LeanKit

Το LeanKit είναι ένα εργαλείο διαχείρισης έργων που εστιάζει στην επιχείρηση και είναι γεμάτο με χρήσιμες λειτουργίες. Φαίνεται περίπλοκο, αλλά δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για να το καταλάβω. Βασίζεται σε μια προβολή καναβάν και σας επιτρέπει να προσαρμόσετε τη διάταξή του, έτσι ώστε οι στήλες να αντιπροσωπεύουν διαφορετικά πράγματα.

Όταν ξεκινάτε με το LeanKit, αξίζει να δείτε προσεκτικά το δείγμα του έργου του, το οποίο είναι γεμάτο με στοιχεία που εξηγούν τη διεπαφή και τις δυνατότητες και λειτουργεί ως μια εξαιρετική εισαγωγή στην πλατφόρμα. Παίρνετε επίσης ένα δωρεάν ηλεκτρονικό βιβλίο, που είναι ένας εύχρηστος, συμπαγής οδηγός για τη χρήση του LeanKit, οπότε αναζητήστε το εάν δεν το βλέπετε στην αρχή.

leankit-kanban

Έχει απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο, ο οποίος είναι φανταστικός. Υπάρχει όμως όριο μεγέθους αρχείου 75MB, οπότε, αν χρειάζεστε περισσότερα, διαβάστε το καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για μια συλλογή των επιλογών σας.

Το LeanKit σας δίνει αρκετό έλεγχο στην πολιτική κωδικών πρόσβασης και σας επιτρέπει να κλειδώσετε άτομα που κάνουν λάθη, δίνοντάς σας έναν τρόπο να προστατευτείτε από τους κωδικούς πρόσβασης που έχουν διαρρεύσει. Δεν διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων ή κρυπτογραφημένα συνημμένα, κάτι που είναι κρίμα.

Έχει πολλές ενσωματώσεις και πρότυπα, συμπεριλαμβανομένων πολλών προωθημένων σε προγραμματιστές λογισμικού, οι οποίοι θα εκτιμήσουν επίσης το καλά τεκμηριωμένο API του.

Ξεκινά από 19 $ ανά χρήστη για το πρόγραμμα LeanKit for Teams, το οποίο δεν είναι το φθηνότερο εκεί έξω, αλλά έχετε πολλές δυνατότητες.

Το LeanKit φαίνεται περίπλοκο και η παρουσίασή του δεν είναι πάντα η καλύτερη, αλλά είναι πιο εύκολο στη χρήση από ό, τι φαίνεται. Το δώσαμε υψηλή βαθμολογία, επαινώντας τα χαρακτηριστικά του και την παντού ποιότητα. Έχει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών εάν θέλετε να το κάνετε. Διαβάστε την κριτική μας LeanKit για περισσότερες λεπτομέρειες.

9. Πίνακας αέρα

Το Airtable είναι μια άλλη πλατφόρμα που μοιάζει με υπολογιστικό φύλλο, με πολλές δυνατότητες και σεμινάρια διαθέσιμα για να το προωθήσουμε.

Τα “μπλοκ” του είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το επεκτείνετε προσθέτοντας νέες δυνατότητες και περιλαμβάνει πολλές ιδέες που δεν έχουμε δει πουθενά αλλού. Αν και μερικά από αυτά είναι αρκετά εξειδικευμένα, είμαστε σίγουροι ότι θα μπορούσαν να είναι μεταμορφωτικές για τις σωστές επιχειρήσεις και το δυναμικό εξοικονόμησης είναι τεράστιο.

αεροπλάνα-πρότυπα

Το Airtable έχει επίσης την καλύτερη επιλογή προτύπων που έχουμε δει στην κατηγορία. Ξεκινούν ένα νέο έργο όσο το δυνατόν γρηγορότερα και σας επιτρέπουν να πειραματιστείτε με διαφορετικές ρυθμίσεις χωρίς να χρειάζεται να κάνετε τα πάντα μόνοι σας.

Το Airtable έχει εξαιρετική υποστήριξη, προσφέροντας τις περισσότερες από τις επιλογές που θα περιμένατε, καθώς και το «σύμπαν». Μια άλλη εξαιρετική ιδέα, το «σύμπαν» σάς επιτρέπει να αναζητήσετε άλλα έργα για έμπνευση. Επειδή το Airtable είναι τόσο ευέλικτο, είναι χρήσιμο να δείτε τα δημιουργικά πράγματα που έχουν κάνει άλλοι μαζί του. Εάν είστε περήφανοι για αυτό που έχετε κάνει, έχετε την ευκαιρία να το επιδείξετε επίσης.

Το Airtable είναι επίσης μια από τις καλύτερες πλατφόρμες ασφάλειας και απορρήτου, συμπεριλαμβανομένων όλων των δυνατοτήτων που αναζητούμε. Εκτός από τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, διαθέτει κρυπτογράφηση AES 256-bit και πιστοποιήσεις SOC. Επιπλέον, σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τις διευθύνσεις IP που έχουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας.

Εάν δεν ανησυχείτε για τα άτομα που παρακολουθούν τα δεδομένα σας, θα διαβάσετε το άρθρο μας για το PRISM, το Snowden και την κυβερνητική επιτήρηση.

Η Airtable διαθέτει δωρεάν βαθμιαία και φθηνά προγράμματα πληρωμής που προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες. Ακόμα κι αν ξεκινήσετε με το δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Pro επίπεδο για 14 ημέρες για να δείτε αν αξίζει να πληρώσετε. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας Airtable για περισσότερα.

10. Mavenlink

Το Mavenlink είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για να σας βοηθήσει να κερδίσετε χρήματα. Εάν έχετε τα πάντα για την κατώτατη γραμμή, η υπηρεσία είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Διαθέτει ένα ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών που περιλαμβάνει αυτόματα χρηματοοικονομικά εργαλεία και δημιουργία τιμολογίων. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για παρακολούθηση χρόνου και αν ορίσετε ωριαίες τιμές σε όλα, μπορείτε να παρακολουθείτε το κόστος. Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση των οικονομικών σας, αξίζει να δείτε τη λίστα με το καλύτερο λογισμικό λογιστικής για μια συλλογή διαθέσιμων εργαλείων.

Το Mavenlink περιλαμβάνει διαχείριση εξάρτησης και πολλές προβολές, όπως προβολή δραστηριότητας, γράφημα Gantt και χρόνο και έξοδα. Δεν είναι το πιο εύκολο εργαλείο στη χρήση, αλλά έχει πολλές επιλογές προσαρμογής, ώστε να μπορείτε να κάνετε τον χώρο εργασίας σας να αισθάνεται σαν στο σπίτι σας.

Δεν είναι φθηνό, αλλά εκτός από τις δυνατότητές του, έχετε ισχυρή ασφάλεια, με κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείται για μεταφορά και αποθήκευση και δύο πιστοποιητικά SOC. Παρέχει μια καλή επιλογή επιλογών για τη διαχείριση της δικής σας ασφάλειας, δίνοντάς σας πληροφορίες σχετικά με τις ενεργές συνεδρίες, καθώς και σας επιτρέπει να συντονίζετε τις ρυθμίσεις κωδικού πρόσβασης για την ομάδα σας.

mavenlink-security-ρυθμίσεις

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για τη διαχείριση των κωδικών πρόσβασης, διαβάστε το καλύτερο άρθρο του διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για συμβουλές.

Το Mavenlink έχει μια ισχυρή βάση γνώσεων. Έχει επίσης υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας εάν κολλήσετε. Υπάρχουν μερικά προβλήματα με τη διεπαφή, αλλά δεν θα σας εμποδίσουν πολύ όταν γνωρίσετε την πλατφόρμα.

Οι επιχειρηματικοί χρήστες θα βρουν πολλά να τους αρέσει στο Mavenlink. Υπάρχει μια δοκιμή 10 ημερών εάν θέλετε να τη δείτε. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική Mavenlink.

11. Basecamp

Το Basecamp είναι ένα προσιτό, φιλικό προς το χρήστη εργαλείο που θα απολαύσουν τα μέλη της ομάδας σας. Είναι μια εξαιρετική επιλογή για εκπαιδευτικούς, οι οποίοι το παίρνουν δωρεάν, καθώς και για όσους θέλουν να οργανώσουν μια ομάδα ή λιγότερο επίσημα έργα γραφείου.

Η ευχάριστη διεπαφή είναι εύκολη στην πλοήγηση, παρά το γεγονός ότι έχει μερικά μικρά σφάλματα. Υπάρχουν μάγοι και συμβουλές που σας βοηθούν να κάνετε τα πράγματα γρήγορα και εύκολα, πράγμα που σημαίνει ότι ταιριάζει σε άτομα που δεν θέλουν να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να καταλάβουν πώς να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα.

Έχει ισχυρές δυνατότητες επικοινωνίας, καθώς και κοινή χρήση αρχείων. Το “Campfires” παρέχει ομαδικές συνομιλίες στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν όλοι στην ομάδα σας και σας επιτρέπουν να μοιράζεστε ήχο και βίντεο.

Εάν σκοπεύετε να επωφεληθείτε από τις δυνατότητες κοινής χρήσης βίντεο, το καλύτερο άρθρο αποθήκευσης cloud για μεγάλα αρχεία θα είναι επίσης χρήσιμο.

Ο χρόνος απόκρισης τριών λεπτών στο ερώτημα υποστήριξης το καθιστά κάτοχο ρεκόρ για ταχύτητα υποστήριξης και διαθέτει μια ισχυρή επιλογή βίντεο και οδηγών για να σας βοηθήσει εάν κολλήσετε.

basecamp-ώθηση

Μπορείτε να αναθέσετε εργασίες σε άτομα, αλλά δεν διαθέτει δευτερεύουσες εργασίες και εξαρτήσεις. Λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν ολοκληρωθούν τα πράγματα και μπορείτε να τα ενσωματώσετε με εξωτερικά ημερολόγια.

Το απλό σύστημα τιμολόγησης – 99 $ ανά μήνα, ανεξάρτητα από το μέγεθος της ομάδας – θα μπορούσε να είναι εξαιρετική αξία εάν έχετε μια μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό είναι λιγότερο αν η ομάδα σας είναι μικρή. Αν πέσετε στο τελευταίο στρατόπεδο, ρίξτε μια ματιά στα άρθρα μας για μικρές επιχειρήσεις για λογισμικό που ταιριάζει καλύτερα.

Παρά το απλό εξωτερικό της Basecamp, διαθέτει ισχυρή ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής. Εκτός από το ότι έχει κρυπτογραφημένα συνημμένα, δεν θα παραδώσει τα δεδομένα σας σε κανέναν, εκτός εάν υποχρεωθεί να το πράξει από το νόμο και θα σας ενημερώσει εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Μάθετε περισσότερα στην κριτική Basecamp.

Πλεονεκτήματα:

 • Καλή αξία για μεγάλες ομάδες
 • Δωρεάν για χρήση στην τάξη
 • Χρήσιμοι μάγοι

Μειονεκτήματα:

 • Ακριβά για άτομα ή μικρές ομάδες
 • Ζητήματα διασύνδεσης

Λογότυπο Basecamp

Αναθεώρηση Basecamp

9900 $ ανά μήνα

Επισκεφτείτε το Basecamp

Αλλες επιλογές

Υπάρχουν εργαλεία που μας αρέσουν που δεν έκαναν αρκετά τη λίστα μας. Το ClickUp, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας για το ClickUp, έχασε λίγο το κόψιμο. Το Redmine και το GanttProject αξίζουν αναφορές ως εναλλακτικές για εκείνους που θέλουν να δημιουργήσουν τα πράγματα από μόνα τους. Δεν είναι λεπτές, πλήρεις υπηρεσίες όπως οι περισσότερες από τις επιλογές εδώ, αλλά ελέγξτε τις αν θέλετε μια πρόκληση.

Το Microsoft Project ήταν πολύ δύσκολο για εγγραφή, οπότε δεν το κάναμε. Η Jira είναι ως επί το πλείστον καλή και θα έκανε τη λίστα αν όχι για ένα ζήτημα απορρήτου με την υποστήριξή της, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας για το Jira. Μας άρεσε η εμφάνιση του Workamajig, αλλά η εταιρεία δεν θα μας έδινε πρόσβαση στο λογισμικό για έλεγχο. Κάντε αυτό που θα θέλατε.

Πιστεύουμε ότι η λίστα μας καλύπτει τις περισσότερες βάσεις, ωστόσο, και θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε κάτι εδώ που να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.

Αξιολογήθηκαν όλα τα Εργαλεία Mangement Project

Τελικές σκέψεις

Το λογισμικό διαχείρισης έργου είναι μια ώριμη περιοχή με μια μεγάλη ποικιλία εργαλείων που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα σας.

Δεν βρήκαμε πραγματικά κακά εργαλεία και πιστεύουμε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή για τους χρήστες να κάνουν μια βουτιά σε μια ανταγωνιστική και υψηλής ποιότητας αγορά.

Το αγαπημένο μας πρόγραμμα, monday.com, κερδίζει λόγω της χρηστικότητάς του. Το Wrike είναι πιο περίπλοκο αλλά προσφέρει περισσότερη δύναμη. Το Basecamp είναι ένα καλό εργαλείο για επικοινωνίες, ενώ το Mavenlink είναι ιδανικό για όσους επικεντρώνονται στα χρήματα.

Όλα τα εργαλεία εδώ διαθέτουν δωρεάν βαθμίδα ή δωρεάν δοκιμή, επομένως είναι εύκολο να εγγραφείτε και να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από αυτά. Δεν υπάρχει τίποτα που να σας εμποδίζει να δοκιμάσετε πολλά για να καταλάβετε ποιο σας ταιριάζει καλύτερα.

Θα θέλαμε να μάθουμε αν έχετε δοκιμάσει κάποια από τις επιλογές μας ή έχετε προτάσεις για άλλους. Αν βοήθησαν την επιχείρησή σας ή τα έργα σας, θα θέλαμε να μάθουμε γι ‘αυτό. Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map