Καλύτερο VPN για το Torrenting 2020: Sailing Piratical Waters

Το Torrents είναι ένας πολύ καλός τρόπος διανομής σχεδόν οποιουδήποτε τύπου αρχείου, είτε πρόκειται για τραγούδι, ταινία, παιχνίδι ή ακόμα και λογισμικό. Ωστόσο, το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου σε torrents είναι υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και η πειρατεία μπορεί να σας προσγειώσει σε ζεστό νερό εάν δεν καλύπτετε τα ψηφιακά σας κομμάτια. Γι ‘αυτό έχουμε συγκεντρώσει αυτόν τον οδηγό για τα καλύτερα VPN για torrent.


Η παράνομη αναπαραγωγή και κοινή χρήση υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι ένα μεγάλο όχι, αλλά ας το παραδεχτούμε, αυτό είναι το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου σε ιστότοπους torrent. Η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων αντιμετωπίζεται στις περισσότερες χώρες και με τον έλεγχο αυτού του υλικού, διατρέχετε τον κίνδυνο να λάβετε ένα μεγάλο πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης εάν δεν προστατεύσετε τον εαυτό σας με ένα VPN.

Δεν αποδεχόμαστε με κανέναν τρόπο την διαδικτυακή πειρατεία, αλλά αν πρόκειται να το κάνετε, θα πρέπει να γνωρίζετε πώς να το κάνετε με ασφάλεια. Εάν δεν χρησιμοποιείτε VPN – και αξιοπρεπές σε αυτό – είναι βασικά σαν να αφήνετε την πόρτα σας ανοιχτή. Όλοι μπορούν να δουν τη διεύθυνση IP σας. Επιπλέον, όλες οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες μπορούν να εντοπιστούν σε εσάς, κάτι που δεν είναι ποτέ καλό όταν πρόκειται για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Για τους αναγνώστες μας με μικρό χρονικό διάστημα προσοχής, πρέπει να προχωρήσετε αμέσως και να εγκαταστήσετε το NordVPN. Αυτό το VPN θα σας κρατήσει κρυμμένο και θα σας προστατεύσει από τυχόν άσχημα αρχεία κατά τη λήψη και οι προσαρμοσμένοι διακομιστές του P2P μπορούν να αντιμετωπίσουν τις αντιρρήσεις σας. Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες προτάσεις VPN και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το torrent.

Τα καλύτερα VPN για Torrenting

 1. NordVPN
 2. ExpressVPN
 3. CyberGhost
 4. VyprVPN
 5. ProtonVPN
 6. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 7. Windscribe
 8. GooseVPN

1. NordVPN

Το NordVPN είναι το καλύτερο VPN για torrent. Έχει όλες τις ιδιότητες που χρειάζεται ένα VPN για να σας προστατεύσει ενώ ταξιδεύετε με νερά που έχουν μολυνθεί από πειρατές, αλλά συνοδεύεται και από μερικά εύχρηστα πρόσθετα.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Πέρα από το γεγονός ότι το VPN επιτρέπει πραγματικά την κυκλοφορία P2P, το NordVPN έχει προσαρμοσμένους διακομιστές P2P που είναι πιο ικανοί να χειρίζονται τη δραστηριότητα torrent από τους κανονικούς διακομιστές του. Θα λάβετε περισσότερη προστασία και με τους διακομιστές P2P. Ωστόσο, εάν η χωρητικότητα δεν αποτελεί προτεραιότητα, οι διακομιστές διπλού hop της NordVPN προσθέτουν ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας.

Αυτό είναι πάνω από το υψηλό ποσοστό κρυπτογράφησης που χρησιμοποιεί ήδη το NordVPN και περιλαμβάνει έναν διακόπτη kill για να διασφαλίσετε ότι δεν θα σας πιάσει κάποιο πρόβλημα στην υπηρεσία. Το VPN έχει επίσης μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, επομένως δεν θα υπάρχει αρχείο των διαδικτυακών ενεργειών σας. Ωστόσο, εάν ανησυχείτε ιδιαίτερα, μπορείτε να εγγραφείτε με ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να χρησιμοποιήσετε το bitcoin για πληρωμή.

Απόδοση και τιμή του NordVPN

Δεν είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά, αλλά μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες των περισσότερων ατόμων, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας για το NordVPN. Λαμβάνετε απεριόριστα δεδομένα, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το να φτάσετε ένα όριο και να απομακρυνθείτε από το δίκτυο του VPN.

Το NordVPN προσφέρει καλή αξία για τα χρήματά σας και είναι μια δημοφιλής επιλογή για άτομα που θέλουν μια εξαιρετική υπηρεσία VPN με αυστηρό προϋπολογισμό. Το μηνιαίο του πρόγραμμα δεν είναι το χειρότερο που έχουμε δει, αλλά θα εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας μία από τις μεγαλύτερες συνδρομές του. Υπάρχει επίσης ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, για επιπλέον ηρεμία.

2. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι η καλύτερη ολοκληρωμένη υπηρεσία στις αξιολογήσεις VPN, αλλά παρόλο που είναι γεμάτο με εξαιρετικές δυνατότητες, κανένα από αυτά δεν είναι αφιερωμένο στο torrent. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι το VPN είναι άχρηστο για την εργασία. Στην πραγματικότητα, οποιοσδήποτε από τους 3.000 διακομιστές του είναι κατάλληλος για torrenting, απλά δεν έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτό. 

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Εκτός από την έλλειψη αποκλειστικών διακομιστών P2P, το ExpressVPN είναι παρόμοιο με το NordVPN, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας head-to-head. Το VPN διαθέτει εξαιρετική ασφάλεια, χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση 256-bit απευθείας από το κουτί, αλλά μπορείτε να το αυξήσετε σε 4096-bit, με την προϋπόθεση ότι είστε άνετοι να παίζετε με τις ρυθμίσεις. Είναι επίσης ενσωματωμένος ένας διακόπτης kill, ο οποίος είναι προεπιλεγμένος.

Το ExpressVPN εκτιμά επίσης το απόρρητό σας, εφαρμόζοντας μια σταθερή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής. Βρίσκεται επίσης στα Βρετανικά Παρθένα Νησιά, η οποία έχει μερικούς από τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου στο cloud σε όλο τον κόσμο.

Δεν θα έχετε πρόβλημα με την ταχύτητα, επειδή συνοδεύεται από τις ταχύτερες ταχύτητες λήψης που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης για να σας σταματήσουν στα ίχνη σας, είτε. 

Και οι δύο από αυτούς τους παράγοντες κέρδισαν την πρώτη θέση στο καλύτερο VPN για σύγκριση ροής. Επιπλέον, το VPN είναι εύκολο στη χρήση και μια τέλεια επιλογή για αρχάριους, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική ExpressVPN.

Τιμή ετικέτας του ExpressVPN

Κάτι που μας κλωτσούσε πάντα εκεί που πονάει είναι το κόστος του ExpressVPN – είναι υψηλό. Ωστόσο, έχετε μια φανταστική υπηρεσία VPN για τα χρήματά σας. Το μηνιαίο πρόγραμμα είναι το χειρότερο, αλλά μπορείτε να μειώσετε λίγο το κόστος επιλέγοντας μεγαλύτερη συνδρομή. Το ExpressVPN δέχεται bitcoin και συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς.

3. CyberGhost

Το CyberGhost VPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για torrent. Αν και δεν έχει τις ιδιότητες των δύο πρώτων μας επιλογών, δεν είναι πολύ μακριά. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών και έχει μια αποκλειστική καρτέλα προφίλ που δείχνει όλους τους διακομιστές με δυνατότητα P2P. Επιπλέον, για κάθε διακομιστή, μπορείτε να δείτε πόσα μέλη τον χρησιμοποιούν αυτήν τη στιγμή, την απόσταση από αυτόν και τη φόρτωση του διακομιστή. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Εκτός από το ότι το CyberGhost ιδρύθηκε στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας – το οποίο λαμβάνει σοβαρά υπόψη την προστασία της ιδιωτικής ζωής – το CyberGhost διαθέτει ειδικούς διακομιστές NoSpy, οι οποίοι βρίσκονται εκτός των 14 ματιών. Κοστίζουν λίγο επιπλέον, αλλά διαμορφώνονται με premium υλικό για επιπλέον προστασία της ιδιωτικής ζωής. Όποιοι διακομιστές χρησιμοποιείτε, ωστόσο, μια σταθερή πολιτική απορρήτου χωρίς αρχεία καταγραφής θα διασφαλίσει ότι οι δραστηριότητές σας παραμένουν μυστικές.

Η ασφάλειά του είναι μεγάλη και περιλαμβάνεται ένας διακόπτης kill, αν και είναι μόνιμα ενεργοποιημένος. Αυτό είναι καλό, διότι είναι πραγματικά απαραίτητο, αν τρέχεις, αλλά είναι επίσης ενοχλητικό, επειδή δεν μπορείς να το απενεργοποιήσεις. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλες δυνατότητες του CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια γρήγορη υπηρεσία, αλλά όπως το NordVPN, μπορεί να υποφέρει κατά τη σύνδεση σε απομακρυσμένους διακομιστές. Παίρνετε απεριόριστο εύρος ζώνης και επιτρέπει επτά ταυτόχρονες συνδέσεις, σε περίπτωση που θέλετε να κυβερνήσετε ολόκληρο το πειρατικό πλήρωμα. Η διεπαφή του μπορεί να φαίνεται λίγο περίεργη στην αρχή, αλλά είναι εντάξει μόλις το συνηθίσετε.

Είναι μια φθηνή υπηρεσία, αν και δεν πρέπει να επιλέγετε τη μηνιαία τιμή εάν θέλετε να μειώσετε το κόστος. Μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS, αλλά οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών λαμβάνουν μόνο μία ημέρα. Για ανωνυμία, μπορείτε να δείτε το BitPay. Υπάρχει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η οποία είναι 14 ημέρες στο μηνιαίο πρόγραμμα και 45 ημέρες σε μεγαλύτερες.

4. VyprVPN

Το VyprVPN είναι μια σταθερή υπηρεσία VPN για torrenting, επειδή όλοι οι διακομιστές του υποστηρίζουν κυκλοφορία P2P. Δεν υπάρχει ειδική λίστα ή στεφάνες για να περάσουν οι χρήστες. Απλά επιλέγετε έναν διακομιστή και απομακρύνεστε. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η ασφάλεια είναι ένα από τα ισχυρότερα σημεία του VyprVPN. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα και υπάρχει η επιλογή του δικού του πρωτοκόλλου Chameleon, για το οποίο μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην αναθεώρηση VyprVPN. 

Το VPN περιλαμβάνει διακόπτη kill και έχει αυστηρή πολιτική απορρήτου χωρίς αρχεία καταγραφής. Ωστόσο, εάν είστε απόλυτα ενήμεροι για το απόρρητο, πρέπει να επισημάνουμε ότι δεν μπορείτε να πληρώσετε μέσω κρυπτογράφησης.

Οι ταχύτητές του είναι ασταθείς σε χαρτί, αλλά στις δοκιμές μας τις βρήκαμε συνεπείς και όχι τόσο άσχημες. Ωστόσο, εάν δημιουργείτε ένα μεγάλο αρχείο, ίσως θέλετε να ανοίξετε τον βραστήρα ή ίσως να κοιμηθείτε. Λάβετε όμως απεριόριστο εύρος ζώνης, ώστε να μπορείτε να κάνετε λήψη όσο θέλετε. Η διεπαφή του θα μπορούσε να βελτιωθεί, αλλά εξακολουθεί να είναι απλό στη χρήση.

Η τιμή του VyprVPN εξαρτάται από το επίπεδο που θα επιλέξετε. Το τυπικό πρόγραμμα είναι το φθηνότερο και σας δίνει τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις, ενώ το πρόγραμμα Premium αυξάνει το όριο συνδέσεων σε πέντε και σας δίνει τη χρήση του πρωτοκόλλου του Χαμαιλέοντα. Το ετήσιο πρόγραμμα είναι πιο οικονομικό και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη.

5. ProtonVPN

Η επόμενη επιλογή μας, το ProtonVPN, δεν αναφέρεται πολύ συχνά στα ενημερωτικά μας άρθρα. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι κακή εξυπηρέτηση, αλλά ότι άλλοι την χτύπησαν σε ορισμένες περιοχές. Για το torrenting, το ProtonVPN φέρνει μερικές ωραίες δυνατότητες στο τραπέζι. 

protonvpn-ταμπλό-ρυθμιστικό-1

protonVPN-interface-slider-2

protonvpn-profiles-slider-3

protonvpn-ρυθμίσεις-ρυθμιστικό-4

protonvpn-split-tunneling-slider-5

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι διακομιστές του ProtonVPN είναι ήδη φιλικοί προς τα torrent, αλλά διαθέτει ειδικούς διακομιστές P2P για να διασφαλίσουν ότι προστατεύεστε σωστά. Επιπλέον, σας επιτρέπει να ορίσετε προφίλ για συγκεκριμένες δραστηριότητες, ώστε να μην χρειάζεται να συνεχίσετε να το ρυθμίζετε χειροκίνητα κάθε φορά που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε. Για παράδειγμα, μπορείτε να ρυθμίσετε και να ονομάσετε ένα προφίλ torrent με το επιθυμητό πρωτόκολλο και έναν συγκεκριμένο διακομιστή.

Επιπλέον, η ασφάλεια του ProtonVPN είναι κορυφαία και περιλαμβάνει τη χρήση ενός διακόπτη kill. Το VPN έχει επίσης αυστηρή πολιτική απορρήτου και δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής. Για πλήρη ανωνυμία, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το bitcoin ως πληρωμή. 

Άλλα χαρακτηριστικά του ProtonVPN

Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και παρόλο που οι ταχύτητές του δεν είναι αργές, δεν είναι ούτε οι γρηγορότεροι, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας για το ProtonVPN. Η εγκατάσταση μπορεί να είναι πόνος, αλλά μόλις ολοκληρωθεί, η διεπαφή είναι απλή στη χρήση.

Η τιμή του ProtonVPN βασίζεται σε πολλά πακέτα. Τα φθηνότερα πακέτα του είναι το δωρεάν και το Basic, αλλά δεν συνιστούμε ούτε για torrenting. Αυτό συμβαίνει επειδή παρόλο που έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και με τα δύο, το δωρεάν πρόγραμμα περιορίζει την ταχύτητα και κανένα από αυτά δεν έχει πρόσβαση στους διακομιστές P2P.

Το σχέδιο Plus είναι η καλύτερη επιλογή. Με αυτό, έχετε πρόσβαση στους διακομιστές P2P και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, καθώς δεν είναι το πιο ακριβό σχέδιο του ProtonVPN. 

Το σχέδιο Visionary είναι το πιο ακριβό, και παρόλο που έχετε επιπλέον πέντε συνδέσεις και τη χρήση της κρυπτογραφημένης υπηρεσίας email, δεν αξίζει τα επιπλέον χρήματα. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

6. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Στη συνέχεια είναι η Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, η οποία είναι μια εξαιρετική υπηρεσία VPN με μερικά μικρά niggles που θα χρειαστεί να εξομαλύνετε για torrenting. Το VPN προσφέρει διακομιστές φιλικούς προς τα torrent και ορισμένες τοποθεσίες υποστηρίζουν προώθηση θυρών, κάτι που επιτρέπει καλύτερη και ταχύτερη εμπειρία torrent. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση PIA.

pia-slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η ασφάλεια της PIA είναι καλή, αλλά θα πρέπει να αυξήσετε το επίπεδο κρυπτογράφησης προτού κάνετε κάτι υπερβολικό. Όταν το εγκαθιστάτε, η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι η κρυπτογράφηση 128-bit, η οποία δεν είναι αρκετά ασφαλής για πλήρη ανωνυμία. Το VPN έρχεται με διακόπτη kill και δεν διατηρεί κανένα αρχείο καταγραφής. Μπορείτε επίσης να πληρώσετε για την υπηρεσία χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση.

Είναι ικανό για γρήγορες ταχύτητες, ακόμη και μετά από μια μικρή πτώση όταν το επίπεδο κρυπτογράφησης είναι υψηλότερο, αν και μπορεί να είναι ασυνεπές. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και το VPN επιτρέπει 10 ταυτόχρονες συνδέσεις. Είναι επίσης εύκολο στη χρήση, ειδικά μετά την τελευταία ενημέρωση διεπαφής.

Το PIA είναι φθηνό. Ακόμα και αφού αύξησε τις τιμές του πριν από πολύ καιρό, ο πάροχος παρέμεινε μία από τις φθηνότερες επιλογές υπηρεσίας VPN. Υπάρχει περίοδος επιστροφής επτά ημερών, σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι δεν είναι κατάλληλη για εσάς.

7. Windscribe

Το Windscribe είναι επίσης ένα κατάλληλο VPN για torrenting και διαθέτει ακόμη και έναν οδηγό εγκατάστασης uTorrent. Το δίκτυό του δεν είναι τεράστιο, αλλά είναι σαφές ποιες τοποθεσίες δεν υποστηρίζουν torrenting, καθώς έχουν ένα εικονίδιο P2P με διακριτή γραμμή. Υπάρχουν πολλά να διαλέξετε, ωστόσο, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε.

Windscribe-slider1

Windscribe-slider2

Windscribe-slider3

windscribe-slider4

Windscribe-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Παρόλο που δεν συνιστούμε τη χρήση δωρεάν VPN για torrenting – θα μιλήσουμε περισσότερο για το γιατί αργότερα – το δωρεάν σχέδιο του Windscribe είναι μια αξιοπρεπής επιλογή που το βοήθησε ακόμη και να κερδίσει την πρώτη θέση στην καλύτερη σύγκριση δωρεάν υπηρεσιών VPN. Δεν περιορίζει την ασφάλεια, αλλά σας περιορίζει με άλλους τρόπους, όπως μόνο η πρόσβαση σε μια χούφτα από τους διακομιστές VPN. 

Αυτοί οι διακομιστές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κυκλοφορία P2P, αλλά υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που το εμποδίζουν να είναι το καλύτερο δωρεάν VPN για torrent. Πρώτον, οι ταχύτητές του δεν είναι κακές, αλλά άλλα VPN είναι πιο γρήγορα. Ο κύριος παράγοντας, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι, παρόλο που έχετε απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις με οποιοδήποτε πρόγραμμα, θα έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης μόνο εάν πληρώνετε. 

Με το πρόγραμμα Windscribe Pro, λαμβάνετε απεριόριστα δεδομένα, καθώς και τη χρήση όλων των διακομιστών του, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών ροής Windflix, για τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική Windscribe. Ωστόσο, μπορείτε να αποκτήσετε απεριόριστο εύρος ζώνης φθηνότερα δημιουργώντας το δικό σας σχέδιο. Η προσθήκη ενός συγκεκριμένου διακομιστή και το απεριόριστο εύρος ζώνης θα σας επιστρέψει μόλις 2 $ ανά μήνα.

Άλλα χαρακτηριστικά του Windscribe

Η ασφάλεια του Windscribe είναι καλή και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES-256. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill, αλλά ονομάζεται σύγχυση “firewall”. Η πολιτική απορρήτου της Windscribe δηλώνει ότι καταγράφει ορισμένες πληροφορίες, όπως το εύρος ζώνης που χρησιμοποιείται και τις χρονικές σημάνσεις δραστηριότητας, αλλά δεν έχει καμία πραγματική αξία. Ωστόσο, για αυτό το επιπλέον ανώνυμο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το bitcoin ως πληρωμή.

Η διεπαφή του είναι τόσο απλή όσο παίρνουν, κάτι που είναι ιδανικό για χρήστες για πρώτη φορά. Αν έχετε λίγο περισσότερη τεχνογνωσία, θα θέλατε και τη δυνατότητα να το παίξετε. 

Εάν βγείτε έξω και επιλέγετε το πρόγραμμα επί πληρωμή, καλύτερα να εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Με αυτόν τον τρόπο θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα. Εάν διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσει το VPN, μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός τριών ημερών από την αγορά, αλλά ίσως είναι καλή ιδέα να λάβετε πρώτα το δωρεάν πρόγραμμα για ένα γύρισμα.

8. GooseVPN

Η τελευταία μας επιλογή είναι το GooseVPN. Είναι ένα VPN φιλικό προς τα torrent με την πλειονότητα των διακομιστών του να είναι κατάλληλα για torrent. Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους είναι το τελευταίο στη λίστα μας για τα καλύτερα VPN για torrent.

Goose-VPN-αρχική σελίδα-2019

Το VPN διαθέτει υψηλή ασφάλεια με πολλές επιλογές πρωτοκόλλου για να διαλέξετε, καθώς και τον απαραίτητο διακόπτη kill. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι έτσι έξω από το κουτί, οπότε θα πρέπει να ξέρετε τι κάνετε για να το ρυθμίσετε σωστά και να παραμείνετε προστατευμένοι κατά το torrenting. Ωστόσο, η διεπαφή είναι απλή στη χρήση.

Ωστόσο, επισημάνουμε στην κριτική GooseVPN, ότι υπήρξαν κάποιες βελτιώσεις στην υπηρεσία, όπως το γεγονός ότι όταν την εξετάσαμε για πρώτη φορά, υπήρχαν διαρροές DNS αριστερά, δεξιά και στο κέντρο. Ευτυχώς, το VPN ήταν εντάξει κατά τη διάρκεια των τελευταίων δοκιμών μας. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, αλλά δεν μπορείτε να πληρώσετε μέσω κρυπτογράφησης.

Οι ταχύτητες του GooseVPN δεν είναι μεγάλες, αλλά έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης, καθώς και απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. 

Το μηνιαίο πρόγραμμα είναι αρκετά υψηλό, αλλά τα μακρύτερα πακέτα του είναι αρκετά φθηνά. Μπορείτε να δοκιμάσετε το GooseVPN δωρεάν για 30 ημέρες, αλλά θα πρέπει να εισαγάγετε τα στοιχεία πληρωμής για να το κάνετε. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να θυμάστε να ακυρώσετε εάν δεν το θέλετε πλέον, διαφορετικά θα χρεωθείτε αυτόματα στο τέλος των 30 ημερών. Ακόμα, είναι μια καλή δικαιολογία για να του δώσουμε μια περιστροφή.

Πώς επιλέξαμε τα καλύτερα VPN για Torrenting

Πρώτον, όταν προσπαθούμε να βρούμε ποια VPN είναι τα καλύτερα για torrent, μπορούμε σχεδόν να ρίξουμε οποιονδήποτε πάροχο που δεν επιτρέπει την κυκλοφορία P2P απευθείας από τη λίστα «ίσως». 

Ορισμένες υπηρεσίες δεν επιτρέπουν καθόλου χείμαρρο. Χρησιμοποιεί γρήγορα έναν τόνο εύρους ζώνης, επομένως είναι κατανοητό γιατί ορισμένοι πάροχοι αποφεύγουν αυτό. Επιπλέον, σε ορισμένους δεν αρέσει το γεγονός ότι η περισσότερη δραστηριότητα P2P περιλαμβάνει την κοινή χρήση υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Εάν ένας πάροχος δεν υποστηρίζει το P2P, δεν πρόκειται να σας προστατεύσει με τον ίδιο τρόπο με αυτούς που το κάνουν. Εκτός από αυτό, υπάρχουν μερικά άλλα κριτήρια που πρέπει να έχει ένα VPN για να είναι ένα από τα καλύτερα VPN για torrenting. 

Ασφάλεια

Εκτός από τον πάροχο VPN που πρέπει να επιτρέπει την κυκλοφορία torrent, είναι εξαιρετικά σημαντικό να επιλέξετε ένα VPN με καλές δυνατότητες ασφαλείας. Χρειάζεστε ισχυρό ρυθμό κρυπτογράφησης AES-256 bit ή υψηλότερο, μαζί με διακόπτη kill. 

Η καλή ασφάλεια VPN θα διασφαλίσει ότι θα παραμείνετε κρυμμένοι και έχοντας έναν διακόπτη kill, θα είστε καλυμμένοι σε περίπτωση αποτυχίας του VPN. Εάν συμβαίνει αυτό, θα διακόψει εντελώς τη σύνδεσή σας προτού να εμφανιστεί οποιοδήποτε από τα ευαίσθητα στοιχεία σας. 

Επιπλέον, το VPN πρέπει να έχει περάσει δοκιμές διαρροής DNS. Η διαρροή DNS είναι κακή είδηση ​​και θα σήμαινε ότι μπορείτε να παρακολουθείτε. Έχουμε δοκιμάσει όλες τις επιλογές VPN και έχουν περάσει. 

Μυστικότητα

Το VPN που επιλέγετε θα πρέπει επίσης να σέβεται το απόρρητό σας. Πρέπει να υπάρχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής, η οποία βασικά διασφαλίζει ότι καμία από τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες δεν καταγράφεται. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν οι αρχές ζητούσαν αρχεία καταγραφής, δεν θα υπήρχε τίποτα για παράδοση. 

Εάν ακολουθείτε μια εντελώς ανώνυμη εμπειρία, θα μπορούσατε να επιλέξετε ένα VPN που σας επιτρέπει να εγγραφείτε με ένα καυστικό email και να πληρώσετε με κρυπτογράφηση. 

Ταχύτητα

Η ταχύτητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας όσον αφορά το torrent. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο για τη λήψη του αρχείου ούτως ή άλλως, αλλά επιλέγοντας ένα VPN που έχει γρήγορες ταχύτητες, δεν θα περιμένετε περισσότερο από ό, τι πρέπει. 

εύρος ζώνης

Ορισμένα VPN περιορίζουν το εύρος ζώνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά μήνα και εκτός αν το όριο αυτό είναι υψηλό ή δεν σκοπεύετε να κάνετε πολλά, θα το χτυπήσετε αρκετά γρήγορα. Ευτυχώς, η πλειονότητα των υπηρεσιών VPN παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης, οπότε ελέγξτε για αυτήν τη δυνατότητα.

Ευκολία στη χρήση

Το επίπεδο εμπειρίας σας θα εξαρτηθεί από το είδος της εμπειρίας χρήστη που αναζητάτε. Εάν είστε αρχάριος, πιθανότατα θα εκτιμήσετε μια απλή διεπαφή που σας συνδέει γρήγορα και εύκολα. Ωστόσο, εάν είστε τεχνίτης, ίσως προτιμάτε ένα VPN με το οποίο μπορείτε να παίξετε. Σε κάθε περίπτωση, ελέγξτε αν είναι συμβατή και με τη συσκευή σας.

Τιμή

Παρόλο που η τιμή του VPN δεν θα επηρεάσει την ικανότητά σας να torrent, θα πρέπει να επιλέξετε ένα VPN που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά.

Γιατί χρειάζομαι ένα VPN κατά το Torrenting

Δεν είναι όλα τα torrents παράνομα, ορισμένα περιέχουν δημόσιο τομέα ή υλικό με άδεια Creative Commons και δεν χρειάζεται να καλύψετε τη δραστηριότητά σας αν αυτό είναι το μόνο που αντιμετωπίζετε (αν και εξακολουθούμε να συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παραμείνετε κρυμμένοι από την επιτήρηση της κυβέρνησης και άλλα online κίνδυνοι).

Τούτου λεχθέντος, όπως αναφέραμε προηγουμένως, το μεγαλύτερο torrenting είναι στο όνομα της πειρατείας. Εάν κατεβάζετε ή μοιράζεστε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα, παραβιάζετε το νόμο και κινδυνεύετε να πιάσετε. 

Κάθε χώρα έχει διαφορετική άποψη για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς και διαφορετικούς νόμους και ποινές. Ορισμένες χώρες σας εμποδίζουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε τέτοιο υλικό, αλλά μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων torrent εύκολα. 

Στα μέσα της δεκαετίας του 1990, η διαδικτυακή πρόληψη πνευματικών δικαιωμάτων θεωρήθηκε σημαντικό έργο και το 1998, ο Πρόεδρος Μπιλ Κλίντον υπέγραψε το νόμο για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας στην ψηφιακή εποχή (DMCA). Σε οποιαδήποτε χώρα με τέτοιου είδους νόμους, μπορεί να βρεθείτε σε ποινή όπως πρόστιμο ή φυλάκιση. Γι ‘αυτό το λόγο, το torrent χωρίς VPN δεν είναι καλή ιδέα. 

Ένας κάτοχος πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να στείλει μια ειδοποίηση σε έναν πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου (ISP) εάν πιστεύει ότι ένας χρήστης έχει κατεβάσει περιεχόμενο χωρίς την άδειά του. Επειδή ο πάροχός σας διαδικτύου μπορεί να δει όλα όσα κάνετε στο διαδίκτυο, είναι εύκολο να βρείτε ποιος είναι ο παραβάτης και μπορεί να σταλεί ειδοποίηση παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ ανησυχητικό, αλλά εάν ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων θέλει να το προχωρήσει περαιτέρω, μπορεί να εξυπηρετήσει μια κλήτευση σε έναν ISP για πληροφορίες σχετικά με τον φερόμενο παραβάτη προκειμένου να τους μηνύσει.

Troll πνευματικών δικαιωμάτων

Τα troll πνευματικών δικαιωμάτων δεν είναι μόνο μυθικά πλάσματα – υπάρχουν και οδηγούνται από χρήματα. Νομικές εταιρείες σε ορισμένες χώρες είναι γνωστό ότι παρακολουθούν torrents και συλλέγουν τις διευθύνσεις IP όσων παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Στη συνέχεια, καλούν ISP για να εντοπίσουν τους ενόχους και να στείλουν ειδοποιήσεις διακανονισμού. Το καλύτερο άρθρο VPN για τη Γερμανία είναι ένα καλό παράδειγμα.

Πώς μπορώ να με προστατέψει ένα VPN όταν τρέχει?

Η χρήση ενός VPN όταν κάνετε torrent – και οποιαδήποτε άλλη στιγμή – θα διασφαλίσει ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες παραμένουν κρυμμένες από τον ISP σας και από οποιαδήποτε άλλα αδιάκριτα μάτια. Θα κρύψει τη διεύθυνση IP σας και θα κρυπτογραφήσει τη σύνδεσή σας.

Μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη εικονικό ιδιωτικό οδηγό δικτύου για μια πιο λεπτομερή κατανόηση του τι κάνει ένα VPN, αλλά βασικά δρομολογεί όλη την κυκλοφορία σας μέσω μιας ασφαλούς σήραγγας από τη συσκευή σας στον διακομιστή VPN. Η σήραγγα είναι κρυπτογραφημένη, έτσι ώστε κανείς να μην μπορεί να δει τι σας ενδιαφέρει, αλλά απαιτείται πολιτική μη καταγραφής για να βεβαιωθείτε ότι το ίδιο το VPN δεν μπορεί να δει ή να καταγράψει τις δραστηριότητές σας. 

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αν και ένα VPN θα σας προστατεύσει με πολλούς τρόπους, είναι επίσης καλή ιδέα να εγκαταστήσετε ένα αξιοπρεπές antivirus. Επικίνδυνα αρχεία μπορούν να συμπεριληφθούν στη λήψη σας, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε οπλισμένοι και έτοιμοι. Το Bitdefender είναι μια καλή επιλογή VPN επειδή θα σας προστατεύσει σε πραγματικό χρόνο. Διαβάστε την αναθεώρηση προστασίας από ιούς Bitdefender για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για Torrenting?

Εν ολίγοις, η απάντηση είναι όχι. Δεν λέμε ότι τα δωρεάν VPN είναι εντελώς άχρηστα, απλά δεν συνιστούμε τη χρήση ενός για κάτι όπως το torrenting, αν και τα δωρεάν σχέδια της Windscribe και της TunnelBear αποτελούν εξαίρεση. 

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους πολλές από τις “δωρεάν” εφαρμογές VPN που βλέπετε στα καταστήματα εφαρμογών θα πρέπει να αποφεύγονται με κάθε κόστος, όπως μπορείτε να διαβάσετε στον χειρότερο δωρεάν οδηγό παρόχων VPN, αλλά εδώ είναι μερικά παραδείγματα. 

Πρώτον, ορισμένοι πάροχοι διαφημίζουν την υπηρεσία ως εξαιρετική κρυπτογράφηση, αλλά στην πράξη είτε χρησιμοποιεί λιγότερο ευνοϊκό ρυθμό κρυπτογράφησης είτε καθόλου. Μερικοί είναι γεμάτοι κακόβουλο λογισμικό, απλώς περιμένουν να σας απορροφήσουν και να το κατεβάσετε. Άλλοι πάροχοι παρακολουθούν πραγματικά την κυκλοφορία σας, ώστε να μπορούν να πουλήσουν τα δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες.

Τελικές σκέψεις

Τώρα γνωρίζετε τους πραγματικούς κινδύνους του torrenting χωρίς VPN, αλλά πρέπει επίσης να ξέρετε πώς να επιλέξετε ένα κατάλληλο για την εργασία. Πρώτον, ένα VPN πρέπει να επιτρέπει την κυκλοφορία P2P, αλλά πρέπει επίσης να έχει πολιτική χωρίς καταγραφές και εξαιρετική ασφάλεια με διακόπτη kill. Επιπλέον, οι γρήγορες ταχύτητες και το απεριόριστο εύρος ζώνης είναι σημαντικές, ώστε να μην καταλήξετε σε ένα απογοητευμένο χάος.

Με όλα αυτά κατά νου, το NordVPN είναι το καλύτερο VPN για torrent. Διαθέτει προσαρμοσμένους διακομιστές P2P για επιπλέον προστασία, καθώς και εξαιρετική ασφάλεια ως στάνταρ. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill και μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. 

Οι ταχύτητες του NordVPN είναι περισσότερο από ικανές και δεν περιορίζει το εύρος ζώνης. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σας αρέσει και μπορείτε να πληρώσετε και με bitcoin.

Πείτε μας στην ενότητα σχολίων σχετικά με την εμπειρία torrenting με ένα VPN ή αν υπάρχει κάτι που μας έχει χάσει. Ρίξτε μια ματιά στα άλλα άρθρα μας VPN ενώ βρίσκεστε και εδώ. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map