Καλύτερο VPN για το Snapchat 2020

Εκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το Snapchat καθημερινά για να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο με τους φίλους και την οικογένειά τους. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν στιγμές που δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή. Αυτό είναι πιθανότατα επειδή έχουν τεθεί περιορισμοί, για τους οποίους θα μιλήσουμε παρακάτω. Όποιος και αν είναι ο λόγος, η χρήση ενός από τα καλύτερα VPN μας για επιλογές Snapchat θα σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή όπως θέλετε.


Από τότε που ιδρύθηκε το 2011, το Snapchat έχει εξελιχθεί σε μια δημοφιλή εφαρμογή κοινωνικών μέσων. Χρησιμοποιείται από άτομα όλων των ηλικιών, αλλά είναι πιο δημοφιλές στους εφήβους, που το χρησιμοποιούν ως διασκεδαστικό τρόπο για να διατηρούν επαφή και να μοιράζονται ό, τι κάνουν.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του σάς επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες ή βίντεο με ένα σύντομο μήνυμα και να ορίζετε ένα χρονόμετρο για πόσο καιρό μπορούν να προβληθούν πριν εξαφανιστούν. Επιπλέον, όλοι φαίνεται να έχουν τουλάχιστον ένα selfie με τα μοντέρνα αυτιά σκύλου του Snapchat ή ένα υπέροχο στέμμα λουλουδιών αποθηκευμένο στο τηλέφωνό τους.

Με όλες τις εθιστικές τους δυνατότητες, το Snapchat και άλλα κοινωνικά μέσα αποκλείονται συχνά σε σχολεία, κολέγια και χώρους εργασίας. Έχουμε ένα κομμάτι σχετικά με τον τρόπο κατάργησης αποκλεισμού του Instagram, καθώς και ποιο είναι το καλύτερο VPN για το σχολείο, εάν θέλετε να τα διαβάσετε.

Αυτά τα μπλοκ έχουν δημιουργηθεί για να διασφαλίσουν ότι οι μαθητές και οι εργαζόμενοι επικεντρώνονται στην εργασία τους. Το Snapchat δέχτηκε κριτική και για την κοινή χρήση αμφιλεγόμενου περιεχομένου και έχει γίνει μια δημοφιλής πλατφόρμα εκφοβισμού. Υπό αυτήν την έννοια, το μπλοκάρισμα είναι επίσης μέρος της προστασίας.

Η πρόσβαση σε περιεχόμενο μπορεί επίσης να είναι περίπλοκη σε ορισμένες χώρες λόγω της αυστηρής λογοκρισίας που αποκλείει συγκεκριμένο περιεχόμενο από τους πολίτες τους. Αυτό μπορεί να βρεθεί σε μέρη της Μέσης Ανατολής, και η Κίνα βρίσκεται στη δική της ένωση με το Μεγάλο Τείχος προστασίας. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι το Snapchat είναι αποκλεισμένο, καθώς και τα κοινωνικά μέσα γενικά. Για παράδειγμα, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το Ιράν.

Αυτά τα τμήματα μπορούν να είναι για πολιτικούς ή θρησκευτικούς λόγους. Περιορίζει την ελευθερία του λόγου και, με το Snapchat, υπάρχει η απειλή ότι οι δημοσιεύσεις εξαφανίζονται μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Αυτό το χαρακτηριστικό κάνει τους χρήστες λιγότερο φοβισμένοι να μιλούν το μυαλό τους.

Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι δεν εμποδίζει κάποιον να τραβήξει ένα στιγμιότυπο οθόνης του μηνύματός σας πριν φύγει, οπότε προσέξτε τι δημοσιεύετε.

Καλύτερο VPN για το Snapchat 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για το Snapchat

Όποιοι περιορισμοί έχετε συναντήσει, η χρήση ενός από τους καλύτερους παρόχους VPN θα σας βοηθήσει να τους παρακάμψετε. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε πρόσβαση όχι μόνο στο Snapchat, αλλά και σε περιορισμένα κοινωνικά μέσα και σε άλλο περιεχόμενο. Θα σας κάνει να μοιάζετε ότι βρίσκεστε κάπου που έχει πρόσβαση σε αυτό που θέλετε να δείτε.

Όταν επιλέγετε μια υπηρεσία για χρήση με το Snapchat, ένα καλό δίκτυο διακομιστών πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν πολλοί διακομιστές για να διαλέξετε, ειδικά κοντά εάν βρίσκεστε σε μια χώρα όπου έχει απαγορευτεί, δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να βρείτε έναν που να ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ένας άλλος βασικός παράγοντας είναι η ασφάλεια. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας, συμπεριλαμβανομένου του Snapchat, ώστε άλλα άτομα να μην μπορούν να τα διαβάσουν. Αυτό σημαίνει ότι το σχολείο ή το γραφείο σας δεν θα μπορούν να δουν ότι χρησιμοποιείτε την υπηρεσία κοινωνικών μέσων. Είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι το VPN διαθέτει επίσης διακόπτη kill. Αυτό θα σας αποσυνδέσει από το Διαδίκτυο εάν σταματήσει να λειτουργεί.

Αν και διατίθεται σε πολλά μέρη, το δημόσιο WiFi μπορεί να είναι επικίνδυνο. Η καλή κρυπτογράφηση διασφαλίζει ότι τα προσωπικά σας στοιχεία θα κρατηθούν μακριά από αδιάκριτα μάτια.

Το απόρρητό σας είναι επίσης σημαντικό. Εάν επιλέξετε έναν πάροχο που δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, δεν θα υπάρχει καταγραφή του τι έχετε κάνει. Δεδομένου ότι οι περισσότεροι από εσάς Snapchatters θα είναι σε κινητό τηλέφωνο, είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος προσφέρει πελάτες για τη συσκευή σας.

Δελεάζουμε ως δωρεάν υπηρεσίες VPN, ειδικά για εφήβους και μαθητές, δεν τις προτείνουμε. Παρόλο που μερικά δεν είναι πολύ άσχημα, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στο καλύτερο κομμάτι δωρεάν υπηρεσιών VPN, πρέπει να ξέρετε τι εγγραφείτε. Ακόμη και οι καλοί μπορούν να έχουν ενοχλητικούς περιορισμούς εύρους ζώνης.

Το κύριο πρόβλημα με τα δωρεάν VPN, ωστόσο, είναι ότι η ασφάλειά σας θα μπορούσε να κινδυνεύει. Ορισμένοι έχουν κακόβουλο λογισμικό, διατηρούν αρχεία καταγραφής ή πωλούν τα δεδομένα σας. Διαβάστε για όλους τους κινδύνους στο άρθρο των χειρότερων δωρεάν παρόχων VPN.

Άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ευκολία χρήσης και η προσαρμοστικότητα. Η ταχεία εξυπηρέτηση είναι επίσης επωφελής, ειδικά εάν συνδέεστε σε έναν διακομιστή πολύ μακριά. Θα θέλατε καλή εξυπηρέτηση πελατών σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά και, τέλος, οι τιμές ποικίλλουν, έτσι ώστε να είναι η λήψη αποφάσεων για εσάς.

1. Καλύτερο VPN για Snapchat: ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει κερδίσει την πρώτη θέση πολλές φορές στο Cloudwards.net. Η εξυπηρέτησή του είναι εξαιρετική και θα ταιριάζει στις ανάγκες των περισσότερων ανθρώπων. Διαθέτει πολλούς διακομιστές σε 94 χώρες, επομένως δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα για να παρακάμψετε αυτά τα μπλοκ.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει μερικές από τις καλύτερες ασφάλειες από προεπιλογή και μπορεί να αυξηθεί για να σας κάνει να νιώσετε ακόμη πιο ασφαλείς. Επίσης διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη kill για επιπλέον ηρεμία. Υπάρχει επίσης μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης των αρχείων καταγραφής, οπότε δεν θα υπάρχει καμία καταγραφή για το τι έχετε κάνει.

Υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για κινητά για Android και iOS και υπολογιστές-πελάτες για Windows και macOS, διατηρώντας σας ασφαλείς σε οποιεσδήποτε συσκευές έχετε. Μόλις εγκατασταθεί, είναι εύκολο στη χρήση και μια εξαιρετική επιλογή για όσους δεν έχουν εμπειρία στη χρήση VPN, καθώς κάνει σχεδόν τα πάντα για εσάς.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα από τα γρηγορότερα VPN, οπότε είναι ιδανικό για σύνδεση σε μεγάλη απόσταση. Η εξυπηρέτηση πελατών της δεν είναι τόσο γρήγορη, και υπάρχουν ταχύτερα συστήματα υποστήριξης που ισχύουν αλλού.

Ωστόσο, το προσωπικό είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει με λεπτομερείς απαντήσεις. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω ζωντανής συνομιλίας, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7, ή μέσω email, αν και η τελευταία θα διαρκέσει περισσότερο. Δείτε την πλήρη κριτική ExpressVPN για περισσότερα.

Το ExpressVPN είναι ακριβό, ειδικά για όσους έχουν περιορισμένο προϋπολογισμό, αλλά, για το επίπεδο υπηρεσιών που λαμβάνετε, αξίζει τον κόπο. Εάν εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά, αν αισθανθείτε λίγο άβολα, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών για να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτό πρώτα.

2. NordVPN

Το NordVPN είναι ένας άλλος εξαιρετικός πάροχος που συχνά συνιστάται στα άρθρα μας. Διαθέτει ένα καλό δίκτυο διακομιστών, δίνοντάς σας πολλά να διαλέξετε όταν παρακάμψετε τους περιορισμούς. Η υπηρεσία είναι από τις πιο ασφαλείς, με το μπόνους της κρυπτογράφησης διπλού λυκίσκου που κάνει τη σύνδεση ακόμη περισσότερο.

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι πιο τροποποιήσιμο από το ExpressVPN, αλλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε πριν το αγγίξετε. Παρέχεται διακόπτης kill για να σας κρατήσει ασφαλείς εάν το VPN αποτύχει και δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Android ή iOS και, όπως το ExpressVPN, διαθέτει πελάτες για υπολογιστές με Windows και macOS. Η ρύθμιση είναι απλή και μπορείτε να συνδεθείτε σε λίγα λεπτά. Ο πελάτης έχει καλή διάταξη και είναι επίσης εύχρηστος.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Το NordVPN έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες, αλλά μπορεί να καθυστερήσει σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, ο χρόνος εναλλαγής διακομιστή είναι πολύ πιο γρήγορος από τον ExpressVPN. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Η βοήθεια είναι έτοιμη μέσω ζωντανών συνομιλιών και επιλογών email. Οι απαντήσεις είναι γρήγορες, με την ταχύτερη προερχόμενη από ζωντανή συνομιλία και το προσωπικό είναι εξυπηρετικό και διεξοδικό. Εάν προτιμάτε, μπορείτε να δείτε την εύχρηστη βάση γνώσεων για να δείτε εάν μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας.

Έχει μια προσιτή μηνιαία τιμή, αλλά η λήψη μεγαλύτερης συνδρομής είναι πολύ ευγενική για το πορτοφόλι σας. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε πριν από τη δέσμευση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιστροφή χρημάτων των 30 ημερών.

3. VyprVPN

Στη συνέχεια είναι το VyprVPN, το οποίο έχει ένα καλό δίκτυο που εξαπλώνεται σε 64 χώρες. Ωστόσο, ο πραγματικός αριθμός διακομιστών είναι μικρότερος από τις άλλες επιλογές μας. Ωστόσο, θα πρέπει να διαλέξετε αρκετά για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Snapchat. Έχει μεγάλη ασφάλεια και το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης Chameleon βασίζεται σε αυτό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην κριτική VyprVPN.

Περιλαμβάνει επίσης έναν διακόπτη kill, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διαρροή των δεδομένων σας εάν το VPN αποτύχει. Όπως και οι άλλοι, δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, οπότε μπορείτε να συνομιλήσετε εμπιστευτικά.

Το VyprVPN παρέχει εφαρμογές για κινητά για Android και iOS που είναι εύχρηστες. Διαθέτει επίσης υπολογιστές-πελάτες για Windows και macOS, αλλά οι διατάξεις τους θα μπορούσαν να βελτιωθούν. Τούτου λεχθέντος, κάνουν ό, τι πρέπει να κάνουν.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Οι ταχύτητες είναι καλές, αλλά μερικές φορές μπορεί να καθυστερήσει. Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε να ανατρέξετε στην ενότητα Συχνές ερωτήσεις για βοήθεια. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη επιλογή, αλλά θα λάβετε μια πολύ καλύτερη απάντηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν έχετε αρκετά τεχνικό πρόβλημα.

Αρχική σελίδα VyprVPN

Η τιμολόγηση του VyprVPN δεν είναι κακή και έχει περίοδο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να δείτε αν σας αρέσει.

4. CyberGhost

Η επόμενη επιλογή μας είναι το CyberGhost. Διαθέτει ένα καλό δίκτυο διακομιστών με 58 χώρες. Αυτό θα πρέπει να είναι περισσότερο από αρκετό για να ξεπεραστούν οι περιορισμοί που εμποδίζουν το Snapchat. Η ασφάλεια είναι μεγάλη, αλλά δεν είναι τόσο προσαρμόσιμη όσο και άλλες. Διαθέτει διακόπτη kill για επιπλέον ασφάλεια, και δεν διατηρούνται καθόλου αρχεία καταγραφής εδώ.

Το CyberGhost είναι διαθέσιμο για Android, iOS, Windows και macOS. Η διεπαφή ενημερώθηκε πρόσφατα, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολο στη χρήση και να δείτε πού πρέπει να είστε, ωστόσο.

Ανατρέξτε στην πλήρη αναθεώρηση του CyberGhost για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Οι ταχύτητες είναι καλές, αλλά μπορεί να καθυστερήσουν σε μεγάλες αποστάσεις. Υπάρχει μια εκτεταμένη βάση γνώσεων που θα βοηθήσει στην επίλυση των πιο συνηθισμένων προβλημάτων. Η υποστήριξη πελατών διατίθεται μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Η ζωντανή συνομιλία θα σας δώσει την ταχύτερη απάντηση και το προσωπικό θα σας βοηθήσει και θα σας δώσει λεπτομερείς απαντήσεις.

Το μηνιαίο πρόγραμμα είναι προσιτό, αλλά, όπως και με τα άλλα, η εγγραφή για μεγαλύτερο πρόγραμμα είναι πολύ φθηνότερη στο τέλος. Μπορείτε να επωφεληθείτε από τη δοκιμή επτά ημερών εάν χρησιμοποιείτε Android ή iOS πριν λάβετε την τελική απόφαση. Υπάρχει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, για επιπλέον ηρεμία.

5. TorGuard

Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, υπάρχει το TorGuard. Είναι ένας άλλος σπουδαίος πάροχος με διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες, δίνοντάς σας πολλές επιλογές για να μπείτε σε μπλοκ. Είναι ασφαλές και πιο τροποποιήσιμο από άλλους παρόχους, επομένως όσοι διαθέτουν τεχνική τεχνογνωσία μπορεί να το προτιμούν.

torguardclientarea

Όπως και με τις άλλες επιλογές μας, διαθέτει διακόπτη kill για να διακόψει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν το VPN σταματήσει να λειτουργεί. Επιπλέον, έχει πολιτική μη καταγραφής, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το TorGuard σε Android και iOS, αλλά η αρχική ρύθμιση μπορεί να είναι πόνος. Διατίθενται επίσης πελάτες για Windows και macOS. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτά στην κριτική μας στο TorGuard.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Οι ταχύτητες είναι εντάξει, αλλά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με το TorGuard και η μεγαλύτερη ασφάλεια μπορεί να τις μειώσει επίσης. Εάν χρειάζεστε βοήθεια, η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη, αλλά πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν είναι πάντα στελεχωμένο. Εάν επικοινωνήσετε ενώ δεν είναι, θα πρέπει να αφήσετε ένα μήνυμα και κάποιος θα επικοινωνήσει μαζί σας μέσω email. Υπάρχουν βολικοί πόροι στο διαδίκτυο, ωστόσο, εάν θέλετε να προσπαθήσετε να επιλύσετε το πρόβλημα.

Αρχική σελίδα TorGuard 2017

Η τιμή ανά μήνα είναι απότομη, αλλά αν επιλέξετε μεγαλύτερη συνδρομή, το κόστος μειώνεται σημαντικά. Μπορείτε να επωφεληθείτε από την επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία πρώτα.

Τελικές σκέψεις

Τώρα που γνωρίζετε πώς να ξεπεράσετε τους περιορισμούς που εμποδίζουν την πρόσβαση στο Snapchat, ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να επιλέξετε έναν αξιοπρεπή πάροχο από τις κριτικές VPN για να το κάνετε. Το καλύτερο δίκτυο διακομιστών σε όσο το δυνατόν περισσότερες τοποθεσίες είναι καλύτερο. Όσο περισσότερα είναι διαθέσιμα, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να παρακάμψετε τους περιορισμούς, ειδικά αν έχουν οριστεί από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Η ασφάλεια στο διαδίκτυο θα πρέπει επίσης να αποτελεί προτεραιότητα, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχει καλή κρυπτογράφηση, διακόπτη kill και δεν διατηρεί αρχείο των ενεργειών σας. Χρειάζεται επίσης έναν πελάτη για οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε.

Το ExpressVPN, με το τεράστιο δίκτυο διακομιστών και την εξαιρετική ασφάλεια, είναι ο νικητής μας. Είναι μια εξαιρετική εξυπηρέτηση και αξίζει τα λεφτά. Θυμηθείτε, μπορείτε να δοκιμάσετε πριν αγοράσετε με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Εάν έχετε εμπειρία πρόσβασης στο Snapchat ενώ υπάρχουν μπλοκ, πείτε μας στα παρακάτω σχόλια. Θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε. Το αρχείο VPN μας έχει πιο ενδιαφέροντα άρθρα για ανάγνωση, γιατί να μην ρίξετε μια ματιά; Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map