Καλύτερο VPN για το Porn 2020: Επειδή η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης δεν είναι αρκετή

Πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν πορνό. Δυστυχώς, δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούν πορνό, ειδικά στο διαδίκτυο. Μόνο μια μικρή μειονότητα ενοχλεί να το κάνει χρησιμοποιώντας ένα VPN, ωστόσο, αφήνοντας τον εαυτό του ανοιχτό σε άτομα που τα παρακολουθούν ενώ βρίσκονται στη σόλο του πάθους. Έχουμε καταρτίσει μια λίστα με τα καλύτερα VPN για πορνό, ώστε να μπορείτε να διατηρείτε κρυφή τη διεύθυνση IP σας, ενώ κάνετε πράγματα που δεν θέλετε να γνωρίζουν όλοι.


Εάν βιάζεστε επειδή πρέπει να αερίσετε λίγο, το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN εκεί έξω και είναι εγγυημένο ότι θα σας κρατήσει ασφαλείς ενώ εργάζεστε στη βαλβίδα απελευθέρωσης.

Γιατί η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης δεν είναι αρκετή

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιθανώς δεν συνειδητοποιούν ότι σχεδόν όλοι μπορούν να δουν τι έχουν φτάσει όταν τελευταία υποχώρησαν για «ιδιωτικό χρόνο» σε οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού έχει τη λιγότερη κίνηση. Μετά από όλα, ασχολούνται με τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης. Ωστόσο, δεν λειτουργεί έτσι. Τα περισσότερα ασφαλή προγράμματα περιήγησης σας το λένε ακόμη, αλλά πιθανότατα εσείς ήσασταν πολύ εστιασμένοι σε άλλα πράγματα την τελευταία φορά που εμφανίστηκε η οθόνη.

Chrome-ανώνυμη περιήγηση

Το μόνο που κάνει η κατάσταση ανώνυμης περιήγησης είναι να αποκρύψει το ιστορικό περιήγησής σας. Διαγράφει τα ίχνη σας στο τέλος σας, αλλά πουθενά αλλού (δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό σας Google, επίσης). Το πίσω άκρο, για παράδειγμα, όπου το σήμα πηγαίνει στον ευρύτερο κόσμο, αφήνεται ανοιχτό.

Ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου διατηρεί αρχεία και η κυβέρνησή σας μπορεί επίσης. Ο σημαντικός σας άλλος, ο οποίος είναι πιθανώς ο λόγος που χρησιμοποιείτε τη λειτουργία ανώνυμης περιήγησης, πρέπει απλώς να πραγματοποιήσετε μια τηλεφωνική κλήση στον πάροχό σας για να λάβετε αυτά τα αρχεία. Εάν η καρδιά σας χτύπησε διαβάζοντας αυτήν την πρόταση, μην ανησυχείτε, υπάρχει μια λύση: εικονικά ιδιωτικά δίκτυα.

Το καλύτερο πορνογραφικό VPN το 2020

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε πορνό

Τα VPN μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, αλλά η κύρια λειτουργία τους είναι να σας κρατά κρυμμένο ενώ είστε στο διαδίκτυο. Υπάρχουν και άλλοι τρόποι για να το κάνετε αυτό – ανατρέξτε στον ανώνυμο οδηγό περιήγησης για συμβουλές – αλλά τα VPN βρίσκονται στην κορυφή της λίστας όταν πρόκειται για πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να διατηρήσετε τον εαυτό σας ασφαλή στο διαδίκτυο.

Ένα VPN μπορεί να το κάνει αυτό δρομολογώντας την κυκλοφορία σας μέσω της λεγόμενης ασφαλούς σήραγγας, μιας κρυπτογραφημένης σύνδεσης μεταξύ εσάς και του διακομιστή VPN. Μπορείτε να λάβετε τις λεπτομέρειες στον οδηγό μας για την ασφάλεια VPN, αλλά εν συντομία, χρησιμοποιώντας μια σύνδεση VPN, κανείς δεν μπορεί να δει τι κάνετε ή από πού συνδέεστε. Αυτό είναι βολικό εάν ζείτε σε μια χώρα όπου το πορνό είναι παράνομο ή αντιμετωπίζετε κάτι σαν το πλέον ανενεργό αναγνωριστικό πορνογραφίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για χώρες όπου οι ιστότοποι πορνό είναι παράνομοι, ανατρέξτε στους οδηγούς μας για το καλύτερο VPN για την Κίνα, το καλύτερο VPN για τη Σαουδική Αραβία και το καλύτερο VPN για το Πακιστάν, για αρχάριους. Εάν ταξιδεύετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις χώρες και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο για πορνό, χρησιμοποιήστε μια υπηρεσία VPN ή αντιμετωπίστε την πιθανότητα να αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα.

Ακόμα κι αν ετοιμάζεστε να παρακολουθήσετε κινήσεις δέρματος από τα σχετικά ασφαλή λιμάνια της Ευρώπης ή της Βόρειας Αμερικής, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε δύο φορές για την περιήγηση στον αγαπημένο σας ιστότοπο πορνό ενώ δεν προστατεύεται – ακόμη και η σόλο πράξη δεν έρχεται χωρίς τον κίνδυνο μόλυνσης αυτές τις μέρες.

Εκτός από την τήρηση αρχείων από τον πάροχο υπηρεσιών διαδικτύου, οι ίδιοι οι ιστότοποι συχνά δεν είναι ασφαλείς. Για παράδειγμα, αυτά τα ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα που φαίνεται να έχουν όλοι οι ιστότοποι πορνό είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για πειρατείες προγράμματος περιήγησης και τα cookie που απορρίπτονται από αυτά μπορούν να σας παρακολουθούν. Ένα VPN θα σας προστατεύσει από αυτό, ειδικά εάν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με έναν από τους καλύτερους αποκλεισμούς αναδυόμενων παραθύρων και το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς.

Εκτός από αυτές τις πρακτικές ανησυχίες, ένας άλλος λόγος για να αποκρύψετε την παρουσία σας ενώ βγάζετε το μονόφθαλμο φίδι έξω είναι να βεβαιωθείτε ότι κανείς δεν ξέρει για πράγματα που δεν ανήκουν στην επιχείρησή τους. Οι περισσότεροι ιστότοποι και ISP μοιράζονται δεδομένα με εμπόρους, ασφαλιστικές εταιρείες και υπηρεσίες ασφαλείας, κανένας από τους οποίους δεν έχει δικαίωμα να γνωρίζει ότι σας αρέσει το λεσβιακό πορνό ή ότι είστε σε πόδια.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, βεβαιώνεστε ότι το ιστορικό περιήγησής σας δεν θα επιστρέψει για να σας στοιχειώσει και ότι κανείς με τον οποίο δεν μοιράζεστε το Διαδίκτυο σας θα μάθει τι κάνετε όταν βρίσκεστε έξω από το δωμάτιο.

Τώρα, ας μάθουμε πώς αποφασίσαμε ποια VPN θα κάνουν το κόψιμο και ποια όχι.

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για πορνό

Για να αποφασίσουμε το καλύτερο VPN για πορνό, υποθέσαμε ότι οι περισσότεροι αναγνώστες θα το μεταδίδουν σε ροή. Εάν είστε περισσότερο από τον τύπο torrenting (πρακτικό εάν δεν υπάρχει Διαδίκτυο, αλλά εξακολουθείτε να αισθάνεστε τον κνησμό), σας συνιστούμε να διαβάσετε το καλύτερο VPN μας για torrenting κομμάτι, επειδή τα κριτήρια είναι διαφορετικά. Έχοντας αυτό κατά νου, καταλήξαμε στα ακόλουθα τρία κριτήρια.

Ταχύτητα

Σε αντίθεση με το καλύτερο VPN για το Amazon Prime ή το καλύτερο VPN για το Hulu, η ταχύτητα είναι το κορυφαίο κριτήριο κατά την επιλογή των καλύτερων VPN για παρακολούθηση πορνό. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από την προσωρινή αποθήκευση βίντεο, ειδικά αν προσπαθείτε να το τρίψετε πραγματικά γρήγορα. Και οι πέντε από τους παρόχους VPN παρακάτω θα σας προσφέρουν σταθερές ταχύτητες.

Ασφάλεια

Τούτου λεχθέντος, προχωρήσαμε περισσότερο από την απλή αντιγραφή και επικόλληση του γρηγορότερου άρθρου μας VPN. Σε τελική ανάλυση, το αντικείμενο εδώ είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν μπορείτε να παρακολουθείτε μόνο πορνό, αλλά και ότι δεν μπορείτε να παρακολουθείτε όσο έχετε πρόσβαση στον αγαπημένο σας ιστότοπο πορνό. Κάθε υπηρεσία VPN σε αυτήν τη λίστα είναι από τους πιο ασφαλείς παρόχους VPN.

Δίκτυο διακομιστή

Τέλος, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι θα μπορούσατε να βρείτε έναν σχετικά κοντινό διακομιστή VPN για σύνδεση, ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε. Επιλέγοντας VPN με μεγάλα δίκτυα διακομιστών, είστε σχεδόν εγγυημένοι ότι θα βρείτε έναν διακομιστή που θα λειτουργεί, ακόμη και αν έχετε αργή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

1. Το καλύτερο VPN για πορνό: ExpressVPN

Οι τακτικοί αναγνώστες του Cloudwards.net θα εκπλαγούν λίγο από το γεγονός ότι το ExpressVPN είναι ο νικητής. Υπάρχει ένας λόγος που οδηγεί τις αξιολογήσεις VPN μας. Στις δοκιμές μας, ήταν σταθερά η ταχύτερη, ενώ διαθέτει επίσης εξαιρετική ασφάλεια. Αν και δεν λειτουργεί κάθε διακομιστής βέλτιστα όλη την ώρα, είστε σχεδόν βέβαιοι ότι όλοι θα λειτουργούν αρκετά καλά για τη ροή οποιασδήποτε ιστοσελίδας πορνό.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην πλήρη αναθεώρηση ExpressVPN, έχει κρυπτογράφηση AES 256-bit ως στάνταρ και χρησιμοποιεί πρωτόκολλο 4096-bit για χειραψίες RSA. Αν σας αρέσει, διαβάστε την περιγραφή κρυπτογράφησης. Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν υπάρχει κανένας τρόπος να γνωρίζει κανείς τι κάνετε όταν χρησιμοποιείτε το ExpressVPN.

Δεν διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών, αλλά έχει ένα από τα καλύτερα spread, με τις περισσότερες χώρες του κόσμου να εκπροσωπούνται. Επιπλέον, οι διακομιστές του μπορούν να χειριστούν ένα μεγαλύτερο φορτίο από εκείνο των περισσότερων υπηρεσιών, οπότε και είστε καλοί και σε αυτό το σημείο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Εκτός του ότι είναι γρήγορο και ασφαλές, το ExpressVPN είναι φιλικό προς τον χρήστη. Στην πραγματικότητα, είναι τόσο εύκολο στη χρήση, πιθανότατα θα μπορούσατε να το χειριστείτε με ένα μόνο χέρι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο μεγάλο μεγάλο κουμπί στο κέντρο του πελάτη και θα ξεκινήσετε τους αγώνες. Είναι επίσης το καλύτερο VPN μας για το Netflix, οπότε καλύπτεστε και σε αυτήν τη βάση.

Το μόνο μειονέκτημα του ExpressVPN είναι η τιμή του, η οποία φτάνει τα επιβλητικά 100 $ ετησίως. Ωστόσο, λαμβάνετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών κατά την εγγραφή σας, οπότε έχετε αρκετό χρόνο να αποφασίσετε αν είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Πιστεύουμε ότι πρέπει να το δοκιμάσετε, θα εκπλαγείτε.

2. CyberGhost

Το CyberGhost είναι η δεύτερη καταχώρισή μας, κυρίως επειδή δεν χτυπάει τόσο καλά όσο το ExpressVPN, αλλά το αντισταθμίζει με πολύ χαμηλότερη τιμή. Για ανάλυση των σχεδίων της, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο CyberGhost, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι για την τιμή ενός έτους με το ExpressVPN, έχετε τρία χρόνια με το CyberGhost.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Τούτου λεχθέντος, στο άρθρο ExpressVPN vs CyberGhost, μπορείτε να δείτε ότι το ExpressVPN είναι ο σαφής νικητής στο δίκτυο ασφάλειας, ταχύτητας και διακομιστή. Το CyberGhost δεν είναι καθόλου αδιάφορο, και προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια, με το AES 256-bit να είναι ο κανόνας, καθώς και ένας διακόπτης θανάτωσης τριχών. Οι ταχύτητες του CyberGhost δεν είναι μεγάλες, αλλά τα αντισταθμίζει με ένα φανταστικό δίκτυο διακομιστών.

Εάν βρίσκεστε στην Ευρώπη ή θέλετε να συνδεθείτε σε έναν ευρωπαϊκό διακομιστή, το CyberGhost είναι μια εξαιρετική επιλογή, επειδή κανένα VPN δεν έχει τόσο ολοκληρωμένη κάλυψη στον Παλιό Κόσμο. Διαθέτει επίσης ένα αξιοπρεπές δίκτυο στις Η.Π.Α. και τον Καναδά, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος εξυπηρετείται λιγότερο καλά, πράγμα που σημαίνει ότι αν βρίσκεστε στην Ασία ή τη Μέση Ανατολή, ίσως θέλετε να αναζητήσετε αλλού για τους αγαπημένους σας ιστότοπους πορνό.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Εκτός από το ότι είναι φθηνό, καθώς και μεταξύ των καλύτερων VPN για την Ευρώπη, το CyberGhost πηγαίνει πάντα καλά στις υπηρεσίες ροής. Κατατάσσεται ψηλά σε πολλά από τα άρθρα της βιβλιοθήκης ροής μας, οπότε η παρακολούθηση όσων πορνό γρατσουνίζει την φαγούρα σας δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Λίγα VPN προσφέρουν τον συνδυασμό χαμηλής τιμής και υψηλής χρηστικότητας που κάνει το CyberGhost και είμαστε στην ευχάριστη θέση να το προτείνουμε. Το τριετές πρόγραμμα συνοδεύεται από μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, οπότε δεν πρέπει να χάσετε τίποτα όταν το ελέγξετε.

3. NordVPN

Το NordVPN είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους εκεί έξω, αλλά σε πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας, έχει δείξει ασυνέπειες, υποβαθμίζοντας την στην τρίτη θέση για να παρακολουθήσετε πορνό. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να είναι γρήγορο, θα πρέπει απλώς να αφιερώσετε χρόνο για να βρείτε τον κατάλληλο διακομιστή για να έχετε μια ομαλή εμπειρία προβολής. Μιλάμε περισσότερο για αυτό στην αναθεώρηση NordVPN.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η εύρεση ενός διακομιστή δεν θα είναι πολύ δύσκολη ούτε. Το NordVPN διαθέτει ένα δίκτυο περισσότερων από 5.000 διακομιστών σε όλο τον κόσμο, με πολλές μεγαλύτερες χώρες να περιέχουν δεκάδες τοποθεσίες. Όπου κι αν βρίσκεστε, είστε σχεδόν εγγυημένοι ότι ένας διακομιστής είναι σχετικά κοντά. Δείτε πώς συγκρίνεται το δίκτυο του NordVPN με το CyberGhost στο άρθρο NordVPN vs CyberGhost.

Όσον αφορά την ασφάλεια, είστε ασφαλείς και υγιείς με το NordVPN. Η υπηρεσία διαθέτει μερικά από τα καλύτερα και προσαρμόζεται εύκολα στην οθόνη ρυθμίσεων, σε αντίθεση με πολλά VPN, συμπεριλαμβανομένου του ExpressVPN. Εάν ρυθμίσετε το VPN σας έτσι ώστε να κάνει ακριβώς αυτό που θέλετε να κάνει σε ορισμένες περιπτώσεις είναι το παιχνίδι σας, αξίζει να δείτε το NordVPN.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Αν και το NordVPN έπρεπε να δαγκώσει τον αγώνα μας στον αγώνα ExpressVPN εναντίον NordVPN, προσφέρει πολλά από τα πλεονεκτήματα του ExpressVPN χωρίς την τεράστια τιμή. Η τιμή του κυμαινόταν (διαβάστε το State of the Cloud για τον Απρίλιο), αλλά αυτή τη στιγμή είναι περίπου 95 $ για τρία χρόνια, οπότε εξακολουθεί να είναι καλό.

Εάν δεν σας πειράζει να βάζετε μηνύματα με διακομιστές, το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή για προστασία της ιδιωτικής ζωής όταν χτυπάτε τον πίθηκο. Η υπηρεσία συνοδεύεται από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε ακόμα κι αν δεν σας αρέσει, δεν έχετε χάσει τίποτα.

4. TorGuard

Το TorGuard είναι ένα φανταστικό VPN που προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και καλές ταχύτητες, αλλά τοποθετεί την τέταρτη θέση σε αυτήν τη λίστα επειδή είναι δύσκολο στη χρήση, ειδικά για αρχάριους. Εάν το παιχνίδι με το λογισμικό είναι δικό σας, ωστόσο, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια ματιά στην κριτική μας TorGuard και, επειδή πιθανότατα είστε χρήστης Linux, το καλύτερο VPN για επιλογή Linux, επίσης.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το ωραίο με την προσαρμοστικότητα της TorGuard είναι ότι μπορείτε να αποφασίσετε πού να ανταλλάξετε μεταξύ ασφάλειας και ταχύτητας. Αν θέλετε βασική ασφάλεια και να εστιάσετε στην ταχύτητα, είναι απλώς θέμα περιστροφής των σωστών κλήσεων. Εάν ανησυχείτε για κάποιον που ανακαλύπτει τις πιο εξωτικές σας προτιμήσεις στο πορνό ή ζείτε όπου το πορνό είναι παράνομο, γυρίστε τα κανάλια με τον άλλο τρόπο.

Το μεγάλο δίκτυό του διαθέτει περισσότερους από 3.000 διακομιστές, αλλά αντί να τους επιλέξετε ξεχωριστά, θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε σε ένα από τα 68 κέντρα δεδομένων σε όλο τον κόσμο. Το TorGuard επιλέγει έπειτα τον καλύτερο διακομιστή για εσάς από τη δέσμη, η οποία λειτουργεί εκπληκτικά καλά.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Αν και η χρήση του μπορεί να είναι η πρόκληση, το TorGuard είναι ένα από τα πιο ευέλικτα και χρήσιμα VPN εκεί έξω. Δεν έχει σημασία αν παίζετε το Netflix ή παρακολουθείτε πορνό, θα σας κρατήσει ασφαλείς. Το τσιμπήμα μπορεί να είναι μια δουλειά, αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ διασκεδαστικό.

Εάν το TorGuard μοιάζει με το είδος του VPN σας, σας συνιστούμε να το δοκιμάσετε. Προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών και με σχέδια που ξεκινούν από $ 5 το μήνα, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

5. Windscribe

Ολοκληρώνουμε τη λίστα με τα καλύτερα VPN για πορνό με το Windscribe, ένα ισχυρό, εύχρηστο VPN που διαθέτει το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα. Είναι μια καλή επιλογή, αλλά είναι χλωμό δίπλα στον ανταγωνισμό, επειδή δεν είναι τόσο γρήγορο ή οικονομικό όσο οι άλλες υπηρεσίες. Ωστόσο, αν θέλετε ένα δωρεάν VPN πορνό, είναι η καλύτερη επιλογή σας.

διεπαφή Windscribe

προτιμήσεις ανέμου

επέκταση προγράμματος περιήγησης Windscribe

επιλογές απορρήτου Windscribe

δοκιμές διαρροής ανέμου

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει ισχυρούς ελέγχους απορρήτου που μπορείτε να τροποποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας, επομένως η ασφάλεια δεν πρόκειται να αποτελέσει πρόβλημα. Διαθέτει επίσης 600 τοποθεσίες διακομιστών σε όλο τον κόσμο, οπότε η εξάπλωση δεν προκαλεί μεγάλη ανησυχία. Αντιμετωπίζουμε κατά καιρούς υπερφόρτωση, οπότε μην υπολογίζετε ότι ο αγαπημένος σας διακομιστής είναι διαθέσιμος.

Η μεγαλύτερη κλήρωση του Windscribe για πολλούς από εσάς θα είναι ότι είναι το καλύτερο δωρεάν VPN. Προσφέρει δωρεάν χρήση 2 GB (λαμβάνετε 10 GB εάν δώσετε στην υπηρεσία τη διεύθυνση email σας), το οποίο είναι αρκετό εύρος ζώνης για να πνιγεί το κοτόπουλο χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για κανέναν που σας παρακολουθεί.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Windscribe

Το Windscribe είναι ένα από τα καλύτερα VPN για το Netflix χάρη στις αξιοπρεπείς ταχύτητες και τη συνολική του απόδοση, που σημαίνει ότι μπορεί επίσης να χειριστεί το πορνό. Προσφέρει επίσης πολλές δυνατότητες, αλλά τα προγράμματα επί πληρωμή μπορεί να αποδειχθούν ακριβά. Πηγαίνουμε σε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση Windscribe.

Το Windscribe δεν προσφέρει επιστροφή χρημάτων, επειδή το δωρεάν πρόγραμμα λειτουργεί ως μια ατελείωτη δοκιμή. Σας συνιστούμε να το κάνετε για να δείτε αν σας αρέσει. Έχουμε ένα συναίσθημα που θα το κάνετε.

Τελικές σκέψεις

Η παρακολούθηση πορνό δεν είναι κάτι παράξενο – καλά, εξαρτάται από το τι θέλετε – αλλά η κοινή χρήση αυτών των προσωπικών στοιχείων είναι κάτι που θέλετε να κάνετε με προσοχή. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει μόνοι σας, σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN πορνό. Το ExpressVPN είναι τα γόνατα της μέλισσας, αλλά οποιοδήποτε από τα άλλα τέσσερα θα πάει καλά.

Ποιο VPN πιστεύετε ότι είναι καλύτερο για την παρακολούθηση πορνό; Χάσαμε τίποτα; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και ρίξτε μια ματιά στα άλλα άρθρα μας VPN ενώ βρίσκεστε εδώ. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map