Το καλύτερο VPN για iPad το 2020: Portable Protectors

Με ένα τηλέφωνο, μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και να βρείτε αυτό που ψάχνετε σε δευτερόλεπτα, αλλά το μέγεθος της οθόνης μπορεί να λείπει, που είναι όπου μπαίνουν τα tablet. Η Apple δήλωσε ότι τα iPad ήταν μαγικά και επαναστατικά, αλλά υποθέτοντας ότι είναι ασφαλή είναι κακή ιδέα. Γι ‘αυτό έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τα καλύτερα VPN για επιλογές iPad.

Τα iPad είναι υπέροχα. Είναι απλό στη χρήση και καλό για περιήγηση, ανάγνωση, παιχνίδι και πολλά άλλα. Επιπλέον, μαζί με το iPadOS, θεωρούνται γενικά ως ασφαλή και λιγότερο ευάλωτα σε κακόβουλα προγράμματα και ιούς από άλλα λειτουργικά συστήματα. 

Όσο ασφαλείς φαίνεται, είναι καλή ιδέα να εγκαταστήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Τίποτα δεν είναι δυσάρεστο και το VPN θα σας κρατήσει ασφαλείς από κακίες, όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi. Συγκεντρώστε το με ένα καλό antivirus και θα είστε καλά στο δρόμο σας. 

Οι περισσότερες εφαρμογές VPN έχουν σχεδιαστεί για το iPhone, αλλά υπάρχουν ορισμένες που έχουν αποκλειστικές εφαρμογές για το tablet. Εάν χρειάζεστε ένα για το τηλέφωνό σας Apple, δείτε το καλύτερο VPN για iPhone.

Λάβετε υπόψη ότι τρίτα μέρη εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας μέσω των εφαρμογών που εγκαθιστάτε στο iPad σας. Τα δεδομένα σας μπορούν να συλλεχθούν από εταιρείες διαφημίσεων, μηχανές αναζήτησης και παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου. Για να μην αναφέρουμε το ποσό της επιτήρησης που υπάρχει. Επιπλέον, τα κοινωνικά μέσα είναι ένας από τους χειρότερους ένοχους όταν πρόκειται για παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής.

Υπάρχουν άλλα προνόμια για τη χρήση ενός VPN εκτός από την ασφάλεια. Μπορούν να καταργήσουν περιορισμούς για εσάς, όπως geoblocks. Αν σας αρέσει να παίζετε στο Netflix, μπορείτε να δείτε τις βιβλιοθήκες διαφορετικών χωρών αλλάζοντας την τοποθεσία σας. Για ένα ειδικό VPN, διαβάστε το καλύτερο VPN για το Netflix.

Ευτυχώς, πολλοί πάροχοι VPN έχουν πελάτες για iOS και περιλαμβάνουν το iPad, οπότε θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε ένα από τα σχόλια VPN μας, αλλά είναι καλύτερο να επιλέξετε αυτό που λειτουργεί καλά με το iPad. Με αυτά, μπορείτε να εγκαταστήσετε και να ρυθμίσετε ένα VPN με λίγες βρύσες.

Καλύτερο VPN για iPad 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για iPad

Αν και πολλά VPN υποστηρίζουν συσκευές iOS, είναι καλή ιδέα να επιλέξετε ένα που είναι φιλικό προς το χρήστη και λειτουργεί καλά με το iPad. Ορισμένοι σας συνδέουν γρήγορα επιλέγοντας αυτό που πιστεύουν ότι είναι ο καλύτερος διακομιστής για την τοποθεσία σας. Το να έχετε ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών είναι επίσης καλό, γιατί αυτό θα σας επιτρέψει να ξεκλειδώσετε περισσότερο περιεχόμενο. Πρέπει επίσης να είναι εύκολο να επιλέξετε χειροκίνητα έναν διακομιστή. 

Η ασφάλεια θα πρέπει επίσης να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας σας, καθώς θα σας προστατεύει από αδιάκριτα μάτια και άλλους κινδύνους. Το απόρρητο είναι εξίσου σημαντικό, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Η ταχύτητά του είναι κάτι άλλο που πρέπει να λάβετε υπόψη. Το γρήγορο VPN σημαίνει ότι η εμπειρία χρήστη σας θα είναι πιο απλοποιημένη. Δεν είναι διασκεδαστικό να παρακολουθείτε μια οθόνη φόρτωσης, ειδικά αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPad σας για ροή. Αν θέλετε να κάνετε αυτό, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης.

Μερικοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να θυμάστε είναι πόσο καλή είναι η εξυπηρέτηση πελατών και εάν η τιμή είναι εντός του προϋπολογισμού σας.

1. Καλύτερο VPN για iPad: ExpressVPN

Επιλέξαμε το ExpressVPN ως το καλύτερο VPN για iPad λόγω της απλότητας και της φανταστικής ασφάλειας. Είναι ένα από τα πιο φιλικά προς το χρήστη VPN στην αγορά και η ειδική εφαρμογή iPad δεν απογοητεύει. Το απλοποιημένο, απλό ζεύγος διεπαφών με την Apple καλά.

Για να συνδεθείτε γρήγορα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο μεγάλο κουμπί “on” που σας κοιτάζει κατευθείαν. Μετά από αυτό, το VPN θα συνδεθεί με έναν από τους έξυπνους διακομιστές του στην τοποθεσία σας. Ένα παράπονο που έχουμε όμως είναι ότι δεν επιλέγει πάντα το καλύτερο για ταχύτητα. Ευτυχώς, είναι εύκολο να ανταλλάξετε διακομιστές κάνοντας κλικ στο κουμπί “επιλογή τοποθεσίας”.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Η ασφάλεια δεν παραβλέπεται ούτε. Στην πραγματικότητα, είναι το πιο ασφαλές VPN. Μπορείτε να επιλέξετε από πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα, όπως OpenVPN, L2TP / IPsec και IKEv2. Το ExpressVPN δεν κρατά αρχείο καταγραφής των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων.

Η εφαρμογή iOS διαθέτει δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης που σας συνδέει αυτόματα εάν εγγραφείτε ή συνδεθείτε ξανά σε ένα μη αξιόπιστο δίκτυο WiFi ή διακοπεί η σύνδεση. Υπάρχει επίσης ένα widget που σας επιτρέπει να ελέγξετε την κατάσταση σύνδεσης, να συνδεθείτε ή να αποσυνδεθείτε.

Το ExpressVPN διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε κάποιον που να ταιριάζει στις ανάγκες σας. Είναι επίσης το ταχύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει. Αυτό, μαζί με το απεριόριστο εύρος ζώνης και τη δυνατότητα να μπει στις περισσότερες πλατφόρμες ροής, το βοήθησε να έρθει πρώτο στο καλύτερο VPN για ροή. 

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Η εξυπηρέτηση πελατών της ExpressVPN είναι καλή. Υπάρχει μια εύχρηστη διαδικτυακή βάση γνώσεων για αυτοβοήθεια. Επιπλέον, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email, το οποίο είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο. Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη επιλογή, αλλά είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω email εάν έχετε ένα πιο τεχνικό πρόβλημα. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για περισσότερες πληροφορίες.

Ένα μειονέκτημα για το ExpressVPN είναι η υψηλή τιμή του. Ωστόσο, είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που αξίζει τα λεφτά. Επιπλέον, οι χρήστες iOS λαμβάνουν μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει. Μετά από αυτό, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Λάβετε υπόψη, ωστόσο, ότι εάν εγγραφείτε μέσω του iTunes, ο λογαριασμός σας Apple ID θα χρεωθεί την τελευταία ημέρα της δωρεάν δοκιμής.

2. CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια άλλη καλή επιλογή για το iPad. Η διεπαφή της ενημερώθηκε πρόσφατα και η έκδοση του iOS επωφελήθηκε από αυτό. Απλώς εγγραφείτε, κατεβάστε και σύρετε το διακόπτη “on”. Όταν το κάνετε αυτό, το CyberGhost θα ταιριάζει αυτόματα με την καλύτερη σύνδεση με βάση την τοποθεσία σας. Ωστόσο, όπως το ExpressVPN, δεν γίνεται πάντα σωστό. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ωστόσο, η διεπαφή του καθιστά εύκολη την επιλογή διαφορετικού διακομιστή. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το βέλος δίπλα στο εικονίδιο τοποθεσίας κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης. Το CyberGhost θα σας δείξει μια λίστα με τις διαθέσιμες χώρες. Μόλις πατήσετε ένα, θα σας συνδέσει με έναν διακομιστή σε αυτήν τη χώρα. Με περισσότερους από 4.000 διακομιστές σε 58 χώρες, είμαστε σίγουροι ότι θα βρείτε έναν.

Το CyberGhost έχει καλή ασφάλεια και δεν διατηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας. Αν και δεν είναι τόσο γρήγορο όσο το ExpressVPN, είναι ακόμα γρήγορο και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Διαθέτει επίσης διακομιστές που έχουν βελτιστοποιηθεί για ροή από διαφορετικές πλατφόρμες. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Το CyberGhost διαθέτει μία από τις καλύτερες βάσεις γνώσεων που έχουμε δει, οπότε μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να διορθώσετε ορισμένα προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Η ζωντανή συνομιλία θα σας δώσει την ταχύτερη απόκριση και είναι ιδανική για απλές ερωτήσεις. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι καλύτερο για πιο περίπλοκα ζητήματα και είναι επίσης γρήγορο.

Το CyberGhost είναι φθηνό αν εγγραφείτε σε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα. Ωστόσο, η μηνιαία τιμή δεν είναι καλή. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Παίρνετε 14 ημέρες με το μηνιαίο πρόγραμμα ή 45 ημέρες για μεγαλύτερα σχέδια για να αλλάξετε γνώμη. 

Όπως το ExpressVPN, ο λογαριασμός σας Apple ID θα χρεωθεί εντός 24 ωρών από το τέλος της δοκιμαστικής περιόδου, οπότε βεβαιωθείτε ότι ακυρώσατε εγκαίρως.

3. NordVPN

Επόμενο είναι το NordVPN, το οποίο είναι μια εξαιρετική υπηρεσία με μια εύχρηστη διεπαφή. Ωστόσο, είναι διαφορετικό από τις πρώτες μας επιλογές. Αντί για ένα μεγάλο κουμπί εναλλαγής για γρήγορη σύνδεση, διαθέτει έναν μεγάλο χάρτη όπου μπορείτε να επιλέξετε το διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Υπάρχει ένα κουμπί “γρήγορης σύνδεσης” που θα σας συνδέσει με έναν προτεινόμενο διακομιστή, αλλά είναι μικρότερο.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ο χάρτης είναι καλός για την εύκολη επιλογή μιας τοποθεσίας. Όταν το κάνετε, θα πρέπει να επιλέξετε σε ποιον διακομιστή θα συνδεθείτε. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια καρτέλα “χώρες” που παραθέτει τις διαθέσιμες χώρες και σας δίνει ένα κουμπί σύνδεσης δίπλα σε κάθε μία. Κάνοντας κλικ στο κουμπί θα συνδεθείτε σε έναν διακομιστή σε αυτήν τη χώρα. Το NordVPN διαθέτει πάνω από 5.000 διακομιστές, δίνοντάς σας πολλές επιλογές.

Ωστόσο, η εφαρμογή iOS δεν σας επιτρέπει να παίξετε με τις ρυθμίσεις που έχετε στον κύριο πελάτη. Μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις γενικής χρήσης και να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένες δυνατότητες, όπως η υποστήριξη, αλλά δεν μπορείτε να το προσαρμόσετε στις προτιμήσεις σας. 

Η ασφάλεια του NordVPN είναι από τις καλύτερες στην αγορά και η εφαρμογή του iOS υποστηρίζεται από το πρωτόκολλο IKEv2 / IPSec. Επιπλέον, έχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής. Είναι μια γρήγορη εξυπηρέτηση, αλλά μπορεί να το επιβραδύνει σε μεγάλες αποστάσεις. Δεν υπάρχουν όρια στο εύρος ζώνης και είναι υπέροχο να μπείτε σε υπηρεσίες ροής. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε να μεταβείτε στη χρήσιμη βάση γνώσεων του NordVPN. Υπάρχει επίσης ζωντανή συνομιλία και email 24/7. Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη επιλογή, αλλά και οι δύο τρόποι είναι χρήσιμοι.

Η υπηρεσία του NordVPN έχει καλή σχέση ποιότητας τιμής. Το μηνιαίο πρόγραμμα δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι υπέροχο. Θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε ένα μακρύτερο πακέτο επειδή θα εξοικονομήσετε χρήματα στο τέλος. Μπορείτε επίσης να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει με το παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

4. Windscribe

Το Windscribe είναι μια άλλη καλή επιλογή για το iPad. Αυτό δεν συμβαίνει μόνο επειδή προσφέρει το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα VPN στην αγορά, αλλά και επειδή περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες. Με το δωρεάν πρόγραμμα, λαμβάνετε 2 GB, τα οποία μπορείτε να αυξήσετε στα 10 GB παρέχοντας τη διεύθυνση email σας. Πηγαίνετε με το πρόγραμμα επί πληρωμή και θα έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης.

διεπαφή Windscribe

προτιμήσεις ανέμου

επέκταση προγράμματος περιήγησης Windscribe

επιλογές απορρήτου Windscribe

δοκιμές διαρροής ανέμου

Προηγούμενος

Επόμενο

Το Windscribe διαθέτει μια εύχρηστη εφαρμογή που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ένα μόνο πάτημα. Θα συνδεθεί με τον καλύτερο διαθέσιμο διακομιστή, αλλά θα μπορείτε επίσης να δείτε τη λίστα διακομιστών και να επιλέξετε ποιον θέλετε. Είναι μια απλή εφαρμογή, αλλά όπως και με το NordVPN, δεν υπάρχουν πραγματικές επιλογές ρυθμίσεων μέσα σε αυτήν.

Η ασφάλεια είναι καλή και υπάρχει πολιτική μη καταγραφής. Τούτου λεχθέντος, διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής, όπως το εύρος ζώνης που έχετε χρησιμοποιήσει και τα χρονικά σήματα για τη δραστηριότητα. Ωστόσο, είναι ελάχιστα και δεν υπάρχει τρόπος να εντοπιστούν πίσω σε εσάς. Διαβάστε περισσότερα στην αναθεώρηση Windscribe.

Το δίκτυο διακομιστών του Windscribe λείπει σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές μας, αλλά εξακολουθεί να καλύπτει 55 χώρες. Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες από τις χώρες είναι διαθέσιμες μόνο με το πρόγραμμα επί πληρωμή. Οι επαγγελματίες χρήστες λαμβάνουν επίσης εξειδικευμένους διακομιστές Windflix, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί για να παρακάμψουν το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix. Αν και δεν είναι τόσο γρήγορα όσο ορισμένα VPN, το Windscribe είναι ακόμα καλό.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Windscribe

Το Windflix διαθέτει έναν οδηγό αντιμετώπισης προβλημάτων, FAQ και οδηγούς εγκατάστασης, καθώς και ένα subreddit, για να σας βοηθήσει με μικρά προβλήματα. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη, αλλά θα μιλήσετε με τον Garry, εκπρόσωπο AI της Windscribe. Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, ήταν καλό όταν το δοκιμάσαμε. Υπάρχει επίσης μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν θέλετε να μιλήσετε με έναν άνθρωπο. Και τα δύο είναι διαθέσιμα 24/7.

Η μηνιαία τιμή είναι ακριβή, αλλά τα μεγαλύτερα σχέδια θα σας εξοικονομήσουν χρήματα. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πακέτο ως ένα. Δεν υπάρχει επίσης πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά αν το ζητήσετε εντός τριών ημερών από την αγορά, το Windscribe θα σας υποχρεώσει.

5. VyprVPN

Η τελευταία μας επιλογή είναι το VyprVPN. Είναι μια αξιοπρεπής υπηρεσία και η διεπαφή της είναι εύχρηστη. Απλώς κατεβάστε το και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί «σύνδεση» για να συνδεθείτε στον ταχύτερο διαθέσιμο διακομιστή. Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην καρτέλα “διακομιστές” για να εμφανιστεί μια λίστα με τις διαθέσιμες χώρες για να κάνετε ολίσθηση. Κάντε κλικ σε μια χώρα και το VyprVPN θα σας συνδέσει με έναν διακομιστή εκεί.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Αφού το κάναμε αυτό, συνειδητοποιήσαμε ότι ο VyprVPN ισχυρίζεται στον ιστότοπό του ότι διαθέτει διαδραστικό χάρτη που έχει σχεδιαστεί για το iPad. Ωστόσο, δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση σε αυτό στο iPad 4 που χρησιμοποιήσαμε για δοκιμές. Ακόμα και μετά την ενημέρωση στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS και την επανεγκατάσταση της εφαρμογής, δεν υπήρχε διαδραστικός χάρτης. Ίσως θα έχετε καλύτερη τύχη με μια νεότερη συσκευή.

Ωστόσο, η εφαρμογή VyprVPN iOS είναι απλή στη χρήση. Τούτου λεχθέντος, είναι τόσο απλό, στην πραγματικότητα, λείπει. Υπάρχει μια καρτέλα “προσαρμογή”, αλλά όταν κάνετε κλικ σε αυτήν, έχετε μόνο επιλογές για εναλλαγή των ρυθμίσεων αυτόματης σύνδεσης. Εκτός από αυτό, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη και να αποσυνδεθείτε. Αυτό είναι. Όπως με το NordVPN και το Windscribe, δεν μπορείτε να τροποποιήσετε άλλες ρυθμίσεις.

Γνωρίζουμε ότι το VyprVPN έχει πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής και εξαιρετική ασφάλεια, γι ‘αυτό έκανε τη λίστα μας, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να επιλέξετε αυτό που θέλετε. Αυτό ισχύει και για το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon, το οποίο προσθέτει περισσότερη προστασία. Το VyprVPN λέει ότι δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις συσκευές και, δυστυχώς, το iPad είναι αυτό που δεν το διαθέτει. 

Υπάρχουν διακομιστές που καλύπτουν 64 χώρες, οι οποίες δεν είναι τόσες τοποθεσίες που προσφέρουν ορισμένοι πάροχοι, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετές. Οι ταχύτητες του VyprVPN δεν είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να είναι καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες και έχει απεριόριστο εύρος ζώνης. Μπορεί επίσης να μπει στις περισσότερες πλατφόρμες ροής.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Η υποστήριξη του VyprVPN θα μπορούσε να βελτιώσει. Διαθέτει βάση γνώσεων, αλλά δεν είναι υπέροχο. Υπάρχει επίσης ζωντανή συνομιλία και email, τα οποία είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά με οποιοδήποτε από αυτά, η βοήθεια είναι σύντομη. Διαβάστε την κριτική VyprVPN για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Το VyprVPN έχει διαφορετικά επίπεδα τιμών, οπότε η τιμή θα εξαρτηθεί από αυτό που θέλετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε και σε άλλες συσκευές, μπορείτε να συνδέσετε τρεις συσκευές ταυτόχρονα με το τυπικό πακέτο ή πέντε με το πακέτο Premium. Είναι φθηνό με κάθε τρόπο. 

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να αποφασίσετε αν σας αρέσει. 

Τελικές σκέψεις

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες VPN που παρέχουν αποκλειστικές εφαρμογές iOS και πολλές έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα το iPad. Τούτου λεχθέντος, μόνο λίγοι έχουν γεμίσει όλες τις δυνατότητες ενός πλήρους πελάτη στην εφαρμογή. Οι επιλογές μας είναι εύχρηστες, αλλά τις οποίες επιλέγετε εξαρτάται από αυτό που θέλετε να συμπεριληφθεί.

Επιλέξαμε το ExpressVPN ως το καλύτερο VPN για iPad. Μαζί με τη φανταστική ασφάλεια και το απόρρητο, η εφαρμογή iPad της περιλαμβάνει αρκετά χαρακτηριστικά για να το προσαρμόσετε στις ανάγκες σας, ενώ ταυτόχρονα είναι αρκετά απλό για γρήγορη σύνδεση. Δεν υπάρχει λόγος να μην επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και να τη δοκιμάσετε.

Έχετε προτάσεις για ένα VPN που λειτουργεί καλά στο iPad; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Φροντίστε να δείτε το καλύτερο VPN για Mac, καθώς και το αρχείο VPN. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me