Καλύτερο VPN για Gaming 2020: Epic Pwnage, Low Ping

Σε αυτόν τον οδηγό για το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια, θα εξηγήσουμε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όταν παίζετε στο διαδίκτυο. Ως λάτρεις του παιχνιδιού και της τεχνολογίας, είναι εύκολο να προσβληθείτε από το φράγμα προϊόντων “gamer” που μαστίζουν το Διαδίκτυο. Ένα ζευγάρι γυαλιά φίλτρου μπλε φωτός και ένα μπουκάλι Mountain Dew δεν θα αλλάξει πόσο καλά παίζετε, οπότε είναι δελεαστικό να διαγράψετε όλα τα προϊόντα “gamer” ως απλές τάσεις.

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα ταιριάζουν συχνά σε αυτήν την κατηγορία, αλλά δεν θα έπρεπε. Αν και τα VPN χρησιμοποιούνται ως επί το πλείστον για την πρόσβαση σε αποκλειστικούς τίτλους στο Netflix ή για την προστασία ατόμων από την επίθεση κυβερνητικής κατασκοπείας στις περισσότερες χώρες, η χρήση ενός μπορεί να σας κρατήσει ασφαλείς ενώ παίζετε διαδικτυακά..

Το ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας, η οποία δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Έχει τον καλύτερο συνδυασμό χαρακτηριστικών, ασφάλειας και ταχύτητας, καθιστώντας την ιδανική επιλογή για σχεδόν οποιοδήποτε σενάριο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν και άλλοι πάροχοι που παίζουν τον ρόλο του παιχνιδιού καλά, οπότε διαβάστε αν θέλετε περισσότερες επιλογές.

Καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια 2020

Επιλέγοντας το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια

Όταν προτείνουμε VPN, το παιχνίδι δεν είναι το πρώτο θέμα που εμφανίζεται. Όποιος διαθέτει πείρα στο Διαδίκτυο κατανοεί ότι προστατεύουν το απόρρητό σας από κυβερνητικές υπηρεσίες, παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου και κατασκοπευτές δικτύου. Παρόλο που είναι εύκολο να το δούμε, το ανοδικό για το παιχνίδι δεν είναι τόσο εμφανές.

Πρώτον, και το πιο προφανές, τα VPN σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με αποκλεισμό από γεωγραφική περιοχή. Αν και είναι μια μεγάλη ανησυχία για τους παθιασμένους του Netflix, αυτό έχει επιπτώσεις και στα τυχερά παιχνίδια. Μπορείτε να περιηγηθείτε στους αποκλειστικούς τίτλους στο PlayStation Network, στο Steam ή στο Xbox Live που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι στην περιοχή σας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό σημαίνει και την απόκτηση τίτλου AAA πριν από την κυκλοφορία στη χώρα σας.

Αυτό όμως δεν έρχεται χωρίς μειονεκτήματα. Τα VPN επηρεάζουν την ταχύτητα, επομένως θα διακόψετε μέρος της σύνδεσής σας ενώ χρησιμοποιείτε ένα. Εξαιτίας αυτού, επιλέξαμε παρόχους από τον ταχύτερο οδηγό VPN για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα μείνετε πίσω. Ελέγξτε τα αποτελέσματα των δοκιμών μας στο φύλλο μας.

Αν και επιλέξαμε από αυτόν τον οδηγό, η παραγγελία δεν είναι η ίδια. Τα τυχερά παιχνίδια, ιδιαίτερα τα διαδικτυακά τυχερά παιχνίδια, ασχολούνται περισσότερο με την καθυστέρηση από το εύρος ζώνης, το τελευταίο του οποίου θεωρείται η «ταχύτητα». Δεδομένου ότι οι υφές και τα μοντέλα αποθηκεύονται και αποδίδονται τοπικά, η μόνη πληροφορία που πρέπει να σταλεί μεταξύ κονσολών ή υπολογιστών είναι ο τρόπος με τον οποίο η συσκευή αναπαραγωγής αλληλεπιδρά με τον κόσμο.

Η ελαχιστοποίηση αυτού του λανθάνοντος χρόνου είναι σημαντική, αλλά μερικές φορές ένα VPN μπορεί πραγματικά να το βελτιώσει. Εάν ο διακομιστής στον οποίο είστε συνδεδεμένοι είναι πιο κοντά στον διακομιστή στον οποίο παίζετε, υπάρχει μικρότερη απόσταση για να ταξιδέψετε ένα πακέτο. Επιπλέον, η χρήση ενός VPN μπορεί να σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε διακομιστές που ενδέχεται να έχουν λιγότερη κίνηση σε άλλα μέρη του κόσμου.

Η πτυχή ασφάλειας των VPN δεν χάνεται. Οι κατανεμημένες επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας ήταν διάβολος για εκδηλώσεις esports και, όπως και με οποιαδήποτε ανοιχτή σύνδεση, διατρέχετε τον κίνδυνο να πέσετε θύμα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Αν και δεν εμφανίζεται τόσο συχνά όσο, ενώ, ας πούμε, torrenting ταινίες, είναι πιθανό. Ένα VPN θα κρυπτογραφήσει τη σύνδεσή σας, ώστε κανείς να μην μπει στη ροή δεδομένων σας.

Επιλέξαμε τους παρόχους μας βάσει αυτού. Κατ ‘αρχάς, αντιμετωπίσαμε τους χρόνους καθυστέρησης. Ένα VPN δεν αξίζει τον κόπο αν πρόκειται να καταστρέψει το πράγμα που πρέπει να προστατεύσει. Στη συνέχεια, εξετάσαμε την ασφάλεια. Ένας συνδυασμός κορυφαίων AES 256-bit και OpenVPN συνήθως κάνει το τέχνασμα.

Ενώ αυτά ήταν το επίκεντρο, είχαμε επίσης υπόψη την τιμή, την ευκολία χρήσης και τις δυνατότητες, αλλά αυτές οι πτυχές είναι λιγότερο σημαντικές για το παιχνίδι.

1. Καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια: ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN στην αγορά, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το ότι είναι και το καλύτερο για τυχερά παιχνίδια. Εκτός από το ταχύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει, είναι ιδιαίτερα καλό στην παράκαμψη των γεωγραφικών αποκλεισμών, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για την εμπλοκή ενός αποκλειστικού στο PSN ή την προστασία του εαυτού σας όταν παίζετε διαδικτυακά.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Ο λανθάνων χρόνος μας παρέμεινε περίπου 75 χιλιοστά του δευτερολέπτου κατά τη διάρκεια των δοκιμών, κάτι που είναι αποδεκτό για τυχερά παιχνίδια. Τα αποτελέσματα του ping δεν ήταν ταχύτερα, αλλά ήταν τα πιο συνεπή. Είναι ένα πράγμα να είστε γρήγοροι όταν συνδέεστε σε έναν διακομιστή κοντά στο σπίτι, αλλά εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ανταγωνισμό σε άλλα μέρη του κόσμου, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε προβλήματα. Με το ExpressVPN, αυτό το πρόβλημα αποφεύγεται.

Επιπλέον, το ExpressVPN διαθέτει εφαρμογές για σχεδόν κάθε πλατφόρμα, κάτι που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για παιχνίδια. Κανένα VPN που έχουμε δοκιμάσει δεν έχει εφαρμογές για Xbox One ή PlayStation 4 και το ExpressVPN δεν σπάει αυτήν την τάση. Ακόμα κι έτσι, έχει ένα απλό πρόγραμμα εγκατάστασης για δρομολογητές, ο οποίος θα εξασφαλίσει όλη την εξερχόμενη κίνηση σας. Διαθέτει εφαρμογές για iOS και Android για την προστασία των παιχνιδιών σας για κινητά.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το ExpressVPN είναι μία από τις καλύτερες επιλογές στην αγορά. Εκτός από τη χρήση της κορυφαίας κρυπτογράφησης AES 256-bit με το πρωτόκολλο OpenVPN, διατηρεί μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Έχει την έδρα της στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, η οποία διαθέτει μερικούς από τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου στον κόσμο. Ανεξάρτητα από το τι προσπαθείτε να προστατέψετε, το ExpressVPN σας καλύπτει.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Τα VPN είναι ιδανικά για παιχνίδια, αλλά μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε και για πολλούς άλλους σκοπούς. Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN για ροή, όχι μόνο για τις εξαιρετικές ταχύτητές του, αλλά και για την ικανότητά του να παρακάμπτει τις αυστηρές κλειδαριές μεσολάβησης που χρησιμοποιούν οι πλατφόρμες ροής.

Εάν προσπαθείτε να ξεπεράσετε την απαγόρευση του Netflix VPN, το ExpressVPN είναι για εσάς. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στους αποκλειστικούς τίτλους του Netflix σε όλο τον κόσμο και ο γρήγορος χρόνος απόκρισης των διακομιστών του εξασφάλισε ότι θα μπορούσαμε να μεταδώσουμε ροή σε υψηλή ανάλυση ή καλύτερα. Όπως είπαμε στην κριτική μας για το ExpressVPN, είναι «σε ένα δικό της πρωτάθλημα όσον αφορά τη ροή».

Είναι αυτόνομο πρωτάθλημα όσον αφορά τις τιμές. Το ExpressVPN δεν έχει τα εξωφρενικά ποσοστά του Hide.me (διαβάστε την κριτική μας στο Hide.me), αλλά είναι πιο ακριβό από τα περισσότερα VPN. Παρόλο που τα τρία ταυτόχρονα όρια σύνδεσης αισθάνονται, καλά, περιοριστικά, η αλήθεια είναι ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε το ExpressVPN στο δρομολογητή σας, παρακάμπτοντας αποτελεσματικά το όριο σύνδεσης.

Είναι ακριβό, αλλά αξίζει τον κόπο. Το ExpressVPN σημειώνει όλα τα πλαίσια που θέλουμε από ένα VPN. Είναι γρήγορο, φιλικό προς το χρήστη και ασφαλές, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για παιχνίδια ή για οτιδήποτε άλλο. Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο, με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

2. NordVPN

Το NordVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή. Εάν δεν ήταν για ασυνεπή απόδοση κατά τη διάρκεια της δοκιμής ταχύτητας, θα ήταν ο νικητής του ExpressVPN. Τα ψηλά ήταν ψηλά, αλλά και τα χαμηλά ήταν επίσης χαμηλά. Το NordVPN λειτουργεί γρήγορα και χαλαρά, οπότε κάνει λίγο περισσότερο TLC για να λειτουργεί ομαλά. Αν είστε πρόθυμοι να το κάνετε αυτό, είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές.

Προηγούμενος

Επόμενο

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, επέστρεψε τα ταχύτερα αποτελέσματα οποιουδήποτε VPN. Το έκανε όμως μόνο σε συγκεκριμένες τοποθεσίες. Σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν ήταν σε θέση να επιτύχει ακόμη και το 10 τοις εκατό της απροστάτευτης ταχύτητάς μας. Τούτου λεχθέντος, εάν είστε πρόθυμοι να αναζητήσετε έναν διακομιστή, θα έχετε καλά αποτελέσματα.

Όλα τα άλλα σχετικά με την υπηρεσία είναι υπέροχα. Το NordVPN είναι το ίδιο με το ExpressVPN όσον αφορά την παράκαμψη γεωγραφικών αποκλεισμών, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να περιηγηθείτε σε διακομιστές που είναι κλειδωμένοι στην περιοχή ή να βρείτε παιχνίδια που είναι αποκλειστικά για άλλα μέρη του κόσμου. Διαβάστε το άρθρο NordVPN vs ExpressVPN για περισσότερες συγκρίσεις μεταξύ των δύο υπηρεσιών.

Η ασφάλειά του είναι εξίσου καλή, αν όχι καλύτερη, από την ExpressVPN. Αν και χρησιμοποιεί επίσης AES 256-bit με OpenVPN, περιλαμβάνει και διακομιστές διπλού hop. Αυτοί οι ειδικοί διακομιστές σάς επιτρέπουν να προσθέσετε ένα δεύτερο επίπεδο κρυπτογράφησης στη σύνδεσή σας, επειδή μεταβαίνετε από έναν διακομιστή VPN σε έναν άλλο. Σαν ένα τούνελ να μην ήταν αρκετά δύσκολο να σπάσει, δύο είναι σχεδόν αδύνατα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Οι διακομιστές διπλού hop της NordVPN είναι ένας από τους τέσσερις τύπους ειδικών διακομιστών που προσφέρει. Κάθε γεύση προσφέρει την ευκαιρία να συντονίσετε τη σύνδεσή σας για υψηλότερες ταχύτητες ή καλύτερη ασφάλεια. Οι διακομιστές διπλού hop, καθώς και οι διακομιστές Tor, κέρδισαν το NordVPN μια θέση στις καλύτερες υπηρεσίες VPN για τον οδηγό της Κίνας.

Το NordVPN περιλαμβάνει επίσης το CyberSec. Πρόκειται για κακόβουλο λογισμικό και πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων που έχει καλή απόδοση, αλλά δεν αντικαθιστά το καλύτερο λογισμικό προστασίας από ιούς. Παρόλα αυτά, είναι ένα ωραίο εργαλείο για να αποκλείσετε ενοχλητικές διαφημίσεις ή να αποφεύγετε απειλές όπως τα botnets που κρύβονται στο διαδίκτυο (διαβάστε τον οδηγό botnet για να μάθετε αυτά).

Το NordVPN διαθέτει επίσης ένα διακόπτη kill, το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που πρέπει να έχει οποιοδήποτε αξιοπρεπές VPN, αλλά το κάνει αυτό. Μπορείτε να ρυθμίσετε το διακόπτη kill να είναι ενεργό σε ορισμένες εφαρμογές, ώστε να μπορείτε, για παράδειγμα, να αποκλείσετε τον πελάτη torrent εάν η σύνδεση VPN σταματήσει χωρίς διακοπή της περιόδου σύνδεσης περιήγησής σας.

Παρά την ασυνέπεια στην ταχύτητα, το NordVPN είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για το ισχυρό σύνολο χαρακτηριστικών, την ασφαλή υποδομή και το τεράστιο δίκτυο διακομιστών. Μπορείτε να μάθετε για τα πλεονεκτήματά του στην αναθεώρηση NordVPN ή να το δοκιμάσετε με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

3. CyberGhost

Ήμασταν πάντα οπαδοί του CyberGhost, αλλά τα θέματα χρηστικότητας μας εμπόδισαν να κάνουμε μια πλήρη πρόταση στο παρελθόν. Αυτές οι ανησυχίες έχουν αντιμετωπιστεί ως επί το πλείστον από την πρόσφατη αναθεώρηση της διεπαφής χρήστη, διατηρώντας παράλληλα την σταθερή υπηρεσία που είχε ανέπαφη.

Cyberghost-αρχική σελίδα-2018

Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, παρατηρήσαμε μέσο λανθάνοντα χρόνο μόνο 37 ms στις ΗΠΑ όπου πραγματοποιήθηκαν οι δοκιμές μας. Στο εξωτερικό, το CyberGhost δεν ήταν τόσο συνεπές με το ExpressVPN, αλλά κατόρθωσε ακόμα να έχει αξιοπρεπή αποτελέσματα ping. Για παράδειγμα, η τοποθεσία με τη χειρότερη απόδοση, η Ιαπωνία, είχε μέσο λανθάνοντα χρόνο 154 ms.

Η εγκατάσταση του στο δρομολογητή σας δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Το CyberGhost διαθέτει μια λίστα οδηγών για την εγκατάστασή του σε σχεδόν οποιαδήποτε πλατφόρμα, από το δρομολογητή σας έως τον αποθηκευμένο χώρο στο δίκτυο. Το όριο σύνδεσης είναι επίσης υψηλό, προσφέροντας περισσότερα από τα NordVPN και ExpressVPN, γι ‘αυτό κατατάσσεται στον καλύτερο οδηγό VPN για πολλές συσκευές.

Αν και μπορεί να είναι γρήγορο, το CyberGhost δεν λειτουργεί τόσο καλά όσο το ExpressVPN όταν χρησιμοποιείται το OpenVPN. Από προεπιλογή, το CyberGhost χρησιμοποιεί το IKEv2, το οποίο είναι τόσο ασφαλές όσο το OpenVPN, αλλά και πιο εύκολα αποκλείεται. Δεν είναι τόσο καλή επιλογή για την κατάκτηση τίτλων που έχουν κλειδωθεί στην περιοχή εξαιτίας αυτού, αλλά το να είναι πιο εύκολο να αποκλείσετε δεν σημαίνει ότι θα είναι.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Το CyberGhost έχει αδύνατα σημεία, αλλά πετά στα ύψη όπου πετυχαίνει. Έρχεται με ένα εντυπωσιακό σετ χαρακτηριστικών που θα σας επιτρέψει να συντονίσετε τη σύνδεσή σας, να αποκτήσετε πρόσβαση σε εξειδικευμένες πλατφόρμες ροής και να προστατευτείτε κατά τη διάρκεια του torrent.

Υπάρχουν δύο σύνολα διακομιστών εξειδίκευσης, ένας για ροή και ένας άλλος για torrent. Οι διακομιστές torrenting δεν είναι τόσο εντυπωσιακοί, αλλά οι διακομιστές ροής είναι. Το CyberGhost διαθέτει περίπου 50 κέντρα δεδομένων βελτιστοποιημένα για διαφορετικές πλατφόρμες ροής, με τα πάντα, από το Netflix έως το Crunchyroll.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν αποκλεισμό διαφημίσεων, διακόπτη kill και “έξυπνους κανόνες”. Οι έξυπνοι κανόνες σάς επιτρέπουν να αυτοματοποιήσετε ορισμένες πτυχές της σύνδεσής σας. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να ρυθμίσετε το CyberGhost να συνδέεται αυτόματα όταν συνδέεστε σε ένα συγκεκριμένο δίκτυο WiFi ή εκκινείτε αυτόματα το πρόγραμμα περιήγησής σας μετά τη σύνδεση.

Δεν αισθάνεται τόσο καλά όσο το ExpressVPN, επειδή δίνει μεγαλύτερη έμφαση στις δυνατότητες και τη διεπαφή από την ταχύτητα και την ασφάλεια. Παρόλα αυτά, παρουσιάζει εντυπωσιακά αποτελέσματα και είναι φθηνό. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας στο CyberGhost ή να το δοκιμάσετε με μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

4. Mullvad

Ο Mullvad δεν κάνει συχνά τους “καλύτερους VPN” οδηγούς μας, παρά το γεγονός ότι είναι εξαιρετική υπηρεσία. Αν και δεν κάνει τίποτα ιδιαίτερα καλά, προσφέρει εντυπωσιακή ασφάλεια και ταχύτητα για την τιμή.

mullvad-review-interface

Μετρήσαμε ένα μέσο λανθάνοντα χρόνο 36 ms κατά τη διάρκεια της δοκιμής, το οποίο θα έπρεπε να είναι ιδανικό για παιχνίδια. Στο εξωτερικό, ο λανθάνων χρόνος ήταν χειρότερος από το CyberGhost’s, αλλά ο Mullvad μας εξέπληξε με την ανθεκτικότητά του μεταξύ των γύρων. Σε αντίθεση με το HideMyAss, το οποίο είχε ασυνεπή αποτελέσματα ping (διαβάστε την κριτική HideMyAss), ο Mullvad μας έδωσε τον ίδιο λανθάνοντα χρόνο μετά τον γύρο.

Για τυχερά παιχνίδια, αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Οι πάροχοι με ασυνεπή καθυστέρηση θα έχουν άψογη απόδοση στο διαδίκτυο. Η ανθεκτικότητα του Mullvad το καθιστά ιδανικό, επειδή βάζει το βάρος της καθυστέρησης στον διακομιστή με τον οποίο συνδέεστε και τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Mullvad

Όσο για την υπόλοιπη υπηρεσία, το Mullvad δεν είναι εντυπωσιακό. Δεν είναι κακό, αλλά δεν προσφέρει πολλά να διαφοροποιηθεί όπως το NordVPN, το ExpressVPN και το CyberGhost. Το πιο ασυνήθιστο πράγμα για το Mullvad είναι ότι δέχεται μετρητά ως πληρωμή. Μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε ποσό σε οποιοδήποτε νόμισμα σε αυτόν με τον αριθμό του λογαριασμού σας και θα σας πιστώσει όσο χρόνο αξίζει τα χρήματα.

Αυτή είναι μια σπάνια ποιότητα για υπηρεσίες VPN και λογισμικού γενικά. Αν και δεν έχει νόημα για τους περισσότερους ανθρώπους, αποδεικνύει την αφοσίωση του Mullvad στην ανωνυμία. Έχει μια ξεκάθαρη στάση σχετικά με το απόρρητο, διατηρώντας την πολιτική μη καταγραφής και χρησιμοποιεί μόνο δύο cookie στον ιστότοπό του.

Για όσους ενδιαφέρονται για το απόρρητο, είναι μια εξαιρετική επιλογή. Είναι επίσης φθηνό. Το Mullvad χρεώνει μόνο περίπου $ 5 το μήνα, το οποίο είναι μικρότερο από το μισό της μηνιαίας τιμής για όλες τις άλλες επιλογές μας. Έρχεται με απεριόριστο εύρος ζώνης και έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.

Η τιμή είναι σταθερή, ακόμα κι αν το δίκτυο διακομιστών του Mullvad δεν είναι εντυπωσιακό και δεν διαθέτει δυνατότητες. Μπορείτε να μάθετε για τις λεπτομέρειες στην κριτική μας στο Mullvad ή να τη δοκιμάσετε με πάσο τριών ωρών.

5. TorGuard

Το TorGuard είναι μια εξαιρετικά προσαρμόσιμη υπηρεσία, η οποία, παρά την αφοσίωσή της στα tinkerers, είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες. Μετρήσαμε έναν μέσο λανθάνοντα χρόνο 38 ms στις Η.Π.Α., καθώς και αξιοπρεπείς βαθμολογίες στο εξωτερικό, επομένως δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με το παιχνίδι.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ενώ αυτός ήταν ο μέσος όρος στον τελευταίο γύρο δοκιμών ταχύτητας, είχαμε ακόμη καλύτερα αποτελέσματα κατά την αναθεώρηση του TorGuard. Η σύνδεση με έναν διακομιστή στο Σικάγο, που ήταν πολύ πιο κοντά στην τοποθεσία δοκιμών μας, είδε μια αμελητέα πτώση της ταχύτητας. Με ping βάσης 11 ms, το TorGuard πρόσθεσε μόνο 7 ms, τα οποία λίγα VPN μπορούν να επιβεβαιώσουν.

Όπως αναμενόταν, η καθυστέρηση αυξάνεται όσο η απόσταση. Ωστόσο, το ποσοστό λήψης του TorGuard ήταν σταθερό. Ακόμα και σε άλλα μέρη του κόσμου, διατήρησε το μεγαλύτερο μέρος της μη προστατευμένης ταχύτητάς μας. Αυτό δεν αλλάζει την πτυχή του παιχνιδιού, αλλά εξακολουθεί να είναι σημαντικό για ροή και περιήγηση.

Η διεπαφή δεν είναι τόσο ελκυστική όσο, ας πούμε, ExpressVPN, αλλά είναι διαδεδομένη. Το TorGuard διαθέτει επίσης εργαλεία ρύθμισης δρομολογητή, οπότε είναι εύκολο να ξεκινήσετε εκεί. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα να σκαρφαλώνετε στη γραφική διεπαφή χρήστη του δρομολογητή σας, μπορείτε επίσης να αγοράσετε έναν προ-αναβοσβήνει δρομολογητή.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Ενώ είναι μια εξαιρετική επιλογή για παιχνίδια, η TorGuard μας εντυπωσίασε με την προσαρμοστικότητα και τις δυνατότητές της. Ακόμα και κατά την εγγραφή, μπορείτε να τροποποιήσετε την υπηρεσία σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Από προεπιλογή, συνοδεύεται από πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, αλλά μπορείτε να αγοράσετε έως και 200 ​​ακόμη για 1 $ το καθένα. Ομοίως, μπορείτε να αγοράσετε αποκλειστικές διευθύνσεις IP για σπορ, ροή ή γενική χρήση.

Στην εφαρμογή, δεν έχετε μόνο την επιλογή του πρωτοκόλλου και του επιπέδου κρυπτογράφησης, αλλά και του συγκεκριμένου κρυπτογράφησης που χρησιμοποιείτε. Αν και αμφιβάλλουμε ότι τα περισσότερα άτομα θα χρησιμοποιήσουν οτιδήποτε άλλο εκτός από το προεπιλεγμένο AES 256-bit, η επιλογή είναι εκεί αν το θέλετε.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το TorGuard είναι απαράμιλλο. Συμπεριλαμβάνεται στη συνδρομή VPN σας ένας κρυπτογραφημένος λογαριασμός email web 10MB που συμμορφώνεται με τα κορυφαία μέτρα ασφαλείας μέσω email. Έχετε επίσης την επιλογή να ορίσετε προσαρμοσμένα σενάρια και να ρυθμίσετε το διακόπτη kill ώστε να λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές.

Δεν είναι το σωστό VPN για όλους, αλλά όσοι τους αρέσει να σκάβουν στο λογισμικό τους θα λατρέψουν το TorGuard. Εκτός από το ότι είναι γρήγορο, είναι εξαιρετικά διαμορφώσιμο, το οποίο είναι ένα ισοζύγιο που χτυπά λίγα VPN. Μπορείτε να δείτε αν σας αρέσει με την επταήμερη δοκιμή του TorGuard.

Αξιότιμη αναφορά: ProtonVPN

Το ProtonVPN δεν κατάφερε να συμπεριληφθεί σε αυτόν τον οδηγό, δημοσιεύοντας περίπου 40 ms κατά τη δοκιμή στην ίδια χώρα. Τα πήγε πολύ χειρότερα στο εξωτερικό, ωστόσο, σε 127 ms στο Άμστερνταμ και 322 ms στην Ιαπωνία. Ωστόσο, το ProtonVPN έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που κέρδισε μια θέση στον καλύτερο δωρεάν οδηγό VPN.

Σε αντίθεση με τα δωρεάν VPN που περιορίζουν τον όγκο των δεδομένων που μπορείτε να μεταφέρετε, όπως το Windscribe (διαβάστε την κριτική Windscribe), το ProtonVPN περιορίζει την ταχύτητα. Ωστόσο, αυτό δεν πρέπει να έχει τεράστιο αντίκτυπο στα τυχερά παιχνίδια. Ακόμα και με σύνδεση 10 megabit ανά δευτερόλεπτο μεταφόρτωσης και λήψης, ο λανθάνων χρόνος δεν πρέπει να αλλάζει επειδή η επιστροφή ενός μηνύματος σε έναν διακομιστή και μια επιστροφή παραμένει η ίδια.

Ωστόσο, υπάρχουν προβλήματα με το δωρεάν πρόγραμμα εκτός αυτού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN μόνο σε μία συσκευή και να συνδεθείτε μόνο σε έναν από τους τρεις διακομιστές. Ωστόσο, έχει μερικές επιλογές για προγράμματα επί πληρωμή. Για παράδειγμα, το Basic είναι λιγότερο από 50 $ ετησίως και συνοδεύεται από την πλήρη ταχύτητα του δικτύου ProtonVPN και όλους τους διακομιστές σε αυτό.

Δεν υπάρχει κίνδυνος να δοκιμάσετε το ProtonVPN για να δείτε πώς σας αρέσει. Εάν προτιμάτε να δείτε τις λεπτομέρειες του, διαβάστε την κριτική μας για το ProtonVPN.

Τελικές σκέψεις

Αν και το VPN δεν είναι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό όταν πρόκειται για παιχνίδια, είναι ένα σημαντικό βήμα για να διατηρείτε τον εαυτό σας ασφαλή ενώ παίζετε στο διαδίκτυο. Οποιαδήποτε ανοιχτή ροή προσκαλεί ανεπιθύμητη δραστηριότητα δικτύου και η χρήση ενός VPN μπορεί να σας προστατεύσει από το ενδεχόμενο να πέσετε θύματα οποιουδήποτε σχεδίου.

Το ExpressVPN δεν έχει τη χαμηλότερη καθυστέρηση από τις επιλογές μας, αλλά έχει την καλύτερη ισορροπία δυνατοτήτων, ασφάλειας και ταχύτητας. Εάν ενδιαφέρεστε μόνο για τυχερά παιχνίδια, προτείνουμε το CyberGhost για ευκολία χρήσης και χαμηλούς χρόνους καθυστέρησης. Πιστεύουμε ότι οι επιλογές μας είναι οι καλύτερες, αλλά αν θέλετε να αγοράσετε περισσότερα, φροντίστε να διαβάσετε τις άλλες κριτικές VPN.

Τι VPN χρησιμοποιείτε για παιχνίδια; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και ρίξτε μια ματιά στα άλλα άρθρα μας VPN. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me