Καλύτερο VPN για Chromebook: Διατηρώντας το απλό το 2020

Τα Chromebook είναι ιδανικά για ό, τι κάνουν. Ως μια φθηνή και ελαφριά εναλλακτική λύση για φορητούς υπολογιστές Windows, παρέχουν μια βελτιωμένη εμπειρία που είναι ειδικά προσαρμοσμένη για εργασίες που σχετίζονται με πόρους, όπως η περιήγηση στον ιστό και η ροή. Η ασφάλεια είναι επίσης καλή, λαμβάνοντας υπόψη πόσο λίγα υπάρχουν για να εκμεταλλευτούν οι εισβολείς.


Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια κενή τρύπα στην ασφάλειά τους, και αυτό είναι το δίκτυο. Όπως και οποιοσδήποτε άλλος υπολογιστής, τα Chromebook διαθέτουν προσαρμογέα δικτύου και μπορεί να πέσουν θύματα απειλών που βασίζονται στο δίκτυο.

Σε αυτόν τον οδηγό για το καλύτερο VPN για Chromebook, θα παρουσιάσουμε τις πέντε επιλογές που θα λειτουργούν καλύτερα για το μικρό σας μηχάνημα. Είναι δύσκολο να βρείτε ένα σταθερό VPN για το Chrome OS, επειδή δεν υπάρχουν εγγενείς επιλογές. Ωστόσο, εάν το Chromebook σας υποστηρίζει το Google Play Store ή αν θέλετε να λερώσετε τα χέρια σας στις ρυθμίσεις, μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Chromebook σας.

Καλύτερο VPN για Chromebook 2020

Επιλέγοντας το καλύτερο VPN για Chromebook

Δεν υπάρχουν τόνοι εγγενείς επιλογές VPN για Chromebook. Το Chrome OS βασίζεται σε Linux, ωστόσο, αυτό σημαίνει ότι αν μπορείτε να δημιουργήσετε ένα VPN σε Linux, θα πρέπει να μπορείτε να το ρυθμίσετε και στο Chromebook σας (διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για Linux).

Ωστόσο, δεν είναι το ίδιο με τη δημιουργία ενός VPN στο Linux. Ανάλογα με τον πάροχο που επιλέγετε, θα χρησιμοποιείτε το VPN μέσω της έκδοσης Android της εφαρμογής ή μιας επέκτασης προγράμματος περιήγησης. Εάν ανησυχείτε ότι δεν θα καλύπτει την επισκεψιμότητα στον ιστό σας, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το VPN χειροκίνητα.

Για να διευκρινιστεί, οι περισσότεροι πάροχοι VPN προσφέρουν μόνο οδηγίες εγκατάστασης για μη αυτόματες συνδέσεις L2TP. Η μη αυτόματη διαμόρφωση OpenVPN είναι δυνατή, αλλά δύσκολη. Εάν σας ενδιαφέρει, φροντίστε να διαβάσετε την τέταρτη καταχώρισή μας σε αυτήν τη λίστα.

Εξετάζουμε τους τρόπους εγκατάστασης ενός VPN με τον τρόπο ρύθμισης ενός VPN στον οδηγό Chromebook. Για αυτόν τον οδηγό, ωστόσο, έχουμε κολλήσει με παρόχους που προσφέρουν κάποιο είδος εφαρμογής για Chromebook, είτε πρόκειται για επέκταση είτε για εφαρμογή Android και ένα σεμινάριο για τη ρύθμιση της υπηρεσίας.

Ευτυχώς, οι κορυφαίοι πάροχοι από τις κριτικές μας VPN ταιριάζουν σε αυτό το καλούπι. Εκτός από το ότι είναι γρήγορο, εύκολο στη χρήση και ασφαλές, οι παρακάτω επιλογές υποστηρίζουν την εγκατάσταση σε Chrome OS, αν και η διαδικασία ενδέχεται να διαφέρει από πάροχο σε πάροχο.

Για τους σκοπούς αυτού του οδηγού, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ευκολία χρήσης. Το Chrome OS είναι γνωστό ότι είναι ελαφρύ, γρήγορο και προσβάσιμο, επομένως θέλουμε να μεταφέρεται και στο VPN. Οι πάροχοι που επιλέξαμε δεν γουρουνιώνουν πόρους συστήματος ή δεν σκοντάφτουν κατά τη ρύθμιση. Αντίθετα, παρέχουν μια ρευστή και γρήγορη εμπειρία VPN που ταιριάζει απόλυτα με το Chrome OS.

Καλύτερο VPN για Chromebook: ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι η πιο καθαρή επιλογή για το Chrome OS. Δεν είναι μόνο το πιο γρήγορο VPN που δοκιμάσαμε, αλλά και το καλύτερο. Θα χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Android στο Chromebook σας, η οποία κέρδισε τον καλύτερο οδηγό VPN για Android. Λόγω της βελτιωμένης διεπαφής του ExpressVPN, θα έχετε ακόμα την πλήρη εμπειρία.

expressvpn-review-speed-test

Υπάρχει ένας οδηγός εγκατάστασης για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία, αλλά, εν συντομία, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το Google Play Store και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αυτό ισχύει, φυσικά, εάν η έκδοση του Chrome OS υποστηρίζει εφαρμογές Android. Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των συσκευών που υποστηρίζουν την εγκατάσταση Android εδώ.

Δυστυχώς, εάν δεν υποστηρίζει εφαρμογές Android, θα πρέπει να ρυθμίσετε χειροκίνητα το ExpressVPN με το πρωτόκολλο VPN L2TP. Δεδομένων των εξαιρετικών πόρων υποστήριξης του ExpressVPN, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι υπάρχει και ένας οδηγός εγκατάστασης για αυτό.

Ωστόσο, το L2TP δεν είναι μια εξαιρετική επιλογή για ασφάλεια. Στην πραγματικότητα, είναι περίπου 20 ετών και βρίσκεται στο στάδιο της κατάργησης. Ωστόσο, εάν το Chromebook σας δεν υποστηρίζει εφαρμογές Android, είναι η μόνη σας επιλογή.

Όπως συμβαίνει με όλες σχεδόν τις εφαρμογές VPN, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε το ExpressVPN στο Chrome OS χρησιμοποιώντας το OpenVPN, εκτός εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Android. Υπάρχουν πράγματα που μπορείτε να τροποποιήσετε για να το δοκιμάσετε, αλλά η διαδικασία είναι μακρά, περίπλοκη και δεν είναι αξιόπιστη.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Η εφαρμογή Android του ExpressVPN είναι εξαιρετική, αλλά, δυστυχώς, έχει τα ίδια προβλήματα με κάθε άλλο VPN στο Chrome OS. Ωστόσο, είναι η πρώτη μας επιλογή όχι επειδή κάνει κάτι ιδιαίτερο για τα Chromebook – εκτός από την προσφορά μιας εφαρμογής Android – αλλά επειδή η βασική υπηρεσία λειτουργεί τόσο καλά.

Από την ταχύτητα έως τη χρηστικότητα έως την ασφάλεια, το ExpressVPN χτυπά το σημάδι σε κάθε περιοχή που πρέπει να έχει ένα VPN. Αν και ορισμένοι πάροχοι υπερέχουν στην ταχύτητα και άλλοι υπερέχουν στη χρηστικότητα, το ExpressVPN κάνει τα πάντα και το κάνει καλά, σε αυτό.

Για το Chrome OS, είναι το τέλειο VPN. Η απλοποιημένη προσέγγιση και η πλοήγηση χωρίς νόημα είναι μια καθρεπτική εικόνα του ελαφρού λειτουργικού συστήματος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική ExpressVPN ή να το δοκιμάσετε μόνοι σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

NordVPN

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το NordVPN στο Chrome OS χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Android ή την επέκταση του προγράμματος περιήγησης εάν η συσκευή σας δεν έχει πρόσβαση στο Google Play Store. Σε αντίθεση με τα περισσότερα VPN του Chromebook, το NordVPN σάς προσφέρει την πλήρη εμπειρία, ανεξάρτητα από τον δρόμο που θα επιλέξετε. Παρόλο που δεν έχει πρόσβαση σε εφαρμογές Android, είναι δύσκολο, το NordVPN διευκολύνει τον πόνο με την εξαιρετική επέκταση του προγράμματος περιήγησής του.

nordvpn-κριτική-δείκτης-επιλογή

Το NordVPN δεν είναι ο μόνος πάροχος που προσφέρει επέκταση προγράμματος περιήγησης, αλλά είναι ένας από τους λίγους που παρέχει πλήρη εμπειρία από τη γραμμή διευθύνσεών σας. Εκτός από το πλήρες φάσμα των διακομιστών, η εφαρμογή διαθέτει ενσωματωμένο το CyberSec, το οποίο είναι ένα δωρεάν κακόβουλο λογισμικό και εργαλείο αποκλεισμού διαφημίσεων που λειτουργεί εκπληκτικά καλά.

Το καλύτερο σενάριο είναι η εγκατάσταση της εφαρμογής Android. Αν και δεν είναι τόσο απλοποιημένο όσο το ExpressVPN, το NordVPN εξακολουθεί να καθιστά απλή την περιήγηση σε διακομιστές και τη διαμόρφωση ρυθμίσεων. Η εφαρμογή είναι πιο ισχυρή από την ExpressVPN, επίσης, με μια εκπληκτική σειρά ρυθμίσεων, παρά το ότι έχει σχεδιαστεί για κινητές συσκευές.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Αν και το ExpressVPN εντυπωσιάζει με την βασική του υπηρεσία, το NordVPN ξεχωρίζει έχοντας πολλές δυνατότητες. Στην κορυφή της λίστας βρίσκονται οι εξειδικευμένοι διακομιστές του, καθένας από τους οποίους τροποποιεί μια διαφορετική πτυχή της ασφάλειας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN μέσω διακομιστών Tor για να προσεγγίσετε την ανωνυμία χωρίς συμβιβασμούς ή τους διακομιστές torrenting για συνδέσεις peer-to-peer που πεινούν δεδομένα. Οι ειδικοί διακομιστές ξεχωρίζουν το NordVPN, επιτρέποντάς σας να συντονίσετε τη σύνδεσή σας για την εργασία που εκτελείτε.

Το CyberSec είναι ένα άλλο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό. Το NordVPN δεν είναι ο μόνος πάροχος που περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων – διαβάστε την κριτική PureVPN για ένα άλλο παράδειγμα – αλλά είναι ο μόνος που το κάνει με τόσο υψηλή ποιότητα. Αποκλείει τις διαφημίσεις, τις κακόβουλες σελίδες και την παρακολούθηση με ευκολία, κάτι που αποτελεί απόδειξη σχετικά με το πώς συνήθως περιλαμβάνονται οι αποκλειστές διαφημίσεων.

Ωστόσο, το NordVPN δεν είναι τέλειο. Το δίκτυο διακομιστών του είναι τεράστιο, αλλά σχεδόν σε σφάλμα. Το κυνήγι ενός διακομιστή μπορεί να είναι μια δουλειά, επειδή πολλές από τις επιλογές παράγουν αργές ταχύτητες ή δεν συνδέονται καθόλου. Το Legwork ποτέ δεν έβλαψε κανέναν, και το NordVPN αξίζει τον κόπο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αναθεώρηση NordVPN ή να το δοκιμάσετε μόνοι σας με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

CyberGhost

Η απογοητευτική ταχύτητα και το μικρότερο δίκτυο διακομιστών του CyberGhost το βάζει μερικά βήματα πίσω από το ExpressVPN και το NordVPN. Τούτου λεχθέντος, τα χαρακτηριστικά είναι τόσο καλά και τα σχέδια τόσο φθηνά που η μικρή ανταλλαγή σε άλλες περιοχές αξίζει την τιμή εισόδου.

cyberghost-review-tray-ui

Δυστυχώς, οι χρήστες του Chrome OS πρέπει να μεταβούν σε κρίκους για να χρησιμοποιήσουν το CyberGhost. Ο πάροχος διαθέτει επέκταση προγράμματος περιήγησης, αλλά δεν σχετίζεται με ένα πρόγραμμα επί πληρωμή. Αντίθετα, η επέκταση του προγράμματος περιήγησης προσφέρει έναν δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης ως έναν τρόπο δοκιμής της υπηρεσίας πριν από την αγορά. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στον οδηγό VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor, ωστόσο, οι δωρεάν διακομιστές μεσολάβησης είναι γενικά κακή ιδέα.

Αυτό σας αφήνει με την εφαρμογή Android, η οποία μεταφράζεται καλά σε επιτραπέζιους υπολογιστές και συνδέσεις L2TP μέσω μη αυτόματης εγκατάστασης, για την οποία, ευτυχώς, το CyberGhost έχει έναν εκτενή οδηγό για. Αν και οι επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης είναι το καλύτερο υποκατάστατο των Chromebook που δεν υποστηρίζουν εφαρμογές Android, η σαφής υποστήριξη του CyberGhost για το Chrome OS καθιστά απλή τη μη αυτόματη ρύθμιση.

Η ενημέρωση του CyberGhost στην έκδοση 7 το έκανε ακόμα πιο ελκυστική επιλογή για το Chrome OS. Η ανανεωμένη διεπαφή δημιουργήθηκε από το μηδέν για να «ενοποιήσει την εμπειρία του CyberGhost σε όλες τις συσκευές», κάνοντας ακόμη και την περιορισμένη εφαρμογή Android να αισθάνεται ισχυρή. Ενώ η έκδοση των Windows έχει περισσότερα κουδούνια και σφυρίχτρες, το CyberGhost κάνει καλή δουλειά δίνοντάς σας πρόσθετα για να παίξετε.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Η ισορροπία των χαρακτηριστικών και της τιμής είναι αυτό που κάνει το CyberGhost να λάμπει. Η υπηρεσία δεν έχει τις πιο εντυπωσιακές ταχύτητες ή ασφάλεια, αλλά αυτές οι πτυχές εξακολουθούν να είναι προσιτές, καθιστώντας τα χαρακτηριστικά και τη χαμηλή τιμή ξεχωρίζουν.

Οι μηνιαίες χρεώσεις δεν είναι μεγάλες – το CyberGhost κοστίζει όσο το ExpressVPN σε αυτό το μέτωπο – αλλά τα δύο και τα τρία χρόνια σχέδια προσφέρουν μεγάλη αξία. Μπορείτε να λάβετε προστασία τριών ετών για περίπου την ίδια τιμή με ένα χρόνο με άλλους παρόχους κορυφαίων ραφιών (περίπου 100 $). Τα σχέδια συνοδεύονται από έως και επτά συνδέσεις ταυτόχρονα και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, κάτι που δεν ακούγεται μεταξύ των VPN.

Τα χαρακτηριστικά είναι επίσης υπέροχα. Το CyberGhost περιλαμβάνει εξειδικευμένους διακομιστές για ροή, οι οποίοι κέρδισαν τη θέση στον καλύτερο οδηγό VPN για ροή και μια ασυνήθιστη μορφή αυτοματισμού VPN γνωστή ως «έξυπνοι κανόνες». Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας στο CyberGhost ή να επωφεληθείτε από αυτήν την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

TorGuard

Το TorGuard διαθέτει επέκταση προγράμματος περιήγησης και εφαρμογή Android, επομένως είναι μια καλή επιλογή για τα Chromebook ως έχει. Τούτου λεχθέντος, το συμπεριλαμβάνουμε λόγω των εκτεταμένων πόρων που παρέχει για μη αυτόματη ρύθμιση. Σε αντίθεση με τα περισσότερα VPN, το TorGuard διαθέτει οδηγούς εγκατάστασης για L2TP, OpenVPN και Cisco AnyConnect.

torguard-review-interface

Το HideMyAss διαθέτει επίσης έναν οδηγό εγκατάστασης OpenVPN, αλλά, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική HideMyAss, αυτή η υπηρεσία είναι κατώτερη από την TorGuard. Εν συντομία, οι συνδέσεις OpenVPN απαιτούν πιστοποιητικό ασφαλείας στο Chrome OS, το οποίο, ευτυχώς, παρέχει το TorGuard μέσω του οδηγού εγκατάστασης.

Μπορείτε επίσης να συνδεθείτε χρησιμοποιώντας την επέκταση προγράμματος περιήγησης Cisco AnyConnect, το οποίο είναι ένα VPN που βασίζεται σε SSL / TLS και συνιστάται για σήραγγες σε χώρες με υψηλή λογοκρισία, όπως η Κίνα (διαβάστε τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για τον οδηγό της Κίνας). Όπως ισχύει για το OpenVPN, το TorGuard παρέχει έναν οδηγό εγκατάστασης για το Cisco AnyConnect.

Εάν είστε πρόθυμοι να λερώσετε τα χέρια σας, το TorGuard θα σας ανταμείψει για αυτό, κάτι που είναι μια τάση που ξεκινά κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης και μεταφέρει άλλες πτυχές της υπηρεσίας. Αν και δεν είναι μια απλή διαδικασία, το TorGuard βοηθά στη μείωση του βάρους με εξαιρετικούς πόρους υποστήριξης, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε και το κέικ σας και να το φάτε.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Όπως αναφέρθηκε, το TorGuard σας ανταμείβει για την εργασία σας. Είναι ένα από τα πιο διαμορφώσιμα VPN στην αγορά, και παρόλο που δεν είναι ιδανικό για φιλικότητα προς το χρήστη, είναι ιδανικό για παιχνίδια. Το TorGuard παρέχει επίσης λιγότερο γνωστά χαρακτηριστικά, όπως το Cisco AnyConnect, για όσους ενδιαφέρονται για αυτά.

Ένα άλλο από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ο έλεγχος IP torrent. Αν και πολλά VPN προσφέρουν έναν τρόπο να ελέγξετε τη διεύθυνση IP σας, το TorGuard προσφέρει έναν τρόπο για να επαληθεύσετε ότι η διεύθυνση IP σας είναι ασφαλής κατά τη διάρκεια του torrent. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη ενός αρχείου torrent που δεν διαθέτει προγράμματα εκκίνησης, που σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε και να δείτε τη διεύθυνση IP σας σαν να πραγματοποιήσατε λήψη σε πραγματική σύνδεση P2P.

Ένα άλλο είναι η δυνατότητα ορισμού σεναρίων πριν από τη σύνδεση, μετά τη σύνδεση και μετά την αποσύνδεση. Η προσθήκη των δικών σας σεναρίων στο VPN ανοίγει τις δυνατότητες του τι μπορείτε να κάνετε με μια υπηρεσία και το TorGuard είναι ένας από τους λίγους παρόχους που τους επιτρέπουν. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση TorGuard ή να το δοκιμάσετε μόνοι σας με την επταήμερη εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

VyprVPN

Το VyprVPN έχει βαρύτητα στις δυνατότητες και την ασφάλεια, γεγονός που καθιστά τον παροχέα του δρόμου μια καλή επιλογή αλλά όχι την καλύτερη. Διαθέτει ανεπαρκή εξυπηρέτηση πελατών, μικρό δίκτυο διακομιστών και μέτριες ταχύτητες, αλλά ως μια φθηνή επιλογή για Chromebook, αρκεί το VyprVPN.

vyprvpn-review-interface

Έχει μια εφαρμογή Android, οπότε αν διαθέτετε ένα Chromebook που το υποστηρίζει, είστε τυχεροί. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, παρέχει έναν οδηγό εγκατάστασης για συνδέσεις L2TP, συμπεριλαμβανομένου του προκαθορισμένου κλειδιού. Επίσης, καθιστά τα ονόματα κεντρικών υπολογιστών όλων των διακομιστών στο δίκτυό του δημόσια διαθέσιμα, επομένως είναι εύκολο να βρείτε αυτό που χρειάζεστε.

Η τιμολόγηση του VyprVPN είναι επίσης αξιοπρεπής. Το τυπικό σχέδιο συνοδεύεται από τρεις συνδέσεις για περίπου 5 $ το μήνα, κάτι που δεν είναι κακό. Τούτου λεχθέντος, το πιο ακριβό VyprVPN Premium θα σας προσφέρει δύο ακόμη συνδέσεις και πρόσβαση στο μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του, το πρωτόκολλο Chameleon.

Το ιδιόκτητο πρωτόκολλο του VyprVPN είναι παρόμοιο με το OpenVPN. Ένα από τα σφάλματα του OpenVPN είναι ότι δεν επιχειρεί να συγκαλύψει τα πακέτα σας. Αντ ‘αυτού, τους κάνει να μοιάζουν με κανονική κίνηση στο Διαδίκτυο. Αν και αυτό είναι καλό στα περισσότερα σενάρια, η βαθιά επιθεώρηση πακέτων μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητά σας. Με το Χαμαιλέοντας, αυτό δεν είναι πρόβλημα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Όπως τα περισσότερα VPN του Chromebook, το VyprVPN δεν περιλαμβάνει οδηγούς εγκατάστασης για το OpenVPN, αλλά αν είστε αρκετά τυχεροί που διαθέτετε ένα Chromebook που υποστηρίζει το Google Play Store, μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από πολλές από τις λειτουργίες του VyprVPN.

Ένα τέτοιο χαρακτηριστικό είναι η εφαρμογή kill, η οποία σας επιτρέπει να πείτε στο VyprVPN να χρησιμοποιεί μόνο το διακόπτη kill με συγκεκριμένες εφαρμογές. Εάν το VPN αποτύχει, ο διακόπτης kill θα ενεργοποιηθεί, αποκλείοντας ό, τι κάνετε από το μη ασφαλές δίκτυο. Με την εφαρμογή kill, μπορείτε να επιλέξετε ποιες εφαρμογές θέλετε να προστατεύσετε, ώστε ο υπολογιστής σας να μην μετατραπεί σε χαρτί, ενώ το VPN καταλαβαίνει τι κάνει.

Ορισμένες από τις πιο προηγμένες λειτουργίες, όπως καθυστέρηση διαδρομής, ευγένεια και MTU, δεν είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή Android. Αν και αυτό είναι ατυχές, αυτές οι λειτουργίες δεν ισχύουν για τους περισσότερους χρήστες. Συνολικά, το VyprVPN είναι μια σταθερή επιλογή για Chromebook, παρά τις λίγες αδυναμίες του. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην αναθεώρηση VyprVPN ή να το δοκιμάσετε με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Τελικές σκέψεις

Η εύρεση ενός σταθερού VPN για Chromebook είναι δύσκολη. Οι δυνατότητες δικτύωσης δεν είναι μεγάλες, καθιστώντας δύσκολη την παροχή μιας πλήρους εμπειρίας VPN εγγενώς. Στην καλύτερη περίπτωση, θα χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Android για να πραγματοποιήσετε τη σύνδεσή σας.

Οι παραπάνω πάροχοι βοηθούν στην ανακούφιση αυτού του πόνου. Το ExpressVPN, για παράδειγμα, παρέχει το μεγαλύτερο μέρος της εμπειρίας στην επιφάνεια εργασίας στην εφαρμογή για κινητά. Αν δεν είστε εντάξει, δεν έχετε διεπαφή, ο οδηγός εγκατάστασης OpenVPN του TorGuard λειτουργεί επίσης καλά.

Ποιο VPN χρησιμοποιείτε στο Chromebook σας; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map