Καλύτερο VPN για Android 2020: Dreaming of Electric Sheep

Τα τηλέφωνά μας έχουν σχεδόν γίνει επιπλέον άκρα. Τα χρησιμοποιούμε συνεχώς και όχι μόνο για να κάνουμε check in στη γυναίκα. Η προστασία του εαυτού σας στον φορητό υπολογιστή σας είναι σημαντική, αλλά τα τηλέφωνά μας είναι εύκολοι στόχοι, ειδικά όταν πρόκειται για κατασκοπεία και κινδύνους από εφαρμογές τρίτων. Ωστόσο, ένα από τα καλύτερα VPN για Android θα σας προστατεύσει.


Εάν θέλετε απλώς να φτάσετε κατευθείαν σε αυτό, προτείνουμε να εγκαταστήσετε το ExpressVPN. Είναι ένα υπέροχο λογισμικό που είναι εύκολο στη χρήση σε οποιαδήποτε συσκευή. Θα προστατεύεστε από εξαιρετική ασφάλεια και θα επωφεληθείτε από άλλες λειτουργίες, όπως γρήγορες ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Επιπλέον, οι χρήστες Android μπορούν να επωφεληθούν από μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών που προσφέρεται. 

Τα κινητά τηλέφωνα είναι εύκολοι στόχοι και μπορούν να σας θέσουν περισσότερο σε κίνδυνο εγκλήματος στον κυβερνοχώρο από έναν υπολογιστή. Οι πλαστές εφαρμογές – και οι εφαρμογές από άγνωστες πηγές – μπορούν να απαλλαγούν από κακόβουλο λογισμικό. Οι χάκερ μπορούν να παρακολουθούν την κυκλοφορία σας και να κλέβουν ευαίσθητες πληροφορίες εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi χωρίς ασφάλεια.

Επιπλέον, ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας ή η κυβέρνηση θα μπορούσαν να παρακολουθούν τις δραστηριότητές σας. Μπορείτε να προστατευτείτε από όλα αυτά τα πράγματα χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο (καθώς και την εγκατάσταση ενός αξιοπρεπούς προγράμματος προστασίας από ιούς). Συνεχίστε να διαβάζετε για περισσότερες προτάσεις VPN και ποια κριτήρια πρέπει να πληροί η υπηρεσία. Επιπλέον, θα εξετάσουμε λεπτομερέστερα γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, καθώς και γιατί το δωρεάν VPN δεν είναι η καλύτερη επιλογή.

Το καλύτερο VPN για Android

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. VyprVPN
 5. Windscribe
 6. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 7. TunnelBear
 8. ProtonVPN

1. ExpressVPN

Επιλέξαμε το ExpressVPN ως το καλύτερο VPN Android για πολλούς λόγους. Για αρχάριους, είναι ένα από τα ευκολότερα VPN για χρήση και είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους. Ωστόσο, οι τεχνικοί μπορούν να παίξουν τις ρυθμίσεις τους. 

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Η εφαρμογή Android της είναι διαφορετική από τις εκδόσεις για επιτραπέζιους υπολογιστές και iOS και μπορεί να χρειαστεί λίγο να το συνηθίσετε εάν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι φιλικό προς το χρήστη και περιλαμβάνει το ίδιο μεγάλο κουμπί “on” για γρήγορη σύνδεση σε μια έξυπνη τοποθεσία. Επιπλέον, το ExpressVPN μπορεί να συνδεθεί αυτόματα όταν συμμετέχετε ή συμμετέχετε σε ένα μη αξιόπιστο δίκτυο WiFi.

Για να αλλάξετε διακομιστές, απλώς πατήστε τις τρεις κουκκίδες δίπλα στην τρέχουσα τοποθεσία σας και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οτιδήποτε άλλο μέσω του μενού χάμπουργκερ. 

Υπάρχει επίσης μια δυνατότητα συντόμευσης που σας επιτρέπει να εκκινείτε εφαρμογές απευθείας από την εφαρμογή VPN, αντί να χρειάζεται να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε ένα widget ExpressVPN στην αρχική οθόνη που σας επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία και να ενεργοποιήσετε και να απενεργοποιήσετε γρήγορα το VPN. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για περισσότερα.

Άλλες δυνατότητες του ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής και εξαιρετική ασφάλεια. Η εφαρμογή Android της διαθέτει έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill για να σας προστατεύει ανά πάσα στιγμή. Δυστυχώς, ωστόσο, ο πελάτης Android λείπει στο μενού ρυθμίσεων, σε σύγκριση με άλλες εκδόσεις. Μπορείτε να ορίσετε μόνο τα στοιχεία ελέγχου εκκίνησης και το πρωτόκολλο VPN που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. 

Επιπλέον, το OpenVPN είναι διαθέσιμο, αλλά το IKEv2 δεν είναι, πράγμα που είναι κρίμα, δεδομένου ότι είναι μια ασφαλής αλλά ταχύτερη επιλογή. Ωστόσο, το να μην έχετε το πρωτόκολλο IKEv2 δεν είναι λόγος να παραλείψετε το παρελθόν ExpressVPN. Είναι το ταχύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει μέχρι σήμερα, επομένως δεν χρειάζεται να διαθέτουμε IKEv2 μέσω του OpenVPN. Έρχεται επίσης με απεριόριστο εύρος ζώνης και είναι το κορυφαίο VPN μας για ροή και το καλύτερο VPN για το Netflix.

Ωστόσο, ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι δεν συνοδεύεται από αποκλεισμό διαφημίσεων ή κακόβουλου λογισμικού, επομένως θα πρέπει να εγκαταστήσετε άλλο λογισμικό για προστασία. Ωστόσο, ένα από τα καλύτερα προγράμματα προστασίας από ιούς για Android μπορεί να σας βοηθήσει να καταπολεμήσετε το κακόβουλο λογισμικό.

Το ExpressVPN διαθέτει όλα όσα χρειάζεστε για να είστε η καλύτερη εφαρμογή VPN για Android (καθώς και για iPhone), αλλά διατίθεται σε υψηλή τιμή. Τούτου λεχθέντος, αξίζει τα λεφτά αν μπορείτε να τα αντέξετε οικονομικά. Μπορείτε να το πάρετε για μια περιστροφή με τη δωρεάν δοκιμή επτά ημερών και αν εγγραφείτε σε αυτήν μετά τη δοκιμή, θα καλυφθείτε από εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

2. NordVPN

Το NordVPN δεν είναι πολύ πίσω από την κορυφαία επιλογή μας, όπως μπορείτε να δείτε στη σύγκριση ExpressVPN έναντι NordVPN. Ο πελάτης του Android μοιάζει πολύ με την έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές. Έχει ένα κουμπί γρήγορης σύνδεσης, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε στο VPN μέσω ενός προτεινόμενου διακομιστή. Ο χάρτης τοποθεσίας περιλαμβάνεται επίσης, ο οποίος σας επιτρέπει να επιλέξετε μια τοποθεσία με μη αυτόματο τρόπο, καθώς και να την προσθέσετε στα αγαπημένα σας.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στους ειδικούς διακομιστές του NordVPN, όπως peer-to-peer, ειδικό IP, Double VPN και Onion μέσω VPN. Μιλάμε περισσότερο για εκείνους στην αναθεώρηση NordVPN, αλλά οι διακομιστές διπλού hop βασικά κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας δύο φορές. 

Μπορείτε να ρυθμίσετε το VPN για αυτόματη σύνδεση σε WiFi, δεδομένα κινητής τηλεφωνίας ή να παραμένετε συνδεδεμένοι συνεχώς και μπορείτε να συνδεθείτε στο NordVPN χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο IKEv2.

Επιπλέον, έχετε πρόσβαση στο CyberSec, το οποίο είναι το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και κακόβουλων προγραμμάτων του NordVPN. Θα σας προστατεύσει από την πρόσβαση σε επικίνδυνους ιστότοπους που ενδέχεται να φιλοξενούν κακόβουλο λογισμικό, λογισμικό υποκλοπής spyware ή άλλο κακόβουλο λογισμικό. Το CyberSec θα διασφαλίσει επίσης ότι η συσκευή σας δεν θα γίνει μέρος botnet.

Η ασφάλεια του NordVPN είναι από τις καλύτερες στην αγορά και η εφαρμογή Android της διαθέτει ένα εξαιρετικό σύνολο λειτουργιών, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill. Υπάρχει επίσης μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Αυτές οι δυνατότητες είναι αυτό που το έκανε το κορυφαίο VPN μας για torrenting.

Έχει γρήγορες ταχύτητες, αλλά μπορεί να επιβραδυνθεί εάν συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που βρίσκεται πολύ μακριά. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης για να ανησυχείτε.

Το NordVPN έχει καλή σχέση ποιότητας τιμής. Μπορείτε να εγγραφείτε μέσα στην εφαρμογή και υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών που μπορείτε να επωφεληθείτε, αλλά θα πρέπει να εισαγάγετε στοιχεία πληρωμής για να τα χρησιμοποιήσετε. Εάν αποφασίσετε να εγγραφείτε, τα μακρύτερα σχέδιά του προσφέρουν μεγαλύτερη έκπτωση, καθώς και ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη.

3. CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια άλλη καλή επιλογή VPN για Android, ειδικά επειδή ενημέρωσε τους πελάτες της ώστε να είναι ίσοι σε όλες τις πλατφόρμες. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε την ίδια εμπειρία με την έκδοση για υπολογιστές, αλλά σε Android (υπό την προϋπόθεση ότι διαθέτετε μια συσκευή με τουλάχιστον Android 4.4). 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Με ένα μόνο πάτημα θα συνδεθείτε με έναν προτεινόμενο διακομιστή και μπορείτε εύκολα να επιλέξετε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, αν χρειαστεί, καθώς και να την προσθέσετε στα αγαπημένα σας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στους αποκλειστικούς διακομιστές torrent και ροής. Πολλές υπηρεσίες καλύπτονται στους διακομιστές συνεχούς ροής και αυτές που δοκιμάσαμε λειτούργησαν καλά. 

Η τελευταία έκδοση του CyberGhost διαθέτει μια πρόσθετη δυνατότητα που ονομάζεται “έξυπνοι κανόνες”, η οποία βασικά σας επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε τη χρήση του VPN σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να συνδέεται αυτόματα όταν συνδέεστε σε δίκτυα WiFi ή συγκεκριμένα σε δίκτυο. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τον τρόπο με τον οποίο το CyberGhost αντιδρά σε ένα γνωστό δίκτυο.

Η ασφάλεια του CyberGhost είναι καλή και θα προστατεύεστε από έναν αυτόματο διακόπτη kill. Αυτό σημαίνει επίσης ότι δεν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε. Υπάρχει επίσης αυστηρή πολιτική απορρήτου χωρίς καταγραφές. Λαμβάνετε επίσης ένα πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και κακόβουλου λογισμικού, αν και οι δοκιμές ελέγχου CyberGhost έδειξαν ότι η απόδοσή της ήταν ανόθευτη.

Οι ταχύτητές του είναι γρήγορες, αλλά μπορεί να γίνουν αργές σε μεγάλες αποστάσεις, όπως το NordVPN. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης για να παρακολουθείτε.

Από οικονομική άποψη, το CyberGhost είναι μια φθηνή υπηρεσία, αρκεί να μην επιλέξετε τη μηνιαία τιμή. Μεγαλύτερα σχέδια προσφέρουν την καλύτερη αξία και υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για χρήστες Android και iOS. Μετά από αυτό, θα καλυφθείτε από εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

4. VyprVPN

Αν και ο υπολογιστής-πελάτης του VyprVPN δεν είναι πολύ συναρπαστικός, η εφαρμογή του Android είναι εξαιρετική. Μόλις εγγραφείτε, θα διαβάσετε έναν οδηγό ρύθμισης, αλλά αυτό είναι καλό επειδή έχει πολλά να προσφέρει. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Στην αρχική οθόνη θα σας δείξει εάν είστε συνδεδεμένοι και την τρέχουσα διεύθυνση IP σας. Το κουμπί σύνδεσης / αποσύνδεσης είναι μεγάλο και στο κάτω μέρος της οθόνης. Αν πατήσετε αυτό, θα συνδεθείτε με έναν προτεινόμενο διακομιστή, αλλά μπορείτε επίσης να αλλάξετε εύκολα τον διακομιστή και να μεταβείτε σε ορισμένες ρυθμίσεις.

Η ασφάλεια του VyprVPN είναι εξαιρετική και η εφαρμογή Android έχει σχεδόν τον ίδιο αριθμό επιλογών με τον υπολογιστή-πελάτη επιφάνειας εργασίας. Υπάρχουν διαφορετικά πρωτόκολλα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένου του ιδιόκτητου πρωτοκόλλου Chameleon του VyprVPN, το οποίο προσθέτει ακόμη περισσότερη προστασία στη σήραγγα VPN. Ένας διακόπτης kill είναι διαθέσιμος και μπορεί να ενεργοποιηθεί στο μενού “customize”.

Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το VPN να συνδέεται αυτόματα εάν συμμετέχετε και σε ένα άγνωστο δίκτυο. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και ο Golden Frog, η εταιρεία πίσω από το VyprVPN, προσφέρει επίσης μια δωρεάν ιδιωτική υπηρεσία ανταλλαγής μηνυμάτων που ονομάζεται Cyphr. Κρυπτογραφεί πλήρως τα μηνύματά σας, αλλά όποιος σκοπεύετε να στείλετε μηνύματα θα πρέπει να χρησιμοποιεί επίσης Cyphr. Διαβάστε για αυτό στην κριτική VyprVPN.

Οι ταχύτητες του VyprVPN το αφήνουν κάτω στα χαρτιά. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της δοκιμής, ήταν ικανή για τις περισσότερες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ροής. Έρχεται επίσης με απεριόριστο εύρος ζώνης.

Η τιμή του βασίζεται σε διαφορετικά επίπεδα. Το τυπικό πρόγραμμα σας παρέχει τρεις συνδέσεις και το πρόγραμμα Premium σας προσφέρει πέντε συνδέσεις συν τη χρήση του πρωτοκόλλου του Chameleon. Μόλις μάθετε ποιο πακέτο θέλετε, πρέπει να επιλέξετε είτε ένα μηνιαίο είτε ετήσιο πρόγραμμα. Το ετήσιο πρόγραμμα λειτουργεί φθηνότερα μακροπρόθεσμα και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

5. Windscribe

Το Windscribe αξίζει να αναφερθεί για ένα Android VPN, κυρίως λόγω του δωρεάν πακέτου του, το οποίο θα φτάσουμε σε ένα λεπτό. Η εφαρμογή Android της είναι εύκολη στη χρήση. Υπάρχει ένα μεγάλο κουμπί “on” στην επάνω δεξιά γωνία και το πάτημα που θα σας συνδέσει με αυτό που θεωρεί ως την καλύτερη τοποθεσία για εσάς. 

<

Windscribe-slider1

Windscribe-slider2

Windscribe-slider3

windscribe-slider4

Windscribe-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Στην υπόλοιπη οθόνη, μπορείτε να δείτε την κατάσταση σύνδεσης και την τοποθεσία του διακομιστή, καθώς και τη διεύθυνση IP σας και πόσα δεδομένα έχετε απομείνει για χρήση. Στη συνέχεια, έχετε τέσσερις καρτέλες για διαφορετικούς διακομιστές, συμπεριλαμβανομένων γενικών τοποθεσιών, των αγαπημένων σας, των στατικών IP σας (εάν έχετε προσθέσει κάποια στο πακέτο σας) και των διακομιστών του Windflix. 

Οι διακομιστές του Windscribe Windflix έχουν δημιουργηθεί για ροή του Netflix και λειτουργούν καλά. Είναι διαθέσιμα στις Η.Π.Α., στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά και στην Ιαπωνία και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτά στην κριτική Windscribe.

Η ασφάλειά του είναι καλή, με τέσσερα πρωτόκολλα για να διαλέξετε: OpenVPN, UDP / TCP, IKEv2 και Stealth. Έχει επίσης ένα χαρακτηριστικό “πάντα ενεργό”, το οποίο είναι σαν διακόπτης kill, αλλά διαφορετικό. 

Περιλαμβάνεται το πρόγραμμα αποκλεισμού διαφημίσεων και κακόβουλων προγραμμάτων του Windscribe, R.O.B.E.R.T. Θα καλυφθείτε επίσης από μια αξιοπρεπή πολιτική απορρήτου. Αναφέρει ότι ορισμένες πληροφορίες έχουν καταγραφεί, αλλά δεν είναι τίποτα που να συνδέεται με εσάς.

Άλλα χαρακτηριστικά του Windscribe

Οι ταχύτητες του Windscribe είναι καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ροής. Το όριο εύρους ζώνης θα εξαρτηθεί από το πακέτο που επιλέγετε. Αν επιλέξετε το δωρεάν πακέτο, θα λάβετε 2 GB δεδομένων ανά μήνα, αλλά μπορείτε να το αυξήσετε σε 10 GB μόνο εισάγοντας ένα έγκυρο email. 

Είναι μια πολύ καλή συμφωνία και κέρδισε την πρώτη θέση στην καλύτερη συλλογή δωρεάν υπηρεσιών VPN, καθιστώντας την μια καλή επιλογή για ένα δωρεάν VPN Android.

Με το δωρεάν πρόγραμμα, ωστόσο, περιορίζεστε σε έναν μικρό αριθμό διακομιστών και δεν θα έχετε πρόσβαση στους διακομιστές του Windflix. Εναλλακτικά, μπορείτε απλώς να εγγραφείτε στο πακέτο Pro, το οποίο θα σας παρέχει πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές του, συμπεριλαμβανομένου του Windflix και θα έχετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας σχέδιο και να εξοικονομήσετε χρήματα. Για παράδειγμα, εάν προσθέσετε έναν διακομιστή και απεριόριστο εύρος ζώνης στο πακέτο σας, αυτό θα φτάσει τα 2 $ ανά μήνα. Αυτός ο διακομιστής θα μπορούσε ακόμη και να είναι ένας από τους διακομιστές του Windflix. Εάν επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή και δεν σας αρέσει, το Windscribe θα σας επιστρέψει τα χρήματά σας, υπό την προϋπόθεση ότι θα ζητήσετε εντός τριών ημερών από την αγορά.

6. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ένα συμπαγές, χωρίς φθηνά VPN με μια εύχρηστη εφαρμογή Android. Ο απλός σχεδιασμός του δείχνει την κατάσταση σύνδεσης ως κύρια οθόνη. 

pia-slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Στη συνέχεια, έχετε ένα κουμπί σύνδεσης / αποσύνδεσης, καθώς και την τρέχουσα περιοχή και τη διεύθυνση IP σας στο κάτω μέρος της οθόνης. Στη συνέχεια, υπάρχει ένα κουμπί χάμπουργκερ στην κορυφή όπου θα βρείτε όλες τις ρυθμίσεις σας. 

Έχει καλή ασφάλεια και μπορείτε να επιλέξετε από τα πρωτόκολλα PPTP, OpenVPN και L2TP / IPSec. Ωστόσο, το PIA εγκαθίσταται με ενεργοποιημένη την κρυπτογράφηση AES 128-bit, επομένως θα πρέπει να την αλλάξετε στην προτεινόμενη κρυπτογράφηση AES 256-bit για επιπλέον προστασία. Περιλαμβάνεται ένας διακόπτης kill, ο οποίος μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί μέσω του μενού ρυθμίσεων. 

Μπορείτε να ρυθμίσετε το VPN να εμπιστεύεται ορισμένα δίκτυα και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα που αναπτύχθηκε από την PIA με το όνομα MACE για να αποκλείσετε διαφημίσεις, προγράμματα παρακολούθησης και κακόβουλο λογισμικό. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στην αναθεώρηση PIA, καθώς και πώς δοκιμάστηκε η πολιτική απαγόρευσης καταγραφής της PIA και αποδείχθηκε ισχυρή.

Οι ταχύτητες της PIA είναι γενικά γρήγορες, αν και κάποια από αυτή την ταχύτητα οφείλεται σε ελαφρύτερη κρυπτογράφηση. Αυξάνοντας το ρυθμό κρυπτογράφησής του, θα επιβραδύνει μερικά, αλλά εξακολουθεί να είναι αξιοπρεπές. Παίρνετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης.

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι μια αξιοπρεπής υπηρεσία σε καλή τιμή. Εξακολουθεί να είναι μια από τις φθηνότερες επιλογές στην αγορά, ακόμη και μετά την άνοδο της τιμής της εδώ και πολύ καιρό. Επιπλέον, θα καλυφθείτε από μια περίοδο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

7. TunnelBear

Ακολουθεί το TunnelBear, το οποίο έχει δημιουργήσει τη λίστα μας για την ευκολία χρήσης και το δωρεάν πρόγραμμα. Έχει έναν από τους πιο όμορφους πελάτες, από την ομάδα των αξιολογήσεων VPN και η εφαρμογή Android της δίνει μια συνολική ευχάριστη εμπειρία. Μπορείτε να πλοηγηθείτε σε διαφορετικούς διακομιστές με τον απλό και διαισθητικό χάρτη του και ένα μικρό εικονίδιο αρκούδας δείχνει την τρέχουσα τοποθεσία σας.

Tunnelbear-αρχική σελίδα-2019

Υπάρχει ένας απλός διακόπτης εναλλαγής κοντά στην κορυφή για ενεργοποίηση ή απενεργοποίηση του VPN και ένα μενού χάμπουργκερ επάνω αριστερά θα σας οδηγήσει σε ρυθμίσεις και άλλες επιλογές. Από εκεί μπορείτε να ρυθμίσετε το VPN να συνδέεται αυτόματα με συγκεκριμένα δίκτυα και θα βρείτε επίσης επιλογές, όπως “πάντα ενεργό”, το οποίο θα σας κρατήσει συνδεδεμένους 24 // 7. Διατίθεται επίσης widget αρχικής οθόνης.

Η ασφάλεια του TunnelBear είναι καλή και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διακόπτη kill, που ονομάζεται “VigilantBear”. Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου, διατηρεί ελάχιστες πληροφορίες, όπως δεδομένα για τη βελτίωση της απόδοσης. Ωστόσο, δεν είναι αναγνωρίσιμο για εσάς. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση TunnelBear.

Οι ταχύτητές του δεν είναι οι καλύτερες και διαφέρουν σε διαφορετικούς διακομιστές, αλλά θα πρέπει να είναι καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες. Παίρνετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης. 

Εάν θέλετε απλώς να προστατέψετε τη συσκευή σας κατά την περιήγηση και να εκτελείτε γενικές εργασίες στο διαδίκτυο, τότε το δωρεάν πρόγραμμα της TunnelBear είναι πολύ καλό. Λαμβάνετε 500 MB δεδομένων ανά μήνα και μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον 1 GB μόνο μέσω του tweet σχετικά με το TunnelBear. Ωστόσο, εάν σκοπεύετε να συνεχίσετε τη ροή, το όριο αυτό θα εξαντληθεί γρήγορα (διαβάστε τη σύγκριση Windscribe vs TunnelBear).

Εκεί θα έμπαινε το πρόγραμμα επί πληρωμή της TunnelBear. Δεν υπάρχει καμία σύγχυση εδώ. είναι μόνο ένα πακέτο που σας παρέχει πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις και απεριόριστο εύρος ζώνης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε αν θέλετε μηνιαίο ή ετήσιο πρόγραμμα. 

Το ετήσιο πρόγραμμά του θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα, αλλά είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει πρώτα χρησιμοποιώντας το δωρεάν πρόγραμμα. Αυτό συμβαίνει επειδή το TunnelBear δεν διαθέτει επίσημη πολιτική επιστροφής χρημάτων. Προσφέρει επιστροφές χρημάτων κατά περίπτωση.

8. ProtonVPN

Η τελευταία μας καταχώρηση είναι το ProtonVPN. Είναι μια αξιοπρεπής υπηρεσία VPN με πολλές δυνατότητες, αλλά απογοητεύεται από την ταχύτητά της. Η εφαρμογή Android της είναι απλή στη χρήση με μια λίστα χωρών και έναν χάρτη. Ένα μενού χάμπουργκερ σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ρυθμίσεις και άλλες επιλογές. 

protonvpn-ταμπλό-ρυθμιστικό-1

protonVPN-interface-slider-2

protonvpn-profiles-slider-3

protonvpn-ρυθμίσεις-ρυθμιστικό-4

protonvpn-split-tunneling-slider-5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει καλή ασφάλεια με πολλές δυνατότητες και αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. Υποστηρίζει τόσο IKEv2 / IPSec όσο και OpenVPN. Παίρνετε επίσης τη χρήση των “πάντα ενεργοποιημένων” χαρακτηριστικών και του διακόπτη kill.

Η ταχύτητα του ProtonVPN δεν είναι μεγάλη, όπως μπορείτε να δείτε στην αναθεώρηση του ProtonVPN, αν και θα πρέπει να είναι εντάξει για τις περισσότερες εργασίες. Επιπλέον, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης, συμπεριλαμβανομένου του δωρεάν πακέτου του, οπότε υπό την προϋπόθεση ότι δεν σας ενδιαφέρει η ταχύτητα, το ProtonVPN θα μπορούσε να είναι το καλύτερο VPN Android για εσάς. 

Στο δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να συνδέσετε μία συσκευή και να αποκτήσετε πρόσβαση σε τρεις διακομιστές: Ιαπωνία, Ολλανδία και ΗΠΑ. Μετά από αυτό, υπάρχουν τρία προγράμματα επί πληρωμή για να διαλέξετε. Το βασικό σχέδιο σας παρέχει δύο ταυτόχρονες συνδέσεις και πρόσβαση σε όλους τους διακομιστές χωρών. Ωστόσο, δεν διαθέτει τη χρήση των υψηλότερων προγραμμάτων ροής και ασφαλών διακομιστών.

Το πρόγραμμα Plus σας παρέχει όλα τα παραπάνω, συνολικά πέντε συνδέσεις και τη χρήση των διακομιστών Secure Core, streaming και Tor. Υπάρχει επίσης το πρόγραμμα Visionary, το οποίο σας προσφέρει όλα όσα προσφέρει το σχέδιο Plus, επιπλέον πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις και τη χρήση της κρυπτογραφημένης υπηρεσίας αλληλογραφίας, ProtonMail.

Θα εμμείνουμε στο σχέδιο Plus για αξία, ειδικά δεδομένης της αύξησης του κόστους με το σχέδιο Visionary. Εάν εγγραφείτε σε πρόγραμμα επί πληρωμή, αλλά αποφασίσετε ότι δεν σας αρέσει, μπορείτε να επιστρέψετε τα χρήματά σας εντός 30 ημερών από την αγορά.

Πώς επιλέξαμε το καλύτερο VPN Android

Παρόλο που πολλά VPN έχουν τις ίδιες λειτουργίες που αναφέρονται, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα ίδια. Ορισμένοι εφαρμόζουν αυτές τις λειτουργίες με άσχημα ή, χειρότερα, δεν περιλαμβάνουν κάποιες από αυτές. 

Το πρόβλημα με τις εφαρμογές VPN Android είναι ότι ορισμένες από τις λειτουργίες της υπηρεσίας δεν είναι διαθέσιμες στην πλατφόρμα. Πάρτε, για παράδειγμα, έναν διακόπτη kill. Οι επιτραπέζιες εφαρμογές συνήθως περιλαμβάνουν μία, αλλά δεν είναι πάντα διαθέσιμες στην έκδοση για κινητά. Για να ληφθούν υπόψη στις κορυφαίες εφαρμογές VPN για Android, ελήφθησαν υπόψη τα ακόλουθα κριτήρια.

Ευκολία στη χρήση

Ακριβώς επειδή ο υπολογιστής-πελάτης μιας υπηρεσίας VPN είναι εύχρηστος, δεν σημαίνει ότι η έκδοση για κινητά θα είναι η ίδια. Στη συνέχεια, υπάρχουν μερικά που δεν έχουν καθόλου φιλικό προς τον χρήστη πελάτη. Όταν χρησιμοποιείτε μια τέτοια υπηρεσία από μια μικρή οθόνη για κινητά, θέλετε μια απλή, αλλά να έχετε όλα όσα χρειάζεστε ταυτόχρονα. 

Ένα κουμπί γρήγορης σύνδεσης εντός της εφαρμογής ή ακόμη και ένα εύχρηστο widget που μπορείτε να τοποθετήσετε στην αρχική οθόνη σας κάνει την εμπειρία ομαλή. Επιπλέον, η δυνατότητα εναλλαγής ενός διακόπτη kill, αλλαγής διακομιστών ή παιχνιδιών με άλλες ρυθμίσεις εφαρμογών εύκολα με μερικές βρύσες είναι εξαιρετική.

Ασφάλεια

Η υπηρεσία VPN πρέπει να έχει καλή ασφάλεια για να σας προστατεύει. Αυτό θα πρέπει να περιλαμβάνει καλή κρυπτογράφηση, με AES 256-bit να είναι στάνταρ και ένας διακόπτης kill είναι σημαντικός επειδή θα σας αποσυνδέσει από το δίκτυο εάν το VPN αποτύχει. 

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά πρωτόκολλα εκεί, με το OpenVPN να είναι μια δημοφιλής και αξιόπιστη επιλογή. Ωστόσο, παρόλο που το OpenVPN διαθέτει κορυφαία κρυπτογράφηση, οι χρήστες κινητών συσκευών ενδέχεται να προτιμούν να χρησιμοποιούν το IKEv2 επειδή είναι πιο γρήγορο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτά στην ανάλυση πρωτοκόλλου VPN, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι δεν περιλαμβάνουν όλες οι εφαρμογές VPN το IKEv2.

Επιπλέον, ορισμένες εφαρμογές Android σάς επιτρέπουν να επιλέξετε μια ρύθμιση “πάντα ενεργή”, πράγμα που σημαίνει ότι είστε πάντα προστατευμένοι. Αυτή είναι μια καλή επιλογή εάν η συσκευή σας είναι πάντα συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο. Άλλες ρυθμίσεις σάς επιτρέπουν να κάνετε το VPN να συνδέεται αυτόματα όταν συνδέεστε σε συγκεκριμένα δίκτυα. 

Μυστικότητα

Το απόρρητό σας είναι σημαντικό και η καλή ασφάλεια δεν το παρέχει 100 τοις εκατό. Η ίδια η υπηρεσία VPN θα μπορούσε εύκολα να συλλέξει δεδομένα ή να κρατήσει αρχεία των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων, οπότε για να αποφευχθεί αυτό, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που έχει αυστηρή πολιτική καταγραφής. Έχοντας κάτι τέτοιο, δεν θα αποθηκευτούν αρχεία καταγραφής δραστηριοτήτων, επομένως δεν υπάρχει τίποτα να παραδοθεί στις αρχές εάν τους ζητηθεί. 

Ταχύτητα και εύρος ζώνης

Η ταχύτητα των VPN είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να κοιτάξετε, αλλά αυτό που χρειάζεστε εξαρτάται από τις δραστηριότητες που θα εκτελείτε. Για περιστασιακή περιήγηση ή έλεγχο των email σας, οι γρήγορες ταχύτητες μπορεί να μην είναι η πρώτη σας προτεραιότητα, αλλά αν σκοπεύετε να κάνετε streaming από το κινητό σας, θα απογοητευτείτε εάν επιλέξετε ένα με χαμηλές ταχύτητες.

Η ίδια ιδέα ισχύει για το εύρος ζώνης σας. Εάν επιλέξετε αυτό που έχει όριο, αλλά δεν εκτελείτε εργασίες που απαιτούν δεδομένα, θα πρέπει να είστε εντάξει. Τούτου λεχθέντος, αν κάνετε ροή, μπορείτε να φιλήσετε το αποζημίωμά σας. Για το τελευταίο, ή για οποιεσδήποτε άλλες εργασίες με υψηλή χρήση δεδομένων, θα πρέπει να επιλέξετε ένα VPN που περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης.

Τιμή

Οι τιμές ποικίλλουν στην αγορά VPN. Μερικά έχουν υψηλές τιμές, μερικά χαμηλά και άλλα έχουν αξιοπρεπή δωρεάν σχέδια. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η τιμή ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σας, αλλά η αξία για τα χρήματά σας είναι πολύ πιο σημαντική. Μην παραλείψετε ένα VPN μόνο και μόνο λόγω του κόστους του και, επίσης, μην το απορρίψετε επειδή είναι δωρεάν ή φθηνό.  

Γιατί χρειάζομαι ένα VPN στη συσκευή μου Android?

Τα VPN μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα, αλλά για τους χρήστες Android, το κύριο μέλημα είναι η ασφάλεια. Η συσκευή σας Android μπορεί να εκτεθεί σε πολλές απειλές, ειδικά αν έχει μεταφερθεί παντού. Είναι εύκολοι στόχοι για κατασκοπεία και μπορούν να μολυνθούν χωρίς καν να το συνειδητοποιήσετε. 

Εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi, διακινδυνεύετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο παραβίασης, εάν δεν προστατεύετε τον εαυτό σας. Τα περισσότερα από αυτά τα δίκτυα – αν όχι όλα – δεν είναι ασφαλή, οπότε αν δεν προστατεύετε τον εαυτό σας, είναι σαν να αφήνετε την πόρτα ανοιχτή και να προσκαλείτε άτομα για καφέ. Η επισκεψιμότητά σας μπορεί να υποκλαπεί και να κλαπεί τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και άλλες ευαίσθητες πληροφορίες. 

Όχι μόνο αυτό, αλλά υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές στο Google Play που είναι λύκος με ρούχα προβάτων. Πραγματοποιείτε λήψη της εμφάνισης μιας νόμιμης εφαρμογής, αλλά το μόνο που κάνει είναι να μολύνει τη συσκευή σας με έναν άσχημο ιό ή να συλλέγει πληροφορίες στο παρασκήνιο. 

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP και τη δραστηριότητα περιήγησής σας από αδιάκριτα μάτια, καθώς και να προστατεύσετε τη συσκευή σας από τους κινδύνους που κρύβονται σε σημεία πρόσβασης WiFi ή σε εφαρμογές τρίτων. Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από τις άλλες δυνατότητες του VPN, όπως η πρόσβαση σε περιεχόμενο με αποκλεισμό γεωγραφικού δικτύου.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω ένα δωρεάν VPN για Android?

Υπάρχουν πολλά δωρεάν VPN στην αγορά. Μόνο μια γρήγορη αναζήτηση στο Google Play Store θα φέρει έναν τόνο εφαρμογών που διαφημίζουν μια ασφαλή υπηρεσία που είναι συχνά δωρεάν. Ωστόσο, απλώς και μόνο επειδή λέει ότι είναι ασφαλές δεν σημαίνει ότι είναι. 

Όπως μπορείτε να διαβάσετε στη χειρότερη δωρεάν συλλογή παρόχων VPN, υπάρχουν πολλές περιγραμματικές υπηρεσίες VPN εκεί έξω. Ορισμένες είναι γεμάτες διαφημίσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να δείξουν ότι η εταιρεία πίσω από το VPN είναι πιο συντονισμένη με αυτό που κερδίζει από διαφημίσεις, παρά με το πώς προστατεύονται οι χρήστες του. 

Άλλα δωρεάν VPN κερδίζουν χρήματα με την πώληση των δεδομένων που συλλέγει από εσάς σε άλλες εταιρείες. Επιπλέον, ορισμένα από αυτά που δοκιμάζουμε δεν θα διασφαλίσουν τη σύνδεσή σας όπως υποσχέθηκε, είτε με κρυπτογράφηση χαμηλότερου βαθμού είτε καθόλου. 

Με τις εξαιρέσεις δωρεάν προγραμμάτων από τους Windscribe, TunnelBear και ProtonVPN, εάν είναι δωρεάν, πιθανότατα δεν αξίζει τον κίνδυνο.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να επιλέξετε μια καλή υπηρεσία VPN για τη συσκευή σας Android. Για να παραμείνετε προστατευμένοι, θα πρέπει να επιλέξετε έναν με καλή ασφάλεια που περιλαμβάνει ένα διακόπτη kill για Android, καθώς και έναν που έχει πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. 

Άλλες ρυθμίσεις, όπως αυτόματη σύνδεση ή “πάντα ενεργοποιημένες”, είναι καλές. Πρέπει επίσης να εξεταστεί το όριο ταχύτητας και εύρους ζώνης. Επιπλέον, θέλετε ο πελάτης να είναι φιλικός προς τον χρήστη.

Με όλα αυτά κατά νου, το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN Android. Έρχεται με μια εύχρηστη εφαρμογή και εξαιρετική ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill, και διαθέτει τις πιο γρήγορες διαθέσιμες ταχύτητες. 

Το ExpressVPN δεν διαθέτει αποκλεισμό διαφημίσεων και κακόβουλων προγραμμάτων, αλλά μπορείτε πάντα να εγκαταστήσετε ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς, όπως το Kaspersky, (διαβάστε την κριτική μας για το Kaspersky Antivirus). Δοκιμάστε το με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, είμαστε σίγουροι ότι θα σας αρέσει. 

Πείτε μας για την εμπειρία σας με ένα συμβατό με Android VPN στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ρίξτε μια ματιά στα άλλα άρθρα μας VPN ενώ βρίσκεστε εδώ. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map