Καλύτερο VPN για το Al Jazeera 2020: Όλες οι ειδήσεις που είναι κατάλληλες για ροή

Το Al Jazeera είναι ένας ειδησεογραφικός οργανισμός με έδρα το Κατάρ και δεν καλύπτει τις ιστορίες που μεταδίδει. Αυτή η προσέγγιση για τη μετάδοση των ειδήσεων καθώς μετατρέπεται γρήγορα ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός σε ένα από τα κορυφαία μέσα ενημέρωσης στον κόσμο. Ωστόσο, κέρδισε επίσης μερικούς εχθρούς και πολλές χώρες το μπλοκάρουν. Ένα από τα καλύτερα VPN μας για τις επιλογές του Al Jazeera θα σας ξεπεράσει τυχόν εμπόδια.


Εάν ζείτε ή ταξιδεύετε σε μια από τις χώρες που μπλοκάρουν το Al Jazeera, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπό του και να κάνετε streaming της κάλυψης πολυμέσων. Το ExpressVPN είναι ο πρώτος δρομέας αυτής της εργασίας. Διαθέτει πολλούς διακομιστές για να διαλέξετε, γρήγορες ταχύτητες και ένα σύνολο δυνατοτήτων ασφαλείας για να σας κρατήσει ασφαλείς. 

Το δίκτυο πολυμέσων χρηματοδοτείται από το κράτος και εδρεύει στη Ντόχα του Κατάρ. Διαθέτει γραφεία σε όλο τον κόσμο και πολλά τηλεοπτικά κανάλια σε διαφορετικές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και των αραβικών, καθώς επίσης και διαθέσιμα στο διαδίκτυο. 

Το κοινό του αυξήθηκε λόγω της μη συμμορφούμενης προσέγγισής του σε τρέχοντα θέματα σε όλο τον κόσμο και επειδή συζητά θέματα που άλλα κανάλια αποφεύγουν.

Ωστόσο, αυτή η προσέγγιση έχει κερδίσει την Al Jazeera διχασμένη φήμη. Οι θεατές του είναι ευχαριστημένοι, αλλά αρκετές κυβερνήσεις το βλέπουν ως αμφιλεγόμενο, μεροληπτικό και άδικο δημοσιογραφικό σήμα. Αυτό έχει προκαλέσει πολλές χώρες να αποκλείσουν την πρόσβαση σε αυτήν, τόσο διαδικτυακά όσο και εκτός σύνδεσης. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερα σχετικά με τον οργανισμό ειδήσεων και γιατί χρειάζεστε ένα VPN για να το παρακολουθήσετε.

Τα καλύτερα VPN για το Al Jazeera

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. CyberGhost
 4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο
 5. VyprVPN

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ο αγαπημένος μας πάροχος VPN εδώ στο Cloudwards.net. Συχνά πιάνει το νούμερο ένα σημείο στα άρθρα μας, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή κάνει ό, τι χρειάζεται και το κάνει καλά. Διαθέτει περισσότερους από 3.000 διακομιστές που καλύπτουν 94 χώρες, επομένως θα πρέπει να μπορείτε να συνδεθείτε σε μια χώρα όπου το Al Jazeera δεν είναι αποκλεισμένο. 

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι το ταχύτερο VPN, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να φορτώσει το περιεχόμενο. Επιπλέον, δεν θα ξεκινούν για το όριο του εύρους ζώνης επειδή δεν υπάρχει όριο. Αυτές οι λειτουργίες το βοήθησαν να φθάσει στην κορυφή του VPN μας για ροή, και είναι μια εξαιρετική επιλογή για ροή του Al Jazeera.

Η ασφάλειά του είναι εξαιρετική και θα σας κρατήσει ασφαλή από τα αδιάκριτα μάτια. Υπάρχει επίσης ένας αυτόματα ενεργοποιημένος διακόπτης kill που θα σας αποσυνδέσει και θα διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή εάν το VPN αποτύχει. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, αλλά σας προτείνουμε να το απενεργοποιήσετε. Το ExpressVPN εκτιμά επίσης το απόρρητο και έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη διεπαφή. Είναι εύκολο στη χρήση και εξαιρετικό για αρχάριους. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για περισσότερα.

Από οικονομική άποψη, το ExpressVPN κοστίζει περισσότερο από τους ανταγωνιστές του. Ωστόσο, λαμβάνετε μια εξαιρετική υπηρεσία με πολλές δυνατότητες, οπότε αξίζει τα λεφτά. Εάν εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, θα εξοικονομήσετε χρήματα, και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για την ηρεμία.

2. NordVPN

Η δεύτερη επιλογή μας είναι το NordVPN και για να είμαστε δίκαιοι, χάνει μόνο από την πρώτη θέση λόγω των διαφορετικών ταχυτήτων του. Εκτός από αυτό, τα δύο είναι παρόμοια με πολλούς τρόπους, όπως μπορείτε να διαβάσετε στη σύγκριση ExpressVPN vs NordVPN. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η κάλυψη των διακομιστών της είναι απλώς ντροπαλή από 60 χώρες, αλλά υπάρχουν περισσότεροι από 5.000 διακομιστές συνολικά. Οι ταχύτητες του NordVPN είναι γρήγορες, αλλά μπορούν να επιβραδύνουν αρκετά αν συνδεθείτε σε κάποιον που βρίσκεται πολύ μακριά. Ωστόσο, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης.

Η ασφάλεια του NordVPN είναι από τις καλύτερες στην αγορά (αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι το καλύτερο VPN μας για torrenting). Επιπλέον, σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές διπλού hop, οι οποίοι βασικά προσθέτουν ένα άλλο επίπεδο προστασίας στη σήραγγα VPN. Έρχεται με έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill και έχει επίσης μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής. 

Η διασύνδεσή του είναι εύχρηστη και η εναλλαγή διακομιστών είναι απλή. Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας NordVPN για περισσότερα.

Το NordVPN είναι πιο προσιτό από την κορυφαία επιλογή μας, αν και προτιμάτε να επιλέξετε ένα μακρύτερο σχέδιο για εξοικονόμηση χρημάτων. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που το βρείτε δεν είναι κατάλληλο για εσάς.

3. CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένα άλλο καλό VPN που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε το Al Jazeera. Διαθέτει σχεδόν 6.000 διακομιστές με περισσότερες από 80 χώρες. Οι ταχύτητές του είναι γρήγορες, αν και μπορούν να επιβραδύνουν λίγο σε μεγάλες αποστάσεις, όπως το NordVPN. Επίσης, δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης που πρέπει να ανησυχείτε.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Θα προστατεύεστε από καλή ασφάλεια και η υπηρεσία συνοδεύεται από έναν μόνιμα ενεργοποιημένο διακόπτη kill. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να θυμάστε να το ενεργοποιήσετε, το οποίο είναι καλό, αλλά επίσης σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, το οποίο είναι ενοχλητικό. Έχει επίσης πολιτική απαγόρευσης της καταγραφής για την τήρηση του απορρήτου σας.

Εάν θέλετε να καταβάλλετε επιπλέον προσπάθειες, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές NoSpy του CyberGhost. Έρχονται με μια μικρή χρέωση, αλλά κάθονται έξω από τα 14 Eyes και είναι κατασκευασμένα με ανώτερο υλικό. 

Η διασύνδεση του CyberGhost χρειάζεται να συνηθίσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δύσκολο στη χρήση. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες πληροφορίες.

Είναι ένα φθηνό VPN, αλλά το μηνιαίο κόστος είναι κακό, οπότε η εγγραφή για μεγαλύτερο πρόγραμμα είναι το καλύτερο στοίχημά σας. Υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων εάν θεωρείτε ότι δεν είναι για εσάς, δηλαδή για 14 ημέρες στο μηνιαίο πρόγραμμα και 45 ημέρες για μεγαλύτερες. Υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για χρήστες Android και iOS. Ενοχλητικά, οι επιτραπέζιοι χρήστες λαμβάνουν μόνο μία μέρα.

4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ένα απλό αλλά ισχυρό VPN που έχει πολλά στη ζώνη του. Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 διακομιστές στο δίκτυό του, αλλά καλύπτουν λιγότερες από 30 χώρες. Ωστόσο, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε έναν κατάλληλο διακομιστή. 

pia-slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητες του είναι γενικά γρήγορες, αλλά είναι ασυνεπείς. Επιπλέον, οι γρήγορες ταχύτητες του είναι εν μέρει χαμηλότερες, χρησιμοποιώντας ελαφρύτερη κρυπτογράφηση. Χρησιμοποιεί την λιγότερο ευνοϊκή κρυπτογράφηση 128-bit από προεπιλογή, αλλά μπορείτε εύκολα να την προσαρμόσετε στην προτεινόμενη κρυπτογράφηση AES 256-bit για καλύτερη προστασία. Παίρνετε επίσης έναν διακόπτη kill, και έχει αποδειχθεί ότι δεν κρατάτε αρχεία καταγραφής, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική PIA.

Έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Το PIA διαθέτει επίσης έναν κατάλληλο πελάτη Linux, καθιστώντας το καλύτερο VPN για Linux. Η διεπαφή είναι εύχρηστη και έχετε πολύ έλεγχο, αλλά είναι συνδεδεμένη με το δίσκο. Αυτό μπορεί να είναι λίγο ενοχλητικό, αν και το μενού ρυθμίσεων ανοίγει σε ξεχωριστή καρτέλα.

Το PIA είναι μια από τις πιο φθηνές υπηρεσίες VPN, ειδικά λόγω αυτού που έχετε για αυτό. Δυστυχώς, δεν προσφέρει την ίδια διάρκεια επιστροφής χρημάτων με τους ανταγωνιστές της, αλλά έχετε ακόμη επτά ημέρες για να αποφασίσετε αν σας αρέσει.

5. VyprVPN

Η τελευταία καταχώρισή μας είναι το VyprVPN, το οποίο είναι ένας καλός πάροχος με ασφάλεια στην πρώτη γραμμή των χαρακτηριστικών του. Το σύνολο του διακομιστή του δεν είναι εντυπωσιακό, με λιγότερες από 1.000 κατανεμημένες σε περίπου 60 χώρες. Ωστόσο, δεν είναι τρομερό και θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε έναν αρκετά καλό διακομιστή. 

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητες του VyprVPN είναι επαρκείς, αλλά δεν είναι τόσο γρήγορες όσο άλλες υπηρεσίες VPN, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική VyprVPN. Ωστόσο, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης.

Η ασφάλεια είναι εκεί που βρίσκεται με αυτό το VPN. Είναι εξαιρετικό και προσαρμόσιμο, με διαφορετικά πρωτόκολλα για να διαλέξετε. Περιλαμβάνει ακόμη και το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon, το οποίο προσθέτει ακόμη περισσότερη προστασία στη σύνδεσή σας. Παίρνετε επίσης έναν διακόπτη kill και μια αυστηρή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής.

Η διεπαφή του VyprVPN είναι λίγο χρονολογημένη, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολο στη χρήση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τις εφαρμογές για κινητές συσκευές, οι οποίες κέρδισαν το VyprVPN μια θέση στη λίστα με τα καλύτερα VPN για Android. Δεν υποστηρίζει μόνο Android και iOS, αλλά είναι επίσης συμβατό με Windows και macOS. 

Η τιμή του βασίζεται σε δύο διαφορετικά πακέτα. Υπάρχει το φθηνότερο πρότυπο πρόγραμμα, το οποίο σας παρέχει τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις. Στη συνέχεια, υπάρχει το πρόγραμμα Premium, το οποίο σας παρέχει πέντε συνδέσεις και τη χρήση του πρωτοκόλλου του Chameleon. Η επιλογή ενός ετήσιου προγράμματος είναι πιο χρήσιμη και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πώς επιλέξαμε τις επιλογές μας

Οι υπηρεσίες VPN αποτελούνται κυρίως από τις ίδιες δυνατότητες μεταξύ τους, αλλά όλες αποδίδουν διαφορετικά, όπως μπορείτε να διαβάσετε στις κριτικές VPN. Για να βεβαιωθείτε ότι έχετε μια υπέροχη εμπειρία κατά την πρόσβαση στο Al Jazeera, το VPN πρέπει να πληροί τα παρακάτω κριτήρια.

Δίκτυο διακομιστή

Εάν η ανάγκη κατάργησης αποκλεισμού του Aljazeera εξαρτάται από τη λογοκρισία ή τα γεωγραφικά μπλοκ που σας εμποδίζουν να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση που θέλετε, θα χρειαστείτε ένα καλό δίκτυο διακομιστών πίσω σας. 

Όσο περισσότεροι διακομιστές υπάρχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να βρείτε έναν κατάλληλο. Δεν έχει σημασία μόνο ο αριθμός διακομιστών, ωστόσο, πόσες χώρες διαθέτει διακομιστές και αυτές οι χώρες πρέπει να είναι χώρες που δεν εμποδίζουν το Al Jazeera.

Ταχύτητα και εύρος ζώνης

Οι καλές ταχύτητες σημαίνει ότι δεν περιμένετε συνεχώς τη φόρτωση περιεχομένου. Θα έχει επίσης αντίκτυπο στην ποιότητα του περιεχομένου. Εάν κολλήσετε με χαμηλές ταχύτητες, είναι πιθανό να καταλήξετε να παρακολουθείτε μια ροή χαμηλής ανάλυσης, η οποία δεν είναι διασκεδαστική. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να επιλέξετε ένα VPN που έχει καλές ταχύτητες και να συνδεθείτε με τον πλησιέστερο κατάλληλο διακομιστή. 

Όσον αφορά το εύρος ζώνης, θα πρέπει να επιλέξετε ένα VPN που δεν έχει όριο δεδομένων. Εάν το κάνετε, μπορεί να φτάσετε γρήγορα το όριο, σε ποιο σημείο το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί. Αυτό, προφανώς, δεν είναι καλό.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια του VPN είναι σημαντική, ειδικά αν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Al Jazeera από μια χώρα που το έχει απαγορεύσει. Η καλή ασφάλεια θα διασφαλίσει ότι θα μείνετε κρυμμένοι από τα αδιάκριτα μάτια – όπως η επιτήρηση της κυβέρνησης – και τυχόν άλλους διαδικτυακούς κινδύνους. Θα πρέπει να χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit ή να σας επιτρέπει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις σε αυτό το επίπεδο. 

Θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει έναν διακόπτη kill, ο οποίος θα σας αποσυνδέσει εντελώς από το Διαδίκτυο εάν το VPN αποτύχει. Μπορεί να ακούγεται δραματικό, αλλά εάν το VPN σταματήσει να λειτουργεί χωρίς να το γνωρίζετε, θα σας αφήσει ανοιχτό να επιτεθείτε και τα ευαίσθητα δεδομένα σας είναι διαθέσιμα σε όποιον το θέλει. 

Μυστικότητα

Το απόρρητο είναι επίσης σημαντικό και δεν είναι το ίδιο με την ασφάλεια. Το VPN πρέπει να έχει μια καλή πολιτική απορρήτου που δηλώνει ότι δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής. Μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης των αρχείων καταγραφής θα διασφαλίσει ότι δεν υπάρχει αρχείο των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στο Al Jazeera σε μια χώρα που το έχει απαγορεύσει.

Συμβατές συσκευές και ευκολία χρήσης

Εάν είστε έμπειρος χρήστης, πιθανότατα θα θελήσετε να βεβαιωθείτε ότι το VPN υποστηρίζει τη συσκευή σας. Τούτου λεχθέντος, η φιλικότητα προς το χρήστη μπορεί να είναι κάτι που εκτιμάτε. Βεβαιωθείτε ότι το λειτουργικό σας σύστημα βρίσκεται στη λίστα συμβατότητας του VPN, αλλά εάν δεν είστε τεχνικός, θα είστε καλύτερα με μια απλή διεπαφή.

Τιμή

Οι τιμές διαφέρουν αρκετά με τις υπηρεσίες VPN. Πολλοί προσφέρουν μεγάλη έκπτωση σε μεγαλύτερα πακέτα. Στο τέλος, ωστόσο, αυτή η τιμή πρέπει να ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι ισχύει.

Γιατί χρειάζομαι ένα VPN για το Al Jazeera?

Πριν από το Al Jazeera, η πλειοψηφία των αραβικών ειδήσεων ήταν απόλυτα σκουπίδια. Ήταν συγκεντρωμένο γύρω από αυτό που έκαναν οι ηγέτες, τους επαινώντας και βασικά είπε στους ανθρώπους πόσο τυχεροί είχαν. 

Όταν ιδρύθηκε το Al Jazeera το 1996, όλα αυτά άλλαξαν. Άρχισε τα όρια οποιουδήποτε άλλου ειδησεογραφικού οργανισμού: μετάδοση αμφιλεγόμενων ιστοριών και διαφωνία απόψεων σε τηλεοπτικές εκπομπές και αμφισβήτηση εκείνων που έχουν εξουσία. Έλαβε παγκόσμια προσοχή μεταδίδοντας τα βίντεο του Οσάμα Μπιν Λάντεν και αποκλειστικά βίντεο του πολέμου στο Αφγανιστάν, όπως συνέβη.

Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός συνεχίζει να προωθεί την ελευθερία της έκφρασης και να παρέχει μια φωνή για όσους βρίσκονται σε περιοχές που δεν αναφέρονται. Ωστόσο, η προθυμία του να το κάνει έχει ως αποτέλεσμα τον αποκλεισμό ή την πλήρη απαγόρευση σε ορισμένες χώρες, πολλές από τις οποίες την κατηγορούν ότι προωθεί τρομοκρατία, σεχταριστικές προκαταλήψεις και παραπληροφόρηση.

Χώρες που αποκλείουν το Al Jazeera

Η Αίγυπτος αποκλείει το Al Jazeera και κάποιους άλλους ιστότοπους ειδήσεων, δηλώνοντας ότι δημοσιεύουν ψευδείς πληροφορίες και υποστηρίζουν την τρομοκρατία. Επίσης, δεν τους αρέσει το γεγονός ότι αυτοί οι ειδησεογραφικοί οργανισμοί επικρίνουν την κυβέρνηση. Το καλύτερο άρθρο VPN για την Αίγυπτο αναλύεται λεπτομερέστερα.

Al Jazeera στο Ισραήλ

Το Ισραήλ μισεί την κάλυψη του Al Jazeera για τη συνεχιζόμενη σύγκρουση με την Παλαιστίνη, ακόμη και κατηγορώντας το κανάλι ότι είναι προκατειλημμένο υπέρ των Παλαιστινίων. 

Αυτό είναι κατανοητό, ωστόσο, με ένα παράδειγμα αμφισβητήσιμης αντικειμενικότητας, συμπεριλαμβανομένου του Al Jazeera που ρίχνει ένα πάρτι στον αέρα το 2008, όταν ένα μέλος του Παλαιστινιακού Απελευθερωτικού Μετώπου αφέθηκε ελεύθερο μετά από ποινή φυλάκισης σχεδόν 30 ετών για δολοφονία Ισραηλινών αμάχων..

Οι ισραηλινές αρχές κατηγορούν επίσης την ειδησεογραφική οργάνωση ότι έχει δεσμούς με τη Χαμάς και άλλες μαχητικές ομάδες στη Γάζα και τη Δυτική Όχθη. Διαβάστε περισσότερα για αυτήν τη χώρα στο άρθρο μας σχετικά με τα VPN για χρήση στο Ισραήλ. 

Γειτονικές χώρες

Η Σαουδική Αραβία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κατηγόρησαν τον Al Jazeera για την ίδια συμπεριφορά που είχε και η Αίγυπτος και μπλόκαρε την οργάνωση. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους οι Σαουδάραβες θα μπλοκάρουν το δίκτυο. 

Από τότε που ο Εμίρ Σέιχ Χαμάντ μπιν Χαλίφα Αλ Τάνι ήρθε στην εξουσία το 1995, το Κατάρ έχει γίνει πιο ανεξάρτητο. Οι προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της διαφέρουν από τους γείτονές της και η χώρα έχει εξασφαλίσει σχέσεις με αντιπάλους και ισλαμικές ομάδες. Το Κατάρ έχει κατηγορηθεί από άλλες χώρες της Μέσης Ανατολής για υποστήριξη της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και τρομοκρατικών ομάδων.

Εκεί μπαίνει το Al Jazeera. Εμφανίζεται ως ένας αμερόληπτος οργανισμός, αλλά επειδή χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση του Κατάρ, κατηγορείται ότι έχει την ίδια στάση με το Κατάρ και ευνοεί τη χώρα στις αναφορές του. 

Γι ‘αυτό αποκλείεται ή απαγορεύεται από τη Σαουδική Αραβία και τα ΗΑΕ. Η Σαουδική κυβέρνηση απείλησε ακόμη και πρόστιμα έως 27.000 $ σε ξενοδοχεία για παραβίαση της απαγόρευσης. Ρίξτε μια ματιά στα κομμάτια της Σαουδικής Αραβίας και των ΗΑΕ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις χώρες.

Ο αποκλεισμός στο Κατάρ

Το 2017, η Σαουδική Αραβία, τα ΗΑΕ, η Αίγυπτος και το Μπαχρέιν ξεκίνησαν αποκλεισμό αεροπορικών, χερσαίων και θαλάσσιων στο Κατάρ. Οι διπλωματικοί, εμπορικοί και ταξιδιωτικοί δεσμοί κόπηκαν για να σταματήσουν την ανεξαρτησία του, με τις τέσσερις αραβικές χώρες να ισχυρίζονται ότι το Κατάρ υποστήριξε την τρομοκρατία. 

Το Κατάρ έλαβε έναν κατάλογο αιτημάτων που έπρεπε να εκπληρώσει για την άρση των περιορισμών. Περιλάμβανε την ευθυγράμμιση με άλλες αραβικές χώρες, καθώς και τον τερματισμό του Al Jazeera. 

Το Κατάρ απέρριψε αμέσως τα αιτήματα και η σύγκρουση συνεχίζεται σήμερα με αναστολή των πρόσφατων συνομιλιών. Διαβάστε το καλύτερο κομμάτι VPN για το Κατάρ για άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τη χώρα.

Φαίνεται ότι το Al Jazeera θα συνεχίσει να αποκλείεται, ειδικά στη Μέση Ανατολή, εκτός εάν το Κατάρ συμφωνήσει να το κλείσει, το οποίο αμφισβητούμε πολύ. Επομένως, εάν βρίσκεστε σε μια χώρα που δεν μπορεί να έχει πρόσβαση, θα χρειαστείτε ένα VPN για να παρακάμψετε τους περιορισμούς.

Τελικές σκέψεις

Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Al Jazeera, αλλά το μόνο που έχετε είναι ένα μήνυμα σφάλματος, είναι πιθανό ότι βρίσκεστε σε μια χώρα που το έχει αποκλείσει. Η χρήση ενός VPN μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το μπλοκ συνδέοντάς σας σε μια χώρα που μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό. Θα σας κάνει να μοιάζετε ότι βρίσκεστε εκεί φυσικά και θα σας προστατεύσει ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. 

Για να έχετε τη μεγαλύτερη πιθανότητα παράκαμψης του μπλοκ, χρειάζεστε ένα VPN με μεγάλο δίκτυο διακομιστών, γρήγορες ταχύτητες και καλή ασφάλεια. Το ExpressVPN διαθέτει όλες αυτές τις δυνατότητες και πολλά άλλα, γι ‘αυτό είναι το αγαπημένο μας VPN για το Al Jazeera. Γιατί να μην το δώσετε με μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών?

Έχετε αποκλειστεί από την παρακολούθηση του Al Jazeera; Πείτε μας για την εμπειρία σας με την προσπάθεια να ξεπεράσετε το μπλοκ στα παρακάτω σχόλια. Το αρχείο VPN μας έχει και άλλα ενδιαφέροντα άρθρα για να το δείτε επίσης. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map