Καλύτερο VPN για τη Νότια Αφρική 2020: VPN για το Veldt

Η Νότια Αφρική βρίσκεται στο νοτιότερο άκρο της αφρικανικής ηπείρου. Οι όμορφες ακτές της, η διαφορετική κουλτούρα και τα δραματικά τοπία που είναι γεμάτα με διάφορα άγρια ​​ζώα το καθιστούν ένα δημοφιλές μέρος για τους τουρίστες. Ό, τι κι αν κάνετε εκεί, πιθανότατα θα θέλατε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για τις επιλογές της Νότιας Αφρικής για προστασία.


Το αγαπημένο μας μακράν είναι το ExpressVPN, αν και οι άλλες επιλογές μας θα σας προσφέρουν μια αξιοπρεπή απόδοση για τα χρήματά σας.

Είναι πάντα καλή ιδέα να χρησιμοποιείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο ενώ είστε συνδεδεμένοι, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Μία από τις κύριες χρήσεις του είναι η πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο. Ενώ βρίσκεστε στη Νότια Αφρική, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό που κάνετε συνήθως στο διαδίκτυο. Αυτό οφείλεται στα γεωγραφικά μπλοκ, τα οποία ουσιαστικά περιορίζουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο σε μια συγκεκριμένη χώρα.

Για παράδειγμα, αν πάτε στο Netflix, θα σας υποδεχτεί η βιβλιοθήκη της Νοτίου Αφρικής. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην έκδοση ΗΠΑ, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP ΗΠΑ.

Μπορείτε να επιλέξετε έναν από τους παρόχους από τις κριτικές VPN, αλλά πολλοί δεν μπορούν να ξεπεράσουν το σύστημα ανίχνευσης VPN του Netflix. Αν αυτό είναι που θέλετε, έχουμε συγκεντρώσει πέντε VPN που ανταποκρίνονται σε αυτήν την εργασία στο καλύτερο VPN για το Netflix κομμάτι.

Καλύτερο VPN για τη Νότια Αφρική 2020

Ηλεκτρονική λογοκρισία στη Νότια Αφρική

Εκτός από τους περιφερειακούς περιορισμούς, υπάρχουν και άλλα μπλοκ που ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσετε. Ορισμένες χώρες αποκλείουν συγκεκριμένους ιστότοπους και διαδικτυακό περιεχόμενο. Οι λόγοι για τα μπλοκ ποικίλλουν, αλλά μπορεί να περιλαμβάνουν πολιτικούς και ηθικούς λόγους. Ένας από τους χειρότερους ένοχους είναι η Κίνα με το Μεγάλο Τείχος προστασίας. Σχεδόν οποιοδήποτε δυτικό περιεχόμενο αποκλείεται από Κινέζους πολίτες.

Στη Νότια Αφρική, επιβάλλεται λίγη λογοκρισία. Κάποια ηθική αστυνόμευση πραγματοποιείται σε ιστότοπους που περιέχουν σεξουαλικό περιεχόμενο ή βίαιο υλικό. Επιπλέον, έγινε μια πρόταση για την τοποθέτηση ενός αυτόματου φίλτρου σε όλες τις συσκευές, ώστε τα παιδιά να μην εκτίθενται σε υλικό ενηλίκων. Εκτός από αυτό, το μεγαλύτερο περιεχόμενο είναι δωρεάν για προβολή. 

Τούτου λεχθέντος, το κοινοβούλιο ενέκρινε ένα νέο νομοσχέδιο λογοκρισίας στο Διαδίκτυο το 2018. Περιμένει τώρα να υπογραφεί από τον πρόεδρο. Παρόλο που το νομοσχέδιο τροποποίησης ταινιών και δημοσιεύσεων δεν είναι τεχνικά λογοκρισία, υπάρχουν ανησυχίες ότι μπορεί να οδηγήσει σε πιο ελεγχόμενο Διαδίκτυο. 

Μόλις καταστεί νόμος, το Συμβούλιο Κινηματογράφου και Δημοσίευσης (FPB) θα είναι σε θέση να ρυθμίσει το περιεχόμενο που δημιουργείται από τους χρήστες και να καταργήσει οτιδήποτε θεωρεί ότι το FPB είναι επιβλαβές ή ενοχλητικό.

Αυτό περιλαμβάνει εικόνες, μουσική και βίντεο σε οποιοδήποτε μέσο, ​​συμπεριλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, των ταινιών, των δημοσιεύσεων και του YouTube. Τα περισσότερα μπλοκ μπορούν να προκύψουν μόνο αν κάποιος παραπονιέται για αυτό.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, είναι καλό. Θα υπάρχουν αυστηρότεροι κανόνες για την προστασία των παιδιών από συγκεκριμένο περιεχόμενο και στοχεύει επίσης να σταματήσει την εκδίκηση πορνό. Η ρητορική μίσους είναι επίσης στόχος, και όποιος διανείμει εν γνώσει του περιεχόμενο που υποκινεί βία ή υποστηρίζει ρητορική μίσους, μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης.

Τούτου λεχθέντος, προέκυψαν ανησυχίες επειδή το νομοσχέδιο είναι κακώς γραμμένο και ο νόμος θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατάχρηση. Επιπλέον, οι πλατφόρμες περιεχομένου, όπως το YouTube και το Netflix, θα πρέπει να εγγραφούν ως διανομέας και να καταβάλλουν ετήσιο τέλος, το ποσό των οποίων θα εξαρτηθεί από το μέγεθος της βιβλιοθήκης περιεχομένου της πλατφόρμας. Οι πλατφόρμες που δεν συμμορφώνονται μπορούν να αποκλειστούν σε επίπεδο ISP.

Torrenting στη Νότια Αφρική

Εάν θέλετε να κάνετε torrent, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων μπορεί να οδηγήσει σε κυρώσεις βάσει του νόμου περί πνευματικών δικαιωμάτων της Νότιας Αφρικής. Σύμφωνα με αυτό, θα μπορούσατε να λάβετε πρόστιμο 5.000 Rand της Νότιας Αφρικής (περίπου 330 $) ή / και φυλάκιση έως και τριών ετών για κάθε παράβαση, εάν πρόκειται για πρώτη καταδίκη. 

Οι επόμενες καταδίκες μπορεί να καταλήξουν σε πρόστιμο 10.000 Ραντ της Νότιας Αφρικής (περίπου 660 $) ή / και πέντε χρόνια φυλάκιση για κάθε παράβαση.

Επιπλέον, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου πρέπει να αποκλείσουν ιστότοπους torrent και άλλους που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα, καθώς και να αναφέρουν χρήστες για πειρατεία, σύμφωνα με μια αναθεώρηση στο Cybercrimes Bill. Εάν κατεβάσετε κάτι παράνομα, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε μια ωραία τιμωρία, με τη μέγιστη ποινή να είναι φυλάκιση έως και 15 χρόνια.

Ηλεκτρονική επιτήρηση στη Νότια Αφρική

Ο κανονισμός για την παρακολούθηση των επικοινωνιών και την παροχή νόμου σχετικά με την επικοινωνία – επίσης γνωστός ως RICA – είναι ο κύριος νόμος επιτήρησης της Νότιας Αφρικής. Σύμφωνα με αυτό, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου και οι υπηρεσίες πληροφοριών πρέπει να λάβουν ειδική άδεια για να παρακολουθούν τις επικοινωνίες και η συλλογιστική τους πρέπει να είναι επαρκής.

Ωστόσο, το 2017, αποκαλύφθηκε ότι η κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής παρακολουθούσε χιλιάδες κινητά τηλέφωνα και ότι μπόρεσε να το κάνει λόγω ενός παραθυράκι στο RICA. Το άρθρο 205 του νόμου περί ποινικών διαδικασιών επιτρέπει στους υπαλλήλους να παρακάμψουν την άδεια που απαιτείται με το RICA και να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα του τηλεφώνου σας.

Όχι μόνο αυτό, αλλά το RICA απαιτεί από τους ISP να διατηρούν δεδομένα πελατών και απαγορεύει συστήματα επικοινωνιών που δεν μπορούν να παρακολουθούνται. Επιπλέον, οι συνδρομητές κινητών τηλεφώνων πρέπει να παρέχουν τους εθνικούς τους αριθμούς ταυτότητας και άλλα προσωπικά έγγραφα για να αγοράσουν κάρτες SIM και άλλες υπηρεσίες. 

Τούτου λεχθέντος, τα εργαλεία κρυπτογράφησης δεν απαγορεύονται και δεν απαιτούνται διαδικτυακές καφετέριες για την παρακολούθηση των πελατών τους.

Εκτός από το ότι ο κύριος νόμος επιτήρησης της Νότιας Αφρικής είναι προβληματικός, άλλες αποκαλύψεις έχουν αυξήσει τις ανησυχίες και για την επιτήρηση. 

Το 2015, αναφέρθηκαν αναφορές για οργανισμούς κρατικής ασφάλειας που διαθέτουν τεχνολογία παρακολούθησης. Ο εξοπλισμός μπορεί να καταγράψει μεταδεδομένα κινητού τηλεφώνου μιμείται πύργους κινητού τηλεφώνου. 

Εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Έρευνας για το Έγκλημα Προτεραιότητας επιβεβαίωσε ότι διέθετε τέτοια τεχνολογία, αλλά είπε ότι χρησιμοποιήθηκε μόνο για θέματα εθνικής ασφάλειας.

Το νομοσχέδιο για τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο και την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο 2017 περιμένει ακόμη να υπογραφεί στο νόμο, αλλά περιλαμβάνει μια διάταξη που θα μπορούσε να δώσει στο κράτος περισσότερες εξουσίες παρακολούθησης και να παραβιάζει τα δικαιώματα απορρήτου. Η Ενότητα 38 επιτρέπει την παρακολούθηση της έμμεσης επικοινωνίας, καθώς και την πρόσβαση σε δεδομένα επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο και αρχειοθετημένες πληροφορίες. 

Ελευθερία του λόγου σε απευθείας σύνδεση στη Νότια Αφρική

Το σύνταγμα της Νοτίου Αφρικής προβλέπει την ελευθερία του λόγου. Είναι γενικά σεβαστό και η δυσφήμηση δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα. Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί για τη ρητορική μίσους προς τη φυλή, την εθνικότητα, το φύλο και τη θρησκεία, καθώς και για την υποκίνηση βίας.

Επιπλέον, εάν ο νόμος για τα εγκλήματα στον κυβερνοχώρο και την ασφάλεια γίνει νόμος, τιμωρείται η κυκλοφορία επιβλαβών μηνυμάτων, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν ψευδείς πληροφορίες. Ωστόσο, οι προδιαγραφές του είναι ασαφείς και υπάρχουν ανησυχίες ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τη λογοκρισία ορισμένων λόγων, όπως πολιτικές απόψεις.

Η Νότια Αφρική έχει ένα ζωντανό περιβάλλον στα μέσα ενημέρωσης, αλλά οι δημοσιογράφοι αντιμετωπίζουν παρενόχληση και επιθέσεις για τις επικριτικές αναφορές τους για την κυβέρνηση.

Έγκλημα στον κυβερνοχώρο στη Νότια Αφρική

Η Νότια Αφρική σημείωσε αύξηση 22% στις επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού κατά το πρώτο τρίμηνο του 2019 και η εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο Kaspersky Lab δήλωσε ότι περισσότερες από 13.000 προσπάθειες επίθεσης στον κυβερνοχώρο συμβαίνουν καθημερινά στη χώρα. Μια άλλη μελέτη από το 2016 έδειξε ότι σχεδόν 9 εκατομμύρια Νοτιοαφρικανοί ήταν θύματα εγκλήματος στον κυβερνοχώρο κατά τη διάρκεια μιας περιόδου 12 μηνών.

Έχοντας αυτό κατά νου, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί κατά τη διάρκεια των ταξιδιών σας, ειδικά εάν συνδέεστε σε ένα από τα πολλά δημόσια σημεία πρόσβασης WiFi που διατίθενται στη χώρα. Το επίπεδο ασφάλειας σε τέτοιες συνδέσεις είναι άγνωστο και ενδέχεται να είστε ευάλωτοι σε ιούς και επιθέσεις εισβολής. Η χρήση ενός VPN δεν είναι απαραίτητη σε αυτήν την περίπτωση, αλλά ούτε ένα καλό antivirus δεν θα πάει καλά.

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για τη Νότια Αφρική

Παρόλο που πολλοί πάροχοι VPN διαθέτουν εξαιρετικές δυνατότητες και αξιόπιστη υπηρεσία, είναι σημαντικό να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει περισσότερο στη Νότια Αφρική. 

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει καλή ασφάλεια για να σας προστατεύσει από την επιτήρηση στο διαδίκτυο και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Ως μέρος αυτής της ασφάλειας, είναι καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνει έναν διακόπτη kill. Ένας διακόπτης kill θα διακόψει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν το VPN αποτύχει, διατηρώντας σας ασφαλή. 

Το απόρρητό σας είναι επίσης σημαντικό και η καλή ασφάλεια δεν σημαίνει ότι ο πάροχος το τιμά. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το VPN έχει πολιτική μη καταγραφής. Με ένα από αυτά, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες δεν θα καταγράφονται.

Ένα καλό δίκτυο διακομιστών είναι επωφελές για το ξεπέρασμα οποιασδήποτε λογοκρισίας ή γεωγραφικών αποκλεισμών. Όσο περισσότεροι διακομιστές υπάρχουν σε διαφορετικές χώρες, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητά σας να παρακάμψετε τους περιορισμούς. Επιπλέον, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο αποκλειστικό για τη Νότια Αφρική, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP της Νοτίου Αφρικής, οπότε βεβαιωθείτε ότι το VPN διαθέτει διακομιστές εκεί.

Θέλετε επίσης να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία έχει καλές ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης, ειδικά εάν θέλετε να κάνετε torrent ή ροή. Οι καλές ταχύτητες σημαίνουν ότι δεν θα ενοχληθείτε με τη φόρτωση οθονών και το απεριόριστο εύρος ζώνης διασφαλίζει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχείτε για το χτύπημα ενός ορίου, οπότε το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί και θα σας αφήσει απροστάτευτο.

1. Καλύτερο VPN για τη Νότια Αφρική: ExpressVPN

Επιλέξαμε το ExpressVPN ως την κορυφαία επιλογή για τη Νότιο Αφρική λόγω της πανίσχυρης εξυπηρέτησης. Είναι το καλύτερο VPN που έχουμε ελέγξει μέχρι σήμερα και σημειώνει όλα τα κουτιά για τη Νότια Αφρική. 

Η ασφάλειά του είναι εξαιρετική και ρυθμίζεται σε κρυπτογράφηση 256-bit, αν και μπορείτε να την αυξήσετε αν θέλετε. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill, ο οποίος είναι ενεργοποιημένος από προεπιλογή. Το απόρρητο δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε εδώ, καθώς το ExpressVPN εφαρμόζει αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Υπάρχουν πολλοί διακομιστές διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο για περιορισμό των περιορισμών και υπάρχουν και στη Νότια Αφρική, σε περίπτωση που τους χρειάζεστε. 

Το ExpressVPN είναι το ταχύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει. Οι ταχύτητες, το απεριόριστο εύρος ζώνης και η ικανότητά του να μπει στο Netflix το βοήθησαν εύκολα να κερδίσει στο καλύτερο VPN για ροή. Θα σας καλύψει επίσης εάν θέλετε να torrent. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Εάν είστε νέοι σε όλα τα κακόβουλα VPN, το ExpressVPN είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς είναι ένα από τα πιο εύκολα στη χρήση VPN. Μην ανησυχείτε εάν είστε πιο έμπειρος χρήστης, ωστόσο, επειδή μπορείτε ακόμα να παίξετε τις ρυθμίσεις του. Μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS και μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και πέντε συσκευές. 

Δυστυχώς, το ExpressVPN είναι ακριβό. Ωστόσο, η υπηρεσία που λαμβάνετε αξίζει τα λεφτά. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να τη δοκιμάσετε πρώτα χωρίς κίνδυνο.

2. NordVPN

Η δεύτερη επιλογή μας είναι το NordVPN. Συχνά γίνεται αναφορά εδώ στο Cloudwards.net και είναι στενός υποψήφιος με την πρώτη μας επιλογή, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην αναμέτρηση ExpressVPN εναντίον NordVPN. 

Διαθέτει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας με έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill και μπορείτε να προσθέσετε ακόμη περισσότερη προστασία στη σύνδεσή σας χρησιμοποιώντας τους διακομιστές διπλού hop. Το NordVPN εκτιμά επίσης το απόρρητο και δεν διατηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Υπάρχουν περισσότεροι από 5.600 διακομιστές διαθέσιμοι σε 60 χώρες, και αυτό περιλαμβάνει 30 στη Νότια Αφρική για περιεχόμενο που περιορίζεται εκεί. 

Οι ταχύτητές του είναι γρήγορες αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι επιβραδύνονται εάν συνδεθείτε σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και μπορεί να μπει σε σχεδόν οποιοδήποτε δίκτυο ροής. Είναι επίσης το καλύτερο VPN μας για torrent, κάτι που πρέπει να θυμάστε εάν αυτή είναι μια συχνή δραστηριότητα για εσάς. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία στην πλήρη αναθεώρηση NordVPN.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Είναι εύκολο στη χρήση και σας επιτρέπει να συνδέετε ταυτόχρονα έως και έξι συσκευές.

Το NordVPN μπορεί να είναι καλύτερη επιλογή από το ExpressVPN εάν δεν κολυμπάτε σε μετρητά. Είναι καλή σχέση ποιότητας τιμής και, ενώ το μηνιαίο πρόγραμμα δεν είναι υπέροχο, τα μακρύτερα σχέδια κάνουν μεγάλη διαφορά στη συνολική τιμή. Υπάρχει επίσης ένα NordVPN, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πρώτα.

3. CyberGhost

Μια άλλη καλή επιλογή VPN είναι το CyberGhost. Έχει μεγάλη ασφάλεια και ακόμη και έναν μόνιμα ενεργοποιημένο διακόπτη kill, οπότε δεν χρειάζεται να θυμάστε να το ρυθμίσετε. Υπάρχει επίσης μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής για την τήρηση του απορρήτου σας.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών του είναι τεράστιο, με σχεδόν 6.000 διακομιστές σε 89 χώρες. Υπάρχουν επίσης 10 διακομιστές στη Νότια Αφρική, ώστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται εκεί.

Οι ταχύτητές του είναι καλές αλλά, όπως το NordVPN, μπορούν να γίνουν αργές σε μεγάλες αποστάσεις. Υπάρχει απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να μπει στις περισσότερες πλατφόρμες ροής. Επιπλέον, στη διεπαφή, υπάρχουν καρτέλες για διακομιστές ροής και torrent, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε τον καλύτερο διαθέσιμο. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική μας στο CyberGhost.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Το CyberGhost είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS. Η πρόσφατα ενημερωμένη διεπαφή της μπορεί να χρειαστεί να συνηθίσει, αλλά είναι εύκολο να δείτε πού πρέπει να είστε και δεν είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, κάτι που το κέρδισε στη λίστα των καλύτερων VPN για πολλές συσκευές.

Η μηνιαία τιμή είναι κακή, αλλά αν εγγραφείτε για μεγαλύτερη συνδρομή, θα λειτουργήσει φθηνότερα μακροπρόθεσμα. Μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών είναι διαθέσιμη για Android και iOS, οπότε θα μπορούσατε να τη χρησιμοποιήσετε για να δείτε αν σας αρέσει. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων για επιπλέον ηρεμία. Το μηνιαίο πρόγραμμα λαμβάνει 14 ημέρες, αλλά τα μεγαλύτερα παίρνουν 45 ημέρες.

4. Windscribe

Για την τέταρτη επιλογή μας, επιλέξαμε Windscribe. Πρώτα απ ‘όλα, θα αναφέρουμε γρήγορα ότι το Windscribe προσφέρει δωρεάν και επί πληρωμή πακέτο. Το δωρεάν πακέτο είναι γενναιόδωρο, ακόμη και ανακηρύχθηκε η καλύτερη δωρεάν υπηρεσία VPN από την ομάδα Cloudwards. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες στις οποίες έχετε πρόσβαση μόνο μέσω του προγράμματος επί πληρωμή, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη σας.

διεπαφή Windscribe

προτιμήσεις ανέμου

επέκταση προγράμματος περιήγησης Windscribe

επιλογές απορρήτου Windscribe

δοκιμές διαρροής ανέμου

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει καλή ασφάλεια που μπορεί να προσαρμοστεί και περιλαμβάνει διακόπτη kill, αν και αυτό ονομάζεται περίεργα τείχος προστασίας. Υπάρχει πολιτική μη καταγραφής, αλλά ορισμένες πληροφορίες καταγράφονται, όπως κατανάλωση εύρους ζώνης και χρονικές σημάνσεις δραστηριότητας. Κανένα από αυτά που καταγράφονται δεν έχει καμία πραγματική τιμή και δεν μπορεί να εντοπιστεί σε εσάς.

Ο αριθμός των διακομιστών του ανέρχεται σε περισσότερες από 600 σε περισσότερες από 60 χώρες, αλλά θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις τοποθεσίες του μόνο εάν βρίσκεστε στο πρόγραμμα επί πληρωμή. Υπάρχουν διακομιστές στο Γιοχάνεσμπουργκ, αλλά μόνο “επαγγελματικά” μέλη μπορούν να συνδεθούν σε αυτούς. 

Οι ταχύτητές του είναι αρκετά καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες, αλλά άλλες είναι πιο γρήγορες. Όσον αφορά το εύρος ζώνης, τα δωρεάν μέλη λαμβάνουν 2 GB ανά μήνα, αυξάνοντας τα 10 GB εάν εισάγετε το email σας. Η προσθήκη τοποθεσιών στο δίκτυο διακομιστή σας για 1 $ ανά μήνα θα σας προσφέρει και άλλα 10 GB. 

Τα μέλη «Pro» έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης, κάτι που πρέπει να κάνετε αν σκοπεύετε να κάνετε streaming ή torrent. Επιπλέον, το Windscribe διαθέτει επίσης αποκλειστικούς διακομιστές ροής, που ονομάζονται διακομιστές Windflix. Είναι διαθέσιμα μόνο για “επαγγελματικά” μέλη και λειτουργούν καλά με το Netflix και άλλες πλατφόρμες. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να βρείτε στην αναθεώρηση Windscribe.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Windscribe

Υπάρχουν πελάτες διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή του είναι μια απλή εμπειρία, η οποία είναι ιδανική για αρχάριους, αλλά όσοι γνωρίζουν μπορούν επίσης να παίξουν. Ένα πλεονέκτημα για το Windscribe είναι ότι μπορείτε επίσης να έχετε απεριόριστο αριθμό συνδέσεων.

Η μηνιαία τιμή είναι αρκετά ακριβή, αλλά τα μεγαλύτερα σχέδια μειώνουν σημαντικά το κόστος. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για να δείτε αν σας αρέσει. Δεν υπάρχει ούτε πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά αν ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός τριών ημερών, θα υποχρεωθούν ευχαρίστως.

5. VyprVPN

Τέλος, έχουμε το VyprVPN, το οποίο είναι μια καλή υπηρεσία που προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια. Είναι προσαρμόσιμο αλλά εύκολο στη χρήση. Διαθέτει επίσης το δικό του ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon, το οποίο προσθέτει ακόμη περισσότερη προστασία στη σήραγγα VPN. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill και μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η ποσότητα του διακομιστή της είναι παρόμοια με την Windscribe, με περισσότερες από 700 σε 64 χώρες. Τούτου λεχθέντος, το VyprVPN δεν διαθέτει διακομιστές στη Νότια Αφρική, επομένως δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο με περιορισμό.

Οι ταχύτητές του δεν είναι τόσο καλές όσο οι άλλες επιλογές μας, αλλά πρέπει να είναι καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες. Παίρνετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να μπει σε υπηρεσίες ροής. Το VyprVPN θα σας προστατεύσει εάν κάνετε και torrent.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Είναι διαθέσιμο σε Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή του θα μπορούσε να βελτιωθεί, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολο στη χρήση. Επιπλέον, οι εφαρμογές για κινητά είναι μερικές από τις καλύτερες εκεί έξω, γι ‘αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN μας για επιλογές Android. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα, ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε (περισσότερα σε αυτό αργότερα).

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής της εξυπηρέτησης πελατών της, η εμπειρία μας ποικίλλει. Ο χρόνος αναμονής συνήθως δεν ήταν πολύ κακός, αλλά σε ένα τεστ περιμέναμε περίπου 20 λεπτά. Επιπλέον, φαίνεται ότι δεν είναι πάντα επανδρωμένο, οπότε θα πρέπει να αφήσετε ένα μήνυμα. 

Ωστόσο, υπάρχει και η επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Έχει βελτιωθεί, αλλά θα μπορούσε να είναι ακόμα καλύτερο. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική VyprVPN.

Μπορείτε να επιλέξετε τη μηνιαία ή ετήσια συνδρομή. Η μηνιαία τιμή είναι αρκετά τυπική, αλλά το ετήσιο κόστος το καθιστά πολύ πιο προσιτό μακροπρόθεσμα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα στα «τυπικά» ή «premium» προγράμματα. 

Το «τυπικό» σχέδιο επιτρέπει τρεις συνδέσεις, ενώ το «premium» επιτρέπει πέντε. Επιπλέον, το πρόγραμμα «premium» σας δίνει πρόσβαση στο πρωτόκολλο χαμαιλεόντων. Μπορείτε να του δώσετε μια περιστροφή με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, για να δείτε αν σας αρέσει.

Τελικές σκέψεις

Όποιος και αν είναι ο λόγος για να συνδεθείτε στη Νότια Αφρική, τώρα ξέρετε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN όταν το κάνετε. Χρειάζεστε καλή ασφάλεια και ιδιωτικό απόρρητο για να προστατευτείτε από την κυβερνητική επιτήρηση και το κυβερνοέγκλημα. Επιπλέον, θα επωφεληθείτε από ένα καλό δίκτυο διακομιστών, καθώς και από διακομιστές της Νότιας Αφρικής, εάν έχετε περιεχόμενο από εκεί.

Έχοντας αυτό κατά νου, το ExpressVPN είναι ο ξεκάθαρος νικητής. Επισημαίνει όλα τα κουτιά και περιλαμβάνει και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Η ασφάλειά του είναι εξαιρετική, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν ιδιωτικές και διαθέτει ένα υπέροχο δίκτυο διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στη Νότια Αφρική. Επιπλέον, μπορεί να μπει σε υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix, με ευκολία.

Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και να δείτε αν σας αρέσει; Εάν έχετε εμπειρία στη χρήση ενός VPN στη Νότια Αφρική ή εάν δεν έχουμε χάσει τίποτα, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Ρίξτε μια ματιά στο αρχείο VPN ενώ είστε εδώ. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map