Καλύτερο επιχειρηματικό VPN για το 2020: Διατήρηση ασφαλών δεδομένων SMB

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα γεννήθηκαν για επιχειρήσεις και παρόλο που έχουν εξελιχθεί πέρα ​​από αυτό στην αγορά καταναλωτών, θα συνδέονται πάντοτε με τις επιχειρήσεις. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα για ανάπτυξη, ειδικά εάν διευθύνετε μια μικρή επιχείρηση με περιορισμένο αριθμό υπαλλήλων. Η ομάδα εδώ στο Cloudwards.net είναι εδώ για να σας βοηθήσει.


Σε αυτόν τον οδηγό για το καλύτερο επιχειρηματικό VPN, θα σας δώσουμε πέντε λύσεις με επίκεντρο τις επιχειρήσεις που θα είναι εύκολο να ρυθμιστούν και να αναπτυχθούν στην εταιρεία σας. Πριν προχωρήσουμε στις επιλογές μας, θα συζητήσουμε γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να χρησιμοποιούν VPN, καθώς και τα κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για να κάνουμε τις επιλογές μας.

Αν ψάχνετε για μια σύντομη απάντηση, το NordVPN είναι ο καλύτερος τρόπος. Όχι μόνο παρέχει μια εξαιρετική προσωπική εξυπηρέτηση, αλλά προσφέρει επίσης μια φανταστική επιχειρηματική υπηρεσία. Αν θέλετε περισσότερες επιλογές, διαβάστε παρακάτω.

Γιατί οι επιχειρήσεις πρέπει να χρησιμοποιούν VPN

Τα VPN ήταν από καιρό ένα επιχειρηματικό εργαλείο, πολύ πριν προκύψουν οι επιλογές των καταναλωτών. Για επιχειρήσεις, έχουν χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση απομακρυσμένων εργαζομένων, επιτρέποντας στους υπαλλήλους να έχουν πρόσβαση σε βασικά αρχεία και εφαρμογές εκτός του γραφείου.

Ένα τέτοιο σύστημα είναι δυνατό μόνο εάν έχετε διακομιστή όπου όλα τα δεδομένα είναι αποθηκευμένα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πρέπει να διαμορφώσετε με μη αυτόματο τρόπο ένα VPN για να επιτρέψετε στους απομακρυσμένους εργαζόμενους να έχουν πρόσβαση στα αρχεία σας, αλλά με την αύξηση του ασφαλούς χώρου αποθήκευσης στο cloud, η πρόσβαση σε αρχεία είναι φθηνότερη και ευκολότερη από ποτέ..

Τούτου λεχθέντος, ο χώρος αποθήκευσης στο cloud δεν αντιπροσωπεύει την άλλη άνοδο της χρήσης ενός επιχειρηματικού VPN και αυτή είναι μια ασφαλής σύνδεση. Αντί να προτείνουμε εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα τμήμα πληροφορικής, θα σας δώσουμε επιλογές καταναλωτών που έχουν φτάσει στον επιχειρηματικό κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε, ακόμη και με περιορισμένη τεχνική εμπειρία, μπορεί να παραμείνει προστατευμένος.

Τα VPN σας επιτρέπουν να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο μέσω άλλου διακομιστή. Κατά τη σύνδεση σε αυτόν τον πρώτο διακομιστή, η κυκλοφορία σας είναι κρυπτογραφημένη, για την οποία μπορείτε να μάθετε στην περιγραφή κρυπτογράφησης. Μετά από αυτό, το δέρμα κρυπτογράφησης ρίχνεται και η κίνηση σας μετακινείται στο ανοιχτό Διαδίκτυο. Ωστόσο, η αρχική σύνδεση με το διακομιστή VPN συγκατέστησε τη διεύθυνση IP και τα αιτήματα επισκεψιμότητας.

Για ασφάλεια, η τιμή είναι σαφής. Εάν έχετε, ας πούμε, υπαλλήλους που ασχολούνται με ευαίσθητα έγγραφα σε δημόσιο WiFi, ένα VPN είναι απαραίτητο. Επειδή η σύνδεσή σας είναι κρυπτογραφημένη, οι κατασκοπευτές δικτύου δεν θα μπορούν να υποκλέψουν την κυκλοφορία σας και να κλέψουν ευαίσθητες πληροφορίες.

Επιπλέον, τα VPN έχουν πρακτικές χρήσεις για επιχειρήσεις. Ίσως πρέπει να έχετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο που είναι διαθέσιμος μόνο σε διευθύνσεις IP σε μια συγκεκριμένη χώρα ή πρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP της πηγής σας, εάν ασχολείστε αποκλειστικά στο διαδίκτυο. Τα VPN είναι εργαλεία ασφάλειας όσο είναι πρακτικά και μόλις εγγραφείτε σε ένα πρόγραμμα, θα παρατηρήσετε καταστάσεις όπου είναι χρήσιμες.

Best Business VPN 2020

Επιλέγοντας το καλύτερο επιχειρηματικό VPN

Ως επί το πλείστον, η επιλογή μιας επιχείρησης VPN είναι παρόμοια με την επιλογή ενός καταναλωτή. Η γρήγορη ταχύτητα, ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών και η κορυφαία ασφάλεια εξακολουθούν να είναι οι κυριότερες ανησυχίες. Σε αντίθεση με τα VPN καταναλωτών που επιβάλλουν περιορισμό στις ταυτόχρονες συνδέσεις, ωστόσο, τα επιχειρηματικά VPN πρέπει να είναι σε θέση να συνδέουν πολλούς χρήστες με έναν απλό τρόπο διαχείρισης τους.

Εκεί ξεκινήσαμε. Για παράδειγμα, το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει – μπορείτε να δείτε γιατί στην κριτική μας ExpressVPN – αλλά το όριο πέντε ταυτόχρονης σύνδεσης και η έλλειψη λειτουργιών ελέγχου χρήστη το καθιστούν μια κακή επιλογή για τις επιχειρήσεις.

Αναζητήσαμε επίσης λειτουργίες για συγκεκριμένες επιχειρήσεις, όπως αποκλειστικές διευθύνσεις IP και κεντρική χρέωση. Παρόλο που μπορεί να φαίνονται μικρές, οι πρόσθετες επιλογές ανάπτυξης και χρέωσης επηρεάζουν σημαντικά τη βελτιστοποίηση διαφορετικών πτυχών της επιχείρησής σας.

Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι η διαχείριση χρηστών. Όπως και με τους διαχειριστές κωδικών πρόσβασης επιχειρήσεων – διαβάστε τον καλύτερο διαχειριστή κωδικών πρόσβασης για οδηγό μικρών επιχειρήσεων – η βασική διαφορά μεταξύ εταιρικού και καταναλωτικού προϊόντος είναι η διαχείριση χρηστών. Σαν ένα μάτι με όλα τα βλέμματα, ένα ισχυρό σύστημα διαχείρισης χρηστών σάς επιτρέπει να βλέπετε πώς οι υπάλληλοί σας χρησιμοποιούν την υπηρεσία.

Όπως αναφέρθηκε, ισχύουν τα τυπικά κριτήρια VPN. Η ασφάλεια του VPN είναι ύψιστης σημασίας, ειδικά δεδομένου ότι οι επιχειρήσεις είναι πρωταρχικοί στόχοι για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Ένας συνδυασμός ισχυρών πρωτοκόλλων VPN, όπως το OpenVPN και η κορυφαία κρυπτογράφηση θα σας κρατούν συνήθως ασφαλείς.

Αν και η ευκολία στη χρήση, οι τοποθεσίες διακομιστή και η ταχύτητα έπαιξαν ρόλο στις επιλογές μας, η τιμή πήρε ένα πίσω κάθισμα. Η αξία είναι σημαντική για τις επιχειρήσεις, αλλά όπως συμβαίνει με τις περισσότερες προσαρμοσμένες υπηρεσίες, η τιμή που θα πληρώσετε εξαρτάται από τις ανάγκες και τον αριθμό των υπαλλήλων σας.

Καλύτερο VPN για επιχειρήσεις: NordVPN

Το NordVPN κατατάσσεται δεύτερη από τα VPN που έχουμε ελέγξει και για καλό λόγο. Αν και υπάρχει ασυνέπεια σε ολόκληρο το δίκτυό της, είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά, φθηνή και ισχυρή επιλογή για τους καταναλωτές. Τούτου λεχθέντος, με μια συμπληρωματική λίστα χαρακτηριστικών και ειδικών ενσωματώσεων, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για τις επιχειρήσεις.

nordvpn-κριτική-διακομιστής-πλοήγηση

Ξεκινά με έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού. Ανεξάρτητα από το πόσο μεγάλη ή μικρή είναι η επιχείρησή σας – το NordVPN ζητάει να έχετε τουλάχιστον πέντε λογαριασμούς – θα έχετε μια ειδική γραμμή για ζητήματα. Δεν είναι απλώς μια άμεση γραμμή για υποστήριξη. Ο διαχειριστής του λογαριασμού σας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για την ανάπτυξη διαμορφώσεων που διαφορετικά θα ήταν αδύνατες.

Υπάρχουν επίσης τα βασικά επιχειρηματικά χαρακτηριστικά. Κάθε λογαριασμός στο σχέδιό σας μπορεί να λάβει μια αποκλειστική διεύθυνση IP για συνεπή και σταθερή πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων και υπηρεσίες της εταιρείας. Το NordVPN διατηρεί επίσης τη χρέωση απλή με την κεντρική πληρωμή για τους χρήστες σας και μια εύχρηστη διεπαφή διαχείρισης.

Ένα από τα πιο βολικά χαρακτηριστικά για τις επιχειρήσεις είναι η δυνατότητα μεταφοράς αδειών. Χρειάζεστε έναν απλό τρόπο για να μετακινήσετε τις άδειές σας επειδή οι εργαζόμενοι κάνουν κύκλο. Ευτυχώς, το NordVPN αντιμετωπίζει ένα τέτοιο έργο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Όπως αναφέρθηκε, το NordVPN διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο. Αποτελείται από περίπου 5.000 διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες. Ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε ή όπου θέλετε να κάνετε σήραγγα, το NordVPN πιθανότατα θα έχει μια τοποθεσία για να σας φιλοξενήσει.

Οι επιχειρηματικοί χρήστες μπορούν ακόμα να επωφεληθούν από το εξαιρετικό σύνολο δυνατοτήτων καταναλωτών της NordVPN. Στον πυρήνα υπάρχουν εξειδικευμένοι διακομιστές, οι οποίοι συντονίζουν τη σύνδεσή σας για λόγους ασφάλειας ή ανωνυμίας. Για παράδειγμα, οι διακομιστές Double VPN σας επιτρέπουν να αναπηδάτε δύο διακομιστές για να διπλασιάσετε την κρυπτογράφηση. Διαβάστε την κριτική Windscribe για να δείτε έναν άλλο πάροχο που προσφέρει τέτοιες λειτουργίες.

Ντροπαλός του ExpressVPN, το NordVPN είναι το καλύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει και η τροφοδότησή του σε εταιρικές αγορές το καθιστά ιδανική επιλογή για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να μάθετε όλους τους λόγους που μας αρέσουν στην αναθεώρηση NordVPN ή να επικοινωνήσετε με τη δημιουργία ενός επιχειρηματικού λογαριασμού για να δείτε πώς σας αρέσει.

TorGuard

Το TorGuard προσφέρει επιχειρηματικά σχέδια που θα σας δώσουν πολλά πακέτα χρηστών, αποκλειστικές διευθύνσεις IP και διευθύνσεις email. Σε αντίθεση με το NordVPN, δεν αγοράζετε απλώς μια συνδρομή VPN. Αντίθετα, αγοράζετε ένα πακέτο ασφαλούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αποκλειστικής διεύθυνσης IP και του VPN.

torguard-review-interface

Τα προκαθορισμένα προγράμματα είναι χρήσιμα για επιχειρήσεις με λιγότερους από 20 υπαλλήλους. Εάν χρειάζεστε περισσότερους λογαριασμούς, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την TorGuard για μια προσαρμοσμένη διαμόρφωση. Ευτυχώς, όλοι οι λογαριασμοί συνοδεύονται από έναν ειδικό διαχειριστή λογαριασμού που μπορεί να απαντήσει σε ερωτήσεις και να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τυχόν προβλήματα.

Ωστόσο, ακόμη και με λιγότερους από 20 υπαλλήλους, μια προσαρμοσμένη λύση μπορεί να είναι η καλύτερη για εσάς. Αν και τα προκαθορισμένα σχέδια συνοδεύονται από έναν αριθμό αποκλειστικών διευθύνσεων IP, ένα προσαρμοσμένο σχέδιο περιλαμβάνει έναν αποκλειστικό διακομιστή, ο οποίος είναι σημαντικός για συνεπή πρόσβαση.

Φυσικά, η TorGuard δεν θα κατατάσσεται δεύτερη χωρίς ελέγχους διαχείρισης χρηστών και, ευτυχώς, ικανοποιεί αυτό το μέτωπο. Ο πίνακας ελέγχου VPN σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε υπαλλήλους, να παρακολουθείτε τις αποκλειστικές διευθύνσεις IP σας, να ρυθμίζετε κρυπτογραφημένα email και άλλα. Με αυτό, θα έχετε τη δυνατότητα να δείτε το βλέμμα του πώς εκμεταλλεύεται η επιχείρησή σας το TorGuard.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Το TorGuard δεν είναι ιδιαίτερα φιλικό προς το χρήστη – αν και δεν το λέμε δύσκολο στη χρήση – και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην προσαρμογή που προσφέρει. Είναι εξαιρετικά διαμορφώσιμο, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε το πρωτόκολλο, την κρυπτογράφηση και τη μέθοδο ελέγχου ταυτότητας δεδομένων. Με αυτήν την ευελιξία, μπορείτε να ορίσετε το επίπεδο ασφάλειας που έχει νόημα για την επιχείρησή σας.

Η ευελιξία είναι μεγάλη, αλλά ένας από τους λόγους που αγαπάμε το TorGuard είναι πόσο γρήγορα είναι. Κατατάχθηκε τέταρτη στον ταχύτερο οδηγό VPN, ακριβώς πίσω από το Astrill (διαβάστε την κριτική μας Astrill). Τούτου λεχθέντος, οι δοκιμές μας ήταν κοντά, έτσι μικρές διακυμάνσεις στην ταχύτητα θα μπορούσαν να ωθήσουν το TorGuard ακόμη υψηλότερα στην κατάταξη.

Αν και δεν μπορεί να είναι τόσο ελκυστικό όσο το NordVPN, ο TorGuard έχει την ικανότητα να παίζει μπάλα. Μεταξύ της ταχύτητας, της διαμόρφωσης και της μεγάλης λίστας δυνατοτήτων, είναι μια εξαιρετική επιλογή για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση TorGuard για να μάθετε περισσότερα ή να δείτε τα προκαθορισμένα σχέδια για να δείτε τι λειτουργεί για εσάς.

VyprVPN

Το VyprVPN προσφέρει δύο σχέδια για επιχειρηματικούς χρήστες: το VyprVPN για επιχειρήσεις και το VyprVPN για επιχειρήσεις Cloud. Το πρώτο είναι όπως το TorGuard και το NordVPN, παρέχοντας διαχείριση πολλαπλών χρηστών, ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών και αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού. Το VyprVPN for Business Cloud είναι ενδιαφέρον, ωστόσο, επειδή σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε έναν αποκλειστικό διακομιστή.

vyprvpn-review-interface

Ο δικός σας διακομιστής σημαίνει ότι μπορείτε να ενσωματώσετε εφαρμογές όπως το Salesforce στο VPN σας και να επιτρέψετε στους εργαζόμενους να έχουν πρόσβαση σε αυτά από απόσταση. Επιπλέον, το VyprVPN σάς επιτρέπει να προσθέσετε διακομιστές στο σχέδιό σας, ώστε να μπορείτε να τμηματοποιήσετε ομάδες για διαφορετικές ομάδες.

Το VyprVPN for Business Cloud είναι εύκολο να αναπτυχθεί και να επεκταθεί, επιτρέποντάς σας να κλιμακώσετε και να ελέγξετε την υπηρεσία με τον τρόπο που λειτουργεί καλύτερα για την επιχείρησή σας. Για παράδειγμα, η Wunder, μια εταιρεία σχεδιασμού ιστοσελίδων με υπαλλήλους σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποίησε το VyprVPN for Business Cloud για να συγκεντρώσει τη διαχωρισμένη και ασυνεπή λύση της χρήσης πολλών δημόσιων και ιδιωτικών διακομιστών.

Αν και είπαμε ότι η τιμή δεν ήταν το κύριο μέλημά μας, το VyprVPN είναι φθηνό. Τα επιχειρηματικά σχέδια ξεκινούν με μερικές εκατοντάδες δολάρια ετησίως και το VyprVPN θα σας δώσει ακόμη και μια δωρεάν δοκιμή για να δείτε πώς σας αρέσει. Είναι μια εύχρηστη λύση, χωρίς ανοησίες που εξακολουθεί να παρέχει πολλή δύναμη.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Οι αγαπημένες μας δυνατότητες από την εφαρμογή καταναλωτών είναι επίσης διαθέσιμες και για επαγγελματίες χρήστες. Το VyprVPN σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το Chameleon, το οποίο είναι ένα ιδιόκτητο πρωτόκολλο που βασίζεται στο OpenVPN. Συνδέεται με παρόμοιο τρόπο, αλλά αποκρύπτει τα πακέτα σας καθώς αποστέλλονται, ώστε να μπορείτε να παρακάμψετε τον έλεγχο πακέτων σε βάθος. Ο χαμαιλέοντας ήταν ένας λόγος για τον οποίο η VyprVPN έκανε τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Κίνα.

Επιπλέον, οι υπάλληλοί σας μπορούν να επωφεληθούν από το τείχος προστασίας NAT. Όπως οποιοδήποτε τείχος προστασίας, θα αποκλείει αιτήματα βάσει μιας λίστας κανόνων. Τρέχει στους διακομιστές του VyprVPN, ωστόσο, που σημαίνει ότι η εισερχόμενη απειλή εντοπίζεται και αποκλείεται πριν καν γίνει η μηχανή σας.

Ωστόσο, το VyprVPN δεν είναι τέλειο. Οι ταχύτητες είναι χαμηλότερες από ό, τι θα θέλαμε και η διεπαφή θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα face lift. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια σταθερή επιλογή για τις επιχειρήσεις. Το ιδιόκτητο δίκτυο σημαίνει ότι κανένα τρίτο μέρος δεν θα μπερδεύει τα δεδομένα της επιχείρησής σας και η μεγάλη λίστα δυνατοτήτων σημαίνει ότι μπορείτε να διαμορφώσετε την υπηρεσία με τον τρόπο που θέλετε.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική VyprVPN ή να επικοινωνήσετε με μια δωρεάν δοκιμή για να δείτε πώς σας αρέσει.

SaferVPN (Περίμετρος 81)

Πιστεύουμε ότι το SaferVPN είναι εντάξει. Η τιμολόγηση είναι καλή, αλλά το δίκτυο είναι μικρό. Το απόρρητο είναι σταθερό, αλλά η απόδοση της ροής δεν είναι παρά. Ωστόσο, η επιχειρηματική έκδοση του VPN, Perimeter 81, είναι αρκετά καλή.

Περίμετρος-81

Η φθηνή μηνιαία τιμή σας παρέχει πρόσβαση σε κοινόχρηστες πύλες σε 35 τοποθεσίες, αλλά μπορείτε να αγοράσετε αποκλειστικές πύλες για $ 40 ανά μήνα. Όπως και με το VyprVPN για Business Cloud, αυτό σας επιτρέπει να προσθέσετε ειδικές τοποθεσίες στο σχέδιό σας και να τις τμηματοποιήσετε για διαφορετικές ομάδες. Μόνο οι υπάλληλοι στους οποίους θέλετε να παραχωρήσετε πρόσβαση θα το αποκτήσουν.

Όσον αφορά τα επιχειρηματικά χαρακτηριστικά, το Perimeter 81 προσφέρει ό, τι θέλουμε. Μπορείτε να διαχειριστείτε τα μέλη της ομάδας εκχωρώντας ορισμένα δικαιώματα και επιλέγοντάς τα για ομάδες χρηστών, καθώς και να παρακολουθείτε τους πόρους και το εύρος ζώνης που καταναλώνουν. Το Perimeter 81 προσφέρει έναν από τους πιο ολοκληρωμένους τρόπους για να δείτε τη δραστηριότητα του δικτύου σας.

Προσφέρει ασυνήθιστα χαρακτηριστικά, επίσης, κυρίως αναφορές δραστηριοτήτων, ενοποίηση ενιαίας σύνδεσης και αυτόματη ασφάλεια WiFi. Το τελευταίο είναι ιδανικό για υπαλλήλους που ταξιδεύουν επειδή το VPN θα εντοπίσει αυτόματα μη ασφαλή δίκτυα WiFi και θα προστατεύσει τη σύνδεση προτού κάτι πάει στραβά.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το SaferVPN

Ένα από τα χαρίσματα εξοικονόμησης SaferVPN είναι η εξαιρετική εμπειρία του χρήστη και, ευτυχώς, μεταφέρεται στο Perimeter 81. Η εφαρμογή είναι μοντέρνα και προσβάσιμη, καθιστώντας εύκολη τη διαχείριση των χρηστών και απλό για τους υπαλλήλους σας να κατανοήσουν το νέο παιχνίδι που έπεσε την αγκαλιά τους.

Οι υπάλληλοί σας είναι γνωστοί ως “μέλη της ομάδας” στο Περίμετρο 81. Τα μέλη της ομάδας έχουν μοναδικές διευθύνσεις email και άδειες χρήστη. Κάθε άδεια είναι καλή για έως και πέντε συνδέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι οι υπάλληλοί σας μπορούν να διατηρούν προστατευμένους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, τηλέφωνα και tablet χωρίς επιπλέον κόστος.

Το SaferVPN μπορεί να μην είναι ο αγαπημένος μας πάροχος, αλλά δεν είναι και κακό. Ως επιλογή καταναλωτή στη μέση του δρόμου, δεν εντυπωσιάζει, αλλά η επιχειρηματική της πλευρά είναι εξαιρετική. Το Perimeter 81 προσφέρει την ευελιξία άλλων επιχειρηματικών VPN, καθώς και μερικά δικά του κόλπα. Μπορείτε να διαβάσετε την αναθεώρηση SaferVPN για να μάθετε σχετικά με την πλατφόρμα καταναλωτών ή να ζητήσετε μια επίδειξη του Perimeter 81 για να δοκιμάσετε μόνοι σας.

VPN Goose

Το Goose VPN είναι το επιχειρηματικό VPN του φτωχού. Δεν προσφέρει επιχειρηματικό σχέδιο, ούτε λειτουργίες για συγκεκριμένες επιχειρήσεις, και γι ‘αυτό κατατάσσεται τελευταία εδώ. Ωστόσο, είναι ένας από τους λίγους παρόχους που προσφέρουν απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις και ως νικητής του καλύτερου οδηγού VPN για πολλές συσκευές, θα πρέπει να έχει και εδώ.

goose-vpn-review-smart-servers

Δεν είναι το μοναδικό VPN που προσφέρει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις – διαβάστε την κριτική μας στο SurfShark για να μάθετε για ένα άλλο – αλλά είναι ένα από τα λίγα που πλησιάζουν πραγματικά τα απεριόριστα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, το να μπείτε στην πολιτική ορθής χρήσης για «απεριόριστες» ταυτόχρονες συνδέσεις αποκαλύπτει γρήγορα ότι υπάρχουν, όντως, όρια σε πόσες συσκευές μπορείτε να προστατεύσετε.

Το Goose VPN δεν σπάει αυτήν την τάση. Έχει επίσης πολιτική ορθής χρήσης, αλλά είναι γενναιόδωρη. Μπορείτε να συνδέσετε όσες συσκευές θέλετε, αρκεί να μην χρειάζεστε περισσότερες από 1 τέλειες από όλους τους πόρους στο δίκτυο. Το δίκτυο δεν είναι τεράστιο, αλλά η κατανάλωση ακόμη και 1% της ισχύος φαίνεται απίθανη.

Ωστόσο, είναι ένα επιχειρηματικό VPN του φτωχού για έναν λόγο. Χάνετε τη διαχείριση χρηστών, έναν διαχειριστή λογαριασμού και ενοποιήσεις επιχειρήσεων. Το Goose VPN πρέπει αυστηρά να χρησιμοποιείται ως ένας φθηνός τρόπος για να εξασφαλίσετε την κίνηση των υπαλλήλων σας και τίποτα περισσότερο. Είναι υπέροχο όμως.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Goose VPN

Το Goose VPN υπερέχει στη φιλικότητα προς το χρήστη και στις τιμές. Σε αντίθεση με τα περισσότερα VPN, υπάρχει μια περιορισμένη μηνιαία επιλογή που περιορίζει τη μεταφορά δεδομένων σας στα 50 GB. Στην πιθανή περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερα, θα πρέπει να αγοράσετε ένα απεριόριστο πρόγραμμα. Η μηνιαία τιμή δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά αν αγοράσετε ένα χρόνο εκ των προτέρων, είναι μικρότερη από 60 $.

Η εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση και αρκετά απλοποιημένη ώστε να μπορείτε να την διδάξετε στους υπαλλήλους σας. Ωστόσο, έχει αξιοπρεπή ευελιξία. Υπάρχουν πολλά πρωτόκολλα για να διαλέξετε, καθώς και ρυθμίσεις εκκίνησης. Αν και δεν είναι τόσο διαμορφώσιμο όσο το TorGuard, το Goose VPN εξακολουθεί να σας παρέχει τα απαραίτητα.

Σε σύγκριση με τις άλλες προτάσεις μας, ωστόσο, είναι μια ανεπιθύμητη λύση. Μπορείτε να κάνετε scoot για λίγο με μια μικρή ομάδα, αλλά εάν ψάχνετε για ένα πραγματικό επιχειρηματικό VPN, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις τέσσερις κορυφαίες επιλογές μας. Ακόμα κι έτσι, αξίζει να διαβάσετε την κριτική μας για το Goose VPN για να δείτε αν θα σας βοηθήσει.

Τελικές σκέψεις

Η δημιουργία του δικού σας VPN είναι δαπανηρή, χρονοβόρα και αναξιόπιστη. Οι παραπάνω επιλογές σάς δίνουν τα οφέλη χωρίς πολλά μειονεκτήματα, παρέχοντας μεγάλα δίκτυα διακομιστών και τη δυνατότητα ενοποίησης με άλλες πλατφόρμες. Το Goose VPN είναι το περίεργο άτομο, αλλά δεν είναι κακό για μια προσωρινή λύση.

Από τις κριτικές μας, οι πάροχοι στην παραπάνω λίστα είναι οι λίγοι που προσφέρουν επιχειρηματικά σχέδια. Αν θέλετε να στριφογυρίσετε και να προσπαθήσετε να βρείτε τη δική σας, μπορείτε να περιηγηθείτε στις κριτικές μας VPN.

Ποιο VPN χρησιμοποιείτε για την επιχείρησή σας; Ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map