Καλύτερο VPN για την Αίγυπτο 2020: Pharaonic Feints

Όταν σκεφτείτε για πρώτη φορά την Αίγυπτο, τα διάσημα μνημεία της, όπως η Σφίγγα και οι αρχαίες πυραμίδες, πιθανότατα έρχονται στο μυαλό. Αν και είναι ένας εξαιρετικός λόγος για επίσκεψη, υπάρχουν πολλά περισσότερα στη χώρα και ενώ οι πυραμίδες έχουν τα δικά τους αρχαία συστήματα ασφαλείας, είναι καλύτερο να αφήσετε την διαδικτυακή σας ασφάλεια σε ένα από τα καλύτερα VPN μας για τις επιλογές της Αιγύπτου.


Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο θα σας προστατεύσει από τυχόν διαδικτυακές δυσκολίες, όπως η παρακολούθηση και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι που το καθιστούν καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα. Η διαδικτυακή λογοκρισία είναι έντονη σε ορισμένες χώρες, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο κομμάτι λογοκρισίας στο Διαδίκτυο. Με απλά λόγια, οι κυβερνήσεις δεν θέλουν οι πολίτες να βλέπουν συγκεκριμένο περιεχόμενο, επομένως αποκλείεται. 

Ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τυχόν περιορισμούς, επιτρέποντάς σας να αλλάξετε την τοποθεσία σας σε μια χώρα χωρίς περιορισμούς. Οι ιστότοποι και οι διαδικτυακές υπηρεσίες που έχετε πρόσβαση θα πιστεύουν ότι βρίσκεστε σε αυτήν τη χώρα. Είναι επίσης καταπληκτικά για να ξεπεράσετε γεωγραφικά μπλοκ, τα οποία περιορίζουν το περιεχόμενο σε μια δεδομένη χώρα.

Εάν δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε στο Netflix Egypt και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ για να το κάνετε. Εάν αυτή είναι η κύρια προτεραιότητά σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα VPN που μπορεί να ξεπεράσει τους ανιχνευτές VPN του Netflix, όπως το ExpressVPN, το οποίο είναι το καλύτερο VPN για το Netflix.

Καλύτερο VPN για την Αίγυπτο 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για την Αίγυπτο

Πολλοί από τους παρόχους στις κριτικές μας VPN είναι μια αξιοπρεπής επιλογή, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι σημειώνει όλα τα κουτιά για την Αίγυπτο. 

Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι η ασφάλεια. Με καλή ασφάλεια, θα προστατεύεστε από αδιάκριτα μάτια και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Ως μέρος του πακέτου ασφαλείας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει διακόπτη kill, ο οποίος θα διακόψει εντελώς τη σύνδεσή σας εάν το VPN αποτύχει, διατηρώντας τα ευαίσθητα διαπιστευτήριά σας ιδιωτικά. 

Το απόρρητό σας είναι εξίσου σημαντικό και αν και πιστεύετε ότι καλύπτεται από την ασφάλεια, δεν είναι. Βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος που επιλέγετε έχει μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, η οποία θα διασφαλίσει ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες παραμένουν μυστικές.

Το δίκτυο διακομιστών του είναι επίσης σημαντικό για να ξεπεραστούν τυχόν περιορισμοί που συναντάτε. Όσο περισσότεροι διακομιστές υπάρχουν, τόσο πιο εύκολο θα είναι να ξεπεράσετε τη λογοκρισία της Αιγύπτου ή τυχόν περιφερειακούς περιορισμούς που αντιμετωπίζετε. Μια γρήγορη εξυπηρέτηση είναι επίσης επωφελής, επομένως δεν περιμένετε συνεχώς να φορτώνουν πράγματα. 

Το απεριόριστο εύρος ζώνης είναι ένας άλλος παράγοντας που περιλαμβάνεται. Με αυτό, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το να φτάσετε ένα όριο, σε ποιο σημείο το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί. Πρέπει να βεβαιωθείτε ιδιαίτερα ότι περιλαμβάνεται εάν σκοπεύετε να κάνετε torrent ή ροή. Θυμηθείτε, εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix, επιλέξτε ένα VPN που μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό.

Άλλοι παράγοντες που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη είναι ποιες συσκευές είναι συμβατές και πόσες μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα, καθώς και πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε. Είναι επίσης καλό να έχετε αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών, εάν τη χρειάζεστε και η τιμή μπορεί να επηρεάσει και την τελική σας απόφαση.

Καλύτερο VPN για Αίγυπτο: ExpressVPN

Το καλύτερο VPN μας για την Αίγυπτο είναι το ExpressVPN. Συχνά αναφέρεται στις πέντε πρώτες λίστες μας λόγω της άριστης εξυπηρέτησής του.

Με το ExpressVPN, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για την ασφάλεια. Θα προστατευτείτε από την κρυπτογράφηση AES 256-bit και μπορείτε να την αυξήσετε αν θέλετε. Ένας διακόπτης kill είναι ενσωματωμένος για επιπλέον ηρεμία και ενεργοποιείται από προεπιλογή σε περίπτωση που ξεχάσετε. Υπάρχει επίσης αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών του είναι μεγάλο, με περισσότερους από 3.000 διακομιστές που καλύπτουν 94 χώρες, δίνοντάς σας πολλά να διαλέξετε για να παρακάμψετε μπλοκ. Υπάρχουν και διακομιστές στην Αίγυπτο, ώστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στη χώρα.

Είναι το ταχύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει και διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης. Είναι επίσης το καλύτερο VPN μας για ροή, διότι μπορεί να μπει σε κάθε πλατφόρμα ροής και θα σας κρατήσει καλυμμένο εάν σκοπεύετε να torrenting.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS. Εάν δεν έχετε μεγάλη εμπειρία με τη χρήση VPN, τότε το ExpressVPN είναι μια καλή επιλογή. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και υπέροχο για αρχάριους. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και πέντε συνδέσεις ταυτόχρονα.

Υπάρχει μια χρήσιμη διαδικτυακή βάση γνώσεων, σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα. Η ζωντανή συνομιλία και η υποστήριξη μέσω email είναι επίσης διαθέσιμα 24/7. Το προσωπικό είναι χρήσιμο με κάθε τρόπο, αλλά περισσότερα τεχνικά προβλήματα στοχεύουν καλύτερα στην ομάδα email.

Δεν μπορούμε όμως να το καλύψουμε με ζάχαρη. Το ExpressVPN είναι ακριβό. Ωστόσο, αξίζει κάθε δεκάρα λόγω της υπηρεσίας που λαμβάνετε. Επιπλέον, για να βελτιώσετε τη συμφωνία, υπάρχει διαθέσιμη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει πρώτα.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη εξαιρετική επιλογή για την Αίγυπτο. Η ασφάλειά του είναι από τις καλύτερες στην αγορά και περιλαμβάνει τη χρήση των διακομιστών διπλού hop, αν τους επιλέξετε, κάτι που προσθέτει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια στη σύνδεση. Περιλαμβάνεται επίσης ένας διακόπτης kill και υπάρχει μια σταθερή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Θα έχετε πρόσβαση στο τεράστιο δίκτυο διακομιστών του με περισσότερους από 5.500 διακομιστές σε 60 χώρες. Αυτό περιλαμβάνει και τρία στην Αίγυπτο, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο της Αιγύπτου. Έχει καλές ταχύτητες

, αλλά μπορεί να επιβραδυνθεί σε μεγάλες αποστάσεις. Περιλαμβάνεται απεριόριστο εύρος ζώνης και είναι μια εξαιρετική επιλογή για torrent. Μπορεί επίσης να έχει εύκολη πρόσβαση σε πλατφόρμες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN σε Windows, macOS, Android και iOS με εύχρηστους πελάτες. Επιτρέπει έως και έξι ταυτόχρονες συνδέσεις.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει μια εύχρηστη βάση γνώσεων. Επιπλέον, η ζωντανή συνομιλία και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι διαθέσιμα 24/7. Θα λάβετε καλή βοήθεια και από τις δύο διαδρομές, αλλά η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη επιλογή.

Το NordVPN είναι καλή τιμή για τα χρήματά σας. Ωστόσο, το μηνιαίο πρόγραμμα δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Επιλέγοντας ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα, θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα. Υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σας δίνει αρκετό χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει.

CyberGhost

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost για την Αίγυπτο. Έχει ισχυρή ασφάλεια και περιλαμβάνει έναν αυτόματο διακόπτη kill, ο οποίος είναι εξαιρετικός αν είναι πιθανό να ξεχάσετε να τον ενεργοποιήσετε. Ωστόσο, δεν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε, κάτι που μπορεί να είναι ενοχλητικό. Επιπλέον, το CyberGhost τιμά το απόρρητό σας χωρίς να διατηρεί αρχεία καταγραφής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει τεράστιο αριθμό διακομιστών, που φαίνεται να αυξάνεται συνεχώς. Τη στιγμή της γραφής, υπήρχαν 6.100 διακομιστές σε 90 χώρες, με 24 από αυτούς να βρίσκονται στην Αίγυπτο, ώστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται εκεί. 

Το CyberGhost είναι παρόμοιο με το NordVPN στο τμήμα ταχύτητας. Είναι γρήγορο, αλλά επιβραδύνεται σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, θα έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί εύκολα να εισέλθει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής. 

Επιπλέον, το CyberGhost διαθέτει μια καρτέλα για διακομιστές που είναι κατάλληλοι για torrenting, σε περίπτωση που αυτό είναι κάτι που θέλετε να κάνετε. Η αναθεώρησή μας στο CyberGhost πηγαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Το CyberGhost μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS και η ενημερωμένη διεπαφή είναι αρκετά εύκολη στη χρήση. Μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, αλλά αυτό είναι και το όριο των εγκαταστάσεων. Ωστόσο, ο αριθμός των συνδέσεων το κέρδισε στο καλύτερο VPN για πολλές συσκευές.

Υπάρχει μια υπέροχη βάση γνώσεων σε περίπτωση που τη χρειάζεστε. Επιπλέον, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη ζωντανή συνομιλία 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, και υπάρχει επίσης υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κάτι που είναι καλύτερο για περισσότερα τεχνικά προβλήματα.

Το CyberGhost είναι φθηνό αν επιλέξετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα. Ωστόσο, η μηνιαία τιμή είναι κακή. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS. Επιπλέον, υπάρχει ένα Cyberghost σε όλες τις πλατφόρμες, δηλαδή 14 ημέρες στο μηνιαίο πρόγραμμα και 45 ημέρες σε μεγαλύτερα προγράμματα.

VyprVPN

Στη συνέχεια είναι το VyprVPN και, ενώ δεν προσφέρει το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών με τις πρώτες επιλογές μας, εξακολουθεί να είναι μια αξιοπρεπής επιλογή. Το ένα έχει εξαιρετική ασφάλεια, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί. Έρχεται επίσης με το δικό του πρωτόκολλο Chameleon, το οποίο προσθέτει ακόμη περισσότερη προστασία στη σύνδεση. Περιλαμβάνεται ένας διακόπτης kill και υπάρχει πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ίσως θέλετε επίσης να γνωρίζετε ότι η εταιρεία εκμετάλλευσης, Golden Frog, προσφέρει επιπλέον εργαλεία απορρήτου. Για παράδειγμα, η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Cyphr, η οποία κρυπτογραφεί μηνύματα για Android και iOS, είναι δωρεάν. Είναι εύκολο στη χρήση και μπορεί να είναι μια καλή επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη τους επαναλαμβανόμενους περιορισμούς της Αιγύπτου. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Cyphr, ο παραλήπτης θα πρέπει να το εγκαταστήσει επίσης.

Ο αριθμός διακομιστών του VyprVPN είναι απογοητευτικός, σε σύγκριση με άλλους. Υπάρχουν λίγο περισσότεροι από 700 διακομιστές σε 64 χώρες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά στο Κάιρο, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αιγυπτιακό περιεχόμενο. 

Οι ταχύτητές του είναι αργές αλλά πρέπει να είναι εντάξει για τις περισσότερες δραστηριότητες. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και μπορεί να μπει στις περισσότερες πλατφόρμες ροής. Θα σας κρύψει εάν κάνετε και torrent. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας VyprVPN.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS και οι εφαρμογές για κινητά είναι μερικές από τις καλύτερες που έχουμε δοκιμάσει. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους βρίσκεται στη λίστα καλύτερων VPN για Android. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα, ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε.

Διατίθεται βάση γνώσης, ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλο το 24ωρο. Δεν είναι το καλύτερο γραφείο υποστήριξης εκεί έξω, αλλά έχει βελτιωθεί με την πάροδο του χρόνου.

Η τιμολόγηση του VyprVPN βασίζεται σε δύο πακέτα, το καθένα με δύο διαφορετικά μήκη συνδρομής. Υπάρχει το «τυπικό» πακέτο, το οποίο επιτρέπει τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις, και υπάρχει το «premium» πακέτο, το οποίο επιτρέπει δύο ακόμη συνδέσεις και τη χρήση του πρωτοκόλλου Chameleon.

Μπορείτε να επιλέξετε μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή, αλλά το ετήσιο πρόγραμμα λειτουργεί καλύτερα στο τέλος. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που ανησυχείτε για το άλμα.

VPNArea

Η τελευταία μας επιλογή είναι το VPNArea. Όπως το VyprVPN, δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των καλύτερων παρόχων VPN, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για την Αίγυπτο. Προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και, όπως το NordVPN, διαθέτει διακομιστές διπλού hop. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill και μια πολιτική μη καταγραφής.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει διακομιστές σε 65 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αιγύπτου. Ένα μειονέκτημα του VPNArea είναι οι ασταθείς ταχύτητές του. Ωστόσο, μπορεί να μπει σε ορισμένες υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix, και έχει αφιερώσει διακομιστές P2P για torrent. Δεν υπάρχουν ούτε όρια εύρους ζώνης. Διαβάστε την κριτική VPNArea για περισσότερα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VPNArea

Το VPNArea είναι διαθέσιμο σε Windows, macOS, Android και iOS και η διεπαφή είναι εύχρηστη, αν και θα μπορούσε να κάνει με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Μπορούν επίσης να συνδεθούν έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα. 

Μια εύχρηστη βάση γνώσεων είναι διαθέσιμη για μικρά προβλήματα. Επιπλέον, υπάρχει ζωντανή συνομιλία 24/7, καθώς και υποστήριξη μέσω email. 

Το VPNArea είναι μια φθηνή υπηρεσία, αλλά τα μεγαλύτερα σχέδια εξακολουθούν να λειτουργούν καλύτερα. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δείτε αν σας αρέσει.

Ηλεκτρονική λογοκρισία στην Αίγυπτο

Ενώ δεν είναι πουθενά τόσο ελεγχόμενο όσο το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας, η λογοκρισία της Αιγύπτου είναι σκληρή. Πολλοί ιστότοποι αποκλείονται, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με ειδήσεις, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, πολιτικές συζητήσεις και οτιδήποτε θεωρείται ότι προωθεί την τρομοκρατία και τον εξτρεμισμό. Οι κυβερνητικές αρχές ισχυρίζονται συχνά ότι οι ιστότοποι των μέσων ενημέρωσης διαδίδουν επίσης ψεύτικες ειδήσεις και ψέματα. 

Μια ευρύτερη καταστολή μπορεί να παρατηρηθεί κατά τη διάρκεια των προεδρικών εκλογών. Για παράδειγμα, πριν από την εκλογική περίοδο του 2018, εκατοντάδες ιστότοποι αποκλείστηκαν, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων τοπικών, ανεξάρτητων ειδησεογραφικών ιστότοπων. Αποκλείστηκαν επίσης πολλά ιστολόγια και πολιτικοί ιστότοποι με επιρροή. 

Ένας από τους κύριους λόγους για όλα τα μπλοκ είναι ότι η Αίγυπτος επέβαλε κατάσταση έκτακτης ανάγκης τον Απρίλιο του 2017 μετά από 47 άνθρωποι που σκοτώθηκαν σε δύο βομβαρδισμούς στην εκκλησία. Κηρύχθηκε για πρώτη φορά για τρεις μήνες, αλλά έχει ανανεωθεί εννέα φορές από τότε, το πιο πρόσφατο στις 25 Ιουλίου 2019. 

Κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας περιόδου, η κυβέρνηση προσπαθεί να διατηρήσει την ασφάλεια σε ολόκληρη τη χώρα. Σύμφωνα με το νόμο περί έκτακτης ανάγκης, οι αρχές έχουν την εξουσία να παρακολουθούν και να κλείνουν τα διαδικτυακά μέσα χωρίς δικαστική εποπτεία. Οι διαδικτυακές επικοινωνίες μπορούν επίσης να παρακολουθούνται και να λογοκρίνονται. 

Αφού η κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε για πρώτη φορά, μπλοκαρίστηκαν 21 ιστότοποι για φερόμενη υποστήριξη της τρομοκρατίας. Κάποιοι συνδέονταν με τις εξτρεμιστικές ομάδες Χαμάς και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα. 

Επιπλέον, ο νόμος κατά της εγκληματικότητας στον κυβερνοχώρο και της πληροφορικής δημοσιεύθηκε τον Αύγουστο του 2018, ο οποίος επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποκλείσει ιστότοπους που δημοσιεύουν περιεχόμενο που θεωρείται απειλή για την εθνική ασφάλεια. 

Πολλές εφαρμογές κοινωνικών μέσων και μηνυμάτων έχουν επίσης διακοπεί. Η εφαρμογή ασφαλούς επικοινωνίας Signal αποκλείστηκε το 2016 και οι υπηρεσίες φωνής μέσω διαδικτύου (VoIP) είχαν προηγουμένως διακοπεί, συμπεριλαμβανομένων των WhatsApp, Viber και Skype. Ο καλύτερος οδηγός VPN για Skype μπορεί να σας βοηθήσει αν συναντήσετε ένα μπλοκ.

Torrenting στην Αίγυπτο

Το ίδιο το Torrenting μπορεί να μην είναι παράνομο, αλλά πολλά torrents περιέχουν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα και η λήψη του μπορεί να σας προσγειώσει σε ζεστό νερό. Ο νόμος κατά του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο τιμωρεί την πειρατεία δεδομένων και όποιος έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα θα μπορούσε να τιμωρηθεί με πρόστιμο 10.000 έως 50.000 αιγυπτιακές λίρες (600 έως 3.000 $), καθώς και τουλάχιστον τρεις μήνες φυλάκιση. 

Ωστόσο, αναφέρεται ότι ο νόμος είναι κριθάρι που εφαρμόζεται στην Αίγυπτο. Ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνετε προσεκτικοί σε περίπτωση που οι αρχές έπεσαν στο νόμιμο βαγόνι. Το καλύτερο VPN μας για torrenting roundup έχει μερικές καλές επιλογές που θα σας κρατήσουν κρυμμένους. 

Αποκλεισμός VPN στην Αίγυπτο

Πολλά εργαλεία διακομιστή μεσολάβησης και VPN έχουν αποκλειστεί, όπως το AirVPN (διαβάστε την αναθεώρηση AirVPN) και το AstrillVPN (διαβάστε την κριτική Astrill). Ορισμένα πρωτόκολλα έχουν επίσης απαγορευτεί, όπως το OpenVPN. Ωστόσο, δεν είναι τόσο κακό όσο η απαγόρευση VPN της Ρωσίας.

Αυτές οι απαγορεύσεις ήρθαν μετά την έγκριση του νόμου για την καταπολέμηση του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο και της πληροφορικής, επιτρέποντας στην κυβέρνηση να αποκλείσει ιστότοπους που θεωρούνται απειλές για την εθνική ασφάλεια. 

Η αιγυπτιακή κυβέρνηση δεν θέλει τους πολίτες της να έχουν πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο και θα επιβάλει ποινή φυλάκισης ενός έτους ή πρόστιμο έως 100.000 αιγυπτιακές λίρες (6.126 $).

Ηλεκτρονική επιτήρηση στην Αίγυπτο

Οι ανησυχίες για την επιτήρηση στην Αίγυπτο είναι σημαντικές. Το σύνταγμα ορίζει ότι οι ιδιωτικές επικοινωνίες μπορούν να παρακολουθούνται μόνο υπό δικαστική εποπτεία, αλλά στην πράξη, οι επιχειρήσεις επιτήρησης στερούνται διαφάνειας, πράγμα που σημαίνει ότι ενδέχεται να υπάρξουν πολλές παραβιάσεις. 

Η τρέχουσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης επιτρέπει στις αρχές να πραγματοποιούν έρευνες ατόμων, τόπων και αλληλογραφίας χωρίς δικαστική εποπτεία ή άλλους περιορισμούς. 

Επιπλέον, οι αιγυπτιακές αρχές έλαβαν εξοπλισμό παρακολούθησης από διάφορες εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της ομάδας Hacking. Το 2016, η ιταλική εταιρεία παρακολούθησης Area SpA αναμένεται να πουλήσει εξοπλισμό στο τμήμα τεχνικής έρευνας της Αιγύπτου.

Ο εξοπλισμός του Area SpA θα μπορούσε να συλλέξει, να αποθηκεύσει και να αναλύσει πληροφορίες σχετικά με ανθρώπους, ακόμη και αθώους πολίτες. Ωστόσο, οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων ασκούν πίεση στις αιγυπτιακές αρχές και η συμφωνία ακυρώθηκε.

Η κυβέρνηση ήθελε επίσης πρόσβαση στο εσωτερικό λογισμικό εφαρμογών κοινής χρήσης, όπως το Uber και το Careem. Εάν χορηγηθεί, τα προσπελάσιμα δεδομένα θα περιλαμβάνουν πληροφορίες πελατών, πληροφορίες οδηγού και τις διαδρομές που έχουν πραγματοποιηθεί. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Careem αποκάλυψε ότι τους δόθηκε προτεραιότητα έναντι του αντιπάλου τους εάν συνεργαστούν, αλλά και οι δύο εταιρείες απέρριψαν την πρόταση. 

Ελευθερία του λόγου στην Αίγυπτο

Το σύνταγμα της Αιγύπτου εγγυάται την ελευθερία του λόγου, αλλά υπάρχουν περιορισμοί. Πολλοί άνθρωποι έχουν επιβληθεί πρόστιμα και ποινές φυλάκισης επειδή εξέφρασαν διαφωνίες και επικριτικές θέσεις. 

Ακόμη και ο πρώην πρόεδρος της Αιγύπτου, Μοχάμεντ Μόρσι, καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τριών ετών και πρόστιμο 2 εκατομμυρίων αιγυπτιακών λιρών (122.500 δολάρια) το 2017 για προσβολή του δικαστικού σώματος, αν και, ομολογουμένως, ήταν μετά την ανατροπή του σε στρατιωτικό πραξικόπημα του 2013.

Αυτά τα πρόστιμα και οι ποινές από μόνα τους οδήγησαν σε περισσότερη αυτο λογοκρισία, αλλά ο νόμος περί κανονισμών για τα μέσα ενημέρωσης του 2018 επηρέασε επίσης την ελευθερία της έκφρασης. Ο νόμος θέτει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερους από 5.000 ακόλουθους υπό κυβερνητική παρακολούθηση και ρύθμιση. Μπορεί επίσης να επιβάλει ποινές φυλάκισης σε δημοσιογράφους που «υποκινούν βία», μεταξύ άλλων περιορισμών.

Το περιβάλλον των μέσων μαζικής ενημέρωσης της Αιγύπτου κυριαρχείται από κυβερνητικά καταστήματα, με πολλά κρίσιμα σημεία πώλησης να κλείνουν. Πολλοί δημοσιογράφοι συνελήφθησαν για το έργο τους και μερικοί φυλακίστηκαν. 

Έγκλημα στον κυβερνοχώρο στην Αίγυπτο

Έχει αναφερθεί ότι η Αίγυπτος θα μπορούσε να είναι μια από τις πιο ευάλωτες χώρες της Αφρικής όταν πρόκειται για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Η εταιρεία Cybersecurity Trend Micro κατέγραψε περισσότερες από 242.000 επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού στην Αίγυπτο το 2017. Επιπλέον, πολλοί ακτιβιστές και κυβερνητικοί επικριτές έχουν βομβαρδιστεί με επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. 

Παρόλο που μπορεί να είστε αθώος πολίτης ή τουρίστας, είναι καλή ιδέα να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα από τέτοιες απειλές, ειδικά εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi. Ένα ασφαλές VPN θα σας βοηθήσει να σας προστατεύσει, αλλά είναι καλή ιδέα να εγκαταστήσετε επίσης ένα αξιοπρεπές antivirus, όπως το Bitdefender (διαβάστε την κριτική μας στο Bitdefender).

Τελικές σκέψεις

Με τον κίνδυνο παρακολούθησης και την ανάγκη να περάσετε από τη λογοκρισία, θα πρέπει τώρα να καταλάβετε γιατί είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην Αίγυπτο. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας ένα, θα προστατεύεστε επίσης από οποιοδήποτε έγκλημα στον κυβερνοχώρο που αντιμετωπίζετε. 

Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα VPN που έχει μεγάλη ασφάλεια και απόρρητο, καθώς και ένα καλό δίκτυο διακομιστών. Θυμηθείτε, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στην Αίγυπτο, θα χρειαστείτε και αιγυπτιακούς διακομιστές. 

Το ExpressVPN είναι ένας ξεκάθαρος νικητής για την Αίγυπτο λόγω της εξαιρετικής ασφάλειας και απορρήτου του, καθώς και της καλής γκάμας διακομιστών, που περιλαμβάνει ορισμένους στην Αίγυπτο. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία και με τη χρήση της, θα επωφεληθείτε επίσης από τις πολλές άλλες δυνατότητές της. Γιατί να μην χρησιμοποιήσετε την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να μάθετε γιατί μας αρέσει τόσο πολύ?

Εάν έχετε οποιαδήποτε εμπειρία στη χρήση ενός VPN στην Αίγυπτο, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Ρίξτε μια ματιά και σε άλλα άρθρα VPN. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map