Καλύτερο VPN για την Ισπανία 2020: Paella και Privacy

Κατά την επίσκεψή σας στην Ισπανία, μπορείτε να απολαύσετε την ομορφιά των παραλιών της, να θαυμάσετε τη διάσημη αρχιτεκτονική της και να δοκιμάσετε κρασί σε έναν από τους πολλούς αμπελώνες της. Μην ξεχάσετε να πάρετε μια κερδισμένη σιέστα μεταξύ όλων αυτών, και να θυμάστε να διατηρείτε τον εαυτό σας ασφαλή στο διαδίκτυο όσο βρίσκεστε εκεί με το καλύτερο VPN μας για την Ισπανία.


Ενώ πολλές χώρες εφαρμόζουν αυστηρή λογοκρισία, η ισπανική κυβέρνηση δεν περιορίζει την πρόσβαση στους περισσότερους ιστότοπους. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ελεύθερα διαθέσιμα, καθώς και τα περισσότερα άλλα περιεχόμενα και υπηρεσίες. Για μια ματιά στο πώς μπορεί να πάρει η κακή λογοκρισία, διαβάστε το κομμάτι μας στο Μεγάλο Τείχος της Κίνας.

Ωστόσο, η κυβέρνηση είναι γνωστό ότι αποκλείει περιεχόμενο που εκφράζει πολιτικές απόψεις με τις οποίες δεν συμφωνεί. Αυτό οφείλεται κυρίως σε ομάδες ακτιβιστών που προωθούν το δημοψήφισμα ανεξαρτησίας της Καταλονίας.

Το torrenting υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομο στην Ισπανία και, το 2011, η κυβέρνηση εισήγαγε σκληρές πολιτικές κατά της πειρατείας για τον αποκλεισμό των προσβλητικών ιστότοπων. Ο καλύτερος οδηγός VPN για Γερμανία δείχνει μια άλλη χώρα με αυστηρούς κανόνες πειρατείας.

Παρά τις προσπάθειες της Ισπανίας, αναφέρθηκε το 2015 ότι το 88% του ληφθέντος υλικού στη χώρα ήταν παράνομο, καθιστώντας το μία από τις χειρότερες χώρες της Ευρώπης για πειρατικό περιεχόμενο. Ενδέχεται, ωστόσο, ότι ορισμένοι ιστότοποι torrent είναι αποκλεισμένοι. Το Pirate Bay έχει αποκλειστεί από το 2015, για παράδειγμα.

Το κορυφαίο επαγγελματικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Ισπανίας, η La Liga, πήρε τη δική του πειρατεία χρησιμοποιώντας την εφαρμογή του για να βρει ποια μπαρ έδειχναν παράνομα αγώνες. Χρησιμοποίησε το μικρόφωνο της συσκευής για να ανιχνεύσει τον ήχο των μεταδόσεων και θα μπορούσε να προσδιορίσει το μέρος από τη γεωγραφική τοποθεσία του χρήστη. Με αυτές τις πληροφορίες, θα μπορούσε να καθορίσει εάν η ροή ήταν παράνομη και μήνυσε πολλά μπαρ.

Διαδικτυακή ομιλία

Το ισπανικό σύνταγμα προβλέπει την ελευθερία του λόγου και η κυβέρνηση σέβεται αυτά τα δικαιώματα, αν και υπάρχουν εξαιρέσεις. Για παράδειγμα, απαγορεύεται η δημοσίευση περιεχομένου που η κυβέρνηση θεωρεί ότι δοξάζει ή υποστηρίζει την τρομοκρατία.

Ο νόμος ορίζει επίσης ότι η ρητορική μίσους που απευθύνεται σε θρησκεία, φυλή ή εθνοτική ομάδα, σεξ ή σεξουαλικό προσανατολισμό, αναπηρία και ορισμένες άλλες ομάδες ή ενώσεις μπορεί να τιμωρηθούν με ποινή φυλάκισης έως και τρία χρόνια..

Το 2016, η κυβέρνηση προσπάθησε να απαγορεύσει τα μιμίδια στο Διαδίκτυο που φάνηκαν να κοροϊδεύουν τους πολιτικούς. Ήθελε να σταματήσει τη «διάδοση εικόνων που παραβιάζουν την τιμή ενός ατόμου». Οι υπερασπιστές ελεύθερου λόγου επέκριναν την πρόταση και ο νόμος δεν ψηφίστηκε ποτέ.

Επιτήρηση στην Ισπανία

Ενώ η Ισπανία ισχυρίζεται ότι δεν συμμετέχει στην επιτήρηση της κυβέρνησης, οι αναφορές προτείνουν διαφορετικά.

Αναφορές ότι οι ισπανικές αρχές είχαν την ικανότητα να συμμετέχουν σε μαζική επιτήρηση στο διαδίκτυο προέκυψαν μετά τις αποκαλύψεις του Snowden το 2013. Επιπλέον, η Ισπανία είναι μέρος της συμμαχίας Fourteen Eyes. Άλλες αναφορές έδειξαν ότι η NSA παρακολουθούσε τις επικοινωνίες των Ισπανών πολιτών.

Ένα παράδειγμα των αρχών που παρακολουθούν το διαδικτυακό περιεχόμενο είναι η Cassandra Vera, ένας 21χρονος μαθητής στη Μούρθια που έκανε αστεία στο Twitter που θεωρούνταν δοξασμένη την τρομοκρατία. Κρίθηκε ένοχη για ταπεινωτικά θύματα της τρομοκρατίας και κατά συνέπεια έλαβε 12μηνη αναστολή ποινής και απαγόρευσε να κάνει δημόσια χρηματοδοτούμενη εργασία για επτά χρόνια. Τυχερή γι ‘αυτήν, η ποινή ανατράπηκε αργότερα.

Έχοντας αυτό κατά νου, προσέξτε τι δημοσιεύετε στο διαδίκτυο. Δεν θέλετε να μοιραστείτε μια γνώμη ή αστείο που οδηγεί στις αρχές που ακολουθούν.

Καλύτερο VPN για την Ισπανία 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για την Ισπανία

Οι περισσότεροι πάροχοι εικονικού ιδιωτικού δικτύου περιλαμβάνουν τις ίδιες δυνατότητες, αλλά μερικοί είναι καλύτεροι από άλλους και υπάρχει το περίεργο μοναδικό. Υπάρχουν πολλές καλές επιλογές στις κριτικές VPN, αλλά θέλετε να βεβαιωθείτε ότι αυτή που επιλέγετε έχει τις καλύτερες ιδιότητες για την Ισπανία.

Πρώτον, χρειάζεστε έναν που έχει καλή ασφάλεια, έτσι ώστε να προστατεύεστε από διαδικτυακούς κινδύνους, όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και να κρύβετε από την παρακολούθηση.

Μια πολιτική μη καταγραφής είναι επίσης σημαντική για το απόρρητο, καθώς θα διασφαλίσει ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες δεν θα καταγράφονται. Αν θέλετε να κάνετε torrent, είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό.

Θέλετε ένα VPN με ένα καλό δίκτυο διακομιστών που να καλύπτει όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες. Αυτό θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε τους περιορισμούς και τα γεωγραφικά μπλοκ. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στην Ισπανία, θα χρειαστείτε και διακομιστές που βρίσκονται εκεί.

Η ταχύτητα είναι ένας άλλος μεγάλος παράγοντας. Μια οθόνη φόρτωσης δεν θα σας διασκεδάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα και αν θέλετε να κάνετε torrent ή ροή, είναι απαραίτητο. Το απεριόριστο εύρος ζώνης είναι εξίσου σημαντικό με την ταχύτητα, γιατί χωρίς αυτό το VPN θα σταματούσε να λειτουργεί μόλις φτάσετε στο καπάκι και θα σας αφήσει ευάλωτους.

Άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να θυμάστε όταν παίρνετε την απόφασή σας είναι οι συσκευές που υποστηρίζει, πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιούν οι πελάτες και να τιμολογούν.

1. Καλύτερο VPN για την Ισπανία: NordVPN

Το NordVPN κερδίζει συχνά το προσκήνιο στο Cloudwards.net λόγω της εξαιρετικής του υπηρεσίας. Μπορείτε να είστε σίγουροι γνωρίζοντας ότι καλύπτεστε από την εξαιρετική ασφάλειά του, συμπεριλαμβανομένων των διακομιστών διπλού hop εάν επιλέξετε να τους χρησιμοποιήσετε. Βασικά κρυπτογραφούν τη σήραγγα VPN δύο φορές. Προστατεύεστε επίσης από μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής.

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει πάνω από 5.000 διακομιστές σε 60 χώρες, δίνοντάς σας πολλές επιλογές για την παράκαμψη μπλοκ. Υπάρχουν 47 στην Ισπανία, ώστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στη χώρα.

Οι ταχύτητες είναι καλές, αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι επιβραδύνεται εάν είστε συνδεδεμένοι σε έναν διακομιστή που βρίσκεται πολύ μακριά. Τούτου λεχθέντος, δεν υπάρχουν όρια στο πόσο εύρος ζώνης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, το οποίο βοήθησε το NordVPN να ξεπεράσει το καλύτερο VPN μας για torrenting κομμάτι. Διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN για περισσότερα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Μετά από μια ομαλή εγκατάσταση, θα πρέπει να συνδεθείτε σε λίγα λεπτά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη απόκριση και το προσωπικό είναι πεπειραμένο. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βάση γνώσης για να εξετάσετε εάν θέλετε να προσπαθήσετε να επιλύσετε μόνοι σας το πρόβλημα.

Η επιλογή του μηνιαίου προγράμματος NordVPN δεν είναι η καλύτερη ιδέα. Σας δίνει αξία για τα χρήματά σας, αλλά θα ήταν πολύ καλύτερα να πηγαίνετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθώς θα εξοικονομήσετε χρήματα. Εάν το δοκιμάσετε και αποφασίσετε ότι δεν σας αρέσει, μπορείτε να λάβετε επιστροφή χρημάτων εντός των πρώτων 30 ημερών.

2. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα άλλο αγαπημένο στο Cloudwards.net και έχει παρόμοιες ιδιότητες με το NordVPN, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας head-to-head. Η υπηρεσία που παρέχει είναι εξαιρετική, με μεγάλη ασφάλεια που μπορεί να αυξηθεί εάν χρειαστεί. Υπάρχει μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής για να διασφαλίσετε ότι οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν επίσης κάτω από το ραντάρ. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για να δείτε γιατί μας αρέσει πολύ.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Αν και δεν είναι τόσοι από τους ανταγωνιστές της, έχει την ευρύτερη περιοχή κάλυψης οποιουδήποτε από τα άλλα καλύτερα VPN μας. Αυτό περιλαμβάνει διακομιστές στη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, ώστε να μπορείτε να λάβετε ισπανικό περιεχόμενο.

Δεν θα έχετε προβλήματα με την ταχύτητα καθώς είναι το γρηγορότερο διαθέσιμο VPN και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης για να ανησυχείτε. Αυτές οι λειτουργίες το καθιστούν μια καλή επιλογή για torrent και streaming, και το βοήθησαν να έρθει πρώτο στο καλύτερο VPN για ροή.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Το ExpressVPN διαθέτει εύχρηστους πελάτες που είναι ιδανικοί για αρχάριους, αλλά οι ρυθμίσεις τους μπορούν ακόμα να τροποποιηθούν εάν είστε πιο πεπειραμένοι. Διατίθενται για Windows, macOS, Android και iOS. Επιπλέον, υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Firefox, Chrome και Safari.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Η ζωντανή συνομιλία θα σας δώσει την ταχύτερη απόκριση, αλλά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι καλύτερο για περισσότερη σε βάθος βοήθεια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το προσωπικό είναι φιλικό και πεπειραμένο και στοχεύει να σας διευθετήσει γρήγορα.

Η μηνιαία τιμή είναι αρκετά υψηλή σε σύγκριση με τους αντιπάλους της, αλλά αξίζει τον κόπο για την ποιότητα των υπηρεσιών που έχετε. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

3. CyberGhost

Το CyberGhost έχει μεγάλη ασφάλεια, με κρυπτογράφηση AES 256-bit εκτός κουτιού. Διαθέτει επίσης εξειδικευμένους ασφαλείς διακομιστές για επιπλέον προστασία. Δεν τηρούνται αρχεία καταγραφής από την εταιρεία, διασφαλίζοντας την τήρηση του απορρήτου σας.

Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 διακομιστές σε 59 χώρες, εκ των οποίων 64 στην Ισπανία, που είναι οι περισσότεροι που έχουμε δει.

Οι ταχύτητες είναι καλές, αλλά, όπως το NordVPN, μπορούν να επιβραδυνθούν κατά τη σύνδεση σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι καλά για τις περισσότερες δραστηριότητες και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Η αναθεώρησή μας στο CyberGhost πηγαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Οι υπολογιστές-πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows και macOS, Android και iOS. Η διεπαφή ενημερώθηκε πρόσφατα, καθιστώντας πολύ καλύτερη τη χρήση, αν και μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσετε.

Για προβλήματα που εμφανίζονται, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εκτεταμένη βάση γνώσεων για βοήθεια στην επίλυσή τους. Εάν εξακολουθείτε να έχετε κολλήσει μετά από αυτό, μπορείτε να μιλήσετε με ένα μέλος του προσωπικού μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη διαδρομή, αλλά είναι καλύτερο για απλές ερωτήσεις. Για περισσότερες τεχνικές ερωτήσεις, είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email.

Το μηνιαίο πρόγραμμα της CyberGhost είναι προσιτό, αλλά τα άλλα σχέδιά του λειτουργούν καλύτερα μακροπρόθεσμα. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών για Android και iOS που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε για να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία. Επιπλέον, υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, αν διαπιστώσετε ότι δεν σας αρέσει περισσότερο. Το μηνιαίο πρόγραμμα επιτρέπει 14 ημέρες, ενώ τα μεγαλύτερα προγράμματα δίνουν 45 ημέρες.

4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο δεν διαθέτει τις δυνατότητες που χρησιμοποιούν οι άλλοι πάροχοι, αλλά εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για την Ισπανία. Η ασφάλειά του είναι ικανή, αλλά η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι κρυπτογράφηση 128-bit. Θα χρειαστεί να αλλάξετε τις ρυθμίσεις χειροκίνητα για να λάβετε το συνιστώμενο 256-bit, αλλά κάτι τέτοιο θα επιβραδύνει τη σύνδεσή σας. Όπως και με τους άλλους, δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής χρήσης.

Διαθέτει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 33 χώρες. Αυτό δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο οι άλλες επιλογές μας, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετό για να παρακάμψουμε τους περιορισμούς. Είναι επίσης καλό για την πρόσβαση στο Netflix των Η.Π.Α. καθώς οι περισσότεροι διακομιστές του βρίσκονται στις ΗΠΑ. Υπάρχουν επίσης 14 διακομιστές στην Ισπανία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από εκεί.

Το PIA υπερέχει στην ταχύτητα, αλλά αυτό εξαρτάται κυρίως από την ελαφρύτερη κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί από προεπιλογή. Όπως είπαμε, θα επιβραδυνθεί εάν αυξήσετε την ασφάλεια. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι καλό για τις περισσότερες δραστηριότητες και δεν επιβάλλει όρια στη χρήση του εύρους ζώνης.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν τα PIA

Μπορείτε να το ρυθμίσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Οι πελάτες είναι απλοί και θα σας συνδέσουν γρήγορα.

Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία, η οποία είναι μειονέκτημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαθέσιμη βάση γνώσεων ή την υποστήριξη μέσω email. Δοκιμάσαμε τη βοήθεια στην αναθεώρηση PIA και βρήκαμε ότι η απάντηση ήταν διεξοδική, αν αργή.

Η PIA είχε ένα από τα καλύτερα σχέδια από μήνα σε μήνα στην αγορά, αλλά η τιμή της αυξήθηκε δραματικά. Ωστόσο, μπορείτε ακόμα να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας μεγαλύτερη συνδρομή και υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών για την ηρεμία.

5. VyprVPN

Η τελική μας πρόταση για την Ισπανία είναι το VyprVPN, το οποίο έχει καλή ασφάλεια και το δικό του πρωτόκολλο χαμαιλεόντων για να παρέχει ακόμη μεγαλύτερη προστασία. Δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, επομένως μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο παραμένουν μυστικές. Διαβάστε την αναθεώρηση VyprVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Επιλογή διακομιστή VyprVPN

Δεν διαθέτει τόσους διακομιστές όσο και τις άλλες επιλογές μας, αλλά καλύπτει περισσότερες από 60 χώρες, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε ακόμα μια καλή πιθανότητα να ξεπεράσετε τους περιορισμούς. Επιπλέον, διαθέτει διακομιστές στη Μαδρίτη για ισπανικό περιεχόμενο.

Δεν είναι το ταχύτερο VPN, αλλά δεν είναι και το πιο αργό, και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την επίτευξη ενός ορίου εύρους ζώνης.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για πολλές συσκευές, με εκδόσεις για επιτραπέζιους υπολογιστές για Windows και macOS και εκδόσεις για κινητά για Android και iOS. Η διεπαφή έχει ημερομηνία, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολο στη χρήση.

Μια εύχρηστη βάση γνώσεων είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με απλά προβλήματα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, μπορείτε να μιλήσετε σε ένα μέλος της υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Τούτου λεχθέντος, καμία από τη βοήθεια δεν είναι τέλεια.

Αρχική σελίδα VyprVPN

Η μηνιαία τιμή του είναι προσιτή, αλλά θα εξοικονομήσετε χρήματα εγγράφοντας το ετήσιο πρόγραμμά του. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή, αλλά υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, το οποίο θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να δείτε αν σας αρέσει.

Τελικές σκέψεις

Τώρα ξέρετε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην Ισπανία και ποια χαρακτηριστικά είναι τα πιο σημαντικά. Πρέπει να επιλέξετε ένα που έχει μεγάλη ασφάλεια και τιμά το απόρρητό σας. Θα πρέπει επίσης να διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε μπλοκ, καθώς και καλές ταχύτητες και απεριόριστα όρια εύρους ζώνης.

Επιλέξαμε το NordVPN ως το καλύτερο VPN μας για την Ισπανία επειδή διαθέτει εξαιρετική ασφάλεια και ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών. Είναι μια εξαιρετική επιλογή και, με την επιστροφή 30 ημερών, δεν υπάρχει λόγος να μην το δοκιμάσετε.

Εάν έχετε εμπειρία στη χρήση ενός VPN στην Ισπανία, θα θέλαμε να το ακούσουμε στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη VPN για άλλα χρήσιμα άρθρα. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map