Καλύτερο VPN για την Ευρώπη το 2020: Old World, New Tech

Η Ευρώπη είναι ένα συνονθύλευμα χωρών. Κάθε χώρα είναι γνωστή για κάτι, όπως διάσημο ορόσημο, ιστορικό γεγονός ή εκπληκτική αρχιτεκτονική. Για να μην αναφέρουμε τους διαφορετικούς πολιτισμούς και τις ποικιλίες των τροφίμων. Είτε ταξιδεύετε είτε είστε εγκατεστημένοι σε μια συγκεκριμένη χώρα, είναι μια σοφή επιλογή να προστατεύσετε τον εαυτό σας στο διαδίκτυο με ένα από τα καλύτερα VPN μας για την Ευρώπη.


Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι γεμάτα με λειτουργίες, όπως η ασφάλεια, οι οποίες μπορούν να σας προστατεύσουν από κινδύνους στο διαδίκτυο. Επιπλέον, μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP για να λάβετε παρελθόντες περιορισμούς, όπως γεωγραφικά μπλοκ. Ορισμένες χώρες λογοκρίνουν το Διαδίκτυο τους περισσότερο από άλλες. Το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας είναι ένα καλό παράδειγμα για το πόσο κακό μπορεί να πάρει.

Οι ανάγκες όλων διαφέρουν, όπως μπορείτε να δείτε στα άλλα άρθρα μας VPN και υπάρχουν λόγοι που θα επωφεληθήκατε από τη χρήση ενός VPN εκτός από την ασφάλεια. Ίσως έχετε μετεγκατασταθεί και χάνετε τις τηλεοπτικές εκπομπές σας. Ένα VPN θα σας επιτρέψει να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στις εκπομπές στις οποίες έχετε συνηθίσει, καθώς και σε περιορισμένο περιεχόμενο οποιασδήποτε άλλης χώρας.

Ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε μια συγκεκριμένη εκπομπή στο Netflix, αλλά δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα σας. Η βιβλιοθήκη του Netflix διαφέρει πολύ από χώρα σε χώρα. Η έκδοση των Η.Π.Α. έχει τον μεγαλύτερο αριθμό εκπομπών, έτσι ώστε πολλοί άνθρωποι θέλουν πρόσβαση σε αυτήν. Το κομμάτι μας για την απαγόρευση του Netflix VPN πηγαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Εάν ταξιδεύετε, μπορεί να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ηλεκτρονικό τραπεζικό λογαριασμό σας ή σε άλλες σημαντικές υπηρεσίες. Πολλές τράπεζες επιτρέπουν στους πελάτες να συνδέονται μόνο από την ίδια χώρα. Χρησιμοποιήστε ένα VPN για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε αυτήν τη χώρα και θα μπορείτε να συνδεθείτε ως συνήθως.

Η Ευρώπη είναι ένας μεγάλος στόχος για το οικονομικό έγκλημα στον κυβερνοχώρο, σύμφωνα με την αξιολόγηση απειλής οργανωμένου εγκλήματος στο Διαδίκτυο το 2017. Ένα VPN με καλή ασφάλεια θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε ασφαλή και δεν θα ήταν κακό να εγκαταστήσετε επίσης ένα αξιοπρεπές antivirus.

Οι διαδικτυακοί νόμοι και κανονισμοί κάθε χώρας διαφέρουν επίσης. Είναι καλή ιδέα να ενημερώνεστε μαζί τους, ώστε να μην μπείτε στον εαυτό σας σε μπελάδες. Εάν θέλετε να κάνετε torrent, ορισμένες χώρες έχουν αυστηρότερες κυρώσεις για όσους διαπράττουν παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Επιπλέον, πολλές κυβερνήσεις ασχολούνται με την επιτήρηση μέσω διαδικτύου. Ένα VPN θα σας κρατούσε κρυμμένο από τέτοια επεμβατικά προγράμματα.

Ωστόσο, υπάρχουν ευρωπαϊκές χώρες που είναι λιγότερο παρεμβατικές και διαθέτουν ισχυρή νομοθεσία για την προστασία της ιδιωτικής ζωής σας, όπως η Ελβετία, η Νορβηγία και η Ισλανδία. Διαβάστε το άρθρο μας σχετικά με το ποιες χώρες διαθέτουν τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου για να μάθετε περισσότερα.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά σε χώρες με επεμβατικά συστήματα παρακολούθησης και άλλες αιτίες ανησυχίας.

Χώρες στην ΕΕ

Από τις 44 χώρες στην Ευρώπη, μόνο 28 από αυτές βρίσκονται στην ΕΕ, τουλάχιστον όσον αφορά το Ηνωμένο Βασίλειο. Από τον Μάιο του 2018, αυτές οι χώρες έπρεπε να συμμορφωθούν με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων. Ο GDPR ενισχύει την υπάρχουσα προστασία των δεδομένων των πολιτών της ΕΕ. Οι εταιρείες που δεν συμμορφώνονται με τους κανονισμούς εκδίδονται βαριά πρόστιμα.

Γερμανία

Στη Γερμανία, ορισμένες κατηγορίες διαδικτυακής ομιλίας είναι παράνομες. Οτιδήποτε επαινεί τον Ναζισμό απαγορεύεται και η άρνηση του Ολοκαυτώματος είναι ομοσπονδιακό έγκλημα, το οποίο τιμωρείται με ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών. Η δυσφήμιση των θρησκειών και η δημιουργία τρομοκρατικών ομάδων είναι παράνομη βάσει του Γερμανικού Ποινικού Κώδικα.

Αν θέλετε να κάνετε torrent, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο χειρισμός υλικού με πνευματικά δικαιώματα στη Γερμανία είναι παράνομος και τιμωρείται με πρόστιμο ή με φυλάκιση. Τα troll πνευματικών δικαιωμάτων είναι γνωστό ότι παρακολουθούν δημοφιλείς torrents για γερμανικές διευθύνσεις IP για να προσελκύσουν άτομα στην πράξη.

Αναφέρεται ότι τα μεταδεδομένα των χρηστών συλλέγονται και η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών συνεργάστηκε με την Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Διαβάστε περισσότερα στο καλύτερο κομμάτι VPN για τη Γερμανία.

Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο έχει επεμβατικούς κανόνες απορρήτου. Ο νόμος περί διερεύνησης δυνάμεων, επίσης γνωστός ως Χάρτης των Snoopers, παρέχει στις αρχές επιβολής του νόμου και σε άλλες υπηρεσίες του Ηνωμένου Βασιλείου εξουσίες επιτήρησης, όπως η προβολή του ιστορικού σας στο Διαδίκτυο χωρίς ένταλμα. Άλλη νομοθεσία επιτρέπει την επιτήρηση, αλλά ο δημοσιογράφος Ewan MacAskill λέει ότι εισήγαγε τις πιο εκτεταμένες δυνάμεις παρακολούθησης στον δυτικό κόσμο.

Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN μας για το Ηνωμένο Βασίλειο εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε εκεί.

Γαλλία

Η Γαλλία έχει λάβει μέτρα για την αντιμετώπιση των τρομοκρατικών απειλών από τις επιθέσεις του Παρισιού το 2015. Η ελευθερία του Διαδικτύου επηρεάστηκε από την αυξημένη ηλεκτρονική λογοκρισία και τις δυνάμεις επιτήρησης. Οι χρήστες παρακολουθούνται από παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου και η ύποπτη συμπεριφορά προωθείται σε υπηρεσίες πληροφοριών.

Μια παράνομη βιομετρική βάση δεδομένων δημιουργήθηκε επίσης μυστικά, η οποία περιελάμβανε τα δεδομένα 60 εκατομμυρίων πολιτών. Οι αρχές δήλωσαν ότι ήταν απαραίτητο για την εθνική ασφάλεια.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον νόμο κατά της πειρατείας της Γαλλίας, μπορεί να σας επιβληθεί μεγάλο πρόστιμο ή ακόμη και να απαγορευτείτε από το Διαδίκτυο εάν προβάλλετε περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Υπάρχουν περισσότερα για τη χώρα στον καλύτερο οδηγό VPN για τη Γαλλία.

Ελλάδα

Η δυσφήμιση και η προσβολή του προέδρου μπορούν να οδηγήσουν σε ποινικές κυρώσεις, όπως πρόστιμο ή φυλάκιση. Εάν η υπόθεση περιλαμβάνει δημόσιο αξιωματούχο, η ποινή μπορεί να είναι πιο σοβαρή.

Οι διαδικτυακές επικοινωνίες δεν προστατεύονται από νόμους περί απορρήτου στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι οι αρχές μπορούν να διενεργούν νόμιμα την επιτήρηση όπως το επιθυμούν, όπως επισημαίνουμε στον καλύτερο οδηγό VPN για Ελλάδα.

Σουηδία

Η Σουηδία είναι γνωστή ως ο μεγαλύτερος καταναλωτής πειρατικού περιεχομένου, αλλά οι αρχές πιέστηκαν να αναλάβουν δράση. Η σουηδική κυβέρνηση διέταξε τον Bahnhof, έναν από τους κορυφαίους ISP της Σουηδίας, να του παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με όσους παραβιάζουν τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Επιπλέον, η πρωτοβουλία Spridningskollen χρησιμοποιεί ειδικό λογισμικό για την εξάλειψη εκείνων που κατεβάζουν περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Εάν πιάσετε, μπορείτε να επιβληθείτε πρόστιμο έως 250 $ ανά παράβαση. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για τη Σουηδία για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ιρλανδία

Η Ιρλανδία δεν έχει μεγάλη λογοκρισία και άλλους επεμβατικούς νόμους, αλλά οι αρχές μπορούν να παρακολουθούν τις διαδικτυακές σας επικοινωνίες. Αυτό γίνεται για την καταπολέμηση σοβαρών εγκλημάτων και την προστασία της ασφάλειας του κράτους. Διαβάστε το καλύτερο άρθρο VPN για Ιρλανδία εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Εκτός ΕΕ: ​​Ρωσία

Η ελευθερία του διαδικτύου της Ρωσίας αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Αποκλείεται περιεχόμενο που σχετίζεται με την πολιτική αντιπολίτευση, τις συγκρούσεις στην Ουκρανία και την κοινότητα των ΛΟΑΤ. Το 2017, οι ISP διατάχθηκαν να αποκλείσουν 8.000 ιστότοπους πειρατών για την καταπολέμηση της παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων. Οι αρχές αύξησαν τα μερίδια το 2019, παραγγέλνοντας VPN για αποκλεισμό ιστότοπων.

Η Ρωσία άρχισε να αποκλείει υπηρεσίες VPN το 2017. Οι πάροχοι VPN που συμφώνησαν να αποτρέψουν τους χρήστες από την επίσκεψη αποκλεισμένων ιστότοπων επετράπη να συνεχίσουν να λειτουργούν. Επιβλήθηκαν πρόστιμα αφού πολλοί αρνήθηκαν να συμμορφωθούν, αλλά η απαίτηση δεν έχει εφαρμοστεί καλά. Υπάρχουν περισσότερα σχετικά με αυτό στο αποκλειστικό μας κομμάτι για τη ρωσική απαγόρευση VPN.

Η πρόκληση αυτονομισμού ή εξτρεμισμού μπορεί να τιμωρηθεί με ποινή φυλάκισης βάσει του ρωσικού ποινικού κώδικα και η υποκίνηση μίσους μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση έξι ετών. Οι ακτιβιστές των ΛΟΑΤ τιμωρήθηκαν επειδή εκφραζόταν και στο διαδίκτυο.

Η Ρωσία χρησιμοποιεί το εργαλείο επιτήρησης SORM, το οποίο επιτρέπει στις υπηρεσίες ασφαλείας να παρακολουθούν την κίνηση στο Διαδίκτυο μέσω ISP. Ο νόμος Yarovaya παρέχει στις αρχές πρόσβαση σε δεδομένα χρηστών. Διαβάστε το καλύτερο κομμάτι VPN για τη Ρωσία εάν σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη χώρα.

Καλύτερο VPN για την Ευρώπη 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για την Ευρώπη

Θα μπορούσατε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους παρόχους στις κριτικές VPN, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτός που επιλέγετε είναι καλός για την Ευρώπη. Τα VPN έχουν πολλές δυνατότητες, αλλά μερικά είναι καλύτερα από άλλα.

Λόγω των πολλών κανονισμών σε όλη την Ευρώπη, θέλετε να επιλέξετε ένα VPN που έχει μεγάλη ασφάλεια και διακόπτη kill. Η ασφάλεια θα σας προστατεύσει από κινδύνους όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Ο διακόπτης kill θα διακόψει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν το VPN αποτύχει, διατηρώντας τις ευαίσθητες πληροφορίες σας ασφαλείς από αδιάκριτα μάτια.

Το απόρρητο, το οποίο είναι ξεχωριστό από την ασφάλεια, είναι επίσης σημαντικό. Επιλέξτε ένα VPN με πολιτική απορρήτου που δείχνει ότι δεν θα διατηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε έναν που διαθέτει μεγάλο δίκτυο διακομιστών, ειδικά στην Ευρώπη. Όσο περισσότεροι διακομιστές διατίθενται σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, τόσο περισσότερες είναι οι πιθανότητες να ξεπεραστούν οι περιορισμοί. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα, βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος διαθέτει διακομιστές εκεί.

Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στο Netflix, θα χρειαστείτε μια που μπορεί να ξεπεράσει το σύστημα ανίχνευσης VPN και υπάρχουν μόνο μερικά που μπορούν. Το καλύτερο κομμάτι VPN για το Netflix έχει ειδικές προτάσεις.

Η ταχύτητα είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας, ειδικά αν σκοπεύετε να κάνετε streaming ή torrent. Σε κανέναν δεν αρέσει αργός χρόνος φόρτωσης, οπότε επιλέξτε έναν γρήγορο. Θα πρέπει επίσης να έχει απεριόριστο εύρος ζώνης, ώστε να μην υπερβείτε το όριο.

Άλλοι παράγοντες που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη είναι ποιες συσκευές υποστηρίζει, πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιούν οι πελάτες του, πόσες συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα, πόσο καλή είναι η εξυπηρέτηση πελατών και πόσο κοστίζει.

1. Καλύτερο VPN για την Ευρώπη: ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN για την Ευρώπη, επειδή σημειώνει όλα τα πλαίσια και είναι το καλύτερο VPN συνολικά. Έχει εξαιρετική ασφάλεια, με κρυπτογράφηση AES 256-bit, η οποία είναι απαραίτητη αν επισκεφτείτε αυστηρές χώρες, όπως η Ρωσία. Υπάρχει επίσης μια ισχυρή πολιτική μη καταγραφής, ώστε οι δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο να μην καταγράφονται. Ο ενσωματωμένος διακόπτης kill είναι ενεργοποιημένος από προεπιλογή, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για αυτό.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Η εξάπλωση του διακομιστή της είναι τεράστια, με περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες. Αυτό περιλαμβάνει περισσότερες από 45 ευρωπαϊκές χώρες, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο πάροχο προσφέρει. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική ExpressVPN για περισσότερες πληροφορίες.

Δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα με την ταχύτητα, επειδή είναι το πιο γρήγορο VPN στην αγορά. Περιλαμβάνει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης. Συνδυάστε αυτά με το γεγονός ότι μπορεί να μπει στις περισσότερες διεθνείς εκδόσεις του Netflix, καθώς και σε άλλες υπηρεσίες ροής, και δεν είναι περίεργο που ήρθε πρώτη στο καλύτερο VPN για ροή και στο καλύτερο VPN για άρθρα Netflix. Επιτρέπει επίσης τον torrenting.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Το ExpressVPN διαθέτει πελάτες για Windows, macOS, Linux, Android και iOS, καθώς και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Safari. Η διεπαφή είναι εύχρηστη και μια καλή επιλογή για αρχάριους. Μπορούν να συνδεθούν έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα, κάτι που πρέπει να είναι αρκετό.

Η υποστήριξη πελατών είναι καλή. Υπάρχει μια μεγάλη βάση γνώσεων για μικρά ζητήματα, καθώς και 24ωρη ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορεί να προτιμάτε να χρησιμοποιείτε email εάν έχετε πιο τεχνικό πρόβλημα.

Το ExpressVPN είναι ένα από τα πιο ακριβά VPN. Τούτου λεχθέντος, προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση, άρα αξίζει τα λεφτά. Επιπλέον, εάν επιλέξετε μεγαλύτερη συνδρομή, θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα. Σε περίπτωση που ανησυχείτε για την εγγραφή σας, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

2. NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη καλή επιλογή για την Ευρώπη. Είναι ένας εξαιρετικός πάροχος που μοιάζει με το ExpressVPN με πολλούς τρόπους, όπως μπορείτε να δείτε από πρώτο χέρι. Η ασφάλειά του είναι από τις καλύτερες, με την προσθήκη κρυπτογράφησης διπλού λυκίσκου, η οποία ενισχύει την ασφάλεια της σήραγγας VPN. Ένας διακόπτης kill περιλαμβάνεται στην υπηρεσία και υπάρχει επίσης μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το NordVPN διαθέτει περισσότερους από 5.000 διακομιστές σε ολόκληρο τον κόσμο, με 2.369 κατανεμημένους σε 36 ευρωπαϊκές χώρες. Οι ταχύτητές του είναι καλές, αλλά μπορούν να γίνουν αργές αν συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που βρίσκεται πολύ μακριά. Ωστόσο, η εναλλαγή διακομιστών είναι γρήγορη και διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης.

Θα μπορείτε να μπείτε σε υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix, χωρίς πρόβλημα. Αν θέλετε να κάνετε torrent, θα χαρείτε να ακούσετε ότι είναι και το καλύτερο VPN μας για torrent. Διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Το NordVPN μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Οι πελάτες είναι εύχρηστοι και μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εύχρηστη βάση γνώσεων για την επίλυση μικρών προβλημάτων. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος του προσωπικού μέσω ζωντανής συνομιλίας και email ανά πάσα στιγμή. Η ζωντανή συνομιλία θα σας δώσει την ταχύτερη απάντηση, αλλά το προσωπικό είναι χρήσιμο με κάθε τρόπο.

Η μηνιαία τιμή του NordVPN είναι προσιτή και η υπηρεσία είναι πολύ καλή για τα χρήματα. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, εγγραφώντας για μεγαλύτερο πρόγραμμα. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σας δίνει αρκετό χρόνο για να το δοκιμάσετε.

3. CyberGhost

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost για την Ευρώπη. Παρέχει καλή ασφάλεια και έχει αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής. Υπάρχει ένας διακόπτης kill, ο οποίος είναι μόνιμα ενεργοποιημένος, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην κριτική μας στο CyberGhost.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών της CyberGhost είναι μεγάλο, με περισσότερους από 4.000 διακομιστές παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένων σε περισσότερες από 30 χώρες στην Ευρώπη. Οι ταχύτητές του είναι γρήγορες αλλά, όπως το NordVPN, μπορούν να επιβραδυνθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Το CyberGhost επιτρέπει torrent, και μπορεί να εισέλθει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή ενημερώθηκε πριν από πολύ καιρό. Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να το συνηθίσετε.

Το CyberGhost είναι μια καλή επιλογή εάν έχετε πολλές συσκευές που θέλετε να συνδέσετε ταυτόχρονα, επειδή επιτρέπει έως και επτά. Αυτό το κέρδισε τη δεύτερη θέση στο καλύτερο VPN για πολλές συσκευές. Τούτου λεχθέντος, το επτά είναι και το όριο στις εγκαταστάσεις.

Βοήθεια είναι διαθέσιμη αν τη χρειάζεστε, με την πρώτη στάση να είναι μια εκτεταμένη βάση γνώσεων που καλύπτει τα περισσότερα προβλήματα. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά χρησιμοποιείται καλύτερα για απλά ερωτήματα. Εάν αντιμετωπίζετε ένα πιο τεχνικό πρόβλημα, είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε email.

Το CyberGhost είναι φθηνό αν επιλέξετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα. Η μηνιαία τιμή δεν είναι καλή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή επτά ημερών που διατίθεται για Android και iOS, για να δείτε αν σας αρέσει. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η οποία ισχύει για όλες τις πλατφόρμες. Είναι ένα παράθυρο 14 ημερών για το μηνιαίο πρόγραμμα, αλλά για μεγαλύτερα προγράμματα έχετε 45 ημέρες.

4. TorGuard

Το TorGuard είναι ένας καλός πάροχος, ειδικά αν έχετε εμπειρία με VPN. Έχει ισχυρή ασφάλεια με προσαρμόσιμες ρυθμίσεις και πλήθος πρωτοκόλλων. Υπάρχει ένας ενσωματωμένος διακόπτης kill που ενεργοποιείται αυτόματα μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή. Επιπλέον, υπάρχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει πάνω από 3.000 διακομιστές, μερικοί από τους οποίους βρίσκονται σε 30 ευρωπαϊκές χώρες. Οι ταχύτητές του είναι γρήγορες, αλλά μπορούν να διαφέρουν ανάλογα με τη θέση και το επίπεδο ασφάλειας που έχετε ορίσει. Η εναλλαγή διακομιστή είναι ενοχλητική, ωστόσο, επειδή πρέπει να αποσυνδεθείτε από το VPN για να το κάνετε. Ωστόσο, θα επωφεληθείτε από το απεριόριστο εύρος ζώνης. Το TorGuard επιτρέπει επίσης το torrenting.

Η ροή είναι όμως επιτυχημένη. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, η TorGuard δεν μπόρεσε να αποκτήσει πρόσβαση στις εκδόσεις Netflix ή BBC iPlayer στις Η.Π.Α. ή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τούτου λεχθέντος, προσφέρει αποκλειστικές διευθύνσεις IP ροής ανά χώρα που θα σας οδηγήσουν και δεν είχε κανένα πρόβλημα με άλλες υπηρεσίες ροής. Οι αποκλειστικές διευθύνσεις IP της κέρδισαν την πρώτη θέση στο καλύτερο VPN για τους ταξιδιώτες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Το TorGuard μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Οι πελάτες είναι εύχρηστοι, αλλά η εγκατάσταση σε κινητές συσκευές μπορεί να είναι πόνος. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές από προεπιλογή, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερες, μπορείτε να αγοράσετε έως και 20 για 1 $ η καθεμία. Διαβάστε περισσότερα για αυτό στην αναθεώρηση TorGuard.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, οι επιλογές ποικίλλουν. Υπάρχουν πρακτικοί οδηγοί αυτοβοήθειας και ένα φόρουμ στο διαδίκτυο, αλλά αν θέλετε να συνομιλήσετε με ένα μέλος του προσωπικού, είναι λιγότερο προσβάσιμο από τους αντιπάλους του. Υπάρχει μια επιλογή για ζωντανή συνομιλία, αλλά η TorGuard το ανέθεσε σε τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι καλή επιλογή για τεχνικά ερωτήματα. Ωστόσο, η επιλογή email είναι.

Η τιμή δεν είναι κακή και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την εγγραφή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Η TorGuard διαφημίζει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, αλλά είναι πραγματικά μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, επειδή πρέπει να πληρώσετε εκ των προτέρων για να τη χρησιμοποιήσετε.

5. AirVPN

Η τελευταία μας επιλογή για την Ευρώπη είναι το AirVPN. Είναι ένας καλός πάροχος που προσφέρει εξαιρετική, προσαρμόσιμη ασφάλεια, αλλά στερείται σε άλλους τομείς, και γι ‘αυτό έρχεται τελευταία. Η αναθεώρηση του AirVPN αναλύεται λεπτομερέστερα.

σύνδεση airvpn

λίστα διακομιστών airvpn

ταχύτητες airvpn

γενικές ρυθμίσεις airvpn

Περιοχή πελάτη airvpn

Προηγούμενος

Επόμενο

Δεν παρέχει διακόπτη kill. Αντ ‘αυτού, έχει ένα κλείδωμα δικτύου, το οποίο αποκλείει όλες τις επικοινωνίες εκτός και αν περάσει μέσω του VPN. Αυτό δεν είναι κακό, αλλά σημαίνει ότι είναι πάντα ενεργό, ακόμα και όταν είστε αποσυνδεδεμένοι από τους διακομιστές της AirVPN. Το AirVPN προσφέρει μια εξαιρετική πολιτική απορρήτου, ωστόσο, η οποία λέει ότι δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Η διανομή του διακομιστή της λείπει σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές μας. Ωστόσο, προσφέρει 136 διακομιστές σε 15 ευρωπαϊκές χώρες. Οι ταχύτητές του είναι ασυνεπείς, αλλά δεν είναι άσχημες τις περισσότερες φορές. Όσον αφορά τη ροή, το Netflix είναι αποκλεισμένο, αλλά μπορεί να μπει σε άλλες υπηρεσίες ροής, όπως το Hulu. Επιπλέον, επιτρέπει torrenting.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το AirVPN

Το AirVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή είναι καλή, αν έχει ημερομηνία εμφάνισης. Ωστόσο, οι αρχάριοι μπορεί να δυσκολεύονται στη χρήση. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Εάν έχετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις διαδικτυακές ερωτήσεις ή το φόρουμ για βοήθεια. Ωστόσο, δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία, οπότε αν θέλετε να μιλήσετε με ένα μέλος του προσωπικού, θα πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα για υποστήριξη μέσω email.

Η τιμή εμφανίζεται σε ευρώ, αλλά δεν είναι κακή τιμή. Ωστόσο, δεν προσφέρεται επιστροφή χρημάτων. Διατίθεται δωρεάν δοκιμή, αλλά πρέπει να το ζητήσετε. Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε την τριήμερη επιλογή για 1 ευρώ για να το δοκιμάσετε.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να επιλέξετε ένα κατάλληλο VPN για την Ευρώπη. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα με καλή ασφάλεια και απόρρητο, καθώς και ένα καλό ευρωπαϊκό διακομιστή. Εάν θέλετε να κάνετε ροή, θα χρειαστείτε μια που να μπορεί να μπει στις υπηρεσίες που θέλετε. Είναι καλύτερο να επιλέξετε ένα γρήγορο που έχει απεριόριστο εύρος ζώνης.

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN για την Ευρώπη, καθώς προσφέρει εξαιρετική ασφάλεια και απόρρητο, καθώς και πολλούς διακομιστές στην ήπειρο. Είναι επίσης γρήγορο, δεν έχει όρια εύρους ζώνης και είναι ιδανικό για ροή. Επιπλέον, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε. Γνωρίζουμε ότι είναι αδύνατο να καλύψουμε κάθε ευρωπαϊκή χώρα, αλλά το ExpressVPN κάνει την καλύτερη δουλειά.

Εάν έχετε εμπειρία στη χρήση ενός VPN για την Ευρώπη ή έχουμε χάσει κάτι, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map