Καλύτερο VPN για το Μεξικό 2020: Απόρρητο; Όχι Mames Güey

Το Μεξικό είναι ένας δημοφιλής προορισμός που δέχεται περισσότερους από 20 εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως. Είναι γνωστό για το πικάντικο φαγητό, τις όμορφες παραλίες και τα τεκίλα. Αρχαία ερείπια των Αζτέκων και των Μάγια είναι ορατά σε ολόκληρη τη χώρα και η πρωτεύουσά της, η Πόλη του Μεξικού, εξυπηρετεί τη σύγχρονη ζωή. Ό, τι και να σας πάει εκεί, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για το Μεξικό ως εικονικό σομπρέρο για προστασία στο διαδίκτυο.


Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε από διαδικτυακούς κινδύνους και μπορεί επίσης να είναι χρήσιμο όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Εάν τα ισπανικά είναι η μητρική σας γλώσσα ή τουλάχιστον το καταλαβαίνετε, θα λατρέψετε το Μεξικό telenovelas. Εάν όχι, τότε μπορεί να προτιμάτε τη ροή προγραμμάτων από το σπίτι. Η χρήση ενός VPN θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή στη χώρα σας και να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές σε υπηρεσίες όπως το Netflix (έχουμε έναν πλήρη οδηγό για την παρακολούθηση του Netflix των ΗΠΑ και στο Μεξικό).

Το ίδιο ισχύει και για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε μεξικάνικο περιεχόμενο από άλλη χώρα. Ανατρέξτε στο καλύτερο κομμάτι VPN για το Netflix για περισσότερες προτάσεις.

Λογοκρισία στο Μεξικό

Η λογοκρισία είναι ένα κοινό ζήτημα για πολλές χώρες, με κάποιες να είναι χειρότερες από άλλες – διαβάστε το κομμάτι μας στην Κίνα για να δείτε πόσο κακό μπορεί να πάρει. Το Μεξικό έχει μικρή λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Δεν αποκλείει ή φιλτράρει περιεχόμενο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι διαθέσιμα.

Ωστόσο, το 2018, εγκρίθηκαν αλλαγές στον ομοσπονδιακό νόμο περί πνευματικών δικαιωμάτων. Οι αλλαγές επέτρεψαν την κατάργηση του διαδικτυακού περιεχομένου, εάν υπάρχει υποψία ότι αποτελεί παραβίαση των πνευματικών δικαιωμάτων. Ωστόσο, η κατάργηση θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς να χρειάζεται να αποδείξει ότι έχει διαπραχθεί παράβαση. Άλλες χώρες είναι πιο σκληρές όσον αφορά την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων στο διαδίκτυο, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στο καλύτερο κομμάτι VPN για τη Γερμανία.

Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απαγορεύσεις στο περιεχόμενο, έχουν σταλεί αιτήματα κατάργησης σε πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και μηχανές αναζήτησης.

Το Facebook έχει καταργήσει περιεχόμενο που σχετίζεται με πυροβολισμούς σε σχολείο στο Μοντερέι του Μεξικού, δημοσιεύσεις που αναφέρθηκαν για δυσφήμιση και αντικείμενα που σχετίζονται με την παράνομη πώληση ελεγχόμενων αγαθών. Η Google έχει λάβει αιτήματα κατάργησης για δυσφήμιση, πνευματικά δικαιώματα και άλλους λόγους και το Twitter έχει επίσης αναφέρει αιτήματα κατάργησης.

Διαδικτυακή ομιλία

Η ελευθερία του λόγου διασφαλίζεται από το σύνταγμα του Μεξικού, όπως και το απόρρητο των προσωπικών επικοινωνιών. Τούτου λεχθέντος, αν και η δυσφήμιση αποποινικοποιήθηκε σε ομοσπονδιακό επίπεδο και σε ορισμένες πολιτείες, υπάρχουν ακόμα μερικά μέρη όπου παραμένουν οι νόμοι περί ποινικής δυσφήμισης.

Με τους ισχύοντες νόμους, ο λόγος δεν είναι εντελώς δωρεάν και συχνά χρησιμοποιούνται για να εκφοβίσουν δημοσιογράφους. Ορισμένοι που έχουν δημοσιεύσει κριτική αναφορές στο διαδίκτυο έχουν λάβει αγωγή.

Για παράδειγμα, μια ποινική καταγγελία κατατέθηκε στο ψηφιακό ειδησεογραφικό κατάστημα Contramuro.com τον Φεβρουάριο του 2018 από τον δήμαρχο του Zitacuaro, Carlos Herrera Tello, ο οποίος τον κατηγόρησε για επίθεση κατά της τιμής. Ήρθε μετά την αναδημοσίευση του καταστήματος σχετικά με φερόμενες οικονομικές παρατυπίες σε πολλές εταιρείες που συνδέονται με τον δήμαρχο.

Τον Αύγουστο του 2011, ένας δάσκαλος μαθηματικών και σχολιαστής ραδιοφώνου συνελήφθησαν μετά τη διάδοση φήμων για απαγωγή παιδιών από ένα τοπικό σχολείο και αμφότεροι αντιμετώπισαν έως και 30 χρόνια φυλάκισης. Οι φήμες ήταν ψευδείς και το κράτος εισήγαγε ένα νέο αδίκημα «δημόσιας διαταραχής» για χρήση σε παρόμοιες περιπτώσεις που προκαλούν πανικό, αν και υπήρχε ανησυχία ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί πολύ εύκολα κατά της ομιλίας.

Υπήρξαν επίσης απειλές και βία εναντίον μέσων ενημέρωσης, δημοσιογράφων και μπλόγκερ που αναφέρουν θέματα όπως ναρκωτικά, διακίνηση ναρκωτικών και βία που σχετίζεται με ναρκωτικά. Εκατοντάδες δέχτηκαν επίθεση ή έλαβαν απειλές θανάτου ή εκφοβιστικά μηνύματα και 12 σκοτώθηκαν. Τουλάχιστον τέσσερις εργάστηκαν διαδικτυακά για ένα διαδικτυακό κατάστημα ειδήσεων ή μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η βία έχει οδηγήσει πολλούς δημοσιογράφους και ορισμένα τοπικά μέσα να λογοκρίνονται ή να αποφεύγουν εντελώς την αναφορά σε συγκεκριμένες ιστορίες. Έχοντας αυτό κατά νου, είναι ίσως καλύτερο να ακολουθήσετε και να είστε προσεκτικοί με αυτό που δημοσιεύετε. Θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερο, ωστόσο, απλώς διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για τη Σιγκαπούρη για σύγκριση.

Επιτήρηση στο Μεξικό

Η κυβέρνηση έχει αυξήσει τις εποπτικές της εξουσίες χρησιμοποιώντας τον πόλεμο κατά των ναρκωτικών ως δικαιολογία. Ο νόμος για τις τηλεπικοινωνίες του 2014 αντικατέστησε εν μέρει την προηγούμενη νομοθεσία για να επιτρέψει περισσότερη παρακολούθηση με τη διατήρηση δεδομένων και τη γεωγραφική τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο.

Σύμφωνα με το άρθρο 189, εταιρείες, όπως πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου και δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, πρέπει να παρέχουν γεωγραφική τοποθεσία και μεταδεδομένα των χρηστών στις αρχές. Οι αλλαγές στον Εθνικό Κώδικα Ποινικής Διαδικασίας το 2016 το έκαναν έτσι ώστε να απαιτείται δικαστικό ένταλμα για τις κυβερνητικές οντότητες να χρησιμοποιούν τη γεωγραφική τοποθεσία, ωστόσο, εκτός αν το κάνουν για να, ας πούμε, να ερευνήσουν.

Το άρθρο 190 απαιτεί από τις εταιρείες να τηρούν αρχεία των μεταδεδομένων των χρηστών τους για τουλάχιστον δύο χρόνια και να παρέχουν στις υπηρεσίες ασφαλείας πρόσβαση στα δεδομένα όποτε ζητούνται. Η κυβέρνηση αποστέλλει αιτήματα σε εταιρείες κοινωνικών μέσων και στην Google σχετικά με πληροφορίες χρήστη.

Ο νόμος για την εσωτερική ασφάλεια, ο οποίος θεσπίστηκε το 2017, επιτρέπει στον στρατό να πραγματοποιεί δραστηριότητες πληροφοριών με κάθε δυνατό τρόπο (εφ ‘όσον είναι νόμιμο) και λέει ότι οι πληροφορίες που συλλέγονται θα θεωρούνται συμφέροντα εθνικής ασφάλειας, πράγμα που σημαίνει ότι το κοινό δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτό. Οι οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για το νόμο.

Πολλές αποκαλύψεις έδειξαν ότι οι τεχνολογίες ψηφιακής κατασκοπείας που προορίζονταν για τη διερεύνηση εγκληματιών κακοποιήθηκαν. Το Citizen Lab διαπίστωσε ότι το λογισμικό Pegasus χρησιμοποιείται στο Μεξικό. Πωλείται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και στοιχεία δείχνουν ότι η κυβέρνηση του Μεξικού έχει ξοδέψει τουλάχιστον 80 εκατομμύρια δολάρια για το λογισμικό.

Υπήρξαν επίσης αναφορές ότι το Μεξικό ήταν μεγάλος πελάτης της εταιρείας παρακολούθησης Hacking Team. Είναι γνωστό ότι παρέχει επιθετική τεχνολογία εισβολής και παρακολούθησης σε κυβερνήσεις, υπηρεσίες επιβολής του νόμου και άλλες εταιρείες παγκοσμίως.

Καλύτερο VPN για το Μεξικό 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για το Μεξικό

Πολλοί από τους παρόχους στις αξιολογήσεις VPN τείνουν να προσφέρουν τις ίδιες δυνατότητες, αλλά μερικοί είναι καλύτεροι σε ορισμένες πτυχές από άλλους. Για παράδειγμα, μπορεί να έχουν καλύτερη ασφάλεια ή εξυπηρέτηση πελατών. Πρέπει να γνωρίζετε ποιες δυνατότητες είναι οι πιο σημαντικές για να είστε ασφαλείς στο Μεξικό και ποιες υπηρεσίες είναι οι καλύτερες για αυτές.

Για το Μεξικό, θέλετε καλή ασφάλεια, γιατί θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε από την επιτήρηση και τη διαδικτυακή αστυνόμευση. Υπάρχει πάντα η απειλή διαδικτυακών επιθέσεων, όπου κι αν βρίσκεστε, αλλά ο κίνδυνος είναι υψηλότερος σε ορισμένες χώρες από άλλες.

Τα δωρεάν σημεία πρόσβασης Wi-Fi γίνονται πιο δημοφιλή, αλλά μπορούν να σας θέσουν σε μεγαλύτερο κίνδυνο εμφάνισης εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Διαβάστε το καλύτερο VPN μας για την Ταϊλάνδη για παράδειγμα. Δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζετε πόσο ασφαλής είναι η σύνδεση, οπότε το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να προστατευτείτε με ένα VPN. Ένα καλό πρόγραμμα προστασίας από ιούς είναι καλό να υπάρχει επίσης.

Θέλετε επίσης το απόρρητο, το οποίο διαφέρει από την ασφάλεια, να είναι υψηλό στη λίστα. Για να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος σέβεται το απόρρητο, χρειάζεστε έναν με σαφή πολιτική μη καταγραφής που να δείχνει ότι δεν θα υπάρχει αρχείο των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων.

Η εξάπλωση του διακομιστή είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Όσο περισσότερο διαθέτει, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητες παράκαμψης περιορισμών, όπως λογοκρισία ή γεωγραφικά αποκλεισμούς. Αν έχετε περιεχόμενο που περιορίζεται στο Μεξικό, θα χρειαστείτε και διακομιστές εκεί.

Η ταχύτητα είναι ένα άλλο χαρακτηριστικό που πρέπει να λάβετε υπόψη, ειδικά αν θέλετε να κάνετε ροή και το απεριόριστο εύρος ζώνης δεν είναι απαραίτητο για την παρακολούθηση των αγαπημένων σας εκπομπών. Εάν δεν έχετε το τελευταίο, μπορείτε να φτάσετε γρήγορα στο όριο και, μόλις το κάνετε, το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί, αφήνοντάς σας ευάλωτους.

Μερικοί άλλοι παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν είναι ποιες συσκευές υποστηρίζονται, πόσες μπορούν να συνδεθούν με μία κίνηση, η ποιότητα της υποστήριξης πελατών και η ευκολία χρήσης, ειδικά αν δεν έχετε εμπειρία με τις ρυθμίσεις. Τέλος, η τιμή του μπορεί να επηρεάσει την απόφασή σας, επειδή ορισμένα VPN είναι πιο ακριβά από άλλα.

1. Το καλύτερο VPN για το Μεξικό: CyberGhost

Επιλέξαμε το CyberGhost ως το καλύτερο VPN για το Μεξικό. Είναι μια αξιοπρεπής υπηρεσία που έχει καλή ασφάλεια για να σας προστατεύει από διαδικτυακούς κινδύνους και σέβεται το απόρρητό σας, έχοντας μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

Cyberghost-αρχική σελίδα-2018

Διαθέτει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 59 χώρες, επομένως δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα πρόσβασης στο περιεχόμενο που θέλετε. Αυτό περιλαμβάνει 19 στο Μεξικό, δίνοντάς σας πολλά να διαλέξετε για να λάβετε μεξικάνικο περιεχόμενο.

Είναι γρήγορο, αλλά μπορεί να γίνει πιο αργό σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, οι ταχύτητες είναι ακόμα καλές, οπότε δεν θα πρέπει να έχετε προβλήματα. Έχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης, που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε streaming και να κατεβάσετε όσα θέλετε. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο CyberGhost για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Το CyberGhost μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Η τελευταία έκδοση έχει μια ενημερωμένη διεπαφή, η οποία είναι καλή, αλλά μπορεί να χρειαστεί να το συνηθίσετε. Μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, κάτι που το βοήθησε να κερδίσει τη δεύτερη θέση στο καλύτερο VPN μας για πολλές συσκευές, αλλά αυτό είναι και το όριο για τις εγκαταστάσεις.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη, με μια εκτεταμένη βάση γνώσεων να είναι το πρώτο λιμάνι κλήσης. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να μιλήσετε με ένα μέλος του προσωπικού μέσω ζωντανής συνομιλίας ή μέσω email 24/7 Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη επιλογή, αλλά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι καλύτερο για περισσότερα τεχνικά προβλήματα.

Το μηνιαίο κόστος είναι εντάξει, αλλά θα εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών για Android και iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε αν σας αρέσει. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οι όροι των οποίων ποικίλλουν ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε. Τα συντομότερα σχέδια παίρνουν 14 ημέρες και τα μεγαλύτερα παίρνουν 45, αλλά και τα δύο αφήνουν αρκετό χρόνο για να αποφασίσουν.

2. ExpressVPN

Το ExpressVPN κατέχει την πρώτη θέση σε πολλά από τα άρθρα μας. Παρέχει μια εξαιρετική συνολική υπηρεσία και είναι το πιο ασφαλές διαθέσιμο VPN, με εξαιρετική ασφάλεια που μπορείτε να κάνετε ακόμα πιο ισχυρό. Υπάρχει επίσης μια σταθερή πολιτική για την ηρεμία.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 διακομιστές σε επιβλητικές 94 χώρες, δίνοντάς σας την καλύτερη ευκαιρία να δείτε το περιεχόμενο που θέλετε. Ορισμένα βρίσκονται επίσης στο Μεξικό, ώστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από εκεί.

Το ExpressVPN είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά, επομένως η φόρτωση οθονών δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης για να σας σταματήσουν στα ίχνη σας. Αυτές οι λειτουργίες την βοήθησαν να καταλάβει την πρώτη θέση στο καλύτερο VPN για ροή κομματιού, επίσης. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας ExpressVPN για να μάθετε περισσότερα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Εάν έχετε λίγη εμπειρία χρήσης VPN, το ExpressVPN μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς. Μόλις το εγκαταστήσετε, κάνει σχεδόν τα πάντα για εσάς. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε έναν κατάλληλο διακομιστή, ο οποίος είναι εύκολος. Εάν έχετε περισσότερες γνώσεις, μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, αλλά βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε τι κάνετε πρώτα.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Επιπλέον, υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Safari και Firefox. Πέντε συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα, κάτι που δεν είναι κακό.

Εάν βρεθείτε σε ένα τουρσί, η ζωντανή συνομιλία και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο. Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη επιλογή, αλλά η διαδρομή μέσω email είναι καλύτερη αν χρειάζεστε περισσότερη σε βάθος βοήθεια.

Ένα μειονέκτημα για το ExpressVPN είναι το κόστος του. Είναι ακριβό σε σύγκριση με τους αντιπάλους του, αλλά αξίζει τον κόπο για την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Επιλέγοντας ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα, μπορείτε να μειώσετε το κόστος και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που δεν είναι για εσάς.

3. NordVPN

Το NordVPN είναι ένας άλλος πάροχος που συχνά συνιστάται εδώ στο Cloudwards.net. Έχει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας, με μια εξαιρετική επιλογή πρωτοκόλλων και την επιλογή χρήσης διακομιστών διπλού hop, οι οποίοι βασικά προσθέτουν περισσότερη προστασία στη σήραγγα VPN. Το απόρρητο δεν παραβλέπεται, καθώς το NordVPN δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Προηγούμενος

Επόμενο

Δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την εύρεση ενός κατάλληλου διακομιστή, επειδή υπάρχουν περισσότερες από 5.000 χώρες με διάστικτο 62, συμπεριλαμβανομένων 15 στο Μεξικό.

Έχει καλές ταχύτητες, αλλά, όπως το CyberGhost, μπορεί να επιβραδυνθεί όταν συνδέεται σε διακομιστή που βρίσκεται πολύ μακριά. Παρ ‘όλα αυτά, το NordVPN εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για ροή, επειδή δεν υπάρχουν περιορισμοί στο μέγεθος του εύρους ζώνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Διαβάστε την κριτική μας NordVPN για μια πιο λεπτομερή ματιά στον πάροχο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το NordVPN σε Windows, macOS, Android και iOS και η εγκατάσταση είναι απλή. Η διεπαφή είναι εύκολη στη χρήση και μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Υπάρχει μια μεγάλη βάση γνώσεων για να εξετάσετε εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα. Για περισσότερη βοήθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ζωντανή συνομιλία ή το email για να μιλήσετε με ένα μέλος της υποστήριξης. Και τα δύο είναι καλά, αλλά η ζωντανή συνομιλία είναι πιο γρήγορη.

Η μηνιαία τιμή δεν είναι κακή, αλλά στο τέλος τα μακροπρόθεσμα σχέδια είναι φθηνότερα. Υπάρχει διαθέσιμη επιστροφή χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτήν προτού δεσμεύσετε πλήρως.

4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Στην τέταρτη θέση, έχουμε Ιδιωτική Πρόσβαση στο Διαδίκτυο, η οποία προσφέρει καλή εξυπηρέτηση, παρόλο που δεν διαθέτει όλες τις δυνατότητες που έχουν οι ανταγωνιστές της. Η ασφάλεια είναι καλή, αλλά έχει οριστεί σε κρυπτογράφηση 128-bit από προεπιλογή. Είναι καλύτερο αν το αλλάξετε χειροκίνητα στο πιο επιθυμητό 256-bit για καλύτερη προστασία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μπορεί να επιβραδύνει τη σύνδεσή σας.

ιδιωτικός-πρόσβαση στο Διαδίκτυο-κριτική-αγαπημένοι-διακομιστές

Δεν υπάρχει ούτε εγγραφή των διαδικτυακών σας shenanigans, επειδή η PIA δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Η PIA έχει πολλούς διακομιστές – 3.279, για να είμαστε ακριβείς – αλλά καλύπτει μόνο 33 χώρες, κάτι που είναι πολύ λιγότερο από άλλους παρόχους. Ακόμα, θα πρέπει να είστε έτοιμοι για μεξικάνικο περιεχόμενο, αν αυτό σας ενδιαφέρει επειδή διαθέτει 33 διακομιστές εκεί.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά της PIA είναι η ταχύτητα. Αυτό οφείλεται κυρίως στη χρήση μιας ελαφρύτερης κρυπτογράφησης από προεπιλογή, και θα επιβραδυνθεί μόλις αυξήσετε το επίπεδο κρυπτογράφησης. Ωστόσο, οι ταχύτητες είναι εντάξει και η εναλλαγή διακομιστών είναι γρήγορη. Σας επιτρέπει επίσης να συνδεθείτε σε άλλο διακομιστή χωρίς να αποσυνδεθείτε από αυτόν που χρησιμοποιείται ήδη. Επιπλέον, δεν υπάρχουν όρια στο εύρος ζώνης.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν τα PIA

Μπορείτε να ρυθμίσετε το PIA σε Windows, macOS, Android και iOS. Διαθέτει εύχρηστους πελάτες και είναι υπέροχο για τους χρήστες Linux, επειδή είναι το μόνο VPN που έχει έναν πλήρη πελάτη για την πλατφόρμα, και γι ‘αυτό είναι το καλύτερο VPN για Linux. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Υπάρχει μια αξιοπρεπής βάση γνώσης, η οποία θα βοηθήσει στην επίλυση των πιο κοινών προβλημάτων. Συνολικά, ωστόσο, η εξυπηρέτηση πελατών θα μπορούσε να βελτιωθεί. Η υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι διαθέσιμη 24/7, αλλά δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία. Ωστόσο, η διαθέσιμη βοήθεια είναι διεξοδική, ακόμη και αν είναι πιο αργή από αυτήν που προσφέρουν οι ανταγωνιστές της PIA. Η αναθεώρηση PIA παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία.

Η PIA ήταν μια από τις φθηνότερες διαθέσιμες επιλογές, αλλά οι τιμές της αυξήθηκαν πρόσφατα. Εξακολουθεί να είναι μια δίκαιη τιμή, αλλά άλλοι πάροχοι προσφέρουν μια καλύτερη υπηρεσία για περίπου την ίδια τιμή. Είναι μια έξυπνη ιδέα, όπως συμβαίνει με άλλες υπηρεσίες, να εγγραφείτε σε ένα μακρύτερο σχέδιο και να εξοικονομήσετε χρήματα. Υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, που σας δίνει αρκετό χρόνο για να το δοκιμάσετε.

5. VyprVPN

Αν και το VyprVPN δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας, προσφέρει καλή ασφάλεια, με την πρόσθετη προστασία του δικού του πρωτοκόλλου Chameleon. Έχει επίσης αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το απόρρητό σας. Διαθέτει επίσης άλλες εκπληκτικές επιλογές ασφαλείας για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε στην αναθεώρηση VyprVPN.

Επιλογή διακομιστή VyprVPN

Οι διακομιστές του καλύπτουν 64 χώρες, αλλά το διαθέσιμο ποσό είναι χαμηλό σε σύγκριση με άλλους παρόχους. Υπάρχουν πάνω από 700 συνολικά και μερικά είναι στην Πόλη του Μεξικού, κάτι που είναι πλεονέκτημα αν προτιμάτε μεξικάνικο περιεχόμενο.

Οι ταχύτητές του δεν είναι κακές, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι αργές. Ωστόσο, δεν υπάρχουν όρια στη χρήση εύρους ζώνης, κάτι που είναι καλό.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Υπάρχουν πελάτες διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS, αλλά η διεπαφή έχει ημερομηνία. Ωστόσο, είναι ακόμα εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να συνδέσετε τρεις συσκευές κάθε φορά και, εάν χρειάζεστε περισσότερες, μπορείτε να εγγραφείτε στο πακέτο premium για να το ανεβάσετε έως και πέντε.

Εάν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ενότητα Συχνές ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε να το επιλύσετε. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας ή μέσω email 24/7. Για την ταχύτερη απόκριση, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ζωντανή συνομιλία, αλλά είτε να προσφέρετε σύντομες απαντήσεις, κάτι που δεν είναι υπέροχο.

Το πρόγραμμα τιμών του είναι λογικό και υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το ελέγξετε πριν από την εκτέλεση.

Τελικές σκέψεις

Ας ελπίσουμε ότι τώρα καταλαβαίνετε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Μεξικό ή οπουδήποτε κι αν πάτε. Όταν επιλέγετε έναν πάροχο, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει μεγάλη ασφάλεια και διακομιστές διακεκομμένους σε όλο τον κόσμο, ώστε να έχετε εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο. Αυτό πρέπει επίσης να περιλαμβάνει το Μεξικό εάν θέλετε να δείτε περιεχόμενο που περιορίζεται εκεί.

Ο νικητής μας για το Μεξικό είναι το CyberGhost επειδή διαθέτει καλή ασφάλεια και πολλούς διακομιστές για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων 19 στο Μεξικό. Επιπλέον, με την επταήμερη δοκιμή και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

Εάν έχετε προτάσεις για τη χρήση ενός VPN ενώ βρίσκεστε στο Μεξικό, ανατρέξτε τους στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα θέλαμε να τους ακούσουμε. Φροντίστε να δείτε και τα άλλα άρθρα μας VPN. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map