Καλύτερο VPN για την Ιαπωνία 2020: Land of the Rising Wiretap

Η Ιαπωνία φιλοξενεί μερικά από τα πιο όμορφα μέρη, με ναούς παντού και την εικόνα του βουνού Fuji. Επιπλέον, είναι η γενέτειρα του σούσι, της πάλης σούμο και των τρελών αυτόματων πωλητών. Είναι παγκόσμιος ηγέτης στην καινοτομία και την τεχνολογία και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα είστε συνδεδεμένοι ενώ βρίσκεστε εκεί. Η χρήση ενός από τα καλύτερα VPN μας για την Ιαπωνία θα σας βοηθήσει να σας προστατεύσουμε.


Είναι έξυπνο να χρησιμοποιείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο. Πολλές χώρες ασκούν λογοκρισία σε διάφορους βαθμούς, με μία από τις χειρότερες να είναι η Κίνα. Ένα VPN θα σας βοηθήσει να το παρακάμψετε, καθώς και να σας προστατεύσει από διαδικτυακούς κινδύνους και παρακολούθηση.

Θα σας βοηθήσει επίσης να παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ, ώστε να έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στις αγαπημένες σας εκπομπές και σε άλλο περιεχόμενο, ακόμα κι αν περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα. Ορισμένοι ιστότοποι είναι προεπιλεγμένοι και στα Ιαπωνικά και ενδέχεται να δυσκολεύεστε να αλλάξετε γλώσσες. Η χρήση ενός παρόχου από τις κριτικές VPN θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την εμπειρία περιήγησής σας οικεία.

Λογοκρισία στην Ιαπωνία

Η λογοκρισία δεν είναι ένα μεγάλο πρόβλημα στην Ιαπωνία. Τα κοινωνικά μέσα, το YouTube και τα ιστολόγια είναι δωρεάν για χρήση, καθώς και ένας τοπικός ιστότοπος κοινής χρήσης βίντεο που ονομάζεται Niconico Doga και η ιαπωνική εφαρμογή συνομιλίας, LINE. Το άρθρο 21 του συντάγματος της Ιαπωνίας απαγορεύει τη λογοκρισία, αλλά το 2018, η κυβέρνηση ανέθεσε στους παρόχους υπηρεσιών διαδικτύου να αποκλείσουν ιστότοπους που σχετίζονται με την πειρατεία manga.

Στοχεύθηκαν τουλάχιστον τρεις ιστότοποι, συμπεριλαμβανομένων των Mangamura, AniTube! και το MioMio. Ωστόσο, για να αποκλείσει ένας ISP έναν συγκεκριμένο ιστότοπο, πρέπει να παρακολουθεί τη διαδικτυακή δραστηριότητα των πελατών του για να δει εάν έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο. Με άλλα λόγια, θα παραβίαζε το απόρρητο των χρηστών του, κάτι που θα αποτελούσε παραβίαση του νόμου.

Ένας πελάτης της NTT, ο οποίος είναι επίσης δικηγόρος, έλαβε νομικά μέτρα εναντίον του παρόχου και ζήτησε να σταματήσει να αποκλείει άμεσα ιστότοπους. Υποστήριξε ότι για να μπλοκάρει ιστότοπους, θα πρέπει να κατασκοπεύει τη χρήση του Διαδικτύου των χρηστών, η οποία έρχεται σε αντίθεση με τον Νόμο περί Επιχειρήσεων Τηλεπικοινωνιών και τη συνταγματική απαγόρευση της λογοκρισίας και της παραβίασης της ιδιωτικής ζωής.

Από τη δημόσια συζήτηση, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα εισαγάγει νομοθεσία το 2019 που θα της επιτρέψει να αποκλείσει ιστότοπους. Προς το παρόν, ο νόμος επιτρέπει μόνο τον αποκλεισμό ιστότοπων που φιλοξενούν εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών. Οι ISP φιλτράρουν εθελοντικά αυτά και προσφέρουν στους χρήστες ένα φίλτρο για την προστασία των νέων.

Λόγω του νόμου περί περιορισμού ευθύνης για τους παρόχους του 2001, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου συμμορφώνονται με τις οδηγίες που διέπουν τα αιτήματα κατάργησης για προστασία από την ευθύνη. Τα αιτήματα μπορεί να περιλαμβάνουν παράνομο ή απαράδεκτο περιεχόμενο, παραβιάσεις απορρήτου, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και δυσφήμιση. Το κοινό μπορεί να αναφέρει περιεχόμενο στο Internet Hotline Center, το οποίο έλαβε σχεδόν 600.000 αναφορές το 2017.

Το άρθρο 175 του ποινικού κώδικα απαγορεύει την πώληση ή διανομή άσεμνου υλικού. Είναι παλιά νομοθεσία, αλλά εξακολουθεί να ισχύει στο διαδίκτυο. Τούτου λεχθέντος, το άσεμνο δεν ορίζεται και αυτό έχει οδηγήσει σε ανησυχίες ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί κατά της καλλιτεχνικής έκφρασης ή των δικαιωμάτων ΛΟΑΤ.

Ελευθερία του λόγου στην Ιαπωνία

Το άρθρο 21 του Συντάγματος προστατεύει επίσης την ελευθερία του λόγου και άλλες μορφές έκφρασης. Σε γενικές γραμμές, τα δικαιώματα αυτά γίνονται σεβαστά, αλλά υπάρχουν ζητήματα σχετικά με τη ρητορική μίσους απέναντι σε ανθρώπους άλλων καταγωγών, ιδιαίτερα στις κοινότητες της Νότιας Κορέας και της Κίνας. Ορισμένες πόλεις έχουν αναλάβει δράση θεσπίζοντας τοπικές διατάξεις για τη ρητορική μίσους.

Για παράδειγμα, η Οζάκα πέρασε μια εξουσιοδότηση του κοινού να αποκαλύψει ομάδες που διαδίδουν ρητορική μίσους εναντίον μιας συγκεκριμένης φυλετικής ή εθνοτικής ομάδας. Αυτό οδήγησε στην κατάργηση τουλάχιστον δύο διαδικτυακών βίντεο κατόπιν αιτήματος το 2017.

Οι διαδικτυακές ειδήσεις μπορούν επίσης να χειραγωγηθούν. Για παράδειγμα, η Εταιρεία Ηλεκτρικής Ενέργειας του Τόκιο απέκρυψε δεδομένα σχετικά με τη ρύπανση μετά την καταστροφή του πυρηνικού σταθμού της Φουκουσίμα το 2011. Οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι λένε ότι άσκησαν πίεση σε ποιο περιεχόμενο κυκλοφόρησε προκειμένου να ελέγξει τη δημόσια συζήτηση.

Αν και η ελευθερία του λόγου δεν επηρεάζεται σοβαρά, υπάρχουν νόμοι και ζητήματα που την επηρεάζουν.

Επιτήρηση και απόρρητο στην Ιαπωνία

Το απόρρητο προστατεύεται από το άρθρο 13 του συντάγματος και το απόρρητο της επικοινωνίας προστατεύεται από τους νόμους περί τηλεπικοινωνιών. Τούτου λεχθέντος, υπήρξαν ανησυχίες για αυξημένη επιτήρηση.

Ένας νόμος περί τηλεπικοινωνιών που θεσπίστηκε το 2000 επιτρέπει στις υπηρεσίες επιβολής του νόμου να διενεργούν ηλεκτρονική επιτήρηση βάσει δικαστικής απόφασης για ποινικές έρευνες που περιλαμβάνουν ναρκωτικά, εμπορία ανθρώπων, πυροβόλα όπλα και οργανωμένες δολοφονίες. Επεκτάθηκε το 2016 για να συμπεριλάβει κλοπή, απάτη και εικόνες σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ανέφερε ότι δέχτηκαν 10.957 συνομιλίες με κινητό τηλέφωνο το 2017, με αποτέλεσμα 61 συλλήψεις. Εκείνοι που βρέθηκαν να σχεδιάζουν σοβαρά εγκλήματα για τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας μπορούν να συλληφθούν, αλλά πρέπει να είναι υπό παρακολούθηση για να το μάθουν. Ένας νόμος συνωμοσίας που επιτρέπει περισσότερη κυβερνητική επιτήρηση θεσπίστηκε το 2017.

Οι αρχές έχουν κατηγορηθεί για κατάχρηση εξουσίας επιτήρησης επίσης. Το 1997, η κυβέρνηση διέταξε να πληρώσει ένα ανώτερο μέλος του Ιαπωνικού Κομμουνιστικού Κόμματος 4 εκατομμύρια γιεν (35.500 δολάρια) για παράνομη εισβολή στο σπίτι του. Ο στρατός της Ιαπωνίας πραγματοποίησε επίσης παράνομη επιτήρηση σε απλούς πολίτες μεταξύ του 2003 και του 2004.

Έγινε διαρροή εγγράφων το 2013 έδειξαν ότι το σύστημα μαζικής παρακολούθησης, το XKEYSCORE, παραδόθηκε στους Ιάπωνες από αμερικανούς πράκτορες πληροφοριών. Μπορεί να παρακολουθεί σχεδόν όλα όσα κάνει ένας χρήστης στο Διαδίκτυο.

Τα αιτήματα για δεδομένα χρηστών είναι κοινά, με την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων LINE να αναφέρει ότι η πλειονότητα των αιτημάτων που έλαβε το 2018 προήλθε από την ιαπωνική επιβολή του νόμου. Η Google και το Facebook ανέφεραν επίσης αιτήματα, αλλά δεν συμμορφώνονται εκτός εάν υπάρχει ένταλμα ή άλλος νομικός λόγος.

Ορισμένοι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας απαιτούν από τους πελάτες να παρέχουν ταυτότητα για να εγγραφούν. Οι διαδικτυακές καφετέριες απαιτούν από τους χρήστες να παρέχουν ταυτότητα, καθώς και τα ονόματα και τις διευθύνσεις τους. Αυτές οι λεπτομέρειες και τα αρχεία καταγραφής χρήσης των χρηστών μπορούν να ζητηθούν από την αστυνομία εάν υπάρχει υποψία παράνομης δραστηριότητας. Για την προστασία των ανηλίκων, οι διαδικτυακές υπηρεσίες γνωριμιών πρέπει να εγγραφούν στην πολιτική και να επαληθεύουν την ηλικία των πελατών τους με ταυτότητα.

Διαδικτυακοί κίνδυνοι στην Ιαπωνία

Η λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομη στην Ιαπωνία, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας. Η τιμωρία ποικίλλει, με τους χρήστες να λαμβάνουν φυλάκιση έως 10 ετών ή πρόστιμο έως 10 εκατομμύρια γιεν (91.000 $). Όσοι κατεβάζουν ακόμη και ένα πειρατικό αρχείο μπορεί να καταδικάσουν έως και δύο χρόνια φυλάκιση ή πρόστιμο έως 2 εκατομμύρια γιεν (18.000 $).

Πέντε άτομα συνελήφθησαν μετά τη μεταφόρτωση σελίδων manga σε ιστότοπους προτού δημοσιευτούν επίσημα. Οι δύο καταδικάστηκαν σε 18 μήνες φυλάκιση, μαζί με τριετή αναστολή και πρόστιμο 500.000 γιεν (4.500 $). Ένα VPN θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ανωνυμία σας.

Το δημόσιο WiFi αυξάνεται, αλλά η χρήση του μπορεί να σας θέσει σε κίνδυνο εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Οι συνδέσεις είναι συχνά ανασφαλείς, δίνοντας στους χάκερ και τους ιούς ένα δωρεάν πάσο εάν δεν προστατεύετε τον εαυτό σας. Επιπλέον, το 2015, περισσότεροι από 1 εκατομμύριο Ιάπωνες πολίτες είχαν διαρρεύσει τα προσωπικά τους στοιχεία αφού οι χάκερς το έλαβαν από το συνταξιοδοτικό σύστημα της Ιαπωνίας παράνομα.

Καλύτερο VPN για την Ιαπωνία 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για την Ιαπωνία

Ως επί το πλείστον, τα VPN έχουν το ίδιο είδος δυνατοτήτων, αλλά μερικά είναι καλύτερα από άλλα όταν κοιτάζετε βαθύτερα. Για την Ιαπωνία, θέλετε να επιλέξετε αυτό που έχει καλή ασφάλεια, διότι θα σας προστατεύσει από επιτήρηση και κυβερνοεπιθέσεις.

Είναι επίσης καλή ιδέα να αποκτήσετε ένα VPN με διακόπτη kill, ειδικά αν οι δραστηριότητές σας είναι επικίνδυνου χαρακτήρα. Εάν ο πάροχος που επιλέγετε περιλαμβάνει έναν, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την αποτυχία του VPN, επειδή ο διακόπτης kill θα σας αποσυνδέσει αυτόματα από το διαδίκτυο. Αυτό σημαίνει ότι τα δεδομένα σας θα παραμείνουν ιδιωτικά.

Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος έχει επίσης αυστηρή πολιτική καταγραφής. Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι δεν θα τηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας, οπότε αν οι αρχές το ζητούσαν, δεν θα υπήρχε τίποτα να τους δώσει.

Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το δίκτυο διακομιστών του. Όσο περισσότεροι διακομιστές διαθέτει ένας πάροχος, τόσο καλύτερες είναι οι πιθανότητές σας να βρείτε έναν κατάλληλο. Θα χρειαστεί να έχει και κάποια στην Ιαπωνία, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε αυτήν τη χώρα.

Ας υποθέσουμε ότι ταξιδεύετε και θέλετε να παρακολουθήσετε ένα τοπικό τηλεοπτικό κανάλι στο διαδίκτυο ή το Netflix Japan. Θα χρειαστείτε έναν ιαπωνικό διακομιστή για να αποκτήσετε πρόσβαση. Το ίδιο ισχύει και για άλλες εκδόσεις του Netflix. Για παράδειγμα, θα χρειαστείτε έναν διακομιστή ΗΠΑ για το Netflix των Η.Π.Α. Ο καλύτερος οδηγός VPN για Netflix διαθέτει μια λίστα με αυτούς που έχουν φτάσει στην εργασία.

Θα θελήσετε να επιλέξετε αυτό που έχει γρήγορες ταχύτητες και χωρίς όρια εύρους ζώνης. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν θέλετε να κάνετε ροή ή λήψη. Σε κανέναν δεν αρέσει να κοιτάζει μια οθόνη φόρτωσης και οι αργές ταχύτητες θα σας δίνουν ακριβώς αυτό. Επιπλέον, το χτύπημα του περιορισμένου εύρους ζώνης θα προκαλέσει τη διακοπή λειτουργίας του VPN.

Άλλοι παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η ευκολία χρήσης, οι συμβατές συσκευές, πόσες συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα, η ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών και η τιμή.

1. Καλύτερο VPN για την Ιαπωνία: NordVPN

Το NordVPN είναι ο νικητής μας για την Ιαπωνία. Είναι ένας εξαιρετικός πάροχος που αναφέρεται συχνά στα άρθρα μας. Έχει μερικές από τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας, με την επιλογή να χρησιμοποιεί την κρυπτογράφηση διπλού hop για ακόμα μεγαλύτερη προστασία. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill, και το απόρρητό σας τιμάται με την πολιτική μη καταγραφής.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων 83 στην Ιαπωνία, δίνοντάς σας μια εξαιρετική ευκαιρία να βρείτε έναν κατάλληλο. Οι ταχύτητές του είναι καλές, αλλά μπορούν να επιβραδυνθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης και μπορεί να αλλάξει διακομιστές γρήγορα.

Είναι μια καλή επιλογή εάν θέλετε να κάνετε ροή, επειδή δεν έχει πρόβλημα να μπείτε στις περισσότερες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Netflix. Είναι επίσης το καλύτερο VPN μας για torrent. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS και είναι εύκολο να ρυθμιστούν και να χρησιμοποιηθούν. Μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Το NordVPN διαθέτει μια εύχρηστη βάση γνώσεων που θα σας βοηθήσει με τα πιο συνηθισμένα προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Χρησιμοποιήστε ζωντανή συνομιλία για την ταχύτερη απόκριση, αλλά το προσωπικό είναι χρήσιμο με κάθε τρόπο.

Το NordVPN είναι καλή τιμή για τα χρήματα με το προσιτό μηνιαίο πακέτο του, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα κάνοντας εγγραφή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών εάν ανησυχείτε ότι δεν θα σας αρέσει.

2. ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια άλλη καλή επιλογή, επειδή είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN. Έχασε μόνο την κορυφαία μας θέση λόγω του αριθμού των διακομιστών που διαθέτει το NordVPN. Ωστόσο, τα δύο είναι συγκρίσιμα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο ExpressVPN vs NordVPN.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει εξαιρετική ασφάλεια από προεπιλογή και μπορείτε να την αυξήσετε. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill και δεν κρατά αρχείο καταγραφής των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων. Το δίκτυο διακομιστών του καλύπτει περισσότερες από 90 χώρες, με τρεις διακομιστές στο Τόκιο.

Δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την ταχύτητα, επειδή είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά, αν και ο χρόνος εναλλαγής διακομιστή του είναι αργός. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Το ExpressVPN ήρθε πρώτο στο καλύτερο VPN για ροή, οπότε είναι μια εξαιρετική επιλογή αν αυτό θέλετε να κάνετε. Η κριτική μας ExpressVPN έχει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον πάροχο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν δεν έχετε εμπειρία με VPN επειδή είναι εύκολο στη χρήση. Σχεδόν όλα γίνονται για εσάς έξω από το κουτί. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι συνδέεστε σε έναν κατάλληλο διακομιστή. Μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα έως και πέντε συσκευές.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι καλή και διαθέσιμη 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Ο χρόνος απόκρισης είναι πιο αργός από τους αντιπάλους του, αλλά δεν είναι πολύ κακός και το προσωπικό είναι εξυπηρετικό. Υπάρχει επίσης μια μεγάλη βάση γνώσεων.

Ένα μειονέκτημα για το ExpressVPN είναι ότι είναι μία από τις πιο ακριβές υπηρεσίες VPN. Ωστόσο, με την ποιότητα της υπηρεσίας που έχετε, αξίζει τα λεφτά. Επιπλέον, μπορείτε να αποθηκεύσετε επιλέγοντας μεγαλύτερη συνδρομή. Εάν είστε επιφυλακτικοί αμέσως, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σας δίνει αρκετό χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με αυτό.

3. CyberGhost

Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost για την Ιαπωνία. Έχει μεγάλη ασφάλεια για να σας προστατεύσει και περιλαμβάνεται ένας διακόπτης kill. Δεν θα διατηρεί ούτε αρχείο καταγραφής της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν διακομιστές σε περισσότερες από 58 χώρες, με 32 να βρίσκονται στην Ιαπωνία, οπότε δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να βρείτε έναν κατάλληλο.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει καλές ταχύτητες, αλλά δεν είναι τόσο καλές όσο οι κορυφαίες επιλογές μας και, όπως το NordVPN, μπορούν να επιβραδυνθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, υπάρχει απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να μπει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής. Διαβάστε περισσότερα για τον πάροχο στην κριτική μας στο CyberGhost.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Υπάρχουν πελάτες για Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή έχει ενημερωθεί, οπότε είναι καλύτερη από την παλιά. Ωστόσο, μπορεί να χρειαστεί να συνηθίσετε. Μέχρι επτά συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση στο καλύτερο VPN μας για πολλές συσκευές. Ωστόσο, το επτά είναι και το όριο εγκατάστασης.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να στραφείτε στην εκτεταμένη βάση γνώσεων, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή για μικρά ζητήματα. Ζωντανή συνομιλία και email είναι επίσης διαθέσιμα 24/7 εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια.

Το CyberGhost έχει μια προσιτή μηνιαία τιμή, αλλά θα πρέπει να εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα επειδή θα εξοικονομήσετε χρήματα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμή επτά ημερών που διατίθεται για Android και iOS, για να δείτε αν σας αρέσει. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι μετά από αυτό, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων για να επιστρέψετε, αλλά το μήκος ποικίλλει ανάλογα με το πρόγραμμα που επιλέγετε. Τα σύντομα σχέδια παίρνουν 14 ημέρες και τα μεγαλύτερα παίρνουν 45 ημέρες.

4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η τέταρτη επιλογή μας είναι η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, η οποία είναι μια καλή υπηρεσία που δεν διαθέτει ορισμένα από τα χαρακτηριστικά που έχουν οι αντίπαλοί της. Έχει καλή ασφάλεια, αλλά έχει οριστεί σε κρυπτογράφηση 128-bit από προεπιλογή. Μπορείτε να το αυξήσετε με μη αυτόματο τρόπο στην πιο ασφαλή κρυπτογράφηση 256-bit, αλλά κάτι τέτοιο θα επιβραδύνει τη σύνδεσή σας.

Η υπηρεσία παρέχει διακόπτη kill και δεν διατηρεί αρχείο της δραστηριότητάς σας. Φροντίστε να διαβάσετε την αναθεώρηση PIA για μια καλύτερη ματιά στην εταιρεία.

Προηγούμενος

Επόμενο

Η PIA διαθέτει περισσότερους από 3.000 διακομιστές, αλλά καλύπτουν μόνο 33 χώρες. Υπάρχουν 18 στην Ιαπωνία, οπότε θα μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας. Ένα ισχυρό σημείο για το PIA είναι η ταχύτητά του, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στην ελαφρύτερη κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί. Μόλις αυξήσετε την κρυπτογράφηση, το VPN θα επιβραδυνθεί. Ωστόσο, οι ταχύτητές του είναι εντάξει.

Μπορείτε να αλλάξετε διακομιστές γρήγορα και να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να αποσυνδεθείτε από αυτόν που χρησιμοποιείτε. Θα επωφεληθείτε επίσης από το απεριόριστο εύρος ζώνης. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί σχετικά με το PIA είναι ότι δεν είναι υπέροχο να μπείτε σε υπηρεσίες ροής εκτός από το Netflix των Η.Π.Α., οπότε αν αυτό είναι στη λίστα υποχρεώσεων, θα πρέπει να είστε καλύτεροι με μία από τις άλλες επιλογές μας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν τα PIA

Μπορείτε να εγκαταστήσετε PIA σε Windows, macOS, Android και iOS. Οι πελάτες είναι εύχρηστοι και είναι το μόνο VPN με πλήρη πελάτη Linux, γι ‘αυτό το ονομάσαμε το καλύτερο VPN για Linux. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, υπάρχει μια αξιοπρεπής διαδικτυακή βάση γνώσεων που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε μικρά προβλήματα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών 24/7 για περισσότερη βοήθεια, αλλά μην αφήσετε το κουμπί συνομιλίας να σας ξεγελάσει. Κάνοντας κλικ σε αυτό θα σας επιτρέψει να στείλετε μόνο ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη PIA. Η βοήθεια είναι λεπτομερής, παρόλο που είναι πιο αργή από τους αντιπάλους της.

Η μηνιαία τιμή δεν είναι κακή και έχετε μια αξιοπρεπή εξυπηρέτηση, αλλά θα ξοδεύετε λιγότερα με την εγγραφή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, οπότε έχετε αρκετό χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι.

5. HideMyAss

Η τελευταία μας επιλογή είναι το HideMyAss. Δεν είναι κακή επιλογή, αλλά δεν είναι τόσο καλή όσο και οι άλλες επιλογές μας. Έχει καλή ασφάλεια που έχει οριστεί σε κρυπτογράφηση AES 256-bit από προεπιλογή. Περιλαμβάνεται επίσης ένας διακόπτης kill.

Αν και ισχυρίζεται ότι έχει καλή πολιτική απορρήτου, η εκτύπωση είναι προβληματική. Διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής χρήσης. Για παράδειγμα, θα αποθηκεύει αρχεία καταγραφής όταν συνδεθήκατε και αποσυνδεθήκατε για 30 ημέρες και ενδέχεται να καταγραφεί περισσότερο από αυτό εάν ζητηθεί από τις αρχές.

HideMyAss αρχική σελίδα

Διαθέτει πάνω από 900 διακομιστές. Δεν είναι πουθενά τόσο πολλές όσο οι άλλες επιλογές μας, αλλά καλύπτουν τεράστιες 190 χώρες. Υπάρχουν επίσης έξι στην Ιαπωνία, ο οποίος είναι ο κύριος λόγος που έκανε τη λίστα μας. Οι ταχύτητές του είναι αρκετά καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Το HideMyAss μπορεί επίσης να μπει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το HideMyAss

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους φιλικούς προς το χρήστη πελάτες του HideMyAss σε Windows, macOS, Android και iOS και μπορείτε να έχετε έως και πέντε συνδέσεις ταυτόχρονα.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει μια καλή βάση γνώσεων, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή για την επίλυση μικρών προβλημάτων. Η ζωντανή συνομιλία είναι γρήγορη, αλλά μπορεί να χρειαστεί κάποιος χρόνος για να απαντήσει σε κάποιο μέλος του προσωπικού, εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική HideMyAss.

Η μηνιαία τιμή του είναι ακριβή σε σύγκριση με άλλους, αλλά υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών που μπορείτε να επωφεληθείτε. Απλώς φροντίστε να την ακυρώσετε κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου, επειδή θα χρεωθείτε για μια συνδρομή 12 μηνών, εάν δεν το κάνετε. Θα εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πλήρεις επτά ημέρες ακόμη και αν ακυρώσετε. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που ξεχάσετε.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην Ιαπωνία και ποιες δυνατότητες χρειάζεστε για να έχετε την καλύτερη εμπειρία. Χρειάζεστε καλή ασφάλεια για να σας προστατεύσουμε και είναι καλή ιδέα να αναζητήσετε ένα VPN με διακόπτη kill και πολιτική χωρίς καταγραφές. Επιπλέον, θα θέλετε διακομιστές στην Ιαπωνία και τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες ροής.

Το NordVPN είναι το καλύτερο VPN μας για την Ιαπωνία επειδή διαθέτει εξαιρετική ασφάλεια, διακόπτη kill και δεν διατηρεί αρχείο της δραστηριότητάς σας. Επιπλέον, διαθέτει 83 διακομιστές στην Ιαπωνία και είναι υπέροχο να μπείτε σε υπηρεσίες ροής. Υπάρχει περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει.

Εάν έχετε εμπειρία στη χρήση ενός VPN στην Ιαπωνία, αφήστε μας ένα σχόλιο παρακάτω. Θα θέλαμε πολύ να το ακούσουμε. Ρίξτε μια ματιά στο αρχείο VPN για πιο ενδιαφέροντα κομμάτια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map