Καλύτερο VPN για το Ισραήλ 2020: Παροχείς Kosher για τους Αγίους Τόπους

Ανεξάρτητα από αυτό που ακούτε στις ειδήσεις, το Ισραήλ έχει πολλά να προσφέρει. Η μικρή λωρίδα της γης έχει ιερά αξιοθέατα στην Ιερουσαλήμ, γραφικά τοπία, μαγευτικές παραλίες και ιστορικά ορόσημα για εξερεύνηση. Αν και υπάρχουν περιοχές που πρέπει να αποφύγετε να παραμείνετε ασφαλείς, εδώ θα επικεντρωθούμε στην προστασία σας στο διαδίκτυο με ένα από τα καλύτερα VPN για τις επιλογές του Ισραήλ.


Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου, όπου κι αν βρίσκεστε. Το πιο προφανές είναι να προστατευτείτε από διαδικτυακούς κινδύνους. Ένας άλλος λόγος είναι η πρόσβαση σε περιεχόμενο που έχει αποκλειστεί γεωγραφικά, το οποίο ουσιαστικά σημαίνει ότι περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα. Ένα VPN μπορεί να βοηθήσει αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας σε μία από αυτήν τη χώρα.

Οποιοσδήποτε από τους καλύτερους παρόχους VPN μπορεί να σας προσφέρει το περιεχόμενο που θέλετε, αλλά υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν πρόκειται για το Ισραήλ.

Καλύτερο VPN για το Ισραήλ 2020

Ηλεκτρονική λογοκρισία στο Ισραήλ

Ενώ τα γεωγραφικά μπλοκ επιβάλλονται συνήθως λόγω περιορισμών αδειών, οι χώρες μπορούν να λογοκρίνουν ιστότοπους ή υπηρεσίες στις οποίες δεν θέλουν να έχουν πρόσβαση οι πολίτες τους. Για παράδειγμα, η Κίνα είναι μια από τις χειρότερες χώρες όσον αφορά τη λογοκρισία χάρη στο Μεγάλο Τείχος προστασίας.

Συγκριτικά, η ισραηλινή κυβέρνηση είναι επιεική. Οι πολίτες του έχουν πρόσβαση σε νομικό περιεχόμενο χωρίς πάρα πολλούς περιορισμούς. Το 2017, θεσπίστηκε νόμος που αποκλείει περιεχόμενο που σχετίζεται με την τρομοκρατία, διαδικτυακό παράνομο τζόγο, πωλήσεις σκληρών ναρκωτικών και υπηρεσίες πορνείας. Επιπλέον, η πορνογραφία αποκλείεται βάσει ξεχωριστού νόμου.

Υπάρχει επίσης ένας στρατιωτικός λογοκριστής, ονομαζόμενος επίσημα ο Ισραηλινός αμυντικός στρατός. Σύμφωνα με την πρωτοβουλία OpenNet, «εξουσιοδοτείται να απαγορεύσει […] οποιοδήποτε υλικό που θα προκαλέσει ή ενδέχεται να προκαλέσει ζημιά στην ασφάλεια του Ισραήλ». Με αυτό, μπορεί να διαπιστώσετε ότι ορισμένα ιστολόγια και ιστότοποι ειδήσεων έχουν αποκλειστεί.

Παίρνει την εξουσία της από νόμους που είχαν τεθεί από τη βρετανική εντολή πριν από την ίδρυση του κράτους. Αυτό σημαίνει ότι οι δημοσιογράφοι που εργάζονται για ισραηλινά μέσα ενημέρωσης πρέπει να υποβάλουν οτιδήποτε σχετίζεται με την ασφάλεια του Ισραήλ στον λογοκριτή πριν από τη δημοσίευση, συμπεριλαμβανομένων των δημοσιεύσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Αν και η λογοκρισία επιβάλλεται σε ολόκληρο το Ισραήλ, η Παλαιστινιακή Αρχή στη Δυτική Όχθη και η Χαμάς στη Γάζα μπορούν να επιβάλουν τους δικούς τους περιορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι οι περιορισμοί που αντιμετωπίζετε ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία.

Ηλεκτρονική επιτήρηση στο Ισραήλ

Το Ισραήλ έχει γίνει πρωτοσέλιδα λόγω των συνδέσεων μεταξύ των ισραηλινών εταιρειών πληροφοριών και των δραστηριοτήτων παρακολούθησης της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Η τεχνολογία που παρέχεται από τις εταιρείες μπορεί να αναλύσει εκατοντάδες εκατομμύρια επικοινωνίες. 

Οι σχέσεις με την NSA προκάλεσαν ανησυχία για το κατά πόσον οι εταιρείες είχαν ασκήσει τις τεχνικές τους και στους Ισραηλινούς. Επιπλέον, πολλοί νόμοι επιτήρησης έχουν θεσπιστεί στο Ισραήλ που επιτρέπει την απεριόριστη χρήση προσωπικών πληροφοριών χωρίς δικαστική εποπτεία.

Το Ισραήλ έχει επίσης κατηγορηθεί για πώληση του Pegasus, ενός προγράμματος spyware, σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Σαουδικής Αραβίας. Οι χώρες το χρησιμοποιούν για να κατασκοπεύουν αντιφρονούντες και δημοσιογράφους. Στόχοι αποστέλλονται ένα μήνυμα κειμένου με συνημμένο σύνδεσμο. Μόλις γίνει κλικ, γίνεται λήψη του Pegasus, επιτρέποντας στη χώρα να παρακολουθεί κλήσεις, μηνύματα και ούτω καθεξής.

Αν και υπάρχουν λίγες πληροφορίες για την παρακολούθηση των Ισραηλινών πολιτών, η χώρα είναι ικανή να συμμετάσχει σε αυτήν.

Ελευθερία του λόγου στο Ισραήλ

Η ελευθερία του λόγου προστατεύεται στους βασικούς νόμους του Ισραήλ και γενικά τηρείται, αλλά υπάρχουν όρια. Ορισμένα πολιτικά θέματα είναι περιορισμένα και όποιος υποστηρίζει ακαδημαϊκό, οικονομικό ή πολιτιστικό μποϊκοτάζ μπορεί να αντιμετωπίσει αστική αγωγή βάσει του νόμου περί μποϊκοτάζ του 2011. Τα μέσα ενημέρωσης είναι γενικά δωρεάν, εκτός από το να υπόκεινται στον στρατιωτικό λογοκριτή.

Torrenting στο Ισραήλ

Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου έπρεπε να μπλοκάρουν ιστότοπους torrent, αλλά η απαγόρευση καταργήθηκε. Το 2019, ωστόσο, ο νόμος περί πνευματικών δικαιωμάτων του Ισραήλ τροποποιήθηκε, ώστε τα δικαστήρια να μπορούν να διατάξουν τους Ισραηλινούς ISP να αποκλείσουν την πρόσβαση σε ιστότοπους που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Ίσως χρειαστείτε ένα VPN για πρόσβαση στις ιστοσελίδες torrent που θέλετε και για να προστατευτείτε.

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για το Ισραήλ

Αν και θα μπορούσατε να επιλέξετε οποιονδήποτε από τους παρόχους από τις κριτικές VPN, υπάρχουν μερικές δυνατότητες που πρέπει να θυμάστε για το Ισραήλ. Για να ξεπεράσετε τη λογοκρισία και τα περιφερειακά μπλοκ, πρέπει να διαλέξετε ένα που έχει καλό spread του διακομιστή. Όσο περισσότεροι διαθέσιμοι διακομιστές, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητά σας να παρακάμψετε τα μπλοκ. 

Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στο Ισραήλ, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που διαθέτει διακομιστές εκεί. 

Η ασφάλεια του VPN είναι επίσης σημαντική επειδή υπάρχουν πολλοί κίνδυνοι που κρύβονται κατά τη σύνδεση. Δωρεάν δημόσια WiFi σημεία πρόσβασης βρίσκονται σε ολόκληρη τη χώρα και παρόλο που είναι βολικό, σας θέτει σε κίνδυνο εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Η καλή ασφάλεια θα σας κρατήσει ασφαλή από τα αδιάκριτα μάτια. Το απόρρητο είναι επίσης σημαντικό και μπορείτε να το διασφαλίσετε λαμβάνοντας ένα VPN με πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι η ταχύτητα. Πολλά VPN είναι καλά για τις περισσότερες δραστηριότητες, αλλά αν σκοπεύετε να κάνετε streaming ή torrent, θα πρέπει να επιλέξετε ένα που είναι γρήγορο. Το απεριόριστο εύρος ζώνης είναι επίσης επωφελές, γιατί χωρίς αυτό, θα μπορούσατε να φτάσετε το όριο, προκαλώντας το VPN να σταματήσει να λειτουργεί και να σας αφήσει ευάλωτο. 

Άλλες δυνατότητες που πρέπει να σκεφτούμε είναι σε ποιες συσκευές μπορεί να χρησιμοποιηθεί το VPN, πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσει ο πελάτης και πόσες συσκευές μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα. Η αξιοπρεπής εξυπηρέτηση πελατών είναι επίσης καλή και οι τιμές διαφέρουν, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι εντός του προϋπολογισμού σας.

1. Καλύτερο VPN για το Ισραήλ: ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι μια εξαιρετική υπηρεσία παντού και αγαπημένο στο Cloudwards.net. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που καλύπτει 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, οπότε θα έχετε πρόσβαση στο ισραηλινό περιεχόμενο.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει μεγάλη ασφάλεια, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και υπάρχει ένας διακόπτης kill, ο οποίος θα σας προστατεύσει εάν το VPN αποτύχει αποσυνδέοντας σας από το διαδίκτυο. Είναι ενεργοποιημένο από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε. Το ExpressVPN έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες θα παραμείνουν ιδιωτικές.

Ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του ExpressVPN είναι η ταχύτητά του. Είναι το ταχύτερο VPN που δοκιμάσαμε και έχει απεριόριστο εύρος ζώνης. Αυτό, συν το γεγονός ότι μπορεί να μπει σε όλες τις πλατφόρμες ροής, είναι ο λόγος που είναι το καλύτερο VPN για ροή και το καλύτερο VPN για το Netflix. Επιτρέπει επίσης τον torrenting. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για να δείτε γιατί το VPN είναι τόσο καλό.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Επιπλέον, μπορείτε να κατεβάσετε επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome, το Mozilla Firefox και το Safari. Είναι εύκολο στη χρήση και μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους, επειδή λειτουργεί έξω από το κουτί. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, υπάρχει μια χρήσιμη διαδικτυακή βάση γνώσεων. Επιπλέον, υπάρχει 24ωρη ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Η βοήθεια είναι καλή, αλλά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι καλύτερο εάν έχετε ένα πιο περίπλοκο ζήτημα που πρέπει να διορθώσετε.

Ένα μειονέκτημα για το ExpressVPN είναι η μεγάλη τιμή του. Είναι πιο ακριβό από άλλους παρόχους, αλλά η ποιότητα της υπηρεσίας του αντιστοιχεί σε αυτό. Αξίζει τα λεφτά. Για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει, μπορείτε να επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

2. NordVPN

Η δεύτερη επιλογή μας είναι το NordVPN. Είναι ένας εξαιρετικός πάροχος που χάνει μόνο την πρώτη θέση λόγω της ταχύτητάς του. Είναι γρήγορο, αλλά αν συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που απέχει πολύ από εσάς, μπορεί να επιβραδυνθεί. Εκτός από αυτό, δεν διαφέρει πολύ από την κορυφαία μας επιλογή, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο ExpressVPN εναντίον NordVPN throwdown.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει περισσότερους από 5.000 διακομιστές που καλύπτουν 60 χώρες, δίνοντάς σας πολλά να διαλέξετε. Επιπλέον, υπάρχουν 17 στο Ισραήλ. Η εναλλαγή διακομιστών είναι επίσης εύκολη.

Το NordVPN διαθέτει μερικές από τις καλύτερες ασφάλειες που έχουμε δει, οπότε θα είστε ασφαλείς από διαδικτυακούς σκοπούς. Περιλαμβάνει επίσης διακομιστές διπλού hop, οι οποίοι βασικά προσθέτουν περισσότερη προστασία στη σήραγγα VPN (διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση NordVPN). Όπως το ExpressVPN, το NordVPN διαθέτει διακόπτη kill και σταθερή πολιτική μη καταγραφής.

Σας δίνει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μπείτε σε πλατφόρμες ροής. Εάν είστε άπληστος χείμαρρος, πρέπει να σημειώσετε ότι το NordVPN είναι το καλύτερο VPN μας για torrenting.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Οι εύχρηστοι πελάτες του NordVPN μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε Windows, macOS, Android και iOS. Μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Υπάρχει διαθέσιμη γνώση, εάν πρέπει να επιλύσετε ένα μικρό πρόβλημα. Για περισσότερη βοήθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας ή email. Και τα δύο είναι διαθέσιμα 24/7 και προσφέρουν χρήσιμες συμβουλές, αλλά η ζωντανή συνομιλία είναι η ταχύτερη επιλογή.

Το μηνιαίο κόστος του NordVPN δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι υπέροχο. Προσφέρει καλή σχέση ποιότητας τιμής, αλλά η επιλογή ενός μεγαλύτερου προγράμματος θα σας εξοικονομήσει χρήματα στο τέλος. Υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι είστε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία.

3. CyberGhost

Το CyberGhost είναι το επόμενο. Διαθέτει περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 59 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 10 στο Ισραήλ, οπότε θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ισραηλινό περιεχόμενο μαζί του. 

Έχει καλή ασφάλεια και περιλαμβάνεται ένας διακόπτης kill. Τούτου λεχθέντος, ο διακόπτης kill είναι μόνιμα ενεργοποιημένος, κάτι που είναι ιδανικό για προστασία, αλλά μερικοί μπορεί να προτιμούν να έχουν τον έλεγχο. Υπάρχει επίσης πολιτική μη καταγραφής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Όπως το NordVPN, το CyberGhost είναι γρήγορο, αλλά μπορεί να γίνει πιο αργό σε μεγάλες αποστάσεις. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο εύρος ζώνης και επιτρέπει τον torrent. Μπορεί επίσης να μπει σε πλατφόρμες ροής. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας στο CyberGhost.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Το CyberGhost μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να συνηθίσετε τη διεπαφή, παρόλο που έχει ενημερωθεί. Μπορούν να συνδεθούν έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, κάτι που το επιτρέπουν πολλοί από τους ανταγωνιστές του και ο λόγος για τον οποίο κέρδισε μια θέση στο καλύτερο VPN για τη λίστα πολλών συσκευών.

Το CyberGhost διαθέτει μία από τις καλύτερες διαθέσιμες βάσεις γνώσεων, κάτι που είναι ιδανικό για την επίλυση μικρών προβλημάτων. Αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, υπάρχει ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη επιλογή, αλλά είναι καλύτερο να επικοινωνήσετε με το CyberGhost μέσω email εάν έχετε πιο τεχνικό πρόβλημα.

Το VPN έχει καλή τιμή, αλλά η μηνιαία τιμή δεν είναι καλή. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να εγγραφείτε σε ένα πιο μακρύ πακέτο επειδή λειτουργεί φθηνότερα στο τέλος. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών για Android και iOS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να το κάνετε για μια περιστροφή. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, δηλαδή 14 ημέρες για το μηνιαίο πρόγραμμα και 45 ημέρες για μεγαλύτερες.

4. VyprVPN

Το VyprVPN μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο Ισραήλ. Δεν διαθέτει τόσους διακομιστές όπως οι άλλες επιλογές μας, αλλά υπάρχουν περισσότερες από 700 σε 64 χώρες, οι οποίες θα πρέπει να είναι αρκετές για να παρακάμψουν τα μπλοκ. Μερικοί από τους διακομιστές είναι επίσης στο Τελ Αβίβ.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το VyprVPN έχει εξαιρετική ασφάλεια που προσαρμόζεται, κάτι που είναι εξαιρετικό για όσους γνωρίζουν. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι μια καλή επιλογή για αρχάριους. Το ιδιόκτητο πρωτόκολλο Chameleon προσθέτει περισσότερη προστασία στη σύνδεσή σας. Έρχεται επίσης με διακόπτη kill και πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε την κριτική VyprVPN.

Ένα μειονέκτημα για το VyprVPN είναι οι ταχύτητές του, επειδή μπορεί να είναι αργές. Ωστόσο, πρέπει να είναι καλά για τις περισσότερες δραστηριότητες και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Επιτρέπει torrenting και θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση και στις περισσότερες πλατφόρμες ροής.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

VyprVPN συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή είναι εύχρηστη, αλλά είναι χρονολογημένη, οπότε θα μπορούσε να βελτιωθεί. Μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές τη φορά από προεπιλογή, αλλά επιλέγοντας το πακέτο Premium θα έχετε δύο ακόμη συνδέσεις.

Υπάρχει μια εύχρηστη βάση γνώσεων διαθέσιμη για αυτοβοήθεια. Επιπλέον, υπάρχει 24ωρη ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Τούτου λεχθέντος, καμία από τις βοήθειες δεν είναι εξαιρετική, και στην κριτική μας, λάβαμε σύντομες απαντήσεις στις ερωτήσεις μας, οπότε λάβετε υπόψη ότι εάν είστε αρχάριος.

Μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο Standard ή Premium. Το πρώτο είναι το φθηνότερο, αλλά το δεύτερο θα σας προσφέρει συνολικά πέντε συνδέσεις και το πρωτόκολλο χαμαιλέοντα. Και οι δύο επιλογές έχουν μηνιαία και ετήσια σχέδια, με τις ετήσιες να είναι φθηνότερες συνολικά. 

Το VyprVPN προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει.

5. TorGuard

Το TorGuard είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που έχει περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 55 χώρες. Μεταξύ αυτών είναι διακομιστές στο Τελ Αβίβ και την Ιερουσαλήμ. Η εναλλαγή διακομιστών μπορεί να είναι ενοχλητική, ωστόσο, επειδή πρέπει να αποσυνδέεστε από το VPN κάθε φορά.

Έχει μεγάλη ασφάλεια και με διαφορετικές επιλογές πρωτοκόλλου, είναι επίσης τροποποιήσιμο. Διαθέτει επίσης έναν αυτόματο ενεργοποιημένο διακόπτη kill και δεν διατηρεί αρχείο των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι γρήγορο, αλλά ορισμένες τοποθεσίες είναι πιο αργές από άλλες. Η ταχύτητά του θα εξαρτηθεί επίσης από τις ρυθμίσεις ασφαλείας σας, επειδή η υψηλότερη ασφάλεια θα την επιβραδύνει. Έχει απεριόριστο εύρος ζώνης και επιτρέπει torrent. 

Ωστόσο, εάν θέλετε να μπείτε σε υπηρεσίες ροής, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το TorGuard δεν είναι καλό να το κάνει επειδή αποκλείεται. Ωστόσο, μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα αγοράζοντας έναν από τους αποκλειστικούς διακομιστές ροής.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τις αποκλειστικές διευθύνσεις IP στην αναθεώρηση TorGuard. Το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε είναι ότι λειτουργούν, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το TorGuard περιλαμβάνεται στο καλύτερο VPN για τους ταξιδιώτες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Το TorGuard είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS, αλλά η έκδοση για κινητές συσκευές του πελάτη μπορεί να είναι οδυνηρή. Ο πάροχος επιτρέπει έως και πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις από προεπιλογή, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερα, μπορείτε να αγοράσετε έως και 20 επιπλέον για 1 $ ανά μήνα.

Μια βάση γνώσεων και ένα φόρουμ διατίθενται ως επιλογές αυτοβοήθειας. Υπάρχει επίσης ζωντανή συνομιλία, αλλά διευθύνεται από μια βασική εταιρεία εξυπηρέτησης πελατών, οπότε αν χρειάζεστε περισσότερη τεχνική βοήθεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης της TorGuard μέσω email. 

Η τιμή του VPN δεν είναι κακή, αλλά όπως και με τους αντιπάλους της, θα εξοικονομήσετε χρήματα με μεγαλύτερα σχέδια. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών σε περίπτωση που δεν είναι για εσάς.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε αυτό το άρθρο να ρίξει φως στον ισραηλινό διαδικτυακό κόσμο. Για να ξεπεράσετε τη λογοκρισία και να προστατευτείτε από τα αδιάκριτα μάτια, θα πρέπει να επιλέξετε ένα VPN με μεγάλο δίκτυο διακομιστών και μεγάλη ασφάλεια. Επιπλέον, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ισραηλινό περιεχόμενο, θα πρέπει να υπάρχουν διακομιστές εκεί.

Το ExpressVPN είναι ο ξεκάθαρος νικητής για το Ισραήλ λόγω των πολλών διακομιστών του, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στο Ισραήλ, καθώς και της εξαιρετικής ασφάλειας και απορρήτου. Για να μην αναφέρουμε την ταχύτητα και την ικανότητά του να μπαίνει σε υπηρεσίες ροής. Επωφεληθείτε από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δείτε πώς είναι.

Εάν έχετε εμπειρία στη χρήση ενός VPN στο Ισραήλ, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Θα θέλαμε να ακούσουμε τι έχετε να πείτε. Επισκεφτείτε το αρχείο VPN για πιο ενδιαφέροντα άρθρα. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map