Καλύτερο VPN για τη Νότια Κορέα 2020: Kimchi, K-Pop και Kontrol

Πέρα από τη μοντέρνα αρχιτεκτονική στην πρωτεύουσα, τη Σεούλ, τη Νότια Κορέα, διαθέτει καταπράσινη, λοφώδη εξοχή, βουδιστικούς ναούς και παράκτια ψαροχώρια. Επειδή είναι διάσημο για τη χρήση της τεχνολογίας και τις γρήγορες ταχύτητες διαδικτύου, είστε υποχρεωμένοι να συνδεθείτε εκεί, επομένως είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για τη Νότια Κορέα.

Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου είναι μια έξυπνη ιδέα σε οποιαδήποτε τοποθεσία. Θα σας προστατεύσει από διαδικτυακούς κινδύνους και θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε περιορισμούς, όπως τα γεωγραφικά μπλοκ. Το διαδίκτυο της Νότιας Κορέας δεν είναι τόσο περιοριστικό όσο ορισμένες χώρες – διαβάστε το κομμάτι μας στο Μεγάλο Τείχος της Κίνας για ένα παράδειγμα πόσο κακό μπορεί να πάρει – αλλά υπάρχει δραστηριότητα φιλτραρίσματος και αποκλεισμού.

Λογοκρισία στη Νότια Κορέα

Η λογοκρισία στο Διαδίκτυο λειτουργεί μέσω δύο επιτροπών: της Κορεατικής Επιτροπής Επικοινωνιών και της Κορεατικής Επιτροπής Προτύπων Επικοινωνίας. Το KCC ιδρύθηκε πρώτα, το 2008, και ρυθμίζει τα μέσα ενημέρωσης. Η KCSC είναι υποεπιτροπή του KCC και ρυθμίζει μόνο το Διαδίκτυο. Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου λαμβάνουν εντολές για την επιβολή μπλοκ από αυτήν.

Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου αποκλείουν περιεχόμενο που θεωρείται ότι παραβιάζει νόμους ή κοινωνικούς κανόνες, καθώς και περιεχόμενο που απειλεί την εθνική ασφάλεια ή τη δημόσια ηθική. Υπάρχει επίσης ουσιαστική λογοκρισία σχετικά με τις εκλογές που σχετίζονται με τη συζήτηση.

Ιστότοποι που περιέχουν πορνογραφικό περιεχόμενο είναι παράνομοι στη Νότια Κορέα και έχουν αποκλειστεί από το 2009. Όποιος βρεθεί ότι διανέμει πορνογραφία μπορεί να χτυπηθεί με πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης δύο ετών..

Το περιεχόμενο του Διαδικτύου παρακολουθείται από το KCSC και οι οικοδεσπότες περιεχομένου ή άλλοι πάροχοι υπηρεσιών πρέπει να συμμορφώνονται με τα πρότυπα του ή ο Διευθύνων Σύμβουλος μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως δύο ετών ή πρόστιμο έως και 20 εκατομμύρια γουόν της Νότιας Κορέας (18.000 $). Το KCSC έχει μια ομάδα εσωτερικών αξιωματικών παρακολούθησης, αλλά θα εξετάσει επίσης αιτήματα άλλων οργανισμών και ατόμων.

Το KCSC δέχεται συχνά κριτική για τον ασαφή ορισμό του για το τι πρέπει να λογοκρίνεται. Τα πρότυπα είναι τόσο ευρύ, επιτρέπει στους επιτρόπους να λαμβάνουν μεροληπτικές αποφάσεις σχετικά με το περιεχόμενο που πρέπει να λογοκρίνεται. Μερικές φορές, η επιτροπή αποκλείει ολόκληρους ιστότοπους όταν θεωρείται μόνο ένας μικρός αριθμός δημοσιεύσεων.

Το 2017, 66.659 ιστότοποι αποκλείστηκαν και διαγράφηκαν 15.499. Δεν υπάρχει λίστα με τους ιστότοπους που αποκλείστηκαν, αλλά μπορείτε να δείτε τις κατηγορίες του περιεχομένου. Περιλαμβάνουν τυχερά παιχνίδια, παράνομα τρόφιμα και φάρμακα, άσεμνο περιεχόμενο, παραβίαση άλλων νόμων και κανονισμών και παραβίαση των δικαιωμάτων άλλων.

Το άρθρο 7 του νόμου περί εθνικής ασφάλειας του 1948 απαγορεύει περιεχόμενο που επαινεί και προωθεί τη Βόρεια Κορέα. Το KCSC μπορεί να καταργήσει περιεχόμενο αφού λάβει αίτημα κατάργησης από άτομα, την αστυνομία ή τις κυβερνητικές υπηρεσίες. Μερικές φορές, οι εταιρείες καταργούν περιεχόμενο που δημιουργείται από χρήστες, εάν πιστεύουν ότι παραβιάζει το νόμο για να αποφύγουν τη νομική ευθύνη.

Οι διαδικτυακοί πάροχοι υπηρεσιών είναι επίσης υπεύθυνοι για την κατάργηση της παιδικής πορνογραφίας σύμφωνα με το άρθρο 17 του νόμου για την προστασία των παιδιών και των νέων. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος μπορεί να λάβει ποινή φυλάκισης έως τριών ετών ή πρόστιμο έως και 20 εκατομμύρια γουόν της Νότιας Κορέας (18.000 $). Η δημοφιλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων για κινητά KakaoTalk χρεώθηκε αφού οι ανήλικοι χρήστες μοιράστηκαν άσεμνες εικόνες.

Διαδικτυακή ομιλία στη Νότια Κορέα

Η ελευθερία του λόγου διασφαλίζεται από το σύνταγμα της Νότιας Κορέας, αλλά επιτρέπει επίσης περιορισμούς στην ομιλία που ενδέχεται να παραβιάζουν την τιμή ή τα δικαιώματα ενός ατόμου ή να υπονομεύουν τα δημόσια ήθη και την κοινωνική ηθική. Υπάρχουν επίσης νόμοι που περιορίζουν την ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο.

Με το νόμο περί εθνικής ασφάλειας του 1948, όποιος επαινεί ή εκφράζει τη συμπάθειά του για το καθεστώς της Βόρειας Κορέας μπορεί να επιβληθεί ποινή φυλάκισης έως επτά ετών. Για παράδειγμα, το 2018, ένας 53χρονος άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός έτους αφού δημοσίευσε 54 άρθρα στο ιστολόγιό του που επαίνεσαν το καθεστώς της Βόρειας Κορέας και προώθησαν την προπαγάνδα του.

Ο Νόμος περί Κορεατικής Ανταλλαγής και Συνεργασίας του 1990 εφαρμόζεται στις διαδικτυακές και εκτός σύνδεσης επικοινωνίες μεταξύ Νότιας Κορέας και Βόρειας Κορέας. Όποιος ασχολείται με ιστότοπους ή σελίδες που διατηρεί η Βόρεια Κορέα πρέπει να το αναφέρει στην κυβέρνηση εκ των προτέρων. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο έως 1 εκατομμύριο γουόν Κορεατικής (900 $).

Η διαδικτυακή δυσφήμιση αποτελεί ποινικό αδίκημα στη Νότια Κορέα και τιμωρείται έως και επτά χρόνια φυλάκισης ή πρόστιμο έως 50 εκατομμυρίων γουόν της Νότιας Κορέας (45.000 $) βάσει του νόμου για το δίκτυο πληροφοριών και επικοινωνιών του 2005. Οι διαδικτυακές υποθέσεις δυσφήμισης ανήλθαν σε 13.348 το 2017.

Σε ένα παράδειγμα, ένας 70χρονος άντρας κατηγορήθηκε για δυσφήμιση το 2017 και πρόστιμο 5 εκατομμυρίων γουόν της Νότιας Κορέας (4.500 δολάρια) αφού δημοσίευσε στο blog του ότι η πρώην πρώτη κυρία, Lee Hui-ho, παντρεύτηκε ξανά τον αμερικανό ράπερ Δρ Dre για σκοπούς νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Επιτήρηση και απόρρητο

Κυβερνητικοί αξιωματούχοι έχουν κατηγορηθεί ότι παρακολουθούν άτομα στο KakaoTalk και η εταιρεία αντιμετώπισε πίεση για να συμμορφωθεί με αιτήματα δεδομένων από την κυβέρνηση. Πολλές από τις κατηγορίες ήταν το 2014, μετά την καταστροφή των φέρι στο Sewol, και ειπώθηκε ότι οι ιδιωτικές επικοινωνίες KakaoTalk είχαν πρόσβαση από εισαγγελείς.

Το 2015, έγγραφα που διέρρευσαν από την εταιρεία Hacking Team έδειξαν ότι η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών αγόρασε λογισμικό παρακολούθησης που θα του επέτρεπε να παρακολουθεί την ψηφιακή δραστηριότητα, ειδικά σε οικιακές συσκευές και υπηρεσίες, όπως το KakaoTalk. Τα NIS παραδέχτηκαν την αγορά του λογισμικού, αλλά ανέφεραν ότι χρησιμοποιήθηκε μόνο για την ανάλυση υλικού που σχετίζεται με τη Βόρεια Κορέα.

Ένας νόμος κατά της τρομοκρατίας που παρέχει στα ΝΑΚ περισσότερη δύναμη να εισβάλει στην ιδιωτική ζωή θεσπίστηκε το 2016. Επιτρέπει στον οργανισμό να έχει πρόσβαση σε ταξιδιωτικά αρχεία, οικονομικές πληροφορίες, επικοινωνίες και δεδομένα τοποθεσίας. Οι πληροφορίες είναι προσβάσιμες χωρίς δικαστική άδεια.

Οι πάροχοι υπηρεσιών επιτρέπεται να διατηρούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών για ένα έτος και ορισμένοι παραδίδουν τα δεδομένα ατόμων στα ΝΑΚ και σε άλλες αρχές. Εάν ένας πάροχος υπηρεσιών λάβει αίτημα για δεδομένα, έχει νομική υποχρέωση να ενημερώσει το θέμα, αλλά οι εταιρείες έχουν επικριθεί για την παράλειψη συμμόρφωσης.

Οι χρήστες πρέπει να παρέχουν στους παρόχους υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας τον αριθμό εγγραφής κατοίκου τους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι χρήστες του διαδικτύου υποχρεούνται να επαληθεύουν την ταυτότητά τους.

Κυβερνητικές επιθέσεις στη Νότια Κορέα

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο είναι ένα μεγάλο πρόβλημα σε πολλές χώρες, απλώς δείτε το καλύτερο VPN για την Ταϊλάνδη για παράδειγμα. Πολλοί άνθρωποι συνδέονται με δημόσιο WiFi, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πόσο ασφαλής είναι η σύνδεση. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες επιθέσεις που έχουν αναφερθεί.

Κατά την τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 στο Pyeongchang της Νότιας Κορέας, μια διαδικτυακή σύνδεση μολυσμένη από διαδικτυακή επίθεση και ο ιστότοπος των Ολυμπιακών Αγώνων. Όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση επηρεάστηκαν επίσης. Οι αναφορές έδειξαν ότι οι ρώσοι στρατιωτικοί κατάσκοποι είχαν παραβιάσει εκατοντάδες υπολογιστές που χρησιμοποιήθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες και προσπάθησαν να το κάνουν να μοιάζει με επιχείρηση της Βόρειας Κορέας.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι ο αριθμός των διαδικτυακών επιθέσεων αυξάνεται. Αξιωματούχοι έχουν πει ότι η Βόρεια Κορέα βρίσκεται πίσω από κυβερνοεπιθέσεις σε μεγάλες τράπεζες, ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς και ακόμη και πυρηνικούς σταθμούς. Κατηγορήθηκε επίσης για επίθεση που κατέλαβε τον έλεγχο του δικτύου του Νοσοκομείου Metropolitan University Hospital της Σεούλ το 2015 και διήρκεσε οκτώ μήνες.

Όλα αυτά που υπογραμμίζουν τις ευπάθειες στην διαδικτυακή υποδομή της Νότιας Κορέας και είναι ένας άλλος λόγος για να προστατευτείτε με έναν από τους καλύτερους παρόχους VPN και έναν αξιοπρεπές antivirus.

Καλύτερο VPN για τη Νότια Κορέα 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για τη Νότια Κορέα

Υπάρχουν πολλές δυνατότητες που αποτελούν ένα καλό VPN, αλλά μερικές είναι καλύτερες από άλλες. Πολλοί από τους παρόχους στις κριτικές VPN θα σας πάρουν αυτό που θέλετε, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για τη Νότια Κορέα.

Για τη Νότια Κορέα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε ασφάλεια υψηλής ποιότητας, συμπεριλαμβανομένου ενός διακόπτη kill. Αυτό θα σας κρατήσει προστατευμένους από διαδικτυακούς κινδύνους και κρυμμένους από την παρακολούθηση. Ο διακόπτης kill ξεκινά διακόπτοντας τη σύνδεσή σας εάν το VPN αποτύχει, εμποδίζοντας τη διαρροή ευαίσθητων δεδομένων.

Είναι επίσης σημαντικό να επιλέξετε ένα που δεν καταγράφει τις δραστηριότητές σας στο διαδίκτυο, οπότε κανείς δεν μπορεί να δει τι κάνετε.

Ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών είναι επωφελές. Όσο περισσότεροι διακομιστές είναι διαθέσιμοι σε περισσότερα μέρη, τόσο πιο εύκολο θα είναι για σας να ξεπεράσετε τους περιορισμούς. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix των ΗΠΑ, θα χρειαστείτε διακομιστές εκεί. Το ίδιο ισχύει και για την έκδοση της Νότιας Κορέας ή για οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο της Νότιας Κορέας. Αν θέλετε το Netflix, κάνουμε προτάσεις στο καλύτερο VPN για το Netflix.

Η ταχύτητα είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας. Εκτός αν σας αρέσει ο υπνωτικός κύκλος φόρτωσης οθονών, θα χρειαστείτε ένα VPN με αξιοπρεπείς ταχύτητες. Θα πρέπει επίσης να έχει απεριόριστο εύρος ζώνης, διότι το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί και θα σας αφήσει ανοιχτό σε επιθέσεις εάν φτάσετε στο όριο εύρους ζώνης.

Υπάρχουν και άλλες πτυχές που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη, όπως φιλικότητα προς το χρήστη, σε ποιες συσκευές μπορεί να εγκατασταθεί, πόσες συσκευές μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα, την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών και την τιμή.

1. Καλύτερο VPN για τη Νότια Κορέα: NordVPN

Το NordVPN είναι το καλύτερο VPN για τη Νότια Κορέα. Είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους VPN στην αγορά και εμφανίζεται συχνά στα άρθρα μας. Θα προστατεύεστε από εξαιρετική ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης διπλού λυκίσκου. Διατίθεται διακόπτης kill με την υπηρεσία και υπάρχει αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

NordVPN-Slider4

Διαθέτει περισσότερους από 5.000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων οκτώ στη Νότια Κορέα, που είναι οι περισσότεροι που συναντήσαμε.

Δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης και έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες, αν και μπορούν να επιβραδυνθούν κατά τη σύνδεση σε μεγάλες αποστάσεις. Η εναλλαγή διακομιστών είναι γρήγορη και εύκολη.

Αν θέλετε να μεταδώσετε ροές στις αγαπημένες σας εκπομπές, θα χαρούμε να γνωρίζετε ότι το NordVPN μπορεί να εισέλθει στις περισσότερες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Netflix. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση NordVPN για περισσότερα σχετικά με την εταιρεία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Το NordVPN είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS και οι πελάτες του είναι εύχρηστοι. Μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε να δείτε τη χρήσιμη βάση γνώσεων για να δείτε αν μπορείτε να το επιλύσετε μόνοι σας. Εάν εξακολουθείτε να έχετε κολλήσει μετά από αυτό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε, το προσωπικό είναι χρήσιμο, αλλά η ζωντανή συνομιλία θα σας δώσει την ταχύτερη απόκριση.

NordVPN-αρχική σελίδα-2019

Η μηνιαία τιμή είναι προσιτή και έχετε καλή αξία για τα χρήματά σας. Ωστόσο, αν επιλέξετε μεγαλύτερη συνδρομή, θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα. Εάν ανησυχείτε, ωστόσο, υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να είστε ήσυχοι.

2. CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια άλλη καλή επιλογή για τη Νότια Κορέα. Το δίκτυο διακομιστών του αποτελείται από περισσότερους από 4.000 διακομιστές παγκοσμίως και διαθέτει επτά διακομιστές στη Νότια Κορέα, ώστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από εκεί.

cyberghost-review-expanded-ui

Η ασφάλειά του είναι καλή και το απόρρητό σας τηρείται με μια πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

Όπως το NordVPN, έχει γρήγορες ταχύτητες, αλλά μπορεί να γίνει αργή εάν συνδέεστε σε έναν διακομιστή που βρίσκεται πολύ μακριά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης, που σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε streaming ή λήψη όσο θέλετε. Η κριτική μας στο CyberGhost είναι μια πιο αναλυτική ματιά στην υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή της ενημερώθηκε πρόσφατα και είναι καλύτερη από την προηγούμενη έκδοση, αλλά μπορεί να χρειαστεί να το συνηθίσετε. Μπορούν να συνδεθούν έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση στο άρθρο μας για το καλύτερο VPN για πολλές συσκευές.

Υπάρχει μια εκτεταμένη βάση γνώσεων σε περίπτωση που έχετε προβλήματα. Επιπλέον, μπορείτε να μιλήσετε με ένα μέλος του προσωπικού μέσω ζωντανής συνομιλίας ή μέσω email 24/7, με τη ζωντανή συνομιλία να παρέχει τον ταχύτερο χρόνο απόκρισης.

Cyberghost-αρχική σελίδα-2018

Έχει μια δίκαιη μηνιαία τιμή, αλλά θα εξοικονομήσετε χρήματα εάν εγγραφείτε για μεγαλύτερο πρόγραμμα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή επτά ημερών για Android και iOS, για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει. Υπάρχει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων που καλύπτει όλες τις πλατφόρμες.

3. ExpressVPN

Προτείνουμε επίσης το ExpressVPN επειδή προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία. Έχασε την πρώτη θέση επειδή έχει λιγότερους διακομιστές στη Νότια Κορέα από το NordVPN. Ωστόσο, διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών που καλύπτει 94 χώρες και περιλαμβάνει δύο στη Νότια Κορέα.

expressvpn-review-ρυθμίσεις

Το ExpressVPN έχει εξαιρετική ασφάλεια έξω από το κουτί και μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο κρυπτογράφησης. Επιπλέον, υπάρχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής για την προστασία του απορρήτου σας.

Δεν πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη φόρτωση περιεχομένου, καθώς είναι το ταχύτερο VPN. Ωστόσο, είναι αργό στην εναλλαγή διακομιστών. Ωστόσο, έχει απεριόριστο εύρος ζώνης και είναι το καλύτερο VPN για ροή. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας ExpressVPN για περισσότερα σχετικά με την εταιρεία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN σε Windows, macOS, Android και iOS. Επιπλέον, υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Firefox, Chrome και Safari. Είναι φιλικό προς τον χρήστη και μια καλή επιλογή εάν θέλετε ένα VPN που λειτουργεί εκτός λειτουργίας. Επιτρέπει τη σύνδεση έως και πέντε συσκευών ταυτόχρονα, κάτι που θα πρέπει να είναι αρκετό.

Έχει καλή υποστήριξη πελατών, με μια μεγάλη βάση γνώσεων ως την πρώτη σας στάση. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια αφού συμβουλευτείτε το, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το προσωπικό υποστήριξης 24/7 μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Ανταποκρίνεται πιο αργά από άλλους παρόχους, αλλά εξακολουθεί να παρέχει καλή εξυπηρέτηση.

ExpressVPN-αρχική σελίδα-2019

Το ExpressVPN είναι ένα από τα πιο ακριβά διαθέσιμα VPN, το οποίο είναι μια απογοήτευση, αλλά προσφέρει μια υψηλής ποιότητας υπηρεσία και αξίζει τα λεφτά. Μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα εγγραφόμενοι σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Εάν είστε επιφυλακτικοί για να κάνετε τη βουτιά, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

4. HideMyAss

Η επόμενη επιλογή μας, HideMyAss, έκανε τη λίστα επειδή έχει έξι διακομιστές στη Νότια Κορέα. Δεν είναι τόσο καλό όσο οι άλλες επιλογές μας, αλλά δεν είναι κακό. Έχετε καλή ασφάλεια που έχει ρυθμιστεί σε κρυπτογράφηση AES 256-bit και διακόπτη kill.

HideMyAssDownloadOptions

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι η πολιτική απορρήτου της. Παρόλο που λέει ότι δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, θα διαπιστώσετε ότι συμβαίνει όταν περνάτε τη λεπτή εκτύπωση. Οι εγγραφές για το πότε συνδεθήκατε και αποσυνδεθήκατε διατηρούνται για 30 ημέρες, επομένως δεν είναι ευαίσθητα δεδομένα, αλλά πρέπει να γνωρίζετε. Επιπλέον, ενδέχεται να καταγράφει πιο λεπτομερείς πληροφορίες, εάν τους ζητηθεί από τις αρχές.

Το δίκτυο διακομιστών της HideMyAss είναι ένα από τα ισχυρά σημεία του, επειδή καλύπτει 190 χώρες, κάτι που είναι πολύ περισσότερο από τους αντιπάλους του. Έχει συνολικά 900 διακομιστές, οι οποίοι είναι λιγότεροι από ορισμένους παρόχους, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετοί για να βρείτε έναν κατάλληλο.

Οι ταχύτητές του πρέπει να είναι καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες. Έχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να έχει πρόσβαση στις περισσότερες πλατφόρμες ροής.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το HideMyAss

Οι εύχρηστοι πελάτες του HideMyAss είναι συμβατοί με Windows, macOS, Android και iOS. Σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη με τη μορφή γνωστής βάσης, ζωντανής συνομιλίας και email. Η ζωντανή συνομιλία είναι γρήγορη, αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένετε λίγο για να απαντήσετε εάν χρησιμοποιείτε την επιλογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική HideMyAss.

HidemyAss-αρχική σελίδα-2019

Το μηνιαίο του πρόγραμμα είναι ακριβό σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή επτά ημερών για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει πρώτα. Εάν το κάνετε, θυμηθείτε να το ακυρώσετε προτού λήξει, διαφορετικά θα λάβετε λογαριασμό για συνδρομή 12 μηνών. Θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πλήρεις επτά ημέρες, αν ακυρώσετε. Εάν ξεχάσετε, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

5. VyprVPN

Η τελευταία μας επιλογή έχει καλή ασφάλεια και κρυπτογράφηση, συμπεριλαμβανομένου του ιδιόκτητου πρωτοκόλλου Chameleon, το οποίο παρέχει ακόμη περισσότερη προστασία στη σήραγγα VPN. Υπάρχει επίσης ένας ενσωματωμένος διακόπτης kill και δεν διατηρεί αρχείο καταγραφής της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο.

Επιλογή διακομιστή VyprVPN

Υπάρχουν διακομιστές σε 64 χώρες, με ορισμένους να βρίσκονται στη Σεούλ. Δεν έχει τις καλύτερες ταχύτητες, αλλά θα πρέπει να είναι καλή για τις περισσότερες δραστηριότητες. Δεν υπάρχουν όρια στο εύρος ζώνης.

Αν και μπορεί να μπει στο Netflix των ΗΠΑ και στο iPlayer του BBC, μπορεί να έχετε πρόβλημα να μπείτε σε άλλες υπηρεσίες. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση VyprVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Υπάρχουν υπολογιστές-πελάτες για Windows και macOS. Είναι καλά όταν τα συνηθίσετε, αλλά οι διατάξεις θα μπορούσαν να είναι καλύτερες. Διατίθενται επίσης εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, με το VyprVPN να είναι ένα από τα καλύτερα VPN για Android. Μέχρι τρεις συσκευές μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα με το τυπικό πακέτο, ενώ η premium επιλογή επιτρέπει έως και πέντε.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει μια χρήσιμη ενότητα FAQ που θα πρέπει να είναι αρκετή για μικρά προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση, υπάρχει ζωντανή συνομιλία και μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να λάβετε την υποστήριξη πελατών. Η ζωντανή συνομιλία είναι ταχύτερη, αλλά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε εάν έχετε ένα πιο τεχνικό πρόβλημα.

VyprVPN-αρχική σελίδα-2019

Το VyprVPN έχει προσιτή μηνιαία τιμή, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα επιλέγοντας μεγαλύτερη συνδρομή. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει.

Τελικές σκέψεις

Τώρα ξέρετε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη Νότια Κορέα. Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να επιλέξετε και ένα κατάλληλο. Πρέπει να αποκτήσετε ένα VPN με καλή ασφάλεια και απόρρητο, καθώς και ένα αξιοπρεπές δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει ορισμένα στη Νότια Κορέα, εάν θέλετε περιεχόμενο που περιορίζεται στη χώρα.

Επιλέξαμε το NordVPN ως νικητή, καθώς έχει εξαιρετική ασφάλεια και την ευκαιρία να κρυπτογραφήσει τη σύνδεσή σας δύο φορές. Επιπλέον, τιμά το απόρρητό σας. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων οκτώ στη Νότια Κορέα και είναι υπέροχο για να μπείτε σε υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix.

Εάν έχετε εμπειρία ή έχετε συμβουλές για τη χρήση VPN στη Νότια Κορέα, στείλτε μας ένα σχόλιο παρακάτω. Θα θέλαμε να τα διαβάσουμε. Ρίξτε μια ματιά και στα άλλα άρθρα μας VPN. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map