Καλύτερο VPN για την Ταϊβάν 2020: Chinese Whispers

Η Ταϊβάν είναι ένα τροπικό, βροχερό νησί στα ανοικτά των ακτών της Κίνας, το οποίο έχει γίνει ένα οικιακό όνομα χάρη στην έκρηξη της δεκαετίας του ’80, καθώς και τα φθηνά πλαστικά προϊόντα της. Προς το παρόν, η χώρα βιώνει μια μικρή έκρηξη του τουρισμού, η οποία μας έχει εμπνεύσει να δημιουργήσουμε μια λίστα με τα καλύτερα VPN για την Ταϊβάν, ώστε να μπορείτε να είστε ασφαλείς ενώ είστε συνδεδεμένοι εκεί.


Θα βρείτε επίσης πολλούς λόγους για να το κάνετε. Αν και το ταϊβανέζικο διαδίκτυο έχει λίγους περιορισμούς, η χώρα είναι κλειδωμένη σε έναν αγώνα σχετικά με την ταυτότητα και το διεθνές καθεστώς της με τον τεράστιο γείτονα (θα μιλήσουμε περισσότερα γι ‘αυτό αργότερα). Ως εκ τούτου, κάποια κινεζική επιτήρηση έχει περάσει στο ταϊβανέζικο διαδίκτυο, το οποίο επίσης είναι γεμάτο με έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου, ωστόσο, θα σας κρατήσει ασφαλείς από τις περισσότερες – αν όχι όλες – διαδικτυακές απειλές και έχουμε σκάψει μέσω της καλύτερης συλλογής VPN για να βρούμε τις καλύτερες από αυτές που πρέπει να χρησιμοποιήσετε στην Ταϊβάν, συμπεριλαμβανομένων των επιλογών που θα λειτουργήσουν καλά Android. Όλες οι εφαρμογές VPN διαθέτουν διακομιστές της Ταϊβάν.

Εάν δεν είστε ο τύπος ανάγνωσης, προτείνουμε το ExpressVPN ως το καλύτερο VPN για την Ταϊβάν, τις περισσότερες φορές, οπότε προχωρήστε και χρησιμοποιήστε την περίοδο επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών αυτής της εξαιρετικής υπηρεσίας, εάν βιάζεστε. Τώρα, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς είναι η σύνδεση στο διαδίκτυο στην Ταϊβάν.

Καλύτερο VPN για την Ταϊβάν 2020

Η κυβέρνηση της Ταϊβάν

Αν και ολόκληρος ο κόσμος γνωρίζει το νησί ως Ταϊβάν, τεχνικά ονομάζεται Δημοκρατία της Κίνας και περιλαμβάνει μια χούφτα νησιά, ένα από τα οποία, το Kinmen, απέχει λίγα μόνο μίλια από την ακτή της ηπειρωτικής Κίνας. 

Αυτή η περίεργη συλλογή εδαφών και το περίεργο όνομά της – να μην συγχέεται με τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, δηλαδή την ηπειρωτική χώρα – είναι η κληρονομιά ενός πολύ σκοτεινού ιστορικού.

Εν ολίγοις, η Ταϊβάν είναι το τελευταίο καταφύγιο της χαμένης πλευράς του κινεζικού εμφύλιου πολέμου, ο οποίος διήρκεσε αρκετές δεκαετίες μετά την πτώση του τελευταίου κινεζικού αυτοκράτορα το 1912 και είδε τη σφαγή εκατομμυρίων. 

Αν και η πολιτική αυτών των ταραγμένων ετών είναι πάρα πολύ για να μπεις εδώ, ο αγώνας ήταν μεταξύ των «Λευκών», του Κινέζικου Εθνικιστικού Κόμματος ή του Κουομιντάνγκ (KMT) και των «Κόκκινων» ή του Κινέζικου Κομμουνιστικού Κόμματος.

Εάν έχετε διαβάσει τις ειδήσεις οποιαδήποτε στιγμή τα τελευταία 70 χρόνια – ή αν έχετε δει τον διαδικτυακό χάρτη λογοκρισίας μας – θα δείτε γρήγορα ότι οι Κομμουνιστές κέρδισαν αυτόν τον αγώνα και αποφασιστικά σε αυτό. 

Ο ηγέτης του KMT, Chiang Kai-shek, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την ηπειρωτική χώρα και να κατευθυνθεί προς την Ταϊβάν το 1948 με περίπου δύο εκατομμύρια οπαδούς, με σκοπό να γλείφει τις πληγές του και να σχεδιάζει μια εισβολή για να ξανακερδίσει την Κίνα.

Το περιμένουμε ακόμα.

Τα χρόνια από τότε, οι δύο χώρες έχουν αναπτυχθεί σε πολύ διαφορετικούς δρόμους, με την ηπειρωτική χώρα να γίνει η ολοκληρωτική δικτατορία που γνωρίζουμε σήμερα, ενώ η Ταϊβάν απομακρύνθηκε από την τυραννία του KMT και έγινε μια ζωντανή δημοκρατία, με μια υγιή οικονομία βασισμένη στην αγορά το.

Ωστόσο, το ζήτημα της ταυτότητας και του καθεστώτος της Ταϊβάν εξακολούθησε να μαστίζει τις σχέσεις της με την Κίνα και τον υπόλοιπο κόσμο, οδηγώντας σε κρίση ταυτότητας εντός της χώρας: εξακολουθεί να είναι πολιτιστικά Κινέζος ή μάλλον ξεχωριστό έθνος?

Αν και αυτή η ζωντανή συζήτηση μαίνεται στο νησί, οι κομμουνιστές της ηπειρωτικής χώρας προτιμούν να κάνουν τίποτα παρά να το προσαρτήσουν, μια δυναμική που κρέμεται σαν ένα σκοτεινό σύννεφο πάνω από το νησί και το Διαδίκτυο του.

Δωρεάν ομιλία στην Ταϊβάν

Ως ελεύθερη και ανοιχτή δημοκρατία, ουσιαστικά δεν υπάρχει λογοκρισία στην Ταϊβάν. Οι άνθρωποι είναι ελεύθεροι να διαμαρτυρηθούν τόσο στο διαδίκτυο όσο και στους δρόμους, αν και υπάρχουν ορισμένες πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις στις οποίες η διαδικτυακή έκφραση έχει περιοριστεί.

Ο πρώτος αφορά τους εκτεταμένους νόμους περί δυσφήμισης της Ταϊβάν, οι οποίοι χρησιμοποιούνται συχνά για την επίλυση βαθμολογίας. Εν ολίγοις, η έκφραση μιας άποψης για κάποιον άλλον είναι εντάξει, εκτός αν θεωρείται προσβλητική, οπότε μπορείτε να περιμένετε ένα σοβαρό πρόστιμο. Ένα παράδειγμα είναι ένας blogger που πήρε 30 ημέρες σκληρά και πρόστιμο 200.000 NT $ (περίπου 13.000 $) επειδή έγραψε μια αρνητική κριτική εστιατορίου.

Εάν αυτοί οι νόμοι ήταν καθολικοί, κανένας συντάκτης του Cloudwards.net δεν θα ατιμώρητο, αλλά αποκλίνουμε. Διαβάστε την κριτική IPVanish για μία υπηρεσία που μπορεί να θέλει να μας μηνύσει και την κριτική μας για το PureVPN για άλλη που έχει απειλήσει να το κάνει.

Η Ταϊβάν δεν είναι η μόνη χώρα στην Άπω Ανατολή που έχει θεσπίσει τέτοιους νόμους. Ένα άλλο καλό παράδειγμα είναι η Σιγκαπούρη (διαβάστε το καλύτερο κομμάτι VPN για τη Σιγκαπούρη για περισσότερα σχετικά με αυτό). 

Ο δεύτερος τομέας στον οποίο το κράτος της Ταϊβάν ελέγχει την έκφραση είναι όταν πρόκειται για κινεζικές εταιρείες μέσων που εγκαθίστανται στο νησί. Στο παρελθόν, εταιρείες μέσων από την Κίνα είχαν κλείσει τα γραφεία τους, αν και συχνά μόνο για σύντομα χρονικά διαστήματα. Αυτό οφείλεται συχνά σε πολιτικές αλλαγές στην Ταϊβάν, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Ωστόσο, πολλές εταιρείες μέσων ενημέρωσης έχουν δεσμούς με την Κίνα, οπότε υπάρχει ένας βαθμός αυτο λογοκρισίας που ασκείται από τέτοια καταστήματα. Επίσης, επειδή η πολιτική είναι πολύ πολωμένη στην Ταϊβάν – ειδικά όταν πρόκειται για την πληγή της ανεξαρτησίας της Ταϊβάν – πολλά καταστήματα παίρνουν μέρος σε ένα στρατόπεδο ή στο άλλο, πράγμα που σημαίνει ότι οι ειδήσεις περιστασιακά παίρνουν πολύ παραμορφωμένες.

Ηλεκτρονική επιτήρηση στην Ταϊβάν

Όσον αφορά τον έλεγχο της συμπεριφοράς των χρηστών στο διαδίκτυο, η Ταϊβάν είναι μια μικτή τσάντα. Αν και η διαδικτυακή λογοκρισία δεν ήταν ποτέ κάτι στην Ταϊβάν επειδή η δικτατορία της KMT έληξε πριν επινοηθεί ο ιστός, τα τελευταία χρόνια αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει.

Για πρώτη φορά, μόλις πέρυσι, μια έκθεση της Ένωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ταϊβάν αποκάλυψε ότι οι κυβερνητικές αρχές είχαν ζητήσει δεδομένα ανθρώπων από έναν αριθμό ιστότοπων, κάτι που ήταν πρώτο για την Ταϊβάν. 

Παρόλο που φαίνεται ότι τα περισσότερα από τα αιτήματα ήταν αρκετά ακίνδυνα – δεν υπάρχει κανείς να εξαφανιστεί στο πίσω μέρος ενός φορτηγού για κριτική στην κυβέρνηση – υπάρχουν κάποιες σοβαρές ανησυχίες σχετικά με τη διαφάνεια και την ανάγκη για αυτά τα αιτήματα.

Ανησυχητικό είναι επίσης η απαγόρευση μιας φοιτητικής ακτιβιστικής ομάδας από το Facebook το 2018. Διαμαρτυρήθηκαν – όπως κάνουν οι μαθητές – στο μνημείο του Τσιάνγκ Κάι-Σεκ, ο οποίος έφερε τους πιο βίαιους τρόπους μαζί του όταν έφυγε από την Ταϊβάν. Η ομάδα του Facebook που είχαν χρησιμοποιήσει για να οργανώσουν ειρηνικές διαδηλώσεις καταργήθηκε, η οποία δεν είναι ακριβώς δημοκρατική.

Αν και η Ταϊβάν είναι σίγουρα μια ισχυρή δημοκρατία, βιώνει μερικά από τα ίδια ζητήματα που κάνουν οι χώρες της Δύσης όταν πρόκειται για τα δικαιώματα των πολιτών. Για ένα παράδειγμα, ανατρέξτε στον καλύτερο οδηγό VPN για Γερμανία.

Torrenting στην Ταϊβάν

Η Torrenting, θεωρητικά, είναι παράνομη στην Ταϊβάν, με την κυβέρνηση να δεσμευτεί το 2009 να καταπολεμήσει την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων εφαρμόζοντας έναν κανόνα τριών προειδοποιήσεων για άτομα που χρησιμοποιούν τεχνολογία P2P για να το πράξουν. Λίγα χρόνια αργότερα, προτάθηκε ένας άλλος νόμος για τον αποκλεισμό ιστότοπων που προσφέρουν πειρατικό περιεχόμενο, αν και δεν είναι σαφές εάν τέθηκε ποτέ σε ισχύ.

Στην πράξη, ωστόσο, αυτοί οι παραπάνω νόμοι φαίνεται να είναι νεκρά γράμματα. Οι περισσότεροι άνθρωποι με τους οποίους έχουμε μιλήσει που έχουν ζήσει στην Ταϊβάν χείμαρρος για το περιεχόμενο της καρδιάς τους και ποτέ δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα. Τούτου λεχθέντος, είναι πάντα καλύτερο να είστε ασφαλείς παρά να λυπάμαι και σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ενώ τρέχετε στην Ταϊβάν.

Τι κάνει το VPN καλύτερο για την Ταϊβάν

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, έχουμε ορίσει τρία βασικά κριτήρια που έχουμε υπόψη κατά την επιλογή του καλύτερου VPN για την Ταϊβάν. Το πρώτο είναι η ασφάλεια, όχι μόνο για να προστατευτείτε από την πιθανή επιτήρηση της Ταϊβάν, αλλά και από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Η χρήση οποιουδήποτε από τα παρακάτω VPN είναι εγγυημένη για να σας προστατεύει ενώ είστε συνδεδεμένοι χάρη στη χρήση ενός διακόπτη kill και κρυπτογράφησης 256-bit.

Το δεύτερο κριτήριο είναι η ταχύτητα. Πολλά VPN θα κρυπτογραφήσουν τη σύνδεσή σας, αλλά στη συνέχεια θα είναι τόσο αργά ώστε να μην μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Όλες οι παρακάτω επιλογές έχουν αξιοπρεπείς ταχύτητες, οπότε δεν θα έχετε ατελείωτη προσωρινή αποθήκευση όταν παρακολουθείτε βίντεο YouTube ή τριήμερες αναμονές κατά τη λήψη του παιχνιδιού Steam. Ποιο είναι το νόημα να χρησιμοποιήσετε το φανταστικό δίκτυο οπτικών ινών της Ταϊβάν εάν το VPN σας επιβραδύνει?

Τρίτον, θέλαμε να διασφαλίσουμε ότι όλες οι κορυφαίες επιλογές μας είχαν τόσο ισχυρή περιφερειακή παρουσία όσο και διακομιστές στην Ταϊβάν (ώστε να μπορείτε να λάβετε μια διεύθυνση IP της Ταϊβάν). Αν και όλες οι επιλογές μας έχουν επίσης μεγάλη κάλυψη στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, δίνουμε προτεραιότητα σε ασιατικά δίκτυα, μερικά από τα οποία θα σας δώσουν ακόμη και τη δυνατότητα να λάβετε μια κινεζική διεύθυνση IP, χάρη στους διακομιστές στην ηπειρωτική χώρα.

Το καλύτερο VPN της Ταϊβάν: ExpressVPN

Όπως αναφέραμε στην εισαγωγή, το ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας για την Ταϊβάν. Αυτό συμβαίνει επειδή βαθμολογεί κορυφαία βαθμολογία και στα τρία βασικά κριτήρια, καθώς και σχεδόν σε όλα τα δευτερεύοντα. 

Πρώτον, είναι το ταχύτερο VPN σε όλους τους γύρους δοκιμών που έχουμε πραγματοποιήσει ποτέ, κερδίζοντας τον ανταγωνισμό του με ευκολία. Η μόνη υπηρεσία που πλησιάζει είναι η Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο και μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο ExpressVPN εναντίον PIA για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Όσον αφορά την ασφάλεια, το ExpressVPN είναι επίσης το πιο ασφαλές VPN μας, με πολλαπλές λειτουργίες κρυπτογράφησης και προεπιλογή στο OpenVPN, την πιο ασφαλή επιλογή μεταξύ των πρωτοκόλλων VPN. Χάρη σε όλα αυτά, είστε σχεδόν εγγυημένη πλήρης ανωνυμία κατά τη χρήση του ExpressVPN και το αντίθετο είναι ότι δεν χρειάζεται καν να το διαμορφώσετε.

Είναι το καλύτερο VPN μας για την Κίνα για έναν λόγο και αν μπορεί να χειριστεί τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας, κατά κανόνα, μπορεί επίσης να χειριστεί την τακτική Δημοκρατία της Κίνας.

Όσο για το δίκτυο διακομιστών, σας εξυπηρετούνται επίσης. Όταν λαμβάνεται υπόψη το spread, το ExpressVPN έχει έναν από τους μεγαλύτερους στην επιχείρηση, αν και ο αριθμός του είναι χαμηλότερος από τους περισσότερους ανταγωνιστές του, επειδή χρησιμοποιεί μερικούς διακομιστές υψηλής χωρητικότητας και όχι ένα μικρότερο μικρότερο..

Διαθέτει επίσης δύο διακομιστές στην ίδια την Ταϊβάν.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Εκτός από όλα αυτά, το ExpressVPN είναι επίσης γελοία εύκολο στη χρήση. Η διεπαφή του αποτελείται σχεδόν από ένα μόνο τεράστιο κουμπί, το οποίο κάνετε κλικ για να το ενεργοποιήσετε και πάλι για να το απενεργοποιήσετε. Αυτό είναι λίγο πολύ, εκτός αν θέλετε να αλλάξετε διακομιστές, τους οποίους μπορείτε να κάνετε μέσω του απλού μενού του. Είναι ένα σχεδόν ανόητο σύστημα, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας για το ExpressVPN.

Το μειονέκτημα του ExpressVPN, ωστόσο, είναι η τιμή του, που έρχεται στα 100 $ ετησίως. Αυτό είναι αρκετά ακριβό σε σύγκριση με την υπόλοιπη αγορά, ειδικά όταν το νούμερο δύο και τρία σε αυτήν τη λίστα προσφέρουν πολυετείς προσφορές για περίπου το ίδιο ποσό. 

Ωστόσο, παίρνετε αυτό που πληρώνετε και το ExpressVPN αξίζει κάθε δεκάρα. Δοκιμάστε το χρησιμοποιώντας την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δείτε τι εννοούμε.

NordVPN

Στο νούμερο δύο κουλοχέρη βρίσκουμε το δεύτερο συνολικό καλύτερο VPN, το NordVPN. Έχει καλή βαθμολογία από όλες τις απόψεις, όπως και το ExpressVPN, αλλά πάντα μια μικρή περικοπή κάτω από τον ανταγωνιστή της. Αυτό είναι ένα μοτίβο που επίσης εμφανίζεται γρήγορα στο συγκριτικό μας ExpressVPN εναντίον NordVPN. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Πάρτε ταχύτητα, για παράδειγμα. Το NordVPN δεν είναι αδιάφορο, αλλά επειδή χρησιμοποιεί μεγάλο αριθμό ασθενέστερων διακομιστών, η ταχύτητα γίνεται γρήγορα ασυνεπής. Ωστόσο, το δίκτυο είναι μεγαλύτερο από οποιονδήποτε άλλο, με περισσότερους από 5.500 διακομιστές διασκορπισμένους σε όλο τον κόσμο, πολλοί από αυτούς στην Ασία, συμπεριλαμβανομένης της Ταϊβάν.

Ωστόσο, όσον αφορά την ασφάλεια, το NordVPN είναι εξαιρετικό, προσφέροντας όχι μόνο κορυφαία κρυπτογράφηση, αλλά και μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής από το ExpressVPN. Είναι επίσης το καλύτερο VPN μας για torrent, χάρη στους διακομιστές P2P της «ειδικότητάς του», οπότε αν η πειρατεία είναι ο κύριος λόγος για την απόκτηση VPN, το NordVPN είναι ο τρόπος να πάτε.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Το NordVPN είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση, διαφέρει από το ExpressVPN πηγαίνοντας για μια πιο γραφική προσέγγιση με έναν παγκόσμιο χάρτη όπου μπορείτε να επιλέξετε τοποθεσίες για να συνδεθείτε. Το επίπεδο πίσω από τον χάρτη βασίζεται περισσότερο στη λίστα, το οποίο λειτουργεί καλά, αν και θα περιλαμβάνει περισσότερη κύλιση από ό, τι θα μπορούσατε να αισθανθείτε άνετα. Ελέγξτε την κριτική μας NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ωστόσο, η μεγαλύτερη νίκη με το NordVPN έρχεται στη σελίδα τιμολόγησης. Τρία χρόνια με αυτήν την εξαιρετική εξυπηρέτηση θα σας επαναφέρει μόνο λίγα δολάρια βόρεια του Benjamin. Αυτό το καθιστά σχεδόν το ένα τρίτο της τιμής του ExpressVPN και μόνο λίγο πιο ακριβό από την επόμενη καταχώρισή μας, το CyberGhost. Το NordVPN προσφέρει επίσης μια επιστροφή χρημάτων 30 ημερών, οπότε ελέγξτε την αναψυχή σας.

CyberGhost

Ολοκληρώνουμε τις τρεις πρώτες επιλογές του καλύτερου VPN για την Ταϊβάν με το CyberGhost. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία και μπορεί να βρεθεί σε πολλές από τις λίστες μας, συμπεριλαμβανομένου του καλύτερου VPN για πολλές συσκευές, αλλά χάνει το oomph που έχουν οι ExpressVPN και NordVPN σε ορισμένες βασικές περιοχές. 

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Πρώτον, οι ταχύτητες του CyberGhost είναι λίγο αργές, βγαίνοντας αρκετά άσχημα κατά τη διάρκεια των δοκιμών ταχύτητας. Στην πραγματικότητα, είναι ένα από τα χειρότερα για ταχύτητα μεταξύ των κορυφαίων VPN μας, και σώζεται μόνο από το γεγονός ότι τα πάει καλά σε κάθε άλλη περιοχή (διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική μας στο CyberGhost).

Για παράδειγμα, διαθέτει ένα υπέροχο δίκτυο διακομιστών, με διακομιστές τόσο στην Ταϊβάν όσο και στην ευρύτερη περιοχή (είναι ένα από τα καλύτερα VPN μας για τη Νότια Κορέα, επίσης). Ωστόσο, προσφέρει επίσης εξαιρετική ασφάλεια, την οποία μπορείτε να διαμορφώσετε όπως θέλετε. Διαθέτει επίσης έναν αποκριτικό διακόπτη kill, ο οποίος θα είναι ιδανικός για torrenters και άλλους που μοιράζονται ευαίσθητες πληροφορίες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Το CyberGhost έχει διανύσει διαφορετική διαδρομή από το ExpressVPN και το NordVPN στη διεπαφή του, επιλέγοντας έναν σχεδιασμό με πλακίδια που ξεπερνά το σημείο, αλλά μπορεί να αισθάνεται λίγο αδέξιος μερικές φορές (ανατρέξτε στα άρθρα CyberGhost εναντίον ExpressVPN και CyberGhost εναντίον NordVPN για περισσότερα για τις διαφορές). Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να κάνει εξαιρετική δουλειά και θα ταιριάζει ιδιαίτερα καλά με τους λάτρεις των Windows 10. 

Το CyberGhost ξεχωρίζει επίσης από άλλα κορυφαία VPN λόγω της τιμής του. Αυτή τη στιγμή είναι το φθηνότερο του είδους του εκεί, με κόστος μόνο 100 $ για τρία χρόνια υπηρεσίας. Επιπλέον, προσφέρει επίσης μια δοκιμή διάρκειας μιας εβδομάδας για την εφαρμογή για κινητά (η έκδοση για επιτραπέζιους υπολογιστές λαμβάνει μόνο μία ημέρα) και έχει μια τεράστια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών. Θεωρούμε ότι μόνο του το αξίζει να δοκιμάσουμε.

VPNArea

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται το VPNArea, το οποίο έχει βρει το δρόμο του σε όλο και περισσότερες από τις λίστες μας τους τελευταίους μήνες χάρη στην συνεχώς βελτιωμένη υπηρεσία του. Πρώτον, η ταχύτητά του είναι σταθερά καλή, κάτι που δεν επιτυγχάνει κάθε υπηρεσία. Διαβάστε την κριτική VPNArea για περισσότερα σχετικά με αυτό. 

VPNArea-Slider1

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μας αρέσουν επίσης οι επιλογές ασφαλείας της – αν και έχει λιγότερα κουδούνια και σφυρίγματα από τις άλλες καταχωρίσεις μας – καθώς κάνει τα πάντα σωστά χωρίς πάρα πολλά περίεργα shenanigans. Το VPNArea λειτουργεί μόνο και θα σας κρατήσει ασφαλείς ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Για ένα παράδειγμα μιας υπηρεσίας που φαίνεται απλώς να μην ενδιαφέρεται, διαβάστε την κριτική X-VPN.

Όσον αφορά τους διακομιστές, το VPNArea διαθέτει ορισμένα στην Ταϊβάν, καθώς και σε γειτονικές χώρες, συμπεριλαμβανομένης της ηπειρωτικής Κίνας. Αν θέλετε, για παράδειγμα, να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Youku, είναι μια εξαιρετική επιλογή, αν και πάντα προειδοποιούμε τους ανθρώπους να μην μοιράζονται πάρα πολλές ευαίσθητες πληροφορίες μέσω του κινεζικού διαδικτύου. Ωστόσο, είναι βολικό να έχετε, ειδικά αν η επιχείρησή σας σας διασχίζει συχνά τα Στενά της Ταϊβάν.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VPNArea

Εκτός του ότι είναι αξιόπιστα γρήγορο και ασφαλές, το VPNArea είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση. Ακολουθεί μια τυπική, βαρετή διεπαφή που αντιδρά γρήγορα σε ό, τι χρειάζεστε και σας επιτρέπει να επιλέξετε από όλους τους διακομιστές του χρησιμοποιώντας είτε αλφαβητική λίστα είτε έναν με βάση την τοποθεσία. Δεν θα κερδίσει βραβεία, αλλά ολοκληρώνει τη δουλειά.

Ωστόσο, όσο το VPNArea ξεχωρίζει σε πολλές περιοχές, έχει εξαιρετικές τιμές. Αν και δεν προσφέρει πολυετείς προσφορές, έχει ένα από τα καλύτερα ετήσια πακέτα με 60 $, επομένως είναι υπέροχο για άτομα με προϋπολογισμό. Σας προτείνουμε να το κάνετε χρησιμοποιώντας την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

TorGuard

Ολοκληρώνουμε αυτόν τον γύρο με το TorGuard, μια εξαιρετική υπηρεσία που έχει καλή βαθμολογία σε όλα τα βασικά μας κριτήρια, αλλά είναι απλώς ένας πόνος στη χρήση. Ωστόσο, η ευχάριστη φύση του το καθιστά ιδανικό για τεχνολογικούς geeks και διαθέτει εξέχουσα θέση στην καλύτερη λίστα VPN για Linux.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι επίσης το καλύτερο VPN με αποκλειστικά IP, επειδή το TorGuard διευκολύνει την αγορά κάποιου χώρου διακομιστή μόνο για εσάς, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση στην Ταϊβάν και την Κίνα. Όχι μόνο θα έχετε πρόσβαση στους δημόσιους διακομιστές της περιοχής, αλλά μπορείτε επίσης να αγοράσετε ειδικό χώρο, που είναι μια πολύ ασφαλής επιλογή. 

Επιπλέον, έχετε επίσης την πιο ρυθμιζόμενη ασφάλεια στον κλάδο, επομένως η ανωνυμία σας είναι σχεδόν εγγυημένη. Είναι επίσης πολύ γρήγορο, κερδίζοντας μόνο από το ExpressVPN και μερικούς άλλους παρόχους VPN.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Ωστόσο – και ξέρατε ότι θα υπήρχε μία για τη νούμερο πέντε επιλογή σε αυτήν τη λίστα – το TorGuard είναι δύσκολο στη χρήση. Πρέπει πραγματικά να ξέρετε τι κάνετε για να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις, τόσο βαθιά όσο είναι. Αυτό είναι καλό από μόνο του, αλλά για κάποιο λόγο η διεπαφή του TorGuard είναι απλώς διαισθητική, με παράξενα κουμπιά και περίεργες επιλογές σχεδίασης.

Αν όμως μπορείτε να το αντιμετωπίσετε, προτείνουμε το TorGuard για όποιον θέλει να μπει στα έντερα της τεχνολογίας του. Είναι πολύ ικανοποιητικό να κάνουμε αυτήν την υπηρεσία να λειτουργεί ακριβώς όπως θα θέλατε και η χρήση της είναι απόλαυση του geek. Συνοδεύεται από επιστροφή χρημάτων καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, επομένως σας συνιστούμε να το ελέγξετε.

Τελικές σκέψεις

Αν και η Ταϊβάν δεν είναι η πρώτη χώρα που ξεχωρίζει όταν σκέφτεστε λογοκρισία στο Διαδίκτυο, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ενώ βρίσκεστε εκεί, ακόμα κι αν είναι απλώς για να έχετε μια σιγουριά. Το ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας, αλλά οποιοδήποτε από τα άλλα τέσσερα αυτής της λίστας θα σας φέρει σε καλή κατάσταση.

Ποιες είναι οι εμπειρίες σας με το ταϊβανέζικο διαδίκτυο; Χρησιμοποιήσατε ένα VPN ενώ ήταν εκεί; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map