Καλύτερο VPN για το ΗΒ 2020: Περιήγηση από το Blighty

Γνωστό για τη βασιλική του οικογένεια, τα διάσημα αξιοθέατα και το ποδόσφαιρο, εκατομμύρια άνθρωποι εξερευνούν το Ηνωμένο Βασίλειο κάθε χρόνο. Δεν είναι μόνο ο καιρός που είναι ζοφερός. Το απόρρητο στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια αυξανόμενη ανησυχία, οπότε ακόμα κι αν τοποθετείτε ένα στοίχημα στο διαδίκτυο στην τοπική παμπ, είναι καλό να προστατευτείτε με το καλύτερο VPN μας για το Ηνωμένο Βασίλειο.


Όπου κι αν βρίσκεστε, είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Θα σας προστατεύσει από κινδύνους στο διαδίκτυο και θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε στην ουρά. Αν και τα γεωμπλόκ είναι πόνος, υπάρχουν και άλλοι λόγοι που θα επωφεληθήκατε από τη χρήση ενός, οπότε βάλτε το βραστήρα και ας τους εξηγήσουμε.

Καλύτερο VPN για το ΗΒ 2020

Λογοκρισία στο Ηνωμένο Βασίλειο

Αν και ορισμένες χώρες έχουν αυστηρή λογοκρισία (διαβάστε για παράδειγμα το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας), οι πολίτες του Ηνωμένου Βασιλείου απολαμβάνουν μια δωρεάν εμπειρία στο Διαδίκτυο με λίγες μόνο κατηγορίες που υπόκεινται σε αποκλεισμό..

Αυτές οι κατηγορίες περιλαμβάνουν σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, περιεχόμενο που προωθεί τον εξτρεμισμό και την τρομοκρατία και περιεχόμενο που παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα. Οι ιστότοποι μεσολάβησης περιλαμβάνονται επίσης στις λίστες αποκλεισμού των παρόχων υπηρεσιών διαδικτύου. Προαιρετικά φίλτρα είναι διαθέσιμα για την προστασία των παιδιών κάτω από ορισμένες κατηγορίες, αλλά το νόμιμο περιεχόμενο συλλαμβάνεται συχνά.

Επιτήρηση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο διαθέτει μερικά από τα πιο επεμβατικά συστήματα παρακολούθησης στον κόσμο. Η μαζική παρακολούθηση είναι ιδιαίτερη ανησυχία. Οι υπηρεσίες πληροφοριών μπορούν να αναπτύξουν μυστικά προγράμματα χρησιμοποιώντας κενά στους νόμους που τα προστατεύουν από τη δικαστική εποπτεία.

Το 2013, ο πληροφοριοδότης της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφάλειας των ΗΠΑ Edward Snowden αποκάλυψε τις μυστικές πρακτικές παρακολούθησης των ΗΠΑ και άλλων κυβερνήσεων, συμπεριλαμβανομένου του Κυβερνητικού Αρχηγείου Επικοινωνιών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το GCHQ συνεργάζεται στενά με την NSA σε ένα πρόγραμμα που ονομάζεται Tempora. Παρακολουθεί την κυκλοφορία τηλεφώνου και Διαδικτύου σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ιστορικού περιήγησης και μηνυμάτων Facebook και η NSA έχει πρόσβαση στη βάση δεδομένων.

Με τη βοήθεια εταιρειών τηλεπικοινωνιών, η GCHQ είχε τοποθετήσει ανιχνευτές στα βρετανικά σημεία προσγείωσης υποθαλάσσιων καλωδίων οπτικών ινών. Οι ανιχνευτές παρεμπόδισαν τα δεδομένα που μεταφέρθηκαν από τα καλώδια, συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών μηνυμάτων, τα οποία στη συνέχεια ήταν προσβάσιμα από τους οργανισμούς. Το Tempora επιτρέπει στο Ηνωμένο Βασίλειο να συλλέγει εκατομμύρια δεδομένα χρηστών την ημέρα.

Ο νόμος για τις διερευνητικές εξουσίες του 2016 καθορίζει τις εξουσίες εποπτείας των αρχών. Εγκρίνει παρεμβατικά μέτρα μαζικής παρακολούθησης, όπως παρακολούθηση των επικοινωνιών, παρεμβολές εξοπλισμού και διατήρηση δεδομένων. Ο δημοσιογράφος Ewan MacAskill είπε ότι η πράξη εισήγαγε τις πιο εκτεταμένες δυνάμεις παρακολούθησης στον δυτικό κόσμο.

Αυξήθηκαν επίσης οι απαιτήσεις των εταιρειών Διαδικτύου να συνεργάζονται με έρευνες, συμπεριλαμβανομένης της εντολής να καταργήσουν την προστασία από κρυπτογραφημένες επικοινωνίες ή δεδομένα. Επιπλέον, το ιστορικό διαδικτύου σας μπορεί να προβληθεί από κυβερνητικές υπηρεσίες χωρίς ένταλμα.

Τον Απρίλιο του 2018, τμήματα της πράξης για τη διατήρηση δεδομένων κρίθηκαν ασυμβίβαστα με τα θεμελιώδη δικαιώματα στο δίκαιο της ΕΕ από το Ανώτατο Δικαστήριο. Σημείωσε ότι η πρόσβαση σε διατηρούμενα δεδομένα πρέπει να περιορίζεται σε σοβαρά εγκλήματα και να απαιτεί εποπτεία.

Τον Μάρτιο του 2018, αποκαλύφθηκε ότι η εταιρεία ανάλυσης με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, Cambridge Analytica, είχε συλλέξει παράνομα τα δεδομένα εκατομμυρίων ψηφοφόρων των ΗΠΑ και ενδεχομένως τους επηρέασε με στοχευμένες διαφημίσεις. Το Facebook είναι γνωστό ότι συλλέγει και πωλεί δεδομένα ανθρώπων σε διαφημιζόμενους, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη σας.

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι επίσης μέρος της συμμαχίας Five Eyes. Αυτός είναι ένας συνασπισμός πληροφοριών που περιλαμβάνει το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Αυτές οι χώρες δεσμεύονται από τη συμφωνία UKUSA, βάσει της οποίας συνεργάζονται μεταξύ τους και μοιράζονται πληροφορίες πληροφοριών που συλλέγονται μέσω της επιτήρησής τους.

Ελευθερία του λόγου στο Ηνωμένο Βασίλειο

Το Ηνωμένο Βασίλειο δεν διαθέτει γραπτό σύνταγμα. Αντ ‘αυτού, το ΗΒ διαθέτει κανόνες και νόμους που προβλέπουν ατομικά δικαιώματα και ελευθερίες. Ωστόσο, υπάρχουν γενικοί νόμοι κατά της ρητορικής μίσους. Το 2017, η κυβέρνηση ανακοίνωσε σχέδια για έναν εθνικό κόμβο που θα παρακολουθεί τη ρητορική μίσους και θα πιέσει για διώξεις.

Το άρθρο 5 του νόμου περί δημόσιας τάξης τιμωρεί απειλητικά ή καταχρηστικά λόγια ή συμπεριφορά. Το άρθρο 127 του νόμου περί επικοινωνιών τιμωρεί τις εξαιρετικά προσβλητικές επικοινωνίες που αποστέλλονται μέσω του Διαδικτύου. Και οι δύο περιπτώσεις τιμωρούνται με φυλάκιση έως έξι μηνών και απεριόριστο πρόστιμο.

Η ενότητα 1 του νόμου περί κακόβουλων επικοινωνιών κάνει τη στόχευση ατόμων στο διαδίκτυο με καταχρηστικό ή προσβλητικό περιεχόμενο για να προκαλέσει αγωνία ή άγχος, συμπεριλαμβανομένου του πορνό εκδίκησης, ποινικό αδίκημα για το οποίο η ποινή είναι δύο χρόνια φυλάκισης.

Σύμφωνα με τον Τρομοκρατικό Νόμο, εάν δημοσιεύσετε δηλώσεις που ενθαρρύνουν την τρομοκρατία, μπορείτε να καταλήξετε σε ποινή φυλάκισης και πρόστιμο. Τα άτομα συλλαμβάνονται συχνά για θέσεις που προωθούν την τρομοκρατία, απειλούν ή είναι φυλετικά καταχρηστικές.

Διαδικτυακοί κίνδυνοι στο Ηνωμένο Βασίλειο

Στο Ηνωμένο Βασίλειο υπάρχουν απάτες και πειρατείες για οικονομικό κέρδος και οι επιθέσεις στον κυβερνοχώρο αυξάνονται. Επιπλέον, η παγκόσμια επίθεση στον κυβερνοχώρο WannaCry είχε σημαντικό αντίκτυπο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Κατέστρεψε την Εθνική Υπηρεσία Υγείας, εμποδίζοντας την πρόσβαση στα αρχεία των ασθενών και καθυστερώντας τις υπηρεσίες.

Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι κρύβεται στο δημόσιο WiFi, οπότε αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε ένα hotspot, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα VPN και ένα καλό antivirus για να προστατευτείτε από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Το torrenting υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομο στο Ηνωμένο Βασίλειο και αποκλείονται πολλοί ιστότοποι torrent. Όσοι παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα στο διαδίκτυο ενδέχεται να λάβουν προειδοποιητική επιστολή από τον ISP. Θεωρητικά, θα μπορούσε να διωχθεί, αλλά η Ομοσπονδία του Ηνωμένου Βασιλείου κατά της κλοπής πνευματικών δικαιωμάτων στοχεύει ως επί το πλείστον παράνομους χειριστές και διανομείς.

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για το Ηνωμένο Βασίλειο

Τα VPN αποτελούνται από πολλές δυνατότητες, αλλά μερικά είναι πιο σημαντικά από άλλα. Θα μπορούσατε απλώς να διαλέξετε μία από τις κριτικές VPN, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι καλή επιλογή για το Ηνωμένο Βασίλειο πρώτα.

Με όλη την κυβέρνηση που παρακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο, χρειάζεστε ένα VPN με εξαιρετική ασφάλεια. Αυτό θα σας βοηθήσει να μείνετε κρυμμένοι και να σας προστατεύσουμε από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Το απόρρητο είναι επίσης σημαντικό και επιβεβαιώνεται με μια πολιτική μη καταγραφής, που σημαίνει ότι οι δραστηριότητές σας δεν θα καταγράφονται.

Ένα VPN που έχει καλό δίκτυο διακομιστών είναι επωφελές. Όσο περισσότεροι διακομιστές διατίθενται σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρείτε έναν κατάλληλο. Για πρόσβαση σε ιστότοπους και υπηρεσίες που περιορίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, το VPN θα πρέπει να διαθέτει διακομιστές εκεί.

Η ταχύτητα είναι επίσης σημαντική, ειδικά αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες ροής ή θέλετε να κάνετε torrent. Εάν επιλέξετε ένα VPN που είναι πολύ αργό, θα περιμένετε συνεχώς τη φόρτωση περιεχομένου. Είναι επίσης καλή ιδέα να βεβαιωθείτε ότι μπορεί να μπει στην υπηρεσία ροής που θέλετε και ότι έχει απεριόριστο εύρος ζώνης.

Με ποιες συσκευές είναι συμβατές και πόσες μπορείτε να συνδέσετε με μία κίνηση μπορεί να επηρεάσει την απόφασή σας. Η φιλικότητα προς το χρήστη, η ποιότητα της υποστήριξης των πελατών και η τιμή αξίζουν επίσης να ληφθούν υπόψη.

1. Καλύτερο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο: ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένα αγαπημένο στο Cloudwards.net και συχνά εμφανίζεται στα άρθρα μας VPN. Προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση με εξαιρετική ασφάλεια που έχει οριστεί σε κρυπτογράφηση AES 256-bit ως στάνταρ. Ένας διακόπτης kill παρέχεται και ενεργοποιείται από προεπιλογή, οπότε δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Η ασφάλειά του είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους είναι και το καλύτερο VPN μας για αποθήκευση cloud. Υπάρχει επίσης αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, επομένως οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν ιδιωτικές.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που καλύπτει 94 χώρες. Υπάρχουν μερικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών όπως το Berkshire και το Λονδίνο στην Αγγλία. Επιπλέον, υπάρχουν διακομιστές στο Jersey και στο Isle of Man, τους οποίους δεν περιλαμβάνονται οι περισσότεροι πάροχοι.

Το ExpressVPN είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά. Επιπλέον, εάν θέλετε να κάνετε ροή, θα χαρείτε να το καταλάβετε πρώτη στο καλύτερο VPN για ροή και στους καλύτερους οδηγούς VPN για το Netflix. Επίσης, επωφελείται από απεριόριστο εύρος ζώνης και επιτρέπει torrent.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Υποστηρίζει Windows, macOS, Linux, Android και iOS. Επιπλέον, διαθέτει επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για το Google Chrome, το Mozilla Firefox και το Safari. Η διεπαφή είναι εύχρηστη και είναι ιδανική για αρχάριους. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Εάν έχετε προβλήματα, υπάρχει μια εύχρηστη διαδικτυακή βάση γνώσεων, επομένως μπορείτε να προσπαθήσετε να τα διορθώσετε μόνοι σας. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος της υποστήριξης μέσω 24/7 ζωντανής συνομιλίας ή email. Η ζωντανή συνομιλία θα ανταποκριθεί πιο γρήγορα, αλλά το email είναι η καλύτερη επιλογή εάν χρειάζεστε περισσότερη τεχνική βοήθεια.

Το ExpressVPN είναι μια ακριβή επιλογή, ειδικά με τη μηνιαία τιμή. Θα εξοικονομήσετε χρήματα μακροπρόθεσμα επιλέγοντας μια πιο μακροχρόνια συνδρομή. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είστε ευχαριστημένοι με αυτήν. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για περισσότερα.

2. NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη καλή επιλογή για το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που είναι συγκρίσιμη με την πρώτη μας επιλογή (διαβάστε τη σύγκριση ExpressVPN έναντι NordVPN). Έχει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες ασφάλειες με τους διακομιστές διπλού hop, οι οποίοι βασικά κρυπτογραφούν τη σύνδεση δύο φορές. Διαθέτει διακόπτη kill και αυστηρή πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει πάνω από 5.000 διακομιστές σε όλο τον κόσμο και 678 από αυτούς βρίσκονται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει καλές ταχύτητες, αλλά μπορεί να επιβραδύνει σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, η εναλλαγή διακομιστών είναι απλή. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και μπορεί να μπει σε υπηρεσίες ροής. Το NordVPN είναι και το καλύτερο VPN μας για torrent.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τους εύχρηστους πελάτες του σε Windows, macOS, Android και iOS. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Για την εξυπηρέτηση πελατών, έχει μια καλή βάση γνώσεων για να απευθυνθείτε σε μικρά ζητήματα. Υπάρχει επίσης 24ωρη ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Η ζωντανή συνομιλία είναι η ταχύτερη διαδρομή για να λάβετε βοήθεια, αλλά το προσωπικό είναι χρήσιμο.

Το NordVPN είναι μια καλή σχέση ποιότητας τιμής. Έχει μια προσιτή μηνιαία τιμή και τα μεγαλύτερα σχέδια είναι ακόμη καλύτερα για το πορτοφόλι σας. Έχει περίοδο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που είναι αρκετός χρόνος για να αποφασίσετε αν σας αρέσει. Διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία.

3. CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια άλλη καλή επιλογή για το Ηνωμένο Βασίλειο. Έχει μεγάλη ασφάλεια και έναν μόνιμα ενεργοποιημένο διακόπτη kill, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό. Υπάρχει επίσης μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών, συμπεριλαμβανομένων 309 διακομιστών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Βρίσκονται σε τρεις τοποθεσίες εκεί: Berkshire, London και Manchester. Το CyberGhost διαθέτει επίσης διακομιστές NoSpy που βρίσκονται εκτός των 14 Eyes, δίνοντάς σας καλύτερη προστασία από κυβερνητικές πληροφορίες. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική μας στο CyberGhost και επίσης διαβάστε πώς συγκρίνεται το NordVPN με το CyberGhost.

Οι ταχύτητές του είναι γρήγορες, αλλά, όπως το NordVPN, μπορούν να επιβραδύνουν σε μεγάλες αποστάσεις. Το CyberGhost δεν περιορίζει το εύρος ζώνης και επιτρέπει τον torrent. Επιπλέον, είναι καλό να μπείτε σε υπηρεσίες ροής και να δημιουργήσετε το καλύτερο VPN για τη λίστα iPlayer του BBC.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή της ενημερώθηκε πολύ καιρό και, αν και είναι καλύτερο, μπορεί να χρειαστεί χρόνος για να το συνηθίσετε. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε. Μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές κάθε φορά, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από τους αντιπάλους του και γιατί ήρθε στη δεύτερη θέση στο καλύτερο VPN για πολλές συσκευές.

Διαθέτει εκτεταμένη βάση γνώσεων, καθώς και ζωντανή συνομιλία 24/7, η οποία είναι γρήγορη αλλά χρησιμοποιείται καλύτερα για απλές ερωτήσεις. Για περισσότερες τεχνικές ερωτήσεις, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω email.

Η μηνιαία τιμή του CyberGhost δεν είναι μεγάλη, αλλά τα άλλα σχέδιά της είναι φθηνά. Μπορείτε να το πάρετε για μια περιστροφή με τη δωρεάν δοκιμή επτά ημερών σε Android και iOS. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η οποία καλύπτει όλες τις πλατφόρμες. Το μηνιαίο πρόγραμμα σας δίνει 14 ημέρες και τα μεγαλύτερα σας δίνουν 45 ημέρες.

4. AirVPN

Ένας άλλος πάροχος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το AirVPN. Έχει μεγάλη, προσαρμόσιμη ασφάλεια. Δεν διαθέτει αυτόνομο διακόπτη kill, αλλά έχει “κλείδωμα δικτύου”, το οποίο εμποδίζει την επικοινωνία μέσω της σύνδεσης, εκτός εάν περάσει μέσω του AirVPN. Ένας διακόπτης kill θα ήταν ενεργός μόνο όταν είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή, αλλά το κλείδωμα δικτύου είναι πάντα ενεργό.

σύνδεση airvpn

λίστα διακομιστών airvpn

ταχύτητες airvpn

γενικές ρυθμίσεις airvpn

Περιοχή πελάτη airvpn

Προηγούμενος

Επόμενο

Το AirVPN έχει μια εξαιρετική πολιτική απορρήτου και δεν τηρεί αρχείο της δραστηριότητάς σας.

Με περισσότερους από 200 διακομιστές σε 20 χώρες, δεν διαθέτει μεγάλο δίκτυο διακομιστών. Ωστόσο, διαθέτει 16 διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο, οπότε θα έχετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο. Οι ταχύτητές του είναι ασυνεπείς αλλά όχι κακές και σας επιτρέπει να κάνετε torrent. Όσον αφορά τη ροή, μπορεί να εισέλθει σε ορισμένες υπηρεσίες, αλλά δεν μπορεί να ξεπεράσει την απαγόρευση του Netflix.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το AirVPN

Είναι συμβατό με Windows, macOS, Linux, Chrome OS, Android και iOS. Η διεπαφή απευθύνεται σε έμπειρους χρήστες, ωστόσο, έτσι οι αρχάριοι μπορεί να δυσκολεύονται στη χρήση. Ωστόσο, είναι καλό, αν χρονολογείται. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές κάθε φορά.

Υπάρχει μια ενότητα FAQ και μια κοινότητα που θα σας βοηθήσει με μικρά προβλήματα. Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία, οπότε αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο.

Η τιμή του είναι σε ευρώ, αλλά δεν είναι κακή τιμή. Υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή, αλλά πρέπει να επικοινωνήσετε με το AirVPN και να το ζητήσετε. Εάν δεν θέλετε την ταλαιπωρία, μπορείτε να το δοκιμάσετε με την επιλογή τριών ημερών, η οποία κοστίζει 1 ευρώ (1,12 $). Το AirVPN δεν έχει διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα στην αναθεώρηση AirVPN.

5. Windscribe

Η τελευταία μας επιλογή είναι το Windscribe, το οποίο έχει ελαττώματα, αλλά είναι μια καλή επιλογή για ορισμένα χαρακτηριστικά. Έχει καλή ασφάλεια που έχει ρυθμιστεί σε κρυπτογράφηση AES 256-bit, αλλά μπορείτε να την προσαρμόσετε. Υπάρχει ένας διακόπτης kill, αλλά το Windscribe το αποκαλεί σύγχυση ως τείχος προστασίας.

διεπαφή Windscribe

προτιμήσεις ανέμου

επέκταση προγράμματος περιήγησης Windscribe

επιλογές απορρήτου Windscribe

δοκιμές διαρροής ανέμου

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει πολλές δυνατότητες απορρήτου, αλλά ορισμένες πληροφορίες καταγράφονται. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν μεγάλη αξία και δεν μπορούν να εντοπιστούν σε εσάς. Αν προτιμάτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και να πληρώσετε μέσω bitcoin για να είστε πραγματικά ανώνυμοι.

Η εξάπλωση του διακομιστή της δεν είναι τόσο μεγάλη όσο οι άλλες επιλογές μας, αλλά καλύπτει 55 χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου. Τούτου λεχθέντος, το Windscribe προσφέρει ένα δωρεάν πρόγραμμα με το οποίο δεν περιλαμβάνονται ορισμένες τοποθεσίες, αλλά το Ηνωμένο Βασίλειο είναι.

Οι ταχύτητές του είναι καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες, όπως streaming και torrent, αλλά οι αντίπαλοί του είναι πιο γρήγοροι. Παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης με την πληρωμένη έκδοση.

Εάν επιλέξετε τη δωρεάν έκδοση αλλά δεν παρέχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, θα λάβετε 2 GB. Εάν εισαγάγετε το email σας, θα λάβετε 10 GB, επομένως είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε μια απομακρυσμένη διεύθυνση email. Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε το όριό σας, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στην αναθεώρηση Windscribe. Εάν προσθέσετε μια τοποθεσία για 1 $ ανά μήνα, θα σας δοθεί επιπλέον 10 GB.

Το Windscribe μπορεί να μπει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής και οι χρήστες που πληρώνουν θα έχουν πρόσβαση στους διακομιστές του Windflix. Είναι κατασκευασμένα για ροή Netflix και διατίθενται σε επιλεγμένες χώρες, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Windscribe

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Windscribe σε Windows, macOS, Linux, Android και iOS. Η διεπαφή του είναι απλή στη χρήση, κάτι που είναι ιδανικό για αρχάριους, αλλά αν είστε πιο έμπειροι μπορείτε να παίξετε και τις ρυθμίσεις.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει μια γνωστή βάση, συχνές ερωτήσεις, οδηγοί εγκατάστασης και ένα δευτερεύον πρόγραμμα επεξεργασίας Windscribe. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις επιλογές ζωντανής συνομιλίας ή email, οι οποίες είναι διαθέσιμες ανά πάσα στιγμή. Η ζωντανή συζήτηση ελέγχεται από έναν εκπρόσωπο AI που ονομάζεται Garry. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, το βρήκαμε χρήσιμο.

Η μηνιαία τιμή του Windscribe είναι αρκετά ακριβή, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα σε μεγαλύτερα προγράμματα. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν έκδοση για να τη δοκιμάσετε. Δεν υπάρχει ούτε πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά εάν επικοινωνήσετε με την Windscribe εντός τριών ημερών από την αγορά. θα σας επιστρέψει.

Τελικές σκέψεις

Τώρα ξέρετε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο και ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε ένα κατάλληλο. Θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε έναν από τους καλύτερους παρόχους VPN, αλλά το χρειάζεστε για να έχει καλή ασφάλεια και απόρρητο, καθώς και μια καλή εξάπλωση διακομιστή που περιλαμβάνει διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN για το Ηνωμένο Βασίλειο επειδή έχει εξαιρετική ασφάλεια και απόρρητο. Επιπλέον, διαθέτει διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε τοποθεσίες που δεν είναι διαθέσιμες με άλλα VPN. Είναι επίσης μια καλή επιλογή για ροή.

Εάν πιστεύετε ότι έχουμε χάσει κάτι ή έχετε εμπειρία με τη χρήση VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map