Καλύτερο VPN για τη Γαλλία 2020: Φαγητό, κρασί και απόρρητο

Η Γαλλία έχει πολλά να προσφέρει, από καλό φαγητό και κρασί έως πλούσια ιστορία και τέχνη, καθώς και τον Πύργο του Άιφελ και άλλα μνημεία στην Πόλη των Φώτων. Πίσω από όλα αυτά, υπάρχει ο διαδικτυακός κόσμος, ο οποίος μπορεί να είναι άσχημος όπου κι αν βρίσκεστε. Για να παραμείνετε ασφαλείς, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN για τις επιλογές της Γαλλίας.


Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου ενώ είστε συνδεδεμένοι είναι επωφελής για πολλούς λόγους. Ως επί το πλείστον, τα VPN σας διατηρούν ασφαλή, αλλά πολλά άτομα τα χρησιμοποιούν για να παρακάμψουν τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο. Αν και δεν είναι μεγάλη υπόθεση σε ορισμένες χώρες, άλλες είναι πολύ αυστηρότερες από αυτές που βλέπουν οι πολίτες τους. 

Πάρτε για παράδειγμα την Κίνα. Το Μεγάλο Τείχος προστασίας του αποκλείει σχεδόν οποιοδήποτε δυτικό περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών κοινωνικών μέσων, αντικαθιστώντας τα με εσωτερικές εκδόσεις. Τα VPN απαγορεύονται και εκεί, οπότε αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε μία από τις καλύτερες υπηρεσίες VPN για την Κίνα για να παραμείνετε κάτω από το ραντάρ.

Καλύτερο VPN για τη Γαλλία 2020

Ηλεκτρονική λογοκρισία στη Γαλλία

Αν και η Γαλλία δεν είναι ξένη για τη λογοκρισία, το Διαδίκτυο είναι ως επί το πλείστον απεριόριστη και τα κοινωνικά μέσα είναι ελεύθερα διαθέσιμα. Ωστόσο, από τις επιθέσεις του Παρισιού το 2015, η λογοκρισία έχει αυξηθεί. Έχουν ληφθεί διοικητικά μέτρα για τον αποκλεισμό τρομοκρατικού και εξτρεμιστικού περιεχομένου, καθώς και οτιδήποτε εμφανίζει παιδική πορνογραφία.

Μια μαύρη λίστα ιστότοπων που περιέχουν παραβατικό υλικό δημιουργείται από το – πάρτε μια βαθιά ανάσα – το Κεντρικό Γραφείο Καταπολέμησης του Εγκλήματος που συνδέεται με την Τεχνολογία Πληροφοριών και Επικοινωνιών. Τα αιτήματα κατάργησης αποστέλλονται στους εκδότες ή τους κεντρικούς υπολογιστές του περιεχομένου και εάν δεν συμμορφωθούν εντός 24 ωρών, αυτό το γραφείο μπορεί να ζητήσει από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) να τους αποκλείσουν.

Το Torrenting δεν είναι παράνομο στη Γαλλία, αλλά, όπως στις περισσότερες χώρες, το torrent είναι υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Εάν πιάσετε, θα μπορούσατε να καταλήξετε με ένα μεγάλο πρόστιμο. Επιπλέον, σύμφωνα με τον νόμο κατά της πειρατείας, ορισμένοι χρήστες έχουν απαγορευτεί από το Διαδίκτυο μετά την τρίτη παραβίαση. Τούτου λεχθέντος, σήμερα οι περισσότερες πειρατείες πραγματοποιούνται μέσω ροής, οπότε μπορεί να είναι πιο δύσκολο να εντοπιστούν παραβάτες.

Η Γαλλία συνεχίζει να καταπολεμά την πειρατεία και ο Γάλλος υπουργός πολιτισμού ζήτησε τη δημιουργία εθνικής μαύρης λίστας για να διατηρούνται οι δημοφιλείς ιστότοποι ροής εκτός σύνδεσης. 

Εάν αυτό τέθηκε σε ισχύ ή διαπιστώσατε ότι ένας ιστότοπος torrent ήταν αποκλεισμένος, ένα VPN θα σας βοηθούσε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο κομμάτι VPN για τη Γερμανία για μια άλλη χώρα που δεν ανέχεται παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων.

Ηλεκτρονική επιτήρηση στη Γαλλία

Όχι μόνο επηρεάστηκε η ελευθερία του Διαδικτύου της Γαλλίας μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις, αλλά επεκτάθηκαν επίσης οι κυβερνητικές δυνάμεις επιτήρησης. Λίγο μετά τις επιθέσεις, θεσπίστηκε ένας αμφιλεγόμενος νόμος επιτήρησης, ο οποίος διατάσσει τους ISP να αποθηκεύουν δεδομένα χρηστών για ένα έτος.

Ο νόμος περί πληροφοριών της Γαλλίας επιτρέπει επίσης στις υπηρεσίες πληροφοριών να συμμετέχουν σε ηλεκτρονική επιτήρηση χωρίς δικαστική εποπτεία. Επιπλέον, απαιτείται από τους ISP να εγκαταστήσουν «μαύρα κουτιά», τα οποία παρακολουθούν τη συμπεριφορά των χρηστών που έχουν αναγνωριστεί ως τρομοκρατική απειλή, καθώς και εκείνους που ενδέχεται να σχετίζονται με τρομοκρατική απειλή ή να ανήκουν στην ίδια ομάδα με αυτό το άτομο.

Λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο, αναζητώντας κάτι ύποπτο. Τυχόν αμφισβητήσιμες πληροφορίες που διαβιβάζονται στη συνέχεια διαβιβάζονται σε υπηρεσίες πληροφοριών. Ο ορισμός για τον προσδιορισμό ενός χρήστη ως απειλής είναι ευρύς, καθιστώντας όλον τον πληθυσμό πιθανούς ύποπτους. 

Επιπλέον, επιτρέπεται η μαζική συλλογή δεδομένων επικοινωνίας, μαζί με άλλες μορφές παρακολούθησης, όπως η χρήση κρυφών φωτογραφικών μηχανών και μικροφώνων. Όλες οι τηλεφωνικές συνομιλίες, τα μηνύματα κειμένου και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να παρακολουθούνται.

Το 2016, αποκαλύφθηκαν σχέδια μιας βιομετρικής βάσης δεδομένων. Θα περιείχε προσωπικές πληροφορίες για περίπου 60 εκατομμύρια Γάλλους πολίτες και οι αρχές δήλωσαν ότι οι λόγοι ήταν για την εθνική ασφάλεια. Τα δεδομένα θα περιλαμβάνουν φωτογραφίες ατόμων, δακτυλικά αποτυπώματα, χρώμα ματιών, βάρος, καθώς και γεωγραφικές διευθύνσεις και διευθύνσεις IP.

Επιπλέον, η Γαλλία είναι επίσης μέρος της συμμαχίας Nine Eyes, η οποία είναι μια ομάδα χωρών που μοιράζονται πληροφορίες πληροφοριών μεταξύ τους. Για μια πιο λεπτομερή εξήγηση, διαβάστε το κομμάτι μας για τα πέντε μάτια, εννέα μάτια και δεκατέσσερα μάτια.

Διαδικτυακή ελευθερία λόγου στη Γαλλία

Το γαλλικό σύνταγμα προστατεύει την ελευθερία του λόγου και είναι γενικά σεβαστό. Τα άτομα μπορούν να συζητήσουν ευαίσθητα θέματα και τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να αναφέρουν ελεύθερα, ακόμη και για πολιτικές απόψεις. Ωστόσο, για άλλη μια φορά, λόγω της τρομοκρατίας, έχουν θεσπιστεί νόμοι που την επηρεάζουν.

Ο αντιτρομοκρατικός νόμος του 2014 τιμωρεί την ομιλία που θεωρείται «συγγνώμη για την τρομοκρατία», η οποία μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση έως επτά ετών, καθώς και πρόστιμο 100.000 ευρώ (110.000 $). 

Σε ένα παράδειγμα, ο Khader Cikilli καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών για «συγγνώμη για την τρομοκρατία». Ωστόσο, οι πράξεις του περιελάμβαναν κυκλοφορία προπαγάνδας και επαναληπτικά βίντεο τρομοκρατίας.

Άλλοι έχουν καταδικαστεί υπό διαφορετικές συνθήκες. Το 2018, σε ένα πρώην μέλος του γαλλικού πολιτικού κόμματος, La France Insoumise, επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους σε αναστολή επειδή κοροϊδεύει το γεγονός ότι ένας αστυνομικός είχε σκοτωθεί μετά τη θέση του ομήρου κατά τη διάρκεια της τρομοκρατικής επίθεσης σε σούπερ μάρκετ στο Trebes.

Σε μια άλλη υπόθεση σχετικά με το ίδιο τρομοκρατικό γεγονός, μια ακτιβίστρια βίγκαν έλαβε ποινή επτά μηνών σε αναστολή για τη δημοσίευσή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανέφερε ότι δεν είχε συμπόνια για ένα από τα θύματα που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια της επίθεσης επειδή ήταν χασάπης..

Ένας νέος νόμος που επιτρέπει την άμεση κατάργηση πλαστών ειδήσεων κατά τις εκλογικές περιόδους ψηφίστηκε το 2018. Όσοι παραβιάζουν το νόμο θα μπορούσαν να λάβουν φυλάκιση ενός έτους και πρόστιμο 75.000 ευρώ (82.840 $). Επιπλέον, σε πιο πρόσφατες ειδήσεις, ο Πρόεδρος Εμμανουήλ Μακρόν εξετάζει το ενδεχόμενο μόνιμης απαγόρευσης των κοινωνικών μέσων για όσους έχουν καταδικαστεί για ρητορική μίσους.

Έγκλημα στον κυβερνοχώρο στη Γαλλία

Αν και μπορεί να μην είναι στο ίδιο επίπεδο με το Land of the Smile (διαβάστε το καλύτερο κομμάτι VPN για την Ταϊλάνδη για περισσότερα), η Γαλλία είναι ένας μεγάλος στόχος για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Οι απειλές περιλαμβάνουν ransomware, κακόβουλο λογισμικό και απάτες. 

Η έκθεση πληροφοριών για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο της Norton Security το 2017 έδειξε ότι περισσότερα από 19 εκατομμύρια άτομα στη Γαλλία επηρεάστηκαν από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ζημίες 6,1 δισεκατομμυρίων ευρώ (6,7 δισεκατομμύρια δολάρια) κατά τη διάρκεια της περιόδου των 12 μηνών. 

Γι ‘αυτό είναι καλός λόγος να εγκαταστήσετε ένα καλό antivirus, ειδικά αν χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi. Διαβάστε την κριτική Norton Security όσο βρίσκεστε εδώ.

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για τη Γαλλία

Όταν αξιολογείτε VPN από απόσταση, οι περισσότεροι πάροχοι στις κριτικές VPN θα μοιάζουν να έχουν τις ίδιες δυνατότητες. Ωστόσο, πρέπει να σκάψετε λίγο βαθύτερα από αυτό. 

Αυτό συμβαίνει επειδή ορισμένες υπηρεσίες είναι καλύτερες στην εφαρμογή των λειτουργιών από άλλες. Όσον αφορά τη Γαλλία, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό που επιλέγετε είναι κατάλληλο για χρήση στη χώρα.

Λαμβάνοντας υπόψη όλη την online επιτήρηση που μπορεί να πραγματοποιηθεί, καθώς και τα στοιχεία για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, ο πρώτος παράγοντας που πρέπει να εξετάσετε είναι το επίπεδο ασφάλειας VPN. 

Επιλέγοντας ένα με καλή ασφάλεια, θα κρατήσετε τον εαυτό σας κρυμμένο από την παρακολούθηση και θα προστατεύεστε από διαδικτυακές απειλές. Ένας διακόπτης kill είναι επίσης σημαντικός, καθώς θα διακόψει τη σύνδεσή σας εάν το VPN αποτύχει, διατηρώντας σας ανώνυμο.

Το διαδικτυακό σας απόρρητο είναι επίσης σημαντικό, αλλά δεν διασφαλίζεται μόνο με καλή ασφάλεια. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος διαθέτει πολιτική χωρίς καταγραφές χωρίς κουκκίδες. Με αυτό, καμία από τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες δεν θα καταγραφεί, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και αν οι αρχές τους ζητούσαν, δεν θα υπήρχε τίποτα να παραδοθεί.

Το δίκτυο διακομιστών του VPN είναι κάτι άλλο που πρέπει να θυμάστε. Αυτή είναι μια περίπτωση όπου είναι εντάξει να είναι άπληστοι. Όσο περισσότεροι διακομιστές υπάρχουν στο δίκτυο, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να μετακινηθείτε σε μπλοκ, συμπεριλαμβανομένων των geoblocks. 

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix Η.Π.Α. Αν δεν είστε στη χώρα, θα αποκλειστείτε. Ένα VPN θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ και να παραπλανηθείτε στη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ. 

Εάν αυτό είναι κάτι στην κορυφή της λίστας σας, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το VPN που επιλέγετε μπορεί να περάσει από τους έξυπνους ανιχνευτές VPN του Netflix. Το καλύτερο VPN για τη συλλογή Netflix έχει μερικές καλές προτάσεις.

Από την άλλη πλευρά, μπορεί να είστε εκτός της χώρας και να θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στις αγαπημένες σας γαλλικές εκπομπές και περιεχόμενο που περιορίζεται στη χώρα. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το VPN διαθέτει διακομιστές εντός της Γαλλίας. Μόλις συνδεθείτε σε ένα, θα έχετε μια γαλλική διεύθυνση IP και θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης σε όλο το γαλλικό περιεχόμενο που θέλετε.

Η ταχύτητα και το εύρος ζώνης του VPN είναι σημαντικά, ειδικά αν θέλετε να κάνετε streaming. Επιπλέον, ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη άλλους παράγοντες, όπως ποιες συσκευές υποστηρίζει, το επίπεδο εξυπηρέτησης πελατών που παρέχεται και την τιμή του.

Το καλύτερο VPN για τη Γαλλία: NordVPN

Δώσαμε στη NordVPN το γαλλικό στέμμα λόγω της εξαιρετικής ασφάλειας και της γενικής απόδοσης. Διαθέτει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες ασφάλειες, οι οποίες συνοδεύονται από τη χρήση των διακομιστών διπλού hop. Περιλαμβάνει διακόπτη kill για περισσότερη ηρεμία και υπάρχει μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών της NordVPN είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην αγορά, με περισσότερους από 5.000 διακομιστές που καλύπτουν 60 χώρες. Τα περισσότερα από αυτά βρίσκονται στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη, με 208 στη Γαλλία. 

Έχει γρήγορες ταχύτητες, αλλά μπορεί να επηρεαστεί από την απόσταση μεταξύ εσάς και του επιλεγμένου διακομιστή. Εάν συνήθως συνδέεστε με μακρινές, είναι ίσως καλύτερο να πάτε για τη δεύτερη επιλογή μας, ExpressVPN.

Θα έχετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και, αν θέλετε να κάνετε torrent, θα χαρείτε να μάθετε ότι το NordVPN είναι το καλύτερο VPN μας για torrent. Μπορεί επίσης να μπει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία στην πλήρη αναθεώρηση NordVPN.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Είναι απλό να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε και έχει εύχρηστους πελάτες. Επιπλέον, το NordVPN επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση έξι συσκευών, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από ορισμένα άλλα VPN.

Μια εύχρηστη βάση γνώσεων είναι διαθέσιμη εάν χρειάζεστε βοήθεια. Υπάρχει επίσης ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email, με την πρώτη να είναι η πιο γρήγορη επιλογή. Το προσωπικό είναι επίσης εξυπηρετικό και φιλικό.

Το NordVPN προσφέρει καλή αξία για τα χρήματά σας. Ωστόσο, για να πάρετε την καλύτερη προσφορά, δεν πρέπει να ακολουθήσετε το μηνιαίο πρόγραμμα. Οι μακροπρόθεσμες συνδρομές λειτουργούν φθηνότερα στο τέλος. Ωστόσο, εάν δεν είστε βέβαιοι για την κατάρρευση, υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει.

ExpressVPN

Ακολουθεί το ExpressVPN, το οποίο είναι μια εξαιρετική υπηρεσία. Είναι επίσης συγκρίσιμο με το NordVPN, καθώς μπορείτε να διαβάσετε στην αναμέτρηση ExpressVPN εναντίον NordVPN. Έχει εξαιρετική ασφάλεια, καθώς και έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill. Επιπλέον, δεν κρατά αρχείο καταγραφής των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει λιγότερους διακομιστές από το NordVPN, ωστόσο, με περισσότερους από 3.000 διαθέσιμους, αλλά καλύπτει 94 χώρες. Διαθέτει επίσης διακομιστές στο Παρίσι και στο Στρασβούργο, σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε γαλλικό περιεχόμενο. Οι ταχύτητές του είναι υπέροχες – στην πραγματικότητα, είναι το ταχύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει – και δεν έχει όρια εύρους ζώνης.

Το ExpressVPN επιτρέπει τον torrent και μπορεί να εισέλθει σε όλες τις πλατφόρμες ροής, γεγονός που το βοήθησε να κερδίσει την πρώτη θέση στο καλύτερο VPN για ροή. Διαβάστε περισσότερα στην κριτική μας ExpressVPN.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Το ExpressVPN μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Είναι ένα από τα ευκολότερα στη χρήση VPN, που σημαίνει ότι είναι μια εξαιρετική επιλογή για αρχάριους. Μόλις το εγκαταστήσετε, απλώς πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε έναν διακομιστή πατώντας το μεγάλο κουμπί του. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα.

Μια γνωστή βάση είναι διαθέσιμη, εάν κολλήσετε. Η ζωντανή συνομιλία και η υποστήριξη μέσω email είναι επίσης διαθέσιμες όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αλλά η διαδρομή email είναι η καλύτερη για περισσότερη τεχνική βοήθεια.

Το μειονέκτημα του ExpressVPN είναι η τιμή του. Είναι ένα από τα πιο ακριβά VPN στο μπλοκ. Τούτου λεχθέντος, η υπηρεσία του αξίζει τα λεφτά. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος.

CyberGhost

Στη μέση έχουμε το CyberGhost, το οποίο είναι ένας καλός πάροχος, ακόμα κι αν δεν πληροί αρκετά τις προδιαγραφές των δύο πρώτων. Έχει καλή ασφάλεια, οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα εκεί. Επιπλέον, διαθέτει έναν μόνιμα ενεργοποιημένο διακόπτη kill. Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να το απενεργοποιήσετε μπορεί να σας ενοχλήσει, αλλά είναι καλό σε περίπτωση που ξεχάσετε να το ρυθμίσετε. Υπάρχει επίσης μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών του είναι παρόμοιο σε μέγεθος με τα NordVPNs, με ελαφρώς λιγότερους από 5.000 διακομιστές σε 58 χώρες. Υπάρχουν επίσης 304 διακομιστές στη Γαλλία, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται εκεί.

Εάν είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στην προστασία της ιδιωτικής ζωής, το CyberGhost διαθέτει επίσης ειδικά διαμορφωμένους διακομιστές NoSpy που βρίσκονται εκτός των 14 Eyes. Μπορούν να προστεθούν στο πακέτο σας για περίπου 1 $ ανά μήνα. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην κριτική μας στο CyberGhost.

Το CyberGhost έχει γρήγορες ταχύτητες, αλλά, όπως το NordVPN, μπορεί να γίνει αργό σε μεγάλες αποστάσεις. Θα έχετε επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης, θα μπορείτε να κάνετε torrent και να έχετε πρόσβαση στις περισσότερες πλατφόρμες ροής.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Το CyberGhost μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή ανανεώθηκε πρόσφατα επίσης. Μπορεί να χρειαστεί λίγο να συνηθίσετε, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι εύκολο στη χρήση. 

Μπορείτε ταυτόχρονα να συνδέσετε έως και επτά συσκευές, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από τις περισσότερες υπηρεσίες και το κέρδισε στο καλύτερο VPN για πολλές συσκευές. Ωστόσο, μπορείτε να το εγκαταστήσετε μόνο σε επτά συσκευές, τελεία.

Η βάση γνώσεων του CyberGhost είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε εύκολα μικρά προβλήματα. Για επιπλέον βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν και η διαδρομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η καλύτερη για περισσότερη σε βάθος βοήθεια.

Είναι μια ανέξοδη υπηρεσία, αλλά όχι εάν επιλέγετε τη μηνιαία χρέωση. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών για χρήστες Android και iOS, αλλά υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων. το μηνιαίο πρόγραμμα σας παίρνει 14 ημέρες, ενώ τα μεγαλύτερα παίρνουν 45.

VyprVPN

Το VyprVPN έχει κερδίσει επίσης θέση σε αυτήν τη λίστα, με την εξαιρετική, προσαρμόσιμη ασφάλειά του. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά πρωτόκολλα και θα έχετε πρόσβαση στο δικό του πρωτόκολλο χαμαιλέοντα. Με αυτό, δεν θα φαίνεται καν ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN. Η κριτική μας για το VyprVPN αναφέρεται σε περισσότερες λεπτομέρειες, αν σας ενδιαφέρει.

Περιλαμβάνεται ένας διακόπτης kill, τον οποίο μπορείτε να ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί μόνο σε συγκεκριμένες εφαρμογές και ο πάροχος δεν διατηρεί αρχείο καταγραφής των δραστηριοτήτων σας.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών του VyprVPN είναι απογοητευτικό σε σύγκριση με τους αντιπάλους του. Καλύπτει 64 χώρες, κάτι που είναι καλό, αλλά υπάρχουν λιγότεροι από 1.000 διακομιστές συνολικά, κάτι που δεν είναι τόσο καλό. Ωστόσο, θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε αυτό που ταιριάζει στις ανάγκες σας, και υπάρχουν επίσης και στο Παρίσι για πρόσβαση σε γαλλικό περιεχόμενο.

Οι ταχύτητές του είναι χαμηλότερες από τις άλλες επιλογές μας, αλλά θα πρέπει να είναι μια χαρά για τις περισσότερες δραστηριότητες. Δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης και μπορεί να μπει και στις περισσότερες πλατφόρμες ροής.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή μπορεί να κάνει με την ενημέρωση, αλλά είναι εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές, ανάλογα με το πακέτο που επιλέγετε.

Το γραφείο βοήθειας του VyprVPN αφήνει πολλά να είναι επιθυμητά. Υπάρχει διαθέσιμη βάση γνώσης, ζωντανή συνομιλία και email 24/7, αλλά η βοήθεια που λαμβάνετε δεν είναι εξαιρετική. 

Υπάρχουν διαφορετικές βαθμίδες για την τιμολόγηση με το VyprVPN. Το τυπικό πακέτο – το φθηνότερο – επιτρέπει έως και τρεις συνδέσεις. Το πακέτο premium προσθέτει δύο ακόμη συνδέσεις, αλλά θα χρησιμοποιήσετε επίσης το πρωτόκολλο Chameleon. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια μηνιαία ή ετήσια συνδρομή και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να τη δοκιμάσετε.

TorGuard

Για να ολοκληρώσουμε, έχουμε το TorGuard. Έχει μεγάλη ασφάλεια, η οποία είναι η πιο προσαρμόσιμη που έχουμε συναντήσει. Υπάρχει επίσης ένας αυτόματα ενεργοποιημένος διακόπτης kill και μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

Έχει μια αξιοπρεπή εξάπλωση διακομιστή, με περισσότερες από 3.000 σε 55 χώρες. Αυτό περιλαμβάνει και ορισμένα στη Γαλλία, σε περίπτωση που τα χρειάζεστε. Ωστόσο, η εναλλαγή διακομιστών δεν είναι η καλύτερη διαδικασία. Πρέπει να αποσυνδεθείτε για να το αλλάξετε, αφήνοντας το απόρρητο και την ασφάλειά σας σε κίνδυνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την αλλαγή. Διαβάστε την κριτική TorGuard για περισσότερα σχετικά με το θέμα.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητες είναι γρήγορες, αλλά μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με την τοποθεσία και την υψηλότερη ασφάλεια. Υπάρχει απεριόριστο εύρος ζώνης και επιτρέπει torrent. Τούτου λεχθέντος, το TorGuard δεν είναι πολύ καλό στο να εισέρχεται σε υπηρεσίες ροής. Στην πραγματικότητα, αποκλείεται από το Netflix. 

Μπορείτε να το ξεπεράσετε, ωστόσο, αγοράζοντας μια αποκλειστική διεύθυνση IP. Πωλούνται σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως η χώρα ή η υπηρεσία ροής και κοστίζουν 7,99 $ ανά μήνα. Αυτό μπορεί να φαίνεται σαν ένα κομμάτι πάνω από τη συνδρομή σας, αλλά είναι εγγυημένο ότι θα λειτουργήσει, γι ‘αυτό και βρισκόταν πρώτη στο καλύτερο VPN μας με αποκλειστικό κομμάτι IP.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS. Ωστόσο, η έκδοση για κινητά μπορεί να είναι ένας πόνος στη ρύθμιση. Επιτρέπει πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, αλλά αν αυτό δεν είναι αρκετό, μπορείτε να αγοράσετε έως και 20 ακόμη με 1 $ ανά μήνα για κάθε επιπλέον σύνδεση.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να βρείτε μια εύχρηστη βάση γνώσεων, πόρους και ένα φόρουμ στο διαδίκτυο. Υπάρχει επίσης ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Η ζωντανή συνομιλία ανατίθεται σε μια εταιρεία γενικής εξυπηρέτησης πελατών, οπότε ενδέχεται να μην είναι πολύ σε βάθος. Ωστόσο, η υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι καλή και είναι διαθέσιμη 24/7.

Η τιμή του TorGuard δεν είναι κακή και μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας μεγαλύτερη συνδρομή. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο. Τώρα πρέπει να γνωρίζετε γιατί είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στη Γαλλία ή οπουδήποτε για αυτό το θέμα. Θα πρέπει να διαλέξετε ένα που έχει μεγάλη ασφάλεια, δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής και έχει καλό διακομιστή.

Το NordVPN είναι ένας ξεκάθαρος νικητής εδώ, με την εξαιρετική ασφάλειά του, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης double-hop, της αυστηρής πολιτικής απαγόρευσης καταγραφής και του μαζικού δικτύου διακομιστών. Επιπλέον, διαθέτει τεράστιο αριθμό διακομιστών στη Γαλλία, σε περίπτωση που τους χρειάζεστε. Γιατί να μην το δοκιμάσετε με την περίοδο επιστροφής 30 ημερών?

Εάν έχετε εμπειρία στη χρήση ενός VPN στη Γαλλία, πείτε μας για αυτό στην ενότητα σχολίων. Θα θέλαμε να το ακούσουμε. Φροντίστε να δείτε το αρχείο VPN ενώ βρίσκεστε και εδώ. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map