Καλύτεροι πάροχοι VPN του 2020: Προστατέψτε το απόρρητό σας στο Διαδίκτυο

Μετά από ένα χρόνο νέων κριτικών, ήρθε η ώρα να ενημερώσετε τον καλύτερο οδηγό VPN. Αν αυτή είναι η πρώτη σας φορά, καλώς ήλθατε. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, θα δείξουμε τους καλύτερους παρόχους VPN για κάθε περίπτωση χρήσης, λογιστικά για ροή, torrenting, γενικό απόρρητο και πολλά άλλα. Εάν δεν σας ενδιαφέρει να διαβάσετε τις 6.000 περίπου λέξεις που το συνθέτουν, μπορείτε, ωστόσο, να πάτε σε εύκολη λειτουργία και να εγγραφείτε για λογαριασμό με ExpressVPN.


Σε όσους θέλουν περισσότερες επιλογές, διαβάστε παρακάτω. Έχουμε πάρει κάθε πάροχο από τις κριτικές μας για το VPN και τους έβαλα ο ένας στον άλλο για μια απόλυτη – και βεβαίως nerdy – μάχη. Θα πάμε πιο ξεκάθαροι με τις λεπτομέρειες, οπότε αν θέλετε μια ευρεία επισκόπηση, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στο γράφημα σύγκρισης VPN.

Να πώς θα πάει κάτω. Θα ξεκινήσουμε περιγράφοντας τι είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο και πώς λειτουργεί και, στη συνέχεια, θα σας δώσουμε μερικά από τα οφέλη από τη χρήση ενός VPN. Μετά από αυτό, θα προχωρήσουμε με τις κορυφαίες επιλογές μας σε κάθε κατηγορία και θα τελειώσουμε με το καλύτερο VPN συνολικά, καθώς και το καλύτερο VPN για torrent και το καλύτερο δωρεάν VPN.

Οι καλύτεροι πάροχοι VPN του 2020

Πώς λειτουργεί ένα VPN?

Το VPN λειτουργεί

Εάν είστε νέοι στον κόσμο των VPN, σας συνιστούμε να ρίξετε μια ματιά στον οδηγό VPN για να εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας τους λεπτομερώς. Θα παρέχουμε μια σύντομη περιγραφή για τους σκοπούς αυτού του οδηγού.

Όταν συνδέεστε στο Διαδίκτυο, η διεύθυνση IP και οι πληροφορίες συστήματος αποστέλλονται μαζί με κάθε πακέτο. Αυτά τα αιτήματα περνούν από τους διακομιστές DNS του παροχέα υπηρεσιών διαδικτύου σας και δρομολογούνται στους τομείς που ζητούν. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι κυβερνήτες και οι κατασκοπευτές δικτύου μπορούν να κατασκοπεύουν τη σύνδεσή σας και να καταγράφουν τα δεδομένα που μεταφέρετε.

Μόλις φτάσετε στον ιστότοπο, ακολουθεί περισσότερη συλλογή δεδομένων. Όταν όλα έχουν ειπωθεί και ολοκληρωθεί, ο ISP, η κυβέρνηση και ο ιστότοπος με τον οποίο συνδέεστε έχουν δει εκατοντάδες σημεία δεδομένων και τα έχουν καταγράψει.

Ένα VPN το εξαλείφει. Τα VPN εισέρχονται στην αρχική σας σύνδεση και κρυπτογραφούν τα δεδομένα που στέλνετε σε αυτό. Πριν δρομολογηθεί μέσω του ISP και του ευρύτερου διαδικτύου, το VPN θα ανωνυμοποιήσει τη διεύθυνση IP και τις λεπτομέρειες του προγράμματος περιήγησής σας, ώστε κανείς να μην ξέρει ποιος είστε ή πού βρίσκεστε.

Εκτός από την αύξηση του απορρήτου σας στο διαδίκτυο, ένα VPN σας κάνει πιο ασφαλείς. Κρυπτογραφώντας την αρχική σύνδεση, το VPN διασφαλίζει ότι καμία επίθεση βάσει δικτύου δεν μπορεί να επηρεάσει τη σύνδεσή σας. Οι ανοιχτές ροές είναι γεμάτες κίνδυνο, ειδικά αν δεν είναι κρυπτογραφημένες, οπότε η προσθήκη ενός VPN στην αλυσίδα καθιστά τη σύνδεση πιο ασφαλή.

Τα VPN είναι χρήσιμα για πολλούς σκοπούς πέρα ​​από την προστασία του διαδικτυακού απορρήτου σας και την παροχή ασφάλειας, κάτι που θα περιγράψουμε στις παρακάτω ενότητες.

Περιορισμοί VPN

Πριν μπείτε στις λεπτομέρειες των VPN, θα βάλουμε όλες τις κάρτες τους στο τραπέζι. Τα VPN θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, αλλά απλά δεν υπάρχει ένας κόσμος όπου είστε εντελώς ανώνυμοι. Αν θέλετε να είστε εκτός χάρτη, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να βρείτε την πιο απομακρυσμένη περιοχή που μπορείτε και να ζήσετε μια μοναξιά χωρίς σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Όπως αναφέρεται στον ανώνυμο οδηγό περιήγησής μας, η πραγματική ανωνυμία είναι ένα όνειρο. Ακόμη και τα καλύτερα VPN με σαφή στάση σχετικά με το απόρρητο πρέπει να καταγράψουν ορισμένες πτυχές της σύνδεσής σας για να διατηρήσουν την υπηρεσία σε λειτουργία. Εάν δεν υπάρχουν καταγεγραμμένες λεπτομέρειες της σύνδεσής σας, δεν υπάρχει τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων της υπηρεσίας εάν κάτι πάει στραβά.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που τηρούνται δεν χρειάζεται να είναι προσωπικά αναγνωρίσιμες. Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των πληροφοριών χρήσης καταγραφής για διαγνωστικά και καταγραφής δεδομένων χρηστών για πωλήσεις.

Πάρτε το ExpressVPN ως παράδειγμα. Διαφωνούμε για το απόρρητό του, όχι μόνο λόγω της ισχυρής στάσης του για τη διατήρησή του, αλλά και λόγω της φιλικής προς την προστασία της ιδιωτικής ζωής τοποθεσίας και της σαφούς πολιτικής απορρήτου. Ακόμα και τότε, συλλέγει πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της έκδοσης της εφαρμογής σας, επιτυχημένων συνδέσεων και συνολικού αριθμού δεδομένων που μεταφέρονται.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να πιστεύουμε ότι είναι “τήρηση αρχείων καταγραφής”. Ο ισχυρισμός “χωρίς αρχεία καταγραφής” υπονοεί ότι τα VPN δεν έχουν πραγματικά τίποτα στο αρχείο, και το απλό γεγονός ότι κάτι είναι εγγεγραμμένο μπορεί να οδηγήσει σε κάποιον να έχει αρνητική εντύπωση ενός συγκεκριμένου παρόχου. Η ύπαρξη αρχείων καταγραφής δεν σημαίνει ότι μπορούν να αναγνωρίσουν έναν χρήστη ή να θέσουν σε κίνδυνο το απόρρητο με οποιονδήποτε τρόπο.

Αυτό σημαίνει ότι όταν ισχυριζόμαστε ότι δεν διατηρούνται αρχεία καταγραφής, το κάνουμε με καλή πίστη ότι δεν υπάρχουν καταχωρίσιμες πληροφορίες. Διαιρούμε τις τρίχες, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία για το τι βάζετε στο διαδίκτυο. Ανακαλύψαμε τις πολιτικές απορρήτου και πραγματοποιήσαμε την έρευνα, ώστε να είστε σίγουροι ότι τυχόν σημαντικές πληροφορίες είναι εκτός καταγραφής.

Απόρρητο VPN

Απόρρητο VPN

Το εν λόγω θέμα όσον αφορά τα VPN είναι το απόρρητο των χρηστών. Είτε σας αρέσει είτε όχι, οι ιστότοποι και οι κυβερνητικές υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο είναι μηχανήματα που θέλουν δεδομένα και θέλουν να μάθουν κάθε λεπτομέρεια για εσάς, είτε πρόκειται να προσαρμόσουν καλύτερα τις διαφημίσεις σας είτε να κάνετε κάτι πιο άσχημο – Αναφορά μειονοτήτων, οποιοσδήποτε?

Είναι πιθανό τα δεδομένα σας να είναι ήδη αποθηκευμένα σε πολλές βάσεις δεδομένων από πολλές εταιρείες. Ωστόσο, ένα VPN μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσετε την αιμορραγία. Χρησιμοποιώντας ένα, αποκρύπτετε τη διεύθυνση IP και τα μεταδεδομένα που αποστέλλονται με κάθε αίτημα ιστού. Όπως είπαμε, τα VPN ενεργούν σαν μεσάζοντες μεταξύ σας και ενός διακομιστή ιστού, εκχωρώντας σας μια νέα διεύθυνση IP και, ως εκ τούτου, μια νέα τοποθεσία.

Μερικές φορές, η χρήση ενός VPN αντικαθιστά απλώς μια μορφή εξόρυξης δεδομένων με μια άλλη. Παρά το γεγονός ότι ισχυρίζονται ότι δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής, ορισμένοι πάροχοι, όπως το IPVanish, έχουν παγιδευτεί με τα παροιμιώδη παντελόνια τους. Μπορείτε να μάθετε για αυτό στην αναθεώρηση IPVanish μας.

Και πάλι, ορισμένες επιχειρησιακές πληροφορίες πρέπει να καταγραφούν για να διασφαλιστεί ότι η υπηρεσία λειτουργεί ομαλά και αυτό είναι εντάξει. Αυτό που δεν είναι εντάξει είναι η καταγραφή δεδομένων χρήστη για μάρκετινγκ ή πώληση. Έχουμε ελέγξει τους παρόχους να διασφαλίσουν ότι οι προτάσεις μας συμμορφώνονται με τα αυστηρότερα πρότυπα απορρήτου, οπότε αν αυτό σας απασχολεί, σας συνιστούμε να ακολουθήσετε τις επιλογές μας.

VPN και λογοκρισία

Μερικές φορές, δεν είναι τόσο απλό όσο η απόκρυψη των προσωπικών σας δεδομένων από οργανισμούς που είναι πεινασμένοι με δεδομένα ή από τον ISP σας. Ανάλογα με το πού ζείτε, η λογοκρισία μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο όταν επιλέγετε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ή όχι. Αντικαθιστώντας τη διεύθυνση IP σας με μία από άλλη τοποθεσία, μπορείτε να παρακάμψετε ακόμη και την πιο αυστηρή λογοκρισία και να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο στον ιστό από όλο τον κόσμο.

Ο οδηγός μας για τη λογοκρισία στο Διαδίκτυο καλύπτει τις πέντε πιο διαβόητες χώρες, αλλά υπάρχουν και άλλες που έχουν μικρότερες μορφές λογοκρισίας που επηρεάζουν την πολιτική δύναμη. Επιπλέον, εάν προσπαθείτε να μιλήσετε ενάντια σε αυτήν την εξουσία, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε πρόστιμα, φυλάκιση ή ακόμα και θάνατο.

Δυστυχώς, υπάρχουν VPN που έχουν μολυνθεί από την κυβέρνηση για να προωθήσουν αυτήν την ατζέντα – διαβάστε την αναθεώρηση BolehVPN για παράδειγμα – οπότε είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν πάροχο που εδρεύει σε μια τοποθεσία με καλή νομοθεσία περί απορρήτου.

Ασφάλεια VPN

Ασφάλεια VPN

Η ασφάλεια VPN περιλαμβάνει δύο βασικά θέματα: επίπεδο κρυπτογράφησης και πρωτόκολλο. Το πρωτόκολλο VPN καθορίζει πώς θα συμβεί η σύνδεση, ποια κρυπτογράφηση θα χρησιμοποιήσει η σύνδεση και άλλες διάφορες πληροφορίες για τη δημιουργία της. Συνήθως εμμένουμε στο OpenVPN, αλλά μπορείτε να μάθετε για τις διαφορές μεταξύ πρωτοκόλλων στην ανάλυση πρωτοκόλλου VPN.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το κύριο μέλημα είναι η κρυπτογράφηση. Εν ολίγοις, η κρυπτογράφηση καθιστά τα πακέτα που στέλνετε δυσανάγνωστα σε οποιονδήποτε δεν έχει το κατάλληλο κλειδί αποκρυπτογράφησης. Η περιγραφή μας για το κομμάτι κρυπτογράφησης μιλά για το πώς λειτουργεί σε τεχνικό επίπεδο, αλλά αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που έχει επιτευχθεί.

Κρυπτογραφώντας τη σύνδεσή σας, τα VPN σας προστατεύουν από κατασκοπεία δικτύου και έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Ωστόσο, δεν είναι ίση όλη η κρυπτογράφηση και οι πάροχοι με αδύναμη υποδομή μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη σύνδεσή σας. Διαβάστε την αναθεώρηση PureVPN για ένα παράδειγμα.

Ακόμη και εκείνοι που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση υψηλής αντοχής μπορεί να είναι επικίνδυνοι. Οι διαρροές DNS, καθώς και οι διαρροές WebRTC και IP, αποτελούν σημείο ανησυχίας όσον αφορά την ασφάλεια VPN. Παρόλο που μπορεί να δημιουργηθεί η σήραγγα μεταξύ εσάς και του διακομιστή VPN, ενδέχεται να διαρρεύσουν αιτήματα DNS, πληροφορίες WebRTC και η διεύθυνση IP σας, καταργώντας αποτελεσματικά τον σκοπό χρήσης ενός VPN.

Οι καλύτεροι πάροχοι VPN όχι μόνο παρέχουν τα καλύτερα σε κρυπτογράφηση, αλλά και ανθεκτικές σήραγγες που δεν θα διαρρεύσουν τις πληροφορίες σας. Έχουμε δοκιμάσει κάθε πάροχο εδώ για να διασφαλίσουμε ότι τίποτα δεν ξεφεύγει από τις ρωγμές.

Επιπλέον, οι επιλογές μας προσφέρουν διακόπτη kill. Ένας διακόπτης kill είναι σαν ένα δίχτυ ασφαλείας για τη σύνδεσή σας. Εάν το έχετε ενεργοποιήσει, το VPN θα διακόψει τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο εάν το VPN αποτύχει, εμποδίζοντας τη ροή των προσωπικών σας πληροφοριών μεταξύ διακομιστών. Υπάρχουν επίσης πιο προηγμένοι διακόπτες kill, για τους οποίους θα μιλήσουμε στην ενότητα ασφαλείας παρακάτω.

VPN και ροή

VPN Netflix

Με όλες τις συζητήσεις υψηλού επιπέδου, είναι εύκολο να ξεχάσετε τα απλούστερα πράγματα που είναι χρήσιμα για τα VPN. Η ροή είναι μία από τις βασικές χρήσεις τους, επειδή σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι κλειδωμένο στην περιοχή και να είστε πιο ασφαλείς όταν κάνετε bing.

Καθώς το YouTube και το Netflix κερδίζουν περισσότερα χρήματα, τα μοντέλα διανομής γίνονται πιο περίπλοκα. Για παράδειγμα, το Annihilation – ένα κλασικό στιγμιαίο sci-fi, σύμφωνα με τον συγγραφέα σας – κυκλοφόρησε σε θέατρα στις ΗΠΑ, αλλά κυκλοφόρησε αποκλειστικά μέσω του Netflix στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Ομοίως, η τέταρτη σεζόν του Better Call Saul προβλήθηκε στο AMC στις ΗΠΑ, ενώ νέα επεισόδια στο Ηνωμένο Βασίλειο προβλήθηκαν στο Netflix.

Εάν χρησιμοποιείτε ένα VPN, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις αποκλειστικές εκπομπές και ταινίες ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε, αρκεί να γνωρίζετε πού είναι διαθέσιμες. Εάν βρίσκεστε στις Η.Π.Α., μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου για τη ροή Better Call Saul και έναν Αυστραλό διακομιστή για τη ροή του Annihilation.

Ωστόσο, οι εταιρείες ροής δεν είναι ηλίθιες. Γνωρίζουν τα VPN και τη χρήση τους ως τρόπο παράκαμψης των κλειδαριών διανομής. Το κλειδί είναι η ροή περιεχομένου χωρίς ο πάροχος να γνωρίζει ότι χρησιμοποιείτε ένα VPN.

Δοκιμάζουμε κάθε πάροχο που εξετάζουμε με τις τέσσερις κορυφαίες πλατφόρμες ροής σε πολλούς διακομιστές για να διασφαλίσουμε ότι μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο εκεί. Δυστυχώς, δεν μπορούν όλοι οι πάροχοι VPN, γι ‘αυτό φροντίστε να τηρείτε τις προτάσεις ροής σε αυτόν τον οδηγό, εάν αυτό σας απασχολεί.

VPN και Torrenting

Ένας άλλος λόγος για τη χρήση ενός VPN είναι το torrent. Οι κίνδυνοι torrent με το Digital Millennium Copyright Act είναι πραγματικοί. Αν και αυτό μπορεί να οδηγήσει μόνο σε ειδοποίηση από τον ISP σας σε ορισμένες χώρες, σε άλλες μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο ή σε φυλάκιση. Δεν είμαστε εδώ για να συγχωρήσουμε τον έλεγχο του περιεχομένου που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα ή για να το αποτρέψουμε, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείτε ένα VPN εάν πρόκειται να κάνετε πειρατεία.

Η κυκλοφορία peer-to-peer, που είναι το torrenting, τρώει πολύ εύρος ζώνης, οπότε δεν είναι όλοι οι πάροχοι φιλικοί προς αυτό. Αυτό δεν εξετάζει καν τα προφανή ζητήματα παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων.

Το ζήτημα της torrenting παράνομης είναι ακατάστατο, αλλά δεν τηρείτε τον νόμο εάν κλέβετε υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Ωστόσο, η χρήση ενός VPN μπορεί να σας προστατεύσει από νομικές ενέργειες. Όπως και με το απόρρητο, η απόκρυψη της διεύθυνσης IP και της ταυτότητάς σας σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να αναγνωρίσει ποιος κάνει αυτό σε έναν διακομιστή VPN, έτσι το torrenting γίνεται δίκαιο παιχνίδι.

Επιλέγοντας τους καλύτερους παρόχους VPN

Με όλες τις χρήσεις για τα VPN που έχουν ληφθεί υπόψη, είναι δύσκολο να εντοπίσετε ποιο είναι το καλύτερο VPN. Ωστόσο, έχουμε δημιουργήσει ορισμένα κριτήρια και επιλέξαμε τους τρεις καλύτερους παρόχους μας σε κάθε κατηγορία, οπότε έχετε μια ιδέα για το τι πρέπει να αναζητήσετε.

Ευκολία στη χρήση

Ορισμένα VPN είναι εξαιρετικά δύσκολο να χρησιμοποιηθούν – διαβάστε την κριτική μας για το AirVPN για παράδειγμα – οπότε αυτά που προσφέρουν βελτιωμένη εμπειρία δεν πρέπει να παραβλεφθούν. Τα VPN που αποτελούν παράδειγμα καλής ευκολίας χρήσης έχουν ισορροπία ισχύος και χρηστικότητας, χωρίς να θυσιάζονται τα βασικά χαρακτηριστικά που σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε την εμπειρία. Διαβάστε την αναθεώρηση TunnelBear για να δείτε πώς φαίνεται υπερβολικά απλοποιημένη.

Η αισθητική δεν πρέπει επίσης να μειωθεί. Ακόμη και πάροχοι που έχουν απλές διεπαφές, όπως το Hide.me (διαβάστε την κριτική μας στο Hide.me), υστερούν στους κορυφαίους παρόχους εάν η διεπαφή τους δεν φαίνεται πολύ ζεστή. Βρήκαμε παρόχους με σχεδιασμό κοινής λογικής, μια εύκολη διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς και άφθονη ισχύ.

ExpressVPN

Κανένα VPN δεν συνδυάζει ισχύ και χρηστικότητα όπως το ExpressVPN, το οποίο το καθιστά μια εξαιρετική επιλογή για χρήστες Android και Mac. Η βελτιωμένη διασύνδεση επιτρέπει ακόμη και τα πιο ακραία technophobes να συνδεθούν, ενώ προσφέρει ακόμα αρκετή ισχύ κάτω από την κουκούλα για τα tinkerers να έχουν τα παιχνίδια τους. Μετά την εγκατάσταση, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στο «σύνδεση».

ExpressVPN-App-Connected

Παρά την εφαρμογή σε στυλ για κινητά, το ExpressVPN έχει πολλές δυνατότητες. Ωστόσο, οι αληθινοί geeks ίσως δεν εκτιμούν την εμπορεύσιμη προσέγγισή του. Είναι εύκολο να βρείτε τον διακομιστή που θέλετε, επειδή το ExpressVPN διαχωρίζει τις τοποθεσίες ανά περιοχή και χώρα και μπορείτε να εκτελέσετε μια γρήγορη δοκιμή ταχύτητας σε καθεμία για να δείτε ποια είναι κατάλληλη για εσάς.

CyberGhost

Η επανάληψη του παρελθόντος του CyberGhost είχε μια ασυνήθιστη εμπειρία χρήστη που το κατέστρεψε μερικά χάρη λόγω της καμπύλης μάθησης. Ωστόσο, η έκδοση 7 βελτιστοποίησε τη διεπαφή, διατηρώντας παράλληλα τις δυνατότητες που διαχωρίζουν το CyberGhost.

cyberghost-review-expanded-ui

Η αφθονία των χαρακτηριστικών σημαίνει ότι δεν είναι τόσο plug-and-play όσο το ExpressVPN, αλλά όσοι είναι ικανοί με λογισμικό θα βρουν μια εξαιρετική ισορροπία ισχύος και χρηστικότητας.

Όπως και το ExpressVPN, το CyberGhost διαθέτει UI σε στυλ smartphone με μερικά κουμπιά. Για να συνδεθείτε, πρέπει απλώς να επιλέξετε το κουμπί «σύνδεση». Ωστόσο, η διεπαφή μπορεί να επεκταθεί. Με αυτό, μπορείτε να περιηγηθείτε στους ειδικούς διακομιστές του CyberGhost, να διαμορφώσετε τις ρυθμίσεις αυτοματισμού και να αποκτήσετε πρόσβαση στις πολλές δυνατότητες που προσφέρει. Μπορείτε να μάθετε για αυτό στην κριτική μας στο CyberGhost.

NordVPN

Το NordVPN ακολουθεί μια άλλη προσέγγιση. Αυτό όμως δεν το καθιστά απρόσιτο. Αντί να χρησιμοποιεί την εφαρμογή σε στυλ smartphone, το NordVPN ανοίγει με έναν χάρτη που εμφανίζει όλες τις τοποθεσίες του διακομιστή του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια τοποθεσία και επιλέξτε το διακόπτη “connect” για να ξεκινήσετε.

NordVPN-Κύρια οθόνη

Παίρνει την τρίτη θέση, ωστόσο, επειδή το υπόλοιπο περιβάλλον εργασίας χρήστη είναι μόνο αξιοπρεπές. Η κύλιση στις δυνατότητες και τις επιλογές διαμόρφωσης είναι ίδια με οποιοδήποτε άλλο VPN και πιο περίπλοκο από το ExpressVPN, δεδομένου του αριθμού των ρυθμίσεων που υπάρχουν. Παρόλα αυτά, η προσέγγισή της στην πλοήγηση διακομιστή το κερδίζει χάλκινο μετάλλιο.

Ταχύτητα

Ταχύτητα VPN

Σε αντίθεση με την ευκολία χρήσης, η ταχύτητα είναι μετρήσιμη. Η κατάδυση μας στους ταχύτερους παρόχους VPN έδωσε μια εικόνα για το ποια VPN ήταν γρήγορα όπου και τα αποτελέσματα μας εξέπληξαν. Ενώ η κορυφαία επιλογή εξακολουθεί να είναι ExpressVPN, οι άλλες δύο προτάσεις μας δεν ήταν εμφανείς στην αρχή.

Βασίζουμε τις προτάσεις μας σε δοκιμές που πραγματοποιήθηκαν σε 16 παρόχους με OpenVPN και AES 256-bit. Ορισμένοι πάροχοι, όπως το CyberGhost, έχουν πολύ καλύτερα αποτελέσματα με άλλα πρωτόκολλα. Τούτου λεχθέντος, το OpenVPN με AES 256-bit είναι το πρότυπο που αναζητούμε, οπότε βασίζουμε τις προτάσεις μας σε αυτό.

ExpressVPN

Ως αγαπημένο εδώ στο Cloudwards.net, είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε ότι το ExpressVPN είναι το ταχύτερο και πιο συνεπές VPN που έχουμε δοκιμάσει. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, το NordVPN είχε ταχύτερο μέσο όρο, αλλά η ασυνεπής απόδοσή του σε παγκόσμιο επίπεδο μας εμπόδισε να κάνουμε μια πρόταση. Το ExpressVPN, από την άλλη πλευρά, είναι συμπαγές.

Ήταν ανθεκτικό σε κάθε διακομιστή που δοκιμάσαμε. Ο σταθμισμένος μέσος όρος μας, που ευνόησε την τοποθεσία δοκιμών στις ΗΠΑ, ήταν περίπου το 70% της μη προστατευόμενης ταχύτητάς μας. Αν έχουμε απλώς παράγοντες στις ΗΠΑ, χάνουμε μόνο περίπου 20 τοις εκατό. Σε όλο τον πίνακα, το ExpressVPN διατηρούσε επίσης χαμηλό λανθάνοντα χρόνο, καθιστώντας το το καλύτερο VPN για τυχερά παιχνίδια.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο μας εξέπληξε. Αν και οι δοκιμές μας στην αναθεώρηση PIA μας έδειξαν ότι ήταν γρήγορη, υποθέσαμε ότι αυτό οφείλεται στο χαμηλό επίπεδο κρυπτογράφησης που έχει ως προεπιλογή. Στην πιο πρόσφατη παρτίδα δοκιμών, διαπιστώσαμε ότι αυτό δεν ισχύει. Ακόμα και όταν εμφανιστεί η κρυπτογράφηση, το PIA είναι το δεύτερο ταχύτερο VPN στην αγορά.

Σε σύγκριση με το ExpressVPN, είχε χαμηλότερες ταχύτητες στις Η.Π.Α., αλλά μπόρεσε να καλύψει διεθνώς. Όταν υπολογίστηκε ο σταθμισμένος μέσος όρος, ήταν μόνο 5 megabit ανά δευτερόλεπτο πιο αργό από το ExpressVPN. Αν θέλετε να δείτε πώς συσσωρεύονται σε άλλες περιοχές, φροντίστε να διαβάσετε τη σύγκριση ExpressVPN έναντι PIA.

Astrill

Το Astrill συχνά αποκρούεται από άλλους παρόχους – και μπορείτε να δείτε γιατί στην κριτική μας Astrill – αλλά είχε μια καλή εμφάνιση στον τελευταίο γύρο δοκιμών μας. Ο σταθμισμένος μέσος όρος του ήταν περίπου ο ίδιος με τους PIA, απλώς μπροστά από τους άλλους ταχύτερους παρόχους μας, AirVPN και TorGuard (διαβάστε την κριτική μας TorGuard).

Το Astrill προσφέρει δύο ιδιόκτητα πρωτόκολλα και τα δύο είναι ταχύτερα από το OpenVPN. Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να καταλαμβάνει την τρίτη θέση λόγω της καλής αλλά εντυπωσιακής απόδοσής του σε διεθνές επίπεδο και της ασυνέπειας σε σύγκριση με το ExpressVPN.

Ασφάλεια

Ασφάλεια VPN

Όλα τα κορυφαία VPN και τα περισσότερα VPN του μεσαίου δρόμου παρέχουν τη μυστική σάλτσα όταν πρόκειται για ασφάλεια: AES 256-bit με OpenVPN. Αυτό καθιστά δύσκολο να προσδιοριστεί ποιος είναι ο «καλύτερος», επειδή οι περισσότεροι πάροχοι βρίσκονται σε ίσους όρους ανταγωνισμού όσον αφορά τα πρότυπα κρυπτογράφησης και πρωτοκόλλου.

Έχοντας αυτό υπόψη, εντοπίσαμε τους τρεις παρόχους που υπερβαίνουν την κρυπτογράφηση των δεδομένων σας. Εκτός από την παροχή της τυπικής ασφάλειας VPN, προσθέτουν λειτουργίες ασφαλείας που μπορούν να σας προστατεύσουν όταν προσπαθείτε να παρακάμψετε τη λογοκρισία ή απλά να σας δώσουν ηρεμία κατά το άνοιγμα του προγράμματος περιήγησής σας.

NordVPN

Το NordVPN διαθέτει πολλές δυνατότητες ασφαλείας, γεγονός που το καθιστά μια εύκολη πρώτη επιλογή. Εκτός από τις κορυφαίες ρυθμίσεις κρυπτογράφησης και πρωτοκόλλου, περιλαμβάνει πολλούς εξειδικευμένους διακομιστές. Όσον αφορά την ασφάλεια, οι διακομιστές διπλού hop είναι οι πιο ενδιαφέρουσες, επειδή ουσιαστικά σας επιτρέπουν να διπλασιάσετε την κρυπτογράφηση σας.

Έρχεται επίσης με το CyberSec, το οποίο είναι ένα ενσωματωμένο κακόβουλο λογισμικό και εργαλείο αποκλεισμού διαφημίσεων. Οι περισσότεροι αποκλειστές διαφημίσεων VPN είναι κακοί, αλλά το CyberSec είναι εντυπωσιακό. Αν και δεν αποτελεί αντικατάσταση του καλύτερου λογισμικού προστασίας από ιούς, το Cybersec μπορεί να αποκλείσει ενοχλητικές διαφημίσεις ή να σας προστατεύσει από την παγίδευση σε ένα botnet. Διαβάστε τον οδηγό botnet για να μάθετε σχετικά.

TorGuard

Το TorGuard είναι μια εξαιρετική επιλογή για την ασφάλεια VPN. Δεν κάνει τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά συνδυάζει κορυφαία ασφάλεια με δυνατότητα προσαρμογής, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για γούνα. Είναι έτοιμο να χρησιμοποιεί το OpenVPN με AES 256-bit έξω από το κουτί, αλλά μπορείτε να αλλάξετε το πρωτόκολλο και την κρυπτογράφηση που χρησιμοποιείτε. Οι περισσότεροι πάροχοι σάς επιτρέπουν μόνο να αλλάξετε το μέγεθος κλειδιού.

Εκτός αυτού, το TorGuard διαθέτει έναν χρήσιμο διακόπτη kill. Εκτός από την παγκόσμια εργασία στη σύνδεσή σας, μπορείτε να το ρυθμίσετε ώστε να λειτουργεί σε συγκεκριμένες εφαρμογές. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να το ρυθμίσετε για να διακόψετε τη σύνδεση με τον πελάτη torrenting εάν το VPN αποτύχει διατηρώντας ανέπαφη τη σύνδεση του προγράμματος περιήγησής σας.

ExpressVPN

Το ExpressVPN διαθέτει τις τυπικές δυνατότητες ασφαλείας που θέλουμε να δούμε. Περιλαμβάνει διακόπτη kill, έρχεται διαθέσιμο με AES 256-bit και μπορεί να υποστηρίξει OpenVPN, L2TP / IPsec, PPTP και SSTP. Τούτου λεχθέντος, παίρνει την τρίτη θέση για την ασφάλεια λόγω της συνοχής του.

Αν και είναι τυπικό όσον αφορά τις προδιαγραφές ασφαλείας, το ExpressVPN είναι οτιδήποτε άλλο εκτός από τη σταθερότητα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, η οποία έχει διαρκέσει πολύ καιρό επειδή πολλοί συγγραφείς του Cloudwards.net το χρησιμοποιούν, το ExpressVPN δεν έχει ποτέ διαρρεύσει ένα αίτημα DNS ή μια διεύθυνση IP και σε μερικές περιπτώσεις όταν ενεργοποιήθηκε ο διακόπτης kill, διακόπτει πάντα τη σύνδεση αμέσως. Όλες αυτές οι πτυχές το βοήθησαν να έρθει πρώτο στο καλύτερο VPN για το cloud storage.

Μυστικότητα

Το απόρρητο είναι ένα σημείο διαμάχης για πολλούς αγοραστές VPN. Υπάρχουν πολλοί ισχυρισμοί “χωρίς αρχεία καταγραφής” από παρόχους VPN, κάτι που συνεπάγεται κάτι που δεν είναι αλήθεια. Κάναμε τη βρώμικη δουλειά για να βρούμε παρόχους που έχουν ξεκάθαρη στάση για το απόρρητο και δεν καταγράφουμε κάτι που είναι προσωπικά αναγνωρίσιμο.

Αν και έχουμε τρεις κορυφαίες επιλογές, αυτό δεν σημαίνει ότι άλλοι πάροχοι που αναφέρονται σε αυτόν τον οδηγό διατηρούν αρχεία καταγραφής. Από όσα γνωρίζουμε, καμία από τις προτάσεις μας δεν ισχύει. Βασίζουμε αυτήν την ενότητα περισσότερο στους νόμους περί απορρήτου στις χώρες όπου βρίσκονται οι πάροχοι από οτιδήποτε άλλο, μειώνοντας τον κίνδυνο πτώσης των προσωπικών δεδομένων σε λάθος χέρια.

ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει αποδείξει ότι είναι φιλικός προς την ιδιωτική ζωή πάροχος. Η τοποθεσία του στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους έχει μερικούς από τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου στον κόσμο και η ExpressVPN διατηρεί τη στάση της κυβέρνησης έναντι της υπηρεσίας VPN της.

Το ExpressVPN διατηρεί μόνο αρχεία λειτουργίας σε αρχείο. Οι προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες δεν παρακολουθούνται ή διατηρούνται στη μνήμη του συστήματος, ούτε καν προσωρινά. Αν κάποιος ήρθε να χτυπήσει την πόρτα του ExpressVPN, κάτι που είναι απίθανο δεδομένης της θέσης του, τα μέλη του προσωπικού δεν θα έχουν τίποτα να παραδώσουν παρά έναν κενό σκληρό δίσκο.

Μουλβάντ

Το Mullvad έχει μια ξεκάθαρη προσέγγιση “hands-off” όταν πρόκειται για δεδομένα χρήστη. Εκτός από το ότι είναι μία από τις λίγες υπηρεσίες που δέχεται μετρητά ως πληρωμή, το Mullvad απαιτεί λίγες πληροφορίες για εσάς. Δεν χρειάζεται να έχετε καταχωρισμένο όνομα χρήστη, κωδικό πρόσβασης ή στοιχεία πληρωμής. Ο Mullvad δεν γνωρίζει τίποτα για εσάς, οπότε δεν μπορεί να παραδώσει τίποτα.

Αντί να σας κάνει να εγγραφείτε, ο Mullvad σας ζητά να δημιουργήσετε έναν αριθμό λογαριασμού. Αυτό θα χρησιμοποιήσετε για να συνδεθείτε και να πληρώσετε για περισσότερες υπηρεσίες. Το Mullvad βασίζεται στην αρχή ότι πληρώνετε για το χρονικό διάστημα που θέλετε με την επιλογή να προσθέσετε περισσότερα όποτε θέλετε. Αναστρέφει το σενάριο σχετικά με το απόρρητο με τρόπο που λίγοι άλλοι πάροχοι.

NordVPN

Το NordVPN έχει επίσης μια ξεκάθαρη στάση για το απόρρητο. Δεν καταγράφει τίποτα για εσάς και απαιτεί ελάχιστα πληροφορίες από εσάς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε κατά την εγγραφή είναι να εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας. Η τοποθεσία του στον Παναμά είναι επίσης άνετη, επειδή δεν απαιτείται η τήρηση πληροφοριών χρήστη.

Τα αρχεία καταγραφής που πρέπει να διατηρεί για την υπηρεσία διατηρούνται στο ελάχιστο. Το NordVPN αποθηκεύει τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα στοιχεία πληρωμής σας για προφανείς σκοπούς και παρακολουθεί τα αναλυτικά στοιχεία στον ιστότοπό του. Εκτός αυτού, ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα στο αρχείο. Το όνομα, η διεύθυνση IP και η τοποθεσία σας δεν είναι εκεί.

Τοποθεσίες διακομιστή

Ο αριθμός των διακομιστών στο δίκτυο ενός VPN έχει γίνει ένας διαγωνισμός μέτρησης που γνωρίζετε. Ωστόσο, το μέγεθος δεν έχει σημασία. Κατά την επιλογή των προτάσεών μας, εξετάσαμε το μέγεθος του δικτύου διακομιστών και, το πιο σημαντικό, την εξάπλωσή του. Ακριβώς επειδή μια εταιρεία διαθέτει 5.000 διακομιστές, αυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκονται σε χρήσιμες τοποθεσίες.

Ωστόσο, τα μικρά δίκτυα δεν είναι καλό. Διαβάστε την αναθεώρηση VyprVPN για να δείτε πώς βλάπτει μια υπηρεσία.

Εκτός από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης του κόσμου, αναζητήσαμε δίκτυα με τοποθεσίες που υποεκπροσωπούνται στην αγορά VPN. Συγκεκριμένα, η Αφρική, η Μέση Ανατολή και το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας είναι περιοχές συσκότισης για VPN, επομένως οι πάροχοι με διακομιστές σε αυτές τις τοποθεσίες τράβηξαν μπροστά.

ExpressVPN

Το ExpressVPN έχει ένα θέμα και αυτή είναι η συνέπεια. Παρά το ότι διαθέτει μεγάλο δίκτυο περισσότερων από 3.000 διακομιστών, κατέχει την πρώτη θέση λόγω της σταθερής απόδοσής του σε διάφορες τοποθεσίες. Έχει επίσης εξωτικές επιλογές διακομιστή, οπότε κέρδισε πόντους brownie εκεί.

ExpressVPN-Worldwide-Τοποθεσίες

Βρίσκεται σε 148 τοποθεσίες, καθεμία με διαφορετικό αριθμό διακομιστών. Το δίκτυο της ExpressVPN εκτείνεται σε 94 χώρες, κάτι που δεν ταιριάζει από τους περισσότερους ανταγωνιστές. Καλύπτει κάθε ήπειρο εκτός από την Ανταρκτική, με σταθερή κάλυψη στην Ασία και την Αφρική. Ορισμένοι διακομιστές σε εξωτικές τοποθεσίες, όπως το Vientiane ή το Algier, είναι εικονικοί, οπότε προσέξτε εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια.

NordVPN

Το NordVPN είναι γνωστό για το τεράστιο δίκτυο διακομιστών του. Τη στιγμή της σύνταξης, διαθέτει 5.196 διακομιστές, που είναι πιθανώς το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών οποιουδήποτε VPN. Αν και υπάρχουν πολλοί διακομιστές στον ιστό, δεν είναι τόσο διασκορπισμένοι όσο το ExpressVPN. Παρόλο που έχει τόσα πολλά, το NordVPN έχει παρουσία μόνο σε 60 χώρες.

NordVPN-Server-Χάρτης

Λέμε “μόνο” σαν να είναι κακό όταν δεν είναι. Το δίκτυο διακομιστών δεν έχει τόσο μεγάλο εύρος όσο το ExpressVPN, αλλά είναι ακόμα εντυπωσιακό σε σύγκριση με οποιονδήποτε άλλο πάροχο. Ωστόσο, μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε τον διακομιστή που θέλετε. Το NordVPN παραθέτει τις επιλογές, αλλά δεν καθιστά σαφές πού βρίσκονται σε μια συγκεκριμένη χώρα.

HideMyAss

Το HideMyAss αντιμετωπίζει προβλήματα όσον αφορά την ταχύτητα και το απόρρητο, αλλά το δίκτυο διακομιστών του είναι εντυπωσιακό. Έχει πάνω από 280 τοποθεσίες για να διαλέξετε σε περισσότερες από 190 χώρες. Υπάρχουν επίσης ασυνήθιστες τοποθεσίες στο δίκτυο, συμπεριλαμβανομένων του Πράσινου Ακρωτηρίου, των Νήσων Φώκλαντ και των Φίτζι.

Λίστα διακομιστών HMA!

Όσον αφορά την αντιπροσώπευση, η HideMyAss είναι ηγέτης της βιομηχανίας. Αυτό σημαίνει ότι η ταξινόμηση των επιλογών μπορεί να είναι δύσκολη. Ευτυχώς, παρέχει «λειτουργία ελευθερίας», η οποία δρομολογεί αυτόματα τη σύνδεσή σας μέσω της πλησιέστερης χώρας με αυστηρούς νόμους περί ελεύθερης έκφρασης.

Τιμολόγηση

Κόστος VPN

Όπως φαίνεται στον χειρότερο δωρεάν οδηγό VPN, υπάρχουν λόγοι για τους οποίους πρέπει να πληρώσετε για ένα VPN. Τούτου λεχθέντος, δεν πρέπει να χαλάσετε μόνο και μόνο επειδή πρέπει να πληρώσετε. Εκτός από την εύρεση των φθηνότερων VPN στην αγορά, αναζητήσαμε τους παρόχους που προσφέρουν τη μεγαλύτερη αξία για το δολάριό σας. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε ένα VPN, μπορείτε να διαβάσετε την ενότητα μας παρακάτω με τη δωρεάν πρότασή μας.

Η τιμή ήταν η πιο σημαντική πτυχή, αλλά εξετάσαμε επίσης τον αριθμό των ταυτόχρονων συνδέσεων, τις επιλογές πληρωμής και την περίοδο επιστροφής χρημάτων για κάθε πάροχο. Οι τρεις κορυφαίες επιλογές μας όχι μόνο προσφέρουν μεγάλη αξία, αλλά σας δίνουν την ευελιξία να αποχωρήσετε από μια συνδρομή.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η επιλογή του κορυφαίου παρόχου μας για αυτήν την ενότητα δεν ήταν εύκολη επειδή ένας πάροχος μπορεί να έχει χαμηλότερο μηνιαίο ποσοστό αλλά χειρότερη περίοδο επιστροφής χρημάτων, ενώ άλλος μπορεί να έχει το αντίστροφο. Η PIA έχει την καλύτερη ισορροπία αξίας στα σχέδιά της, ωστόσο, καθιστώντας την μια εξαιρετική επιλογή για την προστασία της ιδιωτικής ζωής με έναν προϋπολογισμό.

Η μηνιαία τιμή είναι καλύτερη από τα περισσότερα VPN, αλλά χειρότερη από τις άλλες δύο επιλογές μας ». Η PIA κατέχει την πρώτη θέση λόγω των ετήσιων και διετών σχεδίων της, τα οποία είναι πολύ φθηνότερα από σχεδόν κάθε άλλο διαθέσιμο VPN. Τα σχέδια συνοδεύονται από πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις και μπορείτε να πληρώσετε με οποιονδήποτε τρόπο θέλετε, συμπεριλαμβανομένου του bitcoin.

Αν και είναι η καλύτερη τιμή, το PIA δεν είναι τέλειο. Προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, που είναι μία από τις συντομότερες περιόδους που έχουμε δει. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το γιατί πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο στην αναθεώρηση PIA.

Μουλβάντ

Ο Mullvad έχει μια ανοησία προσέγγιση στις τιμές. Η υπηρεσία της κοστίζει 5,60 $ το μήνα και μπορείτε να αγοράσετε όσα περισσότερα θέλετε ταυτόχρονα. Δεν υπάρχουν πολυετείς εκπτώσεις ή πρόσθετα για προσθήκη στο πρόγραμμά σας. Η τιμή είναι αυτό που είναι. Αυτό κάνει το Mullvad ασυνήθιστο μεταξύ παρόχων VPN και εταιρειών λογισμικού γενικά, αλλά αυτό που το ξεχωρίζει πραγματικά είναι οι επιλογές πληρωμής του.

Δέχεται κρύα, σκληρά μετρητά. Μπορείτε να στείλετε οποιοδήποτε χρηματικό ποσό σε οποιοδήποτε νόμισμα στο Mullvad με τον αριθμό του λογαριασμού σας και θα πιστώσει το λογαριασμό σας για αυτό. Το Mullvad παρέχει ένα παράδειγμα: εάν στείλετε 17 ευρώ, ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί 100 ημέρες χρήσης.

Το Mullvad είναι τόσο περίεργο όσο είναι γοητευτικό, και υπάρχουν πολλά που αγαπούν για τη βελτιωμένη προσέγγισή του. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας στο Mullvad ή να το δοκιμάσετε με περιορισμένη διάρκεια τριών ωρών.

SaferVPN

Το SaferVPN δεν έχει την ευελιξία του PIA ή του Mullvad. Τα προγράμματα προσφέρονται για ένα, δύο ή τρία χρόνια, χωρίς τη δυνατότητα πληρωμής από μήνα σε μήνα. Αν και αυτό ισχύει για όσους δέχονται μετρητά, το SaferVPN έχει μερικά από τα χαμηλότερα πολυετή ποσοστά που έχουμε δει. Επιπλέον, προσφέρει ένα τριετές πρόγραμμα, το οποίο είναι ασυνήθιστο μεταξύ των παρόχων.

Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να πληρώνετε μηνιαίως αντισταθμίζεται από το χρονικό διάστημα επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών και τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 24 ωρών. Δεν μπορείτε να βρείτε τη δοκιμή από την αρχική σελίδα, αλλά αν ζητήσετε από έναν πράκτορα συνομιλίας, θα παρέχει μια διεύθυνση URL όπου μπορείτε να εγγραφείτε και να τη κατεβάσετε. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα στην κριτική μας για το SaferVPN.

Ροή

Ροή VPN

Μία από τις πιο κοινές χρήσεις για VPN είναι η παράκαμψη των γεωγραφικών αποκλεισμών που έχουν δημιουργήσει οι πλατφόρμες ροής. Παρά τους επιθετικούς ισχυρισμούς μάρκετινγκ, δεν μπορούν όλα τα VPN να ξεπεράσουν την απαγόρευση VPN του Netflix. Οι προτάσεις μας έχουν αποδείξει ότι μπορούν να παρακάμψουν αυτούς τους περιορισμούς χωρίς πρόβλημα.

Αν και οι τρεις κορυφαίες επιλογές μας είναι καλές, συνιστούμε να διαβάσετε το καλύτερο VPN για ροή και το καλύτερο VPN για οδηγούς Netflix εάν θέλετε μια βαθιά βουτιά σε αυτό το θέμα. Εκτός από τη δυνατότητα παράκαμψης περιορισμών VPN, αναζητήσαμε λειτουργίες για ροή.

ExpressVPN

Για άλλη μια φορά, το ExpressVPN κερδίζει όχι επειδή προσφέρει τις περισσότερες δυνατότητες ροής αλλά επειδή είναι το πιο ανθεκτικό. Το ExpressVPN μπορεί να παρακάμψει σχεδόν οποιοδήποτε γεω-μπλοκ από οποιαδήποτε τοποθεσία, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για εκπληκτικούς παρατηρητές με ώθηση ταξιδιού. Είναι επίσης γρήγορο, ώστε να μπορείτε πάντα να κάνετε streaming σε υψηλή ανάλυση ή καλύτερα.

Εκτός από τη νίκη του στον οδηγό Netflix, το ExpressVPN κέρδισε το καλύτερο VPN για το BBC iPlayer. Δεν διαθέτει αποκλειστικούς διακομιστές ή επιπλέον δυνατότητες για ροή, αλλά η εξαιρετική απόδοση που εμφανίζεται σε άλλες πτυχές της υπηρεσίας λάμπει επίσης κατά τη ροή.

CyberGhost

Σε αντίθεση με το ExpressVPN, το CyberGhost διαθέτει ένα τμήμα της διεπαφής του αφιερωμένο στη ροή. Η έκδοση 7 διαθέτει εξειδικευμένους διακομιστές για περισσότερες από 50 πλατφόρμες ροής, με τα πάντα, από ταινίες έως μουσική στο μείγμα. Κάθε διακομιστής βελτιστοποιείται για μια συγκεκριμένη πλατφόρμα με βάση την τοποθεσία του. Για παράδειγμα, το κανάλι 4 βελτιστοποιείται σε διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου και το Netflix βελτιστοποιείται για τις ΗΠΑ.

Τούτου λεχθέντος, κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας διαπιστώσαμε ότι θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε το διακομιστή του καναλιού 4 του Ηνωμένου Βασιλείου για ροή Netflix. Αν και αυτό απαιτεί λίγο τη μαγεία για όσους έχουν ξεφλουδίσει την κουρτίνα, η προσέγγιση του CyberGhost κάνει θαύματα για τους αρχάριους. Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με τα VPN δεν θα έχουν ερωτήσεις σε ποιες πλατφόρμες ροής μπορούν να έχουν πρόσβαση και σε ποιον διακομιστή πρέπει να χρησιμοποιούν.

NordVPN

Το NordVPN παρακολουθεί πάντα το ExpressVPN και αυτό είναι το ίδιο όταν πρόκειται για ροή. Μπορεί να παρακάμψει σχεδόν οποιοδήποτε geoblock, αποκτώντας σας πρόσβαση σε Netflix, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer και άλλα. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, καταφέραμε να έχουμε πρόσβαση σε αυτές και με συνέπεια, αλλά η ταχύτητα έπληξε την εμπειρία.

Μπορεί να είναι σταθερή όταν πρόκειται για ροή, αλλά δεν είναι σταθερή όταν πρόκειται για ταχύτητα. Η ασυνεπής απόδοση του NordVPN σε διακομιστές σημαίνει ότι θα αφιερώσετε χρόνο για να εντοπίσετε μια τοποθεσία για να χρησιμοποιήσετε την οποία θα μπορούσατε να περάσετε σε ροή. Παρ ‘όλα αυτά, η ικανότητα του NordVPN να παρακάμπτει τους περιορισμούς την καθιστά τρίτη θέση για αυτήν την ενότητα.

Το καλύτερο VPN: ExpressVPN

best-vpn-expressvpn

Από τα επτά τμήματα μας, το ExpressVPN κέρδισε μια θέση σε έξι από αυτά. Η αδυναμία του είναι η τιμολόγηση, η οποία δεν είναι τόσο κακή σε σύγκριση με παρόχους όπως το Hide.me και το Astrill. Παρόλο που δεν είναι ο πάροχος που εστιάζει περισσότερο στην αξία, το ExpressVPN έχει τα πάντα σωστά. Είναι γρήγορο, ασφαλές και εστιασμένο στο απόρρητο, καθιστώντας το το καλύτερο VPN για σχεδόν οποιαδήποτε εργασία.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Αν και θέλουμε να σκύψουμε το ExpressVPN για την τιμή του, δεν είναι φρικτό. Όπως και με οποιοδήποτε VPN, η μηνιαία τιμή είναι, αλλά η ετήσια τιμή είναι σύμφωνη με αυτό που θα περιμέναμε από έναν κορυφαίο πάροχο ραφιών. Το μόνο πράγμα που εγκαταλείπετε είναι μερικές ταυτόχρονες συνδέσεις.

Αυτό που κερδίζετε είναι μία από τις πιο ισχυρές διαθέσιμες εμπειρίες VPN. Τι ανταλλάσσει το ExpressVPN σε χαρακτηριστικά που δημιουργεί με συνέπεια. Από την εγγραφή στην πρώτη σας σύνδεση, τα πάντα σχετικά με το ExpressVPN είναι ρευστά και ανθεκτικά. Σε όλη την πλακέτα, το δίκτυο διακομιστών του είναι γρήγορο και μπορεί να παρακάμψει τους περιορισμούς.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους που πήρε το κέικ στις καλύτερες υπηρεσίες VPN για τον οδηγό της Κίνας. Η συνέπεια του ExpressVPN το καθιστά ιδανική επιλογή για παράκαμψη λογοκρισίας, όπου η πτώση της σύνδεσης VPN θα μπορούσε να σημαίνει μεγάλο πρόστιμο ή ακόμη και φυλάκιση. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, ο διακόπτης θανάτου του λειτούργησε στις σπάνιες περιπτώσεις που ενεργοποιήθηκε και η σήραγγά του δεν είχε ποτέ διαρρεύσει.

Επιπλέον, έχει ισχυρή στάση για την προστασία της ιδιωτικής ζωής. Η πολιτική απορρήτου του ExpressVPN είναι σαφής. Δεν καταγράφει πληροφορίες για εσάς σε καμία περίπτωση, ούτε καν προσωρινά. Το μόνο που γνωρίζει είναι ένας χρήστης του ExpressVPN συνδεδεμένος με έναν διακομιστή και ορισμένες διάφορες, μη αναγνωρίσιμες πληροφορίες, όπως η έκδοση της εφαρμογής.

Είναι όλα αντίχειρα όσον αφορά το ExpressVPN και μπορείτε να μάθετε γιατί στην κριτική μας ExpressVPN. Εάν προτιμάτε να περάσετε χρόνο με αυτό, μπορείτε να το κάνετε χωρίς κίνδυνο με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Το καλύτερο δωρεάν VPN: Windscribe

best-vpn-for-torrenting-nordvpn

Ο καλύτερος δωρεάν οδηγός VPN αναφέρεται στο θέμα, αλλά δεν υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές. Προσπαθήσαμε να συγκεντρώσουμε ακόμη και πέντε παρόχους που είχαν δωρεάν σχέδια που δεν θα έθεταν σε κίνδυνο την ιδιωτικότητα, την ασφάλεια ή την ταχύτητα.

διεπαφή Windscribe

προτιμήσεις ανέμου

επέκταση προγράμματος περιήγησης Windscribe

επιλογές απορρήτου Windscribe

δοκιμές διαρροής ανέμου

Προηγούμενος

Επόμενο

Ωστόσο, υπάρχει ένας πάροχος που δεν θέτει σε κίνδυνο τίποτα. Το Windscribe διαθέτει το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα που έχουμε δει, με πολλές επιλογές για αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή στο μέλλον. Λαμβάνετε 10 GB μεταφοράς δεδομένων και πρόσβαση σε ένα περιορισμένο δίκτυο διακομιστών, αλλά όλες οι άλλες δυνατότητες παραμένουν άθικτες. Αυτό περιλαμβάνει τη σειρά εργαλείων απορρήτου της Windscribe για προγράμματα περιήγησης και τον έλεγχο URL.

Αν και η μεταφορά δεδομένων 10 GB το καθιστά ήδη το καλύτερο δωρεάν VPN, οι επιλογές αναβάθμισης το προωθούν ακόμη πιο μπροστά. Μπορείτε να προσθέσετε τοποθεσίες στο δωρεάν πακέτο σας για 1 $ το καθένα και κάθε επιπλέον τοποθεσία προσθέτει άλλα 10 GB στο μηνιαίο όριό σας. Επιπλέον, εάν είστε ικανοποιημένοι με την περιορισμένη επιλογή διακομιστή, μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστα δεδομένα με μόνο $ 1.

Εκτός αυτού, το Windscribe παίρνει σημειώσεις από το μοντέλο “δωρεάν για παιχνίδι” όταν πρόκειται για το δωρεάν πρόγραμμα. Ο βασικός αριθμός είναι 10 GB, αλλά μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα δεδομένα ολοκληρώνοντας ορισμένες εργασίες. Το Tweeting θα σας κερδίσει επιπλέον 5 GB, ενώ η επίλυση κατακερματισμού για την εξόρυξη κρυπτογράφησης μπορεί να σας κερδίσει έως και 10 GB μόνιμα ή ένα μήνα premium δωρεάν.

Το Windscribe είναι σπάνια όσον αφορά την τιμολόγηση VPN, τόσο που αξίζει τη δική του ενότητα σε αυτόν τον οδηγό. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, διαβάστε την κριτική Windscribe ή εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή για να δείτε πώς σας αρέσει.

Λογότυπο Windscribe

Αναθεώρηση Windscribe

Ξεκινά από 417 $ το μήνα
Διατίθεται δωρεάν πακέτο Όλα τα πακέτα

Επισκεφτείτε το Windscribe

Το καλύτερο VPN για Torrenting: NordVPN

best-free-vpn-windscribe

Ο καλύτερος οδηγός VPN για torrenting μοιράζεται όλους τους παρόχους που πιστεύουμε ότι είναι κατάλληλοι για αυτό, αλλά το NordVPN παίρνει το χρυσό μετάλλιο. Αν και οι άλλες επιλογές μας, όπως το ExpressVPN και το CyberGhost, είναι οι ίδιες όταν πρόκειται για την ασφάλεια, το NordVPN τα προωθεί με ειδικούς διακομιστές για συνδέσεις P2P.

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι διακομιστές P2P έχουν σχεδιαστεί για torrent, προσφέροντας αυξημένη ασφάλεια και ροή δεδομένων για αυτές τις πεινασμένες συνδέσεις δεδομένων. Εάν ανησυχείτε ιδιαίτερα για να το ανακαλύψετε, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν από τους διακομιστές διπλού hop της NordVPN. Αυτή η μέθοδος σύνδεσης σας καθοδηγεί σε δύο διακομιστές VPN, διπλασιάζοντας αποτελεσματικά το επίπεδο ασφάλειας.

Όλα αυτά υποστηρίζονται από την αυστηρή πολιτική μη καταγραφής του NordVPN και τις πολλές μεθόδους εγγραφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα email burner και να πληρώσετε με bitcoin, επίσης, για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν καταγραφεί προσωπικές πληροφορίες.

Το NordVPN δεν είναι τέλειο, αλλά είναι κοντά. Μπορείτε να μάθετε τις λεπτομέρειες της υπηρεσίας στην αναθεώρηση NordVPN ή να την δοκιμάσετε χωρίς κίνδυνο με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Λογότυπο NordVPN

Αναθεώρηση NordVPN

Ξεκινά από 349 $ ανά μήνα
Εξοικονομήστε 71% όλα τα σχέδια

Επισκεφτείτε το NordVPN
Εγγύηση 30 ημερών

Τελικές σκέψεις

Ένα άλλο έτος σχολίων είναι πίσω μας και το ExpressVPN εξακολουθεί να είναι το καλύτερο VPN που μπορείτε να αγοράσετε. Αν και ακριβό, εξισορροπεί όλα όσα θέλουμε να δούμε από έναν πάροχο με τρόπο που κανένας άλλος δεν το κάνει. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για εσάς εάν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε μια δεκάρα ή δεν ενδιαφέρεστε για τη βελτιωμένη προσέγγισή της.

Μας αρέσουν πολύ το NordVPN και το CyberGhost. Και τα δύο διαθέτουν εκτεταμένη διεπαφή και ασυνήθιστα χαρακτηριστικά. Εάν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα, σας συνιστούμε να δοκιμάσετε το PIA ή το Windscribe.

Συμφωνείς? Εάν όχι, ποιο VPN θα αξιολογούσατε το καλύτερο; Ενημερώστε μας γιατί στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, σας ευχαριστούμε για την ανάγνωση.

Λογότυπο ExpressVPN

Αναθεώρηση ExpressVPN

Ξεκινά από 666 $ ανά μήνα
Εξοικονομήστε 49% όλα τα σχέδια

Επισκεφτείτε το ExpressVPN
Εγγύηση 30 ημερών

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map