Καλύτερο VPN για τις Φιλιππίνες 2020: 5 VPN για 7107 νησιά

Οι Φιλιππίνες αποτελούνται από περισσότερα από 7.000 νησιά, καθιστώντας το ένα από τα μεγαλύτερα αρχιπέλαγος στον κόσμο. Η όμορφη φύση, οι καταπληκτικοί κοραλλιογενείς ύφαλοι και τα εντυπωσιακά τοπία το καθιστούν επίσης έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό. 


Ωστόσο, ενώ είστε απασχολημένοι με τη δημοσίευση φωτογραφιών σε μια παρθένα παραλία, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι με ένα από τα καλύτερα VPN μας για τις επιλογές των Φιλιππίνων. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο όχι μόνο θα σας κρατήσει ασφαλείς από διαδικτυακούς κινδύνους, αλλά θα σας βοηθήσει επίσης να ξεπεράσετε περιορισμούς, όπως τα γεωγραφικά μπλοκ. 

Για παράδειγμα, ορισμένες υπηρεσίες ροής και ιστότοποι διατίθενται μόνο σε μια συγκεκριμένη χώρα. Ένα VPN θα σας δώσει πρόσβαση σε αυτά πλαστογραφώντας την τοποθεσία σας, κάνοντάς το να μοιάζει με τη φυσική σας χώρα. Τούτου λεχθέντος, μπορεί να υπάρχουν άλλα μπλοκ στη θέση τους. 

Ορισμένες χώρες επιβάλλουν αυστηρή λογοκρισία στο διαδικτυακό περιεχόμενο. Το Διαδίκτυο της Κίνας είναι ένα από τα πιο περιορισμένα στον κόσμο, διατηρώντας οτιδήποτε δεν θέλει η κινεζική κυβέρνηση να βλέπει τους πολίτες της με το Μεγάλο Τείχος προστασίας. Αν σκοπεύετε να πάτε εκεί, θα χρειαστείτε ένα από τα καλύτερα VPN μας για επιλογές της Κίνας για να μείνετε κάτω από το ραντάρ.

Καλύτερο VPN για τις Φιλιππίνες 2020

 

Ηλεκτρονική λογοκρισία στις Φιλιππίνες

Οι Φιλιππινέζοι απολαμβάνουν ένα κυρίως απεριόριστο Διαδίκτυο, δωρεάν χρήση κοινωνικών μέσων και εφαρμογών επικοινωνίας. Το μόνο πράγμα που περιορίζεται είναι το πορνογραφικό περιεχόμενο, το οποίο η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών (NTC) διατάζει τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) να αποκλείσουν (διαβάστε το καλύτερο VPN για τη Νότια Αφρική για παρόμοια λογοκρισία). 

Το NTC ενέκρινε επίσης ένα αίτημα που υπέβαλε η Εθνική Αστυνομία των Φιλιππίνων (PNP) για διακοπή των κινητών υπηρεσιών κατά τη διάρκεια σημαντικών εκδηλώσεων. Θα σήμαινε ότι οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα μηνύματα και η πρόσβαση σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας θα ήταν αδύνατη. Οι επικριτές υποστήριξαν ότι θα περιόριζε το δικαίωμα των ανθρώπων να επικοινωνούν και ζήτησε μια σαφέστερη πολιτική.

Εάν θέλετε να κάνετε torrent, τότε ενδέχεται επίσης να διαπιστώσετε ότι οι αγαπημένοι σας ιστότοποι torrent είναι αποκλεισμένοι. Οι ISP πρέπει να αποκλείσουν ιστότοπους που παραβιάζουν πνευματικά δικαιώματα. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι ο νόμος για την πρόληψη του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο του 2012 απαγορεύει την πειρατεία. Εάν πιάσετε, θα μπορούσατε να λάβετε πρόστιμο ή ποινή φυλάκισης.

Καθαρή ουδετερότητα στις Φιλιππίνες

Η καθαρή ουδετερότητα είναι η αρχή ότι οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου θα πρέπει να αντιμετωπίζουν ισότιμα ​​όλες τις υπηρεσίες και τους ιστότοπους. Ορισμένες χώρες την υποστηρίζουν πλήρως και ορισμένες έχουν επίσημη νομοθεσία, αλλά άλλες δεν έχουν καμία πρόθεση να την προωθήσουν, πόσο μάλλον την προστατεύουν με οποιαδήποτε νομοθεσία. 

Προς το παρόν, οι Φιλιππίνες είναι μία από τις τελευταίες χώρες. Η πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στις υπηρεσίες είναι γενικά ουδέτερη, αλλά δεν υπάρχει κανένας νόμος για την προστασία του. Εξαιτίας αυτού, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου μπορούν να ευνοούν τους ιστότοπους και τις υπηρεσίες κάνοντας τους άλλους να επιβραδύνουν τη φόρτωσή τους ή περιορίζοντας την πρόσβαση σε αυτούς. 

Οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου μπορούν επίσης να σας κάνουν να πληρώνετε επιπλέον για πρόσβαση σε αποκλεισμένες υπηρεσίες και ιστότοπους, καθώς και να φορτώνετε ιστότοπους χαμηλής προτεραιότητας πιο γρήγορα. Ωστόσο, είναι κυρίως πρόβλημα στα κινητά στις Φιλιππίνες. Χρησιμοποιώντας ένα VPN, θα μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ιστότοπων και υπηρεσιών που δεν περιλαμβάνονται στο σχέδιό σας, αλλά θα εξακολουθείτε να χρησιμοποιείτε εύρος ζώνης. 

Οι χρήστες WiFi δεν χρειάζεται να ανησυχούν και μπορεί να υπάρχει λίγο φως στο τέλος της σήραγγας και για χρήστες κινητών. Ένα νέο νομοσχέδιο, που ονομάζεται Open Access in Data Transmission Act, κατατέθηκε τον Ιούλιο του 2019, το οποίο θα απαιτούσε από τους παρόχους δεδομένων κινητής τηλεφωνίας να αντιμετωπίζουν ισότιμα ​​όλη την κίνηση, χωρίς διακρίσεις, περιορισμούς ή παρεμβολές. Προς το παρόν, ωστόσο, εκκρεμεί.

Ηλεκτρονική επιτήρηση στις Φιλιππίνες

Οι ανησυχίες σχετικά με την επιτήρηση έχουν αυξηθεί τα τελευταία χρόνια στις Φιλιππίνες λόγω προηγούμενων περιπτώσεων στο φως, καθώς και νεότερες εκθέσεις παρακολούθησης.

Για παράδειγμα, το 2017, ο Πρόεδρος Duterte παραδέχθηκε ότι ενέγραψε πολιτικούς που φέρονταν να εμπλέκονται στο εμπόριο ναρκωτικών. Επιπλέον, υπονοούσε ότι είχε ακόμα αυτές τις δυνατότητες το 2018, αφού δήλωσε ότι γνώριζε εκ των προτέρων ότι πρόκειται να διερευνηθεί για κατηγορίες εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας. 

Επίσης το 2018, αναφέρθηκαν αναφορές ότι το Ηνωμένο Βασίλειο πούλησε τεχνολογία spyware αξίας 150.000 βρετανικών λιρών (185.000 $) στις Φιλιππίνες. Περιλάμβανε εξοπλισμό που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθεί τηλεφωνικές συνομιλίες, καθώς και εργαλεία για την παρακολούθηση της δραστηριότητας στο Διαδίκτυο. Διαβάστε το καλύτερο VPN μας για το Ηνωμένο Βασίλειο για να μάθετε για τα ενεργά προγράμματα παρακολούθησης. 

Σύμφωνα με τον νόμο για την πρόληψη του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο του 2012, οι ISP υποχρεούνται να συλλέγουν και να διατηρούν δεδομένα για έως και έξι μήνες, εάν ζητηθεί από την κυβέρνηση. Άλλοι νόμοι, όπως ο νόμος κατά της παιδικής πορνογραφίας, απαιτούν από τους ISP να συμμορφώνονται με τη διατήρηση αποδεικτικών στοιχείων για παραβιάσεις. 

Ο νόμος για την ανθρώπινη ασφάλεια απαιτεί από υπαλλήλους επιβολής του νόμου να λάβουν δικαστική απόφαση πριν από την αναχαίτιση των επικοινωνιών ή τη διεξαγωγή επιτήρησης, αλλά καλύπτει μόνο άτομα ή οργανισμούς που είναι ύποπτοι για τρομοκρατική δραστηριότητα.

Ελευθερία του λόγου στις Φιλιππίνες

Το Σύνταγμα των Φιλιππίνων προβλέπει την ελευθερία του λόγου και η Magna Carta για την ελευθερία του Διαδικτύου των Φιλιππίνων μιμείται έναν λογαριασμό πολιτικών δικαιωμάτων για τους χρήστες του Διαδικτύου. Ωστόσο, ορισμένοι τύποι λόγου περιορίζονται από άλλους νόμους. 

Για παράδειγμα, η διαδικτυακή δυσφήμηση είναι ποινικό αδίκημα σύμφωνα με το άρθρο 358 του Ποινικού Κώδικα, που σημαίνει ότι όσοι κριθούν ένοχοι θα μπορούσαν να καταλήξουν πίσω από τα κάγκελα.

Υπήρξε ένας αυξανόμενος αριθμός υποθέσεων δυσφήμισης που κατατέθηκαν εναντίον διαδικτυακών δημοσιογράφων από τότε που ο Ντουτέρ ανέλαβε την εξουσία το 2016 λόγω των κριτικών αναφορών τους. Ακόμα και ο Πρόεδρος Ντάτερτ είπε κατά την πρώτη του συνέντευξη Τύπου ότι οι διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι θα πρέπει να δολοφονηθούν.

Για αυτούς τους λόγους, πολλοί διαδικτυακοί δημοσιογράφοι ασκούν αυτο λογοκρισία και είναι προσεκτικοί όταν γράφουν για συγκεκριμένα γεγονότα. Επιπλέον, πολλοί δημοσιογράφοι υφίστανται βία και μερικοί σκοτώθηκαν σε σχέση με το έργο τους. Διαβάστε για ένα άλλο παράδειγμα αυτού στο καλύτερο κομμάτι VPN για ΗΑΕ.

Υπάρχουν αναφορές ότι άλλα άτομα πληρώνονται για χειρισμό διαδικτυακών πληροφοριών. Λέγεται ότι οι σχολιαστές μπορούν να κερδίζουν τουλάχιστον 500 πέσος Φιλιππίνων (10 $) ημερησίως για τη λειτουργία ψεύτικων λογαριασμών που υποστηρίζουν τον Πρόεδρο Duterte. Επιπλέον, ορισμένοι bloggers που υποστήριξαν τον Duterte κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του προσλήφθηκαν στην κυβέρνηση.

Έγκλημα στον κυβερνοχώρο στις Φιλιππίνες

Οι Φιλιππίνες είναι ο κορυφαίος στόχος για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο. Είναι μια από τις χώρες με τις περισσότερες επιθέσεις στη Νοτιοανατολική Ασία και η 10η υψηλότερη στον κόσμο. Το κακόβουλο λογισμικό διαδραματίζει μεγάλο ρόλο σε αυτό, αλλά η χρήση ενός VPN θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε από οποιοδήποτε έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Επιπλέον, η εγκατάσταση ενός αξιοπρεπούς προγράμματος προστασίας από ιούς είναι επίσης καλή ιδέα, ειδικά αν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε δημόσιο WiFi.

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για τις Φιλιππίνες

Παρόλο που θα μπορούσατε να μεταβείτε απευθείας στις κριτικές VPN και να επιλέξετε έναν τυχαίο πάροχο, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλο για τις Φιλιππίνες. Θα θέλατε ένα που διαθέτει μεγάλη ασφάλεια να σας προστατεύει από οποιαδήποτε πιθανή παρακολούθηση ή διαδικτυακές απειλές. 

Επιπλέον, ένας διακόπτης kill θα ήταν επωφελής, καθώς θα σας αποσυνδέσει από το Διαδίκτυο εάν το VPN αποτύχει. Είναι επίσης απαραίτητο εάν σκοπεύετε να torrent, όπως είναι το απεριόριστο εύρος ζώνης και οι καλές ταχύτητες. 

Το απόρρητο είναι επίσης σημαντικό και θα πρέπει να ελέγξετε ότι ο πάροχος έχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει κανένα αρχείο των διαδικτυακών σας shenanigans, οπότε ακόμη και αν οι αρχές ζητούσαν τα αρχεία καταγραφής σας, δεν θα υπήρχε κανένας για παράδοση.

Για να ξεπεράσετε τυχόν μπλοκ που συναντάτε, πρέπει να επιλέξετε ένα VPN με ένα καλό δίκτυο διακομιστών. Όσο περισσότεροι διακομιστές διατίθενται σε διαφορετικές χώρες, τόσο πιο εύκολο θα είναι. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στις Φιλιππίνες. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή που βρίσκεται στη χώρα για να λάβετε μια διεύθυνση IP Φιλιππίνων. 

Το ίδιο ισχύει και αν θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix στις ΗΠΑ. Θα χρειαστείτε έναν διακομιστή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τούτου λεχθέντος, θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα VPN που μπορεί να ξεπεράσει το σύστημα ανίχνευσης VPN του Netflix. Δεν μπορούν να κάνουν πολλά VPN, αλλά έχουμε συγκεντρώσει τα καλύτερα για την εργασία στον καλύτερο οδηγό VPN για Netflix.

Αν και δεν είναι τόσο σημαντικό όσο τα χαρακτηριστικά που αναφέρθηκαν παραπάνω, υπάρχουν και άλλα στοιχεία που μπορεί να θέλετε να λάβετε υπόψη, όπως σε ποιες συσκευές μπορεί να χρησιμοποιηθεί το VPN και πόσο φιλικό προς το χρήστη είναι. Το να έχετε αξιόπιστη υποστήριξη πελατών είναι καλό, ειδικά αν είστε αρχάριος. Επιπλέον, το κόστος ποικίλλει, το οποίο μπορεί επίσης να επηρεάσει την απόφασή σας.

Το καλύτερο VPN για τις Φιλιππίνες: ExpressVPN

Το ExpressVPN παίρνει συχνά το κερδίζοντας τρόπαιο εδώ στο Cloudwards.net, αλλά αυτό συμβαίνει επειδή το θεωρούμε ως το καλύτερο VPN στην αγορά. Έχει επίσης σημειώσει όλα τα κουτιά για τις Φιλιππίνες. Έχει εξαιρετική ασφάλεια για αρχάριους και περιλαμβάνει διακόπτη kill, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα σας προστατεύσει. Επιπλέον, υπάρχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής για την τήρηση του απορρήτου σας.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, δίνοντάς σας πολλές επιλογές για την παράκαμψη των μπλοκ. Αυτό περιλαμβάνει και μερικές στις Φιλιππίνες, για περιεχόμενο που περιορίζεται εκεί. Είναι το ταχύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει και διαθέτει απεριόριστο εύρος ζώνης. 

Είναι κατάλληλο για torrent, και είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν θέλετε να κάνετε streaming, επειδή μπορεί να μπει σε σχεδόν οποιαδήποτε διαθέσιμη πλατφόρμα ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix. Αυτός, μαζί με τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητές του, είναι ο λόγος για τον οποίο είναι το καλύτερο VPN για ροή. Διαβάστε την κριτική μας για το ExpressVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Safari. Μπορείτε ταυτόχρονα να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές. Είναι υπέροχο για αρχάριους χάρη στην απλή διεπαφή του, αλλά όσοι γνωρίζουν μπορούν να το αλλάξουν λίγο. 

Υπάρχει διαθέσιμη βάση γνώσης, σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια. Υπάρχει επίσης ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email που είναι έτοιμη όλο το 24ωρο για να σας βοηθήσει. Το προσωπικό είναι χρήσιμο σε όποια διαδρομή κι αν ακολουθήσετε, αλλά θα λάβετε μια πιο εμπεριστατωμένη απάντηση μέσω email.

Ωστόσο, η τιμή του ExpressVPN είναι μειωμένη. Είναι πιο ακριβό από άλλα VPN, αλλά η ποιότητα των υπηρεσιών αντιστοιχεί σε αυτό. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

NordVPN

Το NordVPN είναι ένας άλλος κορυφαίος διεκδικητής που είναι συγκρίσιμος με το ExpressVPN με πολλούς τρόπους, απλώς χάνοντας από την πρώτη θέση (διαβάστε το κομμάτι ExpressVPN εναντίον NordVPN). Η ασφάλειά του είναι από τις καλύτερες διαθέσιμες, η οποία ενισχύεται με τους διακομιστές διπλού hop, αν επιλέξετε να τους χρησιμοποιήσετε. Περιλαμβάνει διακόπτη kill και έχει εφαρμοστεί αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει περισσότερους από 5.000 διακομιστές διάσπαρτους σε 60 χώρες, δίνοντάς σας μια μεγάλη πιθανότητα να παρακάμψετε τυχόν μπλοκ. Ωστόσο, δεν υπάρχουν διακομιστές στις Φιλιππίνες, επομένως δεν θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από εκεί. Οι ταχύτητές του είναι γρήγορες, αλλά επιβραδύνονται όταν συνδέονται σε διακομιστή πολύ μακριά. Δεν υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης.

Το NordVPN θα σας προστατεύσει ενώ τρέχετε, και οι ειδικοί διακομιστές P2P του βοήθησαν να κερδίσει το καλύτερο VPN για τον τίτλο torrenting. Θα σας οδηγήσει επίσης σε πλατφόρμες ροής, όπως το Netflix. Διαβάστε την κριτική NordVPN για περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Το NordVPN διαθέτει πλήρεις πελάτες για Windows, macOS, Android και iOS, καθώς και επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome και Firefox. Είναι εύκολο στη χρήση και στην εναλλαγή διακομιστών. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Το NordVPN παρέχει μια καλή αξία για τα χρήματά σας, ειδικά αν επιλέξετε ένα μακροπρόθεσμο πρόγραμμα, καθώς λειτουργεί φθηνότερα μακροπρόθεσμα. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να το δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια άλλη καλή επιλογή για τις Φιλιππίνες. Έχει καλή ασφάλεια για να σας προστατεύει και υπάρχει ένας ενσωματωμένος διακόπτης kill. Η διαφορά με το διακόπτη kill του CyberGhost, ωστόσο, είναι ότι είναι μόνιμα ενεργοποιημένο. Αυτό είναι καλό αν είναι πιθανό να ξεχάσετε να το ενεργοποιήσετε, αλλά δεν έχετε κανέναν έλεγχο σε αυτό που μπορεί να είναι ενοχλητικό. Υπάρχει επίσης πολιτική απαγόρευσης των αρχείων καταγραφής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ο αριθμός των διακομιστών του είναι λίγο ντροπαλός των 5.000, που καλύπτουν 58 χώρες, δίνοντάς σας πολλά να διαλέξετε. Υπάρχουν επίσης 24 στις Φιλιππίνες, σε περίπτωση που θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από εκεί. Το CyberGhost είναι παρόμοιο με το NordVPN στο ότι οι ταχύτητές του είναι γρήγορες, αλλά μπορούν να γίνουν αργές σε μεγάλες αποστάσεις. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης.

Αν σκοπεύετε να κάνετε torrent, το CyberGhost διαθέτει προφίλ torrent που, αν το επιλέξετε, θα σας συνδέσει με τον πλησιέστερο διακομιστή με δυνατότητα P2P. Μπορεί επίσης να μπει και στις περισσότερες υπηρεσίες ροής. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο CyberGhost για μια καλύτερη ματιά στον πάροχο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές με το CyberGhost ταυτόχρονα, κάτι που το βοήθησε να εξασφαλίσει μια θέση στο καλύτερο VPN για πολλές συσκευές. Ωστόσο, ενώ τα περισσότερα VPN σας επιτρέπουν να το εγκαταστήσετε σε όσες συσκευές θέλετε, το όριο των επτά συσκευών του CyberGhost είναι επίσης το όριο εγκατάστασής του.

Είναι μια φθηνή υπηρεσία, αρκεί να μην επιλέξετε το μηνιαίο πρόγραμμα. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών για Android και iOS. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων που καλύπτει όλες τις πλατφόρμες, προσφέροντάς σας 14 ημέρες με το μηνιαίο πρόγραμμα και 45 ημέρες με μεγαλύτερες. Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να το δοκιμάσετε.

VyprVPN

Η VyprVPN έκανε τη λίστα μας για μερικούς λόγους. Έχει εξαιρετική ασφάλεια που μπορεί να προσαρμοστεί και περιλαμβάνει επίσης το δικό του πρωτόκολλο χαμαιλεόντων. Όχι μόνο αυτό προσθέτει περισσότερη ασφάλεια στη σήραγγα VPN, αλλά επίσης κάνει να φαίνεται ότι δεν χρησιμοποιείτε καν VPN. Ένας διακόπτης kill περιλαμβάνεται στην υπηρεσία και υπάρχει πολιτική απαγόρευσης καταγραφής για την προστασία σας.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών της VyprVPN δεν είναι τόσο μεγάλο όσο οι ανταγωνιστές του, με περισσότερα από 700 διαθέσιμα. Ωστόσο, καλύπτει 64 χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Φιλιππίνων, οπότε θα έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από εκεί. Οι ταχύτητές του δεν είναι μεγάλες, αλλά θα πρέπει να είναι ωραία για τις περισσότερες δραστηριότητες και δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Θα καλυφθείτε εάν θέλετε να κάνετε torrent, καθώς και θα μπορείτε να μπείτε στις περισσότερες πλατφόρμες ροής. Διαβάστε την αναθεώρηση VyprVPN για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή του είναι λίγο χρονολογημένη, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολο στη χρήση. Μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές με το βασικό πρόγραμμα, αλλά αν χρειάζεστε περισσότερα, το premium πρόγραμμα προσφέρει έως και πέντε.

Η τιμή του εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε και τη διάρκειά του. Το τυπικό πρόγραμμα είναι η φθηνότερη επιλογή, αλλά το premium πρόγραμμα θα σας προσφέρει δύο επιπλέον συνδέσεις και τη χρήση του πρωτοκόλλου Chameleon. Υπάρχουν δύο όροι συνδρομής – μηνιαίο ή ετήσιο – αλλά το ετήσιο πρόγραμμα λειτουργεί καλύτερα μακροπρόθεσμα. Υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για ξεκούραση.

Windscribe

Η τελευταία μας επιλογή VPN για τις Φιλιππίνες είναι Windscribe. Παρόλο που μπορεί να μην είναι το καλύτερο VPN, έχει κάποιες εντυπωσιακές δυνατότητες που το κάνουν μια καλή επιλογή. Είναι η καλύτερη δωρεάν υπηρεσία VPN, για πρώτη φορά, οπότε είναι καλή επιλογή εάν δεν έχετε χρήματα.

Η ασφάλειά του είναι καλή και μπορείτε να το προσαρμόσετε. Περιλαμβάνεται ένας διακόπτης kill, αλλά το Windscribe το ονόμασε «τείχος προστασίας».

διεπαφή Windscribe

προτιμήσεις ανέμου

επέκταση προγράμματος περιήγησης Windscribe

επιλογές απορρήτου Windscribe

δοκιμές διαρροής ανέμου

Προηγούμενος

Επόμενο

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι καταγράφει ορισμένες πληροφορίες, όπως το εύρος ζώνης που χρησιμοποιήσατε και τις χρονικές σημάνσεις δραστηριότητας. Ωστόσο, διατηρείται στο ελάχιστο και τίποτα δεν μπορεί να συνδεθεί μαζί σας. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση Windscribe.

Υπάρχουν περισσότεροι από 600 διακομιστές σε 55 χώρες, και αυτό περιλαμβάνει ορισμένους στις Φιλιππίνες, για περιεχόμενο Φιλιππίνων. Ωστόσο, δεν είναι διαθέσιμες όλες οι τοποθεσίες για τη δωρεάν έκδοση και οι διακομιστές στις Φιλιππίνες είναι διαθέσιμοι μόνο στα μέλη του Pro. Ωστόσο, μπορείτε να προσθέσετε τοποθεσίες για 1 $ ανά μήνα. 

Ενώ οι ταχύτητές του είναι χαμηλότερες από άλλους παρόχους, αυτό είναι καλό για τις περισσότερες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ροής. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που το συμπεριλάβαμε επίσης. Είναι σε θέση να μπει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής και οι πελάτες που πληρώνουν έχουν πρόσβαση στους διακομιστές του Windflix. Είναι κατασκευασμένα για ροή και είναι διαθέσιμα για υπηρεσίες στις ΗΠΑ, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιαπωνία. 

Θα καλυφθείτε επίσης εάν αποφασίσετε να torrent και οι χρήστες Pro έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης. Το εύρος ζώνης για δωρεάν χρήστες ποικίλλει. λαμβάνετε 2 GB δεδομένων ανά μήνα κατά την εγγραφή σας, αλλά εάν εισαγάγετε το email σας, λαμβάνετε 10 GB. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αυξήσετε το όριό σας.

Για παράδειγμα, με την προσθήκη τοποθεσιών θα έχετε επιπλέον 10 GB ανά μήνα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Windscribe

Είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS, ενώ υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Opera. Η διεπαφή είναι απλή, η οποία είναι ιδανική για αρχάριους, αλλά μπορείτε επίσης να παίξετε με τις ρυθμίσεις. Ένα άλλο πλεονέκτημα για το Windscribe είναι ότι έχετε απεριόριστες συνδέσεις, ακόμη και στο δωρεάν πρόγραμμα.

Όπως είπαμε προηγουμένως, το Windscribe προσφέρει ένα δωρεάν πακέτο, αλλά αν θέλετε πρόσβαση σε όλες τις δυνατότητές του, όπως οι διακομιστές Windflix, θα πρέπει να πληρώσετε. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν συνιστούμε το μηνιαίο πρόγραμμα. Είναι ακριβό και τελικά τα σχέδια λειτουργούν φθηνότερα στο τέλος. 

Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή λόγω του δωρεάν προγράμματος και ούτε υπάρχει επίσημη πολιτική επιστροφής χρημάτων. Ωστόσο, αν ρωτήσετε εντός τριών ημερών, θα εκδώσει επιστροφή χρημάτων.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμες τις πληροφορίες μας για τις Φιλιππίνες και τώρα να καταλάβετε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN ενώ βρίσκεστε εκεί. Με την απειλή πιθανής παρακολούθησης και συνεχιζόμενων επιθέσεων στον κυβερνοχώρο, θα πρέπει να επιλέξετε αυτό που έχει μεγάλη ασφάλεια, καθώς και πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

Για να ξεφύγετε από τα μπλοκ, το VPN σας πρέπει να διαθέτει ένα καλό δίκτυο διακομιστών και θα χρειαστείτε διακομιστές εντός των Φιλιππίνων εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο Φιλιππίνων. Οι γρήγορες ταχύτητες και το απεριόριστο εύρος ζώνης είναι επίσης ευεργετικές. 

Το ExpressVPN ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας για τις Φιλιππίνες και το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Γιατί να μην το δοκιμάσετε με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών?

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map