Καλύτερο VPN για την Ιρλανδία 2020

Η Ιρλανδία είναι ένα όμορφο μέρος με τόσα πολλά να δείτε και να κάνετε. Μπορείτε να απολαύσετε την εξαιρετική φυσική ομορφιά στα Cliffs of Moher στο County Clare ή να σηκώσετε ένα ποτήρι με τα μαύρα πράγματα σε μια βραδινή έξοδο στο Δουβλίνο. Ακόμα κι αν επισκέπτεστε απλά για να πάρετε το δάκρυ, είστε υποχρεωμένοι να συνδεθείτε στο διαδίκτυο, οπότε συντάξαμε μια λίστα με τα καλύτερα VPN για την Ιρλανδία για να σας κρατήσουμε ασφαλείς.


Λάβετε υπόψη ότι αυτό το άρθρο απευθύνεται στη Δημοκρατία. Για τη Βόρεια Ιρλανδία, δείτε το καλύτερο VPN για το κομμάτι του Ηνωμένου Βασιλείου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τη χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου, όπου κι αν βρίσκεστε. Ως επί το πλείστον, θα σας προστατεύσει από διαδικτυακούς κινδύνους, αλλά θα σας προσφέρει επίσης πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο και υπηρεσίες. Οποιοσδήποτε από τους παρόχους στις κριτικές VPN θα σας προσφέρει αυτό που χρειάζεστε, αλλά είναι σημαντικό να κατανοήσετε ποιες λειτουργίες χρειάζονται για την Ιρλανδία.

Πολλές χώρες εφαρμόζουν λογοκρισία και μπορεί να είναι πολύ αυστηρή (απλώς ρίξτε μια ματιά στην Κίνα), αλλά η ιρλανδική κυβέρνηση δεν επιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς, κάτι που είναι υπέροχο.

Δεν είναι τόσο υπέροχο αν θέλετε να κάνετε torrent υλικό που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα. Μετά από δικαστική απόφαση στις αρχές του 2018, οι πάροχοι υπηρεσιών διαδικτύου πρέπει να αποκλείσουν ιστότοπους που περιλαμβάνουν παράνομη κοινή χρήση υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.

Εάν βρείτε αυτό που δεν έχει αποκλειστεί και παραβιάσει σκόπιμα τα πνευματικά δικαιώματα, θα μπορούσε να οδηγήσει σε αναστολή ή αποσύνδεση οριστικά από την ευρυζωνική υπηρεσία. Το καλύτερο άρθρο VPN για τη Γερμανία δείχνει ένα άλλο παράδειγμα αυστηρών νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Το 2010, αποκαλύφθηκε ότι η ιρλανδική κυβέρνηση εξέτασε το ενδεχόμενο εισαγωγής φιλτραρίσματος στο Διαδίκτυο, υποστηρίζοντας ότι θα αφαιρούσε προσβλητικό και παράνομο υλικό και θα δυσκόλευε τη λειτουργία των εμπλεκομένων. Το 2013, ο Σύνδεσμος ISP της Ιρλανδίας δήλωσε ότι οι ISP δεν πρέπει να γίνονται λογοκρισίες περιεχομένου στο Διαδίκτυο. Ενώ δεν υπάρχει κανένα φιλτράρισμα τώρα, ποιος ξέρει τι ισχύει το μέλλον.

Υπάρχουν άλλοι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να αποτρέψετε την προβολή περιεχομένου εκτός από τη λογοκρισία. Το Geoblocks μπορεί να είναι πραγματικός πόνος. Σας εμποδίζουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο, εκτός εάν βρίσκεστε σε επιτρεπόμενη χώρα. Πάρτε το RTE Player, για παράδειγμα, λόγω περιορισμών αδειών χρήσης, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην πλήρη βιβλιοθήκη του μόνο εάν συνδεθείτε σε έναν ιρλανδικό διακομιστή.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί εάν θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix των ΗΠΑ. Πρέπει να συνδεθείτε με έναν διακομιστή εκεί. Με ένα κατάλληλο VPN, δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να κάνετε. Διαβάστε το καλύτερο VPN για το Netflix για περισσότερες προτάσεις.

Επιτήρηση στην Ιρλανδία

Η επιτήρηση στην Ιρλανδία διέπεται από τον νόμο περί παρακολούθησης ταχυδρομικών πακέτων και μηνυμάτων τηλεπικοινωνιών του 1993 και του νόμου περί ποινικής δικαιοσύνης του 2009. Με αυτά, οι αρχές μπορούν να παρακολουθούν τα email σας και άλλες επικοινωνίες για την καταπολέμηση του σοβαρού εγκλήματος και την προστασία της ασφάλειας του κράτους.

Ωστόσο, λίγα είναι γνωστά για το πώς χρησιμοποιούνται και απαιτείται εξουσιοδότηση δικαστή μόνο όταν χρησιμοποιούνται συσκευές παρακολούθησης, όπως κάμερες.

Η έλλειψη δικαστικής εποπτείας σημαίνει ότι οι αρχές μπορούν να ερευνήσουν σχεδόν κανέναν χωρίς επιπτώσεις. Το 2010, ένα μέλος του Gardai πιάστηκε να κατασκοπεύει τον πρώην σύντροφό της μέσω της διατήρησης δεδομένων. Ακόμα και μετά από εσωτερική πειθαρχική διαδικασία, δεν αντιμετώπισε δίωξη και διατήρησε τη δουλειά της.

Το 2015, τα διερχόμενα emails έδειξαν ότι οι ιρλανδικές αμυντικές δυνάμεις είχαν συνομιλήσει με μια αμφιλεγόμενη εταιρεία παρακολούθησης που ονομάζεται Hacking Team, η οποία πωλεί λογισμικό κατασκοπείας σε αρχές σε όλο τον κόσμο. Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου έδειξαν επικοινωνίες από το 2012 έως τα μέσα του 2015. Ο στρατός είπε ότι δεν αγόρασε τίποτα, αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια.

Ακόμα και με όλα αυτά, δεν είναι τόσο διαδεδομένο όσο οι απόμακροι γείτονές του, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο καλύτερο VPN μας για το κομμάτι των ΗΠΑ.

Καλύτερο VPN για την Ιρλανδία 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για την Ιρλανδία

Πολλοί από τους καλύτερους παρόχους VPN μας προσφέρουν μια καλή υπηρεσία, αλλά ορισμένοι έχουν χαρακτηριστικά που τα καθιστούν πιο κατάλληλα για την Ιρλανδία.

Πρώτον, θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος διαθέτει διακομιστές σε όσο το δυνατόν περισσότερα μέρη. Αυτό θα διευκολύνει την παράκαμψη των περιορισμών. Μπορεί επίσης να θέλετε διακομιστές στην Ιρλανδία, ειδικά αν δεν βρίσκεστε στη χώρα, καθώς αυτό θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται εκεί, όπως ορισμένα προγράμματα στο RTE Player.

Η ταχύτητά του είναι ένας σημαντικός παράγοντας εάν σκοπεύετε να κάνετε streaming ή torrent, όπως και το απεριόριστο εύρος ζώνης.

Θα πρέπει επίσης να επιλέξετε ένα με καλή ασφάλεια. Αυτό θα σας κρατήσει κρυμμένο από την επιτήρηση της κυβέρνησης και θα σας προστατεύσει από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Πολλοί κίνδυνοι μπορεί να κρύβονται στο δημόσιο WiFi και αυτός είναι ένας καλός λόγος για την εγκατάσταση ενός αξιοπρεπούς antivirus.

Επιπλέον, θέλετε μια ισχυρή πολιτική μη καταγραφής, που σημαίνει ότι η εταιρεία δεν τηρεί αρχεία της δραστηριότητάς σας.

Άλλοι παράγοντες που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι η ευκολία στη χρήση, ποιες συσκευές υποστηρίζονται, εξυπηρέτηση πελατών και πόσο είστε διατεθειμένοι να διαθέσετε προϋπολογισμό για την υπηρεσία.

1. Καλύτερο VPN για την Ιρλανδία: NordVPN

Το NordVPN είναι η καλύτερη υπηρεσία για την Ιρλανδία επειδή προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία με πολλές δυνατότητες που ταιριάζουν στις ανάγκες σας. Διαθέτει χιλιάδες διακομιστές που καλύπτουν 60 χώρες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχετε πρόβλημα να βρείτε έναν που λειτουργεί. Ένα επιβλητικό 43 από αυτά είναι στην Ιρλανδία, κάτι που είναι περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο πάροχο που ελέγξαμε.

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητές του είναι καλές, αλλά μπορεί να επιβραδυνθεί κατά τη σύνδεση σε έναν διακομιστή που βρίσκεται πολύ μακριά. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι αξιοπρεπείς και μπορείτε να αλλάζετε διακομιστές γρήγορα. Το NordVPN μπαίνει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής και έχει απεριόριστο εύρος ζώνης, ώστε να μπορείτε να αφιερώσετε όσο χρόνο θέλετε σε αυτό. όπως θέλετε.

Επιπλέον, είναι μια καλή επιλογή αν θέλετε να κάνετε torrent, καθώς πρωτοεμφανίστηκε στο καλύτερο VPN μας για torrent.

Η ασφάλειά του είναι από τις καλύτερες και έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση διπλού λυκίσκου. Αυτό προσθέτει περισσότερη προστασία στη σήραγγα VPN. Η εταιρεία τιμά επίσης το απόρρητό σας με μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης των αρχείων καταγραφής, επομένως δεν υπάρχει καταγραφή των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο.

Διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Διαθέτει πελάτες για Windows, macOS, Android και iOS. Είναι φιλικές προς το χρήστη και έχουν καλή διάταξη, επομένως η επιλογή διακομιστών είναι εύκολη. Μπορείτε να συνδέσετε έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη εάν τη χρειάζεστε. Υπάρχει μια καλή βάση γνώσεων, οπότε μπορείτε να προσπαθήσετε να επιλύσετε μόνοι σας το πρόβλημα. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος του προσωπικού μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Η ζωντανή συνομιλία θα σας δώσει την ταχύτερη απάντηση και το προσωπικό είναι χρήσιμο.

Η μηνιαία τιμή του NordVPN προσφέρει καλή σχέση ποιότητας-τιμής, αλλά θα προτιμούσατε να επιλέξετε μεγαλύτερη συνδρομή, καθώς θα εξοικονομήσετε χρήματα. Εάν είστε κουρασμένοι από αυτό, υπάρχει επιστροφή χρημάτων 30 ημερών, οπότε μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία είναι κατάλληλη για εσάς πριν από την κατάδυση.

2. ExpressVPN

Όπως το NordVPN, το ExpressVPN προσφέρει μια εξαιρετική υπηρεσία. Δείτε το κομμάτι ExpressVPN vs NordVPN για να δείτε πώς συγκρίνονται. Διαθέτει πολλούς διακομιστές σε 94 χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Ιρλανδίας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από εκεί.

Η ταχύτητα δεν είναι πρόβλημα, καθώς είναι ένα από τα πιο γρήγορα VPN και το καλύτερο VPN για ροή. Με το απεριόριστο εύρος ζώνης, είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή για torrent.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει μεγάλη ασφάλεια και δεν χρειάζεται να χτυπήσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για να το αποκτήσετε. Επιπλέον, μπορείτε να το αυξήσετε εύκολα αν θέλετε. Το ExpressVPN σάς προστατεύει επίσης με μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική ExpressVPN για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Διαθέτει υπολογιστές-πελάτες για Windows και macOS και εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση. Είναι μια καλή επιλογή για όσους δεν έχουν εμπειρία στη χρήση VPN, καθώς κάνει σχεδόν τα πάντα για εσάς. Απλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε έναν κατάλληλο διακομιστή.

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Και οι δύο είναι διαθέσιμες 24/7 και το προσωπικό είναι εξυπηρετικό και φιλικό. Εάν έχετε ένα πιο περίπλοκο πρόβλημα, η υποστήριξη μέσω email είναι η καλύτερη επιλογή καθώς η βοήθεια θα είναι πιο διεξοδική.

Ένα μειονέκτημα του ExpressVPN είναι ότι είναι ακριβό σε σύγκριση με τους αντιπάλους του. Προσφέρει όμως εξαιρετική εξυπηρέτηση, άρα αξίζει τα λεφτά. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει.

3. CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια άλλη καλή υπηρεσία. Διαθέτει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 59 χώρες, δίνοντάς σας πολλές επιλογές, συμπεριλαμβανομένων 20 στην Ιρλανδία.

Πελάτης Windows Cyberghost VPN
Ωχ … όμορφη

Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και οι ταχύτητές του είναι καλές, αλλά, όπως το NordVPN, μπορεί να επιβραδύνει σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, είναι μια αξιοπρεπής επιλογή για streaming και torrent.

Θα προστατεύεστε με μεγάλη ασφάλεια, αλλά δεν είναι τόσο προσαρμόσιμο όσο ορισμένες υπηρεσίες. Το CyberGhost δεν παραβλέπει το απόρρητο, καθώς ακολουθεί μια καλή πολιτική καταγραφής. Διαβάστε την πλήρη αναθεώρηση του CyberGhost για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows και macOS, Android και iOS. Η διεπαφή του μπορεί να πάρει λίγο συνηθισμένο, ακόμη και μετά την ενημέρωσή του. Ωστόσο, δεν είναι δύσκολο να το χρησιμοποιήσετε. Το CyberGhost επιτρέπει επίσης επτά ταυτόχρονες συνδέσεις, γι ‘αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN μας για πολλές επιλογές συσκευών. Είναι μια καλή επιλογή εάν είστε ευχαριστημένοι με τα gadget.

Η υποστήριξη πελατών περιλαμβάνει μια χρήσιμη βάση γνώσεων που θα σας βοηθήσει να επιλύσετε κοινά προβλήματα. Εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος του προσωπικού μέσω ζωντανής συνομιλίας. Διατίθεται επίσης ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και είναι καλύτερο για περισσότερα τεχνικά προβλήματα.

Το μηνιαίο πακέτο του δεν είναι υπέροχο, οπότε θα προτιμούσατε να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο. Οι χρήστες Android και iOS μπορούν να το δοκιμάσουν πριν το κάνουν, εκμεταλλευόμενοι την επταήμερη δοκιμή. Υπάρχει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων, οπότε δεν μπορείτε να κάνετε λάθος. Το μηνιαίο πρόγραμμα λαμβάνει 14 ημέρες και οι μεγαλύτερες συνδρομές λαμβάνουν 45.

4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο διαθέτει διακομιστές σε 33 χώρες, οι οποίες δεν είναι τόσο πολλές όσο οι άλλες επιλογές μας. Ωστόσο, υπάρχουν 10 στην Ιρλανδία, επομένως μπορείτε ακόμα να περιορίσετε το περιεχόμενο στη Δημοκρατία.

Οι ταχύτητές του είναι καλές, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι χρησιμοποιεί ένα ελαφρύτερο επίπεδο κρυπτογράφησης από προεπιλογή. Η ασφάλεια έχει ρυθμιστεί στα 128-bit, αλλά μπορείτε εύκολα να μεταβείτε στα πιο προτιμώμενα 256-bit. Κάτι τέτοιο θα το επιβραδύνει, αλλά θα είναι εντάξει.

Οι δραστηριότητές σας θα παραμείνουν μυστικές, καθώς η PIA δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα με τη ροή των αγαπημένων σας εκπομπών με το Netflix. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για την έκδοση των Η.Π.Α., καθώς οι περισσότεροι διακομιστές της PIA βρίσκονται στην ίδια χώρα. Ωστόσο, δεν είναι υπέροχο να μπείτε σε άλλες υπηρεσίες ροής. Το απεριόριστο εύρος ζώνης σας επιτρέπει να παρακολουθείτε όσο θέλετε και το κάνει μια άλλη καλή επιλογή για torrent. Η αναθεώρηση της PIA αναλύεται λεπτομερέστερα.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν τα PIA

Η εγκατάσταση είναι εύκολη και μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα χρησιμοποιώντας έναν από τους πελάτες της για Windows, macOS, Android ή iOS.

Η υποστήριξη πελατών είναι καλή, αλλά στερείται ζωντανής συνομιλίας. Υπάρχει όμως μια γνωστή βάση δεδομένων και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλο το 24ωρο, και η βοήθεια είναι διεξοδική και φιλική.

Η μηνιαία τιμή είναι αξιοπρεπής, αλλά παλαιότερα ήταν φθηνότερη. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την εγγραφή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, σε περίπτωση που αποφασίσετε ότι δεν είναι για εσάς.

5. Windscribe

Η κάλυψη διακομιστή του Windscribe δεν είναι τόσο καλή όσο κάποια, αν και έχει περισσότερους από 600 διακομιστές σε 55 χώρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στο Δουβλίνο. Αυτό πρέπει να είναι αρκετό για να φτάσετε σε αυτό που θέλετε. Ωστόσο, σε ορισμένες τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένης της Ιρλανδίας, απαιτείται να είστε μέλος του Pro για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Διαθέτει επίσης διακομιστές Windflix στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά και την Ιαπωνία. Είναι κατασκευασμένα για ροή και λειτουργούν καλά. Η υπηρεσία είναι επίσης μια καλή επιλογή για torrenting. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση Windscribe.

διεπαφή Windscribe

προτιμήσεις ανέμου

επέκταση προγράμματος περιήγησης Windscribe

επιλογές απορρήτου Windscribe

δοκιμές διαρροής ανέμου

Προηγούμενος

Επόμενο

Η ταχύτητα δεν είναι κακή και πρέπει να μπορεί να χειρίζεται τις περισσότερες δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της ροής, αλλά δεν είναι τόσο γρήγορη όσο οι άλλες επιλογές μας. Με το δωρεάν πρόγραμμα, το εύρος ζώνης σας περιορίζεται στα 2 GB, αλλά υπάρχουν τρόποι να το αυξήσετε. Αν όμως επιλέξετε ένα πρόγραμμα επί πληρωμή, το Windscribe σας παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης.

Η ασφάλειά του είναι καλή και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις ανάγκες σας. Υπάρχουν πολλές ρυθμίσεις απορρήτου, κάτι που είναι καλό, αλλά λέει ότι διατηρεί αρχεία καταγραφής. Ωστόσο, τα δεδομένα που διατηρούνται δεν έχουν πραγματική αξία και διατηρούνται στο ελάχιστο. Δεν υπάρχει πιθανότητα να σας εντοπιστεί.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Windscribe

Το Windscribe έχει μια απλή διεπαφή, η οποία είναι ιδανική για όσους δεν έχουν μεγάλη εμπειρία. Υπάρχουν ρυθμίσεις με τις οποίες μπορείτε να παίξετε, αν αυτό είναι κάτι που σας αρέσει. Είναι διαθέσιμο για Windows, macOS, Android και iOS. 

Εάν έχετε προβλήματα, μπορείτε να δείτε τη γενική βάση γνώσεων, τις συχνές ερωτήσεις και τους οδηγούς για βοήθεια. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω ζωντανής συνομιλίας 24/7, αλλά αυτό θα σας συνδέσει με έναν εκπρόσωπο AI που ονομάζεται Garry. Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, οι απαντήσεις του είναι καλές και, αν προτιμάτε, μπορείτε να υποβάλετε ένα εισιτήριο για να μιλήσετε με έναν πραγματικό άνθρωπο.

Είναι αρκετά ακριβό, το οποίο είναι κρίμα, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα. Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα που δεν είναι κακό σε σύγκριση με άλλα, αλλά θα περιοριστείτε στο εύρος ζώνης. Το Windscribe δεν έχει πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός των τριών πρώτων ημερών που το έχετε εάν δεν σας αρέσει.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να έχουμε κάνει ευκολότερη την επιλογή ενός κατάλληλου παρόχου για την Ιρλανδία. Η χρήση ενός VPN θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι περιορισμένο, καθώς και να σας κρατήσει ασφαλείς από κυβερνητική επιτήρηση και άλλες απειλές. Θα πρέπει να επιλέξετε ένα με μεγάλο δίκτυο διακομιστών και καλή ασφάλεια.

Το NordVPN είναι ο νικητής μας για την Ιρλανδία. Διαθέτει χιλιάδες διακομιστές σε πολλές χώρες, συμπεριλαμβανομένων 32 στην Ιρλανδία, επομένως είναι υπέροχο για όσους θέλουν να έχουν πρόσβαση σε ιρλανδικό περιεχόμενο. Επιπλέον, η ασφάλειά του είναι εξαιρετική, οπότε θα σας κρατήσει ασφαλείς στο διαδίκτυο.

Εάν έχετε προτάσεις ή εμπειρία με τη χρήση ενός VPN στην Ιρλανδία, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Μην ξεχάσετε να δείτε το αρχείο VPN για σχετικά άρθρα. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map