Καλύτερο VPN για την Ταϊλάνδη 2020: Σέρφινγκ με χαμόγελο

Η Ταϊλάνδη είναι ένας δημοφιλής προορισμός για backpackers και ψηφιακούς νομάδες. Φροντίζει ακόμη και για τους φτωχότερους προϋπολογισμούς και είναι γνωστός για τον πολιτισμό του, την τρελή νυχτερινή ζωή, τις όμορφες παραλίες και τα διάφορα φαγητά. Ενώ βρίσκεστε εκεί, πιθανότατα θα θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Διαδίκτυο, οπότε θα πρέπει να οπλιστείτε με ένα από τα καλύτερα VPN μας για τις επιλογές της Ταϊλάνδης.


Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου δεν είναι απλώς μια έξυπνη ιδέα για ασφάλεια. Η Ταϊλάνδη υποφέρει από λογοκρισία στο Διαδίκτυο, αν και δεν είναι τόσο κακό όσο το Μεγάλο Τείχος προστασίας. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τη χρήση ενός VPN, τους οποίους θα εξηγήσουμε σε αυτό το άρθρο.

Καλύτερο VPN για την Ταϊλάνδη 2020

Ηλεκτρονική λογοκρισία στην Ταϊλάνδη

Το Διαδίκτυο της Ταϊλάνδης έχει περιορισμούς. Πάνω από 6.000 διευθύνσεις URL αποκλείστηκαν το 2017 επειδή θεωρήθηκαν απειλές για την εθνική ασφάλεια ή σε σύγκρουση με τη δημόσια ηθική ή τη δημόσια τάξη. Το άρθρο 20 του νόμου περί εγκλήματος στον κυβερνοχώρο επιτρέπει στους αξιωματούχους να ζητήσουν δικαστική απόφαση για τον αποκλεισμό τέτοιου περιεχομένου. Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου πρέπει να αποκλείσουν την πρόσβαση σε ιστότοπους με δικαστική απόφαση.

Το περιεχόμενο περιλαμβάνει πορνογραφία και τζόγο. Ορισμένα πολιτικά ιστολόγια και αντι-βασιλικό περιεχόμενο αποκλείονται επίσης. Ο νόμος της Ταϊλάνδης lese-majeste απαγορεύει την κριτική της βασιλικής οικογένειας και επεκτείνεται σε διαδικτυακό περιεχόμενο.

Αν και το torrenting είναι καλό και είναι διαθέσιμοι ιστότοποι torrent, αυτοί που παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα μπορούν να ακυρώσουν τις υπηρεσίες τους από τον ISP τους. 

Είναι νόμιμο να χρησιμοποιείτε ένα VPN στην Ταϊλάνδη, αλλά οι ιστότοποι ορισμένων παρόχων αποκλείονται από ISP. Μπορείτε να το ξεπεράσετε, ωστόσο, κατεβάζοντας ένα VPN πριν φτάσετε στη χώρα.

Ηλεκτρονική επιτήρηση στην Ταϊλάνδη

Οι πολιτικές της Ταϊλάνδης επιτρέπουν την επιτήρηση της κυβέρνησης και παρόλο που τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι διαθέσιμα, παρακολουθείται. Ένα κεντρικό κέντρο παρακολούθησης ελέγχει και αποφασίζει εάν το περιεχόμενο των κοινωνικών μέσων είναι ακατάλληλο ή παράνομο, όπως κριτική για τη μοναρχία της χώρας.

Αν και το σύνταγμα της Ταϊλάνδης ανανεώθηκε το 2017, εξακολουθεί να περιλαμβάνει τμήματα του προσωρινού. Για παράδειγμα, η Ενότητα 44 δίνει στις αρχές τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις δραστηριότητες των χρηστών του Διαδικτύου και να διατάζουν τους ISP να καταργήσουν συγκεκριμένο περιεχόμενο.

Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου πρέπει να διατηρούν δεδομένα κίνησης για τουλάχιστον 90 ημέρες, αλλά οι αξιωματούχοι μπορούν να τους καθοδηγήσουν να το διατηρήσουν έως και δύο χρόνια. Οι αξιωματούχοι πρέπει να έχουν ένταλμα πρόσβασης στα δεδομένα, αλλά ορισμένες περιπτώσεις, όπως παραβιάσεις του νόμου περί εγκλήματος που σχετίζεται με τον υπολογιστή, εμπίπτουν στις εξουσίες του Υπουργείου Ειδικών Ερευνών. 

Οι ερευνητές του DSI μπορούν να παρακολουθούν διαδικτυακές επικοινωνίες και προσωπικά δεδομένα χωρίς δικαστική εποπτεία. Χρήστες που είναι ύποπτοι για εγκλήματα λόγου στο Διαδίκτυο μπορούν να αποκαλυφθούν και τα αρχεία ιδιωτικών συνομιλιών έχουν χρησιμοποιηθεί ως αποδεικτικά στοιχεία. Σύμφωνα με το άρθρο 18 του νόμου περί εγκλήματος που σχετίζεται με τον υπολογιστή, η κυβέρνηση μπορεί να διατάξει άτομα να αποκωδικοποιήσουν κρυπτογραφημένα δεδομένα υπολογιστή χωρίς δικαστική απόφαση.. 

Ένας αμφιλεγόμενος νόμος για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο θεσπίστηκε το 2015, με επικριτές να λένε ότι εισέβαλε στην ιδιωτική ζωή και επέτρεψε την παρακολούθηση. Θεσπίστηκε το 2018 και περιλαμβάνει αυξημένες διατάξεις για την επιτήρηση. 

Τα βιομετρικά δεδομένα, όπως δακτυλικά αποτυπώματα και σαρώσεις προσώπου, συλλέγονται κατά την εγγραφή νέων καρτών SIM, απομακρύνοντας ουσιαστικά την ανωνυμία. Τα δεδομένα στη συνέχεια αποθηκεύονται στην Εθνική Επιτροπή Ραδιοτηλεόρασης και Τηλεπικοινωνιών.

Η κυβέρνηση της Ταϊλάνδης αγόρασε λογισμικό υποκλοπής spyware από την ομάδα Hacking μεταξύ 2012 και 2014. Επιπλέον, έχει άδεια εισαγωγής εξοπλισμού παρακολούθησης επικοινωνιών από την Ελβετία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Ελευθερία του λόγου στην Ταϊλάνδη

Η ελευθερία του λόγου στην Ταϊλάνδη περιορίζεται από τον αυστηρό νόμο της Lese-Majeste. Τα σχόλια που επικρίνουν τη μοναρχία αποκλείονται από τις αρχές. Όσοι δημοσιεύουν τέτοια σχόλια ή επικρίνουν το Εθνικό Συμβούλιο Ειρήνης και Τάξης μπορούν να διωχθούν και να τεθούν υπό επιτήρηση. 

Για παράδειγμα, ένας άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση 18 ετών το 2017 επειδή δημοσίευσε βίντεο στο Facebook που θεωρήθηκαν προσβλητικά για τη μοναρχία. Ακόμη και η κοινή χρήση κριτικών δημοσιεύσεων στα κοινωνικά μέσα μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Το άρθρο 14 του νόμου περί εγκλήματος που σχετίζεται με τον υπολογιστή απαγορεύει την εισαγωγή ψευδών πληροφοριών σε ένα σύστημα υπολογιστών που προκαλεί βλάβη στο κοινό, το οποίο αναφέρεται σε εγκλήματα όπως το hacking. Τούτου λεχθέντος, έχει ερμηνευθεί λανθασμένα και χρησιμοποιείται από δικαστές για να διώξει ομιλία. 

Δημοσιογράφοι και μέσα ενημέρωσης μπορούν να τιμωρηθούν για κριτική στην κυβέρνηση. Τα κανάλια ειδήσεων έχουν τεθεί σε αναστολή και οι δημοσιογράφοι έχουν τεθεί υπό κράτηση χωρίς κατηγορία.

Έγκλημα στον κυβερνοχώρο στην Ταϊλάνδη

Ενώ όλα τα παραπάνω θέματα είναι σημαντικά, ας μην ξεχνάμε τη συνδεσιμότητα στην Ταϊλάνδη. Αν ταξιδεύετε, μπορεί να βρεθείτε σε δημόσια σημεία πρόσβασης Wi-Fi. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με αυτό, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πόσο ασφαλής είναι η σύνδεση. 

Σε τελική ανάλυση, οι απειλές στον κυβερνοχώρο στην Ταϊλάνδη αυξάνονται, σύμφωνα με την εταιρεία ασφάλειας της κυβερνοασφάλειας Symantec. Οι χάκερ και οι ιοί θα μπορούσαν να περιμένουν να αναβλύσουν, οπότε είναι καλύτερο να προστατευτείτε με ένα VPN και ένα αξιοπρεπές antivirus.

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για την Ταϊλάνδη

Αν και τα περισσότερα VPN έχουν τις ίδιες δυνατότητες, δεν εφαρμόζονται στο ίδιο επίπεδο. Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό για την Ταϊλάνδη. 

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ασφάλεια, επειδή θα είστε ευάλωτοι σε αδιάκριτα μάτια και κατασκοπεία χωρίς αυτό. Η καλή ασφάλεια θα σας κρατήσει ασφαλείς και θα σας κρύψει από κινδύνους στο διαδίκτυο, οπότε βεβαιωθείτε ότι το VPN που επιλέγετε το εφαρμόζει καλά. Εάν ο πάροχος περιλαμβάνει διακόπτη kill, αυτό είναι ένα μπόνους επειδή θα διακόψει τη σύνδεσή σας εάν το VPN αποτύχει, διασφαλίζοντας ότι δεν θα μείνετε ανοιχτοί για επίθεση.

Το απόρρητο είναι εξίσου σημαντικό. Αν και πιστεύετε ότι καλύπτεται από ασφάλεια, δεν είναι. Τα VPN τιμούν το απόρρητό σας χωρίς να διατηρούν αρχείο καταγραφής των διαδικτυακών σας δραστηριοτήτων, οπότε βεβαιωθείτε ότι αυτό που επιλέγετε έχει πολιτική μη καταγραφής.

Για να παρακάμψετε τη λογοκρισία, θα χρειαστείτε πολλούς διακομιστές για να διαλέξετε. Όσο περισσότεροι διακομιστές, τόσο καλύτερη είναι η πιθανότητά σας να βρείτε έναν κατάλληλο. Αυτό θα σας βοηθήσει επίσης να ξεπεράσετε τα γεωγραφικά μπλοκ. 

Τα γεωγραφικά μπλοκ περιορίζουν το περιεχόμενο σε μια συγκεκριμένη χώρα, οπότε αν δεν είστε εκεί, δεν θα μπορείτε να το δείτε. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στην Ταϊλάνδη, θα χρειαστείτε διακομιστές εκεί.

Ας πάρουμε το Netflix ως παράδειγμα. Εάν είστε εκτός χώρας και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στην ταϊλανδική έκδοση, θα πρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή της Ταϊλάνδης. Εάν επιθυμείτε μια συνεδρία Netflix, ανατρέξτε στο καλύτερο συγκρότημα VPN για το Netflix για συμβουλές.

Εάν σκοπεύετε να κάνετε streaming ή torrent, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία περιλαμβάνει απεριόριστο εύρος ζώνης και ότι έχει καλές ταχύτητες. Δεν θέλετε να περιμένετε για πάντα για φόρτωση περιεχομένου και να χάνετε το όριό σας στο μεταξύ. Μόλις φτάσετε το όριο εύρους ζώνης, το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί και θα σας αφήσει ανασφαλή.

Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη, όπως ποιες συσκευές υποστηρίζονται και αν το VPN είναι φιλικό προς τον χρήστη. Μπορεί επίσης να θέλετε να εξετάσετε πόσες συσκευές επιτρέπει, την ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών και το κόστος του VPN.

Έχοντας υπόψη τους παραπάνω παράγοντες, εξετάσαμε τις κριτικές VPN για να σας βρούμε τα πιο κατάλληλα VPN για την Ταϊλάνδη.

1. Καλύτερο VPN για την Ταϊλάνδη: ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι ένας φανταστικός πάροχος που διαθέτει όλα τα κουδούνια και τα σφυρίγματα που χρειάζεστε. Συχνά έχει κορυφαία θέση στα άρθρα μας VPN και με βάσιμο λόγο. Έχει εξαιρετική ασφάλεια για να σας κρατήσει ασφαλείς και περιλαμβάνει έναν αυτόματο ενεργοποιημένο διακόπτη kill. Επίσης, έχει μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, επομένως δεν υπάρχει καμία καταγραφή της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών με περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 94 χώρες, μερικοί από τους οποίους βρίσκονται στην Ταϊλάνδη (είναι η κορυφαία επιλογή μας να λάβουμε μια ταϊλανδική διεύθυνση IP με λόγο).

Δεν θα έχετε πρόβλημα με την ταχύτητα, επειδή είναι το πιο γρήγορο VPN που έχουμε δοκιμάσει. Υπάρχει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να μπει σε όλες τις πλατφόρμες ροής, γι ‘αυτό είναι το καλύτερο VPN για ροή.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι εύκολο στη χρήση. Στην πραγματικότητα, είναι υπέροχο για τους χρήστες για πρώτη φορά. Τούτου λεχθέντος, οι πιο έμπειροι χρήστες θα τους αρέσει επίσης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS, μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και πέντε συσκευές. 

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, υπάρχει μια εύχρηστη βάση γνώσεων για αυτοβοήθεια. Εάν αυτό δεν είναι αρκετό, υπάρχει 24ωρη ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Η ζωντανή συζήτηση θα σας δώσει την ταχύτερη απάντηση, αλλά το email είναι καλύτερο για περισσότερα τεχνικά ζητήματα. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για λεπτομέρειες.

Δυστυχώς, το ExpressVPN είναι ακριβό. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας μεγαλύτερο πρόγραμμα. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι είναι αυτό που θέλετε.

CyberGhost

Μια άλλη αξιοπρεπής επιλογή είναι το CyberGhost. Έχει μεγάλη ασφάλεια με διακόπτη kill που είναι πάντα ενεργοποιημένος για να σας προστατεύει. Επιπλέον, δεν κρατά αρχείο καταγραφής των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Περισσότεροι από 4.000 διακομιστές αποτελούν το δίκτυό του και μπορούν να βρεθούν σε 58 χώρες. Μεταξύ αυτών είναι 10 στην Ταϊλάνδη. Έχει γρήγορες ταχύτητες, αλλά μπορεί να επιβραδύνει σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, θα επωφεληθείτε από το απεριόριστο εύρος ζώνης και την ικανότητά του να μπείτε στις περισσότερες πλατφόρμες ροής. Το CyberGhost επιτρέπει επίσης το torrenting, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας στο CyberGhost.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Μπορείτε να εγκαταστήσετε το CyberGhost σε Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή της ενημερώθηκε πριν από πολύ καιρό και παρόλο που το συνηθίζει, είναι εύκολο στη χρήση. Το CyberGhost σάς επιτρέπει να συνδέετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, κερδίζοντας μια θέση στο καλύτερο VPN μας για πολλές συσκευές. Ωστόσο, το επτά είναι και το όριο εγκατάστασης.

Υπάρχει μια βάση γνώσεων, η οποία είναι μια από τις καλύτερες που έχουμε δει και προσφέρει εξαιρετική αυτοβοήθεια. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Ωστόσο, η ζωντανή συνομιλία δεν είναι ιδανική για τεχνικές ερωτήσεις, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να τους δείξετε στην ομάδα email. 

Το CyberGhost είναι μια φθηνή αλλά καλή εξυπηρέτηση. Ωστόσο, η μηνιαία τιμή είναι κακή, επομένως σας προτείνουμε να εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, επειδή θα λειτουργήσει φθηνότερα.

Μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών είναι διαθέσιμη για Android και iOS, οπότε μπορείτε να τη δοκιμάσετε πρώτα. Υπάρχει επίσης μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων που ισχύει για. Έχετε 14 ημέρες για να αλλάξετε γνώμη για το μηνιαίο πρόγραμμα ή 45 ημέρες για μεγαλύτερες συνδρομές.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που είναι συγκρίσιμη με αυτήν στην κορυφαία μας θέση, όπως μπορείτε να δείτε στο ExpressVPN εναντίον του NordVPN head-to-head. Έχει εξαιρετική ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της κρυπτογράφησης διπλού λυκίσκου, η οποία προσθέτει προστασία στη σύνδεσή σας. Περιλαμβάνεται επίσης ένας διακόπτης kill, και υπάρχει αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει πολλούς διακομιστές με διάστικτες πάνω από 60 χώρες, οπότε δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα παρακάμπτοντας τους περιορισμούς. Επιπλέον, υπάρχουν πέντε στην Ταϊλάνδη για πρόσβαση σε περιεχόμενο της Ταϊλάνδης. Όπως το CyberGhost, έχει καλές ταχύτητες, αλλά μπορεί να επιβραδύνει σε μεγάλες συνδέσεις. Θα έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και είναι υπέροχο να μπείτε σε πλατφόρμες ροής.

Το NordVPN είναι το καλύτερο VPN μας για torrenting, οπότε αν αυτό είναι το οποίο θα κάνετε, είναι μια καλή επιλογή. Διαβάστε την κριτική μας για το NordVPN για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους εύχρηστους πελάτες του NordVPN σε Windows, macOS, Android και iOS και μπορούν να συνδεθούν έως και έξι συσκευές κάθε φορά.

Μια εύχρηστη βάση γνώσεων είναι διαθέσιμη για την επίλυση μικρών προβλημάτων. Εάν χρειάζεστε επιπλέον βοήθεια, υπάρχει 24ωρη ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω email. Η ζωντανή συνομιλία θα σας δώσει την ταχύτερη απόκριση, αλλά η βοήθεια είναι καλή με κάθε τρόπο.

Το NordVPN προσφέρει μεγάλη αξία για τα χρήματά σας. Η μηνιαία τιμή είναι δίκαιη, αλλά τα μεγαλύτερα σχέδια λειτουργούν καλύτερα στο τέλος. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που αποφασίσετε ότι δεν σας αρέσει επίσης.

VyprVPN

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το VyprVPN στην Ταϊλάνδη. Δεν είναι τόσο καλό όσο οι άλλες επιλογές μας, αλλά κάνει το κόψιμο λόγω της εξαιρετικής ασφάλειας του. Είναι προσαρμόσιμο και έχει το δικό του πρωτόκολλο Chameleon για να προσθέσει προστασία στη σήραγγα VPN. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill και μια πολιτική μη καταγραφής.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών του λείπει, με λιγότερους από 1.000 σε 64 χώρες. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για να ξεφύγετε από μπλοκ, και διαθέτει διακομιστές στην Μπανγκόκ, εάν θέλετε περιεχόμενο περιορισμένο στην Ταϊλάνδη.

Αν και η ταχύτητά του πρέπει να είναι εντάξει για τις περισσότερες δραστηριότητες, δεν είναι εξαιρετικές. Ωστόσο, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και επιτρέπει τον torrent. Θα μπει επίσης στις περισσότερες πλατφόρμες ροής. Διαβάστε την αναθεώρηση VyprVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS. Είναι εύκολο στη χρήση, παρά το γεγονός ότι έχουν χρονολογηθεί. Μπορείτε να συνδέσετε έως και τρεις συσκευές κάθε φορά με το Πρότυπο πρόγραμμα, αλλά η επιλογή Premium επιτρέπει έως και πέντε.

Υπάρχει μια γνωστή βάση για να βοηθήσετε σε μικρά προβλήματα. Διαφορετικά, μπορείτε να λάβετε υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου 24/7, αλλά οι απαντήσεις μπορεί να είναι σύντομες.

Το VyprVPN έχει μηνιαίες και ετήσιες συνδρομές. Ωστόσο, οι ετήσιες λειτουργούν καλύτερα. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των προγραμμάτων Standard ή Premium. Το τελευταίο θα σας προσφέρει δύο επιπλέον συνδέσεις συσκευών και το πρωτόκολλο Chameleon. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε αν σας αρέσει.

TorGuard

Η τελευταία μας επιλογή είναι η TorGuard, η οποία είναι καλός πάροχος, παρά τη θέση της σε αυτήν τη λίστα. Η ασφάλειά του είναι μεγάλη και προσαρμόσιμη, με πολλά πρωτόκολλα για να διαλέξετε. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill που ενεργοποιείται αυτόματα. Το TorGuard δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει πάνω από 3.000 διακομιστές σε 55 χώρες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στην Ταϊλάνδη, οπότε θα έχετε πολλές επιλογές. Η εναλλαγή διακομιστών θα μπορούσε να είναι καλύτερη, ωστόσο, επειδή πρέπει να αποσυνδέεστε από το VPN κάθε φορά που θέλετε να το κάνετε. 

Είναι γρήγορο, αλλά μπορεί να επιβραδυνθεί ανάλογα με την τοποθεσία και τις ρυθμίσεις ασφαλείας που χρησιμοποιείτε. Υπάρχει απεριόριστο εύρος ζώνης και επιτρέπει torrent. Αποκλείεται από το Netflix, αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε αγοράζοντας μία από τις διευθύνσεις IP ροής. Έχουν 7,99 $ το μήνα το καθένα, αλλά είναι εγγυημένα ότι λειτουργούν.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτήν την υπηρεσία στην κριτική μας στο TorGuard. Οι επιλογές το βοήθησαν να κερδίσει στο καλύτερο VPN μας με αποκλειστική σύγκριση διευθύνσεων IP.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Το TorGuard είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS, αλλά η έκδοση για κινητά μπορεί να είναι ενοχλητική κατά την εγκατάσταση. Μπορούν να συνδεθούν έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα με την τυπική έκδοση και μπορείτε να αγοράσετε περισσότερες συνδέσεις με 1 $ ανά μήνα. 

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εύχρηστη βάση γνώσεων και το φόρουμ για βοήθεια. Η ζωντανή συνομιλία είναι επίσης διαθέσιμη, αλλά συνδέεται με μια εταιρεία εξυπηρέτησης πελατών με σύμβαση, επομένως η βοήθεια που λαμβάνετε ενδέχεται να μην είναι εξαιρετική. Ωστόσο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον μέσω email, κάτι που είναι καλύτερο.

Η μηνιαία τιμή του TorGuard δεν είναι κακή, αλλά τα μεγαλύτερα σχέδια λειτουργούν καλύτερα. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών.

Τελικές σκέψεις

Όπου κι αν βρίσκεστε στον κόσμο, η ασφάλεια σας στο διαδίκτυο είναι το κλειδί. Με τις αρχές της Ταϊλάνδης να παρακολουθούν το Διαδίκτυο και τον κίνδυνο διαδικτυακών επιθέσεων, είναι καλύτερο να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας με μια υπηρεσία VPN που διαθέτει μεγάλη ασφάλεια. Θα θελήσετε επίσης να διαλέξετε πολλούς διακομιστές για να μπείτε σε μπλοκ, καθώς και μερικούς στην Ταϊλάνδη για περιεχόμενο που περιορίζεται εκεί. 

Το ExpressVPN είναι η καλύτερη επιλογή γιατί είναι μία από τις καλύτερες διαθέσιμες υπηρεσίες VPN και καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε. Παρέχει εξαιρετική εξυπηρέτηση με πολλές δυνατότητες. Επιπλέον, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν έχετε τίποτα να χάσετε. 

Εάν έχετε πάει στην Ταϊλάνδη και έχετε χρησιμοποιήσει ένα VPN, ενημερώστε μας για την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map