Καλύτερο VPN για το Χονγκ Κονγκ: Κρατώντας δωρεάν το 2020

Το Χονγκ Κονγκ είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για τον τουρισμό, με έναν απίστευτο ορίζοντα που περιλαμβάνει τον Πύργο της Τράπεζας της Κίνας του I.M. Pei. Είναι πυκνοκατοικημένο και έχει πολλές ευκαιρίες για φαγητό και ψώνια. Το Διαδίκτυο είναι από τα πιο ελεύθερα στον κόσμο, αλλά η χρήση ενός από τα καλύτερα VPN μας για επιλογές στο Χονγκ Κονγκ εξακολουθεί να είναι καλή ιδέα.


Το Χονγκ Κονγκ είναι μέρος της Κίνας, αλλά, ως Ειδική Διοικητική Περιοχή, επιτρέπεται να λειτουργεί ως ανεξάρτητη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να καθορίσει τους δικούς του κανόνες και κανονισμούς και να μην δεσμεύεται από αυτούς του Μεσαίου Βασιλείου. Σε τελική ανάλυση, αν ήταν πίσω από το Μεγάλο Τείχος προστασίας, το Διαδίκτυο θα μοιάζει πολύ διαφορετικό.

Η μόνη μορφή λογοκρισίας στο Χονγκ Κονγκ είναι για υλικό όπως παιδική πορνογραφία και άλλες άσεμνες εικόνες. Οι εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης και ανταλλαγής μηνυμάτων είναι επίσης δωρεάν.

Καθώς το Διαδίκτυο του Χονγκ Κονγκ δεν πάσχει από πολλούς περιορισμούς, ένας από τους κύριους λόγους για τη χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου είναι η παράκαμψη των γεωγραφικών αποκλεισμών. Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να παρακολουθήσετε το Netflix ΗΠΑ, αλλά περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη του Χονγκ Κονγκ. Ένα VPN θα σας βοηθούσε να το παρακάμψετε κάνοντάς το να φαίνεται σαν να βρίσκεστε φυσικά στις Η.Π.Α., δείχνοντας έτσι τη βιβλιοθήκη των ΗΠΑ.

Αυτό ισχύει και για άλλες βιβλιοθήκες χωρών στις οποίες θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση. Ρίξτε μια ματιά στον καλύτερο οδηγό VPN για Netflix για μερικές προτάσεις. 

Εναλλακτικά, εάν βρίσκεστε μακριά από το Χονγκ Κονγκ και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε τοπικό περιορισμένο περιεχόμενο, ένα VPN θα σας επιτρέψει να έχετε εύκολη πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να λάβετε έναν οδηγό διευθύνσεων IP του Χονγκ Κονγκ μπορεί επίσης να σας βοηθήσει.

Η παράκαμψη των γεωγραφικών αποκλεισμών είναι ένας καλός λόγος για τη χρήση ενός VPN, αλλά υπάρχουν και πολλοί άλλοι. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Καλύτερο VPN για το Χονγκ Κονγκ 2020

Ηλεκτρονική επιτήρηση στο Χονγκ Κονγκ

Υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με τον τρόπο παρακολούθησης των δραστηριοτήτων των χρηστών. Η κυβερνητική επιτήρηση στο Χονγκ Κονγκ ρυθμίζεται από τον νόμο παρακολούθησης των επικοινωνιών, αλλά δεν έχει ενημερωθεί από τότε που θεσπίστηκε το 2006. 

Για το λόγο αυτό, οι αρχές μπορούν να παρακολουθούν νέες μορφές επικοινωνίας που δεν καλύπτονται από το νόμο, χωρίς δικαστική εποπτεία. Αυτό περιλαμβάνει διαδικτυακές επικοινωνίες, όπως κοινωνικά μέσα και εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. 

Τον Ιούνιο του 2019, η χώρα γνώρισε μερικές από τις μεγαλύτερες διαμαρτυρίες εδώ και χρόνια και συνεχίστηκαν μέχρι την ώρα της γραφής. Πλήθη συγκεντρώθηκαν για να αντιταχθούν σε νόμο έκδοσης που θα έκανε τους ανθρώπους που κατηγορούνται για εγκλήματα κατά της ηπειρωτικής Κίνας να σταλούν εκεί για δίκη..

Οι διαδηλωτές μεταμφιέστηκαν, έκλεισαν την τοποθεσία τους και αγόρασαν πράγματα όπως εισιτήρια τρένου με μετρητά για να μείνουν κάτω από το ραντάρ. Με τις αρχές να μπορούν να παρακολουθούν τις επικοινωνίες, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό που δημοσιεύετε στο διαδίκτυο.

Ευτυχώς, ο λογαριασμός τέθηκε σε αναστολή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Κίνα θα αφήσει μόνο εκείνους που ασκούν κριτική στη χώρα και υπάρχουν ενδείξεις ότι θα ενεργήσουν παράνομα.

Ελευθερία του λόγου στο Διαδίκτυο στο Χονγκ Κονγκ

Η Κίνα έχει ήδη εναντιωθεί στην υπόσχεση «μία χώρα, δύο συστήματα». Το 2015, πέντε υπάλληλοι μιας εταιρείας του Χονγκ Κονγκ που δημοσίευσε βιβλία επικριτικά για την Κίνα εξαφανίστηκαν. Επέστρεψαν το 2016 αφού κρατήθηκαν από κινεζικές αρχές. 

Η ελευθερία του λόγου προστατεύεται στο νομοσχέδιο για τα δικαιώματα του Χονγκ Κονγκ και οι πολίτες μπορούν να συζητούν ελεύθερα θέματα. Ωστόσο, το γεγονός ότι η Κίνα προσπάθησε τόσο πολύ να κρατήσει επικριτικές φωνές και ότι ορισμένα ειδησεογραφικά πρακτορεία είτε έχουν δεσμούς με είτε έχουν αποκτηθεί από ηπειρωτικές επιχειρήσεις έχει οδηγήσει σε πολλούς δημοσιογράφους να ασκούν αυτο λογοκρισία. Ορισμένοι δημοσιογράφοι δέχθηκαν επίθεση για τη δουλειά τους.

Έγκλημα στον κυβερνοχώρο στο Χονγκ Κονγκ

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο στο Χονγκ Κονγκ έχει αυξηθεί με την πάροδο των ετών. Τουλάχιστον δύο εκατομμύρια άνθρωποι επηρεάστηκαν από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο το 2017 και πάνω από 9.000 επιθέσεις σημειώθηκαν τους πρώτους εννέα μήνες του 2018. Πολλές από τις επιθέσεις περιλαμβάνουν κλοπή ταυτότητας, ransomware και απάτες, όπως ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και ψευδείς τραπεζικές εφαρμογές ή ιστότοπους. 

Υπάρχουν νόμοι που προσπαθούν να αποτρέψουν το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, με καταδίκες που οδηγούν σε πρόστιμα και πιθανώς σε φυλάκιση. Ωστόσο, ακόμη και αν επιβληθούν, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα αντιμετωπίσετε απειλές. Το καλύτερο VPN μας για την Ταϊλάνδη δείχνει μια άλλη χώρα όπου υπάρχει έγκλημα στον κυβερνοχώρο.

Περισσότεροι άνθρωποι είναι συνδεδεμένοι τώρα από ποτέ και πολλοί συνδέονται με συνεχώς αναπτυσσόμενα δημόσια σημεία πρόσβασης WiFi. Ωστόσο, δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε πόσο ασφαλής είναι η σύνδεση μέσω αυτών. Η χρήση ενός χωρίς την προστασία ενός VPN είναι κακή ιδέα, αλλά σας προτείνουμε επίσης να εγκαταστήσετε ένα αξιοπρεπές antivirus.

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για το Χονγκ Κονγκ

Όλοι οι πάροχοι που δοκιμάσαμε στις αξιολογήσεις VPN έχουν παρόμοιες λειτουργίες, οπότε θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε έναν από αυτούς. Ωστόσο, μόλις μπείτε στο λιτό των υπηρεσιών, μερικές είναι απλώς καλύτερες από άλλες και πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για το Χονγκ Κονγκ.

Δεδομένου ότι η λογοκρισία δεν αποτελεί πρόβλημα, ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια είναι να ξεπεράσουμε τα γεωγραφικά μπλοκ. Για να έχετε την καλύτερη πιθανότητα να το κάνετε αυτό, πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο που διαθέτει διακομιστές παγκοσμίως. Όσο περισσότερα υπάρχουν, τόσο το καλύτερο. Επιπλέον, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο στο Χονγκ Κονγκ, θα χρειαστείτε ένα που διαθέτει διακομιστές στη χώρα.

Ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι οι ταχύτητες του VPN. Εάν είναι αργή, τότε θα περιμένετε συνεχώς τη φόρτωση περιεχομένου, οπότε επιλέξτε ένα που έχει καλές ταχύτητες. Το απεριόριστο εύρος ζώνης είναι επωφελές, καθώς και με αυτό, δεν υπάρχει όριο στο ποσό που μπορείτε να κατεβάσετε ή να μεταδώσετε σε ροή. 

Η ασφάλεια και το απόρρητό σας είναι σημαντικά. Για να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι, πρέπει να επιλέξετε αυτό που έχει μεγάλη ασφάλεια και δεν διατηρεί αρχείο καταγραφής των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο. Ένας διακόπτης kill είναι επίσης μια καλή ιδέα, καθώς αυτό θα σας προστατεύσει εάν το VPN αποτύχει διακόπτοντας τη σύνδεσή σας. 

Άλλες δυνατότητες που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι ποιες συσκευές είναι συμβατές και η ευκολία χρήσης της. Λάβετε υπόψη πόσες συσκευές θέλετε να συνδέσετε και μέσω του VPN, καθώς κάθε υπηρεσία έχει διαφορετικό όριο. Τέλος, η τιμή μπορεί να επηρεάσει την τελική σας απόφαση, καθώς ορισμένες είναι ακριβότερες από άλλες.

1. Το καλύτερο VPN για το Χονγκ Κονγκ: ExpressVPN

Επιλέξαμε το ExpressVPN ως νικητή για το Χονγκ Κονγκ. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία και εμφανίζεται συχνά στα άρθρα μας VPN. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, καλύπτοντας 94 χώρες. Αυτό περιλαμβάνει και ορισμένα στο Χονγκ Κονγκ, για περιεχόμενο που περιορίζεται εκεί. 

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Η ταχύτητα δεν αποτελεί πρόβλημα με το ExpressVPN, καθώς είναι το πιο γρήγορο VPN που έχουμε δοκιμάσει. Επιπλέον, έχει απεριόριστο εύρος ζώνης, επομένως δεν θα φτάσετε το όριο. Θα μπορείτε να μπείτε σε όλες τις πλατφόρμες ροής και ήρθε πρώτο στο καλύτερο VPN για σύγκριση ροής, οπότε η επιλογή αυτού του παρόχου δεν είναι απαραίτητη εάν η ροή θα είναι η κύρια δραστηριότητά σας. 

Διαθέτει εξαιρετικό σετ ασφαλείας σε κρυπτογράφηση 256-bit και μπορείτε να το αυξήσετε και για επιπλέον προστασία. Παρέχεται επίσης διακόπτης kill και είναι ενεργοποιημένος από προεπιλογή, για επιπλέον σιγουριά. Το ExpressVPN δεν διατηρεί αυστηρά κανένα αρχείο για τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Διαβάστε την κριτική ExpressVPN για μια πιο αναλυτική ματιά στην υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Όσον αφορά τη φιλικότητα προς το χρήστη, το ExpressVPN είναι ένας κορυφαίος υποψήφιος. Λειτουργεί σχεδόν απευθείας από το κουτί και είναι ιδανικό για αρχάριους. Μόλις εγκατασταθεί, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι σε έναν ασφαλή διακομιστή, ο οποίος είναι εύκολος. 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android, iOS και Linux. Μπορούν επίσης να συνδεθούν έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα. 

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, η υποστήριξη είναι διαθέσιμη με μια χρήσιμη βάση γνώσεων να είναι η πρώτη σας στάση. Εάν εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει διαθέσιμη ζωντανή συνομιλία και υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλο το 24ωρο. Η ζωντανή συνομιλία θα σας δώσει την ταχύτερη απόκριση, αλλά θα πρέπει να ακολουθήσετε τη διαδρομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περισσότερη σε βάθος βοήθεια.

Δυστυχώς, το ExpressVPN είναι μια ακριβή υπηρεσία όταν τη συγκρίνετε με άλλους παρόχους. Ωστόσο, η υπηρεσία που λαμβάνετε την κάνει αξιόλογη και αν εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, το συνολικό κόστος μειώνεται σημαντικά. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να επιστρέψετε.

2. NordVPN

Ένας άλλος πάροχος που θα σας προσφέρει αυτό που θέλετε στο Χονγκ Κονγκ είναι το NordVPN. Είναι μια εξαιρετική υπηρεσία που διαθέτει περισσότερους από 5.000 διακομιστές σε 60 χώρες. Επιπλέον, διαθέτει 80 στο Χονγκ Κονγκ, ώστε να έχετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από εκεί. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητές του είναι καλές, αλλά μπορούν να επιβραδυνθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Γι ‘αυτό δεν έφτασε στην πρώτη θέση. Εκτός από αυτό, η υπηρεσία του είναι συγκρίσιμη με εκείνη της πρώτης μας επιλογής, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο κομμάτι ExpressVPN vs NordVPN. Το NordVPN δεν έχει όρια εύρους ζώνης και μπορεί να εισέλθει σε όλες τις υπηρεσίες ροής. 

Αν θέλετε να κάνετε torrent, αξίζει να γνωρίζετε ότι το NordVPN είναι το καλύτερο VPN μας για torrent, χάρη στη φανταστική του ασφάλεια. Είναι από τα καλύτερα στην αγορά και περιλαμβάνει κρυπτογράφηση διπλού λυκίσκου, η οποία βασικά θα προσθέσει περισσότερη προστασία στη σήραγγα VPN εάν επιλέξετε να τη χρησιμοποιήσετε. Υπάρχει επίσης ένας ενσωματωμένος διακόπτης kill και μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Διαβάστε την πλήρη κριτική NordVPN για μια καλύτερη ματιά στον πάροχο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS με εύχρηστους πελάτες. Μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Υπάρχει μια εύχρηστη βάση γνώσεων για να βοηθήσετε σε μικρά ζητήματα. Εάν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email, 24/7. Η ζωντανή συνομιλία είναι η ταχύτερη διαδρομή, αλλά σε κάθε περίπτωση, η βοήθεια είναι καλή.

Το NordVPN έχει καλή σχέση ποιότητας τιμής, αλλά δεν συνιστούμε να επιλέξετε το μηνιαίο πρόγραμμα. Δεν είναι κακό, αλλά το κόστος λειτουργεί καλύτερα με τα μακρύτερα σχέδια. Υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σας δίνει αρκετό χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει.

3. CyberGhost

Το CyberGhost είναι επίσης μια καλή επιλογή για το Χονγκ Κονγκ. Διαθέτει ένα καλό δίκτυο διακομιστών, με περισσότερες από 4.000 σε 59 χώρες. Σαράντα έξι από αυτά βρίσκονται επίσης στο Χονγκ Κονγκ. Έχει γρήγορες ταχύτητες, αλλά είναι παρόμοιο με το NordVPN, καθώς μπορεί να γίνει αργό σε μεγάλες αποστάσεις. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και είναι ικανό να εισέλθει και στις περισσότερες πλατφόρμες ροής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Η ασφάλεια είναι καλή και υπάρχει ένας μόνιμα ενεργοποιημένος διακόπτης kill για να σας κρατήσει ασφαλείς. Υπάρχει επίσης μια πολιτική μη καταγραφής για τη διασφάλιση του απορρήτου. Ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή ενημερώθηκε πρόσφατα, αλλά ενώ είναι καλύτερη από την παλιά έκδοση, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσετε. Το CyberGhost επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση έως και επτά συσκευών, κάτι που το βοήθησε να έρθει δεύτερο στο καλύτερο VPN μας για πολλές συσκευές.

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη με μια εύχρηστη βάση γνώσεων ως το πρώτο λιμάνι κλήσης. Μετά από αυτό, υπάρχει ζωντανή συνομιλία και email. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7 και θα λάβετε μια γρήγορη απάντηση, αλλά εάν χρειάζεστε περισσότερη τεχνική βοήθεια, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω email.

Το CyberGhost είναι μια φθηνή υπηρεσία, αλλά η μηνιαία τιμή είναι κακή. Μπορείτε να το δοκιμάσετε με τη δωρεάν δοκιμή επτά ημερών που διατίθεται για Android και iOS. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων που καλύπτει όλες τις πλατφόρμες. Το μηνιαίο πρόγραμμα παίρνει 14 ημέρες, ενώ τα μεγαλύτερα πακέτα παίρνουν 45.

4. TorGuard

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το TorGuard για το Χονγκ Κονγκ. Το δίκτυό του αποτελείται από περισσότερους από 3.000 διακομιστές σε 55 χώρες και ορισμένοι από αυτούς είναι και στο Χονγκ Κονγκ. Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η εναλλαγή διακομιστών είναι μια ενοχλητική διαδικασία επειδή πρέπει να αποσυνδεθείτε από το VPN για να το κάνετε. 

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει γρήγορες ταχύτητες, αλλά το επίπεδο ασφάλειας που επιλέγετε και σε ποια τοποθεσία είστε συνδεδεμένοι μπορεί να το επηρεάσει δραστικά. Στην υπηρεσία περιλαμβάνεται απεριόριστο εύρος ζώνης. Ωστόσο, η βασική έκδοση δεν μπορεί να μπει σε ορισμένες πλατφόρμες ροής, όπως το Netflix. 

Υπάρχει όμως ένας τρόπος να το ξεπεράσουμε αυτό. Μπορείτε να αγοράσετε αποκλειστικά IP ροής, τα οποία είναι εγγυημένα για πρόσβαση στην υπηρεσία ροής που επιλέγετε. Αυτό το κέρδισε στην πρώτη θέση στο καλύτερο VPN μας με αποκλειστικό κομμάτι IP και μια θέση στο καλύτερο οδηγό VPN για ταξιδιώτες.

Η ασφάλειά του είναι από τα πιο προσαρμόσιμα διαθέσιμα, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε από διαφορετικά πρωτόκολλα. Παρέχεται διακόπτης kill που ενεργοποιείται αυτόματα και αυστηρά δεν τηρούνται αρχεία καταγραφής από την εταιρεία. Διαβάστε την κριτική μας TorGuard για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Είναι διαθέσιμο για Windows, macOS, Android και iOS, αν και η ρύθμιση του κινητού μπορεί να είναι οδυνηρή. Μπορείτε να συνδέσετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα με το τυπικό πακέτο, αλλά μπορούν να αγοραστούν έως και 20 άλλες για 1 $ η καθεμία.

Υπάρχει μια βάση γνώσεων, πόροι και ένα φόρουμ για να σας βοηθήσουμε με τυχόν προβλήματα. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη, αλλά επανδρώνεται από μια βασική ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Για αυτόν τον λόγο, είναι καλύτερο να διατηρήσετε τις τεχνικές ερωτήσεις για την ομάδα υποστήριξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7.

Το μηνιαίο κόστος δεν είναι κακό, αλλά τα μεγαλύτερα πακέτα είναι καλύτερα. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών, σε περίπτωση που δεν είστε ικανοποιημένοι με αυτήν.

5. VyprVPN

Η τελευταία μας επιλογή είναι το VyprVPN. Παρόλο που δεν διαθέτει όλες τις δυνατότητες των άλλων επιλογών μας, εξακολουθεί να έχει ορισμένες που αξίζει να εξεταστούν. Υπάρχουν λιγότεροι από 1.000 διακομιστές σε 64 χώρες για να διαλέξετε. Ωστόσο, αυτό θα πρέπει να είναι αρκετό για την παράκαμψη των μπλοκ και έχει και ορισμένα στο Χονγκ Κονγκ.

VyprVPN-Slider1

VyprVPN-Slider2

VyprVPN-Slider3

VyprVPN-Slider4

VyprVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητές του μπορεί να είναι αργές, αλλά θα πρέπει να είναι καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες και δεν υπάρχουν επίσης όρια εύρους ζώνης. Το VyprVPN μπορεί να μπει και στις περισσότερες υπηρεσίες ροής.

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του VyprVPNs είναι η ασφάλειά του γιατί είναι εξαιρετικό. Μπορείτε να το προσαρμόσετε, αλλά είναι και μια καλή επιλογή για τους αρχάριους. Έχει επίσης το δικό του πρωτόκολλο Chameleon, το οποίο προσθέτει περισσότερη προστασία στη σύνδεσή σας. Ωστόσο, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση VyprVPN. Η υπηρεσία kill switch και no-logs είναι επίσης μέρος της υπηρεσίας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή είναι εύχρηστη, αλλά φαίνεται χρονολογημένη. Επιτρέπει τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις με το τυπικό πακέτο και έως και πέντε με την επιλογή premium. 

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη διαθέσιμη βάση γνώσεων. Υπάρχει επίσης ζωντανή συνομιλία και email, και τα δύο είναι διαθέσιμα όλο το 24ωρο. Ωστόσο, η βοήθεια που λάβαμε δεν είναι η καλύτερη που έχουμε δει.

Το VyprVPN έχει δύο πακέτα για να διαλέξετε, και τα δύο με την επιλογή ενός μηνιαίου ή ετήσιου προγράμματος. Το τυπικό πακέτο επιτρέπει τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις, αλλά το premium επιτρέπει πέντε συνδέσεις και τη χρήση του πρωτοκόλλου Chameleon. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Τελικές σκέψεις

Ενώ το Διαδίκτυο του Χονγκ Κονγκ είναι ως επί το πλείστον δωρεάν, υπάρχουν έγκυροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN εκεί. Ως επί το πλείστον, πιθανότατα θα χρησιμοποιήσετε ένα για να ξεπεράσετε τα γεωγραφικά μπλοκ. Ωστόσο, η προστασία του εαυτού σας από την κυβερνητική επιτήρηση και το έγκλημα στον κυβερνοχώρο πρέπει επίσης να αποτελεί προτεραιότητα. 

Για αυτούς τους λόγους, πρέπει να επιλέξετε ένα που διαθέτει καλό δίκτυο διακομιστών για να σας βοηθήσει να παρακάμψετε τυχόν περιορισμούς και αξιοπρεπή ασφάλεια για να σας κρατήσει ασφαλείς. Μια πολιτική μη καταγραφής θα διασφαλίσει ότι προστατεύεται και το απόρρητό σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα VPN που προτείνουμε, αλλά το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN για το Χονγκ Κονγκ. Έχει μια τεράστια εξάπλωση διακομιστή, εξαιρετική ασφάλεια και πολλά άλλα χαρακτηριστικά. Επιπλέον, καθώς είναι το πιο ασφαλές VPN μας, είναι επίσης το καλύτερο VPN μας για την Κίνα, οπότε αν σκοπεύετε να επισκεφθείτε την ηπειρωτική χώρα, θα είστε καλυμμένοι.

Έχετε εμπειρία με τη χρήση VPN στο Χονγκ Κονγκ; Μοιραστείτε την εμπειρία σας στα παρακάτω σχόλια, θα θέλαμε να τα ακούσουμε. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map