Καλύτερο VPN για το Κατάρ 2020

Το Κατάρ προσελκύει περισσότερους από 2 εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο. Μπορείτε να πάρετε ένα dhow και να δείτε τον φουτουριστικό ορίζοντα στην πρωτεύουσα, τη Ντόχα, ή να περπατήσετε στον παραλιακό δρόμο, έναν παραλιακό πεζόδρομο επτά χιλιομέτρων. Ακόμα κι αν παρακολουθείτε απλώς το ηλιοβασίλεμα πάνω από τους αμμόλοφους, είστε υποχρεωμένοι να συνδεθείτε στο διαδίκτυο κάποια στιγμή και θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για να παραμείνετε ασφαλείς το Κατάρ,.


Η χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου θα διασφαλίσει ότι προστατεύεστε από διαδικτυακούς κινδύνους και ότι θα έχετε πρόσβαση σε περιορισμένο περιεχόμενο. Θα εξετάσουμε τους λόγους για να το χρησιμοποιήσουμε παρακάτω στο Κατάρ, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Το Διαδίκτυο του Κατάρ

Η λογοκρισία είναι ένα ζήτημα σε πολλές χώρες, η Κίνα είναι ένα καλό παράδειγμα και το Κατάρ δεν διαφέρει. Το ίντερνετ εκεί φιλτράρεται και τοποθετούνται μπλοκ σε συγκεκριμένο περιεχόμενο, ώστε να συμβαδίζει με τις θρησκευτικές και πολιτικές απόψεις της χώρας.

Οτιδήποτε σχετίζεται με πορνογραφία, ραντεβού, ζητήματα LGBT ή πόρους σεξουαλικής υγείας αποκλείεται, όπως είναι το περιεχόμενο που θεωρείται μισητό για το Ισλάμ ή επικρίνει την κυβέρνηση (παραδείγματα λογοκρισίας στο καλύτερο VPN μας για τη Σαουδική Αραβία είναι παρόμοια). Οι παράμετροι για ορισμένες κατηγορίες είναι τόσο αυστηρές που μερικές φορές αποκλείονται επίσης ιστότοποι με προσβλητικό περιεχόμενο.

Το Netflix έφτασε στο Κατάρ το 2016, με μεγάλη ευχαρίστηση των πολιτών του, αλλά δεν μπορούν να προβληθούν εκεί όλες οι εκπομπές και οι ταινίες που είναι διαθέσιμες στην έκδοση των ΗΠΑ λόγω προβλημάτων αδειοδότησης. Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ολόκληρη την επιλογή, θα χρειαστείτε ένα VPN με διακομιστή στις Η.Π.Α. Ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το Netflix για προτάσεις.

Οι δημοφιλείς υπηρεσίες VoIP, όπως Skype, FaceTime, Duo και Viber, είναι επίσης αποκλεισμένες. Η κυβέρνηση αναφέρει ότι τους περιορίζει, επειδή δεν διαθέτουν άδειες λειτουργίας στο Κατάρ. Η χρήση ενός VPN θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε αυτά, ωστόσο (δείτε το καλύτερο VPN για προτάσεις Skype). Οι κλήσεις WhatsApp αποκλείστηκαν επίσης, αλλά οι άνθρωποι ανέφεραν ότι η απαγόρευση έχει αρθεί.

Ωστόσο, το Κατάρ φιλτράρει ορισμένους ιστότοπους απορρήτου και καταστρατήγησης, αλλά μπορείτε να το ξεπεράσετε κατεβάζοντας το λογισμικό στις συσκευές σας πριν φτάσετε.

Λογοκρισία στο Κατάρ

Λογοκρισία

Οι ιστότοποι ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένων των ειδήσεων Doha, μπορούν να αποκλειστούν για τη δημοσίευση υλικού που θεωρείται προσβλητικό ή αμφισβητήσιμο. Ως αποτέλεσμα, οι δημοσιογράφοι λογοκρίνονται σε θέματα όπως το Ισλάμ, οι κυβερνητικές πολιτικές και η άρχουσα οικογένεια.

Είναι ενδιαφέρον ότι το Κατάρ επιδοτεί τον περίφημο τηλεοπτικό σταθμό Al Jazeera, ο οποίος δεν είναι ντροπαλός να επικρίνει τις περιφερειακές κυβερνήσεις. Ωστόσο, εστιάζει περισσότερο στις περιφερειακές και διεθνείς ειδήσεις παρά στις τοπικές ειδήσεις. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στο καλύτερο VPN για το άρθρο Al Jazeera.

Με τον νόμο και τον ποινικό κώδικα του Κατάρ για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, οι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα με τη δήλωση που θα μπορούσε να βλάψει τη φήμη κάποιου. Αυτό μετράει για αυτά που γίνονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω ιδιωτικών μέσων όπως το email ή το WhatsApp.

Ο νόμος για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο εισήχθη το 2014 και αναφέρει ότι όποιος διαπράξει δυσφήμιση ή συκοφαντία εναντίον άλλου ατόμου στο διαδίκτυο μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και ενός έτους ή πρόστιμο έως 100.000 Ριάλια Κατάρ (27.000 $). Εκτός από αυτό, ο ποινικός κώδικας του Κατάρ λέει ότι είναι παράνομο να προσβάλλει κάποιο άλλο άτομο.

Παραβίαση στο Κατάρ

Ένα παράδειγμα αυτού είναι η Ντίνα Αμπντουλάμ, η οποία εκδιώχθηκε από τη διαμονή της και έπειτα προσβάλει τον άντρα που το είχε κανονίσει. Έστειλε πολλά μηνύματα μέσω του WhatsApp, κάνοντάς του ονόματα, συμπεριλαμβανομένης μιας ομοφοβικής συκοφαντίας, και μάλιστα τον απείλησε σε ένα. Έλαβε ποινή φυλάκισης έξι μηνών και πρόστιμο 20.000 Ριάλ Κατάρ (5.000 $).

Σε μια άλλη περίπτωση, σε τρεις ομογενείς επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης πέντε μηνών με αναστολή και πρόστιμο 1.000 Ριάλια Κατάρ (275 $) για δυσφήμιση του διευθυντή των παιδιών τους και άλλων αξιωματούχων του σχολείου στο Facebook επειδή ήταν αναστατωμένοι για την αύξηση των διδάκτρων.

Ο νόμος δίνει οδηγίες στους παρόχους τηλεπικοινωνιών να συνεργάζονται με αιτήματα αποδείξεων για δίωξη. Οι ειδικοί έχουν επίσης πει ότι όσοι δημοσιεύουν φωτογραφίες ή βίντεο προσωπικής ζωής άλλων ατόμων ή θύματα τροχαίων ατυχημάτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης χωρίς συγκατάθεση μπορεί να τιμωρηθούν.

Η νομοθεσία του Κατάρ είναι αρκετά ευρεία και μπορεί να περιορίσει την ελευθερία της έκφρασης. Δεδομένων των πολλών νομικών κινδύνων, θα πρέπει να προσέχετε τι δημοσιεύετε. Εάν επικρίνετε την κυβέρνηση του Κατάρ, βλάψετε τα εθνικά της συμφέροντα ή προσβάλλετε την κυρίαρχη οικογένεια, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε φυλάκιση ή πρόστιμα. Τέτοιοι περιορισμοί στην ελευθερία του λόγου μπορούν να φανούν και στο καλύτερο VPN μας για την Τουρκία.

Μια από τις χειρότερες περιπτώσεις ήταν αυτή του ποιητή Mohammed Rashid al-Ajami. Καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκισης, μειώθηκε από τη ζωή του, το 2012 για την απαγγελία ενός ποιήματος για την Αραβική Άνοιξη στο YouTube. Η κατηγορία υποκίνησε να ανατρέψει το καθεστώς και να προσβάλει τον εμίρη. Ευτυχώς, απελευθερώθηκε αφού ο εμίρης τον συγχωρεί.

Επιτήρηση στο Κατάρ

Ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αναφορές επιτήρησης στο Κατάρ, υπάρχουν ενδείξεις ότι έχει τα μέσα να κατασκοπεύει πολίτες.

Το WikiLeaks αποκάλυψε ότι το Γραφείο Κρατικής Ασφάλειας του Κατάρ ξόδεψε περισσότερα από 3 εκατομμύρια Ριάλια Κατάρ (824.000 $) για το FinFisher, ένα λογισμικό κατασκοπείας, μεταξύ 2010 και 2014. Το πρόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κρυφή παρακολούθηση της διαδικτυακής επικοινωνίας. Δεν είναι γνωστό για ποιο σκοπό είχε το Κατάρ για την αγορά.

Μια έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ ανέφερε ότι η κυβέρνηση του Κατάρ χρησιμοποιεί διακομιστή μεσολάβησης για να λογοκρίνει το Διαδίκτυο και ότι μπορεί να παρακολουθεί και να αποκλείει ιστότοπους, email και αίθουσες συνομιλίας μέσω του παρόχου υπηρεσιών διαδικτύου.

Οι ISP πρέπει να διατηρούν τις πληροφορίες των χρηστών για ένα έτος και ένα αρχείο ηλεκτρονικών πληροφοριών, δεδομένων κίνησης και πληροφοριών περιεχομένου για 90 ημέρες, αν σας ζητηθεί. Το καλύτερο VPN μας για τις ΗΠΑ εκθέτει επιχειρήσεις επιτήρησης άλλων κυβερνήσεων.

Διαδικτυακές απειλές στο Κατάρ

Υπάρχουν πολλές απειλές που πρέπει να αποφύγετε ενώ είστε συνδεδεμένοι στο Κατάρ, συμπεριλαμβανομένων κακόβουλου λογισμικού, ιών και άλλων. Τα δωρεάν σημεία WiFi αυξάνονται, αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί εάν το χρησιμοποιείτε, επειδή μπορεί να σας εκθέσουν σε κινδύνους όπως εγκληματίες στον κυβερνοχώρο. Το πρόβλημα είναι ότι δεν γνωρίζετε πόσο ασφαλής είναι η σύνδεση.

Η χρήση ενός VPN, καθώς και μιας από τις καλύτερες λύσεις προστασίας από ιούς, θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε από αυτούς τους κινδύνους. Διαβάστε το καλύτερο VPN για την Ταϊλάνδη για ένα άλλο παράδειγμα μιας χώρας που πάσχει από κυβερνοεπιθέσεις.

Καλύτερο VPN για το Κατάρ 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για το Κατάρ

Τα VPN έχουν πολλές δυνατότητες, με μερικά να είναι πιο σημαντικά από άλλα στο Κατάρ. Πρώτον, θα πρέπει να αναζητήσετε μεγάλη ασφάλεια για να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε από την επιτήρηση, την αστυνόμευση στο διαδίκτυο και τις κυβερνοεπιθέσεις Επιπλέον, θα πρέπει να παρέχει διακόπτη kill, ο οποίος θα διακόψει τη σύνδεσή σας εάν το VPN αποτύχει και διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή.

Το απόρρητό σας είναι εξίσου σημαντικό και μόνο η καλή ασφάλεια δεν θα το διασφαλίσει. Επιλέξτε έναν πάροχο που έχει πολιτική μη καταγραφής. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διατηρήσει αρχείο των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο, επομένως δεν θα είναι σε θέση να το παράσχει σε περίπτωση που το ζητήσουν οι αρχές.

Η επιλογή ενός με πολλούς διακομιστές σε διαφορετικές χώρες θα σας δώσει μια καλύτερη ευκαιρία να παρακάμψετε τη λογοκρισία και τα γεωγραφικά μπλοκ. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στο Κατάρ, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι διαθέτει και διακομιστές εκεί.

Η ταχύτητα είναι ένα άλλο σημαντικό στοιχείο, καθώς ένα γρήγορο VPN θα σας εμποδίσει να κάνετε ένα διάλειμμα για καφέ κάθε φορά που προσπαθείτε να φορτώσετε κάτι. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ροή. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ο πάροχος προσφέρει επίσης απεριόριστο εύρος ζώνης, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε ή να κατεβάζετε όσα θέλετε.

Άλλα πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσετε και ποιες συσκευές υποστηρίζει. Η καλή εξυπηρέτηση πελατών είναι ευνοϊκή και, ανάλογα με το πόσο παχύ είναι το πορτοφόλι σας, η τιμή του μπορεί να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας.

Διαβάστε τις προτάσεις μας για το Κατάρ παρακάτω. Μερικά είναι καλύτερα από άλλα για ορισμένες δραστηριότητες, οπότε θέλετε να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

1. Καλύτερο VPN για το Κατάρ: VyprVPN

Το VyprVPN είναι ο νικητής μας για το Κατάρ. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και έχει το δικό του πρωτόκολλο χαμαιλέοντα για επιπλέον προστασία. Διαθέτει ενσωματωμένο διακόπτη kill και πολιτική μη καταγραφής, επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος για το απόρρητό σας. Μπορείτε να λάβετε τις λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον παροχέα στην αναθεώρηση VyprVPN.

Διαθέτει διακομιστές διαθέσιμους σε περισσότερες από 60 χώρες, οπότε δεν θα πρέπει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με την κυκλοφορία μπλοκ. Είναι πιο αργό από μερικούς από τους αντιπάλους του, αλλά οι ταχύτητές του δεν είναι κακές και δεν περιορίζουν το εύρος ζώνης. Εάν θέλετε να δείτε περιεχόμενο που περιορίζεται στο Κατάρ, το VyprVPN είναι ένας από τους δύο παρόχους στη λίστα μας με διακομιστές εκεί. Η εξάπλωση του διακομιστή της κέρδισε μια θέση στο καλύτερο οδηγό VPN για ταξιδιώτες.

Αν όμως οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες θα είναι πιο ευαίσθητες, σας προτείνουμε να πάρετε τη δεύτερη επιλογή και το πιο ασφαλές VPN.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VyprVPN σε Windows, macOS, Android και iOS, αλλά ο πελάτης θα μπορούσε να βελτιωθεί. Ωστόσο, η εγκατάσταση είναι εύκολη και μπορείτε να συνδεθείτε γρήγορα.

Υπάρχει μια ενότητα FAQ στον ιστότοπό της για να σας βοηθήσει να επιλύσετε τα πιο μικρά ζητήματα. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με ένα μέλος του προσωπικού υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Η ζωντανή συνομιλία θα σας δώσει την ταχύτερη απάντηση, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε email για πιο εμπεριστατωμένη βοήθεια εάν το ζήτημά σας είναι τεχνικό. Και οι τρεις έχουν περιορισμένη γνώση.

vyprvpn-dns

Το VyprVPN έχει μια προσιτή μηνιαία τιμή και μπορείτε να λάβετε έκπτωση σε αυτό επιλέγοντας ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, η οποία θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να δείτε αν σας αρέσει.

2. ExpressVPN

Η δεύτερη επιλογή μας είναι το ExpressVPN. Προσφέρει καλύτερη ασφάλεια από το VyprVPN, οπότε θα πρέπει να το ακολουθήσετε εάν κάνετε κάτι ευαίσθητο στο διαδίκτυο. Διαθέτει έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill και μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης της καταγραφής, έτσι ώστε οι διαδικτυακές σας ενέργειες να διατηρούνται μυστικές. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για να δείτε γιατί η ασφάλειά του είναι τόσο καλή.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει πολλούς διακομιστές σε 94 χώρες, αλλά δεν υπάρχουν στο Κατάρ. Είναι το ταχύτερο VPN στην αγορά και δεν επιβάλλει όρια εύρους ζώνης, αρκεί να μην ψάχνετε για περιεχόμενο από το Κατάρ, είναι το καλύτερο VPN για ροή. Ωστόσο, ο χρόνος εναλλαγής διακομιστή θα μπορούσε να είναι πιο γρήγορος.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Το ExpressVPN μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Επιπλέον, υπάρχουν επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Safari. Οι πελάτες του είναι εύχρηστοι και είναι μια τέλεια επιλογή για όσους δεν έχουν εμπειρία με VPN καθώς λειτουργεί απευθείας από το κουτί.

Η εξυπηρέτηση πελατών είναι καλή, αλλά πιο αργή από αυτήν των ανταγωνιστών της. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7 ή μπορείτε να στείλετε email στην ερώτησή σας. Το προσωπικό είναι εξυπηρετικό με κάθε τρόπο. Υπάρχει επίσης μια χρήσιμη βάση γνώσεων διαθέσιμη για αυτοβοήθεια.

Ένα μειονέκτημα του ExpressVPN είναι η τιμή του. Είναι πιο ακριβό από τους αντιπάλους του, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα με την εγγραφή σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Προσφέρει εξαιρετική εξυπηρέτηση και, για επιπλέον ηρεμία, έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

3. NordVPN

Το NordVPN είναι ένας άλλος καλός πάροχος και συγκρίσιμος με τη δεύτερη επιλογή μας, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο κομμάτι ExpressVPN εναντίον NordVPN. Προσφέρει μεγάλη ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής διακομιστών διπλού hop, οι οποίοι κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας δύο φορές.

Επιπλέον, παρέχεται διακόπτης kill και δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής.

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει χιλιάδες διακομιστές που καλύπτουν 60 χώρες, αλλά κανένας δεν βρίσκεται στο Κατάρ, επομένως δεν θα μπορείτε να δείτε περιεχόμενο που περιορίζεται σε αυτήν τη χώρα. Οι ταχύτητές του είναι καλές, αλλά μπορούν να γίνουν αργές όταν συνδέεστε σε έναν διακομιστή που βρίσκεται πιο μακριά. Ωστόσο, ο χρόνος εναλλαγής διακομιστή είναι γρήγορος. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες πληροφορίες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Ο υπολογιστής-πελάτης επιφάνειας εργασίας είναι διαθέσιμος για Windows και macOS και η εφαρμογή για κινητά είναι σε Android και iOS. Η εγκατάσταση είναι απλή και οι διατάξεις είναι καλές.

Η εξυπηρέτηση πελατών έρχεται με τη μορφή μιας εύχρηστης γνώσης, η οποία θα σας βοηθήσει να επιλύσετε τα περισσότερα προβλήματα μόνοι σας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και email. Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη επιλογή, αλλά οποιαδήποτε διαδρομή θα είναι χρήσιμη.

Η μηνιαία τιμή είναι προσιτή, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας μεγαλύτερο πρόγραμμα. Εάν ανησυχείτε για την ανάληψη τέτοιας δέσμευσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι προσφέρει επιστροφή χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει.

4. HideMyAss

Στη συνέχεια είναι το HideMyAss, το οποίο δεν είναι τόσο καλό όσο οι άλλες επιλογές μας, αλλά δεν είναι κακή επιλογή. Προσφέρει καλή ασφάλεια με κρυπτογράφηση AES 256-bit ως στάνταρ. Επιπλέον, υπάρχει ένας διακόπτης kill για πρόσθετη ασφάλεια.

Ωστόσο, η πολιτική απορρήτου της είναι προβληματική, καθώς δηλώνει ότι διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής χρήσης. Για παράδειγμα, διατηρεί αρχεία σχετικά με το πότε συνδεθήκατε και αποσυνδεθήκατε για 30 ημέρες. Εάν το ζητήσουν οι αρχές, μπορεί επίσης να καταγράψει πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

HideMyAssDownloadOptions

Η κάλυψη του διακομιστή της είναι τεράστια, δεδομένου ότι καλύπτει 190 χώρες, πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε από τους άλλους παρόχους μας. Ο συνολικός αριθμός διακομιστών είναι χαμηλότερος από ορισμένους, αλλά, με περισσότερους από 900, είμαστε σίγουροι ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να συνδεθείτε σε έναν κατάλληλο. Όπως το VyprVPN, το HideMyAss διαθέτει διακομιστές στο Κατάρ, κάτι που είναι υπέροχο αν θέλετε περιεχόμενο περιορισμένο σε αυτήν την τοποθεσία και τον κύριο λόγο που έκανε τη λίστα μας.

Οι ταχύτητές του είναι επαρκείς για τις περισσότερες δραστηριότητες και δεν υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το HideMyAss

Το HideMyAss υποστηρίζει Windows, macOS, Android και iOS και οι πελάτες είναι εύχρηστοι.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχει μια βάση γνώσεων στον ιστότοπό της, οπότε μπορείτε να προσπαθήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα μόνοι σας προτού επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική HideMyAss, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για ένα μέλος του προσωπικού να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω email. Το καλύτερο στοίχημά σας είναι να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία ζωντανής συνομιλίας, καθώς είναι πολύ πιο γρήγορη.

HideMyAss αρχική σελίδα

Η μηνιαία τιμή είναι αρκετά ακριβή σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές. Υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών για να επωφεληθείτε, αλλά βεβαιωθείτε ότι ακυρώσατε κατά τη διάρκεια της δοκιμαστικής περιόδου ή διαφορετικά θα χρεωθείτε για μια συνδρομή 12 μηνών. Εάν ακυρώσετε πριν από τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πλήρεις επτά ημέρες και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών σε περίπτωση που ξεχάσετε.

5. CyberGhost

Τέλος, έχουμε το CyberGhost. Αν και δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας για το Κατάρ, εξακολουθεί να είναι καλός πάροχος. Η ασφάλειά του είναι μεγάλη, αν και δεν είναι τόσο προσαρμόσιμη όσο ορισμένοι από τους αντιπάλους της, και υπάρχει ένας μόνιμα ενεργοποιημένος διακόπτης kill που περιλαμβάνεται στην υπηρεσία. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για το απόρρητό σας, καθώς διαθέτει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής.

Διαθέτει διακομιστές σε 58 χώρες, αλλά δεν υπάρχουν στο Κατάρ. Δεν υπάρχουν ανώτατα όρια εύρους ζώνης και οι ταχύτητες είναι καλές, αν και μπορεί να καθυστερήσουν κατά τη σύνδεση σε μεγάλες αποστάσεις. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες λεπτομέρειες.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Το CyberGhost είναι διαθέσιμο για Windows, macOS, Android και iOS. Η διεπαφή ενημερώθηκε πρόσφατα και είναι εύκολο στη χρήση, αλλά μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να το συνηθίσετε. Το CyberGhost δημιούργησε τη λίστα μας για το καλύτερο VPN για πολλές συσκευές, καθώς σας επιτρέπει να συνδέετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα.

Υπάρχει μια εκτεταμένη βάση γνώσεων που θα σας βοηθήσει να διορθώσετε τα πιο συνηθισμένα προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα μέλος υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Η ζωντανή συνομιλία είναι η γρηγορότερη από τις δύο, αλλά το email είναι καλύτερο για περισσότερα τεχνικά ερωτήματα.

Η τιμολόγηση ανά μήνα είναι συγκρίσιμη με άλλους, αλλά μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας ένα πιο μακρύ πρόγραμμα. Εάν χρησιμοποιείτε συσκευή Android ή iOS, μπορείτε να τη δοκιμάσετε χρησιμοποιώντας τη δοκιμή επτά ημερών. Εάν όχι, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων, η οποία θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να αποφασίσετε αν σας αρέσει.

Τελικές σκέψεις

Τώρα που γνωρίζετε γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στο Κατάρ και ποιες δυνατότητες χρειάζεστε, ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε να διαλέξετε ένα αξιοπρεπές από τις καλύτερες κριτικές VPN. Η ασφάλεια είναι ένας κρίσιμος παράγοντας για να σας κρατήσει ασφαλείς στο διαδίκτυο. Είναι επίσης σημαντικό ο πάροχος να προσφέρει έναν διακόπτη kill και να διατηρεί μια πολιτική μη καταγραφής.

Το VyprVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας. Η ασφάλειά του είναι αρκετή για να σας κρατήσει ασφαλείς και, μαζί με πολλούς άλλους διακομιστές, έχει παρουσία στο Κατάρ. Θυμηθείτε, ωστόσο, εάν τα διαδικτυακά σας shenanigans είναι πιο ευαίσθητα, θα πρέπει να επιλέξετε τη δεύτερη επιλογή μας, ExpressVPN, καθώς έχει πολύ καλύτερη ασφάλεια.

Εάν έχετε εμπειρία στη χρήση ενός VPN στο Κατάρ, ενημερώστε μας σχετικά με τα παρακάτω σχόλια. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map