Καλύτερο VPN για ταξιδιώτες το 2020: Εάν ο δρόμος είναι το σπίτι σας

Υπάρχει μια γωνιά του κόσμου που δεν έχει επισκεφθεί κάποιο από τα μέλη της ομάδας εδώ στο Cloudwards.net. Είμαστε όλοι άπληστοι ταξιδιώτες, αλλά καθώς δουλεύουμε και στο δρόμο, πρέπει να προστατεύουμε ανά πάσα στιγμή όταν το κάνουμε. Γι ‘αυτό είμαστε σε ιδανική θέση για να σας ενημερώσουμε για το καλύτερο VPN για τους ταξιδιώτες.


Για τα χρήματά σας, το ExpressVPN είναι το καλύτερο στοίχημά σας, αλλά διαβάστε αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό το θέμα ή θέλετε να βρείτε μερικές εναλλακτικές λύσεις από την καλύτερη συλλογή VPN.

Όταν βρίσκεστε στο δρόμο, ανεξάρτητα από το εάν εργάζεστε σαν εμάς ή απλώς απολαμβάνετε ένα πολύ απαραίτητο διάλειμμα από την καθημερινή σας εργασία, πληρώνει για τη χρήση ενός εικονικού ιδιωτικού δικτύου κατά τη σύνδεση στο Διαδίκτυο. Με λίγα λόγια, ένα VPN θα σας επιτρέψει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας, ώστε να μπορείτε να φαίνεται οπουδήποτε στον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα κρυπτογραφεί τη σύνδεσή σας για πρόσθετη ασφάλεια.

Υπάρχουν πολλά οφέλη σε αυτό όταν ταξιδεύετε. Πρώτον, μπορείτε να παρακολουθήσετε το Netflix από οπουδήποτε, το οποίο είναι βολικό αν βγει το τελικό της εκπομπής που σας αρέσει ενώ βρίσκεστε σε διακοπές (αν και θα χρειαστείτε ένα VPN που μπορεί να ξεπεράσει την απαγόρευση του Netflix VPN). Βοηθά επίσης εάν πρέπει να κάνετε διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές, καθώς πολλές τράπεζες δεν θα σας επιτρέψουν την πρόσβαση με ξένο IP.

Ο μεγαλύτερος λόγος για τη χρήση ενός VPN, ωστόσο, είναι η ασφάλεια. Σε πολλά τουριστικά σημεία σε όλο τον κόσμο, η απομάκρυνση των επισκεπτών είναι εξίσου σημαντική με τη λειτουργία ενός ξενοδοχείου ή τη λειτουργία ενός εστιατορίου. Πολλοί τουρίστες, οι επιφυλακτικοί τους, δεν παίζουν προσεκτικά όταν συνδέονται με δημόσιο WiFi, για παράδειγμα, ή κάντε τυφλά κλικ σε οποιοδήποτε κουμπί μπορούν να βρουν σε άγνωστα αναδυόμενα παράθυρα.

Επιπλέον, πολλοί από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε όλο τον κόσμο βρίσκονται σε χώρες με λιγότερο από το αστρικό ρεκόρ για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η λογοκρισία στο Διαδίκτυο αφθονούν και ένα VPN είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε τυχαία παραβίαση τυχόν δυσάρεστων νόμων. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στο καλύτερο κομμάτι VPN για την Ταϊλάνδη, αυτό συμβαίνει συχνότερα από ό, τι νομίζετε.

Μιλάμε λεπτομερώς για όλα αυτά στον διαδικτυακό οδηγό απορρήτου μας, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι ένα VPN είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος για να καλύψετε τις περισσότερες από τις βάσεις ασφαλείας σας με ένα μόνο βήμα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό που κάνει το VPN ιδιαίτερα κατάλληλο για χρήση ενώ ταξιδεύετε.

Καλύτερο VPN για ταξίδια 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για τους ταξιδιώτες

Υπήρχαν μερικά βασικά κριτήρια που χρησιμοποιήσαμε για να αποφασίσουμε ποιες υπηρεσίες VPN θα περιλαμβάνονται σε αυτήν τη λίστα και ποιες δεν θα κάνουν το κόψιμο. Πρώτο είναι η εξάπλωση διακομιστών σε όλο τον κόσμο. Λάβετε υπόψη ότι δεν εννοούμε τον καθαρό αριθμό, αλλά τον τρόπο με τον οποίο διανέμονται, ώστε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα έναν εντός μερικών εκατοντάδων χιλιομέτρων.

Το δεύτερο είναι η ταχύτητα. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το ταξιδιωτικό σας VPN για ροή, πρέπει να είστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει επίσης αξιοπρεπείς ταχύτητες. Ένας άλλος λόγος είναι ότι, ειδικά στην Ασία και την Αφρική, οι συνδέσεις είναι πολύ αργές, οπότε δεν θέλετε το VPN σας να απογειωθεί πολύ από αυτό.

Τρίτον είναι η ευκολία στη χρήση. Θέλετε η διασύνδεση του VPN σας να είναι διαισθητική και κατανοητή. Βρίσκεστε σε διακοπές και έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να παίζετε με το λογισμικό για τον περιορισμένο χρόνο σας. 

Μπορεί επίσης να αναρωτιέστε για την ασφάλεια, αλλά δεν υπάρχει λόγος: όλες οι επιλογές μας διαθέτουν πρωτόκολλα VPN κορυφαίας γραμμής, έχουν διακόπτες kill και προηγμένη κρυπτογράφηση. Όποιο κι αν καταλήξετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι είστε προστατευμένοι.

1. Καλύτερο VPN για ταξιδιώτες: ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το ψηλότερο μεταξύ όλων των αξιολογήσεων VPN και με καλό λόγο: είναι γρήγορο, εύκολο στη χρήση και διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών υψηλής ποιότητας. Είναι επίσης ιδανικό για ταξιδιώτες (ειδικά αν θέλετε να ανεβάσετε στην υπηρεσία αποθήκευσης cloud). 

Στην πραγματικότητα, το μεγαλύτερο μέρος της συντακτικής ομάδας είναι χρήστες. Χρησιμοποιήσαμε το ExpressVPN για να παρακάμψουμε τη λογοκρισία και να παρακολουθήσουμε το Netflix από πέρκες τόσο διαφορετικές όσο η Μόσχα, η Μπανγκόκ, το Τελ Αβίβ, η Πόλη του Μεξικού, το Άμστερνταμ και η Λισαβόνα.

Σας είπα ότι θέλουμε να ταξιδεύουμε.

Εάν ανησυχείτε για το πώς να αποκτήσετε ένα VPN για να λειτουργήσει, το ExpressVPN μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή. Η διεπαφή του είναι βασικά ένα μεγάλο μεγάλο κουμπί που ενεργοποιεί το VPN, με ένα ελαφρώς μικρότερο κουμπί κάτω από αυτό, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε έναν συγκεκριμένο διακομιστή. Οι επιλογές του είναι επίσης ξεκάθαρες. Διαβάστε την πλήρη κριτική ExpressVPN για να δείτε πώς λειτουργεί.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Το ExpressVPN είναι αληθινό στο όνομά του, καθώς είναι το πιο γρήγορο VPN εκεί έξω, χωρίς κανένα. Έχουμε δοκιμάσει δεκάδες υπηρεσίες VPN τα τελευταία χρόνια και το ExpressVPN βγαίνει πάντα στην κορυφή, παίρνοντας όχι περισσότερο από το ήμισυ της ταχύτητάς σας στις χειρότερες στιγμές, ακόμα κι αν συνδέεστε σε έναν διακομιστή στην άλλη πλευρά του πλανήτη.

Η εύρεση διακομιστών σε όλο τον κόσμο είναι επίσης εύκολη. Το ExpressVPN φαίνεται να διαθέτει διακομιστές παντού και έχουν επίσης μεγάλη χωρητικότητα. Σε αντίθεση με άλλα VPN, σπάνια, αν ποτέ, έχετε υπερφορτωμένους διακομιστές ή κάτι παρόμοιο. Τούτου λεχθέντος, πάντα πληρώνει για να ελέγξετε σε ποιες χώρες πρέπει να έχετε πρόσβαση πριν εγγραφείτε.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Το ExpressVPN κάνει επίσης εξαιρετική δουλειά για να σας προστατεύει ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Το βρήκαμε ως το πιο ασφαλές VPN και, πιθανώς μια ακόμη μεγαλύτερη ψήφο εμπιστοσύνης, το προτείνουμε επίσης ως το καλύτερο VPN για την Κίνα. Δεδομένου ότι οι συνέπειες της απαγόρευσης πραγμάτων στο Διαδίκτυο – όπως η έκφραση της άποψής σας – στο Μέσο Βασίλειο είναι πολύ πραγματικές, αυτό είναι ένα μεγάλο έπαινο.

Λειτουργεί επίσης καλά με ροή, μπαίνοντας σε όλες τις υπηρεσίες εκεί έξω, αν και περιστασιακά ξεπερνούν οι ανταγωνιστές. Ακόμα, είναι το καλύτερο VPN για ροή συνολικά, επομένως οι σειριακοί bingers δεν χρειάζονται πλέον.

Ωστόσο, όλα αυτά έρχονται σε κυριολεκτική τιμή: Το ExpressVPN δεν είναι φθηνό, κοστίζει σχεδόν 100 $ ετησίως. Ωστόσο, αυτό το Benjamin σας προσφέρει πολλά VPN, γι ‘αυτό σας προτείνουμε να το ελέγξετε χρησιμοποιώντας την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς.

2. NordVPN

Το δεύτερο up είναι το NordVPN, το οποίο θα είχε πάρει την pole θέση εάν δεν ήταν για τις ταχύτητές του. Το θέμα είναι ότι ορισμένοι από τους διακομιστές του NordVPN είναι γρηγορότεροι από τους ExpressVPN, αλλά αυτό εξισορροπείται από το γεγονός ότι ορισμένοι είναι πολύ πιο αργοί, εάν λειτουργούν καθόλου. 

Αυτή η ασυνέπεια έβγαλε το NordVPN πολύ άσχημα στις δοκιμές ταχύτητας και, επομένως, και σε πολλά από τα άρθρα μας, όπως το καλύτερο VPN για το Netflix.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Εκτός αυτού, όμως, το NordVPN είναι ιδανικό για ταξιδιώτες, επειδή διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο με περισσότερους από 5.500 διακομιστές που είναι διάσπαρτοι σε όλο τον κόσμο. Μπορείτε να συνδεθείτε από οπουδήποτε σε σχεδόν οπουδήποτε εξαιτίας αυτού. 

Όσον αφορά την ευκολία χρήσης, αξιολογούμε το NordVPN λίγο πιο κάτω από το ExpressVPN, επειδή απλώς μας αρέσει περισσότερο η προσέγγιση με ένα κουμπί. Ωστόσο, η γραφική προσέγγιση του NordVPN μοιάζει περισσότερο με κάποιες, επιτρέποντάς σας να μετακινηθείτε σε έναν παγκόσμιο χάρτη για να επιλέξετε τον διακομιστή σας. Όπως συζητάμε στο άρθρο μας ExpressVPN εναντίον NordVPN, και οι δύο προσεγγίσεις είναι αποτελεσματικές, αλλά βασίζεται στην προσωπική γεύση.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Το NordVPN, όπως και κάθε άλλο VPN σε αυτήν τη λίστα, είναι πολύ ασφαλές, αν και είμαστε ιδιαίτερα μεγάλοι θαυμαστές των διακομιστών “ειδικότητας”, οι οποίοι στοχεύουν σε συγκεκριμένες εργασίες, όπως επιπλέον ασφάλεια, torrenting ή Onion Over VPN. Αυτές οι επιπλέον πινελιές είναι γιατί το NordVPN είναι το καλύτερο VPN μας για torrenting, μεταξύ άλλων.

Από οικονομική άποψη, το NordVPN είναι ένα κλέψιμο στα 100 $ για τρία χρόνια, καθιστώντας το ένα τρίτο φθηνότερο από το ExpressVPN, αν θέλετε να εγγραφείτε μακροπρόθεσμα. Μάθετε αν αξίζει τον κόπο είτε διαβάζοντας την πλήρη αναθεώρηση NordVPN είτε δίνοντας στην υπηρεσία μια ευκαιρία για εσάς. Έρχεται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

3. CyberGhost

Το κλείσιμο των τριών πρώτων είναι το CyberGhost, το οποίο είναι ένα από τα αγαπημένα μας VPN, αλλά απλώς δεν έχει το oomph να αποθρονίσει είτε το ExpressVPN είτε το NordVPN. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην κακή απόδοσή του κατά τη διάρκεια των δοκιμών ταχύτητας, όπου ειλικρινά απογοητεύει. Ωστόσο, έχει πολλές σωστές χάρες που μπορεί να την κάνουν μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους globetrotters.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CyberGhost υιοθετεί τη δική του προσέγγιση στη διασύνδεσή του, επιλέγοντας ένα στυλ που βασίζεται σε Windows και πλακιδίων που θα ευχαριστήσει τους ανθρώπους που πραγματικά θέλουν κάτι που αναγνωρίζουν. Επιπλέον, το CyberGhost κάνει πολύ λιγότερα χέρια από τις άλλες καταχωρίσεις μας, οδηγώντας σας στους καλύτερους διακομιστές για ροή, P2P και ασφάλεια. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα.

Όσον αφορά το δίκτυο διακομιστών, το CyberGhost εκπροσωπείται καλά στην Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική, και πολύ λιγότερο έξω από αυτό. Ωστόσο, το δίκτυο στον Παλιό Κόσμο είναι εξαιρετικά καλά ανεπτυγμένο, καθιστώντας το CyberGhost το καλύτερο VPN για την Ευρώπη σε λίγο. Εάν ταξιδεύετε προς ή από εκεί, σίγουρα θέλετε να δείτε το CyberGhost.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το CyberGhost

Όσον αφορά την ασφάλεια, το CyberGhost δεν είναι καθόλου αδιάφορο, επιτρέποντάς σας να διασκεδάζετε με ρυθμίσεις στο περιεχόμενο της καρδιάς σας, αλλά διατηρώντας πάντα μια σταθερή γραμμή βάσης με τη μορφή βαριάς κρυπτογράφησης και ενός συνεχούς διακόπτη kill. Στην πραγματικότητα, είναι ακόμη πιο προσαρμόσιμο από το ExpressVPN, το οποίο μπορείτε να διαβάσετε όλα στη μάχη ExpressVPN εναντίον CyberGhost.

Όπως το NordVPN, το CyberGhost προσφέρει μια φανταστική τριετή συμφωνία στα 100 $ (μπορείτε να συγκρίνετε αυτά τα σχέδια με περισσότερες λεπτομέρειες στο κομμάτι σύγκρισης NordVPN εναντίον CyberGhost). Εάν προτιμάτε να αποφασίσετε, το CyberGhost έρχεται με μια δοκιμή διάρκειας μιας εβδομάδας στην εφαρμογή για κινητά, καθώς και μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών, οπότε δώστε μια περιστροφή και δείτε αν είναι για εσάς.

4. VPNArea

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε το VPNArea, το οποίο κάνει τα πάντα στα κριτήριά μας καλά, αλλά υστερεί σε λίγο, σε σύγκριση με τους παρόχους που το έφτασαν στις τρεις πρώτες. Για παράδειγμα, προσφέρει ένα αξιοπρεπές δίκτυο με καλή εξάπλωση, αλλά τίποτα σαν αυτό του NordVPN ή ακόμα και του CyberGhost.

Διαβάστε την αναθεώρηση VPNArea για τις λεπτομέρειες.


© Cloudwards.net

VPNArea-Slider2

VPNArea-Slider3

VPNArea-Slider4

VPNArea-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Ωστόσο, το VPNArea κερδίζει το CyberGhost όσον αφορά την ταχύτητα, κάνοντας πολύ καλύτερα στις δοκιμές μας διατηρώντας ταυτόχρονα υψηλή ασφάλεια (για έναν πάροχο όπου οι υψηλές ταχύτητες είναι αποτέλεσμα κακής ασφάλειας, διαβάστε την κριτική Hotspot Shield). Αν και δεν είναι ExpressVPN, είναι ακόμα πολύ γρήγορα.

Όσον αφορά την ευκολία χρήσης, το VPNArea είναι μια πολύ ευχάριστη υπηρεσία. Προσφέρει μια υπέροχη επισκόπηση, και το περιβάλλον του είναι ξεκάθαρα. Το χειρότερο πράγμα που μπορούμε να πούμε είναι ότι η εύρεση ενός διακομιστή απαιτεί πολλή κύλιση, καθώς η ομάδα πίσω από αυτό επέλεξε ένα πολύ βασικό περιβάλλον εργασίας τύπου παλιού σχολείου, αλλά δεν είναι τίποτα να κλάψει.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VPNArea

Η ασφάλεια του VPNArea είναι καλή, προσφέροντας τυπικά πρωτόκολλα και κλειδιά κρυπτογράφησης, οπότε μην ανησυχείτε, αν και δεν είμαστε σίγουροι αν είναι ασφαλές να το χρησιμοποιήσετε πίσω από το Μεγάλο Τείχος προστασίας. Έρχεται με ειδικούς διακομιστές για διάφορες δραστηριότητες, όπως torrenting, διπλές συνδέσεις VPN και όλες, οπότε καλύπτεστε από αυτό.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, το VPNArea είναι ένας πάροχος μέσου δρόμου, ο οποίος αντικατοπτρίζεται στη μέτρια τιμή των 60 $ ετησίως. Αυτό δεν το κάνει αρκετά ως επιλογή προϋπολογισμού, αλλά έχει πολύ καλή τιμή για ένα τόσο καλό VPN. Ατυχώς, δεν υπάρχουν πολυετείς επιλογές, αλλά λαμβάνετε μια περίοδο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να τη δοκιμάσετε. Σας προτείνουμε να το κάνετε.

5. Windscribe

Στην πέμπτη θέση βρίσκουμε το Windscribe, πιθανώς την καλύτερη επιλογή προϋπολογισμού για όσους από εσάς σκοπεύετε να μείνετε στο δρόμο όσο το δυνατόν περισσότερο με περιορισμένα χρήματα (αν και πρέπει να διαβάσετε και το κομμάτι Windscribe εναντίον NordVPN). Ωστόσο, αυτό έρχεται σε τιμή, καθώς βρήκαμε τη διεπαφή λίγο ενοχλητική κατά τη σύνταξη της αναθεώρησης Windscribe, εμποδίζοντας αυτό το VPN να μην ανέβει περαιτέρω σε αυτήν την κατάταξη.

διεπαφή Windscribe

προτιμήσεις ανέμου

επέκταση προγράμματος περιήγησης Windscribe

επιλογές απορρήτου Windscribe

δοκιμές διαρροής ανέμου

Προηγούμενος

Επόμενο

Όσον αφορά την εξάπλωση διακομιστή, το Windscribe είναι επίσης εντάξει. Διαθέτει πολλούς διακομιστές σε μερικές δεκάδες τοποθεσίες, ο οποίος βρίσκεται σε αντίθεση με τις χιλιάδες που διαθέτουν ορισμένα από τα άλλα VPN αυτής της λίστας. Ωστόσο, θα σας εξυπηρετήσει καλά, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη τη φιλική τιμή της Windscribe.

Όσον αφορά τις ταχύτητες, ωστόσο, το Windscribe είναι πολύ ελκυστικό. Παρόλο που δεν είναι Express, εξακολουθεί να κερδίζει με ευκολία το CyberGhost κατά τη διάρκεια των δοκιμών ταχύτητας και πρέπει να σας σταθεί σε καλή θέση όπου κι αν βρίσκεστε. 

Η προσθήκη στα επιτεύγματά της είναι το γεγονός ότι το Windscribe είναι μια από τις σπάνιες υπηρεσίες που το έκανε στο καλύτερο VPN μας για την κατάταξη Hulu και έχετε τον εαυτό σας υποψήφιο.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Windscribe

Για λόγους ασφαλείας, το Windscribe επιλέγει όλα τα σωστά κουτιά, αν και η εξάρτησή του από το IKEv2, καθώς το τυπικό πρωτόκολλο του, έθεσε κάποια φρύδια στο Cloudwards HQ, στην αρχή. Ωστόσο, αυτό διορθώνεται εύκολα στο μενού ρυθμίσεων και θα περιηγηθείτε με ασφάλεια πριν το γνωρίζετε. Η φιλική ασφάλειά του είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το έφτασε στο καλύτερο κατάλογο VPN για Ιρλανδία.

Το μεγαλύτερο σημείο πώλησης του Windscribe, ωστόσο, είναι ότι είναι η τιμή «εύκολη» στο πορτοφόλι, η οποία θα το καθιστά ιδανικό για να υποστηρίξουν φοιτητές. Έρχεται με ένα γενναιόδωρο δωρεάν πρόγραμμα, που σας επιτρέπει 10 GB εύρους ζώνης ανά μήνα, το οποίο θα πρέπει να είναι αρκετό για τις περισσότερες από τις ανάγκες περιήγησής σας και είναι κάτι περισσότερο από αυτό που σας προσφέρει το δωρεάν πρόγραμμα TunnelBear (διαβάστε τη σύγκριση Windscribe vs. TunnelBear).

Επιπλέον, η αναβάθμιση κοστίζει μόλις 50 $ ετησίως. Σας συνιστούμε να το δώσετε μια περιστροφή. είναι δωρεάν.

Τιμητικές αναφορές

Εκτός από αυτά τα πέντε, βρήκαμε επίσης δύο άλλες υπηρεσίες που μπορούν να ωφελήσουν τους χρήστες εν κινήσει, αν και οι δύο έχουν κάποια προβλήματα που τους εμποδίζουν από την κύρια χρήση.

TorGuard

Το πρώτο είναι το TorGuard, το οποίο είναι μια καλή υπηρεσία που έχει ταχύτατες ταχύτητες και ένα υπέροχο δίκτυο. Εκτός από το κανονικό του δίκτυο, μπορείτε επίσης να αγοράσετε μερικές επιπλέον IP, οι οποίες θα είναι χρήσιμες για σοβαρούς επαγγελματίες που θέλουν να εργαστούν ενώ ταξιδεύουν. Το TorGuard βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των καλύτερων VPN με αποκλειστικά IP, οπότε ελέγξτε αν ακούγεται σαν κάτι που θέλετε.

TorGuard-Slider1

TorGuard-Slider2

TorGuard-Slider3

TorGuard-Slider4

TorGuard-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Τώρα για το μειονέκτημα: Το TorGuard είναι πόνος στη χρήση, εκτός αν ξέρετε τι κάνετε. Όπως εξηγούμε λεπτομερώς στην κριτική μας TorGuard, εάν δεν σας αρέσει να παίζετε με την τεχνολογία, δώστε σε αυτήν την υπηρεσία VPN ένα μεγάλο αγκυροβόλιο. Ωστόσο, εάν είστε ο τύπος που θέλει να εναλλάσσει τους διακόπτες, ίσως θελήσετε να δοκιμάσετε την εβδομαδιαία επιστροφή χρημάτων του TorGuard.

HideMyAss

Στη συνέχεια είναι το HideMyAss, το οποίο έχουμε συμπεριλάβει ως αξιότιμη αναφορά, αν και μπήκαμε στον πειρασμό να το προσθέσουμε και ως ανέντιμο. Αυτό συμβαίνει λόγω της σοβαρής παράνομης πολιτικής απορρήτου της HideMyAss, η οποία την οδήγησε να καλέσει τους μπάτσους σε έναν χρήστη που διέπραξε παράνομες πράξεις ενώ εξέταζε τον εαυτό του χρησιμοποιώντας την υπηρεσία. Ελέγξτε την κριτική HideMyAss για λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Ωστόσο, το συμπεριλαμβάνουμε, διότι καμία άλλη υπηρεσία δεν έχει πετύχει το δίκτυο της όσο το HideMyAss. Φαίνεται ότι υπάρχουν διακομιστές σχεδόν παντού, καθιστώντας το ιδανικό για άτομα που ταξιδεύουν ή χρειάζονται να πλαστογραφήσουν την τοποθεσία τους σε όλα τα περίεργα μέρη. 

Για παράδειγμα, είναι η μόνη καταχώρισή μας στον οδηγό μας για τη λήψη διεύθυνσης IP Υεμένης. Εάν αυτό ακούγεται σαν αυτό που χρειάζεστε, προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο καθ ‘όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

Τελικές σκέψεις

Το ταξίδι είναι διασκεδαστικό και ίσως ο καλύτερος τρόπος για να επεκτείνετε το μυαλό σας χωρίς να στραφείτε σε παράνομες ή επικίνδυνες ουσίες. Ωστόσο, συνοδεύεται από μερικούς μοναδικούς κινδύνους, οι διαδικτυακές εκδόσεις των οποίων μπορείτε εύκολα να αποφύγετε χρησιμοποιώντας ένα VPN.

Οποιαδήποτε από τις παραπάνω υπηρεσίες VPN θα σας προστατεύσει ενώ βρίσκεστε στο δρόμο και θα το κάνει καλά. Το ExpressVPN είναι η κορυφαία επιλογή μας, αλλά και οι άλλοι θα σας κάνουν καλά.

Ελπίζουμε ότι βρήκατε τον οδηγό μας χρήσιμο και ότι βρήκατε ό, τι αναζητούσατε. Ποιο είναι το καλύτερο VPN για τους ταξιδιώτες; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Όπως πάντα, σας ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map