Καλύτερο VPN για πολλές συσκευές 2020 – Διατηρώντας τα πάντα προστατευμένα

Εάν προσθέσετε πόσες συσκευές έχετε τώρα, μπορεί να εκπλαγείτε. Ωστόσο, πιθανότατα έχετε μόνο ένα VPN εγκατεστημένο σε ένα ή δύο, εάν υπάρχει. Οι άνθρωποι και οι οικογένειες που είναι ευχαριστημένοι με το gadget χρειάζονται ένα VPN που θα τους επιτρέπει να συνδέουν πολλές συσκευές ταυτόχρονα. Γι ‘αυτό έχουμε δημιουργήσει έναν οδηγό για το καλύτερο VPN για πολλές συσκευές.

Όλα από το κινητό σας τηλέφωνο στην τηλεόρασή σας μπορούν να συνδεθούν στο Διαδίκτυο, οπότε δεν χρειάζεται πολύς χρόνος για την εκκίνηση μιας συσκευής από το VPN, ώστε να μπορείτε να συνδέσετε μια άλλη. 

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι εικονικών ιδιωτικών δικτύων στην αγορά, αλλά πρέπει να επιλέξετε με σύνεση για όχι μόνο να έχετε όσο το δυνατόν περισσότερες συνδέσεις, αλλά και για να βεβαιωθείτε ότι η υπόλοιπη υπηρεσία είναι αξιοπρεπής. 

Για παράδειγμα, το ExpressVPN δεν έκανε αυτήν τη λίστα επειδή προσφέρει μόνο πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, αλλά εξακολουθεί να είναι το καλύτερο VPN εκεί έξω για πολλούς λόγους (διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN). 

Άλλα VPN μπορεί να σας προσφέρουν πολλές συνδέσεις, αλλά ενδέχεται να έχουν κακή ασφάλεια. Ευτυχώς, το καλύτερο VPN για πολλές συσκευές, το Windscribe, έχει απεριόριστες συνδέσεις και δεν είναι κακή επιλογή.

Καλύτερα VPN για πολλές συσκευές 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για πολλές συσκευές

Ο πιο σημαντικός – και προφανής – παράγοντας είναι πόσες συσκευές προστατεύει το VPN ταυτόχρονα. Ορισμένα VPN δεν περιλαμβάνουν πολλές συνδέσεις αμέσως, αλλά σας επιτρέπουν να προσθέσετε περισσότερα στο πακέτο σας έναντι αμοιβής, οπότε αξίζει τον έλεγχο των πακέτων που προσφέρει ένας πάροχος προτού τα διαγράψετε. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες που ίσως θέλετε να λάβετε υπόψη.

Με ποιες συσκευές είναι συμβατή είναι σημαντική. Πιθανότατα θα έχετε μια σειρά συσκευών, όπως το κινητό σας τηλέφωνο, ο φορητός σας υπολογιστής, ίσως ακόμη και μια κονσόλα παιχνιδιών. Πολλοί πάροχοι προσφέρουν ειδικές εφαρμογές για συγκεκριμένες συσκευές και λειτουργικά συστήματα, αλλά ορισμένοι έχουν οδηγούς για το πώς να το ρυθμίσετε χειροκίνητα σε άλλες πλατφόρμες. 

Πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε είναι κάτι άλλο να σκεφτείτε. Είστε αρχάριος ή ειδικός στον τομέα VPN; Όποιο κι αν είναι, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε ένα VPN με ευχρηστία που ταιριάζει στις γνώσεις σας. Επιπλέον, εάν τα μέλη της οικογένειας θα το χρησιμοποιούν επίσης, ίσως θελήσετε να επιλέξετε αυτό που έχει ένα απλό κουμπί σύνδεσης ή είναι αυτόματο κατά την εκκίνηση.

Απεριόριστο εύρος ζώνης θα πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη, ειδικά εάν μια ομάδα ατόμων θα το χρησιμοποιεί ταυτόχρονα. Εάν επιλέξετε ένα με όριο, θα φάει γρήγορα και μόλις φύγει, το VPN θα σταματήσει να λειτουργεί. 

Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει και με καλές ταχύτητες. Δηλαδή, εκτός αν θέλετε να περιμένετε ατελείωτα τη φόρτωση περιεχομένου. 

Η ασφάλειά του πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη. Η ασφάλεια θα σας προστατεύσει από πολλά πράγματα, όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, επομένως θα θέλατε να βεβαιωθείτε ότι είναι αξιοπρεπές. Το απόρρητο είναι εξίσου σημαντικό και μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τηρείται επιλέγοντας ένα VPN που έχει εφαρμόσει μια πολιτική μη καταγραφής.

Αν θέλετε ροή, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το VPN μπορεί να μπει στην πλατφόρμα ροής που θέλετε. Δεν μπορούν όλα αυτά, ειδικά με το Netflix, λόγω των έξυπνων ανιχνευτών VPN. Εάν το Netflix είναι κάτι που έχετε την καρδιά σας, τότε θα πρέπει να δείτε το καλύτερο VPN για το Netflix. Όλα τα VPN που αναφέρονται εκεί μπορούν να μπουν σε αυτό.

Ίσως θελήσετε να λάβετε υπόψη και άλλους, λιγότερο σημαντικούς παράγοντες. Το να έχετε ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών σημαίνει ότι δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να συνδεθείτε σε έναν κατάλληλο διακομιστή. Είναι καλή ιδέα να έχετε επίσης καλή υποστήριξη πελατών σε ετοιμότητα. Τέλος, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το VPN ταιριάζει με τον προϋπολογισμό σας.

1. Καλύτερο VPN για πολλές συσκευές: Windscribe

Επιλέξαμε το Windscribe ως το καλύτερο VPN για πολλές συσκευές. Αυτό συμβαίνει κυρίως επειδή έχει απεριόριστες συνδέσεις, αλλά δεν είναι το μόνο VPN που το προσφέρει, γι ‘αυτό λάβαμε υπόψη και άλλες λειτουργίες. 

Το Windscribe έχει ένα δωρεάν πρόγραμμα και ένα πληρωμένο πρόγραμμα “pro”. Το δωρεάν πρόγραμμα είναι εντυπωσιακό και είναι το κορυφαίο σκυλί στον καλύτερο δωρεάν οδηγό VPN. Εξακολουθείτε να έχετε απεριόριστες συνδέσεις με το δωρεάν πρόγραμμα, αλλά είναι κατανοητό ότι δεν διαθέτει όλες τις άλλες δυνατότητες του προγράμματος επί πληρωμή. 

Windscribe-slider1

Windscribe-slider2

Windscribe-slider3

windscribe-slider4

Windscribe-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Για παράδειγμα, τα “pro” μέλη έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης, αλλά εκείνα που βρίσκονται στο δωρεάν πρόγραμμα περιορίζονται σε 2 GB ή 10 GB εάν εισαγάγετε μια έγκυρη διεύθυνση email. Το επίδομα δεδομένων ανανεώνεται κάθε μήνα, αλλά αν έχετε πολλούς ανθρώπους συνδεδεμένους, αυτό το επίδομα δεν θα πάει πολύ μακριά. 

Υπάρχουν άλλοι τρόποι για να αυξήσετε το επίδομα εύρους ζώνης, το οποίο θα αναφέρουμε αργότερα, αλλά θα έχετε περισσότερη χαρά από το πρόγραμμα επί πληρωμή από το get-go. 

Είναι συμβατό με πολλές συσκευές, όπως Windows, macOS, Android και iOS. Επιπλέον, μπορεί να εγκατασταθεί και σε δρομολογητή. Αυτό σημαίνει ότι οποιοσδήποτε σε αυτήν τη σύνδεση είναι ασφαλής, κάτι που βοηθά αν έχετε μια ολόκληρη φυλή που περιμένει να συνδεθεί. Απλώς θυμηθείτε ότι μόλις βγείτε έξω, θα πρέπει να το εγκαταστήσετε απευθείας στη συσκευή σας για να είστε ασφαλείς.

Έχει μια διεπαφή χωρίς ψήγματα που οι αρχάριοι θα βρουν εύκολο στη χρήση, αλλά οι παίκτες μπορούν επίσης να παίξουν με τις ρυθμίσεις. Η ασφάλειά του είναι καλή, αλλά διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής. Τούτου λεχθέντος, οι πληροφορίες που διατηρούνται δεν έχουν καμία πραγματική αξία και δεν μπορούν να εντοπιστούν πίσω σε εσάς.

Οι ταχύτητες του Windscribe είναι καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες, αλλά σε σύγκριση με την κρέμα της καλλιέργειας, ExpressVPN, φαίνονται αδιάφοροι. 

Ωστόσο, μια περιοχή στην οποία ξεχωρίζει είναι η ροή. Διαθέτει διακομιστές ειδικά σχεδιασμένους για το Netflix, που ονομάζονται διακομιστές Windflix. Διατίθενται στις Η.Π.Α., στο Ηνωμένο Βασίλειο, στον Καναδά και στην Ιαπωνία και λειτουργούν καλά. Τα μέλη επί πληρωμή έχουν πρόσβαση σε αυτά, αλλά τα δωρεάν μέλη θα πρέπει να τα προσθέσουν στο πακέτο τους. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτά στην αναθεώρηση Windscribe.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει το Windscribe

Το δίκτυο διακομιστών του Windscribe δεν είναι τόσο μεγάλο όσο ορισμένοι πάροχοι, αλλά υπάρχουν περισσότερες από 600 σε 60 χώρες, κάτι που εξακολουθεί να είναι αρκετό για να διαλέξετε. Ενώ τα “pro” μέλη έχουν πρόσβαση σε όλους τους διαθέσιμους διακομιστές, το δωρεάν πρόγραμμα παρέχει πρόσβαση μόνο σε 10. 

Τούτου λεχθέντος, το Windscribe έχει την επιλογή “χτίστε ένα σχέδιο”, η οποία σας επιτρέπει να προσθέτετε τοποθεσίες για $ 1 κάθε μήνα και αυτό περιλαμβάνει και τους διακομιστές Windflix. Επιπλέον, κάθε τοποθεσία που προσθέτετε θα αυξήσει το όριο εύρους ζώνης κατά 10 GB.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, υπάρχουν μερικοί εύχρηστοι διαδικτυακοί οδηγοί για να μπείτε στα δόντια σας. Υπάρχει επίσης ζωντανή συνομιλία, η οποία επανδρώνεται από έναν εκπρόσωπο τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται Garry. Ωστόσο, για να είμαστε δίκαιοι, ο Garry δίνει πολύ καλές απαντήσεις και υπάρχει διαθέσιμη υποστήριξη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όλο το 24ωρο, εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια.

Η μηνιαία “επαγγελματική” τιμή του Windscribe δεν είναι κακή, αλλά επιλέγοντας το ετήσιο πρόγραμμα, η τιμή μειώνεται περισσότερο από το μισό. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δωρεάν πρόγραμμα για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει και, ενώ δεν υπάρχει επίσημη πολιτική επιστροφής χρημάτων, θα λάβετε ένα εάν το ζητήσετε εντός τριών ημερών από την αγορά. 

2. Goose VPN

Το Goose VPN προσφέρει επίσης απεριόριστες συνδέσεις και παρόλο που δεν προσφέρει τόσο πολύ όσο το Windscribe, εξακολουθεί να είναι καλός υποψήφιος. 

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS, καθώς και σε άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε δρομολογητή. Είναι απλό στη χρήση και μπορείτε να το θέσετε σε λειτουργία μέσα σε λίγα λεπτά. 

Goose-VPN-Slider1

Goose-VPN-Slider2

Goose-VPN-Slider3

Goose-VPN-Slider4

GooseVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητές του δεν είναι μεγάλες, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην αναθεώρηση VPN Goose και το όριο εύρους ζώνης θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Υπάρχει απεριόριστο πρόγραμμα, αλλά το φθηνότερο πακέτο του Goose VPN έχει όριο 50 GB ανά μήνα. 

Θα καλύπτεστε από ισχυρή ασφάλεια, η οποία διαθέτει πολλές επιλογές πρωτοκόλλου για να διαλέξετε. Ένας διακόπτης kill είναι επίσης ενσωματωμένος για επιπλέον ασφάλεια. Υπάρχει επίσης πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

Το Goose VPN διαθέτει ειδικούς διακομιστές συνεχούς ροής και μπόρεσε να σπάσει το Netflix. Ωστόσο, δυσκολεύτηκε με άλλες υπηρεσίες ροής και οι χαμηλές ταχύτητες δεν την έκαναν την καλύτερη εμπειρία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Goose VPN

Το δίκτυο διακομιστή του Goose VPN δεν είναι υπέροχο, αλλά εξακολουθεί να καλύπτει 26 χώρες, δίνοντάς σας μια καλή επιλογή για την παράκαμψη των μπλοκ. 

Μια εκτεταμένη βάση γνώσεων είναι διαθέσιμη για αυτοβοήθεια. Η ζωντανή συνομιλία και η υποστήριξη μέσω email είναι διαθέσιμες 24/7. Ωστόσο, η ζωντανή συνομιλία δίνει ασαφείς απαντήσεις, οπότε καλύτερα να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν το πρόβλημά σας είναι πιο τεχνικό. Στις δοκιμές μας, λάβαμε μια απάντηση γρήγορα.

Αν και το μηνιαίο πρόγραμμα δεν είναι υπέροχο, το Goose VPN εξακολουθεί να είναι φθηνό, ειδικά αν πληρώνετε για ένα χρόνο εκ των προτέρων. Ωστόσο, δεν υπάρχει επιλογή πληρωμής για περισσότερο από ένα έτος. Υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι δεν είναι κατάλληλη για εσάς.

3. Surfshark

Ένας άλλος πάροχος που προσφέρει απεριόριστες συνδέσεις είναι το Surfshark. Είναι ένας πολύ καλός πάροχος, ειδικά επειδή είναι μόνο από το 2018. Ωστόσο, υπάρχουν περιοχές που την εμποδίζουν να είναι στην κορυφή, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε.

Μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS, καθώς και σε δρομολογητή. Η διεπαφή του είναι απλή στη χρήση, αλλά η λειτουργικότητά της είναι περιορισμένη. Ακόμα, κάνει ό, τι χρειάζεται. 

Surfshark-αρχική σελίδα-2018

Το Surfshark είναι αργό σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, όπως μπορείτε να διαβάσετε στην κριτική μας στο Surfshark. Η ροή είναι δυνατή και μπορεί να μπει εύκολα σε πλατφόρμες, αλλά η ταχύτητα το καθιστά μια λιγότερο απολαυστική εμπειρία. Παίρνετε απεριόριστο εύρος ζώνης, ωστόσο, ανεξάρτητα από το σχέδιο που ακολουθείτε. 

Η ασφάλεια είναι καλή, αλλά υποστηρίζει μόνο δύο πρωτόκολλα – OpenVPN και IKEv2 – και δεν μπορείτε να επιλέξετε ποιο από αυτά θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Ένας διακόπτης kill περιλαμβάνεται στην υπηρεσία και δεν διατηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το Surfshark

Αν και άλλοι πάροχοι έχουν μεγαλύτερα δίκτυα διακομιστών, το Surfshark’s είναι καλύτερο από το Goose VPN, με περισσότερους από 1.000 διακομιστές σε 61 χώρες. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από αρκετό για να διαλέξετε.

Υπάρχει μια βάση γνώσης εάν κολλήσετε, αλλά δεν είναι υπέροχο, καθώς δεν παρέχονται πολλές πληροφορίες. Θα ήταν καλύτερα να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία είναι και τα δύο διαθέσιμα 24/7 και τα ποσοστά απόκρισης είναι γρήγορα.

Η τιμή του Surfshark δεν είναι κακή, αλλά τα μακρύτερα σχέδια λειτουργούν φθηνότερα στο τέλος. Μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές. Επιπλέον, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Επόμενο είναι η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο, αλλά σηματοδοτεί το τέλος των επιλογών απεριόριστων συνδέσεων αυτής της λίστας. Το PIA σάς επιτρέπει να συνδέετε ταυτόχρονα έως και 10 συσκευές και, για να είμαστε δίκαιοι, αυτό εξακολουθεί να είναι αρκετά καλό. Η πλειονότητα των υπηρεσιών στην αγορά, όπως το ExpressVPN, επιτρέπει μόνο πέντε, οπότε οι 10 είναι ένας αξιοπρεπής αριθμός. 

pia-slider1

pia-slider2

pia-slider3

pia-slider4

pia-slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Λειτουργεί με Windows, macOS, Android και iOS. Επιπλέον, η PIA διαθέτει έναν πλήρη πελάτη για Linux, καθιστώντας το καλύτερο VPN για Linux. Η διεπαφή είναι αρχικά λίγο δύσκολη στη ρύθμιση και είναι ενοχλητικά δεμένη στο δίσκο, που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθός της ή οτιδήποτε άλλο. Ωστόσο, σας δίνει πολλές επιλογές για τον έλεγχο του VPN και μπορείτε επίσης να το εγκαταστήσετε σε έναν δρομολογητή.

Η PIA είναι ικανή για γρήγορες ταχύτητες και είναι η δεύτερη στη γρηγορότερη λίστα VPN μας, αλλά κατά τη διάρκεια των δοκιμών μας, ήταν ασυνεπής. Μπορείτε να το διαβάσετε στην αναθεώρηση PIA, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος αυτής της ταχύτητας εξαρτάται από την προεπιλεγμένη διαμόρφωση ασφαλείας της PIA.

Έχει οριστεί σε κρυπτογράφηση 128-bit. Μπορείτε να την αυξήσετε στην πολύ προτιμώμενη κρυπτογράφηση 256-bit, αλλά μόλις το κάνετε, θα επιβραδύνει ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν και πολλές άλλες επιλογές ασφαλείας για να παίξετε. Υπάρχει επίσης ένας διακόπτης kill και η PIA δεν διατηρεί καθόλου αρχεία καταγραφής.

Παίρνετε απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να μπει στην έκδοση του Netflix στις Η.Π.Α., αλλά αν θέλετε κάποια άλλη πλατφόρμα, θα πρέπει να είστε καλύτεροι με μία από τις κορυφαίες επιλογές μας. 

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν τα PIA

Υπάρχουν περισσότεροι από 3.000 διακομιστές σε 30 χώρες και ενώ οι περισσότεροι από αυτούς βρίσκονται εντός των ΗΠΑ, θα είναι αρκετό για παράκαμψη περιορισμών. 

Το PIA διαθέτει γνώση για τα πιο συνηθισμένα προβλήματα και μπορείτε να λάβετε πλήρη βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης email, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7. Ωστόσο, σε αντίθεση με τις άλλες επιλογές μας, δεν υπάρχει επιλογή ζωντανής συνομιλίας.

Αν και η PIA εξακολουθεί να είναι μία από τις φθηνότερες επιλογές στην αγορά, οι τιμές της αυξήθηκαν δραματικά πριν από πολύ καιρό. Εάν επιλέξετε ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα, θα έχετε την καλύτερη τιμή, αλλά πρέπει να επισημάνουμε ότι η περίοδος επιστροφής χρημάτων είναι μόνο επτά ημέρες, οπότε βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει.

5. IPVanish

Η τελευταία μας επιλογή είναι το IPVanish, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέετε έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα, όπως το PIA. Διαθέτει πελάτες για Windows, macOS, Android και iOS, οι οποίοι είναι εύκολο να ρυθμιστούν και να χρησιμοποιηθούν. Επιπλέον, είναι συμβατό και με συγκεκριμένους δρομολογητές.

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει μεγάλες ταχύτητες, αν και μπορεί να διαπιστώσετε ότι είναι κακοί σε ορισμένους διακομιστές. Δεν υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης, αλλά δεν είναι το καλύτερο VPN για ροή. Δεν μπορεί να μπει στο Netflix ή στο BBC iPlayer, αλλά αν είστε οπαδός του Hulu ή του Amazon Prime Video, είναι μια επιλογή.

Η ασφάλεια του IPVanish είναι καλή. Υπάρχουν πολλές επιλογές πρωτοκόλλου για να διαλέξετε και υπάρχει ένας ενσωματωμένος διακόπτης kill. 

Υπάρχει πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, αλλά το IPVanish πέτυχε το 2016 επειδή παρέδωσε αρχεία καταγραφής στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Αυτό ήταν πριν από λίγο, οπότε το επίπεδο απορρήτου του μπορεί να είναι καλύτερο τώρα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να θυμάστε. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα γι ‘αυτό στην κριτική IPVanish.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το IPVanish

Το IPVanish διαθέτει περισσότερους από 1.300 διακομιστές σε περισσότερες από 75 τοποθεσίες, δίνοντάς σας πολλά να διαλέξετε. Επιπλέον, η εξυπηρέτηση πελατών της είναι αξιοπρεπής, με βάση γνώσης, ζωντανή συνομιλία και email διαθέσιμα όλο το 24ωρο. Είναι χρήσιμα και ο χρόνος απόκρισης είναι γρήγορος.

Η μηνιαία τιμή είναι αρκετά μέση, αλλά ενώ οι ανταγωνιστές της κάνουν πιο ελκυστικά σχέδια, το IPVanish προσφέρει μόνο μια μικρή έκπτωση. Δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή και μόνο εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών για να επιστρέψετε. 

 Καλύτερο VPN για πολλές συσκευές Τιμητικές αναφορές

Παρόλο που οι πέντε επιλογές μας παίρνουν το στέμμα στο τμήμα συνδέσεων, υπάρχουν περισσότερα που πρέπει να σκεφτείτε. Η ασφάλεια και το απόρρητό σας είναι σημαντικοί παράγοντες και μερικές από τις παραπάνω επιλογές δεν είναι οι καλύτερες για αυτό. 

Επιπλέον, το ExpressVPN, το οποίο είναι το πιο ασφαλές VPN, δεν λαμβάνει καν αναφορά λόγω του ορίου των πέντε συνδέσεών του, οπότε εδώ είναι μερικές εναλλακτικές λύσεις.

NordVPN

Το NordVPN είναι συγκρίσιμο με το ExpressVPN με πολλούς τρόπους, επομένως είναι το καλύτερο στοίχημά σας για ισχυρή ασφάλεια (διαβάστε το κομμάτι ExpressVPN εναντίον NordVPN για περισσότερα). Επιτρέπει έξι ταυτόχρονες συνδέσεις, κάτι που είναι πολύ λιγότερο από τις άλλες επιλογές μας, αλλά αν αυτό είναι αρκετό για εσάς, αξίζει τον κόπο.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι συμβατό με όλα τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και είναι εύκολο στη χρήση. Οι ταχύτητές του είναι γρήγορες, αλλά μπορούν να επιβραδυνθούν σε μεγάλες αποστάσεις. Ωστόσο, έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης και είναι σε θέση να εισέλθετε σε όλες τις πλατφόρμες ροής. 

Διαθέτει μερικές από τις καλύτερες διαθέσιμες ασφάλειες και προσθέτει περισσότερη προστασία με τους διακομιστές διπλού hop. Περιλαμβάνεται επίσης ένας διακόπτης kill και μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Παρέχει μια εξαιρετική αξία για τα χρήματά σας και υπάρχει ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία στην αναθεώρηση NordVPN.

CyberGhost

Μια άλλη εξαιρετική επιλογή είναι το CyberGhost. Επιτρέπει έως και επτά συνδέσεις, αν και αυτό είναι και το όριο για τις εγκαταστάσεις. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τα περισσότερα λειτουργικά συστήματα και οι πελάτες είναι εύχρηστοι. Όπως το NordVPN, οι ταχύτητές του είναι γρήγορες αλλά επιβραδύνονται σε μεγάλες αποστάσεις και έχετε απεριόριστο εύρος ζώνης. Μπορεί επίσης να μπει σε όλες τις πλατφόρμες ροής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CyberGhost έχει καλή ασφάλεια, καθώς και έναν μόνιμα ενεργοποιημένο διακόπτη kill. Δεν τηρεί αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας. Είναι μια φθηνή επιλογή, υπό την προϋπόθεση ότι επιλέγετε μια μακρύτερη συνδρομή. Οι χρήστες κινητών μπορούν να κάνουν χρήση της επταήμερης δοκιμής, αλλά υπάρχει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Η κριτική μας στο CyberGhost έχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την υπηρεσία. 

Τελικές σκέψεις

Υπάρχουν πολλοί πάροχοι VPN που προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες, αλλά εάν είτε διαθέτετε πολλές συσκευές με δυνατότητα internet είτε θέλετε να προστατεύσετε την οικογένειά σας, η λίστα γίνεται πιο σύντομη. Οι περισσότεροι πάροχοι προσφέρουν περίπου πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις, και υπάρχουν μόνο μερικοί που ξεπερνούν τα μέγιστα. 

Η λίστα μας με τα καλύτερα VPN για πολλές συσκευές επισημαίνει αυτές τις λίγες, αλλά να θυμάστε ότι επειδή προσφέρουν έναν τόνο συνδέσεων, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι η καλύτερη επιλογή για την ασφάλεια και το απόρρητό σας. Αν αυτό είναι κάτι που εκτιμάτε και μπορείτε να συμπιέσετε στο έπακρο τις έξι συνδέσεις, τότε το NordVPN είναι η καλύτερη επιλογή. 

Ωστόσο, εάν χρειάζεστε όσο το δυνατόν περισσότερες συνδέσεις, το Windscribe είναι αυτό που σας ταιριάζει. Δεν υπάρχουν απεριόριστες συνδέσεις, και είναι επίσης ένας καλός πάροχος. Ωστόσο, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την υπηρεσία, θα πρέπει να επιλέξετε το πρόγραμμα επί πληρωμή. 

Έχετε εμπειρία με τη σύνδεση πολλών συσκευών σε έναν λογαριασμό VPN; Θα θέλαμε να το ακούσουμε στην ενότητα σχολίων. Δείτε και τα άλλα άρθρα μας VPN ενώ βρίσκεστε εδώ. Όπως πάντα, ευχαριστώ για την ανάγνωση.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me