Καλύτερο VPN για την Τουρκία 2020

Με τα αρχαία μνημεία, τα όμορφα τοπία και τη ζωντανή κουλτούρα, υπάρχουν πολλά να δείτε και να κάνετε στην Τουρκία. Είτε χαλαρώνετε σε μια παραλία είτε περιπλανιέται σε ερείπια, πιθανότατα θα θέλατε να συνδεθείτε στο διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και ο ασφαλέστερος τρόπος να το κάνετε είναι με ένα από τα καλύτερα VPN για τις επιλογές της Τουρκίας.


Όπου κι αν βρίσκεστε, είναι έξυπνο να χρησιμοποιείτε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Θα σας προστατεύσει από διαδικτυακούς κινδύνους και θα αποφύγετε περιορισμούς στο Διαδίκτυο, όπως λογοκρισία. Η λογοκρισία είναι διαδεδομένη σε πολλές χώρες, αλλά χειρότερη σε ορισμένες από άλλες (διαβάστε το κομμάτι μας για την Κίνα για καλύτερη εμφάνιση).

Λογοκρισία στην Τουρκία

Η τουρκική κυβέρνηση μπορεί να κάνει τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου (ISP) να χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά για να αποκλείσουν ιστότοπους με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Ο Engelliweb διαπίστωσε ότι περισσότερες από 114.000 ιστοσελίδες δεν ήταν προσβάσιμες τον Νοέμβριο του 2016, πολύ περισσότερες από τις 40.000 ιστοσελίδες που βρήκε το 2013.

Πολλά μπλοκ βρίσκονται σε περιεχόμενο που θεωρείται άσεμνο. Αυτό περιλαμβάνει ιστότοπους με ορισμένες σεξουαλικές λέξεις-κλειδιά, πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί με περιεχόμενο που σχετίζεται με την κοινότητα LGBT μπορούν επίσης να αποκλειστούν. Οτιδήποτε θεωρείται δυσφημιστικό για το Ισλάμ ή προάγει τον αθεϊσμό μπορεί επίσης να περιοριστεί.

Το 2017, η Wikipedia αποκλείστηκε για να εμποδίσει την πρόσβαση ατόμων σε άρθρα σχετικά με τον πόλεμο της Συρίας. Περιεχόμενο που επικρίνει το Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AK Parti) μπορεί να συμπεριληφθεί στη μαύρη λίστα και οι ιστότοποι ειδήσεων να παγιδευτούν επίσης στο διαδίκτυο.

Οι εφαρμογές κοινωνικών μέσων και επικοινωνίας, όπως το WhatsApp, το Twitter, το Facebook και το YouTube, έχουν μπλοκαριστεί ή καταστραφεί στο παρελθόν. Οι αρχές μπορούν επίσης να ζητήσουν από τις πλατφόρμες να καταργήσουν περιεχόμενο που θεωρούν άσεμνο.

Ο νόμος για τη ρύθμιση των δημοσιεύσεων στο Διαδίκτυο και την καταπολέμηση των εγκλημάτων που διαπράττονται από τέτοια μέσα δημοσίευσης – ναι, αυτό είναι πραγματικά το όνομά του – ρυθμίζει τον αποκλεισμό και την κατάργηση διαδικτυακού περιεχομένου. Ονομάστηκε επίσης Νόμος 5651, θεσπίστηκε το 2007 για την προστασία των παιδιών και την πρόληψη της πρόσβασης σε παράνομο και επιβλαβές υλικό.

Έχει τροποποιηθεί πολλές φορές για να διευρύνει τους τομείς της λογοκρισίας. Μπορεί να αποκλειστεί περιεχόμενο που σχετίζεται με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, ναρκωτικά, πορνεία, επικίνδυνες ουσίες, πορνό, τζόγο, αυτοκτονία και εγκλήματα κατά του ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας..

Άλλοι δηλωμένοι λόγοι λογοκρισίας είναι η «υπεράσπιση του δικαιώματος στη ζωή, η προστασία της ιδιοκτησίας, η διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας και της δημόσιας τάξης, η πρόληψη του εγκλήματος ή η προστασία της δημόσιας υγείας». Μόλις ληφθεί απόφαση για αποκλεισμό περιεχομένου, οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου πρέπει να συμμορφωθούν με την παραγγελία εντός τεσσάρων ωρών ή να αντιμετωπίσουν μεγάλο πρόστιμο.

Επιπλέον, η Αρχή Τεχνολογιών Πληροφοριών και Επικοινωνιών εισήγαγε ένα σύστημα φιλτραρίσματος που υποτίθεται ότι προστατεύει τους χρήστες, ιδίως τους ανηλίκους, από ακατάλληλο περιεχόμενο. Οι ISP πρέπει να το προσφέρουν στους πελάτες, αλλά είναι προαιρετικό. Τούτου λεχθέντος, έχει κατηγορηθεί ότι είναι ένα backdoor για λογοκρισία λόγω του εύρους των αποκλεισμένων λέξεων-κλειδιών.

Θα πρέπει επίσης να γνωρίζετε προτού ξεκινήσετε ότι πολλοί ιστότοποι για VPN έχουν αποκλειστεί για λίγο και αποκαλύφθηκε ένα νέο σύνολο απαγορεύσεων το 2018. Εάν είναι μόνο ο ιστότοπος, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το VPN εκ των προτέρων.

Διαδικτυακή ομιλία στην Τουρκία

ομιλία στην Τουρκία

Το τουρκικό σύνταγμα προσφέρει προστασία για την ελευθερία της έκφρασης, δηλώνοντας ότι όλοι έχουν το δικαίωμα να εκφράζουν και να διανέμουν τις σκέψεις ή τις απόψεις τους με ομιλία, γραπτώς ή μέσω άλλων μέσων.

Παρόλο που δεν υπάρχουν νόμοι που ποινικοποιούν τις διαδικτυακές δραστηριότητες, τμήματα του ποινικού κώδικα, οι αντιτρομοκρατικοί νόμοι και άλλοι νόμοι εφαρμόζονται στο διαδίκτυο και εκτός σύνδεσης. Το άρθρο 26 του συντάγματος, για παράδειγμα, είναι ευρύ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δίωξη ανθρώπων για δυσφήμιση.

Τα άρθρα 125 και 299 του τουρκικού ποινικού κώδικα καθιστούν παράνομη τη δυσφήμιση και τιμωρείται με φυλάκιση έως και δύο ετών ή πρόστιμο. Ratchet ότι μέχρι να δυσφημίσει έναν δημόσιο αξιωματούχο, ο στρατιωτικός ή άλλος αριθμός αρχής και η ποινή αυξάνεται.

Η αντιτρομοκρατική νομοθεσία της Τουρκίας έχει επικριθεί από την ΕΕ, η οποία ανέφερε ότι ο ορισμός τους για τον «τρόμο» είναι πολύ ευρύς και πρέπει να περιοριστεί για να αποφευχθεί η άσκοπη δίωξη δημοσιογράφων για δημοσίευση «τρομοκρατικής προπαγάνδας».

Πολλοί απλώς επέκριναν την κυβέρνηση και δεν έχουν καμία σχέση με την τρομοκρατία. Έχουν ανοιχθεί περισσότερες από 1.800 υποθέσεις για προσβολή του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων εναντίον δημοσιογράφων, γελοιογράφων και εφήβων. Οι καταδικασθέντες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών.

Αρκετοί έχουν συλληφθεί και διωχθεί για δημοσιεύσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που περιλαμβάνουν δυσφήμιση ή κοινή χρήση της προπαγάνδας μιας τρομοκρατικής οργάνωσης και ορισμένες έχουν σταλεί στη φυλακή. Για παράδειγμα, ο δημοσιογράφος Hayri Tunc καταδικάστηκε σε φυλάκιση δύο ετών για tweets, δημοσιεύσεις στο Facebook και βίντεο στο YouTube που θεωρούνται τρομοκρατική προπαγάνδα και συνέπραξη και δόξα εγκληματικών πράξεων.

Ο φοιτητής πανεπιστημίου Gizem Yerik καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών για προσβολή του προέδρου και διάδοση τρομοκρατικής προπαγάνδας στο Twitter. Πολλοί άνθρωποι είχαν καταθέσει ποινικές καταγγελίες εναντίον τους για προσβολή του Προέδρου Ερντογάν, οπότε θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με αυτό που δημοσιεύετε στο διαδίκτυο.

Απόρρητο και επιτήρηση στην Τουρκία

Ενώ το τουρκικό σύνταγμα αποσκοπεί στη διασφάλιση της ιδιωτικής ζωής, υπάρχουν περιορισμοί στη χρήση εργαλείων κρυπτογράφησης. Η ByLock, μια εφαρμογή επικοινωνίας, είναι ευρέως διαθέσιμη σε πολλές χώρες, αλλά η κυβέρνηση ισχυρίστηκε ότι μέλη του κινήματος Gulen το χρησιμοποιούσαν και συνέλαβαν χιλιάδες Τούρκους πολίτες που το είχαν.

Η επιτήρηση αυξήθηκε μετά την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016 και έκτοτε έχουν παρακολουθείται δεκάδες χιλιάδες λογαριασμοί κοινωνικών μέσων.

Πολλοί πολίτες υποπτεύονταν ότι η κυβέρνηση διεξήγαγε επιτήρηση και τα διερχόμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσαν τις ανησυχίες τους όταν αποκάλυψαν σύμβαση μεταξύ της Hacking Team, μιας εταιρείας λογισμικού παρακολούθησης και της Γενικής Διεύθυνσης Ασφάλειας, της αστικής αστυνομίας. Έδειξαν ότι το GDS είχε πληρώσει 600.000 $ στην Hacking Team από τον Ιούνιο του 2011 έως τον Νοέμβριο του 2014.

Επιπλέον, ο νόμος για την τροποποίηση του νόμου για τις κρατικές υπηρεσίες πληροφοριών και ο Εθνικός Οργανισμός Πληροφοριών επιτρέπει στις αρχές να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα επικοινωνιών χωρίς δικαστική απόφαση. Δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς πρέπει να παρέχουν πληροφορίες εάν ζητηθούν και η αποτυχία τους μπορεί να οδηγήσει σε φυλάκιση.

Ο νόμος αριθ. 5651 απαιτεί από τους παρόχους φιλοξενίας και πρόσβασης να διατηρούν πληροφορίες κίνησης για ένα έτος και να υποβάλλουν τα δεδομένα με χρονική σήμανση. Πρέπει να παρέχουν βοήθεια στην ICTA για την παρακολούθηση της κυκλοφορίας στο Διαδίκτυο.

Επιπλέον, απαγορεύεται η ανώνυμη αγορά κινητών τηλεφώνων. Οι αγοραστές πρέπει να παρέχουν επίσημη αναγνώριση και, εάν ένα τηλέφωνο εισαχθεί, πρέπει να εγγραφεί εντός 60 ημερών. Εκείνα που δεν θα κλείσουν από τα δίκτυα.

Καλύτερο VPN για την Τουρκία 2020

Τι κάνει το VPN το καλύτερο για την Τουρκία

Πολλοί από τους καλύτερους παρόχους VPN μας έχουν παρόμοιες δυνατότητες, αλλά ορισμένοι είναι πιο κατάλληλοι από άλλους σε ορισμένες χώρες. Για την Τουρκία, θέλετε να επιλέξετε ένα με καλή ασφάλεια. Αυτό θα σας κρύψει από απόπειρες επιτήρησης και διαδικτυακή αστυνόμευση. Για να το ακολουθήσετε, θέλετε έναν διακόπτη kill, ο οποίος θα σας προστατεύει διακόπτοντας τη σύνδεσή σας σε περίπτωση αποτυχίας του VPN.

Το απόρρητό σας είναι εξίσου σημαντικό, οπότε ο πάροχος θα πρέπει να έχει μια αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής, διασφαλίζοντας ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες παραμένουν μυστικές.

Ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών θα διευκολύνει πολύ την παράκαμψη της λογοκρισίας και των γεωγραφικών αποκλεισμών. Επιπλέον, εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στην Τουρκία, θα πρέπει να επιλέξετε έναν πάροχο με διακομιστές εκεί.

Οι γρήγορες ταχύτητες θα σας εμποδίσουν να παρακολουθείτε φόρτωση οθονών και το απεριόριστο εύρος ζώνης θα σας επιτρέψει να κάνετε ροή και λήψη όσο θέλετε χωρίς να ανησυχείτε. Εάν η ροή είναι στην ατζέντα σας, το καλύτερο VPN για το Netflix μπορεί να είναι χρήσιμο.

Ίσως θελήσετε επίσης να λάβετε υπόψη παράγοντες όπως η ευκολία χρήσης του, ποιες συσκευές υποστηρίζει, η ποιότητα της εξυπηρέτησης πελατών και εάν ταιριάζει στον προϋπολογισμό σας.

1. Καλύτερο VPN για την Τουρκία: ExpressVPN

Επιλέξαμε το ExpressVPN ως νικητή μας για την Τουρκία, καθώς προσφέρει όλα όσα χρειάζονται για να παραμείνουν ασφαλείς και πολλά άλλα. Συχνά γίνεται αναφορά στα πέντε κορυφαία άρθρα μας, επειδή πιστεύουμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα VPN. Διαβάστε για το γιατί μας αρέσει τόσο πολύ στην κριτική μας στο ExpressVPN.

Διαθέτει εξαιρετική ασφάλεια με κρυπτογράφηση AES 256-bit και την επιλογή να την αυξήσετε αν θέλετε. Επιπλέον, υπάρχει ένας διακόπτης kill και έχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής. Όλα αυτά μαζί διασφαλίζουν ότι είστε κρυμμένοι και ασφαλείς.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να βρείτε έναν κατάλληλο διακομιστή, καθώς έχει πάνω από 3.000 σε 94 χώρες. Ορισμένα βρίσκονται επίσης στην Τουρκία, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε αυτήν τη χώρα. Το ExpressVPN είναι το γρηγορότερο κομμάτι VPN μας και δεν έχει όρια εύρους ζώνης, το οποίο το βοήθησε να κερδίσει και στο καλύτερο VPN για ροή κομματιού, επίσης.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το ExpressVPN

Οι πελάτες είναι διαθέσιμοι για Windows, macOS, Android και iOS και είναι εύχρηστοι. Διαθέτει επίσης επεκτάσεις προγράμματος περιήγησης για Chrome, Firefox και Safari. Εάν η εμπειρία σας στο VPN είναι περιορισμένη, το ExpressVPN είναι μια καλή επιλογή καθώς κάνει σχεδόν τα πάντα για εσάς.

Έχει καλή υποστήριξη πελατών, με επιλογές ζωντανής συνομιλίας και email. Και οι δύο είναι διαθέσιμοι 24/7 με εξυπηρετικό και πεπειραμένο προσωπικό. Εάν χρειάζεστε περισσότερη τεχνική βοήθεια, η διαδρομή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι η καλύτερη.

Σε σύγκριση με άλλους παρόχους, το ExpressVPN είναι ακριβό. Ακόμα, αξίζει την τιμή για την ποιότητα της υπηρεσίας και μπορείτε να μειώσετε το συνολικό κόστος επιλέγοντας ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα. Υπάρχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, σε περίπτωση που δεν σας αρέσει.

2. NordVPN

Το NordVPN είναι ένας άλλος καλός πάροχος που συχνά προωθεί τα άρθρα μας και είναι συγκρίσιμος με το ExpressVPN, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο head-to-head κομμάτι μας. Διαθέτει κορυφαίους διακομιστές ασφαλείας και διπλού λυκίσκου, οι οποίοι βασικά προσθέτουν περισσότερη προστασία στη σύνδεση. Υπάρχει επίσης ένας ενσωματωμένος διακόπτης kill και δεν διατηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο.

Προηγούμενος

Επόμενο

Το δίκτυο διακομιστών του περιλαμβάνει χιλιάδες διακομιστές σε 60 χώρες. Υπάρχουν 18 στην Τουρκία, κάτι που θα κάνει τους όσους θέλουν το τουρκικό περιεχόμενο χαρούμενο.

Έχει καλές ταχύτητες, αλλά μπορεί να επιβραδύνεται κατά τη σύνδεση σε μεγάλη απόσταση. Ευτυχώς, δεν υπάρχουν περιορισμοί στο εύρος ζώνης. Διαβάστε την κριτική μας NordVPN για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το NordVPN

Ο υπολογιστής-πελάτης είναι διαθέσιμος για Windows και macOS και η εφαρμογή για κινητά μπορεί να εγκατασταθεί σε Android και iOS. Η ρύθμιση είναι γρήγορη και η διάταξη είναι απλή στη χρήση. Αναφέρεται επίσης στο καλύτερο VPN για σύγκριση πολλαπλών συσκευών, οπότε αν έχετε πολλή τεχνολογία, είναι μια καλή επιλογή.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εύχρηστη βάση γνώσεων, η οποία θα πρέπει να είναι αρκετή για μικρά προβλήματα. Σε αντίθετη περίπτωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email, για γρήγορη και διεξοδική απάντηση.

Το NordVPN είναι μια εξαιρετική αξία για τα χρήματα, ακόμη και στη μηνιαία τιμή, αλλά θα εξοικονομήσετε εάν εγγραφείτε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Υπάρχει επίσης μια επιστροφή χρημάτων 30 ημερών, οπότε δεν έχετε τίποτα να χάσετε.

3. TorGuard

Το TorGuard έχει καλή ασφάλεια και είναι ένας από τους πιο προσαρμόσιμους παρόχους στις αναθεωρήσεις VPN. Διαθέτει επίσης έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill και μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής για την προστασία σας.

Διαθέτει διακομιστές σε περισσότερες από 50 χώρες, δίνοντάς σας πολλά για παράκαμψη μπλοκ, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων στην Τουρκία για περιεχόμενο συγκεκριμένης περιοχής. Τούτου λεχθέντος, ο TorGuard αγωνίζεται να ξεπεράσει τα γεωγραφικά μπλοκ ορισμένων υπηρεσιών ροής.

Για να εγγυηθείτε την πρόσβαση, μπορείτε να αγοράσετε μία από τις αποκλειστικές διευθύνσεις IP για την τοποθεσία που θέλετε. Αυτή η δυνατότητα κέρδισε την TorGuard κορυφαία θέση στο καλύτερο VPN μας με αποκλειστικό κομμάτι IP.

TorGuard-Slider1
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider2
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider3
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider4
© Cloudwards.net

TorGuard-Slider5
© Cloudwards.net

Προηγούμενος

Επόμενο

Οι ταχύτητες δεν είναι κακές, αλλά διαφέρουν. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να παρακολουθείτε πόσο εύρος ζώνης χρησιμοποιείτε, καθώς δεν υπάρχει όριο. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να διαβάσετε την κριτική μας στο TorGuard.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το TorGuard

Το TorGuard μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Είναι εύκολο στη χρήση, αλλά η εφαρμογή για κινητά μπορεί να είναι οδυνηρή κατά τη ρύθμιση.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους οδηγούς και τα φόρουμ στο διαδίκτυο για μικρά ζητήματα. Για περισσότερη βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email. Τούτου λεχθέντος, η ζωντανή συνομιλία διευθύνεται από τρίτη εταιρεία εξυπηρέτησης πελατών, οπότε μπορεί να μην είναι καλό για περισσότερα τεχνικά προβλήματα. Ευτυχώς, η υποστήριξη μέσω email είναι καλή και είναι διαθέσιμη 24/7. 

Παρόλο που η μηνιαία τιμή δεν είναι κακή, θα ήταν καλύτερα να επιλέξετε ένα μεγαλύτερο πρόγραμμα. Ίσως να μην θέλετε να μπείτε κατευθείαν, αλλά υπάρχει μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών για να διευκολύνετε τις ανησυχίες σας.

4. Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο είναι ένας αξιοπρεπής πάροχος, παρόλο που δεν διαθέτει όλες τις δυνατότητες των ανταγωνιστών της. Έχει καλή ασφάλεια, αλλά από προεπιλογή η κρυπτογράφηση είναι 128-bit. Ωστόσο, μπορείτε να το αλλάξετε χειροκίνητα σε AES 256-bit, το οποίο προτείνουμε. Απλώς να γνωρίζετε ότι κάτι τέτοιο θα επιβραδύνει τη σύνδεσή σας.

Διαθέτει έναν ενσωματωμένο διακόπτη kill για να σας κρατήσει ασφαλείς εάν το VPN αποτύχει και δεν διατηρεί αρχείο της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο.

Το PIA διαθέτει μόνο διακομιστές σε 33 χώρες, κάτι που είναι πολύ μικρότερο από άλλους παρόχους, αλλά θα πρέπει να είναι αρκετό για να παρακάμψει μπλοκ. Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix των Η.Π.Α., η PIA θα σας οδηγήσει καθώς οι περισσότεροι διακομιστές της βρίσκονται εκεί. Ωστόσο, δεν διαθέτει διακομιστές στην Τουρκία.

Η ταχύτητα είναι μία από τις καλύτερες δυνατότητες της PIA, αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στην ελαφριά κρυπτογράφηση που χρησιμοποιεί από προεπιλογή. Μόλις αυξήσετε την κρυπτογράφηση, θα επιβραδυνθεί, αλλά εξακολουθεί να είναι εντάξει. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης, επομένως δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτό.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσει η ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Η εγκατάσταση είναι εύκολη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Οι πελάτες είναι απλοί και θα σας συνδέσουν γρήγορα.

Ωστόσο, η υποστήριξη πελατών θα μπορούσε να βελτιωθεί. Δεν υπάρχει επιλογή ζωντανής συνομιλίας, επομένως μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μόνο μέσω email. Για το λόγο αυτό, είναι πιο αργό από τους άλλους, αλλά η βοήθεια που λάβαμε ήταν διεξοδική και είναι διαθέσιμη 24/7. Διαβάστε την αναθεώρηση PIA για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία υποστήριξης. 

Το PIA ήταν ένα από τα φθηνότερα VPN, αλλά οι τιμές του αυξήθηκαν πρόσφατα. Εξακολουθεί να παρέχει μια πλήρη υπηρεσία για μια δίκαιη μηνιαία τιμή, αλλά είναι πιο σύμφωνη με τους ανταγωνιστές της τώρα. Ωστόσο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα επιλέγοντας μεγαλύτερη συνδρομή και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών για επιπλέον ηρεμία.

5. VyprVPN

Το VyprVPN έχει καλή ασφάλεια και το δικό του πρωτόκολλο Chameleon, το οποίο παρέχει επιπλέον κρυπτογράφηση στη σήραγγα VPN. Παίρνετε επίσης έναν διακόπτη kill με την υπηρεσία, και υπάρχει μια πολιτική μη καταγραφής.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στην εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων Cyphr, η οποία σας επιτρέπει να επικοινωνείτε ιδιωτικά, αλλά το άτομο με το οποίο θέλετε να μιλήσετε πρέπει να το εγκαταστήσει επίσης. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στην αναθεώρηση VyprVPN.

Διαθέτει διακομιστές σε 64 χώρες, αλλά το συνολικό ποσό είναι απογοητευτικό σε σύγκριση με τις κορυφαίες επιλογές μας. Θα πρέπει να είστε σε θέση να ξεπεράσετε τους περιορισμούς και υπάρχουν και στην Κωνσταντινούπολη.

Οι ταχύτητες είναι εντάξει, αλλά μπορεί να επιβραδύνονται κατά καιρούς και δεν υπάρχουν όρια στη χρήση του εύρους ζώνης.

Άλλοι λόγοι που μας αρέσουν το VyprVPN

Το VyprVPN μπορεί να ρυθμιστεί σε Windows, macOS, Android και iOS σε λίγα λεπτά. Η διεπαφή του έχει ημερομηνία, αλλά δεν είναι δύσκολο να χρησιμοποιηθεί.

Διατίθεται μια συχνή ερώτηση για να σας καθοδηγήσει σε μικρά προβλήματα. Περαιτέρω βοήθεια μπορείτε να βρείτε επικοινωνώντας με το προσωπικό υποστήριξης μέσω ζωντανής συνομιλίας ή email, 24/7. Η ζωντανή συνομιλία είναι η πιο γρήγορη επιλογή, αλλά μία από τις δύο επιλογές δεν είναι τέλεια καθώς η βοήθεια είναι σύντομη.

vyprvpn-dns

Το VyprVPN έχει λογική τιμή και υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που θα σας παρέχει αρκετό χρόνο για να το ελέγξετε πριν αγοράσετε.

Αξιότιμη αναφορά: Windscribe

Παρόλο που μπορεί να μην είναι τόσο καλή όσο οι κορυφαίες επιλογές μας, πιστεύουμε ότι η Windscribe πρέπει να αναφέρει την Τουρκία. Η ασφάλειά του είναι καλή και μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας. Υπάρχει ένας διακόπτης kill και πολλές ρυθμίσεις απορρήτου για να διαλέξετε. Το μειονέκτημά του είναι ότι διατηρεί ορισμένα αρχεία καταγραφής, αν και τα δεδομένα που διατηρούνται δεν έχουν πραγματική αξία και δεν μπορούν να εντοπιστούν σε εσάς.

Διαθέτει διακομιστές που καλύπτουν 55 χώρες. Αυτό περιλαμβάνει ορισμένα στην Κωνσταντινούπολη και την Προύσα, αλλά είναι διαθέσιμα μόνο μέσω της συνδρομής Pro. Οι ταχύτητές του θα είναι καλές για τις περισσότερες δραστηριότητες.

διεπαφή Windscribe

προτιμήσεις ανέμου

επέκταση προγράμματος περιήγησης Windscribe

επιλογές απορρήτου Windscribe

δοκιμές διαρροής ανέμου

Προηγούμενος

Επόμενο

Εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω της ζωντανής συνομιλίας 24/7. Χρησιμοποιεί έναν εκπρόσωπο AI που ονομάζεται Gary, αλλά οι απαντήσεις του είναι καλές. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email ή να χρησιμοποιήσετε τη βάση γνώσεων και τους οδηγούς για μικρότερα ζητήματα.

Είναι αρκετά δαπανηρό αν δεν εγγραφείτε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Υπάρχει ένα δωρεάν πρόγραμμα, αλλά περιορίζει το εύρος ζώνης. Δεν υπάρχει πολιτική επιστροφής χρημάτων, αλλά μπορείτε να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εντός τριών ημερών από την αγορά. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία στην αναθεώρηση Windscribe.

Τελικές σκέψεις

Σε αυτό το άρθρο, σας δώσαμε τους λόγους να χρησιμοποιήσετε ένα VPN στην Τουρκία και τι να ψάξετε όταν επιλέγετε ένα. Πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε με μεγάλη ασφάλεια και ότι συνοδεύεται από διακόπτη kill και αυστηρή πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

Ένα μεγάλο δίκτυο διακομιστών θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να παρακάμψετε μπλοκ και θα πρέπει να συμπεριλάβετε ορισμένα στην Τουρκία εάν θέλετε περιεχόμενο από εκεί.

Με όλα αυτά κατά νου, το ExpressVPN είναι ο νικητής μας για την Τουρκία. Τσεκάρει όλα τα κουτιά και είναι μια εξαιρετική υπηρεσία παντού. Επιπλέον, με την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος.

Εάν έχετε προτάσεις για τη χρήση VPN στην Τουρκία, ενημερώστε μας στα παρακάτω σχόλια. Θα θέλαμε να τους ακούσουμε. Φροντίστε να δείτε το αρχείο VPN για άλλα ενδιαφέροντα άρθρα. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map