Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Σιγκαπούρης: Ακούγοντας το λιοντάρι του Roar το 2020

Το Διαδίκτυο στη Σιγκαπούρη είναι από τα πιο λογοκριμένα και παρακολουθείται στον κόσμο. Για περίπου 11 εκατομμύρια χρήστες του Διαδικτύου της Σιγκαπούρης, υπάρχουν μόνο τρεις μεγάλοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου: οι Singtel, StarHub και M1, με μια χούφτα μικρότερων ISP που αγωνίζονται να κερδίσουν έλξη. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να ξεφύγετε από το προπύργιο της Σιγκαπούρης στον Ιστό, αλλά όχι τόσοι πολλοί για να μπείτε.


Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικοί λόγοι για τους οποίους θέλετε να εμφανίζονται σαν να ήσασταν στη Σιγκαπούρη. Εκτός από την ανάκτηση ιστότοπων όπως το Yahoo που συμμορφώνονται με την Αρχή Ανάπτυξης Μέσων της Σιγκαπούρης, η χρήση μιας διεύθυνσης IP της Σιγκαπούρης μπορεί να παρέχει πρόσβαση, για παράδειγμα, στην έκδοση NewsAsia της Σιγκαπούρης.

Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Σιγκαπούρης και να το κάνετε με ασφάλεια. Η Σιγκαπούρη είναι γεμάτη λογοκρισία και παρακολούθηση διαδικτύου, επομένως θα σας προσφέρουμε τις βέλτιστες πρακτικές για τη σήραγγα χωρίς να θέσετε τον εαυτό σας σε κίνδυνο.

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Σιγκαπούρης

Η Σιγκαπούρη είναι μια κυρίως ελεύθερη χώρα. Το Freedom House είπε ότι ήταν «εν μέρει δωρεάν» το 2015, δίνοντάς του τέσσερα στα επτά για την πολιτική ελευθερία και τις πολιτικές ελευθερίες. Αυτό σημαίνει ότι οι πολίτες μπορούν σε μεγάλο βαθμό αυτό που θέλουν, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας υπηρεσιών καταστρατήγησης για το Διαδίκτυο. 

Εάν προσπαθείτε να μπείτε στη Σιγκαπούρη αντί για αυτήν, οι επιλογές είναι κυρίως οι ίδιες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Tor, το οποίο είναι ένα ανώνυμο δίκτυο διακομιστών που κρύβει την αρχική σας σύνδεση ή ακόμα και μια επιλογή από τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης. Αν και θα λάβουν μια διεύθυνση IP της Σιγκαπούρης, καμία από αυτές δεν είναι η καλύτερη λύση για ταχύτητα ή ασφάλεια.

Ο οδηγός VPN εναντίον διακομιστή μεσολάβησης εναντίον Tor κάνει καλή δουλειά εξηγώντας τις λεπτομέρειες, αλλά, εν συντομία, οι διακομιστές μεσολάβησης και Tor είναι ευάλωτοι σε χαμηλές ταχύτητες και εγκλήματα στον κυβερνοχώρο. Επειδή οι τοποθεσίες ping στο δίκτυο του Tor είναι ιδιωτικές και λειτουργικές, δεν υπάρχει λόγος για ποια δεδομένα συλλέγει η ροή σας ή εάν παρακολουθείται. Οι πληρεξούσιοι πέφτουν θύματα του ίδιου προβλήματος, αλλά μόνο σε μία τοποθεσία.

Αυτό μας αφήνει εικονικά ιδιωτικά δίκτυα, τα οποία είναι η καλύτερη λύση για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP της Σιγκαπούρης. Όπως ένας διακομιστής μεσολάβησης, ένα VPN θα βρίσκεται στη μέση της σύνδεσής σας και θα εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε σε άλλη τοποθεσία. Χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα VPN, θα κρυπτογραφήσει επίσης την αρχική σύνδεσή σας, καθιστώντας σχεδόν αδύνατο να δείτε πού βρίσκεστε πραγματικά.

Δεν υπάρχει κατάλληλο υποκατάστατο VPN εάν προσπαθείτε να λάβετε άλλη διεύθυνση IP, ειδικά στη Σιγκαπούρη. Παρακάτω, μπορείτε να βρείτε τις κορυφαίες προτάσεις μας για παρόχους VPN που έχουν τοποθεσίες στη Σιγκαπούρη.

ExpressVPN

Το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN που έχουμε δοκιμάσει. Εκτός από το ταχύτερο VPN, συνοδεύεται από την καλύτερη ισορροπία απόδοσης, ασφάλειας και λειτουργιών. Ευτυχώς, έχει τρεις τοποθεσίες στη Σιγκαπούρη – Κεντρική Επιχειρηματική Περιοχή, Jurong και Marina Bay – οπότε η σήραγγα στη χώρα δεν αποτελεί πρόβλημα.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Όπως θα δούμε στην επόμενη ενότητα, υπάρχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο κινδύνου κατά τη χρήση μιας διεύθυνσης IP της Σιγκαπούρης, οπότε είναι σημαντικό να συντονιστείτε με έναν πάροχο που προσφέρει το καλύτερο στην ασφάλεια VPN. Το ExpressVPN είναι η επιτομή αυτού, για το οποίο μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με την κριτική μας στο ExpressVPN.

NordVPN

Το NordVPN διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι έχει παρουσία στη Σιγκαπούρη. Υπάρχουν 80 διακομιστές εκεί και, σε αντίθεση με το ExpressVPN, μπορείτε να επιλέξετε τον συγκεκριμένο διακομιστή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Οι διακομιστές στη Σιγκαπούρη υποστηρίζουν τη συσκότιση πακέτων και τις συνδέσεις peer-to-peer, οπότε το torrenting είναι επίσης καλό.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Αν και δεν είναι τόσο συνεπές με το ExpressVPN όσον αφορά την ταχύτητα, το NordVPN αντισταθμίζει τα λάθη του με χαρακτηριστικά. Διαθέτει πολλούς ειδικούς διακομιστές και ένα εργαλείο αποκλεισμού διαφημίσεων ενσωματωμένο στην εφαρμογή δωρεάν. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτά στην κριτική NordVPN.

CyberGhost

Το CyberGhost διαθέτει 36 διακομιστές στη Σιγκαπούρη, αλλά, όπως και με το ExpressVPN, δεν μπορείτε να επιλέξετε τον συγκεκριμένο διακομιστή στον οποίο θέλετε να συνδεθείτε. Δεν είναι η προεπιλεγμένη επιλογή για τη Σιγκαπούρη επειδή εγκαθίσταται με το κατώτερο πρωτόκολλο IKEv2, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε σε OpenVPN – το πρωτόκολλο NordVPN και ExpressVPN – στις ρυθμίσεις.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Δεν είναι μια τέλεια υπηρεσία, αλλά το CyberGhost κάνει ένα ισχυρό επιχείρημα με το πόσο φθηνό είναι. Λαμβάνοντας υπόψη την τιμή, είναι μια από τις καλύτερες τιμές στην αγορά, παρά τα ατυχή λάθη στην ταχύτητα. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό, καθώς και για την υπόλοιπη υπηρεσία, στην κριτική μας στο CyberGhost.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP Σιγκαπούρης

Όπως αναφέρεται στο καλύτερο κομμάτι VPN για τη Σιγκαπούρη, το Διαδίκτυο στη Σιγκαπούρη παρακολουθείται και λογοκρίνεται από την Αρχή Ανάπτυξης Μέσων. Πολλοί από τους αποκλεισμένους ιστότοπους είναι πορνό ή ιστότοποι που παρέχουν πληροφορίες σχετικά με ναρκωτικά, τα οποία, αν και εξακολουθούν να λογοκρίνονται, δεν είναι καινούργια για μια χώρα που είναι γνωστό ότι έχει καταστραφεί στο Διαδίκτυο.

Αν και το καλύτερο VPN μας για πορνό θα σας δώσει ένα βήμα απέναντι στους γνωστούς αποκλεισμένους ιστότοπους, η Σιγκαπούρη έχει πιο επικίνδυνη λογοκρισία από αυτό.

Οι δημοσιογράφοι, ειδικότερα, ελέγχονται από την κυβέρνηση της Σιγκαπούρης. Ο υπουργός Πληροφοριών, Επικοινωνιών και Τεχνών στη Σιγκαπούρη έγραψε μια επιστολή λέγοντας ότι «δεν είναι ο ρόλος των δημοσιογράφων ή των εφημερίδων στη Σιγκαπούρη να υπερασπίζονται τα ζητήματα ή να κάνουν εκστρατεία υπέρ ή κατά της κυβέρνησης».

Η Σιγκαπούρη παρακολουθεί στενά ποιος κάνει τι στο Διαδίκτυο εντός των συνόρων της. Εάν χρησιμοποιείτε μια διεύθυνση IP της Σιγκαπούρης, πιθανότατα θα παρακολουθείτε, επομένως δεν πρέπει να κάνετε τίποτα που θα μπορούσε να είναι αμφισβητήσιμο από την κυβέρνηση της Σιγκαπούρης. Αν και συνήθως συνιστούμε VPN για να περάσετε από τη λογοκρισία, συνεχίζετε να κοιμάστε στην κοιλιά του θηρίου όταν ταξιδεύετε σχεδόν στη Σιγκαπούρη.

Ευτυχώς, μπορείτε να έχετε και το κέικ σας και να το φάτε. Οι παραπάνω προτάσεις VPN παρέχουν διακομιστές σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να συνδεθείτε με έναν διακομιστή στη Σιγκαπούρη για να χειριστείτε την επιχείρησή σας εκεί και να φύγετε γρήγορα. Έχουν επίσης εξαιρετική ασφάλεια, καθιστώντας ακόμη και τον πιο σκληρό έλεγχο μη θέμα.

Τελικές σκέψεις

Φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να εγκαταλείψετε σχεδόν τη Σιγκαπούρη παρά να πάτε εκεί, αλλά για να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες εκδόσεις διεθνών ιστότοπων ειδήσεων ή να περιηγηθείτε σε αποκλειστικά στη χώρα, θα πρέπει να λάβετε μια διεύθυνση IP της Σιγκαπούρης. Αν και ένας πληρεξούσιος ή Tor μπορεί να το πετύχει αυτό, σε θέτουν σε κίνδυνο δεδομένου του πόσο αυστηρή είναι η κυβέρνηση της Σιγκαπούρης.

Η καλύτερη λύση είναι ένα VPN. Οι τρεις προτάσεις μας έχουν τοποθεσίες στη Σιγκαπούρη, καθώς και μακρά ιστορία συνεπούς και ασφαλούς απόδοσης. Αν όμως κανένα από αυτά δεν σας ταιριάζει, μπορείτε να περιηγηθείτε στις κριτικές VPN για εναλλακτικές λύσεις.

Γιατί χρειάζεστε μια διεύθυνση IP της Σιγκαπούρης; Ενημερώστε μας πώς θα λάβετε ένα στα παρακάτω σχόλια και, όπως πάντα, ευχαριστούμε που διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map