Πώς να αποκτήσετε μια γαλλική διεύθυνση IP το 2020 τόσο εύκολο όσο Un, Deux, Trois

Μπορεί να είναι ενοχλητικό όταν βρίσκεστε εκτός Γαλλίας και κοιτάζετε ένα μήνυμα σφάλματος όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι η προβολή του διαδικτυακού περιεχομένου που έχετε συνηθίσει. Τα γεωγραφικά μπλοκ περιορίζουν το περιεχόμενο σε μια συγκεκριμένη χώρα, επομένως δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό εάν δεν είστε εκεί. Ωστόσο, μπορείτε να ξεγελάσετε τον ιστότοπο ή την online υπηρεσία για να πιστεύετε ότι είστε εκεί. Θα σας δείξουμε πώς να λάβετε μια γαλλική διεύθυνση IP.


Ίσως αναρωτιέστε πώς ο ιστότοπος ή η υπηρεσία γνωρίζει την τοποθεσία σας. Η απάντηση είναι ότι οι πληροφορίες αποθηκεύονται στη διεύθυνση IP σας. Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε κάτι που περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα, θα αποκλείσετε εάν δεν είστε εκεί. Το μόνο που μπορούμε να ξεπεράσουμε είναι να αλλάξουμε τη διεύθυνση IP σας σε μία από τη χώρα που χρειάζεστε.

Εάν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα γαλλικό κανάλι ειδήσεων ή άλλα τοπικά κανάλια, όπως το TF1 ή το Canal +, δεν θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτά χωρίς γαλλική διεύθυνση IP. Το ίδιο ισχύει και για τη γαλλική έκδοση του Netflix.

Τα περιφερειακά μπλοκ υπάρχουν λόγω περιορισμών άδειας. Οι υπηρεσίες ροής πρέπει να επιτρέπουν κάθε εκπομπή σε κάθε χώρα στην οποία θέλουν να μεταδώσουν. Η βιβλιοθήκη του Netflix διαφέρει ανά χώρα, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους απογοητευμένους όταν συνδέονται ενώ ταξιδεύουν. Εκτός αν βρίσκεστε στις Η.Π.Α., επειδή έχει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη. Διαβάστε περισσότερα για την απαγόρευση του Netflix VPN για περισσότερα.

Μπορείτε επίσης να δείτε τον καλύτερο οδηγό VPN για Netflix εάν αυτός είναι ο κύριος στόχος σας.

Ένας άλλος λόγος για τη λήψη μιας γαλλικής διεύθυνσης IP είναι η πρόσβαση στους οικονομικούς ή επιχειρηματικούς λογαριασμούς σας. Οι τράπεζες και άλλοι εμπορικοί οργανισμοί συχνά δεν σας επιτρέπουν να συνδεθείτε από έξω από τη χώρα. Αυτό μπορεί να σας απογοητεύσει, αλλά είναι ένας από τους τρόπους καταπολέμησης της απάτης. Αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας και θα είστε έτοιμοι.

Πώς να αποκτήσετε μια γαλλική διεύθυνση IP

Η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης είναι ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να λάβετε μια γαλλική διεύθυνση IP, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος τρόπος. Όπως μπορείτε να διαβάσετε στον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης, δεν είναι πάντα αξιόπιστοι και μπορεί να σας αφήσει ανυπεράσπιστους σε επιθέσεις. Η διεύθυνση IP σας είναι επίσης εκτεθειμένη, οπότε μπορεί να εντοπιστεί ξανά σε εσάς. Η σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor εξηγεί περισσότερα.

Η καλύτερη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Με αυτόν τον τρόπο θα είστε κάτω από την ομπρέλα της ασφάλειας και της ιδιωτικής ζωής. Η διεύθυνση IP σας θα είναι επίσης κρυφή. Θα μπορούσατε απλώς να επιλέξετε ένα από τα καλύτερα VPN μας για να ολοκληρώσετε τη δουλειά, αλλά πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για τη Γαλλία πρώτα.

Ο πιο σημαντικός παράγοντας είναι ότι διαθέτει διακομιστές στη Γαλλία. Εάν δεν υπάρχουν, δεν υπάρχει τρόπος να λάβετε μια γαλλική διεύθυνση IP. Μερικοί δεν είναι καλοί να μπείτε σε υπηρεσίες ροής, οπότε επιλέξτε με σύνεση αν αυτό είναι που θέλετε να κάνετε. Το Netflix διαθέτει ένα υπερσύγχρονο σύστημα ανίχνευσης VPN που μόνο λίγα VPN μπορούν να ξεπεράσουν, όπως μπορείτε να διαβάσετε στο κομμάτι μας σχετικά με το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix.

CyberGhost

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost για να λάβετε μια γαλλική διεύθυνση IP, επειδή 324 από τους διακομιστές του βρίσκονται στη Γαλλία. Θα προστατεύεστε από καλή ασφάλεια και οι δραστηριότητές σας δεν θα καταγράφονται. Έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης. Επιπλέον, μπορεί να μπει σε υπηρεσίες ροής, όπως το Netflix. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για μια αναλυτική ματιά στην υπηρεσία.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CyberGhost είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS. Ήταν ένας από τους κορυφαίους παρόχους στα καλύτερα VPN μας για λίστα πολλών συσκευών, επειδή σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα. Μπορείτε να εγγραφείτε στη δοκιμή επτά ημερών για να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι μετά από αυτό, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

NordVPN

Το NordVPN είναι μια άλλη καλή επιλογή. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει 171 διακομιστές στη Γαλλία, επομένως δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα κατά τη λήψη μιας γαλλικής διεύθυνσης IP. Έχει εξαιρετική ασφάλεια και τιμά το απόρρητό σας. Οι ταχύτητές του είναι καλές και δεν θα χτυπηθείτε με όριο εύρους ζώνης. Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής χωρίς πρόβλημα.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Διαθέτει εύχρηστους πελάτες για τα περισσότερα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και μπορείτε να συνδέσετε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα. Υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που θα σας δώσει αρκετό χρόνο για να τη δοκιμάσετε. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Σας προτείνουμε επίσης Ιδιωτική πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Διαθέτει χιλιάδες διακομιστές και 48 από αυτούς βρίσκονται στη Γαλλία. Η ασφάλειά του είναι μεγάλη, αλλά η προεπιλεγμένη ρύθμιση είναι κρυπτογράφηση 128-bit. Σας προτείνουμε να το αυξήσετε στα πιο ασφαλή 256-bit, κάτι που είναι εύκολο να το κάνετε. Υπάρχει επίσης μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής.

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει γρήγορες ταχύτητες, αλλά θα επιβραδύνει μόλις αυξήσετε την κρυπτογράφηση και δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Ωστόσο, δεν είναι το καλύτερο να μπείτε σε υπηρεσίες ροής.

Λειτουργεί σε όλα τα δημοφιλή λειτουργικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένου του Linux. Στην πραγματικότητα, είναι το καλύτερο VPN μας για Linux. Υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων επτά ημερών σε περίπτωση που δεν σας αρέσει. Διαβάστε την αναθεώρηση PIA για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εταιρεία.

Κίνδυνοι από τη χρήση γαλλικής διεύθυνσης IP

Υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε προτού συνδεθείτε με μια γαλλική διεύθυνση IP. Αν και δεν κινδυνεύετε, ορισμένες χώρες έχουν επεμβατική νομοθεσία περί επιτήρησης και απορρήτου. Οι Γάλλοι πολίτες είχαν συλλέξει τα προσωπικά τους στοιχεία για να δημιουργήσουν μια παράνομη βιομετρική βάση δεδομένων, έτσι η κυβέρνηση θα μπορούσε να κάνει οτιδήποτε.

Αν και αυτό δεν συμβαίνει αποκλειστικά στη Γαλλία, ο χειρισμός υλικού με πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομος και θα μπορούσατε να χτυπηθείτε με ένα μεγάλο πρόστιμο. Η Γαλλία διαθέτει νόμο κατά της πειρατείας που μπορεί να απαγορεύσει τους χρήστες από το Διαδίκτυο κατά την τρίτη απεργία, αλλά είναι πιο δύσκολο να εντοπιστεί τώρα που οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν ροή. Διαβάστε το καλύτερο VPN για τη Γαλλία για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη χώρα.

Η Γαλλία είναι επίσης ένας μεγάλος στόχος για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Μια έκθεση Norton Security έδειξε ότι περισσότερα από 19 εκατομμύρια άνθρωποι επηρεάστηκαν από το έγκλημα στον κυβερνοχώρο στη Γαλλία. Οι απειλές περιλαμβάνουν απάτη χρεωστικών και πιστωτικών καρτών, ransomware και κακόβουλο λογισμικό. Εάν χρησιμοποιείτε δημόσιο WiFi, διατρέχετε μεγαλύτερο κίνδυνο επίθεσης, επειδή η σύνδεση ενδέχεται να μην είναι ασφαλής. Ένα VPN και ένα καλό antivirus θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε ασφαλείς.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε πώς να λάβετε μια γαλλική διεύθυνση IP. Ο καλύτερος τρόπος να το κάνετε είναι με ένα VPN, καθώς θα προστατεύεστε από την ασφάλειά του και τιμάτε το απόρρητό σας.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις παραπάνω προτάσεις μας για να λάβετε μία, αλλά το CyberGhost έχει το πάνω χέρι με 324 διακομιστές εκεί, κάτι που είναι πολύ περισσότερο από ό, τι οι ανταγωνιστές της. Επιπλέον, με την επταήμερη δοκιμή και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων, δεν υπάρχει τίποτα να χάσετε.

Εάν έχετε μια πρόταση για λήψη μιας γαλλικής διεύθυνσης IP, αφήστε ένα σχόλιο παρακάτω. Θα θέλαμε να το ακούσουμε. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map