Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Χιλής το 2020: Swinging by Santiago

Εάν ταξιδεύετε εκτός Χιλής για διακοπές ή για επαγγελματικούς λόγους, ίσως θελήσετε να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο για να αποκτήσετε πρόσβαση στις διαδικτυακές τραπεζικές υπηρεσίες και υπηρεσίες ροής που χρησιμοποιείτε στο σπίτι, όπως το Canal 13 ή το Netflix. Λόγω των γεωγραφικών αποκλεισμών, ωστόσο, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες χωρίς διεύθυνση IP της Χιλής. Θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε ένα.


Η διεύθυνση IP είναι ένα σύνολο τυχαίων αριθμών και δεκαδικών που λαμβάνετε κάθε φορά που συνδέεστε στο Διαδίκτυο. Περιέχει πληροφορίες που προσδιορίζουν τη συσκευή και την τοποθεσία σας. Λόγω των περιορισμών διεύθυνσης IP και άδειας, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται στη Χιλή εάν προσπαθείτε να το δείτε από έξω από τη χώρα.

Το Canal 13, ένα τηλεοπτικό κανάλι Χιλής δωρεάν, προσφέρει πολλές επιλογές προγραμματισμού στην διαδικτυακή του πλατφόρμα, αλλά είναι γεω-περιορισμένο. Το Netflix Chile έχει παρόμοιους περιορισμούς λόγω της εδαφικής αδειοδότησης, οπότε χωρίς διεύθυνση IP της Χιλής, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε Cado con hijos ή τα αγαπημένα σας βίντεο. Διαβάστε περισσότερα στο πώς να ξεπεράσετε το άρθρο απαγόρευσης του Netflix VPN.

Μπορείτε να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας λαμβάνοντας μια διεύθυνση IP της Χιλής για να ξεγελάσετε ιστότοπους ή διαδικτυακές υπηρεσίες ώστε να σας προσφέρει περιεχόμενο σαν να περιηγηθήκατε ή να κάνετε ροή από τη Χιλή, ωστόσο.

Τρόπος λήψης διεύθυνσης IP της Χιλής

Εκτός από το ότι μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό των υπηρεσιών ροής, την πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς ή να έχετε καλύτερες προσφορές κατά τη διαδικτυακή αγορά, μια διεύθυνση IP της Χιλής σας δίνει ανωνυμία. Εάν ανησυχείτε για την κυβερνητική λογοκρισία, μπορείτε να ξεκουραστείτε πίσω από μια ψεύτικη διεύθυνση IP και έναν τοίχο κρυπτογράφησης. 

Οι Χιλιανοί απολαμβάνουν περισσότερες ελευθερίες στο Διαδίκτυο από τους ομολόγους τους σε γειτονικές χώρες, οπότε η χρήση μιας διεύθυνσης IP της Χιλής σάς επιτρέπει την ίδια απεριόριστη πρόσβαση που αποκτά ένας Χιλής πολίτης, ακόμα κι αν είστε εκτός της χώρας.

Υπάρχουν δύο τρόποι λήψης μιας διεύθυνσης IP της Χιλής: ένας διακομιστής μεσολάβησης ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Η διαδρομή διακομιστή μεσολάβησης δεν λειτουργεί πάντα επειδή δεν είναι αξιόπιστη και δεν προσφέρει δυνατότητες ασφαλείας, αφήνοντάς σας ευάλωτους σε διαδικτυακούς κινδύνους. Θα μπορείτε επίσης να εντοπίσετε, επειδή οι διακομιστές μεσολάβησης δεν αποκλείουν την πραγματική σας διεύθυνση IP. Εάν εξακολουθείτε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε έναν, διαβάστε τον καλύτερο δωρεάν οδηγό μεσολάβησης για τις προτάσεις μας.. 

Η χρήση ενός VPN είναι η καλύτερη επιλογή, διότι θα σας προστατεύσει και θα ξεμπλοκάρετε ακόμα τους ιστότοπους ροής και τις διαδικτυακές υπηρεσίες, τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανώνυμα, επειδή θα κρύψει και την πραγματική σας διεύθυνση IP. Διαβάστε το άρθρο VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor για να μάθετε περισσότερα. 

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Netflix Chile, λίγα VPN που μπορούν να παρακάμψουν την έξυπνη ανίχνευση VPN. Διαβάστε το άρθρο σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix για περισσότερες πληροφορίες.

Στις καλύτερες κριτικές VPN, διαθέτουμε εξαιρετικούς παρόχους, αλλά υπάρχουν μερικοί που θα είναι καλύτεροι για τη Χιλή. Ας δούμε τα τρία καλύτερα.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια καλή επιλογή για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP της Χιλής, επειδή διαθέτει περισσότερους από 3.700 διακομιστές, 10 από τους οποίους βρίσκονται στη Χιλή. Σέβεται το απόρρητό σας με μια πολιτική μη καταγραφής και έχει καλή ασφάλεια. Θα επωφεληθείτε επίσης από τις αξιοπρεπείς ταχύτητες, το απεριόριστο εύρος ζώνης και τη δυνατότητα απεμπλοκής και χρήσης υπηρεσιών ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Είναι συμβατό με μεγάλα λειτουργικά συστήματα, όπως Windows, macOS, Android και iOS και μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για περισσότερες λεπτομέρειες.

Μια επταήμερη δοκιμή είναι διαθέσιμη εάν θέλετε να δοκιμάσετε την υπηρεσία, αλλά εάν χρειάζεστε περισσότερο χρόνο, το CyberGhost προσφέρει μια γενναιόδωρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

ExpressVPN

Προτείνουμε επίσης το ExpressVPN για λήψη διεύθυνσης IP από τη Χιλή. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει διακομιστές στη Χιλή. Είναι επίσης το ταχύτερο VPN, προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης και μπαίνει στις περισσότερες κύριες υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix, και γι ‘αυτό κέρδισε την πρώτη θέση στο καλύτερο VPN για σύγκριση ροής. Επιπλέον, έχει εξαιρετική ασφάλεια και τιμά το απόρρητό σας. 

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Λειτουργεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Οι πελάτες του είναι εύκολο να εγκαταστήσουν και να χρησιμοποιήσουν επίσης, οπότε είναι μια εξαιρετική επιλογή εάν δεν έχετε εμπειρία με VPN. Διαβάστε την κριτική μας ExpressVPN για μια αναλυτική ματιά στην υπηρεσία.

Αν και είναι μία από τις πιο ακριβές επιλογές VPN, εξακολουθείτε να έχετε αξία για τα χρήματα, επειδή η βασική υπηρεσία της είναι εξαιρετική. Μπορείτε επίσης να εξοικονομήσετε χρήματα, εάν δεσμευτείτε και για ένα μεγαλύτερο σχέδιο. Επιπλέον, μια δοκιμή επτά ημερών είναι διαθέσιμη για να τη δοκιμάσετε και εάν πιστεύετε ότι το ExpressVPN δεν είναι για εσάς, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. 

NordVPN

Μια άλλη καλή επιλογή για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP της Χιλής είναι το NordVPN. Παρέχει κορυφαία ασφάλεια, με διακομιστές διπλού hop που κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας δύο φορές και διακόπτη kill. Επιπλέον, δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής, οπότε τιμάτε το απόρρητό σας. Διαθέτει ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που περιλαμβάνει και πέντε διακομιστές στη Χιλή. 

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει επίσης καλές ταχύτητες, γρήγορη εναλλαγή διακομιστών και μπαίνει στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής. Επιπλέον, δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες πληροφορίες.

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε έως και έξι συσκευές ταυτόχρονα και λειτουργεί με Windows, macOS, Android και iOS. Μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών είναι διαθέσιμη, επομένως έχετε αρκετό χρόνο να τη δοκιμάσετε πριν εγγραφείτε.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP της Χιλής

Η Χιλή είναι μια φιλική προς τον χρήστη χώρα, αλλά όπως και άλλα έθνη στον κόσμο, είναι επιρρεπής σε απειλές όπως το έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Ακόμη και μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της, η Banco de Chile, έχασε 10 εκατομμύρια δολάρια τον Ιούνιο του 2018 σε μια σειρά επιθέσεων στον κυβερνοχώρο που στοχεύουν σε συστήματα μεταφοράς πληρωμών.

Τούτου λεχθέντος, οι Χιλιανοί απολαμβάνουν ελευθερίες στο Διαδίκτυο σε αντίθεση με τις περισσότερες γειτονικές χώρες και η Χιλή αναβαθμίστηκε πρόσφατα σε «δωρεάν» από το Freedom House λόγω της ουσιαστικά απεριόριστης πρόσβασης στον Ιστό. Αυτή είναι μια αξιοζήλευτη θέση, ειδικά εάν ζείτε σε μια χώρα που υπόκειται σε επιτήρηση ή κυβερνητική λογοκρισία.

Υπάρχουν ανησυχίες για το νομικό πλαίσιο της Χιλής, διότι επιτρέπει την παρακολούθηση των επικοινωνιών. Επιπλέον, οι νόμοι του είναι ασαφείς ή ξεπερασμένοι επειδή δεν ταιριάζουν με την πραγματικότητα των επικοινωνιών ή της ταχύτατα μεταβαλλόμενης τεχνολογίας. Οι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου στη Χιλή πρέπει να καταγράφουν δεδομένα χρηστών και υπάρχουν ανησυχίες σχετικά με την παρακολούθηση δημοσιογράφων και την έκφραση πολιτικών απόψεων. 

Η Επιτροπή Προστασίας των Δημοσιογράφων εξέφρασε ανησυχίες τον Μάρτιο του 2018 μετά από αναφορές ότι η αστυνομία της Χιλής κατασκοπεύει δημοσιογράφους ως μέρος των επιχειρήσεων πληροφοριών τους, παρεμποδίζοντας τηλεφωνήματα και μηνύματα στο WhatsApp και στο Telegram.

Χρησιμοποιώντας ένα VPN, μπορείτε επίσης να απολαύσετε το επίπεδο διαδικτυακής ελευθερίας στη Χιλή, επειδή δεν περιορίζεται σε όσους ζουν εντός των συνόρων του. Μπορείτε να περάσετε από ψηφιακά εμπόδια και να επισκεφθείτε τους ίδιους ιστότοπους, να δημοσιεύσετε τα ίδια φόρουμ με τους Χιλιανούς ιθαγενείς και να παρακολουθήσετε τα ίδια βίντεο.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε ότι βρήκατε αυτόν τον οδηγό χρήσιμο και τώρα γνωρίζετε πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Χιλής. Ένα VPN θα σας βοηθήσει να παρακάμψετε τα γεωγραφικά μπλοκ παρέχοντας την ασφάλεια και τα εργαλεία που χρειάζεστε, οπότε δεν υπάρχει λόγος να μην δοκιμάσετε κανέναν από τους τρεις παρόχους VPN παραπάνω.

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις συμβουλές και τις προτάσεις σας για τη λήψη μιας διεύθυνσης IP της Χιλής. Πείτε μας για αυτά στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map