Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP της Υεμένης το 2020: Σερφάρισμα στη Sana’a

Εάν είστε Υεμένη που ζείτε ή εργάζεστε στο εξωτερικό και θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο μόνο εκεί, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP Υεμένης. 


Οι διαδικτυακές υπηρεσίες που προσφέρονται από την κυβέρνηση ή τις χρηματοοικονομικές εταιρείες αλλάζουν αυτό που μπορείτε να δείτε ή να αποκλείσετε βάσει της τοποθεσίας σας. Οι τράπεζες το κάνουν αυτό για την καταπολέμηση της διαδικτυακής απάτης, αλλά εάν αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε στον διαδικτυακό τραπεζικό λογαριασμό σας όπως συνήθως.

Μια διεύθυνση IP τους βοηθά να βλέπουν πού βρίσκεστε και αν δεν βρίσκεστε στην Υεμένη, θα λάβετε ένα μήνυμα σφάλματος λόγω του αποκλεισμού γεωγραφικού αποκλεισμού. Εν ολίγοις, αυτό σημαίνει ότι ένας ιστότοπος περιορίζει την πρόσβαση ανάλογα με τη γεωγραφική θέση. Για να ξεπεράσετε ένα τέτοιο μπλοκ, θα πρέπει να λάβετε μια διεύθυνση IP που είναι καταχωρημένη στη συγκεκριμένη χώρα.

Οι πλατφόρμες ροής χρησιμοποιούν επίσης γεωγραφικά μπλοκ για να περιορίσουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο συγκεκριμένης περιοχής. Αν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στη βιβλιοθήκη Υεμένη Netflix, για παράδειγμα, θα χρειαστείτε μια διεύθυνση IP Υεμένης. Το Netflix είναι στις περισσότερες χώρες, αλλά με διαφορετικές βιβλιοθήκες περιεχομένου, επειδή χρειάζεται άδεια για εκπομπές σε κάθε χώρα. Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό στον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης της απαγόρευσης VPN του Netflix.

Ωστόσο, η Υεμένη βρίσκεται σε κατάσταση εμφυλίου πολέμου, και αυτό παίζει στον παγκόσμιο πίνακα δρομολόγησης, επειδή το Διαδίκτυο της χώρας έχει χωριστεί σε γραμμές μάχης. Οι αντάρτες Χούτι κρατούν τη Σαναά, την πρωτεύουσα του έθνους στο βορρά, και ελέγχουν τον εθνικό διαχειριστή διαδικτύου της Υεμένης, YemenNet.

Τον Ιούλιο του 2018, οι αντάρτες Houthi έκοψαν τις κύριες γραμμές οπτικών ινών που συνδέουν τους χρήστες, διακόπτοντας το 80% των υπηρεσιών Διαδικτύου στη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να κλείσουν, να πετάξουν ή να λογοκρίνουν τις συνδέσεις στο Διαδίκτυο, κάτι που δεν είναι ευνοϊκό για οποιονδήποτε χωρίς διεύθυνση IP της Υεμένης, οπότε θα σας δείξουμε πώς να αποκτήσετε μία.

Τρόπος λήψης διεύθυνσης IP Υεμένης

Υπάρχουν δύο τρόποι για να λάβετε μια διεύθυνση IP Υεμένης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Ένας διακομιστής μεσολάβησης είναι η ευκολότερη διαδρομή, αλλά όπως μπορείτε να διαβάσετε στη σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor, δεν θα προστατεύεστε από την ασφάλεια και η πραγματική σας διεύθυνση IP θα μπορούσε εύκολα να εκτεθεί από οποιονδήποτε θέλει να το κάνει..

Ο καλύτερος τρόπος για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας είναι με ένα VPN. Είναι εύκολο στη χρήση, έχουν καλή ασφάλεια και οι περισσότεροι πάροχοι διατηρούν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ιδιωτικές. Προστατεύουν επίσης την πραγματική σας διεύθυνση IP. Ορισμένοι μπορούν να παρακάμψουν το έξυπνο σύστημα ανίχνευσης του Netflix (διαβάστε τον οδηγό σφαλμάτων διακομιστή μεσολάβησης Netflix για να μάθετε περισσότερα), οπότε θα χρειαστεί να αποκτήσετε έναν που θα έχει πρόσβαση σε αυτό και να παρέχει μια διεύθυνση IP Υεμένης.

HideMyAss

Όλοι οι πάροχοι στην καλύτερη συλλογή VPN προσφέρουν καλή ασφάλεια και εισέρχονται σε υπηρεσίες ροής, αλλά από αυτήν τη στιγμή, μόνο η HideMyAss διαθέτει διακομιστές στην Υεμένη. Είναι ένα καλό VPN με ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών, αλλά οι ταχύτητές του δεν είναι στο επίπεδο των ταχύτερων παρόχων VPN. Διατηρεί επίσης αρχεία καταγραφής της δραστηριότητάς σας στο διαδίκτυο, γι ‘αυτό δεν έκανε την περικοπή στη λίστα των καλύτερων VPN για ταξιδιώτες.

Το HideMyAss προσφέρει ένα διακόπτη kill, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τις εφαρμογές στις οποίες αντί να προστατεύετε ολόκληρη τη σύνδεση. Ονομάζεται “app kill”, η λειτουργία λείπει από τα περισσότερα VPN, με έναν από τους μόνο άλλους παρόχους να το προσφέρει ως Astrill (διαβάστε την κριτική Astrill).

HMA-Slider1

HMA-Slider2

HMA-Slider3

HMA-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Η ασφάλεια του HideMyAss είναι καλή, με σταθερή κρυπτογράφηση AES 256-bit. Επιπλέον, η λειτουργία «ελευθερίας» σας καθοδηγεί αυτόματα σε μια χώρα με νόμους περί ελεύθερης ομιλίας. Αυτό είναι χρήσιμο όταν θέλετε να παρακάμψετε τη λογοκρισία και να απολαύσετε ένα πιο ανοιχτό διαδίκτυο. Μπορεί επίσης να έχει πρόσβαση στο Netflix, αλλά δεν έχει συνεπή πρόσβαση σε άλλες πλατφόρμες, όπως το BBC iPlayer.

Η διεπαφή του είναι καλή και η τιμολόγηση είναι καλή, αν και δεν είναι ο φθηνότερος πάροχος. Διατίθεται δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, αλλά απαιτείται να καταγράφεται ένας τρόπος πληρωμής. Υπάρχει επίσης ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Μπορείτε να λάβετε υποστήριξη μέσω ζωντανής συνομιλίας και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, καθώς και ενός φόρουμ κοινότητας και γνώσης. Διαβάστε την κριτική HideMyAss για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία.

Κίνδυνοι από τη χρήση διεύθυνσης IP Υεμένης

Δεν υπάρχουν πραγματικοί κίνδυνοι από τη χρήση μιας διεύθυνσης IP της Υεμένης, αλλά πρέπει να έχετε κατά νου κάποιες πληροφορίες για τη χώρα λόγω του συνεχιζόμενου εμφυλίου πολέμου. Από τότε που ξεκίνησε το 2015, δημοσιογράφοι και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων αντιμετώπισαν βίαιες επιθέσεις από τους αντάρτες Χούτι και τον αντίπαλό τους, την κυβέρνηση του Χαντί.

Η μόνη υπηρεσία Διαδικτύου και μετάδοσης δεδομένων στη χώρα, το YemenNet, ελέγχεται από τους Χούτι και την έκλεισαν το 2018 ως επίθεση εναντίον του Σαουδικού καθεστώτος. Μετά την επίθεση των 30 λεπτών, οι χρήστες δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μέσω εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων, όπως το Facebook και πολλές εφαρμογές αποκλείστηκαν.

Ωστόσο, δεν αποκλείονται μόνο τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οτιδήποτε είναι αντικυβερνητικό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αντιτίθενται στις απόψεις των ανταρτών, αποκλείεται επίσης. Αυτό αφήνει τους πολίτες που αγωνίζονται να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στις μάχες και τις ειδήσεις του εξωτερικού κόσμου. Εκτός από αυτό, οι πεταλούδες και οι αργές συνδέσεις δυσκολεύουν να ολοκληρώσουν τη δουλειά τους.

Το δημόσιο WiFi είναι επίσης δημοφιλές, το οποίο εκθέτει περισσότερους ανθρώπους στο έγκλημα στον κυβερνοχώρο και παρόμοια. Δεν μπορείτε να καταλάβετε πόσο ασφαλή είναι αυτά τα hotspot, οπότε η χρήση ενός VPN μπορεί να σας προστατεύσει.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να γνωρίζετε τώρα τον ασφαλέστερο τρόπο για να λάβετε μια διεύθυνση IP της Υεμένης. Η καλύτερη διαδρομή είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, επειδή θα προστατεύεστε από διαδικτυακούς σκοπευτές και άλλες απειλές και η σύνδεσή σας θα είναι επίσης ασφαλής. Εκτός από τη λήψη μιας διεύθυνσης IP Υεμένης, θα κρύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP.

Συνιστούμε συνήθως περισσότερους από έναν πάροχους, αλλά σε αυτήν την περίπτωση, το HideMyAss είναι το μόνο με διακομιστές στην Υεμένη. Δεν είναι κακή υπηρεσία, επειδή προσφέρει καλή ασφάλεια, εξαιρετική υποστήριξη πελατών και άλλες χρήσιμες λειτουργίες. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο επτά ημερών και την περίοδο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών για να δείτε αν σας αρέσει.

Έχετε προτάσεις για λήψη διεύθυνσης IP Υεμένης; Ενημερώστε μας στην ενότητα σχολίων. Ρίξτε μια ματιά στη βιβλιοθήκη VPN για άλλους χρήσιμους οδηγούς. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map