Πώς να αποκτήσετε μια ινδική διεύθυνση IP το 2020: Αναμετάδοση μέσω Rajkot

Εάν ταξιδεύετε ή έχετε μετεγκατασταθεί από την Ινδία, ενδέχεται να λείπει το περιεχόμενο που έχετε συνηθίσει να επιστρέφετε στο σπίτι. Όταν προσπαθείτε να το δείτε, το μόνο που βλέπετε είναι ένα μήνυμα σφάλματος. Καλώς ήλθατε στον κόσμο των geoblocks. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να τα ξεπεράσετε λαμβάνοντας μια ινδική διεύθυνση IP.


Όλοι έχουν μια διεύθυνση IP, η οποία είναι σχεδόν μια γεωγραφική διεύθυνση. Οι ιστότοποι και οι διαδικτυακές υπηρεσίες που επισκέπτεστε μπορούν να δουν πού βρίσκεστε λόγω αυτού. Εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα, δεν θα μπορείτε να το δείτε εκτός εάν είστε εκεί. Η αλλαγή της διεύθυνσης IP σας θα κάνει την εμφάνισή σας.

Ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές στην Ινδία TV ή στο Hotstar (διαβάστε το αποκλειστικό μας κομμάτι για τον τρόπο παρακολούθησης του Hotstar). Ίσως θέλετε να μπείτε στην ινδική έκδοση του Netflix. Αν και το Netflix είναι διαθέσιμο σε πολλές χώρες, η βιβλιοθήκη του διαφέρει σε κάθε μία.

Οι περιορισμοί αδειών εμποδίζουν την προβολή εκπομπών σε υπηρεσίες όπως το Netflix παγκοσμίως. Για να το κάνουν, θα πρέπει να λάβουν άδεια για κάθε παράσταση σε κάθε χώρα. Ορισμένες εκπομπές στοχεύουν σε συγκεκριμένους πολιτισμούς ή γλώσσες, επομένως δεν έχει νόημα να προβάλλονται παντού. Ο οδηγός μας για την απαγόρευση του Netflix αναφέρεται σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η έκδοση των ΗΠΑ έχει μακράν τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη και πολλά άτομα αλλάζουν τη διεύθυνση IP τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν. Μπορείτε να δείτε τον καλύτερο οδηγό VPN για Netflix για προτάσεις.

Ίσως ο λόγος σας για τη λήψη μιας Ινδικής διεύθυνσης IP δεν έχει καμία σχέση με τηλεοπτικές εκπομπές. Για παράδειγμα, ίσως χρειαστεί να συνδεθείτε στην τράπεζά σας ή σε άλλους χρηματοοικονομικούς λογαριασμούς, αλλά βρείτε ότι δεν μπορείτε. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές χρηματοοικονομικές εταιρείες δεν σας επιτρέπουν να συνδεθείτε από έξω από τη χώρα για λόγους ασφαλείας. Μόλις αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε όπως συνήθως.

Πώς να αποκτήσετε μια ινδική διεύθυνση IP

Η χρήση ενός διακομιστή μεσολάβησης είναι ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, αλλά όπως μπορείτε να διαβάσετε στον καλύτερο δωρεάν οδηγό διακομιστή μεσολάβησης, δεν λειτουργούν πάντα. Επιπλέον, δεν περιλαμβάνουν ασφάλεια και η διεύθυνση IP σας θα παραμείνει εκτεθειμένη, πράγμα που σημαίνει ότι οι δραστηριότητές σας θα μπορούσαν να εντοπιστούν σε εσάς. Διαβάστε τη σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor για μια καλύτερη ματιά σε αυτά.

Το καλύτερο στοίχημά σας είναι ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Θα μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε ινδική και να επωφεληθείτε από πολλές άλλες δυνατότητες. Είναι γεμάτα με ασφάλεια, επομένως θα είστε ασφαλείς από hacking και άλλους διαδικτυακούς κινδύνους. Επιπλέον, πολλοί προσφέρουν μια πολιτική μη καταγραφής, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει αρχείο των δραστηριοτήτων σας. Η διεύθυνση IP σας θα προστατεύεται επίσης.

Πολλοί από τους παρόχους στις καλύτερες κριτικές VPN θα σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε, αλλά ορισμένοι θα είναι πιο κατάλληλοι από άλλους για την Ινδία. Ο πάροχος που επιλέγετε πρέπει να διαθέτει διακομιστές στην Ινδία επειδή δεν θα μπορείτε να λάβετε μια διεύθυνση IP εκεί χωρίς αυτούς.

Εάν θέλετε να κάνετε ροή των αγαπημένων σας εκπομπών και ταινιών, θα πρέπει να διαλέξετε μια ταινία που θα μπορεί να εισέλθει στις υπηρεσίες που θέλετε. Το Netflix διαθέτει ένα έξυπνο σύστημα ανίχνευσης VPN και ορισμένα VPN δεν έχουν ό, τι χρειάζεται για να το ξεπεράσουν. Ρίξτε μια ματιά στο κομμάτι μας σχετικά με το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix για περισσότερες λεπτομέρειες.

CyberGhost

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CyberGhost για να λάβετε μια Ινδική διεύθυνση IP. Το δίκτυο διακομιστών του είναι μεγάλο και περιλαμβάνει 20 διακομιστές στην Ινδία. Θα προστατευθείτε από καλή ασφάλεια και δεν θα τηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας. Μπορεί να μπει στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής. Επιπλέον, έχει αξιοπρεπείς ταχύτητες και απεριόριστο εύρος ζώνης.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Το CyberGhost είναι συμβατό με Windows, macOS, Android και iOS. Μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές με μία κίνηση, γι ‘αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN μας για πολλές συσκευές. Εάν θέλετε να το δοκιμάσετε, υπάρχει μια δοκιμή επτά ημερών και εγγύηση επιστροφής χρημάτων πέρα ​​από αυτό. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

NordVPN

Το NordVPN θα σας δώσει επίσης μια Ινδική διεύθυνση IP, επειδή 15 από τους διακομιστές του είναι εκεί. Διαθέτει κορυφαία ασφάλεια, μαζί με μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής. Δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης και οι ταχύτητές του είναι καλές. Επιπλέον, μπορεί να μπει στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής χωρίς πρόβλημα.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Υπάρχουν υπολογιστές-πελάτες για Windows και macOS και εφαρμογές για κινητά για Android και iOS, τα οποία είναι εύκολα στη χρήση. Το NordVPN επιτρέπει την ταυτόχρονη σύνδεση έξι συσκευών. Υπάρχει μια περίοδος επιστροφής χρημάτων 30 ημερών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να δείτε αν σας αρέσει. Διαβάστε την αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

Astrill

Σας προτείνουμε επίσης το Astrill για αλλαγή της διεύθυνσης IP σε ινδική. Το δίκτυο διακομιστών του είναι αρκετά μικρό σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, αλλά υπάρχουν τέσσερις διακομιστές εκεί, συμπεριλαμβανομένων τοποθεσιών στο Μπανγκαλόρ, τη Βομβάη, την Ιντόρ και το Χαϊντεραμπάντ. Έχει επίσης καλή ασφάλεια, με διαφορετικά πρωτόκολλα για να διαλέξετε, δύο από τα οποία είναι αποκλειστικά.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Έχει γρήγορες ταχύτητες και δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης που χρησιμοποιείτε. Μπορεί επίσης να μπει στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα περισσότερα λειτουργικά συστήματα, με έως και πέντε συσκευές συνδεδεμένες ταυτόχρονα. Μια δοκιμή επτά ημερών είναι διαθέσιμη εάν θέλετε να τη δοκιμάσετε. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την κριτική Astrill για καλύτερη εμφάνιση.

Κίνδυνοι από τη χρήση μιας Ινδικής διεύθυνσης IP

Είναι εντάξει να χρησιμοποιήσετε μια Ινδική διεύθυνση IP, επειδή δεν θα διατρέχετε κίνδυνο, αλλά υπάρχουν πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού μπείτε. Ορισμένες χώρες έχουν σημαντικά προγράμματα επιτήρησης και δεν έχουν τους καλύτερους νόμους περί απορρήτου.

Στην Ινδία, υπάρχει ένα οικιακό εργαλείο παρακολούθησης που ονομάζεται NETRA, το οποίο συλλέγει δεδομένα από την κίνηση στο Διαδίκτυο και το αναλύει. Εάν εντοπιστεί πιθανή απειλή για την ασφάλεια, θα ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές.

Η λήψη υλικού που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομη, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες και μπορεί να σας οδηγήσει στη φυλακή. Η δυσφήμιση τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο ετών, πρόστιμο ή και τα δύο. Απλά προσέξτε τι κάνετε. Για μια πιο βαθιά ματιά στη χώρα, διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για Ινδία.

Όπου κι αν πάτε, δεν θα μπορείτε να ξεφύγετε από την απειλή των χάκερ και άλλων διαδικτυακών κινδύνων. Με το δημόσιο WiFi να αυξάνεται, έτσι κι αυτός είναι ο κίνδυνος του εγκλήματος στον κυβερνοχώρο. Εξοπλίστε τον εαυτό σας με ένα καλό VPN και ένα από τα καλύτερα antivirus μας και θα είστε καλό να πάτε.

Τελικές σκέψεις

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και τώρα ξέρετε πώς να λάβετε μια Ινδική διεύθυνση IP με ασφάλεια. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να βεβαιωθείτε ότι είστε προστατευμένοι με ασφάλεια και ότι μπορείτε να μείνετε κάτω από το ραντάρ.

Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε από τις προτάσεις μας, αλλά το CyberGhost έχει το πλεονέκτημα με 20 διακομιστές στην Ινδία. Χρησιμοποιήστε τη δοκιμή επτά ημερών για να δείτε αν είναι κατάλληλο για εσάς. Εάν χρειάζεστε περισσότερο από αυτό, λάβετε υπόψη ότι διαθέτει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Θα θέλαμε να ακούσουμε τις προτάσεις σας για τη λήψη μιας Ινδικής διεύθυνσης IP, οπότε αν έχετε, εμφανίστε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map