Πώς να αποκτήσετε μια Τσεχική διεύθυνση IP το 2020: Pathway to Prague

Εάν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο ή μια υπηρεσία ενώ ταξιδεύετε, αλλά το μόνο που λαμβάνετε είναι ένα μήνυμα σφάλματος ή μια διαφορετική έκδοση, λοιπόν, καλωσορίσατε στον υπέροχο κόσμο των γεωγραφικών αποκλεισμών. Μην φοβάστε, ωστόσο, γιατί μπορείτε να τα ξεπεράσετε αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να λάβετε μια τσεχική διεύθυνση IP.


Η διεύθυνση IP σας είναι γεμάτη με πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας σας. Όταν επισκέπτεστε έναν ιστότοπο ή χρησιμοποιείτε μια υπηρεσία, τους λέει πού βρίσκεστε. Εάν ο ιστότοπος ή η υπηρεσία είναι διαθέσιμος μόνο σε μια συγκεκριμένη χώρα και δεν είστε εκεί, δεν θα μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν. Ωστόσο, μπορείτε να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας.

Ας χρησιμοποιήσουμε το Netflix ως παράδειγμα γεωγραφικού αποκλεισμού. Η βιβλιοθήκη του είναι διαφορετική σε κάθε χώρα. Ορισμένες εκπομπές είναι διαθέσιμες παντού, ενώ άλλες είναι διαθέσιμες μόνο σε μία ή δύο χώρες. Η έκδοση των ΗΠΑ διαθέτει τη μεγαλύτερη βιβλιοθήκη στον κόσμο. Λόγω περιορισμών πνευματικών δικαιωμάτων και διαφορετικών γλωσσών ή πολιτισμών, δεν είναι πρακτικό να διατίθενται όλες οι εκπομπές σε όλες τις χώρες.

Ίσως χάνετε τις αγαπημένες σας εκπομπές από τη βιβλιοθήκη της Τσεχίας. Λοιπόν, εάν δεν είστε εκεί, θα χρειαστείτε μια τσεχική διεύθυνση IP για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτές. Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε το κομμάτι μας σχετικά με την απαγόρευση του Netflix. Μπορείτε επίσης να δείτε τον καλύτερο οδηγό VPN για Netflix για ειδικές προτάσεις.

Ίσως θελήσετε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε τσεχικές υπηρεσίες ροής όπως το Česká televize ή το Prima televize. Ό, τι θέλετε, θα χρειαστείτε μια τσεχική διεύθυνση IP για να τη δείτε.

Υπάρχουν και άλλοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να χρειαστείτε και μια τσεχική διεύθυνση IP. Ορισμένες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, όπως οι διαδικτυακές τραπεζικές συναλλαγές, επιτρέπουν στους χρήστες να συνδέονται μόνο από τη χώρα καταγωγής τους. Είναι απογοητευτικό, αλλά υπάρχουν περιορισμοί για την καταπολέμηση της απάτης και για να διατηρήσετε την ταυτότητά σας ασφαλή. Απλώς αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας και θα μπορείτε να συνδεθείτε ως συνήθως.

Πώς να λάβετε μια Τσεχική διεύθυνση IP

Ο ευκολότερος τρόπος για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε τσεχική είναι χρησιμοποιώντας τον καλύτερο δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης. Πολλά άτομα τα χρησιμοποιούν, αλλά δεν τα προτείνουμε. Μπορούν να είναι αναξιόπιστα και δεν περιλαμβάνονται δυνατότητες ασφαλείας, γεγονός που αφήνει εσάς και τη διεύθυνση IP σας ευάλωτη. Η σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor αναφέρεται σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Ένα VPN θα σας επιτρέψει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, ενώ ταυτόχρονα θα σας προστατεύει με την ενσωματωμένη ασφάλεια. Θα προστατεύει επίσης τη διεύθυνση IP σας, ώστε να μην μπορείτε να εντοπίσετε τίποτα. Οι περισσότερες από τις καλύτερες λίστες VPN περιλαμβάνουν επίσης πολιτικές χωρίς αρχεία καταγραφής, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαδικτυακές σας δραστηριότητες διατηρούνται μυστικές.

Αν και θα μπορούσατε απλώς να ορίσετε μια επιλογή από τις κριτικές VPN, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι είναι κατάλληλη για την Τσεχική Δημοκρατία. Τα δίκτυα διακομιστών διαφέρουν ανάλογα με τον πάροχο VPN, επομένως πρέπει να ελέγξετε ότι υπάρχουν διακομιστές στην Τσεχική Δημοκρατία, διαφορετικά, δεν έχει νόημα να το χρησιμοποιήσετε.

Επιπλέον, το Netflix διαθέτει ένα από τα καλύτερα συστήματα ανίχνευσης VPN στον κόσμο, οπότε θα χρειαστείτε ένα που μπορεί να το ξεπεράσει. Διαβάστε το κομμάτι μας στο σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix για να μάθετε περισσότερα.

ExpressVPN

Συνιστούμε το ExpressVPN για τη λήψη τσεχικής διεύθυνσης IP. Διαθέτει τσεχικούς διακομιστές στο τεράστιο δίκτυό του και θα προστατεύεστε από την εξαιρετική ασφάλειά του. Επιπλέον, υπάρχει μια σταθερή πολιτική μη καταγραφής, που σημαίνει ότι οι δραστηριότητές σας παραμένουν ιδιωτικές. Έχει επίσης τις ταχύτερες ταχύτητες, απεριόριστο εύρος ζώνης και μπαίνει εύκολα στο Netflix, γι ‘αυτό είναι το καλύτερο VPN για ροή.

Ιστότοπος ExpressVPN

ExpressVPN-Εγγραφή

ExpressVPN-Speedtest

Επιλογές ExpressVPN-Tunnel

ExpressVPN-Πλήρης εφαρμογή

Προηγούμενος

Επόμενο

Υποστηρίζει τα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και έχει έναν από τους ευκολότερους πελάτες στη χρήση, επομένως είναι ιδανικό για αρχάριους. Περιλαμβάνεται εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, που σας δίνει αρκετό χρόνο για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει. Διαβάστε την κριτική μας για το ExpressVPN για μια πιο εμπεριστατωμένη εμφάνιση.

NordVPN

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το NordVPN για να λάβετε μια τσεχική διεύθυνση IP, επειδή υπάρχουν 45 από τους διακομιστές του. Θα προστατεύεστε από κάποια από τις καλύτερες ασφάλειες στην αγορά και σέβεται το απόρρητό σας με μια πολιτική μη καταγραφής. Έχει καλές ταχύτητες, αλλά μπορεί να επιβραδύνει σε μεγάλες αποστάσεις και δεν υπάρχει όριο στο εύρος ζώνης. Μπορεί επίσης να μπει στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να εγκαταστήσετε τους εύχρηστους πελάτες του σε Windows, macOS, Android και iOS. Το NordVPN συνοδεύεται από ένα παράθυρο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να το δοκιμάσετε. Ρίξτε μια ματιά στην αναθεώρηση NordVPN για περισσότερες λεπτομέρειες.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι μια άλλη καλή επιλογή για τη λήψη τσεχικής διεύθυνσης IP. Διαθέτει 40 διακομιστές εκεί, κάτι που είναι άφθονο. Η ασφάλειά του είναι καλή και δεν διατηρεί αρχείο των δραστηριοτήτων σας στο διαδίκτυο. Οι ταχύτητές του είναι αξιοπρεπείς και θα επωφεληθείτε από το απεριόριστο εύρος ζώνης. Θα μπορείτε επίσης να μπείτε στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε Windows, macOS, Android και iOS. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, γι ‘αυτό είναι ένα από τα καλύτερα VPN μας για πολλές συσκευές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή επτά ημερών για να βεβαιωθείτε ότι σας αρέσει. Εάν εξακολουθείτε να μην είστε σίγουροι, υπάρχει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων. Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για να μάθετε περισσότερα.

Κίνδυνοι από τη χρήση τσεχικής διεύθυνσης IP

Δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας, αλλά οι διαδικτυακές ενέργειες μπορεί να σας προκαλέσουν προβλήματα σε ορισμένες χώρες. Είναι καλύτερο να γνωρίζετε οτιδήποτε είναι παράνομο ή επικίνδυνο στο διαδίκτυο, όπως δείχνουν πολλά από τα άρθρα μας VPN.

Πολλές κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν σε ευρεία παρακολούθηση και παρόλο που δεν υπάρχουν αξιόπιστες αναφορές που κάνει η τσεχική κυβέρνηση, δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να κάνει. Η χρήση ενός VPN θα διασφαλίσει ότι θα παραμείνετε ανώνυμοι.

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο αυξάνεται στην Τσεχική Δημοκρατία και είναι πιο διαδεδομένο με δημόσιο WiFi. Επειδή τα hotspots γίνονται πιο δημοφιλή, πρέπει να βεβαιωθείτε ότι προστατεύεστε με ένα καλό VPN και antivirus όταν τα χρησιμοποιείτε.

Τελικές σκέψεις

Ελπίζουμε να καταλάβετε τώρα πώς να λάβετε μια διεύθυνση Τσεχικής IP με τον ασφαλέστερο τρόπο. Η καλύτερη μέθοδος για την αλλαγή της διεύθυνσης IP σας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN επειδή θα προστατεύεστε από τις πολλές δυνατότητες ασφαλείας του.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε το ExpressVPN για να λάβετε μια Τσεχική διεύθυνση IP. Διαθέτει διακομιστές εκεί και θα σας προστατεύσει με τη μεγάλη του ασφάλεια. Επιπλέον, είναι γρήγορο και μπορεί να σας μεταφέρει σε υπηρεσίες ροής. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε λόγω της εγγύησης επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, οπότε δοκιμάστε το.

Εάν έχετε εμπειρία να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP στην Τσεχική γλώσσα, ενημερώστε μας σχετικά με την παρακάτω ενότητα σχολίων. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map