Πώς να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP 2020: Πλοηγηθείτε στο Heimat

Εάν σας έχει παρουσιαστεί ένα μήνυμα σφάλματος στο διαδίκτυο ενώ βρίσκεστε εκτός Γερμανίας και πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση σε έναν ιστότοπο εκεί, πιθανότατα αντιμετωπίσατε ένα γεωγραφικό αποκλεισμό. Μπορεί να είναι απογοητευτικό όταν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο που έχετε συνηθίσει, αλλά υπάρχει μια απλή λύση. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας. Σε αυτό το άρθρο, θα σας δείξουμε πώς να λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP.


Οι ιστότοποι και οι διαδικτυακές υπηρεσίες μπορούν να γνωρίζουν πού βρίσκεστε ακριβώς από τη διεύθυνση IP σας. Αυτό μπορεί να σας εμποδίσει να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο που περιορίζεται σε μια συγκεκριμένη χώρα, εάν είστε εκτός αυτής. Ωστόσο, θα μπορείτε να το δείτε μόλις αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε μία από αυτήν τη χώρα.

Ίσως θέλετε να επικοινωνήσετε με ένα τοπικό κανάλι ειδήσεων ή να κάνετε streaming από υπηρεσίες όπως το ARD Mediathek ή το ProSieben Video. Ίσως θέλετε να παρακολουθήσετε τη γερμανική έκδοση του Netflix. Όποια και αν είναι, θα χρειαστείτε μια γερμανική διεύθυνση IP για να το κάνετε.

Τα μπλοκ προκύπτουν επειδή η υπηρεσία ροής χρειάζεται άδεια για κάθε εκπομπή από τη χώρα στην οποία πρόκειται να εμφανιστεί. Ορισμένες μπορεί να μην είναι κατάλληλες για ορισμένες χώρες λόγω της γλώσσας ή του κοινού-στόχου τους. Το Netflix βρίσκεται σε πολλές χώρες, αλλά η βιβλιοθήκη του διαφέρει λόγω αυτών των νόμων. Πολλοί άνθρωποι θέλουν το Netflix των Η.Π.Α. επειδή έχει την μεγαλύτερη ποικιλία.

Διαβάστε περισσότερα για αυτό στο κομμάτι μας σχετικά με την απαγόρευση του Netflix VPN. Εάν το Netflix είναι αυτό που ψάχνετε, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για το Netflix για περισσότερες προτάσεις.

Ίσως χρειαστεί επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση στους οικονομικούς σας λογαριασμούς. Ας υποθέσουμε ότι πρέπει να συνδεθείτε στον τραπεζικό λογαριασμό σας, αλλά όσο κι αν προσπαθείτε, δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτόν. Όσο ενοχλητικό είναι, οι περισσότερες χρηματοοικονομικές υπηρεσίες δεν επιτρέπουν τη σύνδεση από άλλη χώρα ως προφύλαξη ασφαλείας. Απλώς αλλάξτε τη διεύθυνση IP σας και θα είστε εντάξει.

Πώς να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP

Θα μπορούσατε να ακολουθήσετε τον εύκολο τρόπο και να χρησιμοποιήσετε έναν διακομιστή μεσολάβησης για να λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP (ο καλύτερος δωρεάν οδηγός μεσολάβησης έχει μερικές προτάσεις). Δεν θα το συνιστούσαμε, ωστόσο, επειδή είναι αναξιόπιστα. Δεν λειτουργούν πάντα και δεν υπάρχει ασφάλεια, που σας αφήνει ανοιχτό σε επιθέσεις. Επιπλέον, η διεύθυνση IP σας είναι εκτεθειμένη και τα πράγματα μπορούν να εντοπιστούν πίσω σε εσάς. Διαβάστε τη σύγκριση VPN έναντι διακομιστή μεσολάβησης έναντι Tor για καλύτερη κατανόηση.

Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, επειδή είναι φορτωμένο με ασφάλεια και εκτιμά το απόρρητό σας. Θα προστατεύσουν επίσης τη διεύθυνση IP σας. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στα καλύτερα VPN μας, αλλά θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι αυτό που θέλετε είναι καλή επιλογή για τη Γερμανία.

Για αρχάριους, πρέπει να διαθέτει διακομιστές στη Γερμανία. Αν δεν το κάνετε, θα εξακολουθείτε να είστε κολλημένοι. Αν θέλετε να μπείτε στο Netflix, να γνωρίζετε ότι είναι υπέροχο στον εντοπισμό VPN, οπότε θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει ένα που μπορεί να παρακάμψει το σύστημά του. Ρίξτε μια ματιά στο κομμάτι μας σχετικά με το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix για περισσότερες λεπτομέρειες.

CyberGhost

Το CyberGhost είναι ένας εξαιρετικός πάροχος που έχει πολλούς διακομιστές, συμπεριλαμβανομένου ενός επιβλητικού 575 στη Γερμανία, οπότε δεν θα πρέπει να έχετε πρόβλημα να λάβετε μια γερμανική διεύθυνση IP. Έχει καλή ασφάλεια και προστασία της ιδιωτικής ζωής, οπότε γνωρίζετε ότι προστατεύεστε. Οι ταχύτητές του είναι αξιοπρεπείς, έχει απεριόριστο εύρος ζώνης και μπορεί να έχει πρόσβαση στο Netflix και σε άλλες υπηρεσίες ροής.

CyberGhost-Slider1

CyberGhost-Slider2

CyberGhost-Slider3

CyberGhost-Slider4

CyberGhost-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορεί να εγκατασταθεί σε Windows, macOS, Android και iOS. Η CyberGhost κέρδισε την πρώτη θέση στα καλύτερα VPN μας για πολλές συσκευές, επειδή σας επιτρέπει να συνδέσετε έως και επτά συσκευές ταυτόχρονα, κάτι που είναι κάτι περισσότερο από ό, τι επιτρέπουν οι ανταγωνιστές της. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή επτά ημερών για να δείτε πώς είναι και αν δεν είστε σίγουροι μετά από αυτό, υπάρχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Διαβάστε την κριτική μας στο CyberGhost για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία.

NordVPN

Το NordVPN είναι επίσης σε θέση να σας προσφέρει μια γερμανική διεύθυνση IP λόγω των χιλιάδων διακομιστών του, με 257 από αυτούς να βρίσκονται στη Γερμανία. Είναι επίσης από τα καλύτερα για την ασφάλεια και το απόρρητο. Οι ταχύτητές του είναι καλές και δεν υπάρχουν όρια εύρους ζώνης. Επιπλέον, μπορεί να μπει στις περισσότερες υπηρεσίες ροής, συμπεριλαμβανομένου του Netflix, χωρίς πρόβλημα.

NordVPN-Slider1

NordVPN-Slider2

NordVPN-Slider3

NordVPN-Slider4

NordVPN-Slider5

Προηγούμενος

Επόμενο

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στα μεγάλα λειτουργικά συστήματα και να συνδέσετε ταυτόχρονα έως και έξι συσκευές. Με την περίοδο επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών, θα πρέπει να έχετε αρκετό χρόνο για να δείτε αν σας αρέσει. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε την αναθεώρηση NordVPN για να ρίξετε μια καλύτερη ματιά στην υπηρεσία.

Astrill

Το Astrill είναι μια άλλη αξιοπρεπής επιλογή. Το δίκτυο διακομιστών δεν είναι τόσο μεγάλο όσο εκείνο των ανταγωνιστών του, αλλά διαθέτει έξι διακομιστές στη Γερμανία, όπως το Μόναχο, το Hanau Am Main, η Φρανκφούρτη, το Ντίσελντορφ, η Φρανκφούρτη και το Κολωνία. Η ασφάλειά του θα σας προστατεύσει και έχει πολλά πρωτόκολλα για να διαλέξετε, συμπεριλαμβανομένων δύο που είναι αποκλειστικά για την εταιρεία.

Astrill-Slider1

Astrill-Slider2

Astrill-Slider3

Astrill-Slider4

Προηγούμενος

Επόμενο

Θα μπορείτε να μπείτε σε υπηρεσίες ροής και έχει καλές ταχύτητες χωρίς όρια εύρους ζώνης. Είναι συμβατό με τα πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα και σας επιτρέπει να συνδέετε έως και πέντε συσκευές ταυτόχρονα. Μια επταήμερη δοκιμή είναι διαθέσιμη για να χρησιμοποιήσετε και μπορείτε να διαβάσετε την κριτική Astrill για περισσότερες λεπτομέρειες.

Κίνδυνοι από τη χρήση γερμανικής διεύθυνσης IP

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP χωρίς να ανησυχείτε, αλλά πρέπει να έχετε κατά νου ορισμένες πληροφορίες σχετικά με τη χώρα.

Εάν δημοσιεύετε τακτικά διαδικτυακά, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ορισμένες κατηγορίες ομιλίας είναι παράνομες. Αυτό περιλαμβάνει δυσφήμιση των θρησκειών και συνομιλίες για τη δημιουργία τρομοκρατικής οργάνωσης, καθώς και άλλες που ορίζονται στον Γερμανικό Ποινικό Κώδικα.

Ένας κανόνας ρητορικής μίσους που ονομάζεται NetzDG ισχύει από τον Οκτώβριο του 2017. Απαιτεί από τους γίγαντες των κοινωνικών μέσων να αφαιρέσουν παράνομο υλικό που δημοσιεύτηκε στις πλατφόρμες τους. Εάν δεν το κάνουν, κινδυνεύουν να επιβληθούν πρόστιμα. Αν και αυτό δεν επηρεάζει πολύ τους χρήστες, υπήρχαν ανησυχίες ότι ο κανόνας θα περιόριζε την ελευθερία της έκφρασης.

Όπως και στις περισσότερες χώρες, η εκκένωση υλικού με πνευματικά δικαιώματα είναι παράνομη στη Γερμανία και μπορεί να οδηγήσει σε πρόστιμο ή σε φυλάκιση. Θα μπορούσαν να υπάρχουν δικηγορικές εταιρείες που τράουν δημοφιλείς χείμαρρους για γερμανικές διευθύνσεις IP με την ελπίδα να πιάσουν κάποιον. Διαβάστε τον καλύτερο οδηγό VPN για Γερμανία για περισσότερες πληροφορίες.

Το δημόσιο WiFi γίνεται πιο δημοφιλές, επομένως περισσότεροι άνθρωποι κινδυνεύουν να βιώσουν έγκλημα στον κυβερνοχώρο. Ποτέ δεν μπορείτε να πείτε πόσο ασφαλή είναι αυτά τα hotspots, επομένως είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα VPN κατά τη σύνδεση για να προστατευτείτε. Τούτου λεχθέντος, ένα αξιοπρεπές antivirus είναι καλό και για την άμυνα.

Τελικές σκέψεις

Τώρα πρέπει να γνωρίζετε πώς να αποκτήσετε μια γερμανική διεύθυνση IP εύκολα και με ασφάλεια. Η χρήση ενός VPN είναι μακράν ο καλύτερος τρόπος, επειδή θα προστατεύεστε από την ασφάλειά του και θα παραμείνετε ανώνυμοι.

Οι τρεις επιλογές μας θα σας προσφέρουν αυτό που χρειάζεστε, αλλά το CyberGhost είναι η καλύτερη επιλογή για τη Γερμανία, επειδή διαθέτει 575 διακομιστές εκεί, πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο πάροχο που εξετάσαμε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη δοκιμή επτά ημερών για να δείτε πώς σας αρέσει. Εάν δεν είστε ακόμα σίγουροι μετά από αυτό, υπάρχει και εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Εάν έχετε συμβουλές για τη λήψη μιας Γερμανικής διεύθυνσης IP, ανατρέξτε τις στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Θα ήταν υπέροχο να τα ακούσω. Ευχαριστούμε που το διαβάσατε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map